Alle Liebherr producten

~197 producten (0,05 seconden)
Liebherr TP 1764-22 Koelkast tafelmodel 119L+18L 85cm, A+++

Liebherr TP 1764-22 Koelkast tafelmodel 119L+18L 85cm, A+++

De LIEBHERR TP1764 22: superzuinig en flexibel in te delen De LIEBHERR TP1764 22 is dé ideale koelkat voor kleinere huishoudens. Hij is niet alleen zeer zuinig in het verbruik, maar je kunt hem ook indelen zoals jij het wilt. Zo weet je zeker dat al je verse producten goed bewaard blijven. Als je weinig ruimte in je keuken hebt en een tafelmodel koelkast zoekt waarmee je perfect uit de voeten kan, dan is de LIEBHERR TP1764 22 ideaal voor jou. Zo bespaar je allereerst flink op je energierekening. Hij heeft energieklasse A+++ en verbruikt minder dan 100 kWh per jaar. Deze koelkast biedt alle voordelen van een koelkast met ingebouwde vriezer en geeft net dat beetje meer. Zo kun je de indeling helemaal naar je eigen hand zetten én biedt het viersterrenvriesvak de mogelijkheid tot supersnel invriezen. Energiezuinig invriezen met SuperFrost Met de digitale temperatuuraanduiding kun je de LIEBHERR TP1764 22 koelkast altijd nauwkeurig op de juiste temperatuur instellen. Wil je iets invriezen? Met SuperFrost kan dat superzuinig. Door SuperFrost in te schakelen daalt de temperatuur in het vriesvak snel naar -32°. Zo blijven de vitaminen in de bevroren producten optimaal behouden. En je hebt er verder geen omkijken naar: na 65 uur schakelt SuperFrost automatisch terug naar de normale temperatuur. De TP1764 22 heeft een inhoud van 124 liter en het vriesvak heeft een inhoud van 19 liter. Het koelgedeelte kun je flexibel indelen. Hierin zitten twee glazenplankjes met een RVS afwerking die je op elke gewenste hoogte kunt plaatsen. Onderin zitten twee groenteladen waarin je verse groenten en fruit altijd op een ideale temperatuur bewaard blijven. Ook de vakjes aan de binnenkant van de deur kun je naar wens instellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je het bovenblad verwijderen, waarmee de TP1764 22 geschikt is voor onderbouw. Ten slotte kun je de draairichting van de deur verwisselen. Kortom: de LIEBHERR TP1764 22 mag dan een tafelmodel koelkast zijn, door zijn lage stroomverbruik en dankzij de SuperFrost-functie biedt hij je net dat beetje meer.

vanaf € 479,00
Liebherr TP 1434-21 Koelkast tafelmodel 108L+14L 85 cm, A+++

Liebherr TP 1434-21 Koelkast tafelmodel 108L+14L 85 cm, A+++

Deze koelkast is erg zuinig met een A+++ label en heeft een apart vriesvak bovenin. Hij is 55cm breed en heeft een afneembaar werkblad. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 107 liter en de vriezer heeft een inhoud van 15 liter. Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kan deze koelkast goed worden afgesteld op uw ondergrond. Zo staat hij altijd stabiel ongeacht de ondergrond. De deurdraairichting kunt u wijzigen voor wat het beste werkt in uw koelkast. De koelkast werkt met automatische ontdooiing.IndelingDeze koelkast is uitgerust met 2 GlassLine draagplateaus. Deze plateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en daarom sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. Ze zijn afgewerkt met edelstalen lijst en afneembare achterstrip. Ze kunnen in hoogte versteld worden. Ook heeft hij 1 groentelade en verlichting. De deurvakken zijn ook van Comfort Glassline en hebben een geharde glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Hier kunt u uw flessen en levensmiddelen in de deur bewaren. De vakdiepte biedt zelfs plaats aan extra grote verpakkingen van 2 liter. Ook zit er een eierrekje in.CoolplusDe vriezer heeft een Coolplus functie. Hiermee kunt u de temperaturen voor meerdere uren sterk verlagen zodat uw levensmiddelen snel en vitaminevriendelijk ingevroren worden. Daarnaast zorgt de Coolplus er voor dat de koelkast blijft functioneren, ook als hij in een omgeving staat met een temperatuur lager dan 18C maar hoger dan 10C.

vanaf € 349,00
Liebherr GNP 1913-21 Diepvriezer 151L 125cm, A++

Liebherr GNP 1913-21 Diepvriezer 151L 125cm, A++

De Liebherr GNP 1913 heeft een netto inhoud van 151 liter. De diepvrieskast is energiezuinig en beschikt over invriesautomaat, temperatuur- en deuralarm en heeft variabele ruime voor hoge verpakkingen. De diepvriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Dit praktische systeem zorgt voor extra bewaarruimte, zodat u hoge verpakkingen makkelijk kwijt kunt. Dankzij NoFrost worden uw producten met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. U hoeft daarom uw vriezer nooit meer te ontdooien. De diepvrieskast is dankzij de in hoogte verstelbare pootjes ook stabiel op een ongelijkmatige ondergrond. Met de deurgreep met gentegreerd openingsmechanisme is het openen van de deur nu nog makkelijker. Er is bijna geen krachtinspanning voor nodig. Dankzij de hevelfunctie kunt u zelfs kort na elkaar de deur openen. Zo blijven ook uw deurrubbers langer goed. U kunt de deurdraairichting wijzigen. Energieklasse A++.

vanaf € 549,00
Liebherr WTes 5872-21 Wijnklimaatkast 496L A

Liebherr WTes 5872-21 Wijnklimaatkast 496L A

De Liebherr WTes 5872 heeft met zijn toptechniek en design al vele prijzen gewonnen. Met plateaus op rails en 3 apart regelbare koelsystemen, instelbaar tussen de +5C en +20C. 1 plateau is geschikt om geopende flessen schuin te kunnen bewaren. Capaciteit 178 flessen (Bordeauxformaat)

vanaf € 3.499,00
Liebherr CN 3915-20 Bottomfreezer 221L + 119L **** A++

Liebherr CN 3915-20 Bottomfreezer 221L + 119L **** A++

Grote koelvriescombinatie voor grote huishoudens De LIEBHERR CN3915 20 is een grote koelvriescombinatie die geschikt is voor grote huishoudens. Dankzij het PowerCooling-systeem koelen levensmiddelen snel af en met VarioSpace kun je ook grotere vriesproducten kwijt. Ruime koelvriescombinatie met DuoCooling Deze koelvriescombinatie heeft maar liefst 340 liter aan koelruimte en 119 liter aan vriesruimte. Dat betekent volop ruimte voor een groot huishouden van meer dan vier personen. Met het DuoCooling-systeem kun je het koelgedeelte en vriesgedeelte los van elkaar in- en uitschakelen. Daarnaast geeft dit systeem je de mogelijkheid om voor beiden de temperatuur nauwkeurig in te stellen zonder dat ze elkaar beïnvloeden. Efficiënt koelen op een energiezuinige manier De LIEBHERR CN3915 20 is uitgerust met het PowerCooling-systeem. Daardoor worden verse levensmiddelen zo snel mogelijk op temperatuur gebracht. Het SuperCool-systeem brengt het koelgedeelte binnen zes uur naar +2 graden. Vervolgens wordt de temperatuur in de binnenruimte constant op peil gehouden. Wanneer je de deur opent, wordt de ventilator uitgeschakeld om extra energie te besparen. Flexibele opbergruimte met VarioSpace De vriezer van de LIEBHERR CN3915 20 kun je naar behoefte aanpassen zodat je zowel grote als kleine vriesproducten kunt opbergen. De transparante schuifladen en glazen tussenbodems kun je namelijk verwijderen zodat je grote artikelen kwijt kunt. Heb je voornamelijk kleine porties aan vriesproducten? Dan berg je ze overzichtelijk op in de transparante schuifladen zodat je ze snel terugvindt. Koelvriescombinatie zonder onderhoud De LIEBHERR CN3915 20 heeft weinig onderhoud nodig. Dankzij het NoFrost-systeem hoef je het vriesgedeelte namelijk nooit volledig te laten ontdooien. De gekoelde lucht wordt namelijk gecirculeerd en het vocht wordt doorlopend afgevoerd. Hierdoor heb je geen last van ijsvorming en hoef je de vriezer nooit meer uit te zetten voor onderhoud. Ben je op zoek naar een grote koelvriescombinatie voor een groot huishouden? De LIEBHERR CN3915 20 biedt extra veel ruimte aan koel- en vriesproducten en is voorzien van het innovatieve PowerCooling- en NoFrost-systeem.

vanaf € 999,00
Liebherr GN 1066-20 Diepvriezer tafelmodel 91L 85cm, A+

Liebherr GN 1066-20 Diepvriezer tafelmodel 91L 85cm, A+

De Liebherr GN 1066-20 vrieskast tafelmodel is voorzien van SuperFrost, FrostControl en NoFrost-techniek. De inhoud bestaat uit 91 liter die verdeeld is over 3 transparante lades. De vrieskast beschikt over kinderbeveiliging zodat ongewenste bediening van het apparaat voorkomen kan worden. Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage. Om levensmiddelen veilig te bewaren, waarschuwt het akoestische deuralarm naa 60 seconden wanneer de deur openstaat. De FrostControl aanduiding toont na een stroomstoring de hoogste temperatuur die in het vriesgedeelte werd bereikt. En helpt daarmee de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten na een stroomonderbreking te beoordelen. Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen.

vanaf € 499,00
Liebherr IK1620-20 Inbouwkoelkast 88cm A++

Liebherr IK1620-20 Inbouwkoelkast 88cm A++

Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, comfort en gebruiksgemak De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 is een toestel dat ontworpen is met de focus op gebruiksgemak en comfort op nagenoeg elk vlak. Dit merk je aan het lage verbruik, de vele praktische extra's, het lage geluidsniveau en de vlotte installatie. Het toestel is daarnaast ook nog eens compact en kent een strak design dat binnen elke keuken past. Zeker mensen met een kleine keuken zullen deze handige inbouwkoelkast kunnen waarderen. Stille en zuinige inbouwkoelkast De Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20 heeft een geluidsniveau van amper 33 dB. Hiermee is het toestel nagenoeg geluidloos en merk je amper dat het in je keuken staat wanneer het in de voorziene nis bevestigd is. Omdat zuinigheid ook een belangrijke factor is bij het ontwerp van een inbouwkoelkast, werken de designers met LED-verlichting die een minimale afgifte van warmte heeft en een uiterst lange levensduur. Het toestel valt binnen een A++ klasse en een optimale werking en een laag verbruik is dus verzekerd. De deur is zelfsluitend zodat je ze niet per ongeluk kunt laten open staan. Ze wordt geleverd met een verwisselbaar deurscharnier. Je kiest zelf of je de deur naar rechts of links wil laten draaien bij het openen. Liebherr inbouwkoelkast IK1620-20, hoogwaardig en knap interieur Het interieur van de Liebherr inbouwkoelkast is hoogwaardig en voorzien van de luxueuze GlassLine uitrusting. De draagplateaus zijn stuk voor stuk vervaardigd uit veiligheidsglas en eenvoudig in onderhoud. Ze zijn krasbestendig en afgewerkt met een lijst uit edelstaal en aan de achterzijde is een afneembare strip voorzien. Je plaatst ze op de hoogte die je zelf het handigste vindt in functie van je voedingswaren zonder dat je ze eerst uit de koelkast moet nemen. Wil je dit wel doen omdat je ze bijvoorbeeld eens grondig wil poetsen, dan is een deuropening van amper 90° nodig om aan de slag te kunnen.Onderaan is de inbouwkoelkast van Liebherr voorzien van twee transparante glazen bakken waarin je zaken als fruit of groenten kunt plaatsen of levensmiddelen naar keuze. Doordat je in de bakken kunt zien, zelfs wanneer ze gesloten zijn, weet je in een oogopslag welke voedingswaren je nog in de koelkast hebt staan.

vanaf € 659,00
Liebherr Ksl 2630-20 Koelkast 248L A++

Liebherr Ksl 2630-20 Koelkast 248L A++

De Liebherr K 2630 is een zuinige koeler met bijna 250 liter inhoud. De koeler heeft een netto koel inhoud van 248 liter. Hij is voorzien van PowerCooling. PowerCooling zorgt voor een snelle afkoeling van verse levensmiddelen en een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Bij deuropening wordt deze functie uitgeschakeld waardoor de koude lucht in de koelkast blijft en energie wordt bespaard. De temperatuur wordt grafisch weergegeven. De koeler beschikt over 5 GlassLine draagplateaus waarvan 1 deelbaar, een verstelbaar flessenrooster voor grote gezinsflessen, Comfort GlassLine deurvakken met flessenhouder en een eierrekje. De deurvakken zijn verstelbaar en voorzien van uitneembare gehard glazen bodem. De koeler heeft veel ruimte, maar is slechts 1,63 meter hoog. Energieklasse A++.

vanaf € 599,00
Liebherr koelkast met vriesvak CU 2831-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 2831-20

Liebherr CU 2831. Kastontwerp: Vrijstaand. Totale nettocapaciteit: 265 l. Deurscharnieren: Rechts. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: 39 dB. Nettocapaciteit koelkast: 212 l, Koelkast binnenverlichting, Aantal planken koelkast: 4, Aantal groente lades: 2. Nettocapaciteit vriezer: 53 l, Vriescapaciteit: 4 kg/24u. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 192 kWu. Kleur van het product: Wit

vanaf € 489,00
Liebherr IK2320-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

Liebherr IK2320-20 Inbouwkoelkast 122cm A++

De Liebherr IK2320 20: details maken het verschil Wil je een wat ruimere inbouwkoelkast die superzuinig is en die perfect in jouw keuken past? De Liebherr IK2320 20 biedt je de nieuwste Liebherr-technologie achter de meubeldeur van jouw keuken. Wat voor keuken je ook hebt, de Liebherr IK2320 20 inbouwkoelkast past er altijd in. Door de handige deur-op-deur techniek integreert hij moeiteloos in elke keuken. Zo ben je altijd verzekerd van een energiezuinige koelkast. Met het flexibele GlassLine interieur, de BioCool-Box en Liebherr’s befaamde deelbare glasplateau kun je de koelkast helemaal naar je eigen hand zetten. En voor de IK2320 20 geldt: de details maken het verschil. Zet het interieur helemaal naar jouw hand Koelkasten van Liebherr zijn populair omdat je de binnenruimte helemaal naar je eigen hand kunt zetten. De GlassLine draagplateaus kun je op elke gewenste hoogte plaatsen. Wil je een karaf in de koelkast zetten? Met het deelbare glasplateau heb je altijd ruimte voor hogere verpakkingen. Je schuift de helft van het glasplateau onder de andere helft. Ook de vakken in de deur kun je in verschillende hoogtes plaatsen. Een superhandig detail is het uitschuifbare eierrek bovenin de deur. Hierin kun je twintig kippeneieren kwijt. Met de BioCool-Box kun je de vochtigheidsgraad in de koelruimte regelen zodat je groente en fruit langer vers blijven. En als je iets snel wilt afkoelen, dan zorgt SuperCool ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte gedurende zes uur naar +2°C wordt verlaagd. Volledig integreerbaar De Liebherr IK2320 20 is volledig integreerbaar in jouw keuken. Je kunt de deur van de ombouw aan de koelkast verbinden door middel van deur-op-deur-bevestiging en door middel van een sleepdeur. Bij deur-op-deur wordt de deur van de keuken op de deur van de koelkast gemonteerd. Bij een sleepdeur wordt de deur van de ombouw door middel van geleiders verbonden aan de deur van de koelkast. Zo past de IK2320 20 altijd in jouw keuken. Ten slotte is de IK2320 20 met een energie-efficiëntieklasse van A++ superzuinig. De Liebherr IK2320 20 is dus ideaal voor het hele gezin!

vanaf € 809,00
Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IK3520-20

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IK3520-20

Ideaal voor een groot gezin De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is de ideale koelkast voor een groot gezin. De koelkast beschikt over 325 liter aan koelruimte. De koelkast is op verschillende manieren in te richten, zodat je al je boodschappen met gemak kwijt kunt. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen heel functioneel, je kunt er ook geld mee besparen. Dankzij energielabel A++ is de koelkast goed voor het milieu en voor je portemonnee. Ruime koelkast met handige functies De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 is niet alleen een hele ruime koelkast, hij beschikt ook nog eens over handige functies. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de ruimte regelmatig gekoeld en blijft de temperatuur constant. Dit zorgt ervoor dat je producten een stuk langer vers blijven. Om ook groente en fruit langer vers te houden, gebruik je een vershoudlade. In deze twee BioCool lades is de vochtigheidsgraad iets anders dan in de rest van de koelkast. Hierdoor blijven groente en fruit tot wel twee keer zo lang vers. Het is fijn om overzicht te hebben in de koelkast, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nog in huis hebt. De ruime koelkast van Liebherr is overzichtelijk in te delen. Met het Liebherr eierrek en het flessendraagrooster doe je dat nog makkelijker. De koelkast heeft GlassLine-plateaus, dit zijn stevige glazen platen die veel gewicht aan kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 Ruime koelkast Energielabel A++ GlassLine-interieur Deur- op deur bevestiging Luchtcirculatie voor een constante temperatuur Bespaar ruimte én energie Met de energiezuinige koelkast van Liebherr bespaar je een hoop ruimte en energie. De handige indeling zorgt ervoor dat je ieder plekje van de koelkast efficiënt kunt gebruiken. Producten worden gelijkmatig gekoeld en alles blijft zijn eigen smaak goed behouden. Ben je op zoek naar een ruime koelkast waar je al je boodschappen in kwijt kunt? Dan is de Liebherr koelvriescombinatie /inbouw IK3520-20 een goede optie.

vanaf € 1.179,00
Liebherr TP 1724-21 Koelkast tafelmodel 127L+18L 85cm, A+++

Liebherr TP 1724-21 Koelkast tafelmodel 127L+18L 85cm, A+++

Compacte en praktische koelkast Deze Liebherr TP1724 21 is de ideale koelkast voor een klein huishouden tot twee personen. Met 125 liter koelruimte en 18 liter vriesruimte bewaar je met gemak alle verse levensmiddelen voor één week of zelfs langer. Daarnaast zorgt de slimme indeling met twee groentelades, een in hoogte verstelbaar half plateau en deurvakken voor veel praktisch gemak. Met het energielabel A+++ is deze koel-vriescombinatie zeer energiezuinig! Benut je koelruimte optimaal Een kleine koelkast is de perfecte oplossing voor huishoudens met één of twee personen en een kleine keuken. Als je voor een tafelmodel kiest, wil je natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk omgaan met de koelruimte die je hebt. Doordat het bovenste plateau minder diep is, kun je grotere flessen en potten kwijt op het onderste plateau. Daarnaast kun je standaardflessen en kleine items zoals jampotten en eieren kwijt in de deurvakken. Zo benut je je koelruimte optimaal! Integreer de koelkast eenvoudig in elke ruimte Dankzij het compacte formaat van de Liebherr TP1724 21 met een breedte, diepte en hoogte van respectievelijk 60.1, 62.8 en 85 centimeter is deze koelkast eenvoudig te plaatsen in elke ruimte. Daarnaast kun je de draairichting van de deur verwisselen zodat elke hoek geschikt is. Ook heb je de mogelijkheid om het bovenblad af te nemen zodat de hoogte wordt verminderd met 3 centimeter. Dat is bijvoorbeeld handig als je de koelkast onder een aanrechtblad wilt plaatsen. Kies voor de Liebherr TP1724 21 als je op zoek bent naar een krachtige en compacte koelkast met efficiënte opbergmogelijkheden!

vanaf € 407,00
Liebherr WKt 4551-21 Wijnbewaarkast 413L, A++, terra

Liebherr WKt 4551-21 Wijnbewaarkast 413L, A++, terra

De Liebherr wijnbewaarkast WKt 4551 is rondom uitgevoerd in terrakleur met aluminium hevelgreep. GrandCru model met verstelbare houten legplateaus, digitale temperatuurmeter, LED verlichting, ventilatiekoeling en alarmering. Capaciteit 201 flessen (Bordeauxformaat).

vanaf € 1.550,00
Liebherr Ksl 2814-20 Koelkast 232L+21L 140cm, A++

Liebherr Ksl 2814-20 Koelkast 232L+21L 140cm, A++

De Liebherr Ksl 2814 is een 55 cm brede koelkast in staalgrijs design met rvs deurgreep. Met inwendig vriesvak, LED verlichting en een verstelbaar flessenrooster. De sterke deurvakken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van uitneembare gehard glazen bodem.

vanaf € 649,00
Liebherr ICUS3224-20 Inbouwcombi 178cm A++

Liebherr ICUS3224-20 Inbouwcombi 178cm A++

Extra groot koelgedeelteDe Liebherr ICUS 3224 inbouw koel/vriescombinatie met sleepdeur montage systeem heeft een extra groot koeldeel. Alle GlassLine plateaus zijn snel verstelbaar, 1 plateau is half deelbaar en de verstelbare deurvakken zijn voorzien van een gehard glazen bodem die uitneembaar is. Hoogwaardig interieurHet hoogwaardig interieur van Glassline is erg makkelijk schoon te houden en de draagplateaus zijn daarnaast sterk, krasbestendig en afgewerkt met edelstalen lijsten en afneembare achterstrips. U kunt ook gemakkelijk de glasplateaus in hoogte verstellen. Ook de deurvakken zijn van Glassline en kunt u op verschillende hoogtes plaatsen.PowerCoolingPowerCooling zorgt voor een snelle koeling van verse levensmiddelen en gelijkmatige temperatuur in het gehele interieur. Als u de deur opent schakelt deze functie zich uit zodat de koude lucht in de koelkast blijft en u energie bespaart. No-Frost vriezerDe vriezer heeft een No Frost systeem waarbij warmte en luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd. U heeft dus nooit meer ijs aan de binnenkant van de vriezer. Er zitten ruime vakken in de vriezer zodat u ook bijvoorbeeld een hoge ijstaart met gemak kwijt kunt. Zowel in de koelkast als in de vriezer kunt u snel levensmiddelen afkoelen/invriezen.Frost Safe System Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

vanaf € 999,00
Liebherr WTb 4212-20 Wijnklimaatkast 401L, A, zwart

Liebherr WTb 4212-20 Wijnklimaatkast 401L, A, zwart

Drink en serveer wijn in de beste conditie De WTB421220 Wijnkoelkast van Liebherr heeft een instelbaar temperatuurverloop van +5 tot +7C onderaan, en +16 tot +18C bovenaan. Met de verstelbare legplateaus en twee digitale temperatuurmeters creert u eenvoudig de beste indeling en monitoring voor uw wijncollectie. In deze koelkast passen 200 wijnflessen (Bordeaux formaat). Daarnaast filtert de koelkast constant zodat een optimale luchtkwaliteit wordt gegarandeerd. Verder is de buitenkant strak afgewerkt in matzwart, en is de deur voorzien van isolatieglas.

vanaf € 1.499,00
Liebherr GP 1376 Premium Vrijstaand Staand 104l A++ Wit

Liebherr GP 1376 Premium Vrijstaand Staand 104l A++ Wit

Dexa0Liebherr GP 1376 is een 55 cm brede, energiezuinige diepvrieskast tafelmodel, met 103 liter netto inhoud. Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is. Met digitale temperatuurdisplay en handige invriesautomaat. Invriezen én bewaren in elke lade. Voordelen van product * Reinigen en ontdooien gemakkelijker dankzij SmartFrost * Geschikt voor onverwarmde schuur of garage (tot -15°c) * 103 liter netto inhoud Frost Safe Systeem Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig, in iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar, daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

vanaf € 379,00
Liebherr koelkast met vriesvak CU 2331-20

Liebherr koelkast met vriesvak CU 2331-20

Dexa0Liebherr CU 2331-20 is een compacte koel- en vriescombinatie met LED-verlichting en twee groenteladen. De CU 2331-20 heeft energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB. De voordelen van de Liebherr CU 2331-20: * Energieklasse A++ en een geluidsniveau van 39 dB * Extra bewaarruimte dankzij VarioSpace * Praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System * Handige energiezuinige LED-verlichting * CoolPlus-functie voor sneller invriezen Extra bewaarruimte met VarioSpace en praktisch invriezen en bewaren dankzij Frost Safe System Dankzij VarioSpace ontdek je extra bewaarruimte. Dit praktische systeem zorgt ervoor dat je grote producten kan bewaren door de glasplateaus eenvoudig te verwijderen. Het is daarnaast mogelijk om je producten in te vriezen en te bewaren in iedere vrieslade dankzij het Frost Safe System. De rondom gesloten diepvriesladen zijn extra hoog, hebben een transparante voorzijde en zijn uitneembaar. Ook heb je altijd optimaal zicht op je producten, waardoor je altijd het overwicht behoudt. Energiezuinige LED-verlichting en handige, sterke draagplateaus De CU 2331-20 heeft een LED-verlichting die niet alleen energiezuinig is, de verlichting heeft ook een zeer lange levensduur en minimale warmteafgifte. Daarnaast is de stijlvolle GlassLine-uitrusting belastbaar tot 30 kg en is eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn deze plateaus ook krasbestendig. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder deze eerst uit te hoeven nemen. Bij een deuropening van 90° zijn de glasplateaus uitneembaar. Sneller invriezen dankzij CoolPlus-functie Dankzij de CoolPlus-functie kan de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren worden verlaagd, om daarmee je producten snel en vitaminevriendelijk in te vriezen. Daarnaast zorgt CoolPlus ervoor dat de koelkast, ook bij een omgevingstemperatuur lager dan 18°C, tot een omgevingstemperatuur van +10°C blijft functioneren.

vanaf € 449,00
Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20

Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20

De Liebherr CT 2131 is een A++ dubbeldeurs koelkast van 55 cm breed. Compact van afmetingen, maar met handige voordelen: LED verlichting, uitneembaar glasplateau in het vriesvak, kastbrede groentelade en verstelbare deurvakken. Liebherr CT 2131-20 vrijstaande koel/vriescombinatie Led verlichting LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd. Smartfrost SmartFrost staat voor makkelijk reinigen en sneller ontdooien, betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace. Bepaal zelf de beste indeling Het unieke binnenkuip ontwerp biedt u zeer goede verstelmogelijkheden van de GlassLine draagplateaus, die tot 20 kg belast kunnen worden. De plateaus met afneembare achterstrip kunnen om de 4,5 cm worden geplaatst, een vaak wisselende voorraad levensmiddelen en gezinsflessen vinden moeiteloos hun koele plek. Bij deuropening 90 graden volledig toegankelijk De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90 graden volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor de groentelade.

vanaf € 349,00
Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20

Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 geeft je veel extra's De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 is ruim van inhoud en geeft je veel mogelijkheden de schapruimte naar eigen inzicht in te delen. Met deze koelvriescombinatie hoef je nooit meer te ontdooien en vries je alles razendsnel in. Koelen en vriezen met kwaliteitsonderdelen Als je voor je nieuwe inbouwkeuken een koelvriescombinatie zoekt die je meer dan voldoende ruimte geeft, kijk dan eens in het assortiment van Liebherr. Wil je ook een apparaat dat gebruik maakt van de modernste snufjes, dan is de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 voor jou een goede optie. Hij geeft je 62 liter vriesruimte en een koelgedeelte met een nettocapaciteit van 194 liter. Heb je veel tegelijk in te vriezen? Deze Liebherr heeft binnen 24 uur 4 kg vlees of vis volledig ingevroren. Met een dergelijke vriescapaciteit blijft je voedsel langer vers en zorg je voor een goede voedselkwaliteit. Flexibel in te delen en gebruiksvriendelijk Het vriesvak van de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 is onderaan geplaatst en bevat drie transparante deurvakken. In één oogopslag zie je wat je bewaard hebt en waar nog plaats is. De vakken zijn snel en gemakkelijk te reinigen. Je kunt de glazen VarioSpace plateaus van je vriesvak naar eigen inzicht indelen om bijvoorbeeld extra ruimte te krijgen voor een ijstaart. In het koelgedeelte heb je vijf GlassLine draagplateaus van veiligheidsglas. Elke glasplaat is belastbaar tot 20 kg. Je kunt de legplateaus om de 4,5 cm verplaatsen in de handige zuilvormige plateauhouders. De binnenkant van deze koelkast is glad, wat je veel tijd scheelt bij het schoonhouden. Stil en goed voor je portemonnee Door zijn moderne NoFrost-functie heb je geen last van condensvorming in je koelgedeelte. De lucht in je koelkast is droger en micro-organismen krijgen daardoor minder kans om te woekeren. In je vriesvak zal de droge lucht veel minder ijsvorming geven zodat handmatig ontdooien niet meer nodig is. De deur kun je zowel rechtsdraaiend als linksdraaiend plaatsen en zelfs als je Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUNS3324-20 op volle toeren werkt, is hij bijzonder stil. Deze koelvriescombinatie is ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++ en gebruikt jaarlijks slechts 230 kWu aan energie. Dat scheelt je jaarlijks vele euro's op je energieafrekening.

vanaf € 1.199,00
Liebherr WKb 3212-20 Wijnbewaarkast 314L, A, zwart

Liebherr WKb 3212-20 Wijnbewaarkast 314L, A, zwart

Breng uw wijncollectie tot levenMet de WKB321220 wijnkoelkast van Liebherr smaken wijntjes nog lekkerder, dankzij de optimale bewaarconditie. Met deze koelkast is 1 temperatuurzone van minimaal 5 tot maximaal 20C in te stellen. De precieze elektronische besturing in combinatie met een zeer moderne klimaattechniek waarborgt de constante naleving van de ingestelde temperatuur in de binnenruimte, zelfs wanneer de omgevingstemperatuur erg schommelt.

vanaf € 1.250,00
Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3560-21

Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3560-21

De Liebherr IKB 3560 is een energiezuinige inbouw koeler met 2 LED lichtzuilen. Achter de zelfsluitende deur met Soft-Systeem beschikxa0je over een koelruimte met onderin drie BioFresh 0 gradenxa0laden op zelfsluitende rails. De luchtvochtigheid voor groente en fruit is in twee laden regelbaar. Liebherr IKB 3560-21 Inbouw koelkast BioFresh Bij een temperatuur net boven 0xa0graden en de ideale luchtvochtigheid behouden groenten en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitamines, hun smakelijke aroma en hun appetijtelijke uiterlijk duidelijk langer dan in een gewone koeling. Laden op telescooprails De schuifladen kunnen op lichtlopende telecooprails worden uitgetrokken en bij een openingshoek van 90 gradenxa0van de deur gemakkelijk worden uitgenomen. SoftTelescopic De BioFresh-Safes en uittrekwagens met SoftTelescopic beschikken over een comfortabele zelfsluiting met zachte demping, die het dagelijks gebruik praktisch en veilig maakt. Ze zijn zelfs bij een deuropening van 90 gradenxa0volledig uittrekbaar en uitneembaar. SoftSystem deursluiting De SoftSystem-sluitdemping is comfortabel en overtuigt in het dagelijks gebruik. Als de deur gesloten wordt, dempt het in de deur geïntegreerde SoftSystem de beweging. Zo wordt gegarandeerd dat de deur extra zacht sluit, ook als deze volgeladen is. Bij inbouwapparaten sluit de deur automatisch vanaf een openingshoek vanxa0ongeveer 30 graden. Touchscreenbediening Het innovatieve touchscreenbedieningspaneel met LC-display garandeert een constante temperatuur. Het digitale display geeft de temperatuur tot op de graad nauwkeurig aan. De elektronische functies zijn met een eenvoudige aanraking te selecteren en in te stellen. Het deur- en temperatuuralarm waarschuwt als er iets mis is, bijvoorbeeld als de deur is opengelaten. Het kinderslot voorkomt dat de instellingen door niet-bevoegden worden gewijzigd. BioFresh-verlichting De LED-BioFreshverlichting is in de scheidingswand geïntegreerd zodat de geopende BioFresh-laden helder en gelijkmatig van boven worden verlicht.

vanaf € 1.699,00
Liebherr koelkast (inbouw) IK1920-20

Liebherr koelkast (inbouw) IK1920-20

Liebherr koelkast (inbouw) IK 1920-20 Deze inbouwkoelkast heeft een verfijnd afgewerkte binnenruimte met luxe GlassLine interieur. Het apparaat is uitgerust met een digitale temperatuurmeter en handige SuperCool functie. In de BioCool lades blijven je producten tot 2 keer langer vers. Fraai, hoogwaardig interieur De volledige Glassline uitrusting geeft de binnenruimte een overzichtelijke en esthetische aanblik. Zuilvormige houders aan beide zijden zorgen ervoor dat de draagplateaus in hoogte kunnen worden versteld zonder dat ze eerst moeten worden uitgenomen. De van gesatineerd veiligheidsglas verwaardigde draagplateaus zijn sterk (tot 20 kg belastbaar), krasbestendig en zeer makkelijk te reinigen. De Glassline deurvakken met gehard glazen bodem zijn eveneens flexibel indeelbaar. Een energiezuinige led lamp zorgt voor verlichting in alle hoeken van de Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20. Elektronische temperatuurregeling en SuperCool functie De koeltemperatuur wordt elektronisch geregeld en digitaal weergegeven. Met een simpele up/down toets kun je de temperatuur aanpassen. Wanneer je veel nieuwe, ongekoelde levensmiddelen of flessen in de koelkast stopt, kun je de SuperCool functie inschakelen. Hiermee wordt gedurende twaalf uur de temperatuur naar +2 °C verlaagt. Verse producten zoals groente en fruit bewaar je in de BioCool lades onderin de koelkast. De luchtvochtigheid is instelbaar, waardoor de levensmiddelen hun vitaminen en mineralen tot 2 keer langer kunnen behouden. Garantie voor een gezonde maaltijd! Perfecte integratie met je keuken interieur De Liebherr IK1920-20 koelkast heeft een deur-op-deur montage en laat zich naadloos in je meubelkast inbouwen: Afstandhouders bij de vier bevestigingspunten zorgen ervoor dat het apparaat op de juiste diepte in de nis wordt geplaatst. Dankzij een inbouw bevestigingsplaat kan het deurpaneel in hoogte, breedte en diepte worden bijgesteld. De draairichting van de deur kan veranderd worden (rechtsdraaiend af fabriek). De pootjes onder de koelkast zijn in hoogte verstelbaar. De Liebherr inbouwkoelkast IK1920-20 heeft een laag A++ energieverbruik en een zelfsluitende deur. De binnenruimte met een inhoud van 181 liter biedt je flexibele mogelijkheden om levensmiddelen op te slaan en op de juiste temperatuur te bewaren.

vanaf € 793,00
Liebherr koelkast met vriesvak CNel 4313-22

Liebherr koelkast met vriesvak CNel 4313-22

De Liebherr CNel 4313-22 koel-vriescombinatie beschikt over een stevig en flexibel interieur. De plateaus en deurvakken zijn gemaakt van gehard glas en in hoogte verstelbaar. Zo is er altijd genoeg ruimte en draagkracht voor een hoge soeppan. Dankzij VarioSpace heb je ook veel vrijheid bij de indeling van de vriesruimte. Door de vrieslades uit de vriezer te halen maak je eenvoudig ruimte voor hogere producten. De Liebherr koelt met 2 koelsystemen, één voor de koelruimte en één voor de vriesruimte. Door de gescheiden luchtstromen komt de droge lucht uit je vriezer niet bij je verse etenswaren. Zo blijven ze langer goed. Je bedient de koel- en vriesruimte onafhankelijk via het display bovenin de koelkast.

vanaf € 749,00