Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Princess 183028 Dubbele Friteuse Zwart 6L 3600W

Afbeeldingen

Productinformatie

Merk: Princess

Artikelnummer: 01.183028.01.001

EAN/UPC/ISBN: 8712836319738

Prijs vanaf: € 68,99

Omschrijving

Bak tegelijkertijd frietjes en snacks voor je hele gezin in de krachtige Princess 183028 Dubbele Frituurpan met een stijlvol zwart uiterlijk. Dankzij het zeer krachtige vermogen van 2 x 1800 Watt is de frituurpan zeer snel op temperatuur. De koude zone zorgt ervoor dat kruimels en kleine stukjes niet verbranden en het innovatieve veiligheidsfilter voorkomt het spatten en overbruisen van de olie. De pannen hebben samen één stekker, maar kunnen toch individueel van elkaar gebruikt worden zodat je ook even snel voor jezelf en je partner frietjes kan bakken.

Koude zone voor gezonder frituren

Een probleem van veel friteuses is dat restjes in het hete vet terechtkomen en dan bij elk gebruik verbranden. De Princess Dubbele Frituurpan heeft om dit te voorkomen een speciale koude zone in beide pannen. Alle kleine stukjes die door de mandjes heen vallen komen in deze koude zones terecht en verbranden niet. Door middel van de veiligheidsfilters kan je deze restjes makkelijk uit de olie filteren. Zo gaat je olie langer mee en krijg je geen ongezonde verbrande restjes op je gefrituurde producten.

Innovatief veiligheidsfilter

Als je graag bevroren frietjes of kaasstengels frituurt, heb je het vast ooit gemerkt: spattende olie. Water en olie gaan niet samen en door het frituren van bevroren producten komen er waterdruppels in de hete olie terecht die kunnen gaan spatten. De innovatieve veiligheidsfilters in de Princess Dubbele Frituurpan Black zorgen ervoor dat waterdruppels beter verdeeld worden waardoor de olie niet gaat bruisen en spatten. Extra veilig en minder schoonmaak want je aanrechtblad blijft vrij van oliespatten.

Extra veilig één-stekkersysteem

De Princess Dubbele Frituurpan Black heeft een één-stekkersysteem waardoor je om het apparaat in te schakelen maar één stopcontact nodig hebt. De twee verwarmingselementen zijn aan elkaar gelinkt en kunnen eenvoudig losgekoppeld worden. Daarnaast kunnen de verwarmingselementen ook apart van elkaar bediend worden zodat je de ene pan op een andere temperatuur kan instellen dan de andere pan en zo op de juiste temperatuur frietjes en snacks kan bakken.

Makkelijk schoon te maken

De emaille binnenpannen van de Princess Dubbele Frituurpan zijn individueel uitneembaar zodat je makkelijk de olie kan verversen en de binnenpannen in de vaatwasser kan plaatsen. De gehele frietpan is eenvoudig uit elkaar te halen en de meeste onderdelen zijn vaatwasserbestendig dus het schoonmaken is gemakkelijk. De handvaten kunnen eenvoudig losgeklikt worden van het mandje zodat deze ook makkelijk gereinigd en opgeborgen kunnen worden.

Op alle producten van Princess ontvang je 24 maanden garantie


Wat vind je in de doos:

Princess Dubbele Frituurpan Black, 2 frituurmandjes, 2 uitneembare emaille binnenpannen, 2 safety oil filters, handleiding

Redenen om voor de Princess Dubbele Frituurpan Black te kiezen:
  • Bak genoeg frietjes voor je hele gezin dankzij de inhoud van 2 x 3 liter
  • De koude zones voorkomen verbrande restjes en blijft de olie langer schoon
  • De safety oil filters voorkomt spatten en bruisen waardoor frituren veiliger is
  • Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasserbestendige onderdelen
  • Extreem krachtig vermogen van 2 x 1800 Watt zodat de friteuses snel op temperatuur zijn

Vergelijk verkopers:

 
Winkels
Levertijd
Prijs
 
 
 

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis.

€ 74,00

 
 

Coolblue

Vandaag besteld, morgen in huis.

€ 68,99

 
 

Bol.com

Vandaag besteld, dinsdag 22 september in huis.

€ 69,00

 
 

Blokker

Levertijd onbekend.

€ 71,99

 
 

Expert

Vandaag besteld, dinsdag 22 september in huis.

€ 79,95

 
 

Alternate

Levertijd onbekend.

€ 68,99

 
 

Kabelmaxx.nl

Levertijd onbekend.

€ 91,95