Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle AKG producten

~108 producten (0,03 seconden)
AKG PW45P Dasspeld Draadloze microfoonset Radiografisch

AKG PW45P Dasspeld Draadloze microfoonset Radiografisch

AKG PW45P Dasspeld Draadloze microfoonset Radiografisch

€ 184,31 Meer informatie en aanbieders >
AKG P4 Instrumenten microfoon Zendmethode: Kabelgebonden

AKG P4 Instrumenten microfoon Zendmethode: Kabelgebonden

De P4 microfoon met zijn solide metalen huls is gemaakt voor het typische podiumgebruik. Een geïntegreerde adapter en een bevestigingsbeugel voor tomtom enz. maken deze microfoon zeer veelzijdig voor gebruik op drums, percussie, blaasinstrumenten en gitaarversterkers.

vanaf € 49,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG P5S Hand Zangmicrofoon Kabelgebonden

AKG P5S Hand Zangmicrofoon Kabelgebonden

De PS5 is een handmicrofoon voor lead-vocals. De supernier-richtkarakteristiek garandeert maximale feedback-onderdrukking en geeft het stemgeluid krachtig door aan elk mengpaneel. Zeer robuu...

vanaf € 36,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG C520 Headset Spraakmicrofoon Kabelgebonden

AKG C520 Headset Spraakmicrofoon Kabelgebonden

Head-worn condenser microphone with maximum dynamic range for perfect vocal sound. Its cardioid polar pattern effectively rejects unwanted ambient noise. An ideal choice for frontmen, singing keyboardists, drummers, guitarists, and dancers. The microphone arm mounts either on the left or right side of the headband as desired. The C520 provides the perfect solution for any performer needing a handsfree microphone. A transducer shock mount reduces handling noise to a minimum. The moisture shield prevents perspiration from penetrating into the transducer element,ensuring a high degree of humidity protection for the microphone. External phantom powering. Head-worn microphone with continuously adjustable behind-the-neck headband. External shock mount for high mechanical-noise rejection. Miniature gooseneck for precise positioning near the user's mouth. Microphone arm provides choice of left or right-hand use.

vanaf € 215,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG WMS40 Mini Sport Set ISM 2 Headset Draadloze microfoonset Radiografisch

AKG WMS40 Mini Sport Set ISM 2 Headset Draadloze microfoonset Radiografisch

De WMS 40 Mini Sport Set is veelzijdig inzetbaar en eenvoudig te bedienen. De set bestaat uit de ontvanger SR 40 Mini, de zender in zakformaat PT 40 Mini en de headsetmicrofoon CKBT. De bedi...

€ 191,11 Meer informatie en aanbieders >
AKG DST99S Zwanenhals Spraakmicrofoon Kabelgebonden

AKG DST99S Zwanenhals Spraakmicrofoon Kabelgebonden

De AKG DST 99 S is een solide, voordelige zwanenhals-microfoon met nierkarakteristiek. De microfoon is ideaal voor alle intercomsystemen, van winkelcentrum en kaartjesloket tot vliegveld. De...

€ 138,57 Meer informatie en aanbieders >
AKG WMS40Mini Vocal Set ISM3 Draadloze microfoonset Radiografisch

AKG WMS40Mini Vocal Set ISM3 Draadloze microfoonset Radiografisch

De SR 40 Mini ontvanger heeft drie status-LED's die aangeven of het apparaat aan staat, hoe de signaalsterkte is en of er audio clipping optreedt. De volumeregelaar stelt het niveau in op de 1/4" output jack. De robuuste HT 40 Mini handheld transmitter heeft een aan/uit/mute schakelaar en een stevige draadkap die het cardioïde dynamische microfoonelement beschermt. De batterij gaat net als bij de WMS40 erg lang mee, zodat je op de lange termijn echt geld bespaart. Het systeem komt met een universele voeding met US/UK/EU adapter, en één AA batterij.

vanaf € 77,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG WMS420 INSTRUMENTAL SET ISM Draadloos gitaarsysteem Zendmethode: Radiografisch

AKG WMS420 INSTRUMENTAL SET ISM Draadloos gitaarsysteem Zendmethode: Radiografisch

De WMS420 is een draadloos systeem dat uiterst flexibel is voor presentaties op podia en op locaties waar een oplossing met een of meerdere kanalen nodig is. Het complete WMS420 draadloos systeem bestaat uit de SR420 stationaire ontvanger, en de PT420 zender op zakformaat. De Instrumental-set beschikt over een instrumentenkabel. De zender heeft laadcontacten en de WMS420 is in zijn prijsklasse het enige draadloze systeem dat het gebruik van herlaadbare batterijen ondersteunt. De lage operationele kosten maken het systeem erg aantrekkelijk voor installaties; de afneembare antennes van de ontvanger staan het gebruik toe van professionele accessoires zoals antennesplitters en aparte, directionele antennes voor multikanaalssystemen.

€ 275,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG C555L

AKG C555L

De nieuwe C555L hoofdmicrofoon van AKG is stevig, zeer eenvoudig in gebruik en biedt een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is de perfecte oplossing voor diverse toepasingen waarbij de handen vrij moeten zijn; zoals gymleraren, aerobic instructeurs, presentatoren, toetsenisten en drummers. De microfoon rust op de hoofdband en kan aan de linker- of rechterkant worden gemonteerd. De kabel wordt via een geleider naar de achterzijde geleid. Om mechanische interferentie te voorkomen is het membraan volledig geveerd. Een extra bescherming tegen vocht voorkomt aanslag op het membraan. Dit is vooral een uitkomst voor aerobic toepassingen.

€ 98,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG DMS 100 Vocal Set Hand Zangmicrofoon Zendmethode:Radiografisch

AKG DMS 100 Vocal Set Hand Zangmicrofoon Zendmethode:Radiografisch

AKG DMS 100 Vocal Set Hand Zangmicrofoon Zendmethode:Radiografisch

€ 286,65 Meer informatie en aanbieders >
AKG C518ML

AKG C518ML

De ultieme miniatuur-condensatormicrofoon voor drums en percussie. Zijn carioïde polaire patroon verwerpt overbodig geluid van instrumenten in de buurt. Een continu verstelbare klem (bankschroef-type) maakt het eenvoudig om de microfoon veilig vast te zetten op de bovenste ring van de meeste drums of percussie instrumenten. Een externe schok-montage zorgt voor hoge mechanische-ruiswering. Een speciale stabiliserende knie houdt de zwanenhals in een bepaalde hoek gebogen. De C518 ML heeft een geïntegreerde, schakelbare bass-cut om de frequentierespons van de microfoon aan te passen naar het geluid van je instrument. De ML versie van deze mic heeft een mini XLR aansluiting en de unieke A400 adapter voor het eenvoudig bevestigen op draadloze body-pack zenders.

€ 179,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG Project Studio P820 Tube

AKG Project Studio P820 Tube

De AKG P820 is een dijk van een buizenmicrofoon! De topkwaliteit microfoon maakt gebruik van een dubbel 1" membraan en een multipolair patroon. Het is de perfecte tool om lead vocals, blaasinstrumenten, elektrische gitaren en drums mee op te nemen. Dankzij de geavanceerde ECC83 dual-triode circuits levert de P820 Tube een echte buizensound. Met de meegeleverde remote control schakel je tussen de verschillende polaire patronen. Bovendien is de bass-cut filter en de attenuation pad schakelbaar via deze afstandsbediening. Voor deze prijs vind je geen betere buizenmicrofoon!

€ 439,00 Meer informatie en aanbieders >
WMS470 Vocal Set D5 Band 1 (650 - 680 MHz)

WMS470 Vocal Set D5 Band 1 (650 - 680 MHz)

Met de AKG WMS470 Vocal Set D5 beweeg je vrij over het podium zonder dat je last hebt van kabels. Je beweegt vrij over het podium, want je hebt geen last van kabels. Zo focus jij je volledig op het zingen. Doordat je op de ontvanger ziet welke frequenties vrij zijn, kies je zelf de meest geschikte zender. Hierdoor is de set geschikt voor situaties waar meerdere draadloze systemen in gebruik zijn. Denk aan festivals en evenementen. Dankzij de meegeleverde HT470 D5 dynamische microfoon registreer je geen omgevingsgeluid. Hierdoor hoor je geen geluid afkomstig van het publiek over je speakers. De set wordt geleverd inclusief microfoon en ontvanger. Verbind de ontvanger met het geluidssysteem en start direct met zingen.

€ 449,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG C519 M

AKG C519 M

Een carioïde condensator microfoon speciaal voor het opnemen en versterken van instrumenten, inclusief bevestigingsbeugel, en een adapter om hem draadloos te kunnen gebruiken met de AKG pocket transmitters. De frequentierespons is ideaal voor blaasinstrumenten zoals trombones, trompetten, en saxofoons, en filtert bovendien het omgevingsgeluid er goed uit. Daarnaast bevat hij een bass-cut schakelaar om de frequentierespons nog wat bij te stellen. Alles wat je nodig hebt om hem op je instrument te plaatsen zit er bij.

€ 155,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG K701

AKG K701

Of je nu een gewone muziekliefhebber bent of een ware audiofiel, de K701 zal jouw muziekervaring een zeer aangename maken. AKG is de eerste fabrikant ter wereld die gebruik maakt van de revolutionaire "flat-wire" technologie in hun hoofdtelefoons. Het resultaat is een hoofdtelefoon die een zeer accurate weergave van de muziek produceert, waarbij je met hoge precisie de plek van iedere muzikant kunt onderscheiden. Deze eigenschap in combinatie met het geluid dat genoeg briljant hoog en een fluweelzachte, punchy bas bevat, maakt deze hoofdtelefoon werkelijk wonderbaarlijk.
== Geoptimaliseerd voor DJ's, perfect voor thuis ==
De K701 is met DJ's in gedachte gemaakt, waardoor je binnen de kortste keren zult mixen als een pro. Maar vergis je niet, de kwaliteit is ook uitermate geschikt voor lange luistersessies thuis op de bank of je favoriete stoel. Met deze hoofdtelefoon wordt muziekluisteren een ware ervaring.

vanaf € 129,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG PW45 Perception Wireless Sports Set Band A

AKG PW45 Perception Wireless Sports Set Band A

Het Perception Wireless Sports systeem met zijn comfortabele C544L en ultralichte PT45 bodypack zender verzekert je van maximale mobiliteit voor alle handsfree toepassingen. De nieuwe C544L hoofdmicrofoon komt met vier vochtbeschermers die het transpiratievocht tegenhouden tijdens het beoefenenen van je sport. De C544L gebruikt de bewezen transducer van de C555L en is snel en eenvoudig erop te zetten en te vervangen. Het systeem bestaat uit een SR45 ontvanger, een PT45 bodypack zender, een universele voeding met adapter, C544L hoofdmicrofoon en een AA-formaat batterij. Band A: 530,000 MHz tot 559,000 MHz (8 kanalen).

vanaf € 219,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG C1000S MK4

AKG C1000S MK4

AKG heeft de C1000 S, zijn multifunctionele condensatormicrofoon, een update gegeven. De potloodmicrofoon is ideaal voor opnames en weergave van live situaties als drum overheads, piano's en akoestische instrumenten.
De bijna onverwoestbare condensatormicrofoon heeft een robuust metalen chassis en speciale microfoonclip die de eenheid veilig bevestigt aan stands. De gouden capsule en XLR plug maken de C1000 S MK IV vochtbestendig. De C1000 S ML IV werkt ongeveer 120 uren op twee AA-batterijen en heeft twee instellingen voor de gain, drie frequentie-instellingen en twee polaire patronen: cardioïde en hypercardioïde. Ook voor interviews en mobiele omroepen is deze microfoon uiterst geschikt.

vanaf € 95,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG Lyra Ultra-HD USB microfoon

AKG Lyra Ultra-HD USB microfoon

De AKG Lyra Ultra-HD USB microfoon is dé ideale microfoon voor vloggers, gamers, podcast-makers, journalisten en singer-songwriters. Je sluit hem simpelweg aan op je computer, smartphone of tablet en opnemen maar!

€ 155,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG D5

AKG D5

Verzorg de live opnames van een leadvocalist of achtergrondvocalisten met de AKG D5 dynamische microfoon. Je hebt dankzij het supercardioïde richtingskarakteristiek van AKG weinig last van feedback en andere bijgeluiden. Dit maakt je leven als audio engineer een stuk eenvoudiger, want je hoeft de bijgeluiden niet weg te snijden met een equalizer. Je verbindt de microfoon met een XLR kabel met je opnameapparatuur.

€ 64,99 Meer informatie en aanbieders >
AKG WMS40Mini Vocal Set ISM1 Draadloze microfoonset

AKG WMS40Mini Vocal Set ISM1 Draadloze microfoonset

De SR 40 Mini ontvanger heeft drie status-LED's die aangeven of het apparaat aan staat, hoe de signaalsterkte is en of er audio clipping optreedt. De volumeregelaar stelt het niveau in op de 1/4" output jack. De robuuste HT 40 Mini handheld transmitter heeft een aan/uit/mute schakelaar en een stevige draadkap die het cardioïde dynamische microfoonelement beschermt. De batterij gaat net als bij de WMS40 erg lang mee, zodat je op de lange termijn echt geld bespaart. Het systeem komt met een universele voeding met US/UK/EU adapter, en één AA batterij.
De ISM1 sets werken op 863.100 MHz.

vanaf € 71,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG P2 Perception Live

AKG P2 Perception Live

De Perception microfoons horen wereldwijd al bij de beste studiomicrofoons, en met de release van de Perception Live serie herbevestigt AKG zichzelf als de leider in live-optreden miking toepassingen. De AKG P2 is een ruige, geheel metalen dynamische cardioïde microfoon voor basinstrumenten zoals bassdrum, trombone of basversterker. Hij levert krachtig geluid met een energiek low-end.

€ 75,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG C417PP

AKG C417PP

De AKG C417PP is een professionele lavalier microfoon met een omnidirectioneel polair patroon. Zijn breedband audioreproductie is ideaal voor alle soorten broadcast en theatertoepassingen. Het geluid van deze microfoon is extreem open en natuurlijk. Dat maakt het ideel voor draadloze of bedrade multi-mic toepassingen. Dankzij de kleine behuizing kan het veilig en onopvallend aan overhemden en kostuums worden bevestigd. De C417-PP heeft een professionele XLR verbinding. Een bevestigingsclip, stropdaspin en windscherm worden meegeleverd.

€ 115,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG C520L

AKG C520L

Head-worn condenser microphone with maximum dynamic range for perfect vocal sound. Its cardioid polar pattern effectively rejects unwanted ambient noise. An ideal choice for frontmen, singing keyboardists, drummers, guitarists, and dancers. The microphone arm mounts either on the left or right side of the headband as desired. The C 520 provides the perfect solution for any performer needing a handsfree microphone.
A transducer shock mount reduces handling noise to a minimum. The moisture shield prevents perspiration from penetrating into the transducer element,ensuring a high degree of humidity protection for the microphone.
C 520 L for use with the B 29 L battery power supply, AKG WMS Series bodypack transmitters, or the MPA V L adapter for external phantom powering.

€ 144,00 Meer informatie en aanbieders >
AKG K181 DJ

AKG K181 DJ

De K 181 DJ is ontworpen in samenwerking met toonaangevende internationale DJs. Het resultaat is een ultieme high performance DJ tool. De K 181 DJ is een closed-back hoofdtelefoon met het best mogelijke geluid, perfect draagcomfort en extreme duurzaamheid. De schakelbare bass boost zorgt ervoor dat je in alle situaties goed de beat kan syncen.

€ 74,00 Meer informatie en aanbieders >