Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle ATAG producten

~92 producten (0,04 seconden)
ATAG KD8122BF Koelkasten nishoogte 122 cm

ATAG KD8122BF Koelkasten nishoogte 122 cm

ProductbeschrijvingInbouw koelkast met vriesvak (122 cm), sleepdeur, inhoud 173 liter, 18 liter vries. automatische ontdooiing, 4 luxe verstelbare glazen draagplateaus, 1 luxe vast glazen draagplateau, LED verlichting, verbruik 132 kWh/jaar,

€ 599,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG Acc 933 Koolstoffilter

ATAG Acc 933 Koolstoffilter

-

€ 30,75 Meer informatie en aanbieders >
ATAG WS9211RCL Afzuigkap

ATAG WS9211RCL Afzuigkap

De ATAG WS9211RCL is een wandafzuigkap zonder motor van 90cm breed. Deze afzuigkap is geschikt voor aansluiting op een centraal afzuigsysteem. De afzuigkap is voorzien van een afsluitbare elektrische klep waardoor ongewenste afvoer van warme lucht en hinderlijke fluittonen worden voorkomen. De elektrische klep opent en sluit automatisch wanneer de aan/uit-knop wordt ingedrukt. Verder is de afzuigkap voorzien van mechanische druktoetsen, metalen cassettefilters (uitwasbaar) en LED-verlichting waardoor uw kookplaat of fornuis helder wordt verlicht.

€ 444,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG ACC 5309 Reinigingsunit voor Recirculatie

ATAG ACC 5309 Reinigingsunit voor Recirculatie

Koolstoffilter voor recirculatie t.b.v.:WV6011KM, WV6311LM, WV6211LM en WV9211LM

vanaf € 19,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag 3-delige RVS pannenset AA210D3

Atag 3-delige RVS pannenset AA210D3

Met de Atag 3-delige RVS AA210D3 pannenset haal je 3 roestvrijstalen pannen in huis. De set bestaat uit een sauteerpan, een hoge kookpan en een lage kookpan. De pannen hebben een diameter van 20 centimeter. Aan de binnenkant van de pan staat een maataanduiding. Handig, kun je direct in de pan afmeten.

€ 175,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag CS4692D inbouw combistoomoven met 6

Atag CS4692D inbouw combistoomoven met 6" kleuren TFT display en Steam Clean reiniging

De Atag CS4692D is een 45 cm hoge inbouw combi-stoomoven met 11 ovenfuncties en 3 stoomfuncties om uw gerechten te kunnen bakken met stoom voor behoud van smaak, vitamines en kwaliteit. Tevens beschikt deze Atag combi-stoomoven over een 6" inch kleuren TFT display, 132 automatische programma's incl. 12 Sous Vide programma's en een Steam Clean reinigingsfunctie.
De belangrijkste kenmerken van de Atag CS4692D inbouw combi-stoomoven:
45 cm hoog |xa0xa0Montage geschikt voor zowel onder het aanrechtblad als in een hoge keukenkast
Kleur uitgevoerd in het grafiet
Energieklasse A+
Oveninhoud: 50 liter
132 automatische programma's incl. 12 Sous Vide programma's: professioneel uw gerechten bereiden
Steam Clean reinigingsfunctie die alle vuil- en vetresten losweekt in de oven
CuliSensor kerntemperatuurmeter om de exacte kerntemperatuur te kunnen meten van al uw gerechten: perfecte bakresultaten
Helder en duidelijk kleuren TFT display (6" inch)
Combinatie van stoom en hetelucht voor het bakken van o.a. vlees, brood en andere gerechten
11 ovenfuncties waaronder o.a.: Hetelucht | Grill | Boven-/onderwarmte | Pro Roast
3 Stoomfuncties: 100 ºC, lage temperatuur en sous vide stomen
Temperatuur instelbaar per 5 ºC, van 30 - 230 ºC | voor stomen van 40 - 100 ºC
Regenereren voor het professioneel opwarmen van gerechten (zonder uitdrogen)
Waterreservoir in dashboard (1,3 l) | Automatische ontkalkindicatie
Klapdeur met softclose: sluit altijd zacht en netjes
Kinderbeveiliging
De Atag CS4692D is de opvolger van de Atag CS4592D
Meegeleverde toebehoren: 1 grillrooster,xa01 geëmailleerde bakplaat , 2 stoomschalen: 1 XL en 1 XL geperforeerd, 1 culisensorxa0
Geen wateraansluiting nodig
Dexa0Atag CS4692D inbouw combi-stoomoven wordt geleverd incl. volledige garantie, handleiding en toebehoren.

€ 1.300,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag FG9011EAN gasfornuis met multifunctionele oven

Atag FG9011EAN gasfornuis met multifunctionele oven

De Atag FG9011EAN is een 90 cm breed, RVS gasfornuis met 6 gasbranders waaronder 2 krachtige Wokbranders. Maak gebruik van een multifunctionele heteluchtoven met 8 ovenfuncties, waaronder hetelucht, boven-/onderwarmte en een grillfunctie. Tevens beschikt dit Atag fornuis over een handige opberglade onder de oven en in hoogte verstelbare voetjes (+35 mm).
De belangrijkste kenmerken van dit Atagxa0FG9011EAN vrijstaande gas-elektro fornuis:
90 cm breed | Afwerkingsplint kan onder de opberglade aangebracht worden
In hoogte verstelbare voetjes (+35 mm)
Energieklasse: A
Volledig uitgevoerd in RVS
Opberglade onder de oven
6 kookzonesxa0xa0waaronder 2 krachtige Wokbranders (3500 W. vermogen)
Thermo-elektrische beveiliging; geen vlam, geen gas!
Matzwart geëmailleerde, gietijzeren pandragers
Gastype: g25.3-25mbar
Oveninhoud: 80 liter
Multifunctionele oven met 8 ovenfuncties zoals:
Hetelucht
Boven-/onderwarmte
Grill
Ontdooien
4 inschuifniveaus
1 telescopische geleiding op elk insteekniveau te plaatsen (volledig uittrekbaar)
temperatuurbereik: 50 - 250 ºC
Koelventilator
Koele deur met 3 ovenruiten
1 Fase-aansluiting | Aansluitwaarde: 2900 W
Meegeleverde toebehoren: 2 grillroosters, 1 geëmailleerde bakplaat
Speciale set optioneel verkrijgbaar om fornuis te verhogen (+ 50 mm) incl. hogere afwerkingsplint
5 Jaar garantie na aanmelding op hps.nlxa0
De Atagxa0FG9011EAN wordt geleverd met volledige garantie (5 jaar garantie na aanmelding op hps.nl), echter zonder gasslang, deze kunt u meebestellen.
Dexa0Atagxa0FG9011EAN is de opvolger van de Atag FG9011EA

€ 2.882,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag volledig geïntegreerde vaatwasser VA8015QT

Atag volledig geïntegreerde vaatwasser VA8015QT

De VA8015QT is een volledig geïntegreerde vaatwasser van ATAG. Hij is voorzien van een ingebouwde watersensor waardoor de vaatwasser nooit meer water gebruikt dan dat nodig is. Ook beschikt de vaatwasser of zelfreinigende filters. De vaatwasser is voorzien van 12 verschillende programma's, waaronder een intensief programma en een programma voor kwetsbare vaat. Daarnaast is er ook nog een nachtmodus aanwezig, waarbij de programma's een verminderd geluidsniveau hebben. Ook biedt de vaatwasser de mogelijk om een uitgestelde start van 1 tot 24 uur in te stellen. Zo zal de vaatwasser starten wanneer het u uitkomt. De vaatwasser is voorzien van twee donkergrijze korven, waarvan de bovenkorf in hoogte te verstellen is. De vaatwasser heeft plaats voor 15 couverts en is voorzien van energieklasse A+++.

vanaf € 899,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG VA46309AT - Inbouw Vaatwasser

ATAG VA46309AT - Inbouw Vaatwasser

De VA46309AT is een volledig gentegreerde vaatwasser van ATAG. Hij is voorzien van een ingebouwde watersensor waardoor de vaatwasser nooit meer water verbruikt dan dat nodig is. De vaatwasser is voorzien van 7 verschillende programmas, met extra functies zoals een extra hygine functie en glasbeschermingsfunctie. Ook is het mogelijk om een uitgestelde start in te stellen van 1 tot 24 uur. Hierdoor zal de vaatwasser het wasprogramma starten wanneer het u het beste uitkomt. De programma indicator laat door LED-verlichting in 2 kleuren op de vloer zien wat de status is van het wasprogramma. De vaatwasser heeft 2 lichtgrijze korven, waarvan de bovenkorf in hoogte te verstellen is, ook als deze volledig beladen is. Er is plek voor 9 couverts en de vaatwasser is voorzien van energieklasse A++.

vanaf € 739,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag VA7016SRT

Atag VA7016SRT

De VA7016SRT is een volledig gentegreerde vaatwasser van ATAG. Hij is voorzien van een ingebouwde watersensor waarmee er nooit meer water wordt verbruikt dan dat nodig is. Ook beschikt de vaatwasser of zelfreinigende filters. De vaatwasser beschikt over 13 programmas, inclusief twee programmas voor een halve belading. Ook is er een nachtmodus aanwezig waarbij de programmas een verminderd geluidsniveau hebben. Het is mogelijk om een uitgestelde start in te stellen van 1 24 uur. Hierdoor zal de vaatwasser starten op het moment dat u wenst. De programma indicator laat door middel van LED-verlichting in drie kleuren op de vloer zien wat de status van het wasprogramma is. De vaatwasser is voorzien van drie donkergrijze korven waardoor er genoeg ruimte is voor de vuile vaat. De binnenverlichting zorgt ervoor dat u altijd goed zicht heeft tijdens het in- en uitruimen. De vaatwasser heeft plek voor 16 couverts en is voorzien van energieklasse A+++.

vanaf € 1.053,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI6271MV -  Inductie kookplaat - Inbouw

ATAG HI6271MV - Inductie kookplaat - Inbouw

De ATAG HI6271MV is een inductiekookplaat uit de elegante MAGNA-designlijn. De kookplaat is gemaakt van vitro-keramisch glas met RVS zijprofielen en daarmee erg slijt- en krasvast. Deze inductiekookplaat heeft vier kookzones uitgerust met Bridge Induction zones. Door het koppelen van tweel Bridge Inductions zones (voor en achter) ontstaat er één royale kookzone. Ideaal voor het gebruik een Teppan Yaki of grillplaat. Deze zwart glas uitvoering heeft een tweekleurige bedrukking op het glas. Vooraf ingestelde programma's Je kan gebruikmaken van vooraf ingestelde programma's om te wokken braden of grillen. Ga je voor het echte sudderen of wil je gewoon wat warmhouden dan kan je ook gebruik maken van een van de temperatuurgestuurde programma's Digitale timers met automatische uitschakelfunctie De kookplaat is voorzien van 2 digitale timers. De timers hebben een automatische uitschakelfunctie wanneer de timer voorbij is. Ideaal als je meerdere dingen tegelijk het doen bent. Je kan ze natuurlijk ook gebruiken om de kookduur af te lezen of als gewone kookwekker zonder dat de zonde uitschakelt. Extra veilig en gemakkelijkDeze touch control kookplaat is voorzien van kinderslot en pauzetoets. Met een druk op de pauze toets schakel je de zone(s) naar een zeer laag vermogen. Erg handig als er onverwachts wat tussendoor komt tijdens het koken. Met het kinderslot blokkeer je eenvoudig met een handeling alle functies. Bij oververhitting zal de kookplaat automatisch uitschakelen. Snel naar kookpunt met de boostfunctie Alle kookzones zijn voorzien van 13 vermogenstanden inclusief boostfunctie. De HI6271MV heeft een zeer korte aankooktijd dankzij boost stand en een unieke 110% permanent vermogenstand Kookzones met automatische pan herkenning • linksvoor/achter: Bridge Induction zone 180 x 220 mm/40-3700 W • rechtsvoor/achter: Bridge Induction zone 180 x 220 mm/40-3700 W • Door twee Bridge Induction zones (voor en achter) aan elkaar te koppelen ontstaat er één grote kookzone van 22 x 40 cmTechnische specificaties van de ATAG HI6271MV Inductiekookplaat • 2-fasen aansluiting• inbouwdiepte: 43 mm• aansluitwaarde: 7,40 kWBijzonderheden• eco stand-by vermogen: 0,3 W

€ 999,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI 7271 M Magna Inductiekookplaat (77 cm)

ATAG HI 7271 M Magna Inductiekookplaat (77 cm)

Met de Atag HI7271M kun je in zeer korte tijd jouw pan verhitten dankzij de turbo boost-stand op alle zones en een unieke 110% permanent vermogensstand. De turbo boost is als volgt ingedeeld: 3700 W boost linksvoor, 3000 W rechtsvoor en rechtsachter en 2200 W linksachter. Deze kookplaat is ook voorzien van veiligheidsvoorzieningen waaronder een timer, een kinderslot en een restwarmte indicatie. De timer zorgt ervoor dat je gerechten niet zomaar aanbranden, want als je de timer instelt, geeft de kookplaat een melding wanneer de tijd is verstreken. Er is ook een menu voor automatische programma's zoals aankoken, sudderen, warm houden, wokken, braden en grillen.GarantieOntvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

vanaf € 813,99 Meer informatie en aanbieders >
Atag afzuigkap WS60211IM

Atag afzuigkap WS60211IM

ATAG WS60211IM
Deze stijlvolle afzuigkap van ATAG is een ware eyecatcher in jouw keuken. De WS602011IM is een wandafzuigkap in een schouwmodel, maar dat uitgevoerd in een strak design. Dankzij het formaat van 60 cm breed past deze afzuigkap boven elk normaal fornuis en kookplaat.
xa0
Krachtig
Niks is zo vervelend als de hele avond in de geur van jouw avondeten te zitten, hoe lekker je ook hebt gegeten. Met de WS60211IM is dat verleden tijd en hoef je je geen zorgen meer te maken over kookgeurtjes in jouw woning. De WS60211IM heeft 4 verschillende standen waarbij de krachtigste stand maar liefst 720 m³ per uur weg kan zuigen. En als je minder kracht nodig hebt dan kun je een lagere stand instellen, waarbij de WS60211IM ook minder geluid produceert.
xa0
Eenvoudig onderhoud
De WS60211IM kan op de afvoer naar buiten worden aangesloten, maar kan ook worden gebruikt voor recirculatie. Bij recirculatie worden de geurtjes dan opgevangen in het los verkrijgbare koolstoffilter. De bijgeleverde aluminium vetfilters zijn eenvoudig te reinigen onder een hete kraan of kunnen worden gereinigd in de vaatwasser. Hierdoor heb je minder onderhoud en kun jij je in de keuken bezig houden met het maken van de lekkerste gerechten.
xa0
Voor montage wordt geadviseerd om bij een gaskookplaat minstens 65 cm afstand te houden en bij een elektrische kookplaat minstens 55 cm afstand.

vanaf € 499,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI 9271 M Magna Inductiekookplaat (90 cm)

ATAG HI 9271 M Magna Inductiekookplaat (90 cm)

De HI9271M is een inbouw inductiekookplaat van ATAG. De kookplaat is voorzien van vijf kookzones waardoor u genoeg ruimte heeft voor al uw gerechten. Ook is er een extra grote kookzone aanwezig waar met gemak een grote pan op past. De kookplaat is voorzien van een pauzetoets. Met een druk op deze toets worden de gebruikte zones naar een zeer laag vermogen geschakeld. De digitale timers zorgen ervoor dat u de verstreken kooktijd af kunt lezen of kunt u de kookduur programmeren. De kookzone schakelt daarna automatisch uit. Ook kan de kookplaat sudderen en warm houden met de temperatuur gestuurde functies. Deze functies zorgen ervoor dat de temperatuur constant en ideaal is voor het chte sudderen. Ook is er een kinderslot aanwezig die snel en eenvoudig ongewenste bediening voorkomt. Met n druk op de toets worden alle functies geblokkeerd.

vanaf € 1.199,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG VA61313MT - Inbouw Vaatwasser

ATAG VA61313MT - Inbouw Vaatwasser

De VA61313MT is een inbouw vaatwasser van ATAG. Hij is voorzien van zes verschillende programmas: auto 45 70 C. snel programma 60 C, voorspoelen, eco 50 C, intensief 70 C en glas 45 C. Ook is de vaatwasser voorzien van het turbo droog systeem. Het is mogelijk om een uitgestelde start in te stellen van 1 tot 24 uur. Hierdoor zal de vaatwasser met het wasprogramma starten wanneer het u het beste uitkomt. Het zwarte bedieningspaneel zorgt voor een eenvoudige bediening. De programma indicator laat u met LED-verlichting zien hoe ver het programma is. 25 minuten na het beginnen van de droogcyclus zal de deur automatisch opengaan. De vaatwasser heeft twee donkergrijze korven, waarvan de bovenkorf in hoogte te verstellen is. Er is plek voor 13 couverts en de vaatwasser is voorzien van energielabel A++.

€ 849,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag onderdeel gastoestel, WATERDR.SENSOR, voor CV ketel

Atag onderdeel gastoestel, WATERDR.SENSOR, voor CV ketel

Atag onderdelen gastoestellen, WATERDR.SENSOR, geschikt voor CV ketel

€ 79,82 Meer informatie en aanbieders >
ATAG CX 4511 C Multifunctionele Oven met Magnetron

ATAG CX 4511 C Multifunctionele Oven met Magnetron

De ATAG CX4511C combi-oven voorkomt dat je hoeft te kiezen voor een apart fornuis en magnetron. In dit veelzijdige keukenapparaat komt alles samen: zes ovenfuncties, evenzovele vermogenstanden voor de geïntegreerde magnetron en een inhoud van 51 liter. Met daarbij de 120 automatische programma's, wordt thuis koken kinderspel. Of je nu gaat voor een geurige appeltaart, een heerlijke lasagne of een smaakvol etensrestje van de vorige dag. Je kunt bakken, grillen, opwarmen en ontdooien, een grillrooster en twee bakplaten zijn standaard inbegrepen. De temperatuur van de oven is per 5 graden instelbaar tussen 40 en 250 graden. De ovenmagnetron met klepdeur beschikt ook over een snel-voorverwarmfunctie. Grote inhoudDe inbouw combi-oven heeft een inhoud van maar liefst 51 liter. Met de vier inschuifniveaus kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden. Of benut de hele ruimte voor een groot ovengerecht. Handig voor als je een groot gezin hebt of vrienden te eten krijgt.Eenvoudige bedieningDe ATAG combi-oven heeft een eenvoudige bediening, met metalen draaiknoppen en touch-control. Het energiezuinige led-display geeft een weergave van de kookduur, de tijd, de temperatuur en de ovenfunctie. VeiligheidDe inbouw oven annex magnetron is veilig voor kinderen en volwassenen. Het keukenapparaat is uitgerust met een koelventilator en een koele deur met drie ovenruiten, zodat je je handen niet kunt branden. Een kinderslot voorkomt dat kinderen met de bedieningsknoppen kunnen spelen of de oven kunnen openen.SchoonmakenDe combi-oven met uitneembare zijrekjes is eenvoudig schoon te maken dankzij het Aqua Clean systeem, dat vuil losweekt. Dit vuil kan met een doekje worden verwijderd. De emaillen binnenlaag zorgt ervoor dat vuil zich niet hecht. De ovenmagnetron beschikt ook over RVS antivingerafdrukken.Kenmerken:• De inhoud van de combi-oven is 51 liter• De maximale oventemperatuur is 250 graden Celcius• De minimale oventemperatuur is 40 graden Celcius

vanaf € 849,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG ACC931 Recirculatiefilter

ATAG ACC931 Recirculatiefilter

Maak met de ATAG ACC931 jouw afzuigkap recirculerend. Hierdoor wordt de lucht niet naar buiten afgevoerd, maar weer schoon de keuken in geblazen. Zo heb je dus geen luchtafvoer in je keuken nodig. Je gebruikt deze filters voor de ATAG WC6211AM en WV6211AM.

€ 31,24 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI 9272 SV Matzwarte Inductiekookplaat met Bridge

ATAG HI 9272 SV Matzwarte Inductiekookplaat met Bridge

-

€ 1.499,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG VA 63211 VT Volledig Geintegreerde Vaatwasser (60 cm)

ATAG VA 63211 VT Volledig Geintegreerde Vaatwasser (60 cm)

-

€ 1.169,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG ACC 928 Longlife Koolstoffilter

ATAG ACC 928 Longlife Koolstoffilter

-

€ 69,18 Meer informatie en aanbieders >
Atag Koolstoffilter ACC922

Atag Koolstoffilter ACC922

Doordat er geen direct afvoerkanaal naar buiten is filtert deze koolstoffilter van Atag (type ACC922)koopdampen en blaast ze dan weer terug de keuken in. Zo worden geurtjes geneutraliseerd en blijft je keuken fris! Voor optimale werking van de filter te garanderen wordt aangeraden deze regelmatig te vervangen.

€ 34,65 Meer informatie en aanbieders >
Atag VA7016TT

Atag VA7016TT

De VA7016TT is een volledig gentegreerde vaatwasser van ATAG. Hij is voorzien van een ingebouwde watersensor waardoor de vaatwasser nooit meer water gebruikt dan dat nodig is. Ook beschikt de vaatwasser over zelfreinigende filters. Daarnaast zijn er 13 verschillende wasprogrammas aanwezig, inclusief twee programmas voor een halve belading. Ook is er een nachtmodus aanwezig waarbij de programmas een verminderd geluidsniveau hebben. Deze vaatwasser biedt ook de mogelijkheid om een uitgestelde start in te stellen van 1 24 uur. Hierdoor zal de vaatwasser starten op het moment dat u het wenst. De programma indicator laat door middel van LED-verlichting in drie kleuren op de vloer zien wat de status van het wasprogramma is. Aan de binnenkant zijn 4 LED lampen te vinden, waardoor beter zicht heeft tijdens het in- en uitruimen van de vaatwasser. De vaatwasser heeft plaats voor 16 couverts en is voorzien van energieklasse A+++. Hierdoor is hij zeer energiezuinig.

€ 1.339,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HG9592EBA - Inbouw Gaskookplaat

ATAG HG9592EBA - Inbouw Gaskookplaat

Kwaliteit gaskookplaat van ATAG
ATAG is zo'n bedrijf waarbij je er zeker van kunt zijn dat hier kwaliteit wordt geleverd. Neem bijvoorbeeld de ATAG HG9592EBA gaskookplaat. Met dit topproduct kun je zonder zorgen heerlijk kokkerellen. Dit is een Supervario wokbrander met maar liefst 4,5 W vermogen.
De lekkerste wokgerechten bereiden
Als je op het punt staat wokgerechten te gaan bereiden, dan wil je hier goede apparatuur bij voorhanden hebben. Apparatuur als deze ATAG HG9592EBA. Bij dit apparaat worden de vlammen naar boven gericht, wat te danken is aan de speciale vormgeving van dit apparaat. De pan wordt dan optimaal verhit, zodat alles in de pan gelijkmatig wordt verhit. Daarbij heeft deze gaskookplaat ook nog eens een speciale sudderstand, waar jij je eten heerlijk langzaam op kunt laten garen.
Energiezuinige branders
Ben je op zoek naar een gaskoker waar je niet alleen lekker mee kunt koken, maar die ook nog eens energiezuinig is, dan heb je met deze kookplaat van ATAG een topproduct in handen. De branders zijn namelijk gewaardeerd met het energiezuinige A+ label. Dit houdt in dat je apparaat weinig energie verbruikt, ondanks dat er toch zeer goede prestaties mee behaald kunnen worden.
Eten koken met krachtige branders
Deze losse kookplaat van ATAG doet absoluut niet onder voor niet-losse kooktoestellen of fornuizen. Dankzij het grote vermogen kun je hiermee flink aan de slag. De branders zijn krachtig en efficiënt en zorgen ervoor dat jouw eten snel op de juiste temperatuur is. Dat wordt smullen als je straks al je eten met deze mooie gaskookplaat van ATAG gaat bereiden.

vanaf € 669,00 Meer informatie en aanbieders >