Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Philips Hue - White and Color Ambiance - E14 - losse lamp

Afbeeldingen

Productinformatie

Merk: Philips

Artikelnummer: 929001301301

EAN/UPC/ISBN: 8718696695166

Prijs vanaf: € 47,56

Omschrijving

Onbegrensde mogelijkheden

voor een geweldige ervaring

Plaats een Philips Hue white and color ambiance kaarslamp in jouw Philips Hue systeem en geniet van hoogwaardig wit en gekleurd licht dat jou onbegrensde mogelijkheden biedt.

Onbegrensde mogelijkheden

Verlicht uw games

Til uw game-ervaring naar een hoger niveau. Download apps van derden en ontdek de verrassende dingen die u kunt doen met Philips Hue.

Creëer de gewenste sfeer

Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koud wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.

Licht voor uw dagelijkse activiteiten

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

Dimmen zonder installatie

Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

Vereist een Philips Hue-bridge

Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge om uw lampen te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app.

Draadloos bedienbare LED

Deze LED-lamp is draadloos bedienbaar als u hem aansluit op de Philips Hue-bridge voor slimme bediening of op de Philips Hue-dimmer.

Wakker worden en gaan slapen

Philips Hue helpt u ontwaken zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin uw dag goed. 's Avonds komt u met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt uw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust.

Vergelijk verkopers:

 
Winkels
Levertijd
Prijs
 
 
 

BCC

Voor 23:59 besteld, morgen in huis.

€ 47,56

 
 

Conrad

Vandaag besteld, tussen woensdag 25 november en vrijdag 27 november in huis.

€ 62,49

 
 

Lamponline.nl

Vandaag besteld, tussen woensdag 25 december en dinsdag 01 december in huis.

€ 56,95

 
 

Praxis

Voor 18:00 besteld, morgen in huis.

€ 50,99

 
 

Azerty

Vandaag besteld, donderdag 26 november of vrijdag 27 november in huis.

€ 72,90

 
 

Blokker

Vandaag besteld, morgen in huis.

€ 80,35