Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Philips Hue - White Ambiance - E14 - losse lamp

Afbeeldingen

Productinformatie

Merk: Philips

Artikelnummer: 929001301401

EAN/UPC/ISBN: 8718696695203

Prijs vanaf: € 25,49

Omschrijving

Licht voor uw speciale momenten

Van zonsopkomst tot zonsondergang

Voeg een Philips Hue white ambiance kaarslamp toe aan jouw Hue systeem en verrijk jouw interieur met verschillende tinten wit licht, van warm wit tot koel daglicht. Je kunt er energie door krijgen, kunt beter lezen en kunt zich beter concentreren en ontspannen.

Licht voor uw speciale momenten

Creëer de gewenste sfeer

Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koud wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.

Licht voor uw dagelijkse activiteiten

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

Wakker worden en gaan slapen

Philips Hue helpt u ontwaken zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin uw dag goed. 's Avonds komt u met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt uw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust.

Eenvoudige bediening en gemak

Vereist een Philips Hue-bridge

Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge om uw lampen te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app.

Draadloos bedienbare LED

Deze LED-lamp is draadloos bedienbaar als u hem aansluit op de Philips Hue-bridge voor slimme bediening of op de Philips Hue-dimmer.

Regel het op uw eigen manier

Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

Dimmen zonder installatie

Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

Timers voor uw gemak

Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Intelligente bediening, thuis en onderweg

Met de Philips Hue iOS- en Android-app kunt u uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u van huis ging, en schakel ze in als u niet voor het donker thuis bent.

Compatibel apparaat vereist

Dit product is alleen dimbaar als het is aangesloten op de Philips Hue-bridge of op een Philips Hue-compatibel apparaat

Vergelijk verkopers:

 
Winkels
Levertijd
Prijs
 
 
 

BCC

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

€ 27,99

 
 

Conrad

Vandaag besteld, tussen vrijdag 02 oktober en zondag 04 oktober in huis.

€ 33,99

 
 

Lamponline.nl

Vandaag besteld, tussen vrijdag 02 oktober en donderdag 08 oktober in huis.

€ 28,50

 
 

Coolblue

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

€ 29,95

 
 

Praxis

Voor 18:00 besteld, morgen in huis.

€ 25,49

 
 

MediaMarkt

Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€ 28,99

 
 

Azerty

Vandaag besteld, maandag 05 oktober of dinsdag 06 oktober in huis.

€ 39,90

 
 

Blokker

Vandaag besteld, dinsdag 06 oktober in huis.

€ 44,62