Alle Liebherr producten

~217 producten (0,04 seconden)
Liebherr CN 3915-20 Bottomfreezer 221L + 119L **** A++

Liebherr CN 3915-20 Bottomfreezer 221L + 119L **** A++

Grote koelvriescombinatie voor grote huishoudens De LIEBHERR CN3915 20 is een grote koelvriescombinatie die geschikt is voor grote huishoudens. Dankzij het PowerCooling-systeem koelen levensmiddelen snel af en met VarioSpace kun je ook grotere vriesproducten kwijt. Ruime koelvriescombinatie met DuoCooling Deze koelvriescombinatie heeft maar liefst 340 liter aan koelruimte en 119 liter aan vriesruimte. Dat betekent volop ruimte voor een groot huishouden van meer dan vier personen. Met het DuoCooling-systeem kun je het koelgedeelte en vriesgedeelte los van elkaar in- en uitschakelen. Daarnaast geeft dit systeem je de mogelijkheid om voor beiden de temperatuur nauwkeurig in te stellen zonder dat ze elkaar beïnvloeden. Efficiënt koelen op een energiezuinige manier De LIEBHERR CN3915 20 is uitgerust met het PowerCooling-systeem. Daardoor worden verse levensmiddelen zo snel mogelijk op temperatuur gebracht. Het SuperCool-systeem brengt het koelgedeelte binnen zes uur naar +2 graden. Vervolgens wordt de temperatuur in de binnenruimte constant op peil gehouden. Wanneer je de deur opent, wordt de ventilator uitgeschakeld om extra energie te besparen. Flexibele opbergruimte met VarioSpace De vriezer van de LIEBHERR CN3915 20 kun je naar behoefte aanpassen zodat je zowel grote als kleine vriesproducten kunt opbergen. De transparante schuifladen en glazen tussenbodems kun je namelijk verwijderen zodat je grote artikelen kwijt kunt. Heb je voornamelijk kleine porties aan vriesproducten? Dan berg je ze overzichtelijk op in de transparante schuifladen zodat je ze snel terugvindt. Koelvriescombinatie zonder onderhoud De LIEBHERR CN3915 20 heeft weinig onderhoud nodig. Dankzij het NoFrost-systeem hoef je het vriesgedeelte namelijk nooit volledig te laten ontdooien. De gekoelde lucht wordt namelijk gecirculeerd en het vocht wordt doorlopend afgevoerd. Hierdoor heb je geen last van ijsvorming en hoef je de vriezer nooit meer uit te zetten voor onderhoud. Ben je op zoek naar een grote koelvriescombinatie voor een groot huishouden? De LIEBHERR CN3915 20 biedt extra veel ruimte aan koel- en vriesproducten en is voorzien van het innovatieve PowerCooling- en NoFrost-systeem.

vanaf € 999,00
Liebherr TP 1764-22 Koelkast tafelmodel 119L+18L 85cm, A+++

Liebherr TP 1764-22 Koelkast tafelmodel 119L+18L 85cm, A+++

De LIEBHERR TP1764 22: superzuinig en flexibel in te delen De LIEBHERR TP1764 22 is dé ideale koelkat voor kleinere huishoudens. Hij is niet alleen zeer zuinig in het verbruik, maar je kunt hem ook indelen zoals jij het wilt. Zo weet je zeker dat al je verse producten goed bewaard blijven. Als je weinig ruimte in je keuken hebt en een tafelmodel koelkast zoekt waarmee je perfect uit de voeten kan, dan is de LIEBHERR TP1764 22 ideaal voor jou. Zo bespaar je allereerst flink op je energierekening. Hij heeft energieklasse A+++ en verbruikt minder dan 100 kWh per jaar. Deze koelkast biedt alle voordelen van een koelkast met ingebouwde vriezer en geeft net dat beetje meer. Zo kun je de indeling helemaal naar je eigen hand zetten én biedt het viersterrenvriesvak de mogelijkheid tot supersnel invriezen. Energiezuinig invriezen met SuperFrost Met de digitale temperatuuraanduiding kun je de LIEBHERR TP1764 22 koelkast altijd nauwkeurig op de juiste temperatuur instellen. Wil je iets invriezen? Met SuperFrost kan dat superzuinig. Door SuperFrost in te schakelen daalt de temperatuur in het vriesvak snel naar -32°. Zo blijven de vitaminen in de bevroren producten optimaal behouden. En je hebt er verder geen omkijken naar: na 65 uur schakelt SuperFrost automatisch terug naar de normale temperatuur. De TP1764 22 heeft een inhoud van 124 liter en het vriesvak heeft een inhoud van 19 liter. Het koelgedeelte kun je flexibel indelen. Hierin zitten twee glazenplankjes met een RVS afwerking die je op elke gewenste hoogte kunt plaatsen. Onderin zitten twee groenteladen waarin je verse groenten en fruit altijd op een ideale temperatuur bewaard blijven. Ook de vakjes aan de binnenkant van de deur kun je naar wens instellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je het bovenblad verwijderen, waarmee de TP1764 22 geschikt is voor onderbouw. Ten slotte kun je de draairichting van de deur verwisselen. Kortom: de LIEBHERR TP1764 22 mag dan een tafelmodel koelkast zijn, door zijn lage stroomverbruik en dankzij de SuperFrost-functie biedt hij je net dat beetje meer.

vanaf € 479,00
Liebherr TP 1434-21 Koelkast tafelmodel 108L+14L 85 cm, A+++

Liebherr TP 1434-21 Koelkast tafelmodel 108L+14L 85 cm, A+++

Deze koelkast is erg zuinig met een A+++ label en heeft een apart vriesvak bovenin. Hij is 55cm breed en heeft een afneembaar werkblad. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 107 liter en de vriezer heeft een inhoud van 15 liter. Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kan deze koelkast goed worden afgesteld op uw ondergrond. Zo staat hij altijd stabiel ongeacht de ondergrond. De deurdraairichting kunt u wijzigen voor wat het beste werkt in uw koelkast. De koelkast werkt met automatische ontdooiing.IndelingDeze koelkast is uitgerust met 2 GlassLine draagplateaus. Deze plateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en daarom sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. Ze zijn afgewerkt met edelstalen lijst en afneembare achterstrip. Ze kunnen in hoogte versteld worden. Ook heeft hij 1 groentelade en verlichting. De deurvakken zijn ook van Comfort Glassline en hebben een geharde glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Hier kunt u uw flessen en levensmiddelen in de deur bewaren. De vakdiepte biedt zelfs plaats aan extra grote verpakkingen van 2 liter. Ook zit er een eierrekje in.CoolplusDe vriezer heeft een Coolplus functie. Hiermee kunt u de temperaturen voor meerdere uren sterk verlagen zodat uw levensmiddelen snel en vitaminevriendelijk ingevroren worden. Daarnaast zorgt de Coolplus er voor dat de koelkast blijft functioneren, ook als hij in een omgeving staat met een temperatuur lager dan 18C maar hoger dan 10C.

vanaf € 349,00
Liebherr CNPEL4313-21 Bottomfreezer 209L+95L A+++

Liebherr CNPEL4313-21 Bottomfreezer 209L+95L A+++

De CNPel 4313-21 is een koel-vriescombinatie van Liebherr. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 209 liter, heeft n groente- en vrieslade en is voorzien van vier draagplateaus. De centraal geplaatste LED plafondverlichting neemt weinig ruimte in en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koelgedeelte. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 95 liter en is voorzien van drie vriesladen. De vriezer beschikt over de NoFrost-technologie. Levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren en de warmte en luchtvochtigheid worden automatisch afgevoerd. SuperFrost zorgt voor een temperatuurdaling naar -32C om producten snel en met behoud van vitaminen in te vriezen. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit model is voorzien van twee volledig gescheiden koelsystemen. Hierdoor kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen. De koel-vriescombinatie heeft een geluidsniveau van 40 dB en is voorzien van energieklasse A+++.

vanaf € 749,00
Liebherr CNef 3115-20 Bottomfreezer 173L + 87L **** A++

Liebherr CNef 3115-20 Bottomfreezer 173L + 87L **** A++

De Liebherr CNef 3115 is een volwaardige combikast met aparte temperatuurregeling voor het koel- en vriesdeel. De koel/vriescombinatie heeft een netto inhoud van 173 liter koelen en een netto inhoud van 87 liter vriezen. Het NoFrost vriesdeel hoeft u nooit meer handmatig te ontdooien en het koeldeel kunt u apart aan/uitschakelen, erg handig bij het schoonmaken en energiebesparend bij langere afwezigheid. De 2 groenteladen lopen op rolwieltjes en de verstelbare deurvakken met geharde glasbodem zijn vaatwasser bestendig. De CNef 3115 heeft een edelstaal front. En is een ruime koel/vriescombinatie met slechts een hoogte van 1.63 meter. Energieklasse A++.

vanaf € 551,40
Liebherr WTb 4212-20 Wijnklimaatkast 401L, A, zwart

Liebherr WTb 4212-20 Wijnklimaatkast 401L, A, zwart

Drink en serveer wijn in de beste conditie De WTB421220 Wijnkoelkast van Liebherr heeft een instelbaar temperatuurverloop van +5 tot +7C onderaan, en +16 tot +18C bovenaan. Met de verstelbare legplateaus en twee digitale temperatuurmeters creert u eenvoudig de beste indeling en monitoring voor uw wijncollectie. In deze koelkast passen 200 wijnflessen (Bordeaux formaat). Daarnaast filtert de koelkast constant zodat een optimale luchtkwaliteit wordt gegarandeerd. Verder is de buitenkant strak afgewerkt in matzwart, en is de deur voorzien van isolatieglas.

vanaf € 1.349,10
Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20

Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20

De Liebherr CT 2131 is een A++ dubbeldeurs koelkast van 55 cm breed. Compact van afmetingen, maar met handige voordelen: LED verlichting, uitneembaar glasplateau in het vriesvak, kastbrede groentelade en verstelbare deurvakken. Liebherr CT 2131-20 vrijstaande koel/vriescombinatie Led verlichting LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd. Smartfrost SmartFrost staat voor makkelijk reinigen en sneller ontdooien, betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace. Bepaal zelf de beste indeling Het unieke binnenkuip ontwerp biedt u zeer goede verstelmogelijkheden van de GlassLine draagplateaus, die tot 20 kg belast kunnen worden. De plateaus met afneembare achterstrip kunnen om de 4,5 cm worden geplaatst, een vaak wisselende voorraad levensmiddelen en gezinsflessen vinden moeiteloos hun koele plek. Bij deuropening 90 graden volledig toegankelijk De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90 graden volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor de groentelade.

vanaf € 349,00
Liebherr GNP 4355-20 Diepvriezer 270L A+++

Liebherr GNP 4355-20 Diepvriezer 270L A+++

Deze Liebherr GNP 4355 is een 60 cm brede vrieskast in A+++. Deze 270 liter NoFrost vrieskast hoeft u nooit meer te ontdooien, verpakkingen vriezen niet vast. Ook handig zijn de grote vriesladen op rolwieltjes en de platte lade onderin voor kleine producten en ijsjes. En staat de kast in het donker, dan schijnt er LED verlichting van bovenaf in de uitgetrokken lade. De LED statusindicator geeft zonder de deur te hoeven openen aan of het apparaat naar wens functioneert.

vanaf € 1.249,00
Liebherr CP4313-20 Bottomfreezer 209L+99L A+++

Liebherr CP4313-20 Bottomfreezer 209L+99L A+++

"De Liebherr CP 4313-20 is een ruime vrijstaande koel-vriescombinatie. Uniek is dat u deze koelkast ook in een onverwarmde ruimte (vanaf 0C) neer kunt zetten. Andere apparaten werken vaak minder goed bij een omgevingstemperatuur onder de 10C. Bovendien is de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte apart in te stellen.Voor- en nadelen van de Liebherr CP 4313-20* Temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is apart in te stellen* Geschikt om in een onverwarmde ruimte vanaf 0C te plaatsen* PowerCooling zorgt ervoor dat nieuwe levensmiddelen snel worden gekoeld* Sneller ontdooien dankzij SmartFrost technologie* De vriezer heeft geen No Frost, daardoor moet die soms ontdooid wordenWat maakt de Liebherr CP 4313-20 uniek?De CP 4313-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie van Liebherr. Dankzij het DuoCooling systeem is het koel- en vriesgedeelte apart in te stellen. Daarnaast is het model geschikt voor plaatsing in onverwarmde ruimtes vanaf 0C. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 209 liter en er is een groente- en fruitlade aanwezig. Daarnaast is er PowerCooling aanwezig die zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Ook is er centraal geplaatste LED plafondverlichting die weinig ruimte in beslag neemt en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koelgedeelte. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 99 liter en is voorzien van drie vriesladen en twee glasplateaus. Met SmartFrost kunt u slimmer vriezen. Het staat voor makkelijk reinigen en sneller ontdooien, betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit. Dit model is voorzien van energieklasse A+++."

vanaf € 599,00
Liebherr GP 2033-20 Diepvriezer 158L 125cm, A++

Liebherr GP 2033-20 Diepvriezer 158L 125cm, A++

Zuinig en stil De Liebherr GP 2033 is een 60 cm brede energiezuinige diepvrieskast met 158 liter netto inhoud. Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is. Met handige invriesautomaat, alarm en ruimte voor hoge verpakkingen. Invriezen én bewaren in elke lade.

vanaf € 595,95
Liebherr GN 1066-20 Diepvriezer tafelmodel 91L 85cm, A+

Liebherr GN 1066-20 Diepvriezer tafelmodel 91L 85cm, A+

De Liebherr GN 1066-20 vrieskast tafelmodel is voorzien van SuperFrost, FrostControl en NoFrost-techniek. De inhoud bestaat uit 91 liter die verdeeld is over 3 transparante lades. De vrieskast beschikt over kinderbeveiliging zodat ongewenste bediening van het apparaat voorkomen kan worden. Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage. Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat. De FrostControl aanduiding toont na een stroomstoring de hoogste temperatuur die in het vriesgedeelte werd bereikt. En helpt daarmee de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten na een stroomonderbreking te beoordelen. Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen.

vanaf € 499,00
Liebherr IKS2330-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr IKS2330-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr koelkast /inbouw IKS2330-20 Een hoge kwaliteit inbouwkoelkast die valt in energieklasse A++. Met Liebherr haal je kwaliteit in huis. Gebruiksvriendelijk en oerdegelijk, speciaal voor in jouw keuken! Ergonomie en montage van de Liebherr IKS2330-20 De Liebherr IKS2330-20 is een inbouwkoelkast die je monteert in je keuken met het sleepdeursysteem. De deur heeft een verwisselbare draairichting om zo optimaal op jouw wensen en ruimte aan te sluiten. Voor de veiligheid is de deur voorzien van een kinderslot. Let er bij het sleepdeursysteem even op of dit ook past bij jouw keuken. Met een geluidsniveau van 35 dB maakt deze koelkast weinig geluid. Je kunt hem dus ook in een open keuken plaatsen. Inrichten maar! Zet de Liebherr koelkast /inbouw IKS2330-20 open en de zuinige LED verlichting laat een mooie inhoud zien. Je ziet 6 glazen legplateaus die je in hoogte kan verstellen. Deze plateaus zijn gemaakt van GlassLine veiligheidsglas. Dit is onbreekbaar en lekker makkelijk schoon te houden. Groenten kan je bewaren in de transparante groentelade. Je ziet altijd wat je in huis hebt! In de IKS2330-20 vind je 4 stevige deurvakken. In het onderste deurvak kan je grotere flessen bewaren. De middelste deurvakken bieden je de ruimte voor kleinere flessen en verpakkingen. Het bovenste deurvak heeft een eierenrek dat geschikt is voor 20 eieren. De netto inhoud van de Liebherr IKS2330-20 is 217 liter. Daarom de Liebherr koelkast /inbouw IKS2330-20 Professioneel en degelijk koelen, maar dan thuis! De zuinige Liebherr IKS2330-20 biedt je deze mogelijkheid. De flexibele indeling, kinderslot en degelijk materiaal maken deze koelkast bijzonder betrouwbaar.

vanaf € 799,00
Liebherr koelkast met vriesvak CU 2831-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 2831-20

Liebherr CU 2831. Kastontwerp: Vrijstaand. Totale nettocapaciteit: 265 l. Deurscharnieren: Rechts. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: 39 dB. Nettocapaciteit koelkast: 212 l, Koelkast binnenverlichting, Aantal planken koelkast: 4, Aantal groente lades: 2. Nettocapaciteit vriezer: 53 l, Vriescapaciteit: 4 kg/24u. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 192 kWu. Kleur van het product: Wit

vanaf € 444,00
Liebherr IK2320-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr IK2320-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

De Liebherr IK2320 20: details maken het verschil Wil je een wat ruimere inbouwkoelkast die superzuinig is en die perfect in jouw keuken past? De Liebherr IK2320 20 biedt je de nieuwste Liebherr-technologie achter de meubeldeur van jouw keuken. Wat voor keuken je ook hebt, de Liebherr IK2320 20 inbouwkoelkast past er altijd in. Door de handige deur-op-deur techniek integreert hij moeiteloos in elke keuken. Zo ben je altijd verzekerd van een energiezuinige koelkast. Met het flexibele GlassLine interieur, de BioCool-Box en Liebherr’s befaamde deelbare glasplateau kun je de koelkast helemaal naar je eigen hand zetten. En voor de IK2320 20 geldt: de details maken het verschil. Zet het interieur helemaal naar jouw hand Koelkasten van Liebherr zijn populair omdat je de binnenruimte helemaal naar je eigen hand kunt zetten. De GlassLine draagplateaus kun je op elke gewenste hoogte plaatsen. Wil je een karaf in de koelkast zetten? Met het deelbare glasplateau heb je altijd ruimte voor hogere verpakkingen. Je schuift de helft van het glasplateau onder de andere helft. Ook de vakken in de deur kun je in verschillende hoogtes plaatsen. Een superhandig detail is het uitschuifbare eierrek bovenin de deur. Hierin kun je twintig kippeneieren kwijt. Met de BioCool-Box kun je de vochtigheidsgraad in de koelruimte regelen zodat je groente en fruit langer vers blijven. En als je iets snel wilt afkoelen, dan zorgt SuperCool ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2°C wordt verlaagd. Volledig integreerbaar De Liebherr IK2320 20 is volledig integreerbaar in jouw keuken. Je kunt de deur van de ombouw aan de koelkast verbinden door middel van deur-op-deur-bevestiging en door middel van een sleepdeur. Bij deur-op-deur wordt de deur van de keuken op de deur van de koelkast gemonteerd. Bij een sleepdeur wordt de deur van de ombouw door middel van geleiders verbonden aan de deur van de koelkast. Zo past de IK2320 20 altijd in jouw keuken. Ten slotte is de IK2320 20 met een energie-efficiëntieklasse van A++ superzuinig. De Liebherr IK2320 20 is dus ideaal voor het hele gezin!

vanaf € 899,00
Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IK3520-20

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IK3520-20

Ideaal voor een groot gezin De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is de ideale koelkast voor een groot gezin. De koelkast beschikt over 325 liter aan koelruimte. De koelkast is op verschillende manieren in te richten, zodat je al je boodschappen met gemak kwijt kunt. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook geld mee besparen. Dankzij energielabel A++ is de koelkast goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ruime koelkast met handige functies De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen een hele ruime koelkast, hij beschikt ook nog eens over handige functies. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de ruimte regelmatig gekoeld en blijft de temperatuur constant. Dit zorgt ervoor dat je producten een stuk langer vers blijven. Om ook groente en fruit langer vers te houden, gebruik je een vershoudlade. In deze twee BioCool lades is de vochtigheidsgraad iets anders dan in de rest van de koelkast. Hierdoor blijven groente en fruit tot wel twee keer zo lang vers. Het is fijn om overzicht te hebben in de koelkast, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. De ruime koelkast van Liebherr is overzichtelijk in te delen. Met het Liebherr eierrek en het flessendraagrooster doe je dat nog makkelijker. De koelkast heeft GlassLine-plateaus, dit zijn stevige glazen platen die veel gewicht aan kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 Ruime koelkast Energielabel A++ GlassLine-interieur Deur- op deur bevestiging Luchtcirculatie voor een constante temperatuur Bespaar ruimte én energie Met de energiezuinige koelkast van Liebherr bespaar je een hoop ruimte en energie. De handige indeling zorgt ervoor dat je ieder plekje van de koelkast efficiënt kunt gebruiken. Producten worden gelijkmatig gekoeld en alles blijft zijn eigen smaak goed behouden. Ben je op zoek naar een ruime koelkast waar je al je boodschappen in kwijt kunt? Dan is de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 een goede optie.

vanaf € 1.199,00
Liebherr Tsl 1414-21 Koelkast tafelmodel 108L+14L 85cm A+

Liebherr Tsl 1414-21 Koelkast tafelmodel 108L+14L 85cm A+

De Liebherr Tsl 1414 is een 50 cm brede koelkast met inwendig vriesvak. Uitvoering met verstelbaar GlassLine plateau, kastbrede groentelade en afneembaar werkblad. Twee deurvakken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van uitneembare gehard glazen bodem.

vanaf € 379,00
Liebherr CBNbs 4815-20 Bottomfreezer 242L + 101L**** A+++

Liebherr CBNbs 4815-20 Bottomfreezer 242L + 101L**** A+++

Meer ruimte door slimme technologie in de LIEBHERR CBNBS4815 20 Ondanks de standaardbreedte van de LIEBHERR CBNBS4815 20 biedt deze koelkast je aanzienlijk meer ruimte dan dat je van het buitenaanzicht zou verwachten. Innovatieve technologie die op verschillende manieren voor je werkt. Van een koel-vriescombinatie verwacht je dat hij betrouwbaar is en doet wat hij moet doen: koelen en vriezen. De LIEBHERR CBNBS4815 20 biedt je echter meer. Deze kwaliteitskoelkast van Liebherr is namelijk uitgerust met de innovatieve BluPerformance-technologie. Door de koeleenheid in de plint van de koelkast te plaatsen wordt extra ruimte gecreëerd om je voedsel in op te slaan. Meer inhoud dus, zonder de koelkast zelf groter te maken dan nodig. Twee koelsystemen in een koelkast Omdat niet iedere plek in de koelkast dezelfde temperatuur moet hebben om al je voedingsmiddelen optimaal te kunnen bewaren, is de LIEBHERR CBNBS4815 20 voorzien van het zogenaamde DuoCooling systeem. Dit slimme koelsysteem verdeelt de koelkast onder in een aantal koelzones, om zo niet alleen optimale koeling te bereiken maar ook een behoorlijke energiebesparing te kunnen realiseren. Omdat de systemen volledig van elkaar gescheiden zijn, vindt bovendien geen geuroverdracht plaats. Dankzij de unieke BioFresh-Safes die zich aan de onderzijde van het koelgedeelte bevinden, blijven groente en vlees langer houdbaar, omdat de temperatuur hier net boven de nul graden wordt gehouden. Razendsnel koelen met Powercooling en Superfrost Als je thuis komt van het boodschappen doen, is het prettig om te weten dat de koelkast is uitgerust met twee handige instellingen om je boodschappen snel weer op de juiste temperatuur te houden. Met het Powercooling systeem wordt het koelgedeelte zeer snel weer op de juiste temperatuur gebracht. Als je voedsel wilt invriezen kun je met de Superfrost functie je vriezer een extra boost geven en neemt het invriezen aanzienlijk minder tijd. Het flexibel in te richten GlassLine interieur van de koelkast draagt bij een inzichtelijke indeling. De van veiligheidsglas gemaakte plateaus zijn bovendien gemakkelijk aan te passen naar een indeling die perfect past bij jouw persoonlijke voorkeuren. De LIEBHERR CBNBS4815 20 is een koelkast die met gemak voldoet aan alle eisen die je aan een moderne, zuinige koelkast kunt stellen.

vanaf € 1.599,00
Liebherr vrieskast GNP 3013-22

Liebherr vrieskast GNP 3013-22

Dexa0Liebherr GNP 3013-22 is een energiezuinige diepvrieskast met 261 liter netto inhoud. Met invriesautomaat, temperatuur- en deuralarm en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Dankzij het NoFrost systeem hoef je nooit meer te ontdooien, géén ijsvorming op de verpakkingen of in de laden. Voordelen van product * NoFrost: Nooit meer ontdooien * Extra snel invriezen doordat de temperatuur tijdelijk kan worden verlaagd * Ruime vriezer met een netto inhoud van 257 liter * Energieklasse A++ Nooit meer ontdooien De GNP 3013-22 is een energiezuinige vrieskast van Liebherr met een netto inhoud van 257 liter. De vriezer is voorzien van No-Frost waarbij het voedsel wordt bevroren met gekoelde recirculatielucht en eventuele vochtigheid wordt verdreven. Het gevolg hiervan is dat de vriezer altijd ijsvrij is en het eten niet meer bevriest. Snel invriezen De automatische SuperFrost-functie maakt bevriezen eenvoudig en bespaart energie. Het verlaagt snel de temperatuur tot -32 °C en creëert zo de koude lucht die nodig is om vitale vitamines te bewaren. Wanneer het voedsel volledig bevroren is, schakelt de Superfrost automatisch terug naar de normale modus. Door het FrostSafe zijn de extra hoge en verwijderbare laden rondom gesloten. Dit betekent dat de kou niet zo snel kan verdwijnen als het apparaat wordt geopend.

vanaf € 779,00
Liebherr WKt 4551-21 Wijnbewaarkast 413L, A++, terra

Liebherr WKt 4551-21 Wijnbewaarkast 413L, A++, terra

De Liebherr wijnbewaarkast WKt 4551 is rondom uitgevoerd in terrakleur met aluminium hevelgreep. GrandCru model met verstelbare houten legplateaus, digitale temperatuurmeter, LED verlichting, ventilatiekoeling en alarmering. Capaciteit 201 flessen (Bordeauxformaat).

vanaf € 1.550,00
Liebherr GTP4656-21 Kofferdiepvriezer 419L A+++

Liebherr GTP4656-21 Kofferdiepvriezer 419L A+++

-

vanaf € 1.099,00
Liebherr WTes 5872-21 Wijnklimaatkast 496L A

Liebherr WTes 5872-21 Wijnklimaatkast 496L A

De Liebherr WTes 5872 heeft met zijn toptechniek en design al vele prijzen gewonnen. Met plateaus op rails en 3 apart regelbare koelsystemen, instelbaar tussen de +5C en +20C. 1 plateau is geschikt om geopende flessen schuin te kunnen bewaren. Capaciteit 178 flessen (Bordeauxformaat)

vanaf € 3.499,00
Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3560-21

Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3560-21

BioFresh\n\nBij een temperatuur net boven 0 °C en de ideale luchtvochtigheid behouden groenten en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitamines, hun smakelijke aroma en hun appetijtelijke uiterlijk duidelijk langer dan in een gewone koeling.\n\nLaden op telescooprails\n\nDe schuifladen kunnen op lichtlopende telecooprails worden uitgetrokken en bij een openingshoek van 90° van de deur gemakkelijk worden uitgenomen.\n\nGlassLine deurinterieur met VarioBoxen\n\nDe GlassLine deurvakken beschikken over een bodem van gesatineerd veiligheidsglas, elegant gevormde kunststof omlijsting, roestvrijstalen steunrails en een vak met verschuifbare houders om flessen en conserven veilig op hun plaats te houden. De twee uitneembare VarioBoxen maken het makkelijker om kleine etenswaren goed in het zicht te bewaren. De lade is zodanig beveiligd dat de VarioBoxen goed op hun plaats blijven als u er etenswaren uithaalt.\n\nSoftSystem deursluiting\n\nDe SoftSystem-sluitdemping is comfortabel en overtuigt in het dagelijks gebruik. Als de deur gesloten wordt, dempt het in de deur geïntegreerde SoftSystem de beweging. Zo wordt gegarandeerd dat de deur extra zacht sluit, ook als deze volgeladen is. Bij inbouwapparaten sluit de deur automatisch vanaf een openingshoek van ca. 30°.\n\nSoftTelescopic\n\nDe BioFresh-Safes en uittrekwagens met SoftTelescopic beschikken over een comfortabele zelfsluiting met zachte demping, die het dagelijks gebruik praktisch en veilig maakt.Ze zijn zelfs bij een deuropening van 90° volledig uittrekbaar en uitneembaar.\n\nVarioSafe\n\nDe VarioSafe biedt duidelijk zicht op de opgeslagen levensmiddelen en schept orde. Het is de optimale oplossing voor kleinere porties, pakjes, tubes en glazen potjes. De lade kan op verschillende hoogten op de lichtzuil worden geplaatst.\n\nLED-zuilverlichting\n\nDe LED-lichtzuilen bevinden zich aan weerszijden van het koelcompartiment om het interieur zo egaal mogelijk te verlichten. Het licht wordt langzaam helderder als de deur wordt geopend. De satijnafwerking van de lichtzuilen zorgt voor een extra elegante verlichting. De lichtzuilen stellen u tevens in staat om de glasplateaus in hoogte te verstellen.\n\nTouchscreenbediening\n\nHet innovatieve touchscreenbedieningspaneel met LC-display garandeert een constante temperatuur in de individuele wijnsafes. Het digitale display geeft de temperatuur tot op de graad nauwkeurig aan. De elektronische functies zijn met een eenvoudige aanraking te selecteren en in te stellen. Het deur- en temperatuuralarm waarschuwt als er iets mis is, bijvoorbeeld als de deur is opengelaten. Het kinderslot voorkomt dat de instellingen door niet-bevoegden worden gewijzigd.\n\nEierrek\n\nHet uitschuifbare ontwerp van het veelzijdige eierrek maakt het geschikt voor veilige opslag van maximaal 20 kippeneieren of 28 kwarteleitjes. Voor een maximale houdbaarheid raden we aan om de eieren met de punt omlaag te bewaren of het eierrek in het FlexSystem van de BioFresh-lade te plaatsen.\n\nBoterdoos\n\nDe aantrekkelijke boterdoos is eenvoudig te openen en kan met één hand worden gebruikt. Hij is splintervrij, vaatwasserbestendig en past op alle plateaus van Liebherr.\n\nFlexSystem\n\nHet praktische FlexSystem voor de BioFresh- en BioCool-laden maakt een flexibele, overzichtelijk georganiseerde levensmiddelenopslag mogelijk. Zo kunnen groente en fruit worden gescheiden of etenswaren naar houdbaarheidsdatum worden bewaard. Alle componenten van het stevige FlexSystem zijn eenvoudig te reinigen en vaatwasserbestendig.\n\nVochtregulering DrySafe/HydroSafe\n\nDe vochtigheidsreguleringsplaten maken een individuele instelling van de luchtvochtigheid in de BioFresh-laden mogelijk. De DrySafe in het BioFresh-gedeelte met lage luchtvochtigheid is ideaal voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. Fruit en groente blijven onverpakt optimaal langer vers in de gevulde BioFres-HydroSafe met een luchtvochtigheid tot wel 90%.\n\nGlassLine in de binnenruimte\n\nDe hoogwaardige indruk van de binnenruimte completeert de fraaie GlassLine-inrichting van veiligheidsglas. De elegante GlassLine-legplateaus zijn breukvast, krasvast en gemakkelijk te reinigen. De hoogwaardige lijsten van roestvast staal ronden het harmonieuze totaalplaatje af.\n\nStelpoten\n\nDoor de voorste in hoogte verstelbare stelpoten kunnen de Liebherr apparaten optimaal worden opgesteld. Hiermee is de werking en de optiek van de apparaten verzekerd.\n\nPowerCooling-systeem\n\nHet krachtige PowerCooling-systeem zorgt ervoor dat verse producten in de koelkast snel afkoelen en dat de koeltemperatuur in de gehele binnenruimte constant blijft. Een deurcontactschakelaar schakelt de ventilator bij het openen van de deur uit.Daardoor wordt kostbare energie bespaard.\n\nSuperCool automaat\n\nDe SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2 °C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen.\n\nDeuralarm\n\nOm levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat.\n\nBioFresh-verlichting\n\nDe LED-BioFreshverlichting is in de scheidingswand geïntegreerd zodat de geopende BioFresh-laden helder en gelijkmatig van boven worden verlicht.\n\nVariabel flessenplateau\n\nHet flessenplateau boven de BioFresh- laden in de apparaten uit het Premium-assortiment is veelzijdig en innovatief. Naar wens kan een geïntegreerd glaspaneel of het flessenplateau eronder worden gebruikt.\n\nNivelleringsstrips\n\nApparaten met een nishoogte vanaf 140 cm hebben links- en rechtsonder een nivelleringsstrip. Hiermee is het mogelijk om de koelkast waterpas te installeren, zodat de deur perfect sluit voor optimale koelprestaties.\n\nDeelbaar glasplateau\n\nEén helft van het deelbare glasplateau glijdt onder de andere voor een flexibele opslag van etenswaren en om plaats te bieden aan hogere verpakkingen. Alle plateaus van veiligheidsglas kunnen op de gewenste hoogte worden geplaatst.\n\nDeur op deurbevestiging\n\nMeubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, de meubeldeur wordt direct op de apparaatdeur bevestigd.\n\nGladde binnenwanden\n\nKenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn twee elegante steunzuilen aan weerszijden aan de voor- en achterkant. Deze waarborgen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplaten. Een ander voordeel is het zeer gladde oppervlak van het interieur, dat daardoor reinigingsvriendelijk is.\n\nIntegreerbare inbouwapparaten\n\nDe apparaten van Liebherr kunnen probleemloos achter de meubeldeur van de ombouw worden ingebouwd en zo perfect in de keuken worden geïntegreerd. Daardoor ontstaat een optisch uniform keukenfront. De montagetechniek van de meubeldeur verdient aandacht.Deur op deurbevestiging:Meubel- en apparaatdeur worden vast met elkaar verbonden, doordat de meubeldeur direct op de apparaatdeur wordt bevestigd.Montage van een sleepdeur:De meubeldeur is direct op de kast bevestigd en wordt via geleiders met de apparaatdeur verbonden. Bij het openen en sluiten glijdt de meubeldeur langs de geleiders.\n\nKinderbeveiliging\n\nDe kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye.\n\nVerwisselbare deurscharniering\n\nDe apparaten zijn in de fabriek uitgerust met een rechterdeurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden bediend.

vanaf € 1.999,00
Liebherr GT6122-21 Kofferdiepvriezer 572L A+

Liebherr GT6122-21 Kofferdiepvriezer 572L A+

De GT 6122-21 is een grote vrieskist met balansdeksel van Liebherr. Hij heeft een netto inhoud van 572 liter. Dit model beschikt over de functie SuperFrost waarbij de temperatuur naar -32 wordt gebracht. Producten zullen sneller en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een aantal uur wordt de functie automatisch uitgeschakeld en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dankzij StopFrost hoeft u minder vaak de vriezer te ontdooien. StopFrost zorgt voor vermindering van rijpvorming in de vriezer en op de producten zelf. De verlichting aan de binnenkant zorgt ervoor dat u altijd goed zicht heeft op uw producten. Door een lichte verwarming van de buitenzijwand wordt condensvorming tussen de twee kasten voorkomen. Bij storing kunnen de producten tot 59 uur bewaard worden. De vrieskist heeft een geluidsniveau van 40 dB en is voorzien van energieklasse A+.

vanaf € 899,10
Liebherr koelkast met vriesvak CU 2331-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 2331-20

Dexa0Liebherr CU 2331-20 is een compacte koel- en vriescombinatie met LED-verlichting en twee groenteladen. De CU 2331-20 heeft energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB. De voordelen van de Liebherr CU 2331-20: * Energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB * Extra bewaarruimte dankzij VarioSpace * Praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System * Handige energiezuinige LED-verlichting * CoolPlus-functie voor sneller invriezen Extra bewaarruimte met VarioSpace en praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System Dankzij VarioSpace ontdek je extra bewaarruimte. Dit praktische systeem zorgt ervoor dat je grote producten kan bewaren door de glasplateaus eenvoudig te verwijderen. Het is daarnaast mogelijk om je producten in te vriezen en te bewaren in iedere vrieslade dankzij het Frost Safe System. De rondom gesloten diepvriesladen zijn extra hoog, hebben een transparante voorzijde en zijn uitneembaar. Ook heb je altijd optimaal zicht op je producten, waardoor je altijd het overwicht behoudt. Energiezuinige LED-verlichting en handige, sterke draagplateaus De CU 2331-20 heeft een LED-verlichting die niet alleen energiezuinig is, de verlichting heeft ook een zeer lange levensduur en minimale warmteafgifte. Daarnaast is de stijlvolle GlassLine-uitrusting belastbaar tot 30 kg en is eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze plateaus ook krasbestendig. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder deze eerst uit te hoeven nemen. Bij een deuropening van 90° zijn de glasplateaus uitneembaar. Sneller invriezen dankzij CoolPlus-functie Dankzij de CoolPlus-functie kan de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren worden verlaagd, om daarmee je producten snel en vitaminevriendelijk in te vriezen. Daarnaast zorgt CoolPlus ervoor dat de koelkast, ook bij een omgevingstemperatuur lager dan 18°C, tot een omgevingstemperatuur van +10°C blijft functioneren.

vanaf € 449,00