Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

le-creuset producten

~10 producten (0,02 seconden)
Le Creuset Stoofpan Ovaal 29cm Oranje-rood - Metalen Knop

Le Creuset Stoofpan Ovaal 29cm Oranje-rood - Metalen Knop

De Le Creuset Ovale Braadpan 29 cm is met een inhoud van 4,7 liter zeer geschikt om grote hoeveelheden in te bereiden. De ovale vorm maakt dit een goede pan om bijvoorbeeld een hele kip of een stoofpot in te bereiden. De pan is gemaakt van gietijzer, hierdoor verspreidt de warmte gelijkmatig. Dankzij het deksel blijft de warmte in de pan en laat je de ingrediënten langzaam garen. Je gebruikt de braadpan op alle warmtebronnen. Dus wil je iets opwarmen of laten pruttelen, dan is dat geen probleem. Na gebruik reinig je `m met de hand, zo gaat de pan langer mee en behoudt hij z'n kwaliteit.

€ 229,00 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Stoofpan Ovaal 29cm Kersenrood - Metalen Knop

Le Creuset Stoofpan Ovaal 29cm Kersenrood - Metalen Knop

Le Creuset Ovale Stoof-/Braadpan 29 cm Kersenrood De traditionele gietijzeren ovale braadpan van Le Creuset wordt sinds 1925 in Frankrijk geproduceerd. Er wordt niet voor niets levenslange garantie op het product gegeven, want elke stap in de productie wordt nauwkeurig gecontroleerd. De in Kersenrood uitgevoerde braadpan van geëmailleerd gietijzer is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Het traditionele ontwerp staat in ieder geval zeer mooi op je fornuis. Deze Le Creuset braadpan van 29 cm wordt geëmailleerd op 790 graden, wat zorgt voor een langere levensduur van je pan. Dankzij de zware constructie van gietijzer wordt de warmte gelijkmatig opgebouwd en verdeeld over de pan. De deksel heeft dezelfde dikte als de pan, waardoor de warmte goed wordt vastgehouden. Deze deksel past perfect op de pan waardoor smaak, aroma's en voedingswaarden blijven behouden.

€ 229,00 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Receptenboek - Patisserie

Le Creuset Receptenboek - Patisserie

Dit prachtige full color Patisserie receptenboek van Le Creuset bevat 35 lekkere recepten!

€ 9,90 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Kookboek Grillen

Le Creuset Kookboek Grillen

Geniet van heerlijke recepten met dit mooie gebonden kookboek van Le Creuset!

vanaf € 9,95 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Pannendeksel Les Forgées Ø 28 cm

Le Creuset Pannendeksel Les Forgées Ø 28 cm

Deze glasdeksel van Le Creuset is gemaakt van zeer sterk, speciaal gehard glas, en daarmee bijzonder veilig en stootbestendig. Het deksel is speciaal ontworpen voor de Les Forgeés pannen van Le Creuset met een diameter van 28 cm en past op zowel koekenpannen als sauteerpannen. Je gebruikt het om spatten te voorkomen of ingrediënten langer warm te houden. Het deksel heeft een stevige greep en een rand van roestvrij staal om goed de pan af te sluiten.

€ 36,00 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Braadpan Marmite Oranjerood ∅ 32 cm

Le Creuset Braadpan Marmite Oranjerood ∅ 32 cm

Gebruik de Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Mat Zwart om voor grote gezelschappen een stoofpot te bereiden. De pan heeft namelijk een ruime inhoud van 7 liter en is een gemaakt van gietijzer, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaken behouden en laat je het gerecht langzaam garen. Je gebruikt de pan zowel op inductie, als op gas en elektra. De pan is vaatwasmachinebestendig, maar het is aan te raden om de pan met de hand te wassen. Zo blijft de kwaliteit beter en gaat de braadpan langer mee.

€ 219,99 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Sauteuse met Houten Steel 28cm Mat Zwart

Le Creuset Sauteuse met Houten Steel 28cm Mat Zwart

Maak een lekkere saus of een eenvoudig eenpansgerecht in de Le Creuset Gietijzeren Sauteerpan 28 cm. De pan is gemaakt van gietijzer, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dankzij de hoge wanden van de pan wordt de warmte goed vastgehouden. Zo braad je eerst de ingrediënten aan om vervolgens je gerecht langzaam te laten garen. De sauteerpan is geschikt voor alle warmtebronnen. Om de kwaliteit van de pan te behouden, was je de pan na gebruik af met warm water en een zachte spons.

€ 159,99 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Ovale Doufeu Braadpan 32 cm Kersenrood

Le Creuset Ovale Doufeu Braadpan 32 cm Kersenrood

In de Le Creuset Ovale Doufeu Braadpan 32 cm Oranje-rood maak je eenvoudig malse stoofgerechten door het holle deksel met ijsblokjes te vullen. Dit verhoogt de condensatie, zodat je gerecht lekker mals blijft. De ovale braadpan heeft een grote inhoud van 7,2 liter en is gemaakt van gietijzer. Dit materiaal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling van de bodem tot aan het deksel. Je gebruikt de pan op alle warmtebronnen, dus ook op inductie en in de oven. Na het koken is het aan te raden om de braadpan met de hand te wassen: zo behoudt de pan zijn kwaliteit.

€ 249,00 Meer informatie en aanbieders >
Bakspaan siliconen Kersenrood 36cm

Bakspaan siliconen Kersenrood 36cm

Le Creuset 93100100060008. Kleur van het product: Zwart, Rood, Materiaal: Kunststof, Silicone, Ophangtype: Hanglus. Lengte: 34 cm. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

€ 53,99 Meer informatie en aanbieders >
Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranje-rood

Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranje-rood

In de Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Mat Zwart bak je diverse ingrediënten op hoge temperatuur. De pan is namelijk gemaakt van gietijzer, een goede warmtegeleider dat bestand is tegen hoge temperaturen. Dankzij de schuine wand en de hoge rand van de koekenpan roer je gemakkelijk in de pan zonder dat het eten opspat. Je gebruikt de koekenpan op alle warmtebronnen. De pan heeft een hulphandvat, zodat je `m gemakkelijk oppakt en verplaatst. Na het bakken, reinig je de koekenpan met de hand. Zo blijft de kwaliteit behouden en heb je lang plezier van de pan.

€ 99,00 Meer informatie en aanbieders >