Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

denon producten

~85 producten (0,04 seconden)
Denon: HEOS Home Cinema Soundbar - incl. Subwoofer HS2 - Zwart

Denon: HEOS Home Cinema Soundbar - incl. Subwoofer HS2 - Zwart

Zoals u wellicht gewend bent van de HEOS HS2 uitvoeringen zijn ze voorzien van ingebouwde Bluetooth functionaliteit en ondersteunen ze High Resolution streaming. Maar dat is niet alles! De HomeCinema HS2 levert een nog betere geluidsweergave en heeft een subtiele metamorfose ondergaan waardoor hij extra strak voor de dag komt. Met een slanker voorkomen en de bijgeleverde kwalitatieve metalen voetjes doet het uiterlijk van de HomeCinema HS2 u zeker even denken aan een klein broertje van de HEOS Bar!
Specificaties: Denon HEOS Home Cinema Soundbar - incl. Subwoofer
Afmetingen soundbar (b x h x d): 101,7 x 82 x 94 mm
Afmetingen subwoofer (b x h x d): 172 x 313 x 332mm
Overige specificaties:
2.1 HEOS Soundbar Inclusief draadloze subwoofer
HDMI ARCxa0
Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS
Geoptimaliseerd voor muziek en TV
Airplay & Airplay 2
Hoge Resolutie Audio en Bluetooth
Nieuwe uitstraling vergelijkbaar met de HEOS Bar
Nieuwe metale voetjes onder Soundbar
4K Supportxa0

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: DCD-600NE CD-Speler - Zwart

Denon: DCD-600NE CD-Speler - Zwart

Denon DCD-600NE CD-speler
Geniet met de Denon DCD-600NE CD-speler van al je favoriete CD's. De door Denon ontwikkelde AL32 Processing-technologie in combinatie met een innovatief audiostructuur zorgt ervoor dat de opnames accuraat en getrouw aan het originele geluid worden gereproduceerd. De DCD-600NE is meer dan een cd-speler: hij verzendt de meest hoogwaardige audiosignalen naar de versterker.
Specificaties
Speelt CDxa0en CD-r/rw (mp3, WMA)
Geavanceerde AL32 Processing
192 kHz / 32-bits D/A-converter
Pure Direct-modus
Strak en elegant design
Trillingsbestendig
Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers. Luister naar muziek met zuivere details en een kwaliteit die niet wordt aangetast door de omgeving.
Pure direct modus
Deze modus deactiveert de digitale uitgang en de display, die het geluid zouden kunnen vervormen. Dit zorgt voor zuivere audioproductie en een accuraat, gedetailleerd geluid.
AL32 processing
AL32 Processing gebruikt speciale algoritmen en herstelt hiermee informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave en luister je naar het originele geluid.
Optische uitgang
De DCD-600NE CD speler is voorzien van een optische uitgang. Hiermee kan je verbinding maken via de digitale ingang van een versterker of AV-receiver.

€ 228,95 Meer informatie en aanbieders >
Denon: DSW-1H Subwoofer - Zwart

Denon: DSW-1H Subwoofer - Zwart

Denon DSW-1H Subwoofer
De DSW-1H draadloze subwoofer van Denon is eenvoudig aan te sluiten op de DHT-S716H soundbar via wifi en voegt een diepe, krachtige bas toe die duidelijk hoorbaar en voelbaar is. De subwoofer is direct gebruiksklaar: je hoeft hem alleen maar ergens horizontaal of verticaal in de ruimte te plaatsen en in te pluggen.
Specificaties
Krachtig basgeluid
Draadloos surroundgeluid
Eenvoudig te koppelen
Bedien met de HEOS app
USB-aansluiting
Analoge ingang (3.5 mm jack)
Afmetingen (HxBxD):xa040,4 x 17,2 x 43,9 cm
Gewicht: 10,1 kg
Krachtig basgeluid
De DSW-1H kan worden gecombineerd met de DHT-S716H soundbar van Denon en andere geselecteerde producten met HEOS multiroom voor een nog voller basgeluid in je thuisbioscoopsysteem. De twee aangepaste 5.25 inch drivers zorgen in combinatie met de hoogwaardige, krachtige 70 Watt en klasse D-versterking voor een helder, kamervullend basgeluid.
DSP Algoritmen
Denons eigen DSP-algoritmen zorgen voor een geoptimaliseerde lagefrequentierespons in het dynamische bereik, dit zorgt voor een meeslepende ervaring voor films en muziek.
Eenvoudige installatie
Het kost maar een paar minuten om uw DSW-1H draadloze subwoofer te installeren. Sluit hem aan op je Denon DHT-S716H of andere HEOS speakers om direct van de krachtige bastonen te kunnen genieten. Daarna kan je al je geluidsinstellingen via de HEOS App bedienen.xa0De subwoofer is voorzien van een volumeknop aan de bovenkant waarmee je het basgeluid naar wens kunt afstemmen.
HEOS Multiroom | Google Assistant
De soundbar werkt als een HEOS-speaker waarmee je muziek naar één ruimte of andere HEOS multiroom-producten kunt streamen. Je kan alles bedienen met behulp van de gratis HEOS app. Of bedien de soundbar met je stem met Google Assistent, pas het volume aan, speel muzieknummers af, pauzeer de muziek, ga naar het volgende nummer en nog veel meer!

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: DRA-100 Receiver- Zilver / Zwart

Denon: DRA-100 Receiver- Zilver / Zwart

Denon DRA-100 digitale netwerkversterker Een volledig digitale netwerkversterker die er ook nog eens luxe uit ziet. De elegante DRA-100 is voorzien van een 2x 70W-versterker met geavanceerde AL32 Processing en uitgebreide mogelijkheden voor netwerkstreaming, naadloze weergave en natuurlijk audio met hoge resolutie. Dankzij de ingebouwde AirPlay-technologie kun je met de DRA-100 bovendien zeer eenvoudig muziek streamen vanaf Apple iDevices. Verder beschikt hij over een OLED-display, een USB-A-ingang, een coaxiale en twee optische ingangen en ondersteuning voor Spotify Connect. Digitale netwerkversterker Dynamisch bereik: 100 dB Energieverbruik: 10 W DAC Master Clock Design Hi-Fi Hi-Res Audio OLED-display AL32 Processing-technologie Afneembaar netsnoer Automatisch uitschakelen Gewicht: 4,2 kg Afmetingen (B x L x H): 28 x 30,5 x 7,1 cm AL32 Processing-technologie Luister naar je favoriete muziek met de DRA-100 versterker. Deze versterker is voorzien van de geavanceerde AL32-audioverwerkingstechnologie van Denon. AL32-audioverwerkingstechnologie levert superieure audiokwaliteit bij het afspelen van 16-, 20- en 24-bits digitale audiobestanden. De technologie biedt upscaling, digitale filtering en noise-shaping van lagere bitrates tot volledige 32-bits audio, voor een opmerkelijk hoog dynamisch bereik en een merkbaar betere resolutie bij lage volumes. Hoge resolutie en DSD De DRA-100 is speelt MP3, AAC, WMA en zelfs audiobestanden met hoge resoluties tot wel 192 kHz/24-bits (WAV, FLAC, AIFF) af, evenals DSD-bestanden van 2,8 MHz en 5,6 MHz. Dezelfde bestanden kunnen worden afgespeeld via de USB-poort aan de voorkant, waarmee je bovendien direct vanaf je iDevice muziek kunt afspelen via het hoogwaardige audiocircuit van de DRA-100. Bluetooth en Wi-Fi connectie De DRA-100 is voorzien van Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit voor draadloos streamen. Via je Wi-Fi-thuisnetwerk maak je verbinding met het internet zodat je van jouw favoriete nummers kunt genieten via muziekstreamingdiensten zoals Spotify Connect. Ook kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders. Met AirPlay kun je je favoriete nummers draadloos afspelen vanaf je iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bedien de DRA-100 eenvoudig met de Hi-Fi Remote app. De app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten.

€ 999,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon PMA1600NE versterker zwart

Denon PMA1600NE versterker zwart

Denon PMA1600NE Black: Geïntegreerde Versterker De PMA1600NE van Denon is een geïntegreerde versterker met DAC-modus voor audio met hoge resolutie. Met een Chassis met zes onafhankelijke blokken elimineert de PMA1600NE de ruis tussen de audiocircuits. De hoofdtransformator met afzonderlijke voeding voor analoge en digitale circuits bewaart de zuiverheid van het geluidssignaal. Ook is de PMA-1600NE is voorzien van een digitale isolator met hoge snelheid die aantasting van de geluidskwaliteit tegengaat. De PMA-1600NE wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee ook de DCD-1600NE en andere CD-spelers van Denon kunnen worden bediend. Versterker 2 x 140 W uitgangsvermogen 2 kanalen FL-display Bluetooth Energieverbruik: 295 W DAC-modus Direct Mechanical Ground Construction Advanced Ultra High Current Digitale isolator Kleur: Zwart Direct Stream Digital Analoge AMP-modus Advanced AL32 Processing Plus Audio-ingangen: 4 Audio-uitgangen: 1 Aansluitingen: 2 Gewicht soundbar: 17,6 kg Afmetingen soundbar (B x H x D): 43,4 x 41,4 x 13,5 cm Digitale isolator en Analoge modus De PMA-1600NE is voorzien van een digitale isolator met hoge snelheid die aantasting van de geluidskwaliteit door hogefrequentieruis van een via USB aangesloten computer of de digitale ingangen van de PMA-1600NE ongedaan maakt. De PMA-1600NE bevat ook een speciale vermogenstransformator met secundaire wikkelingen voor het digitale circuit om ruis afkomstig van de voedingsbron buiten te sluiten. Afstandsbediening en helder frontdisplay De PMA-1600NE wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee ook de DCD-1600NE en andere CD-spelers van Denon kunnen worden bediend. Het geluidsarme FL-display op het frontpaneel van het product geeft de bron en geluidsfrequentie weer. Advanced AL32 Processing Plus Voor de digitale ingang maakt de PMA-1600NE gebruik van Advanced AL32 Processing Plus, de nieuwste versie van de analoge Waveform-weergavetechnologie van Denon die er voor zorgt dat gegevens die tijdens digitale opnames verloren zijn gegaan zorgvuldig worden herstelt. Vooruitstrevende UHC-MOS De Versterker beschikt over Advance UHC-MOS technologie. Advance UHC-MOS is een ideale versterker om evenwicht te bieden tussen de vooruitstrevende mogelijkheden van de versterker en de verbeterde geluidskwaliteit. De Advanced UHC-MOS is uitgerust met een single push-pull instelling die afleidingen in de versterkingsfase elimineert en het evenwicht zoekt tussen kracht en subtiele muzikale details.

vanaf € 1.109,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon AVC-X4700h Zilver

Denon AVC-X4700h Zilver

Deze 9.2-kanaals 8K AV-versterker met 200W per kanaal ondersteunt 3D-audioformaten, zoals Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro-3D. De versterker is voorzien van de nieuwste HDMI-specificaties, zoals 8K/60Hz en 4K/120Hz doorvoer, VRR, ALLM, Dynamic HDR, HDR10+ en eARC ondersteuning.

vanaf € 1.395,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: Home 150 Draadloze Speaker - Zwart

Denon: Home 150 Draadloze Speaker - Zwart

Zoals elk Denon product is de Denon Home 150 gebouwd om de beste audiokwaliteit te leveren. Met geavanceerde hardware, vakkundig afgestemde digitale signaalverwerking en premium drivers levert de Denon Home 150 moeiteloos de hoogste en de laagste klanken. Voel het uitzonderlijke karakter in elke beat.
EEN MACHTIG APPARAAT.Zoals elk Denon product is de Denon Home 150 gebouwd om de beste audiokwaliteit te leveren. Met geavanceerde hardware, vakkundig afgestemde digitale signaalverwerking en premium drivers levert de Denon Home 150 moeiteloos de hoogste en de laagste klanken. Voel het uitzonderlijke karakter in elke beat.
PREMIUM VOORSELECTIE.Met de drie snelkeuzetoetsen op het touch panel aan de bovenzijde kun je eenvoudig je favoriete internetradiostations opslaan en ze met een aanraking opvragen wanneer je maar wilt.
GENIET VAN DE GEWELDIGE HEOS ERVARING.Met HEOS Built-in kan elke kamer in jouw huis zijn eigen geluid hebben. Of groepeer extra Denon Home-speakers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met hetzelfde nummer via jouw thuisnetwerk. Met HEOS Built-in staat multiroom gelijk aan multiple options.
EEN GEWELDIGE COMPOSITIE.Met zijn elegante ontwerp en het voortreffelijke materiaalgebruik is de Denon Home 150 opvallend genoeg om de aandacht te trekken. En toch is hij ook subtiel genoeg om naadloos op te gaan in jouw interieur. Zwart of wit? Kies jouw Denon Home 150.
KOM DICHTERBIJ OM TE BEGINNEN.Begin je muzikale avontuur met een eenvoudige aanraking. De nieuwe high-end interface met benaderingssensor wordt geactiveerd zodra je hand nadert. De toetsen lichten op om aangeraakt te worden en zorgen voor een volledige, naadloze bediening van de Denon Home 150.
STREAMEN ZONDER GRENZEN.Alle geweldige muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd: Spotify, Napster, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of Bluetooth-verbinding. Creëer de perfecte sfeer met jouw persoonlijke muziekcollectie - zelfs in hoge resolutie inclusief 192kHz/24-bit FLAC-, WAV-, ALAC- en DSD 2.8/5.6MHz-bestanden.

vanaf € 229,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon DN-F65S PA-plafondluidspreker 8 â

Denon DN-F65S PA-plafondluidspreker 8 â"¦ Wit 1 stuks

De Denon Professional is de DN-F65S tegen. Een 6.5-inch luidspreker voor inbouw in plafonds, die snel en eenvoudig kan worden gemonteerd, en een uitgesproken nauwkeurig geluid biedt. Dankzij...

€ 55,49 Meer informatie en aanbieders >
DJ media-player Denon DN-700CB

DJ media-player Denon DN-700CB

De DN-700CB is een zeer veelzijdige mediaspeler met de extra mogelijkheid om media via RS-232C- of netwerkkabels te besturen. Het apparaat speelt bestanden af van CD, USB, Bluetooth-compatib...

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: RCDN-10 Versterker - Grijs

Denon: RCDN-10 Versterker - Grijs

Denon CEOL RCD-N10 Grijs
De Denon CEOL RCD-N10 laat u genieten van uitstekend geluid in een minimalistische stijl. De compacte stereo met cd-speler, HEOS-muziekstreaming en Bluetooth voorziet u in al uw muzikale wensen. Combineer HiFi geluid met ultieme veelzijdigheid
Compact en modern design
65 W vermogen per kanaal
Ingebouwde CD-speler
Wifi / Ethernet / Bluetooth / Spotify / AirPlay
HEOS streaming
Internetradio / FM / AM
Bediening via gratis app
Veelzijdig apparaat
Met de Denon CEOL RCD-N10 zijn de audiomogelijkheden nagenoeg eindeloos. Luister naar je favoriete CD, stream jouw afspeellijsten via Spotify, Deezer Premium of Tidal of maak verbinding via Bluetooth. Geniet van internetradio en AirPlay2. Het is allemaal mogelijk met de Denon CEOL RCD-N10
Uitmuntend geluid
De CEOL RCD-N10 is gebouwd voor een optimale audioprestatie met een geheel vernieuwde tweewegsluidsprekerconfiguratie die de helderheid en muzikale precisie verbetert. Zo komt ieder instrument geheel tot zijn rech
Design
De CEOL-N10 heeft een elegant design. Het prachtige Denon mini-systeem heeft een hoogwaardige matte afwerking en is verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. Het industriële ontwerp van de CEOL RCD-N10 vormt een prachtige toevoeging aan elk interieur
Stream draadloos met je netwerk
Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie geniet je overal in huis van uw favoriete muziek. Speel hetzelfde nummer in alle kamers, of selecteer een ander nummer voor iedere verbonden kamer; de keuze is aan jou!

vanaf € 368,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon CEOL N11DAB Zwart

Denon CEOL N11DAB Zwart

x

vanaf € 629,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon soundbar DHT-S716H met HEOS multiroom

Denon soundbar DHT-S716H met HEOS multiroom

De DHT-S716H van Denon is een hoogwaardige soundbar waarmee je in een handomdraai een echte bioscoopervaring creëert met slechts één apparaat. Deze compacte soundbar past goed onder je tv en laat je genieten van superieur geluid met high resolution Dolby TrueHD/DTS-HD Master Audio surrounddecodering. Stream muziek van online diensten, zoals Spotify (gratis en Premium), Deezer, TIDAL, TuneIn Internet Radio en meer met HEOS multiroom en Bluetooth. Je kunt je tv en media-apparaten moeiteloos aansluiten op de vier 4K UHD HDMI-ingangen voor een betere beeldkwaliteit en het ongeëvenaarde Denon-geluid. Dankzij de meegeleverde kabels is de soundbar direct gebruiksklaar.
Werkt met Google Assistant
Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag je Google Assistant vervolgens om het volume aan te passen, muzieknummers af te spelen, te pauzeren en over te slaan en nog veel meer. Vereist de Google Assistant app en Google Home, Google Home mini of soortgelijk.
Eigenschappen
Upgrade je tv-geluid: Geniet van meeslepend geluid en naadloze bediening
Verbeterd thuisbioscoopgeluid: De op prestaties afgestemde drivers en de Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio surrounddecodering zorgen voor een indrukwekkende, kamervullende ervaring
Optionele draadloze 5.1-uitbreiding: Voeg een draadloze subwoofer (DSW-1H) en surroundspeakers met HEOS multiroom toe om een 5.1 surroundopstelling te creëren
HDMI en 4K Ultra HD compatibiliteit: Vier HDMI-ingangen met 4K Ultra HD pass-through, HDCP 2.2, HDR, Dolby Vision en ARC-ondersteuning
Uitmuntend geluidsontwerp van Denon: De soundbar is voorzien van zes kanalen met efficiënte, cool-running klasse D digitale versterking voor een adembenemend puur geluid voor iedere audiobron
Streaming met Bluetooth: Sluit je smartphone, tablet en andere compatibele apparaten eenvoudig aan en speel muziek af
Stream je favoriete muziek: Geniet van je favoriete muziek via Spotify (gratis en premium), Amazon Music, TIDAL, TuneIn Internet Radio, Deezer en meer met HEOS multiroom
Ondersteunt alle populaire geluidsindelingen: Speel hi-res-bestanden af, inclusief DSD (2,8, 5,6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA en AAC (USB of Netwerk)
Slank soundbarontwerp: Compact ontwerp met een krachtiger en verbeterd geluid, zelfs bij de grotere tv's
Universele compatibiliteit en eenvoud: Dankzij de meegeleverde high speed HDMI- en optische kabels is de installatie een fluitje van een cent
Quick Selects: Stel de zes Quick Select-toetsen in voor toegang tot je favoriete functies en radiostations

vanaf € 679,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: RCDN-10 Versterker - Wit

Denon: RCDN-10 Versterker - Wit

De RCDN-10xa0is een geniale, EISA-bekroonde mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en -slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie. Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om het beste van deze twee werelden te combineren – en waar je ook naar luistert, het klinkt geweldig!
HEOS by Denon en Apple Airplay 2 – streamingmuziek in je hele huis
De RCDN-10xa0is niet alleen een mooi hifi-systeem met een schitterend geluid, hij heeft ook twee manieren om je hele huis te vullen met draadloze muziek. Als een van de weinige apparaten in deze productcategorie heeft de RCDN-10xa0namelijk geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om jouw favoriete muziek te streamen – van streamingservice en van tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste DAB-kanalen en speciale zenders overal ter wereld.
Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en -streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone.xa0
Met AirPlay 2 kun je ook muziek streamen naar andere kamers, als daar tenminste een AirPlay 2-luidspreker staat. En dat is dus inclusief het geluid van YouTube, Netflix en andere apps die (nog) niet worden ondersteund door multiroomsystemen. Geweldig nieuws voor alle Apple-fans.
Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV
De uitstekende versterker heeft een vermogen van 2 x 65 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de RCDN-10xa0het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Klipsch, DALI of Polk. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.
Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen.
De RCDN-10xa0is verkrijgbaar met een witte, zwarte of grijze finish.

€ 375,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon AHD-7200 EM Headphone

Denon AHD-7200 EM Headphone

Referentie kwaliteitDe AH-D7200 is Denons nieuwe referentie hoofdtelefoon. Hij kan voortborduren op meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerp en de ontwikkeling van hoofdtelefoons. Gedurende meer dan vijf decennia hebben we gesleuteld aan onze expertise om onze perfect klinkende hoofdtelefoons zo comfortabel te maken dat u altijd wilt blijven luisteren. Deze kwalitatieve hoofdtelefoons maken gebruik van onze unieke FreeEdge-drivers van Japanse makelij; ze verzekeren precieze pulsbewegingen voor een uiterst nauwkeurig geluid met minimale vervorming. De drivers zijn gemonteerd op klankkasten in kunsthars die trillingen beperken. Deze zijn ingebouwd in zelfdempende behuizingen in echt notenhout, bedoeld om het geluid warm en levendig te maken. Een afneembare koperen kabel met een zuiverheid van 7N, in Japan vervaardigd volgens de exacte specificaties van Denon, verzekert de best mogelijke signaaltransmissie - hij is voorzien van een duurzame machine-cut metalen plug met een decoratieve koperen ring. De oorschelpen zijn bevestigd aan een hoofdband, afgewerkt in echt schapenleer, met ergonomisch gewelfde hangers in spuitgietaluminium; de oorkussens van traagschuim zijn bedekt met een uiterst zacht kunstleder, speciaal ontwikkeld voor de AH-D7200. Elk onderdeel van dit compromisloze design is gericht op geluidskwaliteit, comfort en de ultieme luisterervaring.Unieke FreeEdge-drivertechnologieCentraal in de AH-D7200 bevindt zich het 50mm FreeEdge-driverdiafragma, gemaakt uit een materiaal in nanovezels dat werd gekozen voor zijn onbuigzaamheid en lage dichtheid. Dit zorgt voor precieze pulsbewegingen zonder vervorming; bovendien is het systeem zelfdempend om ongewenste resonanties binnen het diafragma uit te sluiten. Het is gemonteerd in een zacht, conform kader, zodat het makkelijker kan bewegen in antwoord op het muzieksignaal zonder vervorming of verbuiging. Dit leidt tot het zuiverst mogelijke geluid. Oorkleppen van echt houtDe prachtige oorkleppen van 100% natuurlijk notenhout verbeteren de geluidservaring. Ze zijn zelfdempend en sterk; ze elimineren ongewenste trillingen met het oog op een supergedetailleerde weergave die jouw luisterervaring verrijkt met de levendigheid, warmte en muzikaliteit van de concertzaal. Luxueus vakmanschapDe buitenkant van de hoofdband is bekleed met natuurlijk schapenleer voor een luxueus gevoel; de binnenkant is uitgevoerd in gestikt kunstleder voor maximaal comfort en duurzaamheid.DraagcomfortDe hoofdband heeft een perfect ergonomisch afgelijnd ontwerp in spuitgietaluminium, zodat hij comfortabel zit en perfect past. De oorkussens zijn gewikkeld in een uiterst zacht kunstleder, speciaal ontwikkeld voor de AH-D7200, en zijn gemaakt van traagschuim; zo kunnen ze zich voegen naar de vorm van jouw hoofd, zodat ze comfortabel passen. Elk onderdeel van dit compromisloze design is gericht op geluidskwaliteit, comfort en de ultieme luisterervaring.Perfecte afstellingMet het oog op verschillen in hoofdomtrek werkt de verstelbare hoofdband met positieve kogelgelagerde click-stops, goed voor een nauwkeurige en herhaalbare afstelling. Genummerde markeringen geven aan hoe jouw persoonlijke instelling snel en precies kan worden hersteld.Hoogkwalitatieve aansluitingEen afneembare koperen kabel met een zuiverheid van 7N, in Japan vervaardigd volgens de exacte specificaties van Denon, verzekert de best mogelijke signaaltransmissie - hij is voorzien van een duurzame machine-cut metalen plug met een decoratieve koperen ring.

€ 799,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: PMA-600NE Versterker - Zwart

Denon: PMA-600NE Versterker - Zwart

Denon PMA-600NE versterker zwart
De Denon PMA-600NE levert hoogwaardige audioprestaties! De PMA-600 van Denon is een geïntegreerde versterker met 70 Watt per kanaal en bluetooth ondersteuning. Luister naar de meest levendige en realistische reproductie van vinyl en hi-res audio via digitale ingangen en een ingebouwde phono-equalizer. Of luister naar je favoriete muziek via Bluetooth.
Specificaties
2 kanaals | 70 Watt per kanaal
Bluetooth
Hi-Res audio
Drie digitale ingangen ( 2x optisch, 1x coax)
MM & MC Phono-equalizerversterker
Analoge modus
Hoogwaardig geluid
De PMA-600NE levert een geweldige geluidskwaliteit met een hoog vermogen. De bastonen zijn rijk en krachtig, waarbij de hoge tonen gedetailleerd blijven.xa0
Analoge modus
Op de versterker zit een knop "Analog Mode", wanneer je deze modus inschakelt is de PMA-600 een 100% analoge versterker. De digitale ingangen en de Bluetooth worden geblokkeerd, terwijl je naar een analoge bron luistert.xa0
Digitale ingangen
Deze digitale ingangen helpen de geluidskwaliteit van o.a. je TV, Blu-Ray- en mediaspelers te verbeteren. Gebruik ze ook om geluid met een hoge resolutie vanaf een audiobron naar de computer te zenden.
MM & MC Phono-equalizer
De PMA-600NE bevat een phono-equalizer dat afspelen vanaf bronnen met een MM-cartridge ondersteunt. Sluit bijvoorbeeld je draaitafel aan op deze versterker en geniet van vinyl-platen.

€ 349,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: DCD-600NE CD-Speler - Zilver

Denon: DCD-600NE CD-Speler - Zilver

Denon DCD-600NE CD-speler zilver
Geniet met de Denon DCD-600NE CD-speler van al je favoriete CD's. De door Denon ontwikkelde AL32 Processing-technologie in combinatie met een innovatief audiostructuur zorgt ervoor dat de opnames accuraat en getrouw aan het originele geluid worden gereproduceerd. De DCD-600NE is meer dan een cd-speler: hij verzendt de meest hoogwaardige audiosignalen naar de versterker.
Specificaties
Speelt CDxa0en CD-r/rw (mp3, WMA)
Geavanceerde AL32 Processing
192 kHz / 32-bits D/A-converter
Pure Direct-modus
Strak en elegant design
Trillingsbestendig
Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers. Luister naar muziek met zuivere details en een kwaliteit die niet wordt aangetast door de omgeving.
Pure direct modus
Deze modus deactiveert de digitale uitgang en de display, die het geluid zouden kunnen vervormen. Dit zorgt voor zuivere audioproductie en een accuraat, gedetailleerd geluid.
AL32 processing
AL32 Processing gebruikt speciale algoritmen en herstelt hiermee informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave en luister je naar het originele geluid.
Optische uitgang
De DCD-600NE CD speler is voorzien van een optische uitgang. Hiermee kan je verbinding maken via de digitale ingang van een versterker of AV-receiver.

€ 236,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: PMA-150H Versterker - Zilver

Denon: PMA-150H Versterker - Zilver

Denon PMA-150 Versterker
Met deze krachtige, geïntegreerde versterker stuur je met gemak de meeste boekenplank- of kleine vloerspeakers aan. De PMA-150H is ontworpen met het oog op een puurdere digitale versterking, levert 70 Watt per kanaal en ondersteunt zowel 4 ohm- als 8 ohm-luidsprekers. Geniet via je speakers of hoofdtelefoon van helder, krachtig, digitaal versterkt geluid met veel details! De Denon PMA-150 ondersteunt Hi-Res audio en is voorzien van digitale ingangen, USB-DAC en stembesturingsmogelijkheden via Amazon Alexa of Google Assistant. En dankzij de ingebouwde HEOS-technologie kan je online muziek streamen via onder andere Spotify, Deezer en Amazon Music.
Specificaties
70W vermogen per kanaal (4 Ohm)
Wifi | Bluetooth | Airplay 2
Advanced AL32 Processing Plus
HEOS-technologie
Digitale en analoge ingangen
Elegant design
Bluetooth | Wifi | Airplay 2
Via Bluetooth en Wifi stream je eenvoudig draadloos je favoriete muziek vanaf bijvoorbeeld uw smartphone. Je kan Bluetooth ook uitschakelen om ongewenste frequenties tijdens het luisteren naar andere bronnen te voorkomen.
HEOS-technologie
Door de HEOS multiroom-technologie kan je overal in huis van je favoriete muziek genieten en overal in huis een draadloze audio-ervaring creëren. Speel hetzelfde nummer in alle kamers, of kies een ander nummer voor iedere verbonden ruimte; de keuze is aan jou!
Advanced AL32 Processing Plus
AL32 Processing gebruikt speciale algoritmen en herstelt hiermee informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave en luister je naar het originele geluid
Digitale en analoge ingangen
De PMA-150H is voorzien van twee optische ingangen, een coaxiale ingang en een USB-A-poort voor verbeterd geluid vanaf welke bron dan ook. Deze digitale ingangen helpen de geluidskwaliteit van o.a. uw tv, Blu-Ray- en mediaspelers te verbeteren. Gebruik ze ook om geluid met een hoge resolutie vanaf een audiobron naar uw computer te zenden. Dankzij USB-B DAC ondersteunt de PMA-150H PCM-signalen tot 384kHz/32-bits en DSD11,2MHz.

€ 1.099,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon subwoofer DSW1H Met HEOS multiroom

Denon subwoofer DSW1H Met HEOS multiroom

De DSW-1H draadloze subwoofer van Denon is eenvoudig aan te sluiten op de DHT-S716H soundbar via wifi en voegt een diepe, krachtige bas toe die duidelijk hoorbaar en voelbaar is. De dubbele aangepaste 5.25" drivers worden gevoed door hoogwaardige, krachtige klasse D-versterking, terwijl eigen DSP-algoritmen zorgen voor een geoptimaliseerde lagefrequentierespons in het complete dynamische bereik. De subwoofer is direct gebruiksklaar: je hoeft hem alleen maar ergens horizontaal of verticaal in de ruimte te plaatsen en in te pluggen. Quick setup maakt het eenvoudiger dan ooit tevoren om je entertainmentervaring te verbeteren met een duidelijk, diep basgeluid.
Diepe bas voor je thuisbioscoop en muziek
De DSW-1H kan worden gecombineerd met de DHT-S716H soundbar van Denon en andere geselecteerde producten met HEOS multiroom voor een nog voller basgeluid in je thuisbioscoopsysteem. De twee aangepaste 5.25" drivers zorgen in combinatie met de hoogwaardige, krachtige 70W voeding en klasse D-versterking voor een helder, kamervullend basgeluid.
Veelzijdig ontwerp
De DSW-1H subwoofer heeft een uniek ontwerp en stijlvolle, matzwarte afwerking. Dankzij de draadloze connectiviteit, kun je hem overal in huis plaatsen, zowel horizontaal als verticaal. Als je hem, ondanks zijn knappe looks, toch liever uit het zicht plaatst, kun je hem zelfs onder de bank schuiven.
Diepe bassubwoofer: Voeg krachtig basgeluid toe aan de DHT-S716H soundbar van Denon voor een werkelijk meeslepende ervaring
Eenvoudige installatie: Sluit de DSW-1H subwoofer aan op een stopcontact en koppel hem met je DHT-S716H soundbar via wifi; het was nog nooit zo eenvoudig om dynamische diepte toe te voegen aan je entertainment
Aangepaste drivers voor beter geluid: De dubbele aangepaste 5.25" drivers en de hoogwaardige, krachtige klasse D-versterking zorgen samen voor een rijke, dynamische bas
Geavanceerde bediening via de app: Stel het volume, de laagdoorlaatfilter en fase (N/180°) eenvoudig in
Draadloos surroundgeluid: De DSW-1H kan worden gecombineerd met de DHT-S716H soundbar van Denon en andere geselecteerde producten met HEOS multiroom voor een nog voller basgeluid in je thuisbioscoopsysteem. Voeg de subwoofer toe aan de DHT-S716H om een 3.1-systeem te creëren. Bovendien kun je twee HEOS-speakers toevoegen voor een echte 5.1-opstelling.
Afmetingen van de subwoofer: 406,4 mm H x 174,6 mm B x 441,3 mm D

€ 559,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon AV receiver AVC-X8500H zwart

Denon AV receiver AVC-X8500H zwart

De Denon AVC-X8500H AV receiver beschikt over maar liefst 13 ingebouwde versterkerkanalen voor een hoogwaardig 3D-surroundgeluid tot wel 7.2.6-kanaals zonder externe versterking. Deze AV receiver ondersteunt bovendien Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D en 4K Ultra HD 60Hz video.

€ 3.999,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon: DL-103 MC Element - Zwart

Denon: DL-103 MC Element - Zwart

Denon DL-103 MC Element - Zwart
De Denon DL-103 MC Element is een naald voor uw platenspeler met een hoge betrouwbaarheid. Daarnaast levert de naald hoge prestaties op het gebied van audioweergave door zijn superieure stabiliteit. Door het gebruik van de Denon DL-103 geniet u volop van uw vinylcollectie en zijn zelfs de kleinste details te horen.
Specificaties Denon DL-103 MC Element
Naalddruk 2,3 - 2,7 g
Frequentie bereik: 20 - 45.000 Hz
Output: 0,3 mV
Output Impedantie: 40 ohm
Stylus: 16,5 Micron ronde punt
Compliance: 5 x 10-6 cm / dyne
Materiaal buitenkant: kunststof
Kleur: zwart
Gewicht: 6.5 kg

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon Amplifier PMA30SPE2

Denon Amplifier PMA30SPE2

Denon PMA-30: Geïntegreerde Versterker Geniet van superieure audiokwaliteit uit een compact en stijlvol ontwerp. De Denon PMA-30 vervangt je standaard componentversterker en is voorzien van moderne verbindingen. Luister vanaf je draagbare apparaten naar je favoriete muziek via draadloze Bluetooth-verbinding.Het model bevat meerdere digitale ingangen ter ondersteuning van digitale audiobronnen, zoals een settopbox of een analoge stereo-ingang voor analoge legacy-bronnen. De PMA-30 beschikt over een vermogen van 40 Watt per kanaal bij 4 Ohm om zoveel mogelijk soorten speakers te kunnen ondersteunen. Het luxe ontwerp kan dankzij zijn afmetingen zowel horizontaal als verticaal overal worden neergezete. Door de bijpassende DCD-50 cd-speler toe te voegen creëer je een stereosysteem dat perfect in een moderne woonkamer past. Versterker 40 W uitgangsvermogen 2 kanalen OLED-display HiFi Bluetooth Energieverbruik: 35 W Kleur: Zwart Hi-Res audio CSR aptX Low Latency-decodering Audio-ingangen: 1 Aansluitingen: 2Gewicht soundbar: 2,7 kg Afmetingen soundbar (B x H x D): 20 x 8,6 x 24 cm Krachtig en gedetailleerd geluid Deze PMA-30 is voorzien van HiFi-ontwerptechnologiën. Dankzij Denons unieke HiFi-ontwerptechnologieën levert het geavanceerde versterkergedeelte een geweldig geluid vanuit een compacte vormfactor. Het volledig digitale versterkersysteem biedt superieure geluidskwaliteit in combinatie met een hoge efficiency van 40 W bij 4 Ohm. Ondersteuning voor audio met hoge resolutie Ontdek de ongelooflijke kwaliteit van audio met hoge resolutie dankzij de PMA-30. Het apparaat kan lossless FLAC- en WAV-bestanden tot 24 bits / 192 kHz via digitale ingangen decoderen. Je muziek klonk nog nooit zo goed. Bluetooth met aptX Low Latency Met één druk op de speciale knop op het voorpaneel van de PMA-30 kun je via de snelle en eenvoudige Bluetooth-verbinding je favoriete audiobestanden streamen vanaf je draagbare apparaten. De PMA-30 is uitgerust met de allernieuwste CSR aptX Low Latency-decodering, die zonder problemen met lipsynchronisatie een optimale tijdsynchronisatie biedt als de audio vanaf een videobron wordt afgespeeld. Pure klasse in een elegant ontwerp Het design van de PMA-30 geeft een rustige en luxe uitstraling. Op de heldere OLED-displays zie je in een oogopslag alles wat je moet weten, door middel van pictogrammen en tekst. De PMA-30 en DCD-50 maken indruk als ze horizontaal of verticaal geplaatst worden.

vanaf € 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon AVC-X6700h Zilver

Denon AVC-X6700h Zilver

Deze premium 11.2-kanaals 8K AV-versterker met 205W per kanaal ondersteunt Dolby Atmos, DTS:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced en Auro-3D. De AVC-X6700H is voorzien van de nieuwste HDMI-specificaties, zoals 8K/60Hz en 4K/120Hz doorvoer, VRR, ALLM, Dynamic HDR, HDR10+ en eARC ondersteuning.

vanaf € 2.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon AVC-A110 Limited Edition

Denon AVC-A110 Limited Edition

Overzicht
Denon viert zijn 110 jarig bestaan. Voldoe aan alle verwachtingen met de uitgebreid afgestelde limited edition AVC-A110 13.2-kanaals 8K AV-versterker in de kleur zilver grafiet. Denon staat al meer dan een eeuw garant voor audiovakmanschap en presenteert met trots dit speciale vlaggenschipmodel. Geniet van een meeslepende thuisbeleving als nooit tevoren dankzij de combinatie van overweldigend surroundgeluid van je favoriete 3D-formaten, zoals Dolby Atmos, DTS:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced, Auro-3D en meer met 8K-ondersteuning voor uitzonderlijk scherpe en levendige films. Wij bieden een speciale gebruikersgarantie van 5 jaar op deze versterker uit de jubileumserie.
HOOGWAARDIG ONTWERP OVERTREFT DE VERWACHTINGEN
De nieuwe AVC-A110 van Denon is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan de hoogste standaarden van onze oudere AV-receivers. De AVC-A110 is voorzien van een limited edition zilveren grafietkleur, gietijzeren voeten, een koperen transformatorplaat en een nieuw hoogwaardig zwart achterpaneel en speakerterminals en is daarmee uitermate geschikt voor de trouwste fans. De AVC-A110 ademt ambitie en is zowel aan de binnen- als buitenkant zeer elegant. Met zijn geheel zwarte binnenkant onderscheidt hij zich echt van alle andere AV-receivers of versterkers op de markt.
Krachtige 13-kanaals versterker met de nieuwste thuisbioscoopeigenschappen
Met een geavanceerd eindversterkerontwerp biedt de AVC-A110 een krachtig vermogen van 210 watt per kanaal om de entertainment op dynamische en precieze wijze te ervaren. De versterkers kunnen overweg met luidsprekers met lage impedantie en creëren een gebalanceerd, tonaal geluid.
LUXE THUISBIOSCOOPERVARING - 8K READY
Denon streeft er al 110 jaar naar om de geavanceerdste audio- en videotechnische prestaties te leveren. Ter ere van dit erfgoed en onze innovatieve geest levert de AVC-A110 een uiterst hoogwaardige 8K-thuisbioscoopervaring.Met 8K/60 Hz passthrough voor het meest gedetailleerde beeld, 4K/120 Hz passthrough voor een nog vloeiendere game-ervaring en ondersteuning voor de nieuwste HDMI-specificaties creëer je de beste 4K-thuisbioscoop van dit moment en profiteer je van het gemak van een AV-versterker die 8K ready is op het moment dat jij ook gereed bent. Geniet van de hoogste 3D-audio- en videokwaliteit, zelfs met de hoogste verwachtingen van entertainment.
HEOS BUILT-IN VOOR DRAADLOZE MUZIEKSTREAMING
Meesterlijke audio dankzij meesterlijk ontwerp. Met de Denon AVC-A110 geniet je van fantastische audiogetrouwheid van je favoriete audiotracks in hoge resolutie. De AVC-A110 met AKM 32-bits D/A-omzetters biedt hi-res audiodecodering voor verschillende lossless bestandstypen, waaronder ALAC, FLAC en WAV tot 192kHz/24 bits weergave. Het apparaat is ook compatibel met 2,8/5,6-MHz DSD-bestanden (DSD is het audiocoderingsformaat van SACD). Je kunt ze afspelen van opslagapparaten via de USB-ingang op het voorpaneel of via netwerkbronnen. De AVC-A110 ondersteunt ook andere bestandstypen, zoals MP3 en WMA.
"Roon Tested" Gecertificeerd
Alle nieuwe Denon AV-receivers zijn nu Roon Tested, zo ook de AVC-A110. Haal meer uit je digitale muziekbibliotheek met vindbare informatie over je favoriete artiesten en nummers. Vind songteksten, concertdata, foto's, bio's, recensies en meer. Abbonement vereist.
EENVOUDIGE INSTALLATIE EN AUTOMATISCHE HDMI-HERBENAMING
De verkorte installatiehandleiding van de AVC-A110 bevat eenvoudige en directe instructies om aan de slag te gaan. Zodra je je tv via HDMI met de AVC-A110 verbindt, verschijnt de exclusieve Denon Setup Assistant op je tv-scherm om je stap voor stap door de installatie heen te helpen. De AVC-A110 geeft HDMI-ingangen automatisch een andere naam bij aansluiting of je kunt voor eigen gemak handmatig een andere naam instellen.

€ 5.699,00 Meer informatie en aanbieders >
Denon DCD-A110 Limited Edition

Denon DCD-A110 Limited Edition

Overzicht
Denon viert 110 jaar audio-excellentie en presenteert met trots zijn hoogwaardige SACD-speler met Denons gepatenteerde S.V.H.-mechanisme voor de hoogste audionauwkeurigheid. Overtref je muzikale verwachtingen met een uitmuntende Quad DAC-configuratie, geavanceerde Ultra AL32 Processing en sterke aluminium voet. Deze SACD-speler uit de jubileumserie is voorzien van een unieke zilveren grafietkleur met een gebruikersgarantie van 5 jaar en een speciaal authenticiteitscertificaat met een stempel van de hoofdtechnicus van Denon.
110 JAAR AUDIO EXPERTISE
Vier 110 jaar audio expertise met de speciale limited edition uit de jubileumserie van Denon: de DCD-A110, een SACD-speler in de kleur zilver grafiet. Denon spant zich al sinds 1910 in om jouw verwachtingen op het gebied van audio en video te overtreffen en we vieren deze bijzondere prestatie met de DCD-A110 en de bijpassende PMA-A110.
ONTWORPEN MET JOUW VERWACHTINGEN IN ONS ACHTERHOOFD
De nieuwe DCD-A110 van Denon is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan de hoogste standaarden van onze oudere SACD-spelers. De DCD-A110 is voorzien van een limited edition zilveren grafietkleur, zware behuizing, gietijzeren voeten en Denons eigen gepatenteerde S.V.H.- cd-mechanisme en speciaal ontworpen voor de trouwste fans. De DCD-A110 ademt ambitie en is zowel aan de binnen- als buitenkant zeer elegant. Aan de binnenkant is hij voorzien van een speciaal logo met 110 jaar ter ere van deze mijlpaal.
Authenticiteitscertificaat en 5 jaar garantie
Deze limited edition SACD-speler uit de jubileumserie van Denon is voorzien van een authenticiteitscertificaat met een stempel van Denons hoofdtechnicus en een uitgebreide gebruikersgarantie van 5 jaar.
Ondersteuning weergave DSD-datadiscs
Behalve CD en Super Audio-CD kan de DCD-A110 ook DSD-bestanden (2,8/5,6 MHz) en bestanden met hoge resolutie tot 192 kHz/24 bits weergeven die zijn opgenomen op DVD-R/RW- en DVD+R/RW-discs. Het is ook mogelijk op CD-R/RW-discs opgeslagen muziekbestanden met samplingfrequenties tot 48 kHz af te spelen.
Hoogwaardige audiocomponenten
Alle audiocomponenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de beste geluidskwaliteit. De speciale audiocondensator van Denon in de DCD-A110 is gebaseerd op de "DCD-SX1 Limited", onze hoogwaardige SACD-speler die alleen in Japan wordt verkocht. AMRS en MELF-weerstanden zijn volop aanwezig in de audio- en voedingsdelen. MELF-weerstanden bieden betere prestaties met weinig stroomruis.
Speciale voedingseenheid voor analoog audiocircuit
Het DCD-A110 analoge voedingscircuit is voorzien van een volledig discreet ontwerp dat is geoptimaliseerd voor audio met de door Denon ontwikkelde blokcondensator met grote capaciteit (3300 µF) voor de voedingseenheid van het analoge audiocircuit na de D/A-omzetter. De DCD-A110 is voorzien van onderdelen op maat, zoals een bipolaire junction transistor met hoog vermogen, volledig discrete spanningsregelaarcircuit, elektrolytietcondensatoren voor hoogwaardig geluid en polyfenyleensulfide condensatoren. Al deze onderdelen zijn op basis van uitgebreide luistertests ontwikkeld in samenwerking met onderdelenfabrikanten. Deze onderdelen zorgen voor een zuivere en toch krachtige en stabiele stroomtoevoer, wat resulteert in geluid dat een prachtige balans is tussen een stevige basis en subtiele details.
Geavanceerd S.V.H.-mechanisme Denons eigen schijfstationontwerp
Het schijfstation van de DCD-A110 is uitgerust met het geavanceerde S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid)-mechanisme waar ook de hoogwaardige modellen van Denon van zijn voorzien. De signaalwegen zijn zo kort mogelijk gemaakt en de circuits zijn geminimaliseerd om overmatige spanning of ruis te voorkomen. De verschillende onderdelen van het mechanisme zijn van uiteenlopende materialen gemaakt: koperplaat voor het bovenpaneel voor meer stevigheid, gegoten aluminium voor de disclade en 2 mm dik staal voor de draagconstructie van het mechanisme. Verbeterde zware, trillingsbestendige eigenschappen en verspreide resonantiepunten dragen bij aan een hoge trillingsbestendigheid. Het lage zwaartepunt van het mechanisme onderdrukt bovendien elke trilling die in het mechanisme kan optreden door het ronddraaien van de disc, en de structuur van het mechanisme dempt externe trillingen ook effectief. Door trillingen te onderdrukken hoeft de servo nauwelijks te worden gebruikt en door onnodige besturingen en onnodig stroomverbruik tot een minimum te beperken, kunnen digitale signalen uiterst nauwkeurig onder stabiele omstandigheden van de disc worden gelezen.

€ 3.099,00 Meer informatie en aanbieders >