Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

etna producten

~146 producten (0,04 seconden)
ETNA ESKW10B Keukenweegschaal

ETNA ESKW10B Keukenweegschaal

De ETNA ESKW10B keukenweegschaal doet wat hij moet doen, tot 5 kg meet hij alles tot op een gram nauwkeurig. Door het glazen oppervlak is hij ook nog een heel eenvoudig te houden. Kenmerken:Weegbereik tot 5 kg1 gram naukeurigLCD displayeasy clean.

€ 19,95 Meer informatie en aanbieders >
ETNA RA345BEI - Vrijhangende retro afzuigkap

ETNA RA345BEI - Vrijhangende retro afzuigkap

De ETNA RA345BEI is een vrijhangende retro afzuigkap zonder afvoer naar buiten. Wil je geen enorm grote afzuigkap meer in je keuken hebben hangen? Dan zijn de vrijhangende afzuigkappen van ETNA wat je zoekt. Doordat de afzuigkappen voorzien zijn van recirculatiefunctie hoeft de afzuigkap niet aangesloten te worden op een afvoerkanaal. Hierdoor kan de afzuigkap vrij in de ruimte hangen waardoor het net een hanglamp lijkt die je boven een kookeiland hangt. De afstandsbediening is magnetisch en plak je makkelijk aan de afzuigkap waardoor die altijd binnen handbereik is.Voordelen van de ETNA RA345BEI recirculatie afzuigkap voorzien van warm witte LED verlichting. luchtzuivering door middel van recirculatie. met alluminum casettefilters die in de vaatwasser kunnen. flexibel in hoogte verstelbaar. afzuigcapaciteit tot maar liefst 428 m3/h. het koolstoffilter REC70 wordt standaard meegeleverd. met afstandsbediening.Goed om te weten De lucht wordt afgevoerd via de bovenzijde. BedieningDe afzuigkap is voorzien van een afstandsbediening. Om te zorgen dat je de afstandsbediening niet zomaar kwijt raakt is hij magnetisch. Je kan het ophangen aan de zijkant van de afzuigkap.4 snelhedenDe ETNA RA345BEI beschikt over 4 verschillende standen, zodat je de afzuigcapaciteit naar wens aan kan passen. Stand 1 heeft een afzuigcapaciteit van 175 m3/h en stand 4 heeft een afzuigcapactieit van 428 m3/h.Een retro keuken met de ETNA retro lijnDe kleuren van de afzuigkappen zijn afgestemd op koelkasten en magnetrons uit de ETNA retrolijn. Afmetingen De afzuigkap heeft een afmeting van 45 bij 45 cm. De hanghoogte kan je afstellen naar wens varierend van 60 cm tot 176 cm. Warm witte LED verlichtingKenmerken van de ETNA RA345BEI vrijhangende afzuigkap •afvoer aan bovenzijde•1 aluminium cassettefilter (geschikt voor vaatwasser)•1 thermisch beveiligde motor•4 snelheden incl. boostfunctie•bediening d.m.v. afstandsbediening•LED indicatie per afzuigstand•energielabel C•aansluitwaarde 179 W•verlichting (LED spots) 2 x 2,1 W (warm wit)•afzuigcapaciteit (min.-max.) 175 – 428 m³/h (611 m³/h vrij blazend vermogen)•geluidsniveau (min.-max.) 45 – 68 dB(A)

€ 474,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA TEK161RVS - Elektrische inbouw Kookplaat

ETNA TEK161RVS - Elektrische inbouw Kookplaat

Deze 4-pits elektrische kookplaat is een heel voordelige keuze van ETNA. De platen worden supersnel heet en de bediening kan niet eenvoudiger. Zachtjes sudderen of snel garen, het kan allemaal. Ideaal voor iedereen die niet zo veel plaats heeft voor een kookplaat en toch snel en gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel wil zetten.Aansluit kenmerken Aansluiting op aantal fasen: 2Geschikt voor type stekker: PerilexAansluitwaarde: 7000 WattLet op: Exclusief Perilex stekker en aansluitsnoerGarantieOntvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etnaservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

vanaf € 179,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA T4410LRVS - Afzuigkap

ETNA T4410LRVS - Afzuigkap

Deze schouwkap van ETNA is een echte blikvanger in uw keuken. Deze schitterende schouwkap kunt u op iedere gewenste plek in uw keuken plaatsen. De druktoetsen zorgen voor extra gebruiksgemak. Hij is motorloos en is geschikt voor een centraal afzuigsysteem. Hij heeft ook 2 lampen van 28 Watt (halogeen) zodat u goed zicht heeft op uw kookplaat. Hij heeft 3 aluminium cassettefilters en een elektrisch bediende klep voor open en dicht. Hij voert de dampen via boven af.

€ 325,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna koolstoffilter REC35

Etna koolstoffilter REC35

De Etna REC35 is een koolstoffilter. De filter is ontzettend handig voor de afzuigkap. Zo wordt je afzuigkap geschikt gemaakt voor recirculatie. Kookdampen worden gefilterd door het koolstoffilter en schone lucht wordt de keuken ingeblazen.

€ 30,95 Meer informatie en aanbieders >
ETNA KGF875ZTA - Inbouw Gaskookplaat - Zwart

ETNA KGF875ZTA - Inbouw Gaskookplaat - Zwart

De inbouw ETNA KGF875ZTA gaskookplaat met wokbrander is een ware allrounder in de keuken. De kookplaat heeft maar liefst 5 kookzones van verschillende omvang, waaronder een extra krachtige en flexibele 3-rings wokbrander met dubbele bediening. De wokbrander heeft een vermogen van 0,3 tot 1,35 kW en van 2,0 tot 4,2 kW. Daarnaast kun je gebruikmaken van twee normale branders, één sudderbrander (met meegeleverd sudderrooster) en één sterkbrander. De tweedelige branders hebben matzwarte deksels. De kookplaat met drie gietijzeren pandragers, RVS vangschaal en roestvrij stalen uitvoering is een stijlvolle accessoire in de keuken. BedieningsgemakDe gaskookplaat is eenvoudig te bedienen met draaiknoppen en een geïntegreerde vonkontsteking om direct te kunnen beginnen met koken, bakken of grillen. De vonkontsteking is met één hand te bedienen. Even draaien en vasthouden tijdens het ontsteken. Aanstekers en lucifers zijn voortaan niet meer nodig.Flexibel wokkenDe binnenring en buitenring van de krachtige wokbrander zijn apart van elkaar te bedienen. Dit heeft als groot voordeel dat je precies de juiste vlam kunt componeren voor je wokgerecht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grotere vlam in de binnenring en een kleinere vlam in de buitenring. Wokken wordt zo een feest en lukt altijd. VeiligheidDe 5 kookzones van deze ETNA gaskookplaat bevinden zich op ruime afstand van elkaar, zodat je pannen van verschillende grootte eenvoudig naast elkaar kunt gebruiken tijdens het kokkerrellen. Het keukenapparaat is voorzien van vlambeveiliging. Als er geen vlam is, is er ook geen gastoevoer. Het gas wordt dan automatisch uitgeschakeld. Wel zo veilig.Kenmerken:• De gaskookplaat bevat 5 kookzones• Het vermogen per kookzone is • De gaskookplaat is bedoelt voor inbouw• Het materiaal van de kookplaat is van RVS

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna FGV150 wit

Etna FGV150 wit

De FGV150 van ETNA is vrijstaand gas/elektro fornuis (50 cm) met elektronische ontsteking en voorzien van twee bandstalen pandragers en tweedelige branders met gemailleerde deksels. Ook is het fornuis voorzien van vlambeveiliging: geen vlam = geen gas. Het ovengedeelte heeft een conventioneel ovensysteem en een inhoud van 60 liter. Het fornuis is voorzien van energieklasse A.

€ 329,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna kg875rvsa gaskookplaten - roestvrijstaal

Etna kg875rvsa gaskookplaten - roestvrijstaal

Is je keuken niet zo groot maar wil je wel een kookplaat met 5 kookzones, dan is de ETNA KG875RVSA een goede keuze. Deze inbouw gaskookplaat is 75 centimeter breed en past in een nisbreedte van 56 centimeter. De linker kookzone is een krachtige wokbrander die geschikt is voor het bereiden van wokmaaltijden. Verder heeft de kookplaat naast 2 normaal branders ook een sterkbrander en sudderbrander. De laatste 2 branders gebruik je om snel een pan water aan de kook te brengen of je vlees nog even te laten sudderen. Omdat de pannendragers van gietijzer zijn, staan je pannen stevig op de pannendragers en verschuiven ze niet.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna FGV350RVS

Etna FGV350RVS

Met deze combinatie van 4-pits gasfornuis en elektrische oven biedt de ETNA FGV350RVS (energielabel A) betaalbare kwaliteit. De branders zijn op een handige manier gegroepeerd. Daardoor heeft u alle ruimte voor uw pannen. De multifunctionele elektrische oven krijgt u altijd goed warm, met boven- en/of onderwarmte. Daarnaast beschikt de oven over een grill en hetelucht.KookgedeelteHet kookgedeelte van dit ETNA fornuis heeft een gentegreerde vonkontsteking en een RVS vangschaal. Tevens is de kookplaat voorzien van twee bandstalen pandragers en tweedelige branders met gemailleerde deksels. Ook aan de veiligheid en het design is gedacht. Zo is de FGV350RVS voorzien van een vlambeveiliging (geen vlam is geen gas) en een glazen sierdeksel.OvengedeelteHet multifunctionele ovensysteem van het ETNA FGV350RVS fornuis heeft verschillende functies waaronder onder- en bovenwarmte, hetelucht, ventilatie + onderwarmte, grill, grill + bovenwarmte, grill + bovenwarmte + ventilator en ontdooifunctie. De maximale oventemperatuur is 275C en de oven heeft een inhoud van 50 liter. Met de handige ovenverlichting heeft u altijd goed zicht op uw gerechten. Daarnaast heeft het fornuis een vlakke ovendeur uitgevoerd met dubbel glas. Standaard meegeleverd zijn een ovenrooster en een gemailleerde bakplaat.Kenmerken van het ETNA FGV350RVS fornuis:- Kleur: Roestvrijstaal - Afmeting (hxbxd): 849 -874 x 500 x 600 mm- Aansluitwaarde gas: 7,50 kW- Aansluitwaarde elektra: 2,30 kW- Energielabel: A- 2 normaalbranders: 0,60-1,75 kW- 1 sterkbrander: 0,85-3,00 kW- 1 sudderbrander: 0,40-1,00 kW

vanaf € 369,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna inductie inbouwkookplaat KIF260ZT

Etna inductie inbouwkookplaat KIF260ZT

De ETNA KIF260ZT heeft 4 kookzones. De 2 linker kookzones koppel je eenvoudig aan elkaar tot één groot kookoppervlak voor langwerpige vispannen of grillplaten. Panherkenning in de kookplaat zorgt ervoor dat hij nooit onnodig aanstaat en energie verbruikt. Als jij de pan van de kookplaat afhaalt, schakelt die kookzone uit. Met de touchbediening kies je gemakkelijk het juiste vermogen om te bakken. Ook zit er kinderbeveiliging op: hiermee vergrendel je de knoppen van het bedieningsmenu voor nieuwsgierige kindervingers.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna afzuigkap onderbouw AO660WIT wit

Etna afzuigkap onderbouw AO660WIT wit

De Etna afzuigkap AO660WIT is een onderbouw model dat geschikt is voor een vuur met een grootte tot 60 cm. De afzuigkap is uitgevoerd in een witte kleur en kent een strak design wat het toestel makkelijk integreerbaar maakt in de keuken. Gezien de afzuigkap zowel geschikt is voor afvoer naar buiten als recirculatie, past ze nagenoeg altijd in je woning. De afvoer gaat bovendien zowel naar boven als naar achter.
Vieze geurtjes maken geen kans met de Etna afzuigkap AO660WIT
Met 2 aluminium cassettefilters ben je er met de Etna afzuigkap van verzekerd dat vieze luchtjes geen kans krijgen wanneer je aan het koken bent. Zeker in een open keuken is dit erg belangrijk gezien je liever niet dagenlang blijft ruiken wat je klaargemaakt hebt. De filters kunnen makkelijk schoongemaakt of vervangen worden wanneer dat nodig is.
Etna afzuigkap AO660WIT, handige bediening van de snelheden
De Etna afzuigkap AO660WIT is voor zien van enkele knopjes aan de voorzijde die je toelaten om de LED balk te bedienen en de snelheden. De LED balk heeft een warm wit licht en zorgen ervoor dat je precies ziet wat je aan het doen bent. De 3 snelheden maken het mogelijk om de afvoer van lucht aan te passen aan de maaltijd die je op het vuur hebt staan. Dit draagt bij tot de zuinigheid van de Etna afzuigkap AO660WIT gezien je nooit meer afvoer creëert dan nodig is.
Stille en krachtige afzuigkap, de Etna afzuigkap AO761WIT
De afzuigcapaciteit van de Etna afzuigkap varieert van 175 tot 285 m³ per uur, afhankelijk van de gekozen snelheid. Ook het geluidsniveau wordt bepaald door de snelheid. Op de laagste stand is dit slechts 56 dB, op de hoogste snelheid loopt dit op tot 69 dB. Met deze waarden op vlak van geluid is de Etna afzuigkap AO660WIT een stil toestel te noemen wat het eveneens ideaal maakt voor de open keuken. Een gesprek voeren, een vrolijk deuntje luisteren tijdens het kokkerellen of tv kijken in de aansluitende woonkamer zullen zeker geen probleem vormen.
met behulp van koolstoffilter REC80 geschikt voor recirculatie (los te bestellen, 1 filter benodigd)

vanaf € 77,95 Meer informatie en aanbieders >
Etna REC40 Recirculatiefilter

Etna REC40 Recirculatiefilter

De Etna REC40 Recirculatiefilter filtert alle kookdampen zodat de lucht weer schoon de keuken in geblazen wordt. Hier heb je geen luchtafvoer voor nodig in je keuken. Deze filter is geschikt voor de Etna A4330CRVS, A4350TRVS, A4355TRVS, A4419TZT, A4464LRVS, AB590RVS, AB590ZT, AB560RVS, AB560ZT, ABE590LRVS, AD590RVS en AD590ZT.

vanaf € 24,94 Meer informatie en aanbieders >
ETNA KG775ZTA - Gaskookplaat - met Wokbrander - 75 cm - Mat Zwart

ETNA KG775ZTA - Gaskookplaat - met Wokbrander - 75 cm - Mat Zwart

Deze KG775ZTA vijf-pits gaskookplaat van ETNA is extra breed met zijn vijf gaspitten, toch past hij in elke standaard nis van elk aanrechtblad. Naast twee normale gasbranders, een sudderbrander en een extra grote brander, heeft deze kookplaat ook een speciale brander voor je wok. Hij is voorzien van moderne veiligheidsopties en is uitgevoerd in materialen van hoge en professionele horecakwaliteit.Vijf goed functionerende gaspittenDe KG775ZTA is voorzien van vijf gaspitten. Twee standaard gaspitten leveren elk 1,75 kW, de kleine gaspit geeft je maximaal 1,0 kW en de grote snelbrander levert op zijn hoogste stand 3,0 kW. De extra sterke wokbrander brengt met zijn 3,5 kW vermogen je wokgerechten zeer snel op de juiste temperatuur.Materialen van professionele kwaliteitIn een professionele keuken wordt een fornuis zeer intensief gebruikt en na elke dienst grondig gereinigd. Deze gaskookplaat is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal en heeft pandragers van massief gietijzer. Dit voldoet aan de eisen die aan materiaal voor een restaurant of instellingskeuken wordt gesteld. Moderne veiligheidsoptiesMocht je gasvlam door wind of tocht uitwaaien, dan wil je niet dat je gas onverbrand je ruimte in blijft stromen. Bij deze gaskookplaat schakelt het gas zich uit als er geen vlam is. Ook heeft dit fornuis een geïntegreerde vonkontsteking, zodat je nooit meer met lucifers of aanstekers hoeft te werken.Makkelijk te bedienen en te regulerenElke gaspit kan zo nauwkeurig mogelijk worden ingesteld met de makkelijk te hanteren draaiknoppen. Dit maakt een goed afgemeten gastoevoer en verwarming van je gerechten mogelijk, waardoor jouw kookkunsten professioneel niveau gaan benaderen.Kenmerken:• De gaskookplaat bevat 5 kookzones• Het vermogen per kookzone is 3500-1000-1750-1750-3000• De gaskookplaat is bedoelt voor inbouw• Het materiaal van de kookplaat is van RVS

€ 272,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA AB690ZT - wandschouw afzuigkap -  90 cm

ETNA AB690ZT - wandschouw afzuigkap - 90 cm

De AB690ZT wandschouw afzuigkap is een mooie matzwarte slimline afzuigkap. Het extra smalle design zorgt voor een moderne en minder robuuste uitstraling, Slimline design ufeffDe AB690ZT is de opvolger van de AB590ZT. Dit nieuwe model is voorzien van slimline design. Het blokmodel is een stuk smaller waardoor de afzuigkap subtieler oogt in de ruimte. Geschikt voor recirculatie en afvoer naar buiten De afzuigkap kan worden aangesloten op een afvoer kanaal naar buiten of er kan gebruik worden gemaakt van recirculatie. Bij recirculatie is geen afvoer nodig. Wel moet je het koolstoffilter HF2004 los bij bestellen. Elektronische bediening De afzuigkap is voorzien van elektronische bediening. De knoppen zijn ook nog eens verlicht waardoor ze een luxe uitstraling krijgen. Intensiefstand De intensiefstand is handig om in een korte tijd extra krachtig de kookdampen af te zuigen. 4 standen De afzuigkap is voorzien van 4 verschillende standen. Op de hoogste stand heeft de afzuigkap een capaciteit van 620 m³/h bij een geluidsniveau van 68 dB. 5 jaar garantie Ontvang nu 3 jaar extra garantie door je apparaat te registreren op etna.nl/service.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA KIV254KWIT - Inductiekookplaat - 54 cm - WIT

ETNA KIV254KWIT - Inductiekookplaat - 54 cm - WIT

De ETNA KIV254KWIT is een vrijstaande inductie kookplaat van 54 cm breed. Met deze afmeting past hij perfect op een tafelmodel koelkast. De kookplaat is voorzien van een stekker en kan gebruikt worden op een normaal stopcontact. Virtual pan support De subtiele markering op de kookplaat zorgt voor een mooi design en helpt je om je pan zo optimaal mogelijk te positioneren. Hierdoor heb je minder vermogen verlies. Eenvoudige draaiknop bediening De 4 kookzones zijn te bedienen door middel van draaiknoppen. Elke kookzone heeft 10 verschillende standen voor optimale controle over het bereiden van je gerechten. zone linksvoor ø 16,0 cm – 50 – 1850 W zone linksachter ø 20,0 cm – 100 – 3000 W zone rechtsvoor ø 18,0 cm – 50 – 2100 W zone rechtsachter ø 16,0 cm – 50 – 1850 WBoostfunctie Met de boostfunctie verwarm je je pannen extra snel. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld water aan de kook wilt brengen. Warmhoud functie De kookplaat is voorzien van warmhoudfunctie. Ideaal als je gerecht klaar is maar je nog even moet wachten op je gasten. 4 timers met kookwekkerfunctie Zorg voor de optimale bereidingstijd van je gerechten door middel van de kookwekkerfunctie per zone. Zo kan je per pan een timer instellen. Kinderslot De KIV254KWIT is voorzien van kinderslot. Zo voorkom je dat de kookplaat per ongeluk bediend wordt. Restwarmte indicatie Ben je klaar met koken? Dan geeft de kookplaat een indicatie van de restwarmte aan om verbranden te voorkomen. Panherkenning De kookplaat herkent waar de pan staat en verwarmt enkel het deel van de kookplaat waar de pan staat. Zo voorkom je warmte verlies en kook je een stuk zuiniger dan wanneer de hele kookplaat verwarmd zou worden. Kookduurbegrenzing Per ongeluk de kookplaat aan laten staan? De kookplaat is voorzien van kookduurbegrenzing om oververhitting te voorkomen. Kenmerken afmeting (hxbxd) 75 x 540 x 560 mm aansluitwaarde 3680 W Let op! geleverd inclusief geaarde stekker voor aansluiting op een normaal geaard 230V stopcontact 5 jaar garantie Ontvang nu 3 jaar extra garantie door je apparaat te registreren op etna.nl/service.

vanaf € 469,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA KIV360WIT - Inductiekookplaat - 60 cm - WIT

ETNA KIV360WIT - Inductiekookplaat - 60 cm - WIT

De ETNA KIV360WIT is een vrijstaande inductie kookplaat van 60 cm breed. De kookplaat is voorzien van 10 kookstanden en een boostfunctie voor extra snel verwarmen. De kookplaat wordt geleverd inclusief Perilex stekker. Virtual pan support De subtiele markering op de kookplaat zorgt voor een mooi design en helpt je om je pan zo optimaal mogelijk te positioneren. Hierdoor heb je minder vermogen verlies. Bediening De 4 kookzones zijn te bedienen met tiptoetsen en een centrale aan en uit toets. Elke kookzone heeft 10 verschillende standen voor optimale controle over het bereiden van je gerechten. zone linksvoor ø 16,0 cm – 50 – 1850 W zone linksachter ø 20,0 cm – 100 – 3000 W zone rechtsvoor ø 18,0 cm – 50 – 2100 W zone rechtsachter ø 16,0 cm – 50 – 1850 WBoostfunctie Met de boostfunctie verwarm je je pannen extra snel. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld water aan de kook wilt brengen. Warmhoud functie De kookplaat is voorzien van warmhoudfunctie. Ideaal als je gerecht klaar is maar je nog even moet wachten op je gasten. 4 timers met kookwekkerfunctie Zorg voor de optimale bereidingstijd van je gerechten door middel van de kookwekkerfunctie per zone. Zo kan je per pan een timer instellen. Kinderslot De KIV360WIT is voorzien van kinderslot. Zo voorkom je dat de kookplaat per ongeluk bediend wordt. Restwarmte indicatie Ben je klaar met koken? Dan geeft de kookplaat een indicatie van de restwarmte aan om verbranden te voorkomen. Panherkenning De kookplaat herkent waar de pan staat en verwarmt enkel het deel van de kookplaat waar de pan staat. Zo voorkom je warmte verlies en kook je een stuk zuiniger dan wanneer de hele kookplaat verwarmd zou worden. Kookduurbegrenzing Per ongeluk de kookplaat aan laten staan? De kookplaat is voorzien van kookduurbegrenzing om oververhitting te voorkomen. Kenmerkenafmeting (hxbxd) 75 x 600 x 560 mmaansluitwaarde 7360 W Let op! geleverd inclusief Perilex stekker voor aansluiting op een Perilex stopcontact 5 jaar garantie Ontvang nu 3 jaar extra garantie door je apparaat te registreren op etna.nl/service.

vanaf € 469,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA KIV160RVS - vrijstaande inductie kookplaat

ETNA KIV160RVS - vrijstaande inductie kookplaat

De ETNA KIV160RVS is een vrijstaande inductie kookplaat met 3 kookzones. De kookzones hebben 10 verschillende kookstanden inclusief een boostfunctie voor extra snel verwarmen. Doordat de kookplaat maar 3 kookzones heeft is de rechterzone extra krachtig met 3000 W. Ondanks de extra krachtige zone kan je de kookplaat toch aansluiten op een normaal geaard stopcontact. Tiptoets bediening per zone De kookplaat is voorzien van tiptoets bediening per zone. De zones kunnen ingesteld worden op 10 verschillende standen. Er is een centrale toets voor het aan en uit zetten van de kookplaat. Aan veiligheid is aandacht besteed Voor extra veiligheid is de kookplaat voorzien van kinderslot, zodat hij niet per ongeluk aan kan worden gezet. De restwarmte indicatie voorkomt per ongeluk branden aan de kookplaat en de kookduurbegrenzing helpt oververhitting voorkomen. 3 verschillende timers De kookplaat heeft een aparte timer per kookzone. Deze timers kan je ook als wekker gebruiken. Zo kan je de tijd apart per pan afstellen. 3 kookzones zone linksvoor ø 16,0 cm – 50 – 1500 Wzone linksachter ø 18,0 cm – 50 – 2000 Wzone rechts ø 29,0 cm – 50 – 3000 WKenmerken van de ETNA inductie kookplaatRVS frameafmeting (hxbxd) 86 x 585 x 517 mmaansluitwaarde: 3300 W Let op: Wordt geleverd inclusief stekker geschikt voor een normaal stopcontact. 5 jaar garantie Door je kookplaat binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/service ontvang je 3 jaar extra garantie.

vanaf € 228,83 Meer informatie en aanbieders >
Etna afzuigkap vlakscherm AV560RVS

Etna afzuigkap vlakscherm AV560RVS

Dexa0Etna AV560RVS is een efficiënte afzuigkap die door het vlakscherm ontwerp weinig ruimte in beslag neemt. De afzuigkap beschikt over een maximale afzuigcapaciteit van 420 m³/h.
De voordelen van de Etna AV560RVS:
* Maximale afzuigcapaciteit van 420 m³/h
* Drie verschillende afzuigsnelheden
* Thermisch beveiligde motor
* Geluidsniveau van 57 tot 69 dB
Handige LED-verlichting en drie verschillende afzuigsnelhedenDe fraai afgewerkte afzuigkap heeft een stijlvolle uitstraling door zijn RVS frontlijst, die te vervangen is door een lichtlijst. De ingebouwde LED-verlichting zorgt ervoor dat je altijd het overzicht behoudt tijdens het koken. Door de drie verschillende afzuigsnelheden kan je de afzuiging altijd nauwkeurig afstellen. Daarnaast beschikt de AV560RVS van Etna over een thermisch beveiligde motor, twee aluminium cassettefilters en een geluidsniveau van 57 tot 69 dB, afhankelijk van de afzuigstand.

vanaf € 162,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA SMV220WIT - Solo microgolfoven

ETNA SMV220WIT - Solo microgolfoven

De ETNA SMV220WIT is een witte vrijstaande solo magnetron. Met deze magnetron kan je snel en eenvoudig gerechten ontdooien en opwarmen. Deze magnetron zorgt met een vermogen van 800 Watt voor lekker snel opwarmen. Voordelen van de ETNA SMV220WIT vrijstaande magnetron Deze magnetron zorgt met een vermogen van 800 Watt voor extra snel verwarmen. De magnetron is erg eenvoudig te bedienen door middel van 2 draaiknoppen. Goed om te weten De magnetron heeft geen ovenfuncties. Liever een magnetron met oven functie? bekijk hier de ETNA combi-magnetrons De magnetron heeft geen digitale timer. Liever een magnetron met digitale timer? bekijk dan de SMV420WIT Makkelijke bediening De magnetron is makkelijk te bedienen door middel van een draaiknop en een drukknop voor openen. Ideaal voor als je niet te veel gedoe wil. Compacte magnetron De magnetron is met een inhoud van 20 Liter een kleine tot normaal formaat magnetron. Hierdoor neemt hij niet zo veel ruimte in op je aanrecht. Het draaiplateau van Ø 24,5 cm geeft de ruimte voor een normaal formaat bord. Kenmerken van de ETNA SMV220WIT solo magnetron inhoud 20 liter draaiplateau Ø 245 mm bediening d.m.v. draaiknoppen analoge timer binnenruimte uitgevoerd in grijs draaideur linkskleur wit afmeting (hxbxd) 256 x 451 x 345 mm aansluitwaarde 800 W magnetronvermogen 100 – 800 W5 jaar garantie Ontvang 3 jaar extra garantie door je product te registreren op etna.nl/service.

vanaf € 67,95 Meer informatie en aanbieders >
Etna koolstoffilter REC70

Etna koolstoffilter REC70

De Etna REC70 is een koolstoffilter. De filter is ontzettend handig voor de afzuigkap. Zo wordt je afzuigkap geschikt gemaakt voor recirculatie. Kookdampen worden gefilterd door het koolstoffilter en schone lucht wordt de keuken ingeblazen.

vanaf € 23,95 Meer informatie en aanbieders >
ETNA SMV420WIT - solo Microgolfoven

ETNA SMV420WIT - solo Microgolfoven

De ETNA SMV420WIT is een vrijstaande solo magnetron met een inhoud van 20L. Deze solo magnetron doet alles wat je van een standaard magnetron mag verwachten. Het vermogen van 800 Watt zorgt ervoor dat je met deze magnetron net wat sneller kan opwarmen. De automatische kookprogramma''s en ontdooiprogramma's zorgen voor extra gemak. Voordelen van de ETNA SMV420WIT met 800 Watt heeft deze magnetron net wat meer vermogen om je gerechten op te warmendeze magnetron is voorzien van automatische kook en ontdooiprogramma'svoorzien van digitale timer met 24 uurs tijdsaanduiding.Goed om te wetende magnetron heeft geen ovenfuncties. Liever een magnetron met oven functie? bekijk hier de ETNA combi-magnetronsKookgemak met automatische programma's De magnetron is voorzien van 8 automatischt programma's voor het bereiden of verwarmen van je gerechten. De magnetron heeft 3 verschillende ontdooiprogamma's. De programma's zijn gemakkelijk in te stellen doormiddel van draaiknoppen en druktoetsen Digitale timer De magnetron is voorzien van een digitale timer die een signaal geeft bij einde programma. De digitale timer geeft ook de tijd weer met 24 uurs tijdsaanduiding. Compact formaat De magnetron is redelijk compact waardoor hij niet te veel ruimte in zal nemen in je keuken. Kenmerken van de ETNA SMV420WIT inhoud 20 liter8 automatische kookprogramma's3 automatische ontdooiprogramma'sdraaiplateau Ø 245 mmbediening d.m.v. draaiknop en druktoetsendigitale timer24 uurs tijdsaanduidingbinnenruimte uitgevoerd in grijsdraaideur linkskleur: witmagnetronvermogen 100-800 Wattafmeting (hxbxd) 256 x 451 x 345 mmaansluitwaarde 800 W5 jaar garantie Ontvang 3 jaar extra garantie door je product te registreren op etna.nl/service.

vanaf € 78,95 Meer informatie en aanbieders >
Etna koelkast KVV754ROO (Rood)

Etna koelkast KVV754ROO (Rood)

Uit de ETNA retrolijn
De ETNA KVV754ROO is een rode koelkast met vriesvak van 154cm hoog uit de ETNA Retro lijn. Gebruiksgemak en energiezuinigheid hebben voorop gestaan bij de ontwikkeling van deze lijn. Het resultaat? Energielabel A+++ en een aantal bijzondere features die de koelkast handig in gebruik maken en ervoor zorgen dat je eten nog langer vers blijft. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 229 liter en 3 glazen legplateaus met lekrand die in hoogte verstelbaar zijn. Met het flessenrek en dubbele flessenbak in de deur is er voldoende ruimte voor al je drinken. De SimpleSlide deurvakjes kunnen naar wens op hoogte worden ingesteld zonder ze helemaal uit de koelkast te halen. Dankzij de heldere LED verlichting weet je alles in de koelkast makkelijk te vinden.
Dynamische koeling met IonAir
Van een koelkast mag je verwachten dat je eten zo lang mogelijk vers blijft. IonAir met dynamische koeling zorgt voor een stabiele temperatuur in heel de koelkast om je eten nog langer vers te houden.
CrispZone met vochtigheidsregeling en FreshZone
Voor je groente en fruit beschikt de koelkast over een grote CrispZone lade. Deze lade heeft een vochtigheidsregeling en houdt je groente en fruit langer vers. De speciale FreshZone lade is de koelste zone van de koelkast en is ideaal voor vlees en vis en zelfs voor fruit en groente. Het eten in deze lade blijft langer vers en behoudt zijn geur, kleur en smaak.
LowFrost
Het compacte 4-sterren vriesvak heeft een inhoud van 25 liter en beschikt over Low-Frost waardoor de ijs- en rijpvorming vermindert en je minder vaak hoeft te ontdooien.

vanaf € 599,00 Meer informatie en aanbieders >
ETNA FGV160WIT - Fornuis - Wit

ETNA FGV160WIT - Fornuis - Wit

De FGV160 van ETNA is een vrijstaand gas/elektro fornuis (60 cm) met gentegreerde vonkontsteking. Het fornuis heeft twee bandstalen pandragers en tweedelige branders met gemailleerde deksels. Daarnaast heeft het fornuis ook een vlambeveiliging: geen vlam = geen gas. U kunt het kookgedeelte afsluiten met de glazen sierdeksel. Het ovengedeelte heeft een conventioneel ovensysteem met een inhoud van 74 liter. Het fornuis is voorzien van energielabel A.

vanaf € 315,00 Meer informatie en aanbieders >
Etna FGV160 rvs

Etna FGV160 rvs

De ETNA FGV160RVS is een gasfornuis met 4 gaspitten en een ovenruimte van 74 liter. Zodra je aan de bedieningsknop draait, ontvlamt het gas direct. Door deze geïntegreerde vonkontsteking hoef je geen aparte knop in te drukken. Tijdens het maken van spaghetti bolognese op de kookplaat, bak jij een quiche met spinazie af in de elektrische oven. Deze beschikt over 5 inschuifhoogtes. Zo kies jij zelf de beste hoogte voor de meegeleverde oven- en bakplaat. De oven heeft een grillstand, boven- en onderwarmte en verlichting. Door aan het einde de grillfunctie in te schakelen, maak jij je quiche extra knapperig. Wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Bestel deze erbij.

vanaf € 325,02 Meer informatie en aanbieders >