Alle Liebherr producten

~645 producten (0,02 seconden)
Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20, flexibele kwaliteit De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20 geeft je veel koel- en vriesruimte die je bovendien zelf zoveel mogelijk kunt indelen. Deze koelkast is zuinig met energie en zorgt ervoor dat groente en fruit langer in goede conditie blijven. Makkelijk in te delen en veel ruimte De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20 is een grote koelvriescombinatie met een hoogte van 177,2 cm. Het ruime koelgedeelte heeft een netto-inhoud van 194 liter en is voorzien van hoogkwalitatieve GlassLine legplateaus. Deze zijn gemaakt van veiligheidsglas, hebben een groot draagvermogen en zijn eenvoudig schoon te houden. Het vriesgedeelte geeft je een netto-inhoud van 80 liter, verdeeld over drie transparante vriesbakken. Zijn vriescapaciteit bedraagt 6 kg per 24 uur. Wat je ook in wilt vriezen, je bent ervan verzekerd dat dit snel en dus voedselveilig gebeurt. De legplateaus en de deurschappen kun je op diverse hoogtes ophangen, zodat je jouw koelkast helemaal op maat instelt met jouw consumptiepatroon als uitgangspunt. Moderne opties voor betere prestaties Als je veel eiergerechten bereidt, kom je vaak ruimte tekort, maar niet met deze Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20. Deze koelkast heeft namelijk een uitschuifbaar eierrek waar 20 eieren in passen. In deze Liebherr vind je geen standaard groentelade. Hier zie je een lade op wieltjes, zodat hij gemakkelijker uit te nemen is. Bovendien is hij voorzien van schuif waarmee je zelf de juiste vochtigheidsgraad in je groentelade instelt. Zo voorkom je dat je groente uitdroogt, of last krijgt van condens, wat aanleiding kan geven tot besmetting met micro-organismen. In het vriesgedeelte vallen de drie transparante FrostSafe bakken op. Niet alleen zie je heel goed wat je ingevroren hebt, ze zijn ook rondom gesloten zodat er geen kou kan ontsnappen. Zo blijft alles op de juiste temperatuur. Erg stil en zeer zuinig met energie Deze efficiënte inbouw koelvriescombinatie is met zijn geluidsniveau van 37 dB een van de stillere koelvriescombinaties op de markt. Je mag er ook op rekenen dat deze Liebherr zuinig omspringt met energie. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 224 kWu, wat hem een plek in de klasse A++ oplevert. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen, dan blijven je ingevroren etenswaren 22 uur op een voedselveilige temperatuur.

vanaf € 999,00
Liebherr CBN 4815-20 Bottomfreezer 242L + 101L**** A+++

Liebherr CBN 4815-20 Bottomfreezer 242L + 101L**** A+++

Ruime en zuinige koelvriescombinatie van Liebherr Veel ruimte, een groot vriesgedeelte, lage verbruikskosten, extra lang vers blijvende groente en nooit meer ontdooien. Dat kan allemaal als je de Liebherr CBN4815 20 koelvriescombinatie in huis hebt. Moderne techniek zorgt voor optimale zuinigheid De nieuwste ontwikkelingen in koeltechnologie maken het mogelijk een koelkast met lage energiekosten en optimale koelprestaties te maken die lang meegaat. De Liebherr CBN4815 20 is een BluPerformance apparaat met in de plint geïntegreerde koeling. Zo kan alle beschikbare ruimte in de koelkast voor je levensmiddelen benut worden en is het geluidsniveau extra laag. Bovendien verbruikt je koelkast dankzij deze technologie weinig stroom, en dat resulteert in een A+++ energielabel. Ook voor je groente en fruit is dit de ideale koelkast. In de BioFresh-Safes is de temperatuur net boven het vriespunt en zo blijven aroma en vitamines langer bewaard. Dat verschil met een gewone koelkast proef je duidelijk. De Liebherr CBN4815 20 is dus zuinig én zorgt voor langer behoud van smaak, twee sterke argumenten om deze koelkast te kopen. Kwaliteit in afwerking en interieur De Liebherr CBN4815 20 is uitgevoerd met hoogwaardige en duurzame kwaliteitsmaterialen zoals het antibacteriële deurrubber en het veiligheidsglas van de plateaus. De behuizing is wit en gemaakt van staal. Ook aan de LED binnenverlichting is veel aandacht besteed, en het touch display maakt het precies instellen van de temperatuur gemakkelijk. Met het gescheiden DuoCooling systeem kun je het koel- en vriesgedeelte elk op de gewenste temperatuur instellen. PowerCooling en SuperFrost zijn de speciale functies om levensmiddelen snel af te koelen en houden de inhoud van je koelkast en je vriezer op een constant niveau. Zo levert je koelvriescombinatie altijd de maximale prestatie en zijn je levensmiddelen veilig en langer vers. De vriezer heeft een netto inhoud van 101 liter en hoeft nooit ontdooid te worden, en de koelruimte is maar liefst 242 liter netto. Dus ook als je een huishouden met veel personen hebt, kan iedereen altijd genieten van een paar diepvries-snacks en een heerlijk fris drankje.

vanaf € 1.250,00
Liebherr CN4213-21 Bottomfreezer 165L+129L A++

Liebherr CN4213-21 Bottomfreezer 165L+129L A++

De CN 4213-21 is een koel-vriescombinatie van Liebherr. De koelkast is voorzien van DuoCooling waarbij het koelgedeelte apart aan/uit-geschakeld kan worden, wat erg handig is bij het schoonmaken van het apparaat. Het koelgedeelte beschikt over een netto inhoud van 165 liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 129 liter. De vrieslades en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat er een praktisch systeem voor extra bewaarruimte. De SuperFrost functie zorgt ervoor dat dat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Daarnaast is dit model voorzien van de NoFrost techniek, waarbij levensmiddelen met een gekoelde luchtstroom worden ingevroren. Warmte en de luchtvochtigheid worden automatisch afgevoerd. Dit model heeft een geluidsniveau van 42 dB en is voorzien van energieklasse A++.

vanaf € 699,00
Liebherr koelkast met vriesvak CU 2331-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 2331-20

Dexa0Liebherr CU 2331-20 is een compacte koel- en vriescombinatie met LED-verlichting en twee groenteladen. De CU 2331-20 heeft energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB. De voordelen van de Liebherr CU 2331-20: * Energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB * Extra bewaarruimte dankzij VarioSpace * Praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System * Handige energiezuinige LED-verlichting * CoolPlus-functie voor sneller invriezen Extra bewaarruimte met VarioSpace en praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System Dankzij VarioSpace ontdek je extra bewaarruimte. Dit praktische systeem zorgt ervoor dat je grote producten kan bewaren door de glasplateaus eenvoudig te verwijderen. Het is daarnaast mogelijk om je producten in te vriezen en te bewaren in iedere vrieslade dankzij het Frost Safe System. De rondom gesloten diepvriesladen zijn extra hoog, hebben een transparante voorzijde en zijn uitneembaar. Ook heb je altijd optimaal zicht op je producten, waardoor je altijd het overwicht behoudt. Energiezuinige LED-verlichting en handige, sterke draagplateaus De CU 2331-20 heeft een LED-verlichting die niet alleen energiezuinig is, de verlichting heeft ook een zeer lange levensduur en minimale warmteafgifte. Daarnaast is de stijlvolle GlassLine-uitrusting belastbaar tot 30 kg en is eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze plateaus ook krasbestendig. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder deze eerst uit te hoeven nemen. Bij een deuropening van 90° zijn de glasplateaus uitneembaar. Sneller invriezen dankzij CoolPlus-functie Dankzij de CoolPlus-functie kan de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren worden verlaagd, om daarmee je producten snel en vitaminevriendelijk in te vriezen. Daarnaast zorgt CoolPlus ervoor dat de koelkast, ook bij een omgevingstemperatuur lager dan 18°C, tot een omgevingstemperatuur van +10°C blijft functioneren.

vanaf € 449,00
Liebherr GT6122-21 Kofferdiepvriezer 572L A+

Liebherr GT6122-21 Kofferdiepvriezer 572L A+

De GT 6122-21 is een grote vrieskist met balansdeksel van Liebherr. Hij heeft een netto inhoud van 572 liter. Dit model beschikt over de functie SuperFrost waarbij de temperatuur naar -32 wordt gebracht. Producten zullen sneller en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een aantal uur wordt de functie automatisch uitgeschakeld en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dankzij StopFrost hoeft u minder vaak de vriezer te ontdooien. StopFrost zorgt voor vermindering van rijpvorming in de vriezer en op de producten zelf. De verlichting aan de binnenkant zorgt ervoor dat u altijd goed zicht heeft op uw producten. Door een lichte verwarming van de buitenzijwand wordt condensvorming tussen de twee kasten voorkomen. Bij storing kunnen de producten tot 59 uur bewaard worden. De vrieskist heeft een geluidsniveau van 40 dB en is voorzien van energieklasse A+.

vanaf € 949,00
Liebherr CP4313-20 Bottomfreezer 209L+99L A+++

Liebherr CP4313-20 Bottomfreezer 209L+99L A+++

"De Liebherr CP 4313-20 is een ruime vrijstaande koel-vriescombinatie. Uniek is dat u deze koelkast ook in een onverwarmde ruimte (vanaf 0C) neer kunt zetten. Andere apparaten werken vaak minder goed bij een omgevingstemperatuur onder de 10C. Bovendien is de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte apart in te stellen.Voor- en nadelen van de Liebherr CP 4313-20* Temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is apart in te stellen* Geschikt om in een onverwarmde ruimte vanaf 0C te plaatsen* PowerCooling zorgt ervoor dat nieuwe levensmiddelen snel worden gekoeld* Sneller ontdooien dankzij SmartFrost technologie* De vriezer heeft geen No Frost, daardoor moet die soms ontdooid wordenWat maakt de Liebherr CP 4313-20 uniek?De CP 4313-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie van Liebherr. Dankzij het DuoCooling systeem is het koel- en vriesgedeelte apart in te stellen. Daarnaast is het model geschikt voor plaatsing in onverwarmde ruimtes vanaf 0C. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 209 liter en er is een groente- en fruitlade aanwezig. Daarnaast is er PowerCooling aanwezig die zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Ook is er centraal geplaatste LED plafondverlichting die weinig ruimte in beslag neemt en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koelgedeelte. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 99 liter en is voorzien van drie vriesladen en twee glasplateaus. Met SmartFrost kunt u slimmer vriezen. Het staat voor makkelijk reinigen en sneller ontdooien, betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit. Dit model is voorzien van energieklasse A+++."

vanaf € 599,00
Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 geeft je veel extra's De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 is ruim van inhoud en geeft je veel mogelijkheden de schapruimte naar eigen inzicht in te delen. Met deze koelvriescombinatie hoef je nooit meer te ontdooien en vries je alles razendsnel in. Koelen en vriezen met kwaliteitsonderdelen Als je voor je nieuwe inbouwkeuken een koelvriescombinatie zoekt die je meer dan voldoende ruimte geeft, kijk dan eens in het assortiment van Liebherr. Wil je ook een apparaat dat gebruik maakt van de modernste snufjes, dan is de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 voor jou een goede optie. Hij geeft je 62 liter vriesruimte en een koelgedeelte met een nettocapaciteit van 194 liter. Heb je veel tegelijk in te vriezen? Deze Liebherr heeft binnen 24 uur 4 kg vlees of vis volledig ingevroren. Met een dergelijke vriescapaciteit blijft je voedsel langer vers en zorg je voor een goede voedselkwaliteit. Flexibel in te delen en gebruiksvriendelijk Het vriesvak van de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 is onderaan geplaatst en bevat drie transparante deurvakken. In één oogopslag zie je wat je bewaard hebt en waar nog plaats is. De vakken zijn snel en gemakkelijk te reinigen. Je kunt de glazen VarioSpace plateaus van je vriesvak naar eigen inzicht indelen om bijvoorbeeld extra ruimte te krijgen voor een ijstaart. In het koelgedeelte heb je vijf GlassLine draagplateaus van veiligheidsglas. Elke glasplaat is belastbaar tot 20 kg. Je kunt de legplateaus om de 4,5 cm verplaatsen in de handige zuilvormige plateauhouders. De binnenkant van deze koelkast is glad, wat je veel tijd scheelt bij het schoonhouden. Stil en goed voor je portemonnee Door zijn moderne NoFrost-functie heb je geen last van condensvorming in je koelgedeelte. De lucht in je koelkast is droger en micro-organismen krijgen daardoor minder kans om te woekeren. In je vriesvak zal de droge lucht veel minder ijsvorming geven zodat handmatig ontdooien niet meer nodig is. De deur kun je zowel rechtsdraaiend als linksdraaiend plaatsen en zelfs als je Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 op volle toeren werkt, is hij bijzonder stil. Deze koelvriescombinatie is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++ en gebruikt jaarlijks slechts 230 kWu aan energie. Dat scheelt je jaarlijks vele euro's op je energieafrekening.

vanaf € 1.199,00
Liebherr TP 1764-22 Koelkast tafelmodel 119L+18L 85cm, A+++

Liebherr TP 1764-22 Koelkast tafelmodel 119L+18L 85cm, A+++

De LIEBHERR TP1764 22: superzuinig en flexibel in te delen De LIEBHERR TP1764 22 is dé ideale koelkat voor kleinere huishoudens. Hij is niet alleen zeer zuinig in het verbruik, maar je kunt hem ook indelen zoals jij het wilt. Zo weet je zeker dat al je verse producten goed bewaard blijven. Als je weinig ruimte in je keuken hebt en een tafelmodel koelkast zoekt waarmee je perfect uit de voeten kan, dan is de LIEBHERR TP1764 22 ideaal voor jou. Zo bespaar je allereerst flink op je energierekening. Hij heeft energieklasse A+++ en verbruikt minder dan 100 kWh per jaar. Deze koelkast biedt alle voordelen van een koelkast met ingebouwde vriezer en geeft net dat beetje meer. Zo kun je de indeling helemaal naar je eigen hand zetten én biedt het viersterrenvriesvak de mogelijkheid tot supersnel invriezen. Energiezuinig invriezen met SuperFrost Met de digitale temperatuuraanduiding kun je de LIEBHERR TP1764 22 koelkast altijd nauwkeurig op de juiste temperatuur instellen. Wil je iets invriezen? Met SuperFrost kan dat superzuinig. Door SuperFrost in te schakelen daalt de temperatuur in het vriesvak snel naar -32°. Zo blijven de vitaminen in de bevroren producten optimaal behouden. En je hebt er verder geen omkijken naar: na 65 uur schakelt SuperFrost automatisch terug naar de normale temperatuur. De TP1764 22 heeft een inhoud van 124 liter en het vriesvak heeft een inhoud van 19 liter. Het koelgedeelte kun je flexibel indelen. Hierin zitten twee glazenplankjes met een RVS afwerking die je op elke gewenste hoogte kunt plaatsen. Onderin zitten twee groenteladen waarin je verse groenten en fruit altijd op een ideale temperatuur bewaard blijven. Ook de vakjes aan de binnenkant van de deur kun je naar wens instellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je het bovenblad verwijderen, waarmee de TP1764 22 geschikt is voor onderbouw. Ten slotte kun je de draairichting van de deur verwisselen. Kortom: de LIEBHERR TP1764 22 mag dan een tafelmodel koelkast zijn, door zijn lage stroomverbruik en dankzij de SuperFrost-functie biedt hij je net dat beetje meer.

vanaf € 479,00
Liebherr CN 3915-20 Bottomfreezer 221L + 119L **** A++

Liebherr CN 3915-20 Bottomfreezer 221L + 119L **** A++

Grote koelvriescombinatie voor grote huishoudens De LIEBHERR CN3915 20 is een grote koelvriescombinatie die geschikt is voor grote huishoudens. Dankzij het PowerCooling-systeem koelen levensmiddelen snel af en met VarioSpace kun je ook grotere vriesproducten kwijt. Ruime koelvriescombinatie met DuoCooling Deze koelvriescombinatie heeft maar liefst 340 liter aan koelruimte en 119 liter aan vriesruimte. Dat betekent volop ruimte voor een groot huishouden van meer dan vier personen. Met het DuoCooling-systeem kun je het koelgedeelte en vriesgedeelte los van elkaar in- en uitschakelen. Daarnaast geeft dit systeem je de mogelijkheid om voor beiden de temperatuur nauwkeurig in te stellen zonder dat ze elkaar beïnvloeden. Efficiënt koelen op een energiezuinige manier De LIEBHERR CN3915 20 is uitgerust met het PowerCooling-systeem. Daardoor worden verse levensmiddelen zo snel mogelijk op temperatuur gebracht. Het SuperCool-systeem brengt het koelgedeelte binnen zes uur naar +2 graden. Vervolgens wordt de temperatuur in de binnenruimte constant op peil gehouden. Wanneer je de deur opent, wordt de ventilator uitgeschakeld om extra energie te besparen. Flexibele opbergruimte met VarioSpace De vriezer van de LIEBHERR CN3915 20 kun je naar behoefte aanpassen zodat je zowel grote als kleine vriesproducten kunt opbergen. De transparante schuifladen en glazen tussenbodems kun je namelijk verwijderen zodat je grote artikelen kwijt kunt. Heb je voornamelijk kleine porties aan vriesproducten? Dan berg je ze overzichtelijk op in de transparante schuifladen zodat je ze snel terugvindt. Koelvriescombinatie zonder onderhoud De LIEBHERR CN3915 20 heeft weinig onderhoud nodig. Dankzij het NoFrost-systeem hoef je het vriesgedeelte namelijk nooit volledig te laten ontdooien. De gekoelde lucht wordt namelijk gecirculeerd en het vocht wordt doorlopend afgevoerd. Hierdoor heb je geen last van ijsvorming en hoef je de vriezer nooit meer uit te zetten voor onderhoud. Ben je op zoek naar een grote koelvriescombinatie voor een groot huishouden? De LIEBHERR CN3915 20 biedt extra veel ruimte aan koel- en vriesproducten en is voorzien van het innovatieve PowerCooling- en NoFrost-systeem.

vanaf € 999,00
Liebherr koelkast (inbouw) IK1920-20

Liebherr koelkast (inbouw) IK1920-20

Liebherr koelkast (inbouw) IK 1920-20 Deze inbouwkoelkast heeft een verfijnd afgewerkte binnenruimte met luxe GlassLine interieur. Het apparaat is uitgerust met een digitale temperatuurmeter en handige SuperCool functie. In de BioCool lades blijven je producten tot 2 keer langer vers. Fraai, hoogwaardig interieur De volledige Glassline uitrusting geeft de binnenruimte een overzichtelijke en esthetische aanblik. Zuilvormige houders aan beide zijden zorgen ervoor dat de draagplateaus in hoogte kunnen worden versteld zonder dat ze eerst moeten worden uitgenomen. De van gesatineerd veiligheidsglas verwaardigde draagplateaus zijn sterk (tot 20 kg belastbaar), krasbestendig en zeer makkelijk te reinigen. De Glassline deurvakken met gehard glazen bodem zijn eveneens flexibel indeelbaar. Een energiezuinige led lamp zorgt voor verlichting in alle hoeken van de Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20. Elektronische temperatuurregeling en SuperCool functie De koeltemperatuur wordt elektronisch geregeld en digitaal weergegeven. Met een simpele up/down toets kun je de temperatuur aanpassen. Wanneer je veel nieuwe, ongekoelde levensmiddelen of flessen in de koelkast stopt, kun je de SuperCool functie inschakelen. Hiermee wordt gedurende twaalf uur de temperatuur naar +2 °C verlaagt. Verse producten zoals groente en fruit bewaar je in de BioCool lades onderin de koelkast. De luchtvochtigheid is instelbaar, waardoor de levensmiddelen hun vitaminen en mineralen tot 2 keer langer kunnen behouden. Garantie voor een gezonde maaltijd! Perfecte integratie met je keuken interieur De Liebherr IK1920-20 koelkast heeft een deur-op-deur montage en laat zich naadloos in je meubelkast inbouwen: Afstandhouders bij de vier bevestigingspunten zorgen ervoor dat het apparaat op de juiste diepte in de nis wordt geplaatst. Dankzij een inbouw bevestigingsplaat kan het deurpaneel in hoogte, breedte en diepte worden bijgesteld. De draairichting van de deur kan veranderd worden (rechtsdraaiend af fabriek). De pootjes onder de koelkast zijn in hoogte verstelbaar. De Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20 heeft een laag A++ energieverbruik en een zelfsluitende deur. De binnenruimte met een inhoud van 181 liter biedt je flexibele mogelijkheden om levensmiddelen op te slaan en op de juiste temperatuur te bewaren.

vanaf € 798,00
Liebherr CNP4313-21 Bottomfreezer 209L+95L A+++

Liebherr CNP4313-21 Bottomfreezer 209L+95L A+++

"Nieuwe etenswaren worden snel ingevroren in de LIEBHERR CNP 4313-21 koel-vriescombinatie doordat de temperatuur tijdelijk wordt verlaagd. En u hoeft de vriezer nooit te ontdooien, dankzij de NoFrost technologie. Dat bespaart u een vervelend schoonmaakklusje. Een zeer zuinige en stille koelkast met A+++ energielabel.Voordelen van de LIEBHERR CNP 4313-21* Nooit meer ontdooien dankzij de NoFrost technologie* SuperFrost - Nieuwe etenswaren worden extra snel ingevroren doordat de temperatuur tijdelijk wordt verlaagd* De temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is apart in te stellen* Zuinige, stille koelkast met energielabel A+++Wat maakt de LIEBHERR CNP 4313-21 WIT uniek?De CNP 4313-21 is een koel-vriescombinatie van Liebherr. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 209 liter, heeft n groente- en fruitlade en is voorzien van vier draagplateaus. De centraal geplaatste LED plafondverlichting neemt weinig ruimte in en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koelgedeelte. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 95 liter en is voorzien van drie vriesladen.De vriezer beschikt over de NoFrost-technologie. Levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren en de warmte en luchtvochtigheid worden automatisch afgevoerd.SuperFrost zorgt voor een temperatuurdaling naar -32C om producten snel en met behoud van vitaminen in te vriezen. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden.Dit model is voorzien van twee volledig gescheiden koelsystemen. Hierdoor kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen. De koel-vriescombinatie heeft een geluidsniveau van 40 dB en is voorzien van energieklasse A+++."

vanaf € 699,00
Liebherr IKP1960-20 Inbouwkoelkast 102cm A+++

Liebherr IKP1960-20 Inbouwkoelkast 102cm A+++

Zeer zuinige koeler met extra'sDe Liebherr IKP 1950 is een zeer zuinige inbouw koelkast voorzien van handige extra's als een zelfsluitende deur met SoftSystem, tiptoetsbediening en een digitale temperatuurmeter. De LED lichtzuil zorgt voor een perfecte interieurverlichting. LED lichtzuilenDe LED lichtzuilen bieden de best mogelijke verlichting. In de lichtzuilen links en rechts zijn tientallen LEDs aangebracht die voor een gelijkmatige verlichting van de koelruimte zorgen. De LED zuilen bieden veel flexibiliteit bij het plaatsen van de GlassLine draagplateaus die om de 4 cm kunnen worden ingeschoven.SoftSystem deursluitingDe SoftSystem deursluiting biedt extra comfort. Het SoftSystem dempt niet alleen de beweging bij het sluiten maar zorgt ook dat de deur vanaf 30 altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

vanaf € 1.098,00
Liebherr GN 1066-20 Diepvriezer tafelmodel 91L 85cm, A+

Liebherr GN 1066-20 Diepvriezer tafelmodel 91L 85cm, A+

De Liebherr GN 1066-20 vrieskast tafelmodel is voorzien van SuperFrost, FrostControl en NoFrost-techniek. De inhoud bestaat uit 91 liter die verdeeld is over 3 transparante lades. De vrieskast beschikt over kinderbeveiliging zodat ongewenste bediening van het apparaat voorkomen kan worden. Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage. Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat. De FrostControl aanduiding toont na een stroomstoring de hoogste temperatuur die in het vriesgedeelte werd bereikt. En helpt daarmee de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten na een stroomonderbreking te beoordelen. Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen.

vanaf € 499,00
Liebherr IK1620-20 Inbouwkoelkast 88cm A++

Liebherr IK1620-20 Inbouwkoelkast 88cm A++

Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, comfort en gebruiksgemak De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 is een toestel dat ontworpen is met de focus op gebruiksgemak en comfort op nagenoeg elk vlak. Dit merk je aan het lage verbruik, de vele praktische extra's, het lage geluidsniveau en de vlotte installatie. Het toestel is daarnaast ook nog eens compact en kent een strak design dat binnen elke keuken past. Zeker mensen met een kleine keuken zullen deze handige inbouwkoelkast kunnen waarderen. Stille en zuinige inbouwkoelkast De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 heeft een geluidsniveau van amper 33 dB. Hiermee is het toestel nagenoeg geluidloos en merk je amper dat het in je keuken staat wanneer het in de voorziene nis bevestigd is. Omdat zuinigheid ook een belangrijke factor is bij het ontwerp van een inbouwkoelkast, werken de designers met LED-verlichting die een minimale afgifte van warmte heeft en een uiterst lange levensduur. Het toestel valt binnen een A++ klasse en een optimale werking en een laag verbruik is dus verzekerd. De deur is zelfsluitend zodat je ze niet per ongeluk kunt laten open staan. Ze wordt geleverd met een verwisselbaar deurscharnier. Je kiest zelf of je de deur naar rechts of links wil laten draaien bij het openen. Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, hoogwaardig en knap interieur Het interieur van de Liebherr inbouwkoelkast is hoogwaardig en voorzien van de luxueuze GlassLine uitrusting. De draagplateaus zijn stuk voor stuk vervaardigd uit veiligheidsglas en eenvoudig in onderhoud. Ze zijn krasbestendig en afgewerkt met een lijst uit edelstaal en aan de achterzijde is een afneembare strip voorzien. Je plaatst ze op de hoogte die je zelf het handigste vindt in functie van je voedingswaren zonder dat je ze eerst uit de koelkast moet nemen. Wil je dit wel doen omdat je ze bijvoorbeeld eens grondig wil poetsen, dan is een deuropening van amper 90° nodig om aan de slag te kunnen.Onderaan is de inbouwkoelkast van Liebherr voorzien van twee transparante glazen bakken waarin je zaken als fruit of groenten kunt plaatsen of levensmiddelen naar keuze. Doordat je in de bakken kunt zien, zelfs wanneer ze gesloten zijn, weet je in een oogopslag welke voedingswaren je nog in de koelkast hebt staan.

vanaf € 699,00
Liebherr GT3032-22 Kofferdiepvriezer 284L A++

Liebherr GT3032-22 Kofferdiepvriezer 284L A++

De GT 3032-22 is een vrieskist met balansdeksel van Liebherr. Hij heeft een netto inhoud van 284 liter. Dit model beschikt over de functie SuperFrost waarbij de temperatuur naar -32 wordt gebracht. Producten zullen sneller en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een aantal uur wordt de functie automatisch uitgeschakeld en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dankzij StopFrost hoeft u minder vaak de vriezer te ontdooien. StopFrost zorgt voor vermindering van rijpvorming in de vriezer en op de producten zelf. Door een lichte verwarming van de buitenzijwand wordt condensvorming tussen de twee kasten voorkomen. Bij storing kunnen de producten tot 54 uur bewaard worden. De vrieskist heeft een geluidsniveau van 39 dB en is voorzien van energieklasse A++.

vanaf € 649,00
Liebherr CNP4813-21 Bottomfreezer 243L+95L A+++

Liebherr CNP4813-21 Bottomfreezer 243L+95L A+++

De Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 voor optimale functionaliteit Wanneer je het over belangrijke noodzakelijke keukenapparatuur hebt, denk je al snel aan goed kunnen koelen en vriezen. Je kunt tegenwoordig in een modern huishouden niet meer zonder een functionele ruime koelkast en een vriezer. In de Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 kun je veel levensmiddelen goed gekoeld en ingevroren bewaren. Met dit NoFrost apparaat kun je al je producten nog langer vers en op smaak houden. Zorgeloos koelen en vriezen met een topmodel van Liebherr Met een topmodel als de Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 kun je jarenlang zorgeloos koelen en vriezen. Het vriesgedeelte blijft altijd ijsvrij door de toepassing van gekoelde circulatielucht waarbij de luchtvochtigheid efficiënt wordt afgevoerd. Dankzij de NoFrost-comfort techniek hoeft dit model nooit meer te worden ontdooid. Het DuoCooling systeem werkt met wee volledig gescheiden koelsystemen waardoor de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte onafhankelijk geregeld wordt. Tussen het koel- en vriesgedeelte vindt ook geen uitwisseling van lucht plaats. Hierdoor worden uitdroging van levensmiddelen en de overdracht van geuren voorkomen. De Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 heeft een elektronisch precisiebedieningssysteem met een ingebouwd digitaal temperatuurdisplay waarop je alle instellingen eenvoudig af kunt lezen. Het flessendraagrooster in de deur van deze koelvriescombinatie biedt een aantrekkelijk gevormde praktische oplossing om flessen op ruimtebesparende wijze te kunnen bewaren. De deuren van dit model zijn in draairichting verstelbaar zodat je ze kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte in je keuken. De ruime groentelade en 4 glazen legplateaus in het koeldeel geven je veel handige ruimte om je producten overzichtelijk te bewaren. De drie vrieslades zijn groot genoeg om veel levensmiddelen langdurig te kunnen invriezen. Met de Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 kies je voor uitstekende specificaties zoals: een strak modern design NoFrost-comfort techniek een elektronisch precisiebedieningssysteem een digitaal temperatuurdisplay een flessendraagrooster in de deur in draairichting verstelbare deuren een ruime groentelade en 4 glazen legplateaus in het koeldeel drie grote vrieslades De Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 is al met al een waardevolle aanschaf waaraan je jarenlang onbezorgd plezier en gebruikersgemak kunt beleven.

vanaf € 799,00
Liebherr CN4313-21 Bottomfreezer 209L+95L A++

Liebherr CN4313-21 Bottomfreezer 209L+95L A++

De CN 4313-21 is een koel-vriescombinatie van Liebherr. Het koelgedeelte is voorzien van een netto inhoud van 209 liter en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 95 liter. Het model is voorzien van twee volledig gescheiden koelsystemen waarbij de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig kan worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt van overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen. De centraal geplaatste LED plafondverlichting zorgt voor een gelijkmatige verlichting in het koelgedeelte en neemt weinig ruimte in beslag. De vier legplateaus zorgen voor voldoende ruimte om uw producten op te kunnen bergen. Dit model is voorzien van de NoFrost diepvriestechniek, waarbij levensmiddelen worden ingevroren met een gekoelde luchtstroom. Warmte en luchtvochtigheid worden automatisch afgevoerd. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een praktisch systeem voor extra bewaarruimte. Dankzij SuperFrost kunnen producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren.

vanaf € 649,00
Liebherr koelkast met vriesvak CU 3331-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 3331-20

Dexa0Liebherr CU 3331-20 is een compacte koel- en vriescombinatie met LED-verlichting en twee groenteladen. De CU 3331-20 heeft energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB. De voordelen van de Liebherr CU 3331-20: * Energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB * Extra bewaarruimte dankzij VarioSpace * Praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System * Handige energiezuinige LED-verlichting * CoolPlus-functie voor sneller invriezen Extra bewaarruimte met VarioSpace en praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System Dankzij VarioSpace ontdek je extra bewaarruimte. Dit praktische systeem zorgt ervoor dat je grote producten kan bewaren door de glasplateaus eenvoudig te verwijderen. Het is daarnaast mogelijk om je producten in te vriezen en te bewaren in iedere vrieslade dankzij het Frost Safe System. De rondom gesloten diepvriesladen zijn extra hoog, hebben een transparante voorzijde en zijn uitneembaar. Ook heb je altijd optimaal zicht op je producten, waardoor je altijd het overwicht behoudt. Energiezuinige LED-verlichting en handige, sterke draagplateaus De CU 3331-20 heeft een LED-verlichting die niet alleen energiezuinig is, de verlichting heeft ook een zeer lange levensduur en minimale warmteafgifte. Daarnaast is de stijlvolle GlassLine-uitrusting belastbaar tot 30 kg en is eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze plateaus ook krasbestendig. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder deze eerst uit te hoeven nemen. Bij een deuropening van 90° zijn de glasplateaus uitneembaar. Sneller invriezen dankzij CoolPlus-functie Dankzij de CoolPlus-functie kan de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren worden verlaagd, om daarmee je producten snel en vitaminevriendelijk in te vriezen. Daarnaast zorgt CoolPlus ervoor dat de koelkast, ook bij een omgevingstemperatuur lager dan 18°C, tot een omgevingstemperatuur van +10°C blijft functioneren.

vanaf € 549,00
Liebherr koelkast met vriesvak CU 2831-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 2831-20

Liebherr CU 2831. Kastontwerp: Vrijstaand. Totale nettocapaciteit: 265 l. Deurscharnieren: Rechts. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: 39 dB. Nettocapaciteit koelkast: 212 l, Koelkast binnenverlichting, Aantal planken koelkast: 4, Aantal groente lades: 2. Nettocapaciteit vriezer: 53 l, Vriescapaciteit: 4 kg/24u. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 192 kWu. Kleur van het product: Wit

vanaf € 499,00
Liebherr IKS2330-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr IKS2330-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr koelkast /inbouw IKS2330-20 Een hoge kwaliteit inbouwkoelkast die valt in energieklasse A++. Met Liebherr haal je kwaliteit in huis. Gebruiksvriendelijk en oerdegelijk, speciaal voor in jouw keuken! Ergonomie en montage van de Liebherr IKS2330-20 De Liebherr IKS2330-20 is een inbouwkoelkast die je monteert in je keuken met het sleepdeursysteem. De deur heeft een verwisselbare draairichting om zo optimaal op jouw wensen en ruimte aan te sluiten. Voor de veiligheid is de deur voorzien van een kinderslot. Let er bij het sleepdeursysteem even op of dit ook past bij jouw keuken. Met een geluidsniveau van 35 dB maakt deze koelkast weinig geluid. Je kunt hem dus ook in een open keuken plaatsen. Inrichten maar! Zet de Liebherr koelkast /inbouw IKS2330-20 open en de zuinige LED verlichting laat een mooie inhoud zien. Je ziet 6 glazen legplateaus die je in hoogte kan verstellen. Deze plateaus zijn gemaakt van GlassLine veiligheidsglas. Dit is onbreekbaar en lekker makkelijk schoon te houden. Groenten kan je bewaren in de transparante groentelade. Je ziet altijd wat je in huis hebt! In de IKS2330-20 vind je 4 stevige deurvakken. In het onderste deurvak kan je grotere flessen bewaren. De middelste deurvakken bieden je de ruimte voor kleinere flessen en verpakkingen. Het bovenste deurvak heeft een eierenrek dat geschikt is voor 20 eieren. De netto inhoud van de Liebherr IKS2330-20 is 217 liter. Daarom de Liebherr koelkast /inbouw IKS2330-20 Professioneel en degelijk koelen, maar dan thuis! De zuinige Liebherr IKS2330-20 biedt je deze mogelijkheid. De flexibele indeling, kinderslot en degelijk materiaal maken deze koelkast bijzonder betrouwbaar.

vanaf € 799,00
Liebherr GNP 1913-21 Diepvriezer 151L 125cm, A++

Liebherr GNP 1913-21 Diepvriezer 151L 125cm, A++

De Liebherr GNP 1913 heeft een netto inhoud van 151 liter. De diepvrieskast is energiezuinig en beschikt over invriesautomaat, temperatuur- en deuralarm en heeft variabele ruime voor hoge verpakkingen. De diepvriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Dit praktische systeem zorgt voor extra bewaarruimte, zodat u hoge verpakkingen makkelijk kwijt kunt. Dankzij NoFrost worden uw producten met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. U hoeft daarom uw vriezer nooit meer te ontdooien. De diepvrieskast is dankzij de in hoogte verstelbare pootjes ook stabiel op een ongelijkmatige ondergrond. Met de deurgreep met gentegreerd openingsmechanisme is het openen van de deur nu nog makkelijker. Er is bijna geen krachtinspanning voor nodig. Dankzij de hevelfunctie kunt u zelfs kort na elkaar de deur openen. Zo blijven ook uw deurrubbers langer goed. U kunt de deurdraairichting wijzigen. Energieklasse A++.

vanaf € 549,00
Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IK3520-20

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IK3520-20

Ideaal voor een groot gezin De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is de ideale koelkast voor een groot gezin. De koelkast beschikt over 325 liter aan koelruimte. De koelkast is op verschillende manieren in te richten, zodat je al je boodschappen met gemak kwijt kunt. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook geld mee besparen. Dankzij energielabel A++ is de koelkast goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ruime koelkast met handige functies De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen een hele ruime koelkast, hij beschikt ook nog eens over handige functies. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de ruimte regelmatig gekoeld en blijft de temperatuur constant. Dit zorgt ervoor dat je producten een stuk langer vers blijven. Om ook groente en fruit langer vers te houden, gebruik je een vershoudlade. In deze twee BioCool lades is de vochtigheidsgraad iets anders dan in de rest van de koelkast. Hierdoor blijven groente en fruit tot wel twee keer zo lang vers. Het is fijn om overzicht te hebben in de koelkast, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. De ruime koelkast van Liebherr is overzichtelijk in te delen. Met het Liebherr eierrek en het flessendraagrooster doe je dat nog makkelijker. De koelkast heeft GlassLine-plateaus, dit zijn stevige glazen platen die veel gewicht aan kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 Ruime koelkast Energielabel A++ GlassLine-interieur Deur- op deur bevestiging Luchtcirculatie voor een constante temperatuur Bespaar ruimte én energie Met de energiezuinige koelkast van Liebherr bespaar je een hoop ruimte en energie. De handige indeling zorgt ervoor dat je ieder plekje van de koelkast efficiënt kunt gebruiken. Producten worden gelijkmatig gekoeld en alles blijft zijn eigen smaak goed behouden. Ben je op zoek naar een ruime koelkast waar je al je boodschappen in kwijt kunt? Dan is de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 een goede optie.

vanaf € 1.198,00
Liebherr K 2630-20 Koelkast 248L A++

Liebherr K 2630-20 Koelkast 248L A++

De Liebherr K 2630-20 is een flexibel in te delen koelkast. De 5 glazen draagplateaus zijn allemaal in hoogte verstelbaar. Zo kies je de indeling die jij handig vindt. Ook de hoogtes van de vakken in de deur bepaal je zelf. De 2 lades onderin de koelkast gebruik je om groenten en fruit overzichtelijk op te bergen. In totaal past er voor 248 liter aan etenswaren in deze koelkast. Dat is genoeg voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Grote hoeveelheden eten laat je snel afkoelen met de SuperCool functie. De temperatuur daalt dan gedurende 12 uur naar 2 graden Celsius. Alle losse onderdelen van deze koelkast zijn vaatwasmachine bestendig. Het schoonmaken heb je dus in een mum van tijd gedaan.

vanaf € 549,00
Liebherr IK2320-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr IK2320-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

De Liebherr IK2320 20: details maken het verschil Wil je een wat ruimere inbouwkoelkast die superzuinig is en die perfect in jouw keuken past? De Liebherr IK2320 20 biedt je de nieuwste Liebherr-technologie achter de meubeldeur van jouw keuken. Wat voor keuken je ook hebt, de Liebherr IK2320 20 inbouwkoelkast past er altijd in. Door de handige deur-op-deur techniek integreert hij moeiteloos in elke keuken. Zo ben je altijd verzekerd van een energiezuinige koelkast. Met het flexibele GlassLine interieur, de BioCool-Box en Liebherr's befaamde deelbare glasplateau kun je de koelkast helemaal naar je eigen hand zetten. En voor de IK2320 20 geldt: de details maken het verschil. Zet het interieur helemaal naar jouw hand Koelkasten van Liebherr zijn populair omdat je de binnenruimte helemaal naar je eigen hand kunt zetten. De GlassLine draagplateaus kun je op elke gewenste hoogte plaatsen. Wil je een karaf in de koelkast zetten? Met het deelbare glasplateau heb je altijd ruimte voor hogere verpakkingen. Je schuift de helft van het glasplateau onder de andere helft. Ook de vakken in de deur kun je in verschillende hoogtes plaatsen. Een superhandig detail is het uitschuifbare eierrek bovenin de deur. Hierin kun je twintig kippeneieren kwijt. Met de BioCool-Box kun je de vochtigheidsgraad in de koelruimte regelen zodat je groente en fruit langer vers blijven. En als je iets snel wilt afkoelen, dan zorgt SuperCool ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2°C wordt verlaagd. Volledig integreerbaar De Liebherr IK2320 20 is volledig integreerbaar in jouw keuken. Je kunt de deur van de ombouw aan de koelkast verbinden door middel van deur-op-deur-bevestiging en door middel van een sleepdeur. Bij deur-op-deur wordt de deur van de keuken op de deur van de koelkast gemonteerd. Bij een sleepdeur wordt de deur van de ombouw door middel van geleiders verbonden aan de deur van de koelkast. Zo past de IK2320 20 altijd in jouw keuken. Ten slotte is de IK2320 20 met een energie-efficiëntieklasse van A++ superzuinig. De Liebherr IK2320 20 is dus ideaal voor het hele gezin!

vanaf € 899,00