
Liebherr vrieskast GG5260-22
Liebherr vrieskast GG5260-22
Deze 472 liter gastronomie vrieskast is volledig in edelstaal uitgevoerd. De vriesruimte is voorzien van 7 vaste aluminium verdamperplaten, 14 draadmanden en een zelfsluitende deur. De temperatuur is digitaal instelbaar van -14°C tot -28°C.
Een praktische, efficiënte gastronomie vrieskast
De Liebherr GG 5260-22 maakt het je gemakkelijk om diepvriesproducten geordend op te slaan en op de juiste temperatuur te bewaren. De draadmanden bieden een uitstekend overzicht zodra de deur wordt geopend. Je kunt de manden afzonderlijk van elkaar verwijderen om ruimte te maken voor bakken. De vriestemperatuur kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld op het tiptoets bedieningspaneel aan de bovenrand van de vriezer. Dankzij de zelfsluitende werking van de deur (vanaf een hoek van 75°) gaat er nooit onnodig koude lucht verloren.
Features van de Liebherr vrieskast GG5260-22
In hoogte verstelbare poten: De rvs poten kunnen tot een hoogte van 18 cm worden versteld. Zo kan de vloer onder het apparaat eenvoudig worden gereinigd.
Wijziging deurdraairichting: De rechts scharnierende deur is voorbereid voor scharnierwisseling.
Ergonomische stanggreep: De deur gaat ook bij frequent gebruik soepel open.
Stevig slot: Met dit solide slot voorkom je ongeautoriseerde toegang tot de vrieskast.
Temperatuuralarm: Een akoestisch signaal geeft aan of de boven- of ondergrens van de veilige temperatuurzone is bereikt.
Gegoten binnenkuip: De binnenkuip is vervaardigd van een enkele kunststof plaat (recyclebare polystyrol) en hierdoor erg makkelijk schoon te maken.
Milieuvriendelijk koelmiddel: De vriezer gebruikt de milieuvriendelijke koelmiddelen R600a en R290.
De vrijstaande vrieskast heeft een elegant design. De behuizing is volledig van roestvrij staal vervaardigd en fraai afgewerkt aan de randen. De GG 5260-22 van Liebherr is voorzien van hoogwaardige componenten (compressor, condensator, verdamper) en heeft hierdoor een excellente energie-efficiëntie. Met deze fraaie vrieskast houdt je dus niet alleen je diepvriesproducten langer in topconditie, maar zorg je ook voor een kleinere ecologische voetafdruk.