Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle Denon DJ producten

~3 producten (0,04 seconden)
DENON MCX8000

DENON MCX8000

De Denon DJ MCX8000 is een standalone DJ console en DJ controller in 1. De Denon MDX8000 is als digitale 4 kanaals mixer en mediaspeler standalone te gebruiken je speelt de muziek rechstreeks vanaf een USB stick of harddisk. Daarnaast kan de nieuwe ...

€ 1.299,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon DJ DS1 Serato DVS Audio Interface

Denon DJ DS1 Serato DVS Audio Interface

De DS1 is een plug-and-play audio interface met Serato DJ, de uitbreiding van de beroemde geluidskwaliteit Denon DJ's en betrouwbaarheid club dj's en turntablists die de voorkeur geven het gevoel van vinyl, maar toch de flexibiliteit willen die een digitale muziekbibliotheek biedt.

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon DJ SC5000 Prime

Denon DJ SC5000 Prime

Met de Denon SC5000 is Denon DJ weer helemaal terug op in de DJ wereld . Denon DJ was jarenlang marktleider met hun cd spelers in de horeca en is nu terug met nieuwe media spelers. Deze Denon SC500 speler beschikt over 3 usb poorten en 1 sd kaart lezer om media vanaf te spelen. Als dat nog niet genoeg is kan je tot 4 spelers met elkaar linken waarop je alle muziekbronnen kan afspelen. Met muziek op een usb of sd kaart kan je direct aan de slag. De speler kan namelijk real time je muziek analyseren voor nauwkeurige BPM en toonhoogte weergave. Met de bijgeleverde Engine Prime software is het ook mogelijk om je muziek vooraf te analyseren en te categoriseren waarna je het kan exporteren naar je usb stick. Via het 7 inch hd touch display is het heel eenvoudig om door je media bronnen te scrollen en eventuele aanpassingen te doen aan de tracks.
== Wat maakt de Denon SC5000 uniek? ==
De Denon SC5000 is een dual layer speler wat inhoud dat het eigenlijk 2 spelers in 1 zijn. Door middel van de layer button switch je tussen de 2 spelers die je naar wens ook je eigen kleur kan geven. Achterop de SC5000 speler zitten ook 2 stereo analoge en digitale uitgangen zodat je elke layer op een apart kanaal kan binnen laten komen op je mengtafel. Het grote 8 inch display beschikt over een full collor display wat je cover art van je muziek weergeeft maar je kan ook je eigen logo erin zetten. De Denon SC5000 wekt perfect samen met Denon DJ X 1800 mengtafel. Hierbij neemt de mixer de kleuren van de layers over bij de kanalen waar deze op aangesloten zitten.

€ 1.159,00 Meer informatie en aanbieders >