Alle K'NEX producten

~144 producten (0,03 seconden)
Speelset Huis Van Nijntje

Speelset Huis Van Nijntje

Speelset Huis Van Nijntje

vanaf € 26,70
Pluche Knuffelzacht Nijntje

Pluche Knuffelzacht Nijntje

Pluche Knuffelzacht Nijntje

vanaf € 12,99
K'NEX K-FORCE Dart Pack + Target - 10 Stuks

K'NEX K-FORCE Dart Pack + Target - 10 Stuks

K'NEX K-FORCE Dart Pack met 10 schuimpijltjes en instructies om zelf je doel te bouwen.

vanaf € 1,99
K'NEX Snelle voertuigen - Bouwset

K'NEX Snelle voertuigen - Bouwset

Stimuleer de creativiteit en de verbeelding van je kinderen met de inspirerende K'NEX Bouwset Snelle voertuigen! Dit bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar bevat 96 micro- en klassieke K'NEX-onderdelen waarmee kinderen tegelijkertijd kunnen leren en spelen. Het bouwsysteem van K'NEX bestaat uit kleurrijke kunststofstaafjes en koppelstukken die je met een eenvoudige "klik" in elkaar kunt zetten! Deze onderdelen kunnen worden gecombineerd om voertuigen en structuren te bouwen die echt bewegen, of alles wat je kind ook maar kan bedenken. De bijgeleverde geïllustreerde instructies bevatten 10 bouwideeën om je kleine ingenieur op weg te helpen om prachtige creaties te bouwen. Je zult versteld staan als je ziet hoe je kind een quad, een oldtimer, een stoomtrein en nog veel meer bouwt met alleen kunststofstaafjes en koppelstukken. Ondertussen krijgt je kind dankzij dit educatieve bouwspeelgoed meer inzicht in STEAM-onderwerpen, wat staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics (wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde). Bovendien stimuleert de K'NEX Bouwset Snelle voertuigen de hand/oog-coördinatie, de fijne motoriek, de probleemoplossende vaardigheden en het ruimtebesef van je kind. Het speelgoed is met trots gemaakt in de Verenigde Staten en is getest volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat je kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zet je kind vroeg op de juiste koers. Stimuleer de creativiteit en hersenontwikkeling van je kinderen vandaag nog met de inspirerende K'NEX Bouwset Snelle voertuigen!

vanaf € 9,99
K'NEX Stealth-vliegtuig - Bouwset

K'NEX Stealth-vliegtuig - Bouwset

Laat je kinderen kennismaken met de eindeloze bouwmogelijkheden van de K'NEX Stealth-vliegtuigbouwset! Deze bouwset van K'NEX bevat 60 verschillende staafjes en koppelstukken, waarmee 3D-configuraties kunnen worden opgebouwd. Je kind kan starten met het bouwen van een Stealth-vliegtuig om te leren hoe de onderdelen van K'NEX kunnen worden samengeklikt. Daarna kan je kind de creaties van zijn of haar dromen maken. De K'NEX Stealth-vliegtuigbouwset wordt geleverd met eenvoudig te volgen bouwinstructies. Geef de fantasie van je kinderen de vrije loop terwijl ze hun eigen ontwerpen maken voor urenlang speelplezier! Je kind kan de onderdelen van deze set zelfs combineren met 2 andere bouwsets van K'NEX: Motorfiets en Raketwagen. Met alle onderdelen samen kun je zelfs een prachtige helikopter bouwen! Deze bouwset is aanbevolen voor kinderen vanaf 5 jaar. Help je kinderen een beter inzicht te krijgen in STEAM, wat staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics (wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde), met dit bouwspeelgoed. Naarmate ze de onderdelen samenklikken en ontdekken hoe het bouwsysteem in elkaar zit, worden hun hand/oog-coördinatie, een fijne motoriek, hun probleemoplossende vaardigheden en hun ruimtebesef gestimuleerd. De staafjes en verbindingsstukken van K'NEX worden op verantwoorde manier gemaakt in de Verenigde Staten, in een groene afvalvrije productievestiging in Hatfield, Pennsylvania. Bij het testen van dit speelgoed zijn de strengste kwaliteit- en veiligheidsnormen gevolgd om te garanderen dat je kind zorgeloos en probleemloos kan bouwen. Heb je een vervanging nodig voor een defect of ontbrekend onderdeel, of om een andere reden, neem dan contact met ons op. We zullen ervoor zorgen dat je kind zo snel mogelijk weer kan bouwen. Zoek je speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief, kies dan voor de K'NEX Stealth-vliegtuigbouwset!

€ 15,98
Knex Thrill Rides Space Invasion 438-delig

Knex Thrill Rides Space Invasion 438-delig

Knex Thrill Rides Space InvasionBouw een zenuwslopende achtbaan met deze set van K'nex! Bouw de achtbaan op en laat daarna je karretje optakelen. Eenmaal bovenaan valt het karretje duizelingwekkend steil naar beneden en doet een aantal loopings voor hij weer terug aan het begin komt. Kijk uit dat je niet geraakt wordt door de schietende ruimteschepen! 438-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

€ 44,95
K'nex Building Sets - Racecar Cdu 63-delig

K'nex Building Sets - Racecar Cdu 63-delig

Bouw een racewagen! Deze set bevat meer dan 60 kleine K'NEX-onderdelen, waaronder 4 wielen, om je eigen miniracewagen te bouwen. Een perfecte introductie tot het bouwsysteem van K'NEX. Vanaf 6 jaar

€ 3,90
K'NEX 35 Modellen - Bouwset

K'NEX 35 Modellen - Bouwset

Geef je verbeelding vleugels met de supervoordelige bouwset voor 35 modellen! Inclusief instructies/ideeën voor 35 unieke modellen van trucks, vliegtuigen, wezens, robots en meer. Met 480 K'NEX-staafjes en -koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt de onderdelen en gebouwde modellen bewaren in de handige opbergkist.

€ 29,99
Knex Kid Build A Bunch

Knex Kid Build A Bunch

Knex Kid Build A Bunch

€ 25,75
Kid K'NEX Blinkin Buddies - Bouwset

Kid K'NEX Blinkin Buddies - Bouwset

Bouw de NIEUWE kleurrijke Kid K'NEX-vriendjes met knipperende ogen! De Blinkin' Buddies-bouwset bevat 5 leuke bouwideeën en 23 kleurrijke onderdelen. Je kind haalt steeds meer uit zijn fantasie als de Blinkin' Buddies tot leven komen! 3+

€ 14,99
K'NEX Web Weaver Roller Coaster - Bouwset

K'NEX Web Weaver Roller Coaster - Bouwset

Dit is nu eens een web waarin je graag vast komt te zitten: de achtbaanbouwset Web Weaver! Gebruik de meegeleverde onderdelen om het door lucht aangedreven wagentje horizontale en verticale sensaties te laten ondergaan! Doe het licht uit als je achtbaan helemaal gebouwd is, want hij geeft licht in het donker! Deze set bevat meer dan 430 K'NEX-onderdelen, waaronder staafjes, koppelstukken, lichtgevende baanstukken en een wagentje dat wordt aangedreven door lucht. Bovendien kun je via knex.com instructies downloaden voor een tweede model achtbaan. Aanbevolen voor bouwende kinderen van 9 jaar en ouder.

€ 65,75
K'NEX Builder Basics 35 Models - Bouwset

K'NEX Builder Basics 35 Models - Bouwset

Bouwen wordt wauw! met de modelbouwset Imagine Builder Basics 35 van K'NEX. Deze set is een ideale starterset. Hij bevat meer dan 440 K'NEX-staafjes en koppelstukken in twee formaten: micro en klassiek. Bouw alles wat je je kunt inbeelden! Met de meegeleverde stapsgewijze instructies met kleurencodes kun je starten met 35 verschillende unieke bouwwerken. De moeilijkheidsgraad verschilt, dus je kunt een robot bouwen, een uil, een spaceshuttle en nog veel meer! En als je klaar bent met bouwen, kun je de K'NEX-staafjes en koppelstukken opbergen in de herbruikbare opbergdoos die op een schatkist lijkt. De meeste modellen kunnen één voor één gebouwd worden. Aanbevolen voor bouwende kinderen vanaf 7 jaar.

€ 38,50
Knex Building Sets Jumbo Jet

Knex Building Sets Jumbo Jet

-

€ 9,99
K'NEX Auto's - Bouwset

K'NEX Auto's - Bouwset

Race de kamer rond met de Autobouwset van K'NEX! Gebruik meer dan 120 klassieke K'NEX-onderdelen om 12 verschillende raceauto's te bouwen. Alle modellen kunnen één voor één gebouwd worden. 7+

€ 23,75
K'NEX Revvin' Racecar 2-in-1 - Bouwset

K'NEX Revvin' Racecar 2-in-1 - Bouwset

2-in-1! Bouw een supersonische jet en daarna een heli-vliegtuig met draaiende propellers. Bevat ruim 400 K'NEX-staafjes en koppelstukken, plus een motor op batterijen. Bouw een jet met gemotoriseerde, draaiende wielen en een cockpit die open en dicht kan! Haal hem vervolgens uit elkaar en bouw een heli-vliegtuig met draaiende, gemotoriseerde propellers die je zelf horizontaal of verticaal kunt laten draaien. Alle staafjes en verbindingsstukken van K'NEX zijn met trots gemaakt in de V.S. 7+ Werkt met 2 AA-batterijen (niet meegeleverd).

€ 36,50
K'NEX Mecha Strike Roller Coaster - Bouwset

K'NEX Mecha Strike Roller Coaster - Bouwset

Mecha Strike is de beschermer van het universum, een machtige achtbaan voor elke bouwer! Bouw met meer dan 575 K'NEX-onderdelen, waaronder staafjes, koppelstukken en baanstukken, om deze achtbaan met slangenthema te bouwen, met een baan van meer dan 5 meter! Voor nog meer plezier kun je de instructies voor een tweede unieke achtbaan downloaden. De modellen kunnen één voor één gebouwd worden. Aanbevolen voor bouwende kinderen vanaf 9 jaar. 2 AA-batterijen vereist (niet meegeleverd).

€ 62,25
K'NEX Revolution Ferris Wheel - Reuzenrad

K'NEX Revolution Ferris Wheel - Reuzenrad

Laat het verleden achter je met de Fast Forward Reuzenradbouwset van K'NEX. Dit gemotoriseerde, draaiende reuzenrad met rails kan beide kanten op draaien op twee verschillende snelheden. Deze set bestaat uit 344 onderdelen, vooral staafjes en koppelstukken, waar je een opwindende K'NEX-attractie mee kunt bouwen. En met de (apart verkochte) Klok Achtbaanbouwset en Time Warp Achtbaanbouwset erbij, heb je thuis je eigen draaiende pretpark! Aanbevolen voor bouwende kinderen van 7 jaar en ouder.

€ 45,25
K'NEX Talon Twist - Achtbaan

K'NEX Talon Twist - Achtbaan

Hou je vast, want je bouwt een achtbaan van ruim een meter hoog en 6 meter lang! Met 624 onderdelen en gemotoriseerde verticale kettinglift. Met stapsgewijze bouwinstructies.

€ 44,99
K'NEX Bunch of Builds - Bouwset

K'NEX Bunch of Builds - Bouwset

Geef je kind een voorsprong in het ontwerpen en bouwen met de Imagine Build a Bunch-bouwset van K'NEX! Verhoog de kwaliteit van de speeltijd van je kinderen. Dit educatieve speelgoed bevordert de ontwikkeling van hun vaardigheden en leert ze de basisprincipes van het bouwen. Breng met dit bouwpakket het speelplezier zonder het gebruik van digitale schermen terug. Het zal hen maandenlang boeien! De Build a Bunch-bouwset bevat 353 felgekleurde onderdelen van premium kunststof. Het bevat staven en connectoren in de maten micro en klassiek, waarmee jonge bouwers indrukwekkende constructies kunnen creëren, van eenvoudige gebouwen tot imposante structuren. Bovendien heef de doos de vorm van een mini-schatkist, waardoor opruimen vlotter verloopt en de kleine onderdelen en stukjes gemakkelijk opgeborgen kunnen worden.

€ 29,53
K'NEX Kid -Budding Builders Tub

K'NEX Kid -Budding Builders Tub

In deze Knex Kid - Budding Builders Tub zitten maar liefst 100 onderdelen om te gekke creaties mee te maken. Er zijn wel 50 verschillende voorbeelden om na te maken, maar je kunt natuurlijk ook helemaal zelf bedenken wat je maakt! Met Knex Kid kun je...

€ 34,99
Knex Kid Zoo Friends

Knex Kid Zoo Friends

Knex Kid Zoo Friends

€ 34,95
K'NEX Infinite Journey - Achtbaan

K'NEX Infinite Journey - Achtbaan

Ga terug in de tijd met de Time Warp Achtbaanbouwset van K'NEX. Met de katapultstarter schiet je het karretje omhoog, waarna het draaiend en kerend weer naar beneden racet. Deze set bestaat uit 353 onderdelen, vooral staafjes en koppelstukken, om een opwindende K'NEX-attractie mee te bouwen! En met de (apart verkochte) Klok Achtbaanbouwset en Fast Forward Reuzenradbouwset erbij, heb je thuis je eigen, draaiende pretpark! Aanbevolen voor bouwende kinderen van 7 jaar en ouder.

€ 45,25
Knex Building Sets Dune Buggy

Knex Building Sets Dune Buggy

-

€ 9,99
Knex Building Sets 100 Model Set

Knex Building Sets 100 Model Set

Knex Building Sets 100 Model Set

Niet leverbaar