Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

impresso producten

~617 producten (0,03 seconden)
Impresso Derby Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal - deurschild - RVS

Impresso Derby Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal - deurschild - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Derby met Ovaal deurschild zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Derby met Ovaal deurschild heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Derby met Ovaal deurschild heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd ovaal deurschild op stalen onderconstructie / blinde uitvoering- Afmeting deurdruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 268 gr.- Gewicht deurschild: 430 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild :- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Philly Rond Aluminium Zwart - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Philly Rond Aluminium Zwart - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met WC Rozet Philly Rond Aluminium Zwart - 2 Stuks

€ 36,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Bristol Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal deurschild met toiletsluiting - Aluminium

Impresso Bristol Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal deurschild met toiletsluiting - Aluminium

Het Impresso binnendeurbeslag Bristol met Ovaal deurschild en toiletsluiting zorgt ervoor dat ieder toilet gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Bristol Ovaal deurschild en toiletsluiting heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Doordat het binnendeurbeslag gemaakt is van van Aluminium heeft de Impresso Bristol serie een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Bristol Ovaal deurschild en toiletsluiting heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Afmeting deurkruk: 125x55x28mm - Gewicht deurkruk: 318gr. - Geveerd deurschild op stalen onderconstructie / verdekt geschroefd / WC 63mm- Vorm: Ovaal- Gewicht deurschild met toiletsluiting: 260gr. - Materiaal: Aluminium geanodiseerd- Geschikt voor montage in nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild incl toiletsluiting:- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 28,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Conway Deurbeslag - Voor binnen- Rond met rond Toiletrozet- RVS

Impresso Conway Deurbeslag - Voor binnen- Rond met rond Toiletrozet- RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Conway Rond met rond toiletrozet zorgt ervoor dat ieder toilet gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Conway Rond met rond toiletrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Conway Rond met rond toiletrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd rond rozet op stalen onderconstructie- Toiletrozet: op stalen onderconstructie- Afmeting deurkruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 258 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- Gewicht toiletrozet: 110 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingRozet:- 2 rozetten - 1 olive- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 34,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Retford Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal - deurschild met sleutelgat - RVS

Impresso Retford Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal - deurschild met sleutelgat - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Retford met Ovaal deurschild en sleutelgat zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Retford met Ovaal deurschild en sleutelgat heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Retford met Ovaal deurschild en sleutelgat heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd ovaal deurschild op stalen onderconstructie- Sleutelgat: 56mm- Afmeting deurkruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 558 gr.- Gewicht deurschild: 430 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland, niet voor België in verband met andere afmeting van de hartafstand.In de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild incl sleutelgat :- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 46,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Binnendeur Dudley Rond Chroom Mat - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Dudley Rond Chroom Mat - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Dudley Rond Chroom Mat - 2 Stuks

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Chester Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal - deurschild met sleutelgat - RVS

Impresso Chester Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal - deurschild met sleutelgat - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Chester met Ovaal deurschild en sleutelgat zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Chester met Ovaal deurschild en sleutelgat heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Chester met Ovaal deurschild en sleutelgat heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd ovaal deurschild op stalen onderconstructie- Sleutelgat: 56mm- Afmeting deurkruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 272 gr.- Gewicht deurschild: 430 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland, niet voor België in verband met andere afmeting van de hartafstand.In de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild incl sleutelgat :- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 29,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Chelsea Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met vierkant sleutelrozet - RVS

Impresso Chelsea Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met vierkant sleutelrozet - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Chelsea Vierkant met vierkant sleutelrozet zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Chelsea Vierkant met vierkant sleutelrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Chelsea Vierkant met vierkant sleutelrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd vierkant rozet op stalen onderconstructie- Sleutelrozet op stalen onderconstructie- Afmeting Deurdruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 276 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- Gewicht sleutelrozet: 110 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet:- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingSleutelrozet- sleutelplaatjes- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 33,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Binnendeur Wigston Vierkant RVS - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Wigston Vierkant RVS - 2 Stuks

Het Impresso binnendeurbeslag Wigston Vierkant zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Wigston Vierkant heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Wigston Vierkant heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd vierkant rozet op stalen onderconstructie- Afmeting deurkruk: 125x60x23mm- Gewicht deurkruk: 392 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet:- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 38,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Retford Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met vierkant toiletrozet - RVS

Impresso Retford Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met vierkant toiletrozet - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Retford Vierkant met vierkant toiletrozet zorgt ervoor dat ieder toilet gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Retford Vierkant met vierkant toiletrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Retford Vierkant met vierkant toiletrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd vierkant rozet op stalen onderconstructie- Toiletrozet op stalen onderconstructie- Afmeting deurkruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 558 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- Gewicht toiletrozet: 110 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet:- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingToiletrozet- 2 rozetten - 1 olive- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 51,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Conway Deurbeslag - Voor binnen - Rond met rond Sleutelrozet - RVS

Impresso Conway Deurbeslag - Voor binnen - Rond met rond Sleutelrozet - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Conway Rond met sleutelrozet zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Conway Rond met sleutelrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur.Het Impresso binnendeurbeslag Conway Rond met sleutelrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd rond rozet op stalen onderconstructie- Sleutel rozet op stalen onderconstructie- Afmeting deurkruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 258 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- Gewicht sleutelrozet: 110 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingRozet- sleutelplaatjes- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 33,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Boston Vierkant RVS - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Boston Vierkant RVS - 2 Stuks

Het Impresso binnendeurbeslag Boston met Vierkant deurschild zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Boston met Vierkant deurschildheeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Boston met Vierkant deurschild heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd vierkant deurschild op stalen onderconstructie / blinde uitvoering- Afmeting deurkruk: 135x50x23mm- Gewicht deurkruk: 548 gr.- Gewicht deurschild: 430 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild :- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Windsor Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal deurschild met schroeven en toiletsluiting - Aluminium

Impresso Windsor Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal deurschild met schroeven en toiletsluiting - Aluminium

Het Impresso binnendeurbeslag Windsor Ovaal deurschild met schroeven en toiletsluiting zorgt ervoor dat ieder toilet gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Windsor Ovaal deurschild met schroeven en toiletsluiting heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Doordat het binnendeurbeslag gemaakt is van van Aluminium heeft de Impresso Windsor serie een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Windsor Ovaal deurschild met schroeven en toiletsluiting heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het deurschild vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel7. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Afmeting deurkruk: 120x60x23mm - Gewicht deurkruk: 338gr. - Geveerd deurschild op stalen onderconstructie / WC 63mm- Vorm: Ovaal- Gewicht deurscild met toiletsluiting: 260gr. - Materiaal: Aluminium geanodiseerd- Geschikt voor montage in nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild incl toiletsluiting:- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 27,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Lincoln Rond Oud Grijs - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Lincoln Rond Oud Grijs - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Lincoln Rond Oud Grijs - 2 Stuks

€ 81,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Durban Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal deurschild met schroeven en sleutelgat - Chroom - Wit

Impresso Durban Deurbeslag - Voor binnen - Ovaal deurschild met schroeven en sleutelgat - Chroom - Wit

Het Impresso binnendeurbeslag DurbanOvaal deurschild met schroeven en sleutelgat, zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag DurbanOvaal deurschild met schroeven en sleutelgat heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Doordat het binnendeurbeslag gemaakt is van van Aluminium heeft de Impresso Durbanserie een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag DurbanOvaal deurschild met schroeven en sleutelgat heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het deurschild vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel7. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Materiaal: Chroom / wit - Afmeting deurkruk: 110x55x19mm - Gewicht Krukken: 342gr. - Deurschild sleutelgat 56mm- Vorm: Ovaal- Materiaal: Chroom- Gewicht deurschilden: 250gr. - Garantie: 5 jaar In de verpakking:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild :- 2 schilden- houtschroeven - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.-Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 30,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Retford Deurbeslag - Voor binnen - Rond met rond Toiletrozet - RVS

Impresso Retford Deurbeslag - Voor binnen - Rond met rond Toiletrozet - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Retford Rond met rond toiletrozet zorgt ervoor dat ieder toilet gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Retford Rond met rond toiletrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Retford Rond met rond toiletrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd rond rozet op stalen onderconstructie- Toiletrozet: op stalen onderconstructie- Afmeting deurkruk: 140x65x19mm- Gewicht deurkruk: 558 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- Gewicht toiletrozet: 110 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingRozet:- 2 rozetten - 1 olive- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 51,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Alford Vierkant RVS - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Alford Vierkant RVS - 2 Stuks

Het Impresso binnendeurbeslag Alford met Vierkant deurschild zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Alford met Vierkant deurschildheeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Alford met Vierkant deurschild heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd vierkant deurschild op stalen onderconstructie / blinde uitvoering- Afmeting deurkruk: 135x50x19mm- Gewicht deurkruk: 374 gr.- Gewicht deurschild: 430 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild :- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Wigston Deurbeslag - Voor binnen - Rond met rond Sleutelrozet - RVS

Impresso Wigston Deurbeslag - Voor binnen - Rond met rond Sleutelrozet - RVS

Het Impresso binnendeurbeslag Wigston Rond met sleutelrozet zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Wigston Rond met sleutelrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur.Het Impresso binnendeurbeslag Wigston Rond met sleutelrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm- Geveerd rond rozet op stalen onderconstructie- Sleutel rozet op stalen onderconstructie- Afmeting deurkruk: 125x60x23mm- Gewicht deurkruk: 392 gr.- Gewicht rozet: 176 gr.- Gewicht sleutelrozet: 110 gr.- RVS geborsteld- Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in Nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingRozet- sleutelplaatjes- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingHet Impresso binnendeurbeslag wordt altijd geleverd Inclusief montagehandleiding.Tips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 50,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Leeds Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet - Aluminium

Impresso Leeds Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet - Aluminium

Het Impresso binnendeurbeslag Leeds Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Leeds Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet heeft een tijdloze uitstraling en is hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Doordat het binnendeurbeslag gemaakt is van van Aluminium heeft de Impresso Leeds serie een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Leeds Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het rozet over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel7. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruikSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Afmeting deurkruk:135x55x23mm - Gewicht deurkuk: 350gr. - Geveerd rozet op stalen onderconstructie- Vorm: Vierkant- Gewicht rozet: 90gr. - Sleutelrozet op stalen onderconstructie - Vorm: Vierkant - Gewicht sleutelrozet: 100gr. - Garantie: 5 jaar- Geschikt voor montage in nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingSleutelrozet- sleutelplaatjes- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 32,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Met Schild En Sleutelgat Binnendeur Bolton Ovaal Aluminium - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Met Schild En Sleutelgat Binnendeur Bolton Ovaal Aluminium - 2 Stuks

Het Impresso binnendeurbeslag Bolton met Ovaal deurschild en sleutelgat zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde deurschild, gemonteerd op een stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Bolton met Ovaal deurschild en sleutelgat heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Doordat het binnendeurbeslag gemaakt is van van Aluminium heeft de Impresso Bolton serie een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Bolton met Ovaal deurschild en sleutelgat heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het schild over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Druk nu de eventuele covers over de vastgeschroefde onderconstructies 7. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel8. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruiSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Afmeting deurkruk: 135x55x23mm - Gewicht deurkruk: 376gr. - Geveerd deurschild op stalen onderconstructie / verdekt geschroefd / uitvoering sleutelgat 56mm- Vorm: Ovaal- Gewicht deurschild met sleutelgat: 242gr. - Materiaal: Aluminium geanodiseerd- Geschikt voor montage in nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesDeurschild incl sleutelgat :- 2 schilden- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 26,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Durban Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet - Chroom - Wit

Impresso Durban Deurbeslag - Voor binnen - Vierkant met schroeven en vierkant sleutelrozet - Chroom - Wit

Het Impresso binnendeurbeslag Durban Vierkant met vierkant sleutelrozet zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en af te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Durban Vierkant met vierkant sleutelrozet heeft een tijdloze uitstraling en hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen hebben de Impresso artikelen een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Durban Vierkant met vierkant sleutelrozet heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het rozet over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel7. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruikSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Materiaal: Chroom / wit - Afmeting deurkruk: 110x55x19mm - Gewicht Krukken: 342gr. - Rozet tbv deurkrukken- Vorm: Vierkant- Gewicht Rozetten: 80 gr. - Vierkant sleutelrozet - Gewicht Rozetten: 80gr. - Garantie 5 jaarIn de verpakking:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingRozet- sleutelplaatjes- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.-Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 34,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Shannon Ovaal Chroom - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Shannon Ovaal Chroom - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Met Schild Binnendeur Shannon Ovaal Chroom - 2 Stuks

€ 67,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Binnendeur Met Rozet En Schroeven Windsor Vierkant Aluminium - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met Rozet En Schroeven Windsor Vierkant Aluminium - 2 Stuks

Het Impresso binnendeurbeslag Windsor Vierkant met schroeven zorgt ervoor dat iedere binnendeur gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door de verstelbare krukstift is het Impresso binnendeurbeslag geschikt voor binnendeuren met een dikte van 38-45 mm. Het geveerde rozet, op stalen onderconstructie, voorkomt doorhangen van de deurkruk.Het Impresso binnendeurbeslag Windsor Vierkant met schroeven heeft een tijdloze uitstraling en is hierdoor geschikt voor bijna ieder interieur.Doordat het binnendeurbeslag gemaakt is van van Aluminium heeft de Impresso Windsor serie een zeer lange levensduur. Het Impresso binnendeurbeslag Windsor Vierkant met schroeven heeft daarom ook een garantie van 5 jaar. Hoe monteer ik mijn binnendeurbeslag?1. Controleer of de dikte van uw deur geschikt is voor het Impresso binnendeurbeslag, namelijk 38 - 45 mm.2. Demonteer uw oude binnendeurbeslag van uw binnendeur3. Steek de verstelbare krukstift door het krukgat van het slot en zorg ervoor dat deze aan beide kanten evenveel uitsteekt.4. Schuif het rozet over de krukstift, teken de boorgaten af met potlood en boor de montagegaten.5. Schroef het rozet vast met een handschoevendraaier, maar let hierbij op:De meegeleverde houschroeven zijn geschikt voor massieve deuren, de patentbouten dient u te gebruiken bij (holle) opdekdeuren6. Monteer nu de kruk met behulp van bijgeleverde krukboutjes en inbussleutel7. Uw Impresso binnendeurbeslag is nu klaar voor gebruikSpecificaties:- Verstelbare Krukstift, geschikt voor deuren van 38-45mm - Afmeting deurkruk: 120x60x23mm - Gewicht deurkruk: 338gr. - Geveerd rozet op stalen onderconstructie- Vorm: Vierkant- Gewicht rozet: 90gr. - Materiaal: Aluminium geanodiseerd- Geschikt voor montage in nederland en BelgiëIn de doos:Kruk:- 2 deurkrukken- 1 x krukstift - 1 x inbussleutel- 2 x krukboutjesRozet- 2 rozetten- houtschroeven- patentboutjes - montagehandleidingTips:- Door in uw huis overal hetzelfde binnen deurbeslag te monteren creërt u dezelfde sfeer in uw interieur.- Wij adviseren u het binnen deurbeslag af te nemen met een licht vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel.Impresso:Impresso staat voor deurbeslag van hoge kwaliteit, zowel op estetisch als op technisch vlak en levert een zeer complete lijn roestvast stalen, aluminium en messing deurkrukken met bijpassende langschilden en rozetten. Daarnaast is het Impresso binnen deurbeslag opgedeeld in verschillende stijlgroepen, te denken aan: Classic, design en retro.

€ 21,99 Meer informatie en aanbieders >
Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Carlow Rond Oud Grijs - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Carlow Rond Oud Grijs - 2 Stuks

Impresso Deurkruk Binnendeur Met Sleutelrozet Carlow Rond Oud Grijs - 2 Stuks

€ 81,99 Meer informatie en aanbieders >