Aeg l8we06cs wasdroogcombinaties - wit

Afbeeldingen

Productinformatie

Merk: AEG

EAN/UPC/ISBN: 7332543558391

Prijs vanaf: € 795,00

Omschrijving

Met de AEG L8WE06CS - was-droogcombinatie hoef je was nooit meer was van de wasmachine naar de droger te verplaatsen. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er gewassen en droog weer uit. Handig en het bespaart ruimte in je huis! Door het laadvermogen van 10kg voor alleen wassen en 6kg voor drogen is dit apparaat zeer geschikt voor grotere was hoeveelheden. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je gekreukte, gedragen kleding gemakkelijk op kunt frissen en ontkreuken. Het wasprogramma wordt automatisch op je wasgoed afgestemd zodat er nooit te lang gewassen of gedroogd wordt. Dit apparaat heeft een toerental van 1600 toeren per minuut en op de zuinige koolborstelloze ÖKOInverter-motor krijg je 10 jaar garantie.

Voordelen AEG L8WE06CS

Pluspunten Door het laadvermogen van 10kg voor wassen en 6kg voor drogen geschikt om veel ineens te wassen
Pluspunten ProSteam kleding ontkreuken en opfrissen met stoom
Pluspunten Inverter-Motor met 10 jaar garantie
Pluspunten Een A voor zowel het was resultaat als het droog resultaat

Wasmachine en droger in een
Een wasmachine en droger in een, ideaal wanneer je bijvoorbeeld minder ruimte kwijt wil zijn in je huis. Een ander groot voordeel is dat je was nooit meer van de wasmachine naar de droger hoeft te verplaatsen. Nadat je het wasgoed in de machine hebt gedaan, heb je er geen omkijken meer na en komt het er droog uit. Zowel de was als droog resultaten van deze was-droogcombinatie zijn erg goed, label: A. Je hoeft dus geen compromissen te sluiten met deze was-droogcombinatie. Door het laadvermogen van 10kg voor alleen wassen en 6kg als je ook wilt drogen is dit apparaat zeer geschikt voor grotere was hoeveelheden

Bespaar tijd en energie
Door de DualSense-technologie worden zelfs je wollen en fijne handwas voorzichtig gewassen en gedroogd. De DualSense-technologie past namelijk de temperatuur en beweging van de trommel aan op de verschillende stoffen. Door de lagere temperatuur en de gecontroleerde bewegingen wordt al je kleding met zorg gewassen en gedroogd en bespaar je tijd en energie.

AEG Eco Wasmachine

5kg wassen en drogen in slechts 4 uur
Het NonStop ÖKOPower programma is een optimaal was- en droogprogramma voor dagelijks gebruik. Het biedt de meest efficiënte was- en droogcycli in de kortst mogelijke tijd. Hij is ontworpen om in 4 uur tijd 5 kg wasgoed te wassen en te drogen. Ideaal want zo is je was snel klaar. Vergeleken met andere was-droogcombinaties is dit erg snel.

ÖKOMix-technologie
Deze AEG 8000-serie was-droogcombinatie is voorzien van de ÖKOMix-technologie. Dit is een unieke technologie die wasmiddel en wasverzachter afzonderlijk in het water voormengt, voordat ze de trommel binnenkomen. Zo zijn je wasmiddel en wasverzachter geactiveerd voordat ze op je kleding terechtkomen en wordt iedere vezel bereikt. Zonder dat een deel van de kleding een te hoge concentratie wasmiddel of verzachter krijgt.

Minder strijken
Door het stoomprogramma worden kreukels tot wel een derde verminderd en ziet je kleding er een stuk beter uit wanneer deze uit de was komt. Zo hoef je nauwelijks meer te strijken en minder strijken zorgt voor minder vezelslijtage. Je kleding blijft er daardoor dag na dag prachtig uitzien en aanvoelen.

Verzorg je kleding, bespaar water en energie
OptiSense-technologie maakt gebruik van intelligente sensoren. Het wasprogramma wordt zo precies afgestemd op de was die in de machine zit. Het wasgoed wordt gewassen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Zo wordt slijtage vermindert en blijft kleding langer mooi. Bovendien bespaar je zo ook water en energie.

AEG ProSense Technologie

Opgefriste kleding zonder te wassen
De ProSteam-technologie zorgt niet alleen voor minder gekreukte kleding. Gedragen kledingstukken zijn vaak gekreukt maar bevatten soms ook geurtjes. Toch zijn ze niet vies en wil je ze nog niet wassen. De stoomfunctie biedt dan de ideale oplossing. Gekreukte kledingstukken met geurtjes worden snel en eenvoudig opgefrist door even het stoomprogramma aan te zetten. Zo kun je de kleding direct weer aan. Alle geurtjes zijn veilig verminderd en je kreukels verminderd. Minder wassen en minder strijken betekent langer mooie kleding.

Woolmark Blue
Het Woolmark Blue certificaat geeft aan dat zelfs wollen kleding veilig gewassen en gedroogd kan worden in deze machine. Deze was/droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- én droogproces, waardoor zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden.

AEG Wool Hand Wash Safe

ÖKOInverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie
De zuinige ÖKOInverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de wasmachine is 2 jaar.

Vergelijk verkopers:

WinkelsLevertijdLeverkostenVoorraadPrijs 

BCC

Vandaag besteld, zaterdag in huis.

€ 0,00

0

€ 1.095,00

Bekijk

Coolblue

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

€ 0,00

0

€ 939,00

Bekijk

Expert

Vandaag besteld, morgen of overmorgen in huis.

€ 0,00

0

€ 1.095,00

Bekijk

Voordeligwitgoed

Vandaag besteld, tussen donderdag en volgende week dinsdag in huis.

€ 30,00

0

€ 795,00

Bekijk

Bol.com

Vandaag besteld, volgende week in huis.

€ 0,00

0

€ 1.095,00

Bekijk

Witgoedhuis

Levertijd onbekend.

€ 0,00

0

€ 929,00

Bekijk

MediaMarkt

Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€ 0,00

0

€ 1.095,00

Bekijk