Alle AEG producten

~1.630 producten (0,05 seconden)
AEG stoomoven (inbouw) KSE792220M

AEG stoomoven (inbouw) KSE792220M

Gerechten van professionele kwaliteit met de AEG KSE792220M stoomoven De AEG KSE792220M stoomoven laat je uiteenlopende gerechten bakken, grillen, maar ook garen met stoom. Met twee schappen, zes posities en 25 voorgeprogrammeerde functies biedt deze oven je veel mogelijkheden en bewaakt daarbij ook de kerntemperatuur. Makkelijk te bedienen en te programmeren De AEG KSE792220M stoomoven is een bijzonder veelzijdige oven met veel ruimte. Het ovengedeelte heeft een inhoud van 43 liter en kan op een groot aantal temperaturen tussen 30 en 230 graden worden ingesteld. Je krijgt bij deze oven twee schappen die je op zes verschillende posities kunt plaatsen. Deze handige oven bedien je met een goed afleesbaar display en gevoelige tiptoetsen. Of je wilt grillen, de conventionele heteluchtstand gebruikt, of stoom toevoegt, via dit display met zijn 25 voorgeprogrammeerde functies gaat het snel en gemakkelijk. Verschillende bereidingswijzen op topniveau Van het langzaam nagaren van een vleesgerecht tot het bakken van een hartige of zoete taart, met deze AEG KSE792220M stoomoven heb je alles in huis om op topniveau te presteren. Het is niet voor niets dat stoomovens de laatste jaren zo populair zijn. Stomen van je voedsel zorgt ervoor dat je ingrediënten niet uitdrogen, je gerecht niet verbrandt en dat belangrijke voedingsbestanddelen zoals vitamines, optimaal behouden blijven. Je vlees- en visgerechten worden net even sappiger en je groentegerechten net iets kleurrijker. Stoom zorgt er ook voor dat de buitenkant van je taarten wel knapperig is, maar beslist niet droog wordt. Precies zoals je dat verwacht van een topgerecht. Zeer zuinig met energie Zeker als je verschillende soorten vlees bereidt, is het van belang goed op de garing te letten. Vaak is dat een kwestie van ervaring. Een kip, rosbief of kerstkalkoen optimaal garen is geen kinderspel. Echter, de AEG KSE792220M stoomoven helpt je hierbij met zijn handige voedingssensor. Deze meet tijdens het bakken de kerntemperatuur van je gerecht, zodat je precies weet wanneer je eten optimaal gegaard is. Als je eenmaal met deze oven hebt gekookt, wil je niet anders meer. Dan is het ook goed om te weten dat hij is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A+. Dit betekent dat hij vergeleken met andere ovens aanzienlijk minder energie verbruikt. Dit levert je concreet geld op als je je jaarafrekening van je energieleverancier ziet.

vanaf € 799,00
AEG vaatwasser (inbouw) FSS5360XZ

AEG vaatwasser (inbouw) FSS5360XZ

De AEG FSS5360XZ levert dag in dag uit een schone vaat Een stille en zuinige vaatwasser van het topmerk AEG die meer doet dan simpelweg afwassen, dat is de AEG FSS5360XZ VOL GEI A. Dankzij de meest innovatieve techniek is de machine niet alleen zuinig maar levert hij ook nog eens verbluffende resultaten. De volledig integreerbare AEG FSS5360XZ VOL GEI A is perfect op zijn plek in de moderne keuken. AEG heeft een aantal belangrijke innovaties op zijn naam staan als het gaat om vaatwassers, waarvan er een groot aantal in dit apparaat zijn doorgevoerd. Hierdoor wast de machine niet alleen schoon, maar gebruikt hij aanzienlijk minder water en stroom dan de meeste andere afwasmachines. Moderne sensortechnologie voor een optimaal resultaat De AEG FSS5360XZ VOL GEI A is uitgerust met een groot aantal sensoren die gedurende het gehele wasproces de staat van het water controleren. Afhankelijk van de vervuiling die in het water wordt aangetroffen, past het apparaat automatisch de temperatuur, hoeveelheid water en programmaduur aan. Dit betekent dus dat je nooit meer water, tijd en energie nodig hebt voor een schone vaat dan absoluut noodzakelijk is. De uitgestelde starttijd maakt het bovendien mogelijk om de machine op een tijdstip te laten draaien dat jou het best uitkomt. Of dat nou 's nachts is, of nadat iedereen in huis naar werk of school is vertrokken. Extra zuinig op al je glaswerk Het speciaal ontwikkelde bovenrek in de AEG FSS5360XZ VOL GEI A is voorzien van een groot aantal rubberen noppen. Deze noppen houden je delicate glaswerk tijdens het wasprogramma perfect op hun plaats en zorgen ervoor dat je kostbare servies niet beschadigt in de vaatwasser. Wil je weten wanneer je vaat weer helemaal schoon is voor gebruik? AEG heeft een uniek projectiesysteem ontwikkeld, dat aangeeft in welke fase van het programma de machine zit. Is de machine nog in de wascyclus, dan wordt een bescheiden rood licht op de vloer geprojecteerd. Zo gauw de machine klaar is, zal het licht groen worden. Zo kun je zonder hinderlijke piepjes of het openen van de deur toch precies zien wanneer je de machine open kunt maken.

vanaf € 460,00
AEG AHB93331LW Diepvrieskoffer A+++

AEG AHB93331LW Diepvrieskoffer A+++

Deze vrijstaande kofferdiepvriezer zorgt voor topprestaties en als bonus hoeft u hem maar eenmaal in de vijf jaar te ontdooien. Hij heeft speciale LowFrost technologie die ervoor zorgt dat er 80% minder aanvriezing aan de binnenkant komt. En dankzij de stalen basis en sterke omhulsel kunt u de vriezer ook in koude of vochtige ruimtes plaatsen. De diepvrieskist is voorzien van een warme wand constructie. Hierbij is de condensor in de isolatie ingeschuimd waardoor de buitenwand glad is en dus makkelijk schoon te maken. Bovendien ontstaat er geen condens en daardoor geen roest. U kunt de zelfbalancerend deksel gemakkelijk openen en sluiten dankzij de vacumopheffing. In de vriezer zit verlichting en verplaatsbare korfen. Ook kunt u hem makkelijk ontdooien en het dooiwater afvoeren via het dooiwaterafvoergootje. Hij geeft een visueel en akoestisch alarm als de temperatuur in de vriezer te hoog wordt zodat u snel actie kunt ondernemen. Hij heeft een netto inhoud van 327 liter en een invriescapaciteit van 20kg/24h..

vanaf € 425,00
Aeg t6db72gp condensdrogers - wit

Aeg t6db72gp condensdrogers - wit

Makkelijk en netjes drogen met de AEG T6DB72GP Deze condensdroger is van alle technologieën voorzien om zuinig om te gaan met je was. Door het ontwerp van de ProTex trommel wordt je kleding voorzichtig gedroogd en verzorgd. De AEG T6DB72GP is zuinig en evenwichtig door de ProSense technologie. Met de AEG T6DB72GP condensdroger blijft je kleding lang mooi Het is zonde als je kleding snel verslijt. Gelukkig houdt de AEG T6DB72GP daar rekening mee. Deze droger is voorzien van de ProSense technologie, die nauwkeurig meet hoe lang de kleding gedroogd moet worden. Dat betekent dat de AEG T6DB72GP nooit meer energie verspilt dan nodig is en dat je kleding behoedzaam gedroogd wordt. Zo verslijten je favoriete kledingstukken minder snel en kan je ze gauw weer aan. De ProTex trommel helpt hier ook een handje aan mee: het speciale patroon creëert ruimte en luchtstromen om je kleding voorzichtig te drogen. Daarnaast draait de ProTex trommel twee richtingen op. Deze twee richtingen voorkomen het in elkaar draaien van wasgoed. Andere handige functies en mogelijkheden van de AEG T6DB72GP zijn: Uitgestelde start timer van maximaal 20 uur Anti-kreuk functie Resterende tijd indicatie Je kan je was dus altijd drogen wanneer het jou uitkomt. De resterende tijd van de droogcyclus lees je af op het display aan de voorzijde. De droogcapaciteit van de AEG T6DB72GP condensdroger is 7 kg. Handig plaatsen met de omkeerbare deur. Je hebt niet altijd eindeloze mogelijkheden of ruimte om je droger te plaatsen. Gelukkig heeft de AEG T6DB72GP daaraan gedacht. Het handvat kan op vier verschillende posities gemonteerd worden zodat je altijd een optimale situatie voor jezelf kan creëren. Waar je droger ook staat, je hebt altijd toegang. Altijd voorzichtig met je kleding De AEG T6DB72GP behandelt je kleding optimaal met de OptiSense technologie en de ProTex trommel. Je wasgoed is altijd op tijd droog, én blijft er mooi uitzien. Door de vier handgreepmogelijkheden kan je hem makkelijk plaatsen en is hij vriendelijk in het gebruik. Kortom, een moderne en comfortabele droger voor een zachte prijs.

vanaf € 345,00
AEG AHB92231LW Diepvrieskoffer A+++

AEG AHB92231LW Diepvrieskoffer A+++

Slechts één keer per 5 jaar ontdooien 80% minder ijs dankzij LowFrost-technologie: slechts één keer per 5 jaar ontdooien Met LowFrost-technologie genereert deze diepvrieskist 80% minder ijs. Dit garandeert topvriesprestaties en u hoeft de diepvriezer slechts om de vijf jaar te ontdooien. Dankzij de geavanceerde LowFrost-technologie produceert deze diepvrieskist 80% minder ijs dan een standaard apparaat. De vriesprestaties van het toestel worden hierdoor gegarandeerd, de beschikbare ruimte wordt niet belemmerd door een steeds groter wordende ijslaag en u hoeft de diepvrieskist pas na vijf jaar te ontdooien. Gemakkelijk openen en sluiten Vacuümopheffing bij openen deksel De vacuümopheffing bij het openen van de deksel garandeert moeiteloos openen en sluiten. Het is vaak moeilijk om eten uit uw vrieskist te halen doordat het krachtige vacuüum de deksel gesloten houdt. Bij dit apparaat garandeert de vacuümopheffing moeiteloos openen en sluiten van de deksel. Perfecte prestaties – ongeacht de omstandigheden Stalen basis en sterk omhulsel bestand tegen vocht en kou Dankzij de stalen basis en het sterke omhulsel van deze diepvrieskist worden uw levensmiddelen zelfs perfect bewaard als de diepvrieskist op een vochtige en koude plek staat. Als u uw diepvrieskist onder extreme omstandigheden bewaart, heeft u een sterk apparaat nodig. Dankzij de stalen basis en het sterke omhulsel van dit apparaat worden uw levensmiddelen zelfs perfect bewaard als de diepvrieskist in een vochtige garage of in een koude kelder staat. De beste prestaties, zelfs bij vochtige, koude en extreme omstandigheden HighEfficiency-condensator bestand tegen extreme omstandigheden Dankzij de HighEfficiency-condensator kan deze diepvriezer ook onder vochtige en koude omstandigheden optimale prestaties leveren, zodat het apparaat overal te plaatsen is. Dankzij de HighEfficiency-condensator in deze diepvrieskist kan het apparaat zelfs onder de moeilijkste omstandigheden optimaal presteren. De HighEfficiency-condensator zorgt ook voor een stillere, efficiëntere werking en voorkomt dat er condens en roest op de wanden van het apparaat ontstaat. Op deze manier wordt de levensduur van de diepvriezer verlengd. Temperatuurregeling: mechanisch LowFrost™ technologie: 80% minder rijpvorming Het ingenieuze LowFrost™-systeem zorgt voor 80% minder ijs- en rijpaanslag in de diepvrieskist. U hoeft dus veel minder vaak te ontdooien, wel zo makkelijk. Automatische vacuümopheffing: makkelijk te openen De diepvrieskisten opent u zonder inspanning dankzij de automatische vacuümopheffing. Hierdoor wordt de weerstand die normaal door onderdruk en de rondom sluitende magneet-deurafdichting ontstaat, overwonnen. De geniale oplossing: een klein ingebouwd ventiel heft de onderdruk bij het openen op. Visueel alarm bij te hoge temperatuur Zelfbalancerend deksel Voorraadkorf: 2 zilver De verplaatsbare korven zorgen niet alleen voor extra ruimte maar ook dat u makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt.

vanaf € 349,00
AEG L7WB86GW wasdroogcombinaties - Wit

AEG L7WB86GW wasdroogcombinaties - Wit

Met de AEG L7WB86GW hoef je was nooit meer te verplaatsen van de wasmachine naar de droger. Deze energiezuinige was/droogcombinatie met energielabel A wast en droogt al je wasgoed in één keer. Het laadvermogen van de L7WB86GW is 8kg voor wassen en 4 kg voor drogen. De machine is Woolmark Blue gecertificeerd wat wil zeggen dat je er met een gerust hard wollen kleding in kunt wassen en drogen. Met een was-droogcombinatie van AEG heb je altijd het beste resultaat en de meest veilige verzorging van je wasgoedVoordelen L76680NWD Wast en droogt in één keer DualSense: was en droogt ook je fijne en wollen was Snel programma: wast en droogt in één uur Stoomfunctie: frist kleding op en verwijdert nare geurtjes zonder te wassen Nadelen L76680NWD Geen automatische wasmiddel dosering Droogsysteem is condensatie dus niet voorzien van een warmtepompsysteem dat zuiniger isDualSense: ook voor fijne en wollen wasGeen handwas en droogmolens meer. Deze AEG was/droogcombinatie met DualSense wast en droogt al je wasgoed, inclusief je delicate items, zoals fijne was en wollen handwas. Dankzij lagere droogtemperaturen en zachte trommel bewegingen zorg je er zo voor dat je kleding er altijd perfect uitziet. Het speciale wol programma is het eerste op de mark dat het Woolmark Blue-certificaat krijgt omdat het wollen handwas gelijkmatig wast en droogt.Altijd minimaal verbruikDoor de ProSense Technology wordt de de was- en droogtijd automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Dit zorgt ervoor dat je was nooit te lang gewassen of gedroogd wordt. Zo bespaar je tijd, energie en water of de lading nu klein of groot is. En...je kleding blijft langer mooi want die wordt niet onnodig lang gewassen of gedroogd. Snel: 1 kilo wassen en drogen in één uurSoms heb je haast en moet je was snel gedaan zijn, bijvoorbeeld als je dat ene jurkje zo graag aan wilt of dat overhemd voor werk. De AEG L7WB86GW beschikt over een speciaal was- en droogprogramma zodat je 1 kilo was in 1 uur kunt wassen en drogen! Na 60 minuten is je kleding gewassen en komt het droog uit de machine. Klaar om te gaan. Wassen, drogen of allebei?De selectieknop Wash&Dry geeft je de mogelijkheid met een druk op de knop een programma te kiezen waarbij je in een moeite door wast en droogt. Of kies voor afzonderlijk wassen of drogen wanneer je maar een van deze functies nodig hebt. Je kunt dus alleen wassen, alleen drogen, of allebei na elkaar. Woolmark Blue, wollen kleding veilig in de machineDeze was-droogcombinatie is de enige machine op de markt met het Woolmark Blue certificaat voor het was- én droogproces, waarmee zelfs de meest delicate stoffen, zoals wol, veilig gewassen en gedroogd kunnen worden.Stoomfunctie: opfrissen en kreukvrij makenWanneer een kledingstuk even moet worden opgefrist maar geen volledige wasbeurt nodig heeft dan zijn de speciale programma's van deze was/droogcombinatie perfect. De stoom programma's helpen namelijk bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes. Zo is je favoriete kledingstuk snel weer fris en glad. Meer voordelen op een rijtje:Startuitstel: bepaal zelf wanneer je programma van start gaatGroot Display waardoor alles gemakkelijk leesbaar isOverloopbeveiliging met Aqua StopAnti-schuim spoelsysteemWasprogramma's AEG L76680NWDKatoenKatoen EcoSynthetischFijne wasWol / HandwasOutdoor60min wassen en drogenStoom SpoelenCentrifugeren / pompen

vanaf € 599,00
AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART

AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART

Een heerlijk begin van je dag Veel mensen zullen het er over eens zijn, een kop koffie is een heerlijk begin van de dag. Even rustig wakker worden van de heerlijke geur en smaak en je dag kan beginnen. Ook als er bezoek is, lusten die vaak graag een kop koffie. Het AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART heeft een extra grote kan, waardoor je in één keer tot wel 12 kopjes koffie kunt zetten. Extra functies voor veiligheid ''Heb ik het koffieapparaat wel uitgezet?'', dit is een veelvoorkomende gedachte wanneer iemand in de auto naar het werk zit. Met dit koffiezetapparaat van AEG hoef je hier niet meer over te stressen. Na 40 minuten schakelt het koffiezetapparaat vanzelf uit. Dit is veilig, maar bespaart ook een hoop energie. Het AEG koffiezetapparaat is eenvoudig te reinigen. Wanneer je de kan pakt en er nog een druppel op de hete plaat valt, is dit er moeilijk weer af te halen. Je moet wachten tot de plaat niet meer heet is en dan is het al aangekoekt. Dit koffiezetapparaat heeft een anti-druppelklep, zodat er geen druppels op de hete plaat komen. Dit voorkomt een hoop poetswerk en natuurlijk de geur van verbande koffie. Voordelen van het AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART op een rijtje Focus op veiligheid en energiebesparing Groot karaf voor veel koffie in één keer Anti drupsysteem Een betrouwbaar koffiezetapparaat AEG is een betrouwbaar merk en één van de marktleiders in huishoudelijke apparaten. Het koffiezetapparaat is veilig, functioneel en eenvoudig te reinigen. Heb jij zin in een heerlijke bak koffie na het opstaan? Dan is de AEG koffiezetapparaat KF3300 KOFFIEZETTER ZWART een goede keus.

vanaf € 37,95
AEG KF7800 - PremiumLine - Koffiezetapparaat

AEG KF7800 - PremiumLine - Koffiezetapparaat

Het AEG koffiezetapparaat KF7800 RVS vervult je veeleisende koffiewensen Omdat je je koffie misschien niet altijd hetzelfde drinkt, of gewoon omdat je hoge eisen stelt aan je koffie, is het AEG koffiezetapparaat KF7800 RVS de perfecte keuze voor de koffieliefhebber die perfectie zoekt. Voor de echte koffieliefhebber is de geur van verse koffie als je wakker wordt zo'n beetje het beste wat er is. Met het AEG koffiezetapparaat KF7800 RVS zal je hele huis al heerlijk geuren naar het zwarte goud, omdat je met de ingebouwde 24-uurs timer altijd wakker wordt met een heerlijk verse pot hete koffie. Het apparaat is van alle denkbare gemakken voorzien en zorgt ervoor dat er in wezen niks meer mis kan gaan tijdens het koffiezetten. De ene keer sterk, soms wat minder sterk. Je koffie zoals hij jou uitkomt Dankzij de praktische AromaStrength knop op het AEG koffiezetapparaat KF7800 RVS, kun je op ieder moment van de dag precies die koffie drinken waar je zin in hebt zonder na te hoeven denken. Het afneembare waterreservoir staat bovendien garant voor zorgeloos koffiezetten. Je hoeft nooit meer te knoeien met water als je met je koffiekan het reservoir probeert te vullen. Afnemen, vullen, terugplaatsen. Eenvoudiger wordt het niet. Met een capaciteit van maar liefst 1,375 liter heb je altijd de beschikking over genoeg water om 12 koppen koffie te zetten. De liefhebbers weten natuurlijk dat we liever praten over zes grote mokken. Met een vermogen van 1100 Watt zorgt het AEG koffiezetapparaat KF7800 RVS altijd voor een goed hete kop koffie, die snel klaar is. Het apparaat is uitgevoerd in een aantrekkelijk rvs-finish, die het in de meeste keukens goed zal doen. Ondanks zijn relatief grote capaciteit is het koffiezetapparaat elegant en praktisch vormgegeven, zodat hij nooit een hinderlijke sta-in-de-weg zal zijn in je keuken. ALs je veel verwacht van je koffie of als je je gasten alleen de beste koffie wilt voorzetten, is dit apparaat van AEG voor jou de perfecte keuze.

vanaf € 83,99
Electrolux toevoerslang met veiligheidssysteem

Electrolux toevoerslang met veiligheidssysteem

De Electrolux toevoerslang met veiligheidssysteem voorziet jouw wasmachine van water uit de waterleiding om kleding te wassen. Met een waterslot en roosterfilter voorkom je bovendien waterschade. De Electrolux toevoerslang met veiligheidssysteem heeft een lengte van 2,5 meter.

vanaf € 33,17
AEG IKB64401FB

AEG IKB64401FB

De IKB64401FB is een inbouwinductiekookplaat van AEG. Met inductie koken kunt u de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Alleen de pan wordt verwarmd, het oppervlak blijft koel. Dankzij de toegankelijke bedieningen van de kookplaat kunt u direct overschakelen naar de juiste temperatuur. U hoeft alleen maar het juiste niveau op de schuifregelaar aan te raken. Daarnaast is de kookplaat ook uitgerust met een booster-functie die perfect is voor een snelle en intense verhitting. Hierdoor kunt u uw gerechten nog sneller opwarmen. Ook is er een instelbare timer aanwezig die u aan de bereidingstijd helpt herinneren. Als de branders niet in gebruik zijn, kan hij ook als kookwekker gebruikt worden. Het oppervlak van de kookplaat is vlak en krasbestendig. Het oppervlak om de pan heen blijft koel en zal niet warm worden waardoor hetgeen dat eventueel gemorst is niet warm wordt en niet kan vastkoeken. Hierdoor is de kookplaat eenvoudig schoon te houden. De kookplaat heeft een automatische veiligheidsuitschakeling en is voorzien van een kinderbeveiliging. Hierdoor wordt ongewenst gebruik van kinderen eenvoudig voorkomen.

vanaf € 380,00
AEG L7FB60Y - 7000 serie - ProSense - Wasmachine

AEG L7FB60Y - 7000 serie - ProSense - Wasmachine

De AEG L7FB60Y wasmachine zorgt voor de beste en betrouwbaarste kledingverzorging. Deze wasmachine is er op gericht je kleding langer mooi te houden op een energiezuinige manier. Zo wordt ieder wasprogramma op maat afgestemd. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je gekreukte, gedragen kleding gemakkelijk op kan frissen zonder te hoeven wassen. Met de AEG L7FB60Y haal je een hele zuinige wasmachine, met energieklasse A+++ (-30%), in huis. Door het laadvermogen van 8kg is dit apparaat geschikt voor een huishouden van 5 personen of als je veel was in eens wilt kunnen doen. De wasmachine heeft een toerental van 1600 toeren per minuut en op de zuinige koolborstelloze ÖKOInverter-motor krijg je ook nog eens 10 jaar garantie! Voordelen AEG L7FB60Y Door de Eco Time Save functie energiezuinig (A+++) maar ook snel ProSense®, afgestemde wasprogramma's en altijd minimaal verbruik ProSteam® kleding ontkreuken en opfrissen met stoom Inverter-Motor met 10 jaar garantieNadelen AEG L7FB60Y Geen ÖKOMix-technologie waardoor het water en wasmiddel vooraf niet worden vermengdProSteam®-technologie, minder strijkenDe AEG L7FB60Y bevat de innovatieve ProSteam®-technologie. Door je was cyclus af te sluiten met stoom worden kreukels tot wel een derde verminderd en ziet je kleding er een stuk beter uit wanneer deze uit de was komt. Zo hoef je nauwelijks meer te strijken en minder strijken zorgt voor minder vezelslijtage. Je kleding blijft er daardoor dag na dag prachtig uitzien en aanvoelen. ProSteam®-technologie, opgefriste kledingDe ProSteam®-technologie zorgt niet alleen voor minder gekreukte kleding. Gedragen kledingstukken zijn vaak gekreukt maar bevatten soms ook geurtjes. Toch zijn ze niet vies en wil je ze nog niet wassen. De stoomfunctie biedt dan de ideale oplossing. Gekreukte kledingstukken met geurtjes worden snel en eenvoudig opgefrist door even het stoomprogramma aan te zetten. Zo kun je de kleding direct weer aan. Alle geurtjes zijn veilig verminderd en je kreukels verminderd. Minder wassen en minder strijken betekent langer mooie kleding. ProSense®-technologie verzorgt je kleding en bespaart water en energieDe ProSense®-technologie zorgt ervoor dat elke was automatisch gewogen wordt. Het wasprogramma wordt zo precies afgestemd op de was die in de machine zit. Het wasgoed wordt gewassen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Zo wordt slijtage vermindert en blijft kleding langer mooi. Bovendien bespaar je zo ook water en energie.SoftPlus, zachte en gladde kledingWanneer je wasgoed gewassen hebt met de AEG L7FB60Y zal je merken dat het zachter, zijdeachtiger en gladder is dan ooit. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter ieder deel van de stof bereikt zodra het in de trommel terechtkomt. Bovendien worden de vezels van je kleding ook beter bescherm waardoor ieder kledingstuk langer meegaat. Energiezuinig maar ook snel wassenDe meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die ook nog eens snel klaar is. Het energielabel van de AEG L7FB60Y is A+++.ÖKOInverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantieDe zuinige ÖKOInverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie. De fabrieksgarantie op de wasmachine is 2 jaar.

vanaf € 475,00
AEG RKB63221DW Koelkast 154 x 60 cm A++

AEG RKB63221DW Koelkast 154 x 60 cm A++

AEG RKB63221DW. Kastontwerp: Vrijstaand. Nettocapaciteit koelkast: 314 l, Klimaatklasse: SN-T, Geluidsniveau: 39 dB. Aantal planken koelkast: 6, Aantal groente lades: 1. Soort lamp: LED. Deurscharnieren: Rechts. Jaarlijks energieverbruik: 109 kWu, Energie-efficiëntieklasse: A++. Gewicht: 56,3 kg. Kleur van het product: Wit

vanaf € 360,00
AEG stofzuigerzakken s-bag Classic Long Performance 12 stuks GR201SM

AEG stofzuigerzakken s-bag Classic Long Performance 12 stuks GR201SM

Met deze verpakking AEG s-bag Classic Long Performance GR201SM stofzuigerzakken kun jij wel een poosje vooruit! De doos bevat namelijk 12 stofzuigerzakken; genoeg voor ongeveer een jaar stofzuigen. De bekende s-bag past in veel verschillende stofzuigers van onder meer AEG en Philips. 12 originele AEG Classic Long Performance stofzakken. De s-bag is ontworpen met een speciaal vouwsysteem. Daardoor schuif je de stofzak makkelijker in de stofzuiger en wordt de inhoud optimaal benut. Na het verwijderen van de volle stofzak wordt deze direct afgesloten door de hygiënesluiting. Bij het vervangen blijven jouw handen (en woning!) dus schoon. AEG Long Performance stofzakken zijn gemaakt van fleece. Dit sterke materiaal gaat 50% langer mee dan stofzakken gemaakt van papier. Het opgezogen stof wordt bovendien beter gefilterd door fleece; maximaal 1% van alle stofdeeltjes ontsnapt uit de zak. Van deze stofzuigerzakken is ook een huismerk variant verkrijgbaar. En die zijn nu extra voordelig, want je krijgt tijdelijk 20% korting op het 2e pak huismerk stofzakken!

vanaf € 23,99
Electrolux Universele Bestekmand

Electrolux Universele Bestekmand

Op zoek naar een nieuwe bestekkorf voor je vaatwasser? De Electrolux Universele Bestekkorf past in nagenoeg ieder model en is zeer handig ingedeeld zodat al het bestek netjes op zijn plaats blijft zitten gedurende de vaat. Afmetingen: 23,5cm breed, 13,5cm diep, 15,8cm hoog.

vanaf € 26,50
AEG AHB53011LW - Vrieskist

AEG AHB53011LW - Vrieskist

De AEG AHB53011LW Vrieskist heeft een netto inhoud van maar liefst 300 liter en valt in energieklasse A+. Dankzij het speciale ontwerp heeft deze vrieskist 40% meer binnenruimte, zonder dat dit extra ruimte inneemt. Dankzij het speciale isolatiemateriaal kan je deze vrieskist gemakkelijk in elke ruimte neerzetten. Deze vrieskist heeft een invriesvermogen van 17 kg/dag en een bewaartijd van 32 uur bij stroomuitval. De afmetingen zijn 86.8x106.1x66.5cm en binnenin vind je 3 voorraadkorven.Extra capaciteit voor optimale opslagruimte Dankzij het speciale ontwerp heeft deze vrieskist 40% meer binnenruimte, zonder dat dit extra ruimte inneemt. Het speciale isolatiemateriaal in deze vriezer neemt minder ruimte in dan een standaard vriezer, hierdoor heb je meer opslagruimte! Ook heeft dit apparaat energieklasse A+.Frostmatic-functie voor snel invriezen Met dit systeem worden producten sneller ingevroren en tegelijkertijd wordt voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige producten omhoog gaat. Zodra alles is ingevroren herstelt het apparaat automatisch weer naar de standaardinstelling. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel perfect bewaard, ideaal!Minder ijsvorming Door het LowFrost systeem blijven je producten langer vers en verpakkingen beter leesbaar. Door deze technologie wordt er 80% minder ijs gevormd waardoor je slechts één keer per 5 jaar moet ontdooien. Dit komt omdat er minder ijsvorming in het vriesgedeelte ontstaat dan bij een reguliere vriezer of vrieskist, je hoeft hem dan ook veel minder vaak handmatig te ontdooien.Gemakkelijk te openen dekselHet is vaak moeilijk om eten uit je vrieskist te halen doordat het krachtige vacuüm de deksel gesloten houdt. Met deze vrieskist kan je de deksel extra gemakkelijk openen door de vacuümopheffing. Doordat bij het openen van deze vrieskist het vacuüm opgeheven wordt, kan je gegarandeerd en moeiteloos de deksel gemakkelijk openen en sluiten. Zet deze vrieskist in elke ruimte, ongeacht de omstandighedenDankzij de stalen basis en het sterke omhulsel van deze vrieskist, kan deze perfect neergezet worden in een vochtige garage of in een koude kelder. Kenmerken AEG AHB53011LW Vrieskist Buitenmaten hxbxd: 86.8x106.1x66.5 cmEnergie-efficiëntieklasse: A+Netto inhoud vriesruimte: 300 literInvriesvermogen in 24 uur: 17 kgAansluitwaarde: 85WMaximale bewaartijd bij stroomuitval: 32 uurBedieningspaneel met 3 controlelampjes Temperatuurregeling: elektromechanisch LowFrost™ technologie: 80% minder rijpvorming Automatische vacuümopheffing: makkelijk te openen Visueel en akoestisch alarm voor te hoge temperaturen Deksel voorzien van slot Warme-wand constructie Geïntegreerde verdamper Dooiwaterafvoer Frostmatic functie Voorraadkorf: 3 zilver Zelfbalancerend deksel Interieurverlichting Wieltjes aan onderkant

vanaf € 315,00
AEG Eendeurskoelkast 122cm SKB51221AS

AEG Eendeurskoelkast 122cm SKB51221AS

Zuinig koelen met de AEG SKB51221AS inbouw koelkast De AEG SKB51221AS valt onder energieklasse A++ en beschikt over een prettige indeling. Met onder meer 5 legplateaus en 2 vershoudvakken kan je al je etenswaren makkelijk kwijt. Het slimme design helpt je om de koelkast makkelijk schoon te houden. Inrichten en gebruik De AEG SKB51221AS is een ingebouwde koelkast die volledig in je keuken wordt geïntegreerd. Hij heeft een inhoud van 207 liter, met alle handige vakken die je nodig hebt. In deze koelkast vind je: 5 legplateaus 2 vershoudvakken 1 flessenvak (gepositioneerd in de deur) 3 deurvakken, waarvan één met eierenrekje Wanneer je de koelkast opent, wordt hij voor je verlicht met LED verlichting. Alle legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas, dat ook geschikt is voor zware producten. Zo kan je zonder problemen die zware schotel of schaal in je koelkast opbergen. Met een geluidsniveau van 35 dB is dit een relatief stille koelkast, wat hem geschikt maakt voor een open keuken. Ergonomie van de AEG SKB51221AS Deze koelkast is slim ontworpen met afgeronde hoeken aan de binnenzijde. Zo kan je hem sneller en makkelijker schoonhouden. De deurscharnieren zitten aan de rechterkant bij deze koelkast, maar de draairichting van de deur is verwisselbaar. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet alle ruimte hebt in je keuken. Praktisch en ruim De AEG SKB51221AS is een zuinige inbouw koelkast met een prettige inrichting. Door het grote aantal schappen kan je al je favoriete producten makkelijk kwijt. Daarbij maakt hij weinig geluid en is hij eenvoudig schoon te houden.

vanaf € 475,00
AEG RDB72321AW - Koel-vriescombinatie - Wit

AEG RDB72321AW - Koel-vriescombinatie - Wit

De AEG RDB72321AW Koel-vriescombinatie met energieklasse A++ biedt genoeg ruimte aan je dagelijkse boodschappen. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een totale netto inhoud van 223 liter, waarvan een netto koelruimte van 180 liter en een netto vriesruimte van 43 liter. De afmetingen zijn hxbxd 140.4x54.5x60.4 cm. Dankzij het MaxiLoad systeem kan je extra veel boodschappen kwijt omdat alle interne ruimte efficiënt wordt benut. Daarnaast is hij met een geluidsniveau van 40dB ook nog eens zeer stil!Extra capaciteit voor optimale opslagruimte Dankzij het speciale ontwerp heeft deze koelkast een grote interne capaciteit, zonder dat dit meer ruimte in je keuken inneemt, daarom wordt bij deze koelkast alle ruimte efficiënt benut! Niet voor niets is AEG Marktleider met hun MaxiLoad systeem. Hierdoor kan je meer producten bewaren en hoef je dus minder vaak boodschappen te doen. Ook kan je de koelkast efficiënter organiseren waardoor je eenvoudig bij je producten kan, zonder dat dit extra ruimte in je keuken kost, ideaal dus!Zeer zuinigBewaar je voeding nog energiezuiniger - met deze koel- en vriescombinatie uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.Veilig opbergen van zware producten Het koelgedeelte in deze koel-vriescombinatie beschikt over stevige schappen doordat het gemaakt is van sterk veiligheidsglas. Deze koelkast heeft daarom het beste materiaal voor stabiliteit en robuustheid. Door het sterke veiligheidsglas kunnen er gemakkelijk zware producten op gezet worden, die veilig op elk niveau opgeborgen kunnen worden. Gemakkelijk en snel schoonHet is belangrijk om een koelkast schoon te houden. Bij deze koelkast gaat dit snel en gemakkelijk dankzij de eenvoudig verwijderbare legplanken Je kan ze er gewoon uittrekken en kan ze zonder moeite weer terugplaatsen als je klaar bent.Efficiënte ruimte in groenteladeDeze koelkast heeft een groentelade over de gehele breedte van de koelkast, zodat je efficiënte en gemakkelijk je verschillende etenswaren kunt opbergen. LED verlichting in het koelgedeelteDeze koelkast heeft LED verlichting, hierdoor wordt de gehele koelkast goed verlicht waardoor je gemakkelijk je producten kan vinden. Ook verbruikt LED verlichting minder stroom en heeft een langere levensduur dan conventionele koelkastverlichting!Technische kenmerken AEG RDB72321AW Koel-vriescombinatie Buitenmaten hxbxd: 140.4x54.5x60.4 cmEnergie-efficiëntieklasse: A+Netto inhoud koelruimte: 180 liter Netto inhoud vriesruimte: 43 liter Mechanische temperatuurregeling LED interieurverlichting Zeer stil: slechts 40 dB Automatische ontdooiing koelruimte Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar Energieverbruik per jaar: 168 kWhInvriesvermogen in 24 uur: 3 kgMaximale bewaartijd bij stroomuitval: 19 uurKlimaatklasse: SN-N-ST-TIndelingPositie vriesruimte: bovenKleur: wit Legplateaus koelruimte: 3, veiligheidsglas Groentelades: 1, transparant Legplateaus vriesruimte: 1, draadrek Stelpoten: verstelbaar Eierrekje: 2 voor 6 stuks

vanaf € 259,00
AEG SKP11GW Stapelkit met uittrekbaar rek voor was/droog

AEG SKP11GW Stapelkit met uittrekbaar rek voor was/droog

AEG SKPGW11 Stapelkit met werkblad ladeSnel en gemakkelijk te monteren tussenstuk om je droger op je wasmachine plaatsen. Universeel toepasbaar en kan dus kan gebruikt worden bij elk merk wasmachine of droger. Dit product is de nieuwste versie en is wit.Wanneer je ruimte wilt besparen in huis is het een ideale oplossing om je droger bovenop je wasmachine te plaatsen. Het is dan echter wel belangrijk dat je dan een tussenstuk plaatst zodat de droger niet van de wasmachine trilt. De AEG SKP11GW is een tussenstuk met lade. Zo kun je een droger stevig op een wasmachine plaatsen en de lade gebruiken om iets op te leggen of de was op te vouwen. Dit tussenstuk is erg gemakkelijk te monteren. Je hebt hierbij geen extra gereeschap nodig en je hoeft niet te schroeven in je wasmachine. Dit is bij veel andere modellen wel het geval. De kleur van dit tussenstuk is wit.Deze stapelkit is te gebruiken voor:60cm diepe droger in combinatie met 60 of 54 cm diepe wasmachine 54cm diepe droger in combinatie met 60 of 54 cm diepe wasmachine

vanaf € 54,95
Aeg fee62800pm vaatwassers 60 cm - roestvrijstaal

Aeg fee62800pm vaatwassers 60 cm - roestvrijstaal

Met de AEG FEE62800PM ComfortLift vaatwasser hoef je nooit meer te bukken om je vaatwasser in en uit te ruimen! Dit is namelijk de eerste vaatwasser ter wereld waarbij de onderste lade naar boven gelift kan worden, waardoor het in- en uitruimen gemakkelijker is dan ooit tevoren. De vaatwasser is ook nog eens erg ruim, er is ruimte voor 13 couverts en het bestek leg je in de besteklade. Je kunt kiezen uit 6 verschillende afwasprogramma's, 4 verschillende temperaturen en met een geluidsniveau van 44dB is de AEG ComfortLift erg stil. Deze vaatwasser is half geïntegreerd, je kunt hem dus inbouwen maar je hebt geen eigen frontpaneel nodig.Nooit meer bukken voor het in- en uitaden van je vaatwasserDe vaatwasser is een geweldige hulp in de keuken. Alleen het in- en uitladen en dan vooral het bukken daarbij is niet handig. Voor dat laatste heeft AEG daarom dé oplossing: de ComfortLift vaatwasser.Bij deze vaatwasser lift de onderste korf vanzelf omhoog wanneer je hem uittrekt. Zo kun je de vaatwasser gemakkelijk in- en uitrruimen op een aangename werkhoogte. Je laat dus eenvoudig de onderste korf omhoog komen, zet de vuile vaat erin en met een simpele beweging gaat de korf omlaag, ook wanneer deze vol beladen is, en rolt weer terug in de vaatwasser. Bestek leg je gemakkelijk in de uitneembare besteklade. Met de Comfortlift tilt AEG wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau. Schone vaat, minimaal energieverbruikDeze vaatwasser maakt gebruik van maar liefst drie sproeiarmen. Zo wordt je afwas perfect schoon. De onderste, satellietsproeiarm werkt met een dubbele rotatie waardoor, zelfs bij een volle afwasmachine, het water alle hoeken en randen van de vaat bereikt. De gevoelige sensoren meten hoe snel het water in de mahcine warm wordt en hoeveel daarvan van het servies terugstroomt. Aan de hand van deze gegevens wordt de noodzakelijke hoeveelheid water en het maximale energieverbruik berekent zodat je nooit onnodig veel energie of water verbruikt. Natuurlijk en snel drogen - Airdry technologieWanneer je vaatwasser klaar is met afwassen moet alles drogen. Bij deze AEG vaatwasser gaat dat op een uitzonderlijke, snelle en natuurlijke manier. De deur van de vaatwasser opent namelijk automatisch 10 cm in de laatste fase van het programma; als de vaat schoon is. Zo droogt je vaat op een natuurlijke manier door de natuurlijke luchtstroom en bespaar je op energiekosten.Je glazen vallen niet om en worden beschermdEen andere handige oplossing in de inrichting van deze vaatwasser zijn de softspikes en softgrips. Deze zijn er om te voorkomen dat glazen omvallen en beschadigd raken. De softgrip zorgt ervoor dat je glaswerk vast kunt zetten zodat het niet omvalt tijdens de wascyclus. De spikes die de glazen op hun plaats houden zien voorzien van zachte rubberen toppen zodat je glaswerk niet beschadigd.TimeSaver-functieBehalve de handige opties in de inrichting van deze vaatwasser heeft deze vaatwasser ook een TimeSaver-functie. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de vaat klaar is wanneer jij dat zelf wilt. Ideaal wanneer je gasten hebt.Auto-Off, geen energieverbruik tussen de afwasbeurtenMet de Auto-Off-functie verbruikt de vaatwasser absoluut geen energie tussen de cycli. Dit betekent een ware doorbraak in energieverbruik.Inverter motor met 10 jaar garantieIn deze afwasmachine zit een stille, krachtige Inverter motor. Op deze motor van zeer hoge kwaliteit krijg je maar liefst 10 jaar garantie!Afwasprogramma'sAutoSense 45°AutoSense 70°EcoExtra SilentGlas 45°CIntensief 70°CQuickWashKenmerken van de AEG FEE62800PM ComfortLift vaatwasserInverter motor met 10 jaar garantieStartuitstelTimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen.Sensorlogic watersensor. Uitneembare bestekladeXtraDry optie: voor een extra boost aan het droogresultaatProClean™ vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik.XXL capaciteit – meer ruimte dan elke andere vaatwasser.Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik. Water- en energieverbruik: 11 liter, 0.961 kWh bij Eco 50°C.

vanaf € 650,00
AEG AT3300 broodrooster 940W Zwart 7 Standen

AEG AT3300 broodrooster 940W Zwart 7 Standen

Brood roosteren op zeven standen Heb je graag lichtgeroosterd brood of mag het wel wat donkerder en knapperiger worden? Met het AEG broodrooster AT3300 BROODR ZWART kun je één van de zeven verschillende standen kiezen, zodat je je brood precies naar jouw smaak kunt roosteren. Luxe ontbijt of snel ontdooien Heb je tijd voor een uitgebreid ontbijt, dan staat dit broodrooster natuurlijk op tafel. Wat is lekkerder om de dag mee te beginnen dan een vers geroosterde boterham, zo warm dat de boter er op smelt? Je kunt ook twee boterhammen in het broodrooster stoppen zodat je partner tegelijk kan meegenieten. Ben je juist iemand die met enige haast aan de dag begint? Dan kun je je bevroren boterham zo uit de vriezer in het AEG broodrooster AT3300 BROODR ZWART stoppen. Terwijl jij koffie zet wordt je brood snel ontdooid. Weet je trouwens dat oud brood heerlijk is als je het hebt geroosterd? Doe dus duurzaam en gooi niets weg, want zo bespaar je ook nog geld. Met een broodrooster in je keuken maak je zelfs oudbakken boterhammen lekker. Hygiënisch en gemakkelijk Het AEG broodrooster AT3300 BROODR ZWART heeft een kunststof behuizing. Dat wordt minder snel heet dan metaal en is dus veiliger. Dit broodrooster heeft een instelbare thermostaat en bovendien een speciale ontdooifunctie en een opwarmfunctie. Maak je niet druk over de kruimels in het apparaat. In dit model is de kruimellade uitneembaar zodat je het broodrooster gemakkelijk schoon kunt maken. Dat betekent geen verbrande luchtjes meer van oude kruimels. Ook de gladde kunststof buitenkant is snel en eenvoudig te reinigen. Met een vermogen van 940 Watt zijn je boterhammen in het AEG broodrooster AT3300 BROODR ZWART in een mum van tijd lekker bruin. Of je nu snel in de keuken eet of uitgebreid de tijd neemt, dit handige broodrooster verdient een vaste plaats in je huishouden. Geniet van je knapperige boterhammen en gooi nooit meer brood weg.

vanaf € 35,95
AEG reinigingsmiddel : onderdeel

AEG reinigingsmiddel : onderdeel

Aeg Wx7 Crystal Clean Wx7 * Geconcentreerd reinigingsmiddel. * Te verdunnen tot 5 liter. * Passend voor: AEG Window Cleaner WX7. * Capaciteit: 400 ml * Uitvoering: origineel.

vanaf € 8,95
AEG koolstoffilter type 60 voor afzuigkap 902979621

AEG koolstoffilter type 60 voor afzuigkap 902979621

AEG 902979621. Soort: Filter, Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Koolstof. Merkcompatibiliteit: AEG. Breedte: 61 mm, Diepte: 109 mm, Hoogte: 456 mm

vanaf € 24,22
AEG gasfornuis 41886GT-WN

AEG gasfornuis 41886GT-WN

Vrijstaand AEG 41886GT-WN gasfornuis met elektrische hetelucht oven en 4 pits gaskookplaat. Je kunt met behulp van deze grote oven altijd voldoende hoeveelheden eten klaarmaken voor iedereen. Gemakkelijk te reinigenDe glazen deur van deze oven is volledig uitneembaar, waardoor je niet alleen de deur nog grondiger kunt reinigen, maar je ook betere toegang hebt tot de ovenruimte zelf. Accessoires opbergenDit fornuis biedt de ideale oplossing om accessoires op te bergen. Hij heeft een geïntegreerde lade onderaan het fornuis, zodat je je accessoires altijd bij de hand hebt, maar ze ook netjes opgeruimd weg kunt stoppen. FornuisDe gietijzeren pannendragers met duurzame afwerking op dit fornuis hebben een modern, stijlvol uiterlijk. Elegant maar zeer functioneel, voor een veilige en stevige ondersteuning van de hele basis van de pan ongeacht de vorm of afmeting.

vanaf € 270,00
AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM

AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM

AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM, zakloos en performant De AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM is een flexibele stofzuiger waarmee je het hele huis in een mum van tijd stofvrij hebt gemaakt. Het toestel is zak- en snoerloos en kent een stofcapaciteit van 0,5 liter. Dit laat je toe om grote oppervlakten in een keer te reinigen. Zodra de opvangbak vol zit, volstaat het om hem snel even te legen waarna je gewoon weer aan de slag kunt gaan. De batterij werkt, indien volledig opgeladen, gedurende een half uur. Praktische steelstofzuiger voor een snelle poetsbeurt De AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM is vooral erg praktisch wanneer je snel even wil stofzuigen en geen zin hebt om met snoeren te knoeien. Het toestel is compact en weegt amper 3,15 kg. Je kunt er erg soepel mee werken zodat ook kleine randjes zonder problemen bereikt worden. De Lithium TurboPower batterij is erg krachtig wat enerzijds voor een lange werktijd zorgt en anderzijds voor een optimale zuigkracht. Met een geluidsniveau van 79 dB is deze steelstofzuiger bovendien ook vrij stil. Vanzelfsprekend dient een stofzuiger in de eerste plaats goed presterend en krachtig te zijn, maar het is mooi meegenomen wanneer je daarnaast ook een leuk design krijgt. De AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM is knap vormgegeven, met strakke lijnen en een minimalistisch design. De teal kleur oogt professioneel en modern. Stofzuigen is een plezier met dit handige toestel dat functionaliteit en design perfect combineert. Geschikt voor zowel tapijten als harde vloeren Doordat de AEG steelstofzuiger CX7-2-35TM zowel gebruikt kan worden voor het stofzuigen van harde vloeren als tapijten, kan de hele woonkamer in een keer onder handen genomen worden. De kop van het toestel glijdt moeiteloos over beide typen oppervlakten en laat geen stofje achter. Hij draait in verschillende richtingen en volgt je bewegingen feilloos. Je kunt hem zowel gebruiken als grote kruimeldief en als stofzuiger voor wekelijks of dagelijks gebruik.Dankzij het gebruik van duurzame materialen en een state of the art technologie kent de stofzuiger een lange levensduur en een grote kwaliteit. Indien gewenst kan hij gecombineerd worden met accessoires zoals een geurneutralisator die vieze luchtjes tijdens het stofzuigen geen kans geeft.

vanaf € 188,99