Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

beaphar producten

~509 producten (0,04 seconden)
Beaphar Zangmix Kanarie 150gr- 6 Stuks

Beaphar Zangmix Kanarie 150gr- 6 Stuks

Aanvullend diervoerder voor kanaries en tropische vogels.Beaphar Zangmix is de noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse zaadmenu. Een combinatie van krachtvoer met daaraan toegevoegd de oranje zangkorrel, die de juiste verhouding vitaminen bevat om kanaries weer snel op zang te krijgen. Beaphar Zangmix is een lekkernij die vogels goed doet. Het bevordert de zang en de gezondheid.Samenstelling:Bakkerijproducten, granen, zaden, mineralen, suiker, melk en -bijproducten, plantaardige eiwitextracten.Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 14,1%, ruwe celstof 5,1%, ruw vet 7,1%, ruwe as 5,0%, Ca 1,3%, Na 0,2%, P 1,1%, K 0,1%.Toevoegingsmiddelen/kg:Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 25079 IE, Vitamine B1 3,1mg, Vitamine B2 6,1mg, Nicotanimide 46mg, Panthotheenzuur 24,3mg, Vitamine B6 6,2mg, Folaat 1,1mg, Vitamine B12 12?g, Vitamine C 19mg, Vitamine D3 250 IE, Vitamine E 31,4mg, Biotine 25?g, Vitamine K 8,8mg, Choline 46,8mg, E1 (ijzer) 12,7mg, E2 (jodium) 2mg, E4 (koper) 1,9mg, E5 (mangaan) 17mg, E6 (zink) 11,3mg, L-Lysine 1505mg, DL-Methionine 689mg, antioxidanten, kleurstoffen.Voedingsadvies:1 Theelepel per dag per vogel met Zangmix verstrekken of dezelfde hoeveelheid door het zaadmenu mengen. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.

€ 24,59 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Care+ Chinchilla - 250 gr - Chinchillavoer

Beaphar Care+ Chinchilla - 250 gr - Chinchillavoer

Care+ Chinchilla

€ 9,75 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Oordruppels 50 ml

Beaphar Oordruppels 50 ml

Diagnos Oordruppels verzorgen het uitwendige gedeelte van de gehoorgang. Wanneer oorsmeer ophoopt, kan dit een pijnlijk gevoel veroorzaken en zelfs tot irritatie leiden. Het dier gaat krabben en het oor voelt warm aan. Tevens kan er een onaangename geur uit de oren komen. Regelmatige verzorging van de oren met oordruppels kan deze klachten voorkomen. Met de Diagnos Oordruppels wordt het oorsmeer gemakkelijk opgelost. Oordruppels hebben een reinigende werking.

€ 14,19 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Shampoo Hond Vette Vacht - 250 ml

Beaphar Shampoo Hond Vette Vacht - 250 ml

een milde verzorgingsshampoo voor alle honden met vet haar Beaphar Shampoo Vette vacht is een milde verzorgingsshampoo voor alle honden met vet haar, die ook de huid grondig reinigt. Het toegevoegde kruidenextract herstelt de vacht en ontvet. Hierdoor zijn de haren makkelijk te kammen en krijgt de hond een verzorgd uiterlijk. De shampoo is pH huidneutraal.

€ 10,55 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar ongediertespray - 150 ml

Beaphar ongediertespray - 150 ml

Anti-Ongedierte Spray van Beaphar bevat de werkzame stof Permethrine en gaat ongedierte bij knaagdieren, konijnen en vogels tegen.

€ 12,91 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Shampoo Puppy - 250 ml

Beaphar Shampoo Puppy - 250 ml

Een milde verzorgingsshampoo voor de gevoelige huid van alle pups. Beaphar Shampoo Puppy is een milde verzorgingsshampoo voor de gevoelige huid van alle pups. Bevat macadamia-olie die de huid hydrateert en voedt, waardoor een doffe broze vacht weer snel herstelt en glans krijgt. De shampoo is pH-huidneutraal.

€ 10,75 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Shampoo Hond Glanzende Vacht - 250 ml

Beaphar Shampoo Hond Glanzende Vacht - 250 ml

Een milde verzorgingsshampoo voor alle honden met een doffe broze vacht. Beaphar Shampoo Glanzende vacht is een milde verzorgingsshampoo voor alle honden met een doffe broze vacht, die reinigt en herstelt. Bevat macadamia-olie die de huid hydrateert en voedt, waardoor een doffe broze vacht weer snel glans krijgt. De shampoo is pH huidneutraal.

€ 10,75 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Deodorantspray 250 ml

Beaphar Deodorantspray 250 ml

Met deze spray verwijder je vieze geurtjes van jouw huisdier. Ook erg geschikt voor diere met een natte vacht. Werkt verfrissend tot in de wortels van de vachtGeschikt voor hond en katGeschikt voor alle soorten vachtenNeutraliseert en verfristGeur van rood fruitVoor dagelijks gebruik

€ 14,15 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Vlo Kill -  Kleine Hond/Kat - Tot 11 Kg

Beaphar Vlo Kill - Kleine Hond/Kat - Tot 11 Kg

Voor honden en katten tot 11 kiloBeaphar Vlo Kil werkt snel en direct, binnen 6 uur zijn alle vlooien dood. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product aan de gastheer. Binnen de eerste 6 uur na toediening wordt een werkzaamheid van 95-100% waargenomen en 100% werkzaamheid wordt bereikt binnen 24 uur zonder residuele activiteit. Nitenpyram wordt door honden en katten zeer goed verdragen. De tabletten zitten in een blister van 6 verpakt. Veiligheidsaanbevelingen:Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.Bewaaradvies:Bewaren beneden 25°C. Ongebruikte dier- geneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd. Gebruiksaanwijzing:Eén Vlo Kill 11,4 mg tablet dient te worden toegediend aan katten en kleine honden met een gewicht van 1-11 kg wanneer een vlooienbesmetting is aangetoond. De behandelfrequentie hangt af van de mate van vlooienbesmetting. In geval van een ernstige vlooienbesmetting, kan het noodzakelijk zijn de dieren elke of om de dag te behandelen totdat de vlooienbesmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag moet niet meer dan één behandeling worden gegeven.Vlo Kill heeft geen persisterende werkzaamheid. Om herinfectie te voorkomen wordt een geschikte behandeling om de onvolwassen stadia van de vlo levenscyclus te bestrijden aanbevolen. Uw dierenspeciaalzaak zou een geschikte behandelingsmethode moeten vaststellen.• Werkt snel en direct;• Binnen 6 uur zijn alle vlooien dood;• Veilig voor mens en dier;• Makkelijk toe te dienen (kleine tablet kan door het voer).

vanaf € 10,19 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar vlooienband wit - 1 st

Beaphar vlooienband wit - 1 st

Vlooienband voor honden, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden de vlo. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden.

€ 8,59 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Catnip-Bits Vitamin 150 g

Beaphar Catnip-Bits Vitamin 150 g

Catnip-Bits kat is een knapperige snack gevuld met smakelijke catnip-pasta met extra vitaminen en kattenkruid. Onweerstaanbaar lekker en gezond. Onweerstaanbaar lekker en gezond.-Gezonde snack-Met kattenkruid - catnip-Knapperige buitenkant

€ 6,99 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Vit-Bits Kat Natuur 150 g

Beaphar Vit-Bits Kat Natuur 150 g

De buitenzijde is lekker knapperig en de binnenzijde bevat een lekkere vitaminepasta. Een lekkere manier om extra vitamines te geven aan de kat!-Gezonde snack-Met extra vitamines-Knapperige kattensnack

€ 6,99 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar snel schoon shampoo - 250ml

Beaphar snel schoon shampoo - 250ml

Snel schoon voor honden verwijdert gemakkelijk vuildeeltjes en onaangename geuren.Snel schoon voor honden verwijdert gemakkelijk vuildeeltjes en onaangename geuren. Ideaal voor honden die veel buiten zijn en snel vies worden. Handige sprayflacon, de hond hoeft niet gelijk gewassen te worden en kan toch snel weer schoon en fris zijn. Te gebruiken voor alle hondenrassen.- Inhoud: 250 ML

vanaf € 7,64 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Lavita Kat - 20 ml

Beaphar Lavita Kat - 20 ml

Multi-vitaminen voor katten. Lavita is een middel dat speciaal is ontwikkeld tegen haaruitval, jeuk en huidschilfers. Lavita helpt uw huisdier snel door zijn verharing heen en zorgt voor een mooie, gezonde vacht.

€ 12,29 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Gewricht Fit Hond Hondensnack - 150 gr

Beaphar Gewricht Fit Hond Hondensnack - 150 gr

Beaphar Glucosamine Snacks de ideale snack voor uw hond die helpt de gewrichten soepel te houden. Bijzonder aan te bevelen voor dieren die gevoelig zijn voor overbelasting van de gewrichten. Bij jonge dieren is Gewricht Fit noodzakelijk om te voldoen aan de verhoogde behoefte aan voedingsstoffen van het bewegingsapparaat in de groeifase.

€ 7,49 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Anti-Parasiet 25 - Knaagdier - 2 Pip

Beaphar Anti-Parasiet 25 - Knaagdier - 2 Pip

Diagnos Anti-Parasiet is een diergeneesmiddel ter bestrijding van wormen, luizen en (schurft)mijten. In handige knijppipetten, die overdosering uitsluiten. De werkzame stof van het product wordt opgenomen via de huid en biedt vier weken lang bescherming tegen in- en uitwendige parasieten. Anti-Parasiet 25 voor middelgrote knaagdieren als gerbils en hamsters. Zo nodig kan de behandeling na 4 weken worden herhaald.

€ 8,49 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Care+ Konijn - 250 gr - Konijnenvoer

Beaphar Care+ Konijn - 250 gr - Konijnenvoer

Care+ Konijn

€ 8,95 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Shampoo Hond Witte Vacht - 250 ml

Beaphar Shampoo Hond Witte Vacht - 250 ml

Een milde verzorgingsshampoo voor alle witte honden Beaphar Shampoo Witte vacht is een milde verzorgingsshampoo voor alle witte honden, die de huid en vacht grondig reinigt. Bevat aloë vera voor een gezonde natuurlijke vochtbalans van de huid. Hierdoor is de vacht makkelijk te kammen en krijgt uw hond een verzorgd en glanzend uiterlijk.De shampoo is pH huidneutraal.

€ 10,75 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Dental Sticks Middel/Grote Hond 182 g 7 stuks

Beaphar Dental Sticks Middel/Grote Hond 182 g 7 stuks

Dental Sticks bevatten ingredi\xebnten specifiek voor dagelijkse gebitsverzorging-Bevat bruin zeewier dit pakt de onderliggende oorzaken van tandplak aan.-Met groene thee extract, dit zorgt voor een frisse adem door slechte geuren te neutraliseren-De stervormige sticks stimuleren het natuurlijke reinigingsproces van de tanden door het kauwen.

€ 5,99 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar DIMETHIcare Line-on Kat - 6 pipetten

Beaphar DIMETHIcare Line-on Kat - 6 pipetten

De druppels van Beaphar DIMETHIcare bestrijden parasieten zoals vlooien, teken, mijten en luizen die zich in de vacht van uw kat bevinden. De aloë vera heeft een verzachtende en verzorgende werking. Eén pipet werkt 8 tot 10 dagen. Een verpakking bevat 6 pipetten.

€ 8,53 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Ruihulp - 1 st

Beaphar Ruihulp - 1 st

Ondersteunt de vogel bij de rui door aminozuren, pro- en prebiotica, mineralen en vitaminen. Waarom Ruihulp + toevoegen aan ei-, kracht- of universeelvoer in de ruiperiode? • Bevat essentiële aminozuren die belangrijk zijn voor de vorming van nieuwe veren.• Bevat pro- en prebiotica die het immuunsysteem ondersteunen, zodat de weerstand op peil blijft in deze belastende periode.• Met vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor de opbouw van nieuwe bevedering• Essentiële aminozuren die belangrijk zijn voor vorming nieuwe veren• Pro- en prebiotica die het immuunsysteem ondersteunen• Vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor de opbouw van nieuwe bevedering

€ 12,75 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Oorreiniger - Oorverzorgingmiddel - 3 x 50 ml

Beaphar Oorreiniger - Oorverzorgingmiddel - 3 x 50 ml

Oordruppels Diagnos verzorgen het uitwendige gedeelte van de gehoorgang. Wanneer oorsmeer ophoopt, kan dit een pijnlijk gevoel veroorzaken en zelfs tot irritatie leiden. Het dier gaat krabben en het oor voelt warm aan. Tevens kan er een onaangename geur uit de oren komenRegelmatige verzorging van de oren met oordruppels kan deze klachten voorkomen. Met de Diagnos Oordruppels wordt het oorsmeer gemakkelijk opgelost. Oordruppels hebben een reinigende werking.

€ 32,85 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar NutriSupport kat spijsvertering

Beaphar NutriSupport kat spijsvertering

Bevordert darmflora minder winderigheid met duindoorn en yukka

€ 9,50 Meer informatie en aanbieders >
Beaphar Snel Schoon Hond - Hondenvachtverzorging - 6 x 250 ml

Beaphar Snel Schoon Hond - Hondenvachtverzorging - 6 x 250 ml

Werkt snel en efficiëntVerwijdert makkelijk vuil en onaangename geuren, ideaal voor honden die veel buiten zijn en snel vies worden.De hond hoeft niet gelijk gewassen te worden en kan hiermee toch snel weer schoon en fris zijn

€ 55,50 Meer informatie en aanbieders >