Alle bruder producten

~284 producten (0,02 seconden)
Bruder Caterpillar Mini Knik Shovel (02441)

Bruder Caterpillar Mini Knik Shovel (02441)

Uw kleine avonturier beleeft ontzettend veel speelplezier met deze Bruder 1:16 CAT wiellader! Dit Bruder model is een getrouwe weergave van de compacte en veelzijdige CAT wiellader, die wordt gebruikt op bouwplaatsen, in steengroeven en in de bosbouw. De volledig functionele parallelle hef arm heeft een verwijderbare kiepbak. De wiellader is geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen dankzij het sterke materiaal. Dit model is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

vanaf € 13,49
Bruder Claas Rollant 250 Ronde Balenpers 02121

Bruder Claas Rollant 250 Ronde Balenpers 02121

Bruder heeft een reeks landbouwmachines voor de speelgoed boerderij en deze balenpers Claas Rollant 250 is een typisch model. De Claas Rollant 250 balenpers is uitgevoerd met een opraaprol die roteert als de machine in beweging is. De achterklep kan geopend worden zodat de hooibalen eruit kunnen rollen. De complete baal wordt automatisch uitgeworpen nadat men op de knop heeft gedrukt. Er zit een gras opraaprol aan de voorkant. Deze strekt zich uit over de hele breedte van de machine en raapt het gras of de hooi op en transporteert dit naar de perskamer. In het midden van de perskamer zijn een aantal rollers die het gras oprollen om een ronde baal te vormen. De balenpers is geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen dankzij het sterke materiaal. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf € 14,90
Bruder Schaeff HR16 Mini Kraan 02432

Bruder Schaeff HR16 Mini Kraan 02432

De graafarm van dit schaalmodel van de Schaeff minigraafmachine is volledig functioneel, de shovel afneembaar en het schuifblad verstelbaar. De graafarm van de Schaeff minigraafmachine kan zijwaarts worden gedraaid, voor een realistische graaffunctie. Bovendien is de cabine van de Schaeff minigraafmachine 360° draaibaar en maken de rubberen loopbanden zacht afrollen mogelijk.

vanaf € 10,71
Bruder 027711 MAN Brandweerwagen met ladder, waterpomp en licht en geluid module

Bruder 027711 MAN Brandweerwagen met ladder, waterpomp en licht en geluid module

Deze Bruder MAN TGA brandweerwagen met ladder heeft een schaal van 1:16. Hij is net zo fascinerend als het echte voertuig waarop het model is gebaseerd. Uw kinderen beleven veel speelplezier met deze brandweerwagen. Deze brandweer vrachtwagen heeft een draaibare ladder en een waterpomp. Door de kantelbare bestuurderscabine is het motorblok zichtbaar. De zijspiegels van de bestuurderscabine zijn in-en uitklapbaar en de ingebouwde watertank kan gevuld worden. De waterslang kan worden uit- en opgerold en heeft een volledig functionerende watersproeier. De draaibare ladder heeft een uitschuifbare reddingsbak en is in hoogte verstelbaar. Vier stabilisatorarmen zorgen ervoor dat de brandweerwagen stabiel blijft bij het gebruik van de ladder. De licht- en geluidsmodule heeft vier functies: claxon, motorgeluid, zwaailichten en sirenegeluid. De wagen heeft zes profielbanden en is makkelijk rond te bewegen. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf € 36,68
bruder CAT Bulldozer 2422 CAT Bulldozer

bruder CAT Bulldozer 2422 CAT Bulldozer

Bruder Caterpillar Bulldozer. Van hoogwaardige kunststof. In origineelgetrouw en perfect gedetailleerd design. Met talrijke realistische speelfuncties. Geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen: ca. L 40 x B 18 x H 19,5 cm.

vanaf € 20,42
Bruder MB Arocs halfpipe kiepvrachtwagen 1:16

Bruder MB Arocs halfpipe kiepvrachtwagen 1:16

Kracht en efficiëntie zijn belangrijk tijdens een lange werkdag op de bouwplaats! Met de Mercedes Benz Arocs kiepwagen ben je zeker van kwaliteit en kwantiteit. Bruder weet wat kleine aannemers en loonbedrijven nodig hebben en heeft de...

vanaf € 45,99
Bruder 024499 Ausa minidumper 1:16

Bruder 024499 Ausa minidumper 1:16

Mini dumpers zijn meestal compacte machines met gelede gezamenlijke besturing die in staat zijn een ladingen van maximaal 4 ton over ongelijke en moeilijk te bereiken terrein te vervoeren. Dankzij hun 4 weel aandrijving en gelede gezamenlijke besturing, zijn ze zeer wendbaar en in staat om al hun vier wielen op de grond te houden te allen tijde.Dit nieuwe Bruder model is geïnspireerd door de Dumper D 350 AHG gemaakt door de Spaanse onderneming AUSA. Het voertuig wordt geleverd met een koppeling aan de achterzijde waarmee hij worden gecombineerd met tal van getrokken voertuigen uit de Bruder productassortiment.

vanaf € 12,99
Bruder JCB minigraafmachine 8010 CTS

Bruder JCB minigraafmachine 8010 CTS

Deze krachtige minigraafmachine van Bruder (62003) is zeer geschikt om zand mee af te graven op de bouwplaats. Hij past door zijn kleine formaat door de kleinste openingen. Natuurlijk kunnen de machine en de grijparm goed draaien. De Bruder-poppetjes passen perfect in deze machine.

vanaf € 9,63
2203 Bruder Aanhanger Fliegl 3 zijdige kiepkar

2203 Bruder Aanhanger Fliegl 3 zijdige kiepkar

De laadbak van deze handige Fliegl kiepwagen van Bruder (02203) kun je naar drie kanten laten kantelen: naar achter en naar de twee zijkanten. De schotten aan de zijkant en voorkant kunnen omgeklapt worden, zodat je je lading goed kunt lossen. Combineer de kiepwagen met een van de voertuigen uit de Bruder collectie.

vanaf € 20,36
Bruder 021405 JLG 2505 verreiker 1:16

Bruder 021405 JLG 2505 verreiker 1:16

Met deze Bruder JLG 2505 Verreiker kom je ook op moeilijk bereikbare plekken. Deze handige machine is perfect om modder, zand of stenen af te graven. De verreiker heeft een uitschuifbare mast die je kunt bedienen met de knoppen. Het deurtje van de cabine kan open. De verreiker heeft een schaalgrootte van 1 op 16.

vanaf € 15,98
Bruder Multi terreinlader Caterpillar 1:16 02136

Bruder Multi terreinlader Caterpillar 1:16 02136

Uw kleine avonturier beleeft ontzettend veel speelplezier met deze Bruder 1:16 CAT wiellader! Dit Bruder model is een waarheidsgetrouwe replica van de bekende Caterpillar multi terreinlader. Hij komt op plekken waar andere laders niet kunnen komen. Door het geveerde onderstel en de rupsbanden wordt er veel minder druk uitgeoefend op de ondergrond. Het is geweldig om te zien hoe de rupsbanden werken als de CAT multi terreinlader over allerlei verschillende ondergronden beweegt. De volledig functionerende laadarm van de CAT terreinlader kan vastgezet worden in verschillende posities en heeft een hoge reikhoogte. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf € 13,61
Bruder 024338 Caterpillar asfalteerwals 1:16

Bruder 024338 Caterpillar asfalteerwals 1:16

Geen ondergrond is te gek voor deze Bruder Wals Caterpillar! Vooral wanneer er een nieuwe weg komt en het asfalt net is gestort komt deze wals erg goed van pas. Door zijn zware gewicht en grote roller drukt hij het asfalt netjes aan. Zo kunnen...

vanaf € 10,04
2454 Bruder Tractor JCB 5CX Eco Baggerlader

2454 Bruder Tractor JCB 5CX Eco Baggerlader

De JCB 5CX is een ware allrounder en staat altijd en overal voor jou paraat. Met een front- en backlader staat hij garant voor kwaliteit en is hij dé betrouwbare partner tijdens vele klussen. De gele baggerlader heeft 4-wielbesturing, een...

vanaf € 34,22
Bruder 020262 Lemken Solitair 9 zaaicombinatie

Bruder 020262 Lemken Solitair 9 zaaicombinatie

Dit is de levensechte Bruder Lemken Solitair 9 zaaimachine (02026). Hij is bedoeld om tegelijkertijd te zaaien en te bemesten. Je kunt met deze machine echt zaaien! Gooi het zaad er boven in en verspreid het over het land. Er zitten veel bewegende delen op deze zaaimachine. Je kan de onderdelen van de machine inklappen. De machine heeft schaal 1 op 16.

vanaf € 25,72
2592 Bruder Landrover met Paardentrailer

2592 Bruder Landrover met Paardentrailer

Rijd met de Landrover Defender van Bruder je favoriete paard naar bos of strand voor een heerlijke buitenrit! De Landrover Defender is een all-terrain wagen met 4-wheel drive, een rit over bosgrond of zand zal hem dan ook niet tegen kunnen houden!...

vanaf € 34,38
Bruder Telescooplader Caterpillar 1:16 02141

Bruder Telescooplader Caterpillar 1:16 02141

Uw kleine avonturier beleeft ontzettend veel speelplezier met deze Bruder 1:16 CAT telescooplader! Dit Bruder model is een waarheidsgetrouwe reproductie van de betrouwbare en efficiënte telescooplader. Hij is geschikt om grote hoeveelheden grond te verplaatsen of breekbare lading op pallets te laden. Door zijn kleine afmetingen in combinatie met de uitschuifbare telescopische arm, is hij erg breed inzetbaar. De nauwkeurige bediening van dit volledig werkende CAT model werkt middels vier aangegeven draaiknoppen. Naast de functies zoals het aanpassen van de armhoogte, de verlenging van de arm en de kantelhoek van de gereedschapshouder, heeft de telescooplader ook een handige vierwielbesturing. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf € 18,02
Bruder 020200 Mengmesttank met zodebemester

Bruder 020200 Mengmesttank met zodebemester

Kinderen leren veel over de echte wereld wanneer ze met model voertuigen zoals deze spelen, een zeer gedetailleerde en levensechte Fliegl mestverspreider, met een schaal van 1:16, gemaakt door Bruder. De tank van deze 1:16 Fliegl mestverspreider van Bruder kan gevuld worden met water en is afsluitbaar met de deksel. De inhoud kan vervolgens worden geleegd via de afvoerklep en de verspreidbuizen kunnen worden gebruikt voor vervoer of worden opgevouwen als ze niet meer worden gebruikt. De Fliegl mestverspreider is geschikt voor alle tractors van de Profi-serie (niet inbegrepen). De aanbevolen leeftijd is 3 jaar en ouder.

vanaf € 20,23
Bruder accessoires: 4 ronde balen voor Claas Rollant 250

Bruder accessoires: 4 ronde balen voor Claas Rollant 250

Maak je balenpers compleet met de Bruder 2344 Hooibalen! Bruder maakt jouw eigen miniatuur speelwereld groter dan ooit! Deze ronde hooibalen passen perfect bij de Bruder Claas Balenpers of bijvoorbeeld de Wikkelaar Combinatie. Met de hooibalen...

vanaf € 5,71
Bruder MAN TGS tank vrachtwagen 03775

Bruder MAN TGS tank vrachtwagen 03775

Bruder MAN TGS tankwagen De MAN Tankwagen is de perfecte all-rounder voor op de bouwplaats, de snelweg en voor transport, dankzij zijn degelijke en oersterke uiterlijk. Deze volledig functionele tank brengt een groot aantal nieuwe functies voor kleine tankchauffeurs. Water kan in de tank gestopt worden en door middel van de ingebouwde handmatige luchtpomp wordt er druk opgebouwd en via de slang aan de zijkant kan het water worden afgevoerd. Specificaties: Productcode: 03775 Geslacht: junior Leeftijd: 4+ jaar Materiaal: kunststof Schaal: 1:16 Afmetingen: 50,7 x 18,4 x 26,3 cm Inhoud tank: 390 ml Kleur: rood/wit

vanaf € 39,99
Bruder Krone hooischudder 1:16 02216

Bruder Krone hooischudder 1:16 02216

Kinderen leren veel over de echte wereld wanneer ze met model voertuigen zoals deze spelen, een zeer gedetailleerde en levensechte Krone hooischudder 1:16 schaalmodel van Bruder. De Krone heeft een uniek ontwerp dat erg aantrekkelijk is voor kinderen. Het heeft stevige schuddertanden dee zelfs rondbewegen wanneer de hooischudder in beweging is. Ze kunnen individueel opgevouwen worden, indien nodig. Met de opvouwbare steunpoten staat de hooischudder stevig op de grond, maar is hij ook flexibel als hij verplaatst wordt. De Bruder Krone hooischudder is geschikt voor alle tractors van de Profi serie (niet inbegrepen) en de aangeraden leeftijd is 3 jaar of ouder.

vanaf € 12,71
Bruder 3560 Vrachtwagen Vuilnisauto Scania

Bruder 3560 Vrachtwagen Vuilnisauto Scania

Deze grote oranje Scania van Bruder is tot grootse prestaties in staat, net als in het echt! Met de vuilnisauto is het mogelijk om afval te sorteren, te laden en te lossen. De kantelbare afvalbak zorgt ervoor dat je lekker door kan werken tijdens...

vanaf € 58,50
Bruder Landrover Politie met Figuur met Licht en Geluid

Bruder Landrover Politie met Figuur met Licht en Geluid

De Land Rover Defender is speciaal voor jou omgebouwd tot een politiewagen. Met een dak wat losgehaald kan worden, werkende deuren en achterklep lijkt dit speelgoedvoertuig enorm realistisch. De Jeep is op een 1:16 schaal gemaakt en is compatibel met de accessoires van Bruder. Dit voertuig is op een 1:16 schaal gebouwd en is, dankzij de uitmuntende details, net echt!

vanaf € 28,29
Bruder Licht/Geluid Module voor MAN, Mercedes Actros en Unimog

Bruder Licht/Geluid Module voor MAN, Mercedes Actros en Unimog

Deze Bruder licht en geluid bak is een accessoire voor MAN, Mercedes Actros en Unimog voertuigen / modellen. Er zitten 4 functies op: toeter, sirene, motergeluid en zwaailicht. De producten van Bruder zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zorgen voor veel speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

vanaf € 6,35
Bruder Jeep Wrangler Unlimited Rubicon

Bruder Jeep Wrangler Unlimited Rubicon

De Jeep Wrangler Unlimited Rubicon van Bruder is gemaakt op een schaal van 1:16 en zorgt voor oneindig veel speelplezier.

vanaf € 20,57