Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

atag producten

~42 producten (0,04 seconden)
ATAG ACC 5309 Reinigingsunit voor Recirculatie

ATAG ACC 5309 Reinigingsunit voor Recirculatie

Koolstoffilter voor recirculatie t.b.v.:WV6011KM, WV6311LM, WV6211LM en WV9211LM

€ 19,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag afzuigkap WS60211IM

Atag afzuigkap WS60211IM

ATAG WS60211IM
Deze stijlvolle afzuigkap van ATAG is een ware eyecatcher in jouw keuken. De WS602011IM is een wandafzuigkap in een schouwmodel, maar dat uitgevoerd in een strak design. Dankzij het formaat van 60 cm breed past deze afzuigkap boven elk normaal fornuis en kookplaat.
xa0
Krachtig
Niks is zo vervelend als de hele avond in de geur van jouw avondeten te zitten, hoe lekker je ook hebt gegeten. Met de WS60211IM is dat verleden tijd en hoef je je geen zorgen meer te maken over kookgeurtjes in jouw woning. De WS60211IM heeft 4 verschillende standen waarbij de krachtigste stand maar liefst 720 m³ per uur weg kan zuigen. En als je minder kracht nodig hebt dan kun je een lagere stand instellen, waarbij de WS60211IM ook minder geluid produceert.
xa0
Eenvoudig onderhoud
De WS60211IM kan op de afvoer naar buiten worden aangesloten, maar kan ook worden gebruikt voor recirculatie. Bij recirculatie worden de geurtjes dan opgevangen in het los verkrijgbare koolstoffilter. De bijgeleverde aluminium vetfilters zijn eenvoudig te reinigen onder een hete kraan of kunnen worden gereinigd in de vaatwasser. Hierdoor heb je minder onderhoud en kun jij je in de keuken bezig houden met het maken van de lekkerste gerechten.
xa0
Voor montage wordt geadviseerd om bij een gaskookplaat minstens 65 cm afstand te houden en bij een elektrische kookplaat minstens 55 cm afstand.

vanaf € 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag CS4692D inbouw combistoomoven met 6

Atag CS4692D inbouw combistoomoven met 6" kleuren TFT display en Steam Clean reiniging

De Atag CS4692D is een 45 cm hoge inbouw combi-stoomoven met 11 ovenfuncties en 3 stoomfuncties om uw gerechten te kunnen bakken met stoom voor behoud van smaak, vitamines en kwaliteit. Tevens beschikt deze Atag combi-stoomoven over een 6" inch kleuren TFT display, 132 automatische programma's incl. 12 Sous Vide programma's en een Steam Clean reinigingsfunctie.
De belangrijkste kenmerken van de Atag CS4692D inbouw combi-stoomoven:
45 cm hoog |xa0xa0Montage geschikt voor zowel onder het aanrechtblad als in een hoge keukenkast
Kleur uitgevoerd in het grafiet
Energieklasse A+
Oveninhoud: 50 liter
132 automatische programma's incl. 12 Sous Vide programma's: professioneel uw gerechten bereiden
Steam Clean reinigingsfunctie die alle vuil- en vetresten losweekt in de oven
CuliSensor kerntemperatuurmeter om de exacte kerntemperatuur te kunnen meten van al uw gerechten: perfecte bakresultaten
Helder en duidelijk kleuren TFT display (6" inch)
Combinatie van stoom en hetelucht voor het bakken van o.a. vlees, brood en andere gerechten
11 ovenfuncties waaronder o.a.: Hetelucht | Grill | Boven-/onderwarmte | Pro Roast
3 Stoomfuncties: 100 ºC, lage temperatuur en sous vide stomen
Temperatuur instelbaar per 5 ºC, van 30 - 230 ºC | voor stomen van 40 - 100 ºC
Regenereren voor het professioneel opwarmen van gerechten (zonder uitdrogen)
Waterreservoir in dashboard (1,3 l) | Automatische ontkalkindicatie
Klapdeur met softclose: sluit altijd zacht en netjes
Kinderbeveiliging
De Atag CS4692D is de opvolger van de Atag CS4592D
Meegeleverde toebehoren: 1 grillrooster,xa01 geëmailleerde bakplaat , 2 stoomschalen: 1 XL en 1 XL geperforeerd, 1 culisensorxa0
Geen wateraansluiting nodig
Dexa0Atag CS4692D inbouw combi-stoomoven wordt geleverd incl. volledige garantie, handleiding en toebehoren.

€ 1.300,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG CX 4511 C Multifunctionele Oven met Magnetron

ATAG CX 4511 C Multifunctionele Oven met Magnetron

De ATAG CX4511C combi-oven voorkomt dat je hoeft te kiezen voor een apart fornuis en magnetron. In dit veelzijdige keukenapparaat komt alles samen: zes ovenfuncties, evenzovele vermogenstanden voor de geïntegreerde magnetron en een inhoud van 51 liter. Met daarbij de 120 automatische programma's, wordt thuis koken kinderspel. Of je nu gaat voor een geurige appeltaart, een heerlijke lasagne of een smaakvol etensrestje van de vorige dag. Je kunt bakken, grillen, opwarmen en ontdooien, een grillrooster en twee bakplaten zijn standaard inbegrepen. De temperatuur van de oven is per 5 graden instelbaar tussen 40 en 250 graden. De ovenmagnetron met klepdeur beschikt ook over een snel-voorverwarmfunctie. Grote inhoudDe inbouw combi-oven heeft een inhoud van maar liefst 51 liter. Met de vier inschuifniveaus kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden. Of benut de hele ruimte voor een groot ovengerecht. Handig voor als je een groot gezin hebt of vrienden te eten krijgt.Eenvoudige bedieningDe ATAG combi-oven heeft een eenvoudige bediening, met metalen draaiknoppen en touch-control. Het energiezuinige led-display geeft een weergave van de kookduur, de tijd, de temperatuur en de ovenfunctie. VeiligheidDe inbouw oven annex magnetron is veilig voor kinderen en volwassenen. Het keukenapparaat is uitgerust met een koelventilator en een koele deur met drie ovenruiten, zodat je je handen niet kunt branden. Een kinderslot voorkomt dat kinderen met de bedieningsknoppen kunnen spelen of de oven kunnen openen.SchoonmakenDe combi-oven met uitneembare zijrekjes is eenvoudig schoon te maken dankzij het Aqua Clean systeem, dat vuil losweekt. Dit vuil kan met een doekje worden verwijderd. De emaillen binnenlaag zorgt ervoor dat vuil zich niet hecht. De ovenmagnetron beschikt ook over RVS antivingerafdrukken.Kenmerken:• De inhoud van de combi-oven is 51 liter• De maximale oventemperatuur is 250 graden Celcius• De minimale oventemperatuur is 40 graden Celcius

€ 845,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI 9271 M Magna Inductiekookplaat (90 cm)

ATAG HI 9271 M Magna Inductiekookplaat (90 cm)

De HI9271M is een inbouw inductiekookplaat van ATAG. De kookplaat is voorzien van vijf kookzones waardoor u genoeg ruimte heeft voor al uw gerechten. Ook is er een extra grote kookzone aanwezig waar met gemak een grote pan op past. De kookplaat is voorzien van een pauzetoets. Met een druk op deze toets worden de gebruikte zones naar een zeer laag vermogen geschakeld. De digitale timers zorgen ervoor dat u de verstreken kooktijd af kunt lezen of kunt u de kookduur programmeren. De kookzone schakelt daarna automatisch uit. Ook kan de kookplaat sudderen en warm houden met de temperatuur gestuurde functies. Deze functies zorgen ervoor dat de temperatuur constant en ideaal is voor het chte sudderen. Ook is er een kinderslot aanwezig die snel en eenvoudig ongewenste bediening voorkomt. Met n druk op de toets worden alle functies geblokkeerd.

vanaf € 1.199,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI 7271 M Magna Inductiekookplaat (77 cm)

ATAG HI 7271 M Magna Inductiekookplaat (77 cm)

Met de Atag HI7271M kun je in zeer korte tijd jouw pan verhitten dankzij de turbo boost-stand op alle zones en een unieke 110% permanent vermogensstand. De turbo boost is als volgt ingedeeld: 3700 W boost linksvoor, 3000 W rechtsvoor en rechtsachter en 2200 W linksachter. Deze kookplaat is ook voorzien van veiligheidsvoorzieningen waaronder een timer, een kinderslot en een restwarmte indicatie. De timer zorgt ervoor dat je gerechten niet zomaar aanbranden, want als je de timer instelt, geeft de kookplaat een melding wanneer de tijd is verstreken. Er is ook een menu voor automatische programma's zoals aankoken, sudderen, warm houden, wokken, braden en grillen.GarantieOntvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

vanaf € 1.087,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI 9272 SV Matzwarte Inductiekookplaat met Bridge

ATAG HI 9272 SV Matzwarte Inductiekookplaat met Bridge

-

€ 1.499,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG WV 9311 NM Vlakscherm Afzuigkap met Motor (90 cm), RVS

ATAG WV 9311 NM Vlakscherm Afzuigkap met Motor (90 cm), RVS

Geschikt voor recirculatieAls het niet mogelijk is de lucht via een afvoerkanaal naar buiten af te voeren, kunt u kiezen voor een gemotoriseerd systeem dat afgezogen lucht filtert en weer terugvoert in de keuken; het recirculatiesysteem. Bij recirculatie wordt de lucht ná de vetfilters gezuiverd door koolstoffilters en zo weer de keuken ingelaten. Energiezuinig omdat er geen warme lucht naar buiten wordt afgevoerd.Met: vetfilter geschikt voor vaatwasserDeze vetfilters zijn dankzij het kliksysteem makkelijk te verwijderen en geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Veruit de gemakkelijkste en meest hygiënische manier om de filters te reinigen. Met: Longlife filterDe Longlife koolstoffilters die worden toegepast voor recirculatie, zijn uitwasbaar en gaan tien keer langer mee dan reguliere filters.Met: Clean air functieDe Clean air functie schakelt 12 of 24 uur lang, iedere tien minuten op de laagste stand in. Een handige functie om de laatste kookluchtjes af te zuigen of bijvoorbeeld na een feestje waarbij gerookt is. Met: automatische naloopstandDe tijdsgestuurde naloopstand zorgt ervoor dat de laatste kookdampen nog worden afgezogen. De naloopstand schakelt na vijf minuten automatisch weer uit.

€ 729,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG temp voel rgl app, uitvoering buitenvoeler, bereik -15-+35°C

ATAG temp voel rgl app, uitvoering buitenvoeler, bereik -15-+35°C

ATAG buitentemperatuuropnemer, (hxbxd) 65x65x30mm, meetbereik onderwaarde -15-C, meetbereik bovenwaarde 35-C

€ 53,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HG9592EBA - Inbouw Gaskookplaat

ATAG HG9592EBA - Inbouw Gaskookplaat

Kwaliteit gaskookplaat van ATAG
ATAG is zo'n bedrijf waarbij je er zeker van kunt zijn dat hier kwaliteit wordt geleverd. Neem bijvoorbeeld de ATAG HG9592EBA gaskookplaat. Met dit topproduct kun je zonder zorgen heerlijk kokkerellen. Dit is een Supervario wokbrander met maar liefst 4,5 W vermogen.
De lekkerste wokgerechten bereiden
Als je op het punt staat wokgerechten te gaan bereiden, dan wil je hier goede apparatuur bij voorhanden hebben. Apparatuur als deze ATAG HG9592EBA. Bij dit apparaat worden de vlammen naar boven gericht, wat te danken is aan de speciale vormgeving van dit apparaat. De pan wordt dan optimaal verhit, zodat alles in de pan gelijkmatig wordt verhit. Daarbij heeft deze gaskookplaat ook nog eens een speciale sudderstand, waar jij je eten heerlijk langzaam op kunt laten garen.
Energiezuinige branders
Ben je op zoek naar een gaskoker waar je niet alleen lekker mee kunt koken, maar die ook nog eens energiezuinig is, dan heb je met deze kookplaat van ATAG een topproduct in handen. De branders zijn namelijk gewaardeerd met het energiezuinige A+ label. Dit houdt in dat je apparaat weinig energie verbruikt, ondanks dat er toch zeer goede prestaties mee behaald kunnen worden.
Eten koken met krachtige branders
Deze losse kookplaat van ATAG doet absoluut niet onder voor niet-losse kooktoestellen of fornuizen. Dankzij het grote vermogen kun je hiermee flink aan de slag. De branders zijn krachtig en efficiënt en zorgen ervoor dat jouw eten snel op de juiste temperatuur is. Dat wordt smullen als je straks al je eten met deze mooie gaskookplaat van ATAG gaat bereiden.

€ 699,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag afzuigkap WS90211IM

Atag afzuigkap WS90211IM

Atag afzuigkap WS90211IM, stijlvol en strak
De Atag afzuigkap WS90211IM is een absolute must have wanneer je over een grote kookplaat beschikt en een dito afzuigkap zoekt. Met een breedte van 90 cm en een diepte van 47 cm overdekt hij moeiteloos jouw kookplaat en zorgt ervoor dat alle geurtjes in een handomdraai verdwenen zijn. Met zijn strakke design in roestvrij staal en knap schouwmodel past hij in elke moderne keuken. Je bevestigt deze afzuigkap tegen de muur op een afstand van minimum 55 cm bij een elektrische kookplaat en minimum 65 cm indien je met gas werkt.
Krachtig en toch zuinig, de Atag afzuigkap WS90211IM
Zodra je gedaan hebt met eten wil je dat de geur van wat je hebt klaargemaakt verdwijnt. Zeker wanneer je een open keuken hebt en je woonkamer dus rechtstreeks met je keukengedeelte verbonden is. De Atag afzuigkap WS90211IM is het toestel bij uitstek om dit te verwezenlijken. Met niet minder dan 4 verschillende standen is het toestel uitgerust met alles wat je nodig hebt na een geurrijke maaltijd. De hoogste stand heeft een afzuigcapaciteit van 720 m³/uur en een geluidsniveau van 72 dB. Op de laagste stand is het geluidsniveau slechts 53 dB. Op vlak van energie valt de Atag afzuigkap WS90211IM in een A+ efficiëntie-klasse. Dit wil zeggen dat het toestel tot 20% minder energie verbruikt dan een gelijkaardige afzuigkap in een hogere klasse. Dat kracht en verbruik niet altijd hand in hand gaan wordt hiermee bewezen. Je krijgt namelijk veel kracht voor weinig verbruik.
Atag afzuigkap WS90211IM, handig in onderhoud
Afhankelijk van je woning en de ligging van je keuken, kan je bij de Atag afzuigkap WS90211IM kiezen voor een afvoer naar buiten of een recirculatie die gebruik maakt van een koolstoffilter. Deze koolstoffilter kan makkelijk vervangen worden wanneer je dat nodig acht. De aluminium vetfilters die deel uitmaken van de afzuigkap, was je eenvoudigweg met warm water en wat sop of in de vaatwasser. Je hoeft je dus niet uit te sloven om de Atag afzuigkap WS90211IM in een goeie staat te houden.

€ 559,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG CX 4592 C Multifunctionele Oven met Magnetron

ATAG CX 4592 C Multifunctionele Oven met Magnetron

Alles over de ATAG combi oven CX4592C
Deze multifunctionele oven met geïntegreerde magnetron heeft een grote inhoud en tal van handige functies. Het hoge vermogen en de luxe uitstraling zijn op ieder moment een plezier. En dankzij de zelfreinigende functie kun je maximaal genieten van je kookkunsten!
Vele functies
Dit is in alle opzichten een echte combi magnetron. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst zes ovenfuncties, zoals hetelucht, grill en boven- en onderwarmte. Op die manier heb je maximale controle over zowel de garing als over het grillresultaat. Denk je eens in hoe mooi bijvoorbeeld een lasagne op die manier wordt!
Luxueuze uitstraling
De ATAG CX4592C is een chique design oven. Dat maakt hem ook zo ideaal als inbouw oven. Het is namelijk precies het soort uitstraling dat perfect te combineren is met heel wat verschillende keukenstijlen. Het zwarte matglas en het subtiele display met de twee blinkende metalen knoppen is prachtig in een moderne keuken, maar zou ook buitengewoon goed staan in een landelijke keuken.
Zelfreinigend
Een oven is in veel keukens typisch zo'n apparaat dat je eigenlijk iedere dag wilt gebruiken. Maar dat betekent dat je hem ook vaak schoon moet maken, en daar houden de meeste mensen absoluut niet van. Als jij ook liever niet denkt aan schoonmaken terwijl je bezig bent de sterren van de hemel te koken, dan is deze ATAG CX4592C een uitstekende keuze. ATAG heeft de oven namelijk uitgerust met Aqua Clean. Je hoeft alleen maar wat vocht toe te voegen en het apparaat reinigt zichzelf. Ideaal!
ATAG CX4592C: een praktische en krachtige combi oven
Deze veelzijdige ATAG is een aanwinst voor iedere keuken met zijn prachtige uiterlijk. Bovendien beschikt de CX4592C over alle functies die je kunt wensen bij een combi oven.

€ 849,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG OX 6511 C Multifunctionele Oven met Led-display (60 cm)

ATAG OX 6511 C Multifunctionele Oven met Led-display (60 cm)

Multifunctionele oven met Aqua Clean en LED display (60 cm)
Na het koken is het fijn als jouw oven in een handomdraai weer schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het vocht dat achterblijft is eenvoudig met een doekje te verwijderen. Klaar voor het volgende gebruik!
Welke ovenfuncties?
Deze multifunctionele oven van Atag biedt 8 verschillende ovenfuncties aan waaronder: hetelucht, eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onder- en bovenwarmte + ventilator, onderwarmte + hetelucht. Voor elk ovengerecht een programma.
XL-inhoud voor meerdere pizza's of een groter gerecht
Een ruime inhoud geeft je de maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.
Met: kinderslot
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van de oven. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies, en ontgrendel je ze ook weer.
Toebehoren
Een grillrooster
Een gëmailleerde bakplaat

vanaf € 743,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG OX 4511 C Multifunctionele Oven met Led-display (45 cm)

ATAG OX 4511 C Multifunctionele Oven met Led-display (45 cm)

Grote kookambities? De multifunctionele oven OX4511C van ATAG met XL oveninhoud zorgt voor maximale ruimte voor jouw culinaire avonturen, terwijl de inbouwmaten binnen de perken blijven. 8 ovenfuncties � waaronder hetelucht, onder- en bovenwarmte en grill � bieden uitgebreide mogelijkheden. De metalen draaiknoppen en het Touch Control paneel maken de bediening heel eenvoudig. Het LED display geeft de dagtijd weer en informeert over bereidingstijd, temperatuur en verwarmingsfunctie. Met meerdere automatische programma�s bereid je zonder moeite een heerlijke maaltijd: plaats het gerecht in de oven, kies het programma, en de oven stelt alles zelf in voor een optimaal resultaat! De ATAG OX4511C is bovendien voorzien van Aqua Clean: vuil wordt losgeweekt en kan vervolgens eenvoudig worden afgeveegd. Ook het roestvrijstalen oppervlak hou je dankzij anti-vingerafdruk coating makkelijk schoon!GarantieOntvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

€ 729,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HG9571MBA

ATAG HG9571MBA

Inbouw gaskookplaat (90 cm) Geschikt voor nisbreedte 86 cm Met 6 kW wokbrander

€ 1.199,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag CU1050SMR opbouw plafondunit met naloopstand en randafzuiging

Atag CU1050SMR opbouw plafondunit met naloopstand en randafzuiging

Dexa0Atag CU1050SMR is een 100 cm brede opbouw plafondunit met een max. afzuigvermogen van 601 m3/u. Maak gebruik van 4 snelheden incl. intensiefstand. Tevens beschikt deze Atag plafondunit over randafzuiging en een speciale naloopstand (15 min): ideaal wanneer u klaar bent met koken. (Alleen geschikt voor recirculatie: gebruik zonder afvoer naar buiten dmv optioneel verkrijgbare filters).
De belangrijkste kenmerken van de Atag CU1050SMR opbouw plafondunit:
100 cm breed | eenvoudig tegen het plafond te monteren (zie maatschets)
Uitgevoerd in het wit (RAL 9016)
PlasmaMade filter direct in toestel aan te sluiten, stekkerdoos aanwezig
Max. afzuigcapaciteit: 601 m³/u | 4 Instelbare snelheden incl. intensiefstand
Automatische naloopstand (15 min): ideaal wanneer u klaar bent met koken
Randafzuiging
Reinigingsindicatie vetfilter | Reinigingsindicatie koolstoffilter
Clean Air functie
2 Dimbare LED strips (warmwit 3000k - koudwit 5700k)
Gemiddeld geluidsniveau 60 dB(A) op stand 2
Incl. afstandsbediening
2 aluminium filters (in vaatwasser te reinigen)
Alleen geschikt voor recirculatie: gebruik zonder avoer naar buiten dmv optioneel verkrijgbare accessoires: recirculatiekit "HR0004" of plasmamade filter typenr "HF4003".
Dexa0Atag CU1050SMR opbouw plafondunit wordt geleverd incl.xa05 jaar Atag garantie (na aanmelding op www.hps.nl) en handleiding, echter excl. recirculatie materiaal.

€ 1.899,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG WO 6111 BM Onderbouw Afzuigkap RVS (60 cm)

ATAG WO 6111 BM Onderbouw Afzuigkap RVS (60 cm)

ATAG afzuigkap WO6111BM
Deze roestvrijstalen afzuigkap weet wel raad met de kruidige luchtjes die uit je pannen opstijgen. Ook na een pittige maaltijd zorgt deze onderbouw afzuigkap van ATAG voor frisse lucht in je keuken.
Lekker koken zonder overlast
Je houdt van lekker koken en je gebruikt misschien graag knoflook en kruiden. Maar je houdt natuurlijk niet van vieze luchtjes. Als je na je maaltijd in de keuken komt om een kopje koffie te zetten of een toetje uit de koelkast te halen wil je niet omringd worden door kookluchtjes. Daarom kies je voor een goede afzuigkap met een sterke motor, een goed filter en een royale capaciteit zoals deze onderbouw afzuigkap van ATAG. Dat de prijs niet zo hoog is, is natuurlijk mooi meegenomen. Deze ATAG afzuigkap heeft een standaardbreedte van 60 centimeter en kan eenvoudig bediend worden met knoppen aan de voorkant. Er zijn drie afzuigniveaus, dus ook als er veel pannen tegelijk staan te pruttelen kun je de kookdampen snel afvoeren. De afzuigkap heeft bovendien een spaarlamp, die je onafhankelijk van het afzuigsysteem kunt gebruiken.
Sterke motor, hoge afzuigcapaciteit of circulatie
De vormgeving van deze afzuigkap is neutraal zodat het design in elke keuken past. De krachtige motor kan elk uur 343 m3 lucht zuiveren, en dat is een forse capaciteit. Een gemiddelde keuken is hiermee geur- en dampvrij te houden, ook al ben je volop aan het koken. Het is ook prettig dat het geluidsniveau van de afzuigkap niet hoger komt dan 73 decibel, en dat alleen bij de hoogste stand. Zo kun je ook als de afzuigkap op volle toeren werkt nog gewoon praten onder het koken. De metalen vetfilters zijn bovendien heel eenvoudig te reinigen. Je kunt ze uit de afzuigkap halen en in je vaatwasser schoonmaken. Als je geen luchtafvoer naar buiten kunt aanleggen, bestaat met deze onderbouw afzuigkap ook de mogelijkheid het recirculatiesysteem te gebruiken. De lucht wordt dan na de vetfilters door koolstoffilters gevoerd en dan gezuiverd weer de keuken in geblazen. Zo heb je geen warmteverlies, en dat bespaart weer energiekosten.

€ 239,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag gaskookplaat (inbouw) HG9511EBA

Atag gaskookplaat (inbouw) HG9511EBA

De Atag gaskookplaat heeft alles in huis voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Deze inbouwkookplaat beschikt over een Supervario wokbrander waarmee je lekkere wok gerechten bereidt. De Atag kookplaat is tevens voorzien van energiezuinige A+ branders.
Atag gaskookplaat voor het bereiden van de lekkerste gerechten
De inbouwkookplaat van Atag is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over 5 verschillende kookbranders en gaspitten. Uniek aan deze kookplaat is de wokbrander die jou in staat stelt om groenten, vlees en vis te wokken voor familie, vrienden of andere gasten. Uiteraard is de gaskookplaat ook geschikt voor het sudderen van bijvoorbeeld vlees.
Voorzien van Easy clean coating
De gaskookplaat van Atag is voorzien van Easy clean coating. Dit werkt als een dun laagje glas. Boter, spetters of andere ingrediënten hechten zich daardoor niet aan het RVS. Bovendien helpt het jou om de kookplaat gemakkelijk schoon te houden.
Specificaties van de Aatag inbouwkookplaat
De belangrijkste eigenschappen van de inbouwkookplaat van Atag zie je hieronder overzichtelijk terug:
De gaskookplaat is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een zwarte kleur
De extra grote brander heeft een vermogen van 4.600 Watt
De kookplaat werkt op gas
De pannendragers zijn gemaakt van gietijzer
De plaats is tevens voorzien van energiezuinige A+ branders
Op eenvoudige maar ontspannen wijze je eten bereiden? Met de kookplaat van Atag verzeker jij jezelf van de meest lekkere avondmaaltijden. Haal ook een exemplaar in huis en ervaar zelf alle voordelen!

vanaf € 649,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG WV6311LM - Afzuigkap - Onderbouw - RVS

ATAG WV6311LM - Afzuigkap - Onderbouw - RVS

Atag WV6311LM - AfzuigkapGarantieOntvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

vanaf € 360,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG OX 6592 C Multifunctionele Oven met Led-display (60 cm)

ATAG OX 6592 C Multifunctionele Oven met Led-display (60 cm)

Multifunctionele oven met Aqua Clean en LED display (60 cm)
Na het koken is het fijn als jouw oven in een handomdraai weer schoon is. Voeg wat water toe en de oven weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het vocht dat achterblijft is eenvoudig met een doekje te verwijderen. Klaar voor het volgende gebruik!
Welke ovenfuncties?
Deze multifunctionele oven van Atag biedt 8 verschillende ovenfuncties aan waaronder: hetelucht, eco-hetelucht, grote grill, kleine grill, grill + ventilator, onder- en bovenwarmte, onder- en bovenwarmte + ventilator, onderwarmte + hetelucht. Voor elk ovengerecht een programma.
XL-inhoud voor meerdere pizza's of een groter gerecht
Een ruime inhoud geeft je de maximale culinaire ruimte: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.
Met: kinderslot
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van de oven. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies, en ontgrendel je ze ook weer.

€ 759,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag koolstoffilter ACC8440VRF

Atag koolstoffilter ACC8440VRF

Dexa0Atag ACC8440VRFis een recirculatiekit. De kit reinigt de afgezogen kookdampen via koolstoffilters waarna de dampen vrij worden uitgelazen onder de keukenkasten.
De voordelen van de Atag ACC8440VRF:
* Aluminium filterbox
* Direct aansluitbaar op de motor van de HIDD8471LV/HIDD8472LV
* Regenereerbare koolstoffilters

€ 289,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag koolstoffilter ACC8465PLF

Atag koolstoffilter ACC8465PLF

Dexa0Atag ACC8465PLF is een recirculatiekit die direct aangesloten kan worden op de motor van de HIDD8471LV/ HIDD8472LV. Via de motor worden de afgezogen kookdampen via de koolstoffilters teruggeblazen in de keuken. Zo blijven er geen kookdampen hangen onder de keukenkasten met dit gesloten systeem. Daarnaast is het RVS geborstelde filterfront door magneten eenvoudig te verwijderen, waardoor de koolstoffilters gemakkelijk uitneembaar zijn voor reiniging.
De voordelen van de Atag ACC8465PLF:
* Directe aansluiting op de motor van de HIDD8471LV/ HIDD8472LV
* Afgezogen kookdampen worden via de koolstoffilters teruggeblazen in de keuken
* RVS geborstelde filterfront is eenvoudig te reinigen: koolstoffilters zijn makkelijk uitneembaar
* Minimale plinthoogte is slechts 100 mm
Verschillende installatiemogelijkheden
Het geborstelde RVS filterfront wordt tussen de plint geïnstalleerd. Ook is het mogelijk om de recirculatiekit op een andere plek in de plint te monteren door middel van de 3 meter lange flexibele slang. De recirculatiekit beschikt over een steunpunt in het midden, zodat indien nodig een stelpoot verwijderd kan worden. De minimale plinthoogte is 100 mm.

€ 289,00 Meer informatie en aanbieders >
ATAG HI6272MV - Magna Inductiekookplaat - met Bridge Induction - 64 cm - Mat Zwart

ATAG HI6272MV - Magna Inductiekookplaat - met Bridge Induction - 64 cm - Mat Zwart

Pakt u het graag groots aan? Dan is deze inductiekookplaat met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden het overwegen waard. Met een druk op de knop ontstaat er n royale kookzone van 22 x 40 cm. Dat geeft u alle ruimte om vis te bereiden in een langwerpige pan, of te grillen op een teppan yaki plaat. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven. Binnen dit grote vlak kunt u uw pannen flexibel op elke plek zetten. Als u een pan op een kookzone zet, licht de bijbehorende bediening automatisch op: de zone wordt al in stand-by gezet. Nu hoeft u alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Het is dus meteen duidelijk welk deel van de bediening bij de kookzone hoort die u wilt gebruiken, en dat maakt het ng makkelijker om uw kookplaat volledig op gevoel te bedienen. Hij heeft ook een pauzetoets, een druk op deze toets schakelt de zone(s) die u gebruikt naar een zeer laag vermogen. En dat komt van pas als bijvoorbeeld de deurbel of telefoon gaat op het moment dat u aan het koken bent. Koken is timing. Zeker voor koks die in meerdere fases en met meerdere pannen op het vuur werken. Daarom is deze kookplaat uitgerust met digitale timers. Gebruik ze om de verstreken kooktijd af te lezen of om de kookduur te programmeren. De kookzone schakelt daarna automatisch uit.

vanaf € 849,00 Meer informatie en aanbieders >
Atag afzuigkap geïntegreerd WI60211CM

Atag afzuigkap geïntegreerd WI60211CM

Deze Atag afzuigkap beschikt over een maximaal afzuigvermogen van 409 m3/u. Naast 2 RVS vetfilters beschikt dit model tevens over 3 verschillende afzuiginstellingen. Dit model is zilvergrijs en 59,9 centimeter breed.

€ 379,00 Meer informatie en aanbieders >