Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Gardena Comfort Plus grasschaar draaibaar 360°

Afbeeldingen

Productinformatie

Merk: Gardena

EAN/UPC/ISBN: 4078500873505

Prijs vanaf: € 28,95

Omschrijving

De GARDENA Comfort is de flexibele grasschaar, comfortabel en ergonomisch. Met de GARDENA Comfort grasschaar kunt u de graskanten van het gazon gemakkelijk en precies bijwerken.

Voordelen
Ook niet-toegankelijk plekken in de tuin zijn bereikbaar. De speciale vorm van de handgreep met gepatenteerde, optimale krachttoepassing zorgt dat u de graskanten extra gemakkelijk kunt bijwerken, met de beste ergonomie in elke situatie. Door het draaimechanisme van 360° kunnen zowel linkshandige als rechtshandige mensen comfortabel werken. De prettige hantering wordt gegarandeerd door de elementen van zacht kunststof. De messen met antikleefcoating en golfsnede zorgen dat u nauwkeurig en op een consistente hoogte kunt snoeien. Dankzij de speciale gelagerde messen kunt u gelijkmatig en krachtig snoeien over de volledige lengte van het mes. De geleiders zorgen voor gemakkelijke begeleiding en een consistente snoeihoogte. U kunt de grasschaar snel en eenvoudig vergrendelen met de praktische enkelhandige vergrendeling. Met 25 jaar garantie.

Kenmerken
• Messen met antikleefcoating
• ergonomische handgreep met zachte onderdelen
• éénhandvergrendeling
• draaibare knipmessen

Tips
GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking.
Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door de juiste besproeiing. GARDENA heeft uitstekende oplossingen voor besproeiing, watertransport, reiniging en schoonmaken, besproeiingspompen en automatische besproeiing. Voor nagenoeg iedere tuin heeft GARDENA een efficiënte besproeiingsoplossing.

Vergelijk verkopers:

 
Winkels
Levertijd
Prijs
 
 
 

Haxo.nl

Vandaag besteld, morgen in huis.

€ 29,95

 
 

ToolMax

Vandaag besteld, tussen maandag 30 december en donderdag 03 december in huis.

€ 32,55

 
 

Praxis

Voor 18:00 besteld, morgen in huis.

€ 31,87

 
 

Blokker

Vandaag besteld, morgen in huis.

€ 41,80

 
 

Vivolanda

Levertijd onbekend.

€ 28,95

 
 

Warentuin

Vandaag besteld, tussen woensdag 25 december en dinsdag 01 december in huis.

€ 36,69

 
 

Massamarkt

Levertijd onbekend.

€ 29,23

 
 

HomeDeco

Minimaal 2 weken levertijd.

€ 36,69