Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle Intersteel producten

~2.220 producten (0,05 seconden)
Intersteel Deurkruk Minos op vierkant rozet mat zwart

Intersteel Deurkruk Minos op vierkant rozet mat zwart

Intersteel Deurkruk Minos op vierkant rozet mat zwart bij GYZS.nl | Afname Per: 1 Paar| Uitvoering: Kruk-/Krukgarnituren | Type: Vierkant Rozet | Kleur: Zwart | Merk: Intersteel | VerpakkingsEAN-hoeveelheid: 1 | Korte beschrijving: De deurkrukken van Intersteel zijn er in allerlei vormen en kleuren. Voor elke woonstijl bestaat wel een deurkruk die een extra element toevoegt aan uw interieurdesign. Deze stevige deurkruk Minos op vierkant rozet in een mat zwarte uitvoering wordt per paar geleverd.Verpakking bevat:Set deurkrukkenBevestigingsmateriaal voor montageGarantie en onderhoud:Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de

€ 28,95 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Voordeurknop zwaar antraciet titaan PVD

Intersteel Voordeurknop zwaar antraciet titaan PVD

Deze ronde voordeurknop is voorzien van een hoogwaardige zwarte PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke finish is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. De knop heeft een diameter van 80 mm en de achterplaat 75 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. br /br /Wat zit er in de verpakking:br /- Voordeurknop incl. achterplaatbr /- Bevestigingsmateriaal voor montagebr /br /Garantie en onderhoud:br /Op dit product zit 10 jaar functionaliteitsgarantie en 25 jaar garantie op lak. Bij dit product is een dunne laag zirkonium aangebracht, die ervoor zorgt dat het product zijn glans niet verliest. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. br /br /Over Intersteel:br /Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

€ 119,00 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat 72 mm antraciet titaan PVD ovaal voordeurbeslag met kerntrekbeveiliging

Intersteel Veiligheidsbeslag SKG3 profielcilindergat 72 mm antraciet titaan PVD ovaal voordeurbeslag met kerntrekbeveiliging

Deze ovale set voordeurbeslag met SKG*** keurmerk is voorzien van hoogwaardige zwarte PVD coating heeft een extra bescherming tegen inbraak. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke finish is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. Het veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. Kerntrekbeveiliging is sinds eind 2013 verplicht in nieuwbouw en sinds april 2014 ook voor bestaande bouw. Het veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat. Ook voldoet deze set voordeurbeslag aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).Wat zit er in de verpakking?• Binnenschild met deurkruk en profielcilindergat• Buitenschild met voordeurknop en kerntrekbeveiliging• Bevestigingsmateriaal voor montage• Een uitgebreide montagehandleiding• Inclusief boormalProductspecificaties:• Mat zwart• Vintage & Retro• 2901 gram• 0054.385036Garantie en onderhoudOp dit product zit 10 jaar functionaliteitsgarantie en 25 jaar garantie op lak. Bij dit product is een dunne laag zirkonium aangebracht, die ervoor zorgt dat het product zijn glans niet verliest. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek.Over INTERSTEELIntersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

€ 359,00 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel - Garderobe - 5 haken - RVS - 0035.738050

Intersteel - Garderobe - 5 haken - RVS - 0035.738050

Kapstokhaken zijn handig voor het ophangen van onder andere jassen. Met deze roestvast stalen kapstok met vijf haken heeft u de mogelijkheid om aan de bovenzijde een muts op te hangen en aan de onderzijde een jas. Door het gebruik van RVS heeft deze kapstok een lange levensduur. Dit product heeft een breedte van 378 mm en is 155 mm hoog. Montage aan de wand is eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Wat zit er in de verpakking?• Kapstokhaak• Bevestigingsmateriaal voor montageProductspecificaties:• Roestvast staal• Modern & Strak• 620 gram• 0035.738050Garantie en onderhoudOp de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte vochtige doek. Dit voorkomt oppervlakte aantasting. Als er sprake is van vliegroest, ontstaan door omgevingsinvloeden, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten.Over INTERSTEELIntersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

€ 16,50 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel kapstokhaak 695010 gebogen RVS

Intersteel kapstokhaak 695010 gebogen RVS

Kapstokhaken zijn handig voor het ophangen van onder andere jassen. Met deze roestvast stalen kapstokhaak heeft u de mogelijkheid om aan de bovenzijde een muts op te hangen en aan de onderzijde een jas. Door het gebruik van massief RVS heeft deze kapstokhaak een lange levensduur. Dit product heeft een hoogte van 135 mm en is 20 mm breed. Montage is eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

€ 10,25 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk Banaan met rozet mat zwart

Intersteel Deurkruk Banaan met rozet mat zwart

Deurkruk Banaan kenmerkt zich door een stijlvolle en slanke vormgeving. Deze deurklink op rond rozet is uitgevoerd in de trendy kleur mat zwart en wordt per paar geleverd inclusief verdekt rozet.

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk Broome Op Rozet ø50x7 mm Aluminium Zwart

Intersteel Deurkruk Broome Op Rozet ø50x7 mm Aluminium Zwart

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. xa0De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.
Intersteel Deurkruk Broome Op Rozet ø50x7 mm Aluminium Zwart
Deurkruk Broome op ronde rozet is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de trendy kleur mat zwart. De rozet is voorzien van nokken, waardoor deze beter op zijn plek gehouden wordt. Het deurbeslag is geschikt voor deurdiktes van 38 - 42 mm en wordt geleverd per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal.
Garantie en Onderhoud
Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Gereedschappen voor montage
Inbussleutel (wordt meegeleverd)| kruiskop schroevendraaier | platte schroevendraaier () | schroef / boormachine () | meetgereedschap.
Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag ().

€ 24,99 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk Denham Op Rozet ø50x7 mm Aluminium Zwart

Intersteel Deurkruk Denham Op Rozet ø50x7 mm Aluminium Zwart

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. xa0De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeer ondersteunend aanwezig.
Intersteel Deurkruk Denham Op Rozet ø50x7 mm Aluminium Zwart
Deurkruk Denham op ronde rozet is uitgevoerd in de trendy kleur mat zwart. De rozet is voorzien van nokken, waardoor deze beter op zijn plek gehouden wordt. Het deurbeslag is gemaakt van aluminium en geschikt voor deurdiktes 38 - 42 mm. De deurklink wordt geleverd per paar, inclusief bevestigingsmateriaal.
Garantie en Onderhoud
Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Gereedschappen voor montage
Inbussleutel (wordt meegeleverd)| kruiskop schroevendraaier | platte schroevendraaier () | schroef / boormachine () | meetgereedschap.
Niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag ().

€ 24,99 Meer informatie en aanbieders >
Kunststof brievenbus Summus groen RAL6009

Kunststof brievenbus Summus groen RAL6009

De authentieke plastic brievenbus die vroeger door de PTT werd geleverd in een nieuw jasje. Het ontwerp van deze brievenbus is identiek aan het populaire ouderwetse model. De postkast is verkrijgbaar in vier moderne RAL-kleuren en is gemaakt van duurzaam materiaal. De postkast is af te sluiten met een deksel, hieronder bevindt zich de inweropening die met een slot af te sluiten.
U kunt er voor kiezen om het tussenschot niet af te sluiten. Zo kunnen er ook kleine pakketjes in worden gedaan en kunt u de brievenbus legen zonder een sleutel te hoeven gebruiken. Bevestiging kan aan de muur of aan een houten paal door middel van de vier gaten (waarvan drie aan de bovenzijde) in de brievenbus. Specificaties: - Afmetingen (hxbxd): 466x330175 mm. - Inwerpopening (hxb): 30x265 mm. - Inclusief slot met 2 sleutels - Met venster voor huisnummer en/of naamsvermelding

€ 39,95 Meer informatie en aanbieders >
Pictogram damestoilet zelfklevend vierkant

Pictogram damestoilet zelfklevend vierkant

Met deze vierkante roestvast stalen pictogram toont u aan waar de toiletten voor dames zich bevinden. Door het gebruik van geborsteld rvs heeft dit product een lange levensduur. Dit pictogram heeft een afmeting van 76 mm x 76 mm en is zelfklevend.
Intersteel RVS pictogrammenMet de pictogrammen van Intersteel kunt u uw gasten wijzen op de functie van verschillende ruimtes. De pictogrammen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, zowel opschroevend als zelfklevend.

€ 6,95 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk Saturnus op rozet messing gelakt

Intersteel Deurkruk Saturnus op rozet messing gelakt

Deurkruk Saturnus is vervaardigd uit messing en naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor de kruk een glanzende uitstraling krijgt. Deze kruk op rond rozet wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage. Wat zit er in de doos:Set deurkrukken|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 29,95 Meer informatie en aanbieders >
Deurkruk 1683 Agatha op langschild sleutelgat 72mm chroom/nikkel mat

Deurkruk 1683 Agatha op langschild sleutelgat 72mm chroom/nikkel mat

Deurkruk Agatha op schild heeft een bijzondere kleurencombinatie en is uitgevoerd in mat nikkel en glanzend chroom. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en het schild met sleutelgat is voorzien van schroefgaten. Het voordeel van deurkrukken op schild is dat ze vaak de gaten afdekken die voorheen in de deur zaten. Waar is het artikel voor geschikt?• komplete set met deurkrukken, • bijpassende schildenEigenschappen• Uitvoering: chroom• Stijl: Vintage & RetroWat zit er in de verpakking?- Deurkruk op schild met sleutelgat- Bevestigingsmateriaal voor montageWelk gereedschap kan ik nodig hebben?• Inbussleutel (wordt meegeleverd)• kruiskop schroevendraaier • platte schroevendraaier • schroef / boormachine Garantie en onderhoud Op de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud wordt geadviseerd regelmatig het product af te nemen met een zachte vochtige doek. Dit voorkomt oppervlakte aantasting. Als er sprake is van vliegroest, ontstaan door omgevingsinvloeden, kun je dit verwijderen door middel van een reinigings- of onderhoudsproduct.

€ 44,50 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Meubelgreep T-vorm 152 mm - boormaat 96 mm rvs geborsteld

Intersteel Meubelgreep T-vorm 152 mm - boormaat 96 mm rvs geborsteld

Deze meubelgreep T-vorm is uitgevoerd in roestvast staal en is daarna geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van rvs heeft deze meubelgreep een lange levensduur. Deze meubelgreep heeft een lengte van 152 mm, een boormaat van 96 mm en een diameter van 9 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.Wat zit er in de doos:Meubelgreep|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 18,50 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Rozet profielcilindergat rond verdekt messing gelakt

Intersteel Rozet profielcilindergat rond verdekt messing gelakt

Deze ronde rozet met profielcilindergat is uitgevoerd in messing en naderhand gepolijst en voorzien van een laklaag, waardoor het een glanzende uitstraling krijgt. Het voordeel van losse rozetten is dat u eindeloos kunt combineren met deurkrukken op rozet. Deze verdekte rozet wordt per stuk geleverd. Wat zit er in de doos:Rozet met profielcilindergat|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 12,35 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Rozet rond sleutelgat plat chroom

Intersteel Rozet rond sleutelgat plat chroom

Deze ronde rozet met sleutelgat is uitgevoerd in chroom en is naderhand gepolijst, waardoor het een glanzende uitstraling krijgt. Daarnaast is deze rozet voorzien van schroefgaten en wordt per stuk geleverd.Wat zit er in de doos:Rozet met sleutelgat|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 7,25 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk recht RVS

Intersteel Deurkruk recht RVS

Deurkruk Recht is vervaardigd uit roestvast staal en is naderhand geborsteld, waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van massief RVS heeft dit product een lange levensduur. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en is te combineren met losse rozetten, schilden of veiligheidschilden.

€ 22,95 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk William op rozet toilet-/badkamersluiting nikkel mat

Intersteel Deurkruk William op rozet toilet-/badkamersluiting nikkel mat

Deurkruk William op rond rozet is uitgevoerd in nikkel en is naderhand geborsteld, waardoor de deurkruk een matte uitstraling krijgt. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en het rozet is voorzien van nokken, waardoor de deurkruk beter op zijn plek wordt gehouden. Bij deze deurkruk wordt ook een toiletsluiting met nokken meegeleverd, waarmee u gemakkelijk een toilet kunt openen en afsluiten.Wat zit er in de doos:Set deurkrukken|Rozet met toilet-/badkamersluiting|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 49,50 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Rozet sleutelgat oud grijs

Intersteel Rozet sleutelgat oud grijs

Deze ronde rozet met sleutelgat is uitgevoerd in messing en wordt eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaat daarna een trommelbehandeling. Hierdoor krijgt deze rozet een bijzonder uiterlijk. Het voordeel van losse rozetten is dat u eindeloos kunt combineren met deurkrukken op rozet. Deze verdekte rozet met kunststof onderconstructie wordt per stuk geleverd. Wat zit er in de doos:Rozet met sleutelgat|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 9,25 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Keukengreep 897715 ø10/224/274mm RVS

Intersteel Keukengreep 897715 ø10/224/274mm RVS

Keukengreep 897715 ø10/224/274mm RVS \n\r\n\rStijl: Modern & Strak\n\rFinish: RVS geborsteld\n\r\n\r\n\rDe meubelgrepen van Intersteel zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en finishes. Denk eraan om aan de binnenzijde van uw meubel de maat tussen de twee schroeven op te meten. Het gaat hierbij meestal om een veelvoud van 32mm (64mm, 96mm, 128mm, 160 mm etc.) De meeste meubelgrepen van Intersteel hebben een standaard maatvoering. |\n\r

€ 8,95 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Schelpgreep 96 mm mat zwart

Intersteel Schelpgreep 96 mm mat zwart

Deze schelpgreep is uitgevoerd in zwart en heeft een breedte van 96 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.Wat zit er in de doos:Schelpgreepgarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 1,79 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart

Intersteel Deurkruk Arjan Moors Sliced No.3 met rozet rvs gepolijst-zwart

Deze deurkruk met unieke kleurencombinatie, gepolijst roestvast staal en mat zwart, is speciaal ontworpen door interieurarchitect Arjan Moors. Door het gebruik van massief rvs heeft deze deurkruk een lange levensduur. Bij Intersteel komt design en een uitzonderlijke hoge kwaliteit bij elkaar. Deze deurkruk wordt per paar geleverd inclusief losse rozet zonder veer en is geschikt voor een deurdikte van 38-42mm.
Arjan Moors haalt zijn energie en inspiratie uit de eenvoud van het alledaagse. Deze deurkruk No.3 is geïnspireerd op een gebogen, metalen staf met een vierkante doorsnede. De knik die door het buigen ontstaat, accentueert Moors subtiel door de inham. Deze deurkruk is verkrijgbaar in vier verschillende finishes.Wat zit er in de doos:Set deurkrukken|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 109,00 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Rozet profielcilindergat rond schroefgat nikkel mat

Intersteel Rozet profielcilindergat rond schroefgat nikkel mat

Deze ronde rozet met profielcilindergat is uitgevoerd in nikkel en is naderhand geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Het voordeel van losse rozetten is dat u eindeloos kunt combineren met deurkrukken op rozet. Deze rozet is voorzien van schroefgaten en wordt per stuk geleverd. Wat zit er in de doos:Rozet met profielcilindergat|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 7,50 Meer informatie en aanbieders >
Intersteel Rozet profielcilindergat schroefgat nikkel

Intersteel Rozet profielcilindergat schroefgat nikkel

Deze ronde rozet met profielcilindergat is uitgevoerd in nikkel en is naderhand gepolijst, waardoor het een glanzende uitstraling krijgt. Het voordeel van losse rozetten is dat u eindeloos kunt combineren met deurkrukken op rozet. Deze rozet is voorzien van schroefgaten en wordt per stuk geleverd. Wat zit er in de doos:Rozet met profielcilindergat|Bevestigingsmateriaal voor montagegarantie: 10 jaar functionaliteitsgarantie

€ 7,50 Meer informatie en aanbieders >
Deurkruk recht met geveerde rozet met sleutelgat plaatjes ATP RVS

Deurkruk recht met geveerde rozet met sleutelgat plaatjes ATP RVS

Deurkruk Recht met rond rozet is vervaardigd uit roestvast staal en is naderhand geborsteld, waardoor de kruk een matte uitstraling krijgt. Door het gebruik van RVS heeft dit product een lange levensduur. Deze deurkruk met dubbele veer en een kunststof onderconstructie, voorzien van nokken ø7mm, wordt per paar geleverd. Bevestigingsmateriaal en extra sleutelgatrozetten worden meegeleverd.Waar is het artikel voor geschikt?• komplete set met deurkrukken, • inclusief rozettenEigenschappen• Uitvoering: rvs geborsteld• Stijl: Modern & StrakWat zit er in de verpakking?- Deurkruk op rozet- Rozet met sleutelgat- Bevestigingsmateriaal voor montage- Een uitgebreide montagehandleiding- Inclusief boormalWelk gereedschap kan ik nodig hebben?• Inbussleutel (wordt meegeleverd)• kruiskop schroevendraaier • platte schroevendraaier • schroef / boormachine Garantie en onderhoud Op de producten van Intersteel zit 10 jaar functionaliteitsgarantie. Voor het onderhoud wordt geadviseerd regelmatig het product af te nemen met een zachte vochtige doek. Dit voorkomt oppervlakte aantasting. Als er sprake is van vliegroest, ontstaan door omgevingsinvloeden, kun je dit verwijderen door middel van een reinigings- of onderhoudsproduct.

€ 21,50 Meer informatie en aanbieders >