Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

ferraro producten

~9 producten (0,02 seconden)
Ferraro Deurkrukstift Met 2 Stelschroeven

Ferraro Deurkrukstift Met 2 Stelschroeven

Staal, verzinkt. Vierkant model. Met stelschroef aan 2 zijden.

€ 4,99 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel - Tochtwering

Intersteel - Tochtwering

Tochtwering Rechthoek Messing OngelaktMessing, rechthoekig.

€ 69,50 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel - Tochtwering - rechthoek - chroom - 0016.401503

Intersteel - Tochtwering - rechthoek - chroom - 0016.401503

Het voorkomen van tocht kan eenvoudig met deze rechthoekige chromen tochtwering. Montage aan de binnenzijde van een deur kan eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. strongWat zit er in de verpakking:/strong- TochtweringstrongGarantie en onderhoud:/strongOp de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. strongOver Intersteel:/strongIntersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

€ 74,95 Meer informatie en aanbieders >
Ferraro Duw/Kruk Garnituur 37-111

Ferraro Duw/Kruk Garnituur 37-111

Ferraro Duw/Kruk Garnituur 37-111

€ 189,00 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel - Tochtwering

Intersteel - Tochtwering

Tochtklep Messing Getrommeld0

€ 79,95 Meer informatie en aanbieders >
Ferraro Deurbeslag 13401503

Ferraro Deurbeslag 13401503

Het voorkomen van tocht kan eenvoudig met deze rechthoekige messing tochtwering. Montage aan de binnenzijde van een deur kan eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Wat zit er in de verpakking?• Tochtwering• Bevestigingsmateriaal voor montageProductspecificaties:• Messing• Landelijk & Klassiek• 474 gram• 0013.401503Garantie en onderhoudOp de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte doek.Over INTERSTEELIntersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

€ 69,00 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel deurkruk William

Intersteel deurkruk William

Deurkruk William op rond rozet is uitgevoerd in nikkel en is naderhand geborsteld, waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en het rozet is voorzien van nokken, waardoor de deurkruk beter op zijn plek wordt gehouden. strongWat zit er in de verpakking:/strong- Deurkruk op rozet- Bevestigingsmateriaal voor montagestrongGarantie en onderhoud:/strongOp de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. strongOver Intersteel:/strongIntersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

€ 34,99 Meer informatie en aanbieders >
Ferraro Cilinderrozet Mat Verchroomd

Ferraro Cilinderrozet Mat Verchroomd

Ferraro Cilinderrozet Mat Verchroomd

€ 7,19 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel - Brievenbus

Intersteel - Brievenbus

Briefplaat Ovaal Met Veer Messing Getrommeldstijl: klassiekvorm: ovaal

€ 74,50 Meer informatie en aanbieders >