Alle Miele producten

~506 producten (0,06 seconden)
Miele reservoir (twindos 2 bg) wasmachine 10223120

Miele reservoir (twindos 2 bg) wasmachine 10223120

Het Miele Navulreservoir 2 Wasmiddel TwinDos NBTD0021 voor Miele W1 wasmachines. Het reservoir doseert automatisch wasmiddel in TwinDos-wasmachines. Zo kun je vloeibaar wasmiddel van andere merken dan Miele gebruiken. De Miele W1 wasautomaat beschikt over twee reservoirs (1 en 2). Beide reservoirs zijn geschikt voor vloeibaar wasmiddel. Dat biedt jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld in reservoir 1 vloeibaar wasmiddel voor de witte was en in reservoir 2 vloeibaar wasmiddel voor wolwas te doen. Het enige wat jij hoeft te doen voordat het wasprogramma start is selecteren welke wasmiddeldispencer er geactiveerd moet worden. Navulreservoir 2 Passend voor: Miele W1-modellen met TwinDos Inhoud: 1,5 liter

vanaf € 24,95
Miele Machinereiniger IntenseClean voor wasmachines en vaatw

Miele Machinereiniger IntenseClean voor wasmachines en vaatw

Gebruik Miele (Vaat)wasmachine Reiniger IntenseClean wanneer er een onaangename geur uit de vaatwasser of wasmachine komt. Het middel reinigt het binnenwerk van de machine grondig en doodt de bacteriën die stank veroorzaken. Geschikt voor (vaat)wasmachines van alle merken. Zorg dat de machine leeg is wanneer je het reinigingsmiddel gebruikt. Stel het apparaat in op het warmste wasprogramma en laat het programma volledig afwerken. De vieze geur is daarna volledig verdwenen en het wasgoed of de vaat wordt weer fris! Inhoud: 200 gram. Dit is geschikt voor één complete reinigingsbeurt.

vanaf € 12,99
Miele stofzuigerzakken HyClean 3D Efficiency FJM (Rood)

Miele stofzuigerzakken HyClean 3D Efficiency FJM (Rood)

Miele stofzuigerzakken HyClean Efficiency 3D Stofzuigerzakken die ervoor zorgen dat het opgezogen stof veilig afgesloten blijft, waardoor jij een stofvrije kamer behoud. Ook bij het verwisselen van de zakken. Deze zakken hebben verder een langere gebruiksduur dan normaal door de toegepaste 3D-technologie. Automatische HyClose-stofafsluiting De HyClose-stofafsluiting van de HyClean-stofzuigerzakken sluit de stofzuigerzak automatisch af als het apparaat geopend wordt. Zo kun je de stofzuigerzak hygiënisch vervangen. Vangt de kleinste stofdeeltjes op De stofzuigerzak beschikt over negen verschillende filterlagen, die ook de fijnste vuil- en stofdeeltjes opnemen en vasthouden. Zo kan er geen stofje ontsnappen. Compatibiliteit Deze HyClean 3D Efficiency 3D-stofzuigerzakken zijn compatibel met diverse Miele stofzuigers. Namelijk met: S 6000 - S 6999 - S 6 S 4000 - S 4999 - S 4 S 700 - S 799 S 500 - S 578 S 300i - s 399 S 290 - S 299 S 241 - S 256i Compact C1 - C2 Complete C1 Inhoud Meegeleverd worden: 4 stofzuigerzakken, 1 motorfilter en 1 uitblaasfilter.

vanaf € 13,95
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA50 9616280

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA50 9616280

Dit Miele HEPA 13 filter zorgt ervoor dat dat uitblaaslucht van de stofzuiger schoner is dan de reeds aanwezige lucht in de kamer. Hoe dat kan? Door de speciale HEPA techniek wordt de uitblaaslucht extreem goed gefilterd. Zo worden zelfs de kleinste stofdeeltjes opgenomen door het filter en is er sprake van een filtering van 99,95%! Ideaal dus voor mensen die gevoelig zijn stof door bijvoorbeeld astma, hooikoorts of een huisstofmijtallergie. Door de unieke Miele Timestrip weet je wanneer de filter aan vervanging toe is. Geschikt voor Miele stofzuigers uit de S4000-serie, S5000-serie en S6000-serie.

vanaf € 30,52
Miele warmtepompdroger TDB 230 WP

Miele warmtepompdroger TDB 230 WP

De Miele warmtepompdroger TDB 230 WP zorgt goed voor je wasgoed Met de Miele warmtepompdroger TDB 230 WP droog je alle was in zo kort mogelijke tijd. Moderne opties zorgen voor een optimaal droogproces waarbij alle textielsoorten gerespecteerd worden. Hij is gemakkelijk te bedienen en verbruikt weinig energie. Grote capaciteit voor efficiënt drogen Moet je veel wassen en dus ook drogen? In deze Miele warmtepompdroger TDB 230 WP kun je per keer 7 kg wasgoed kwijt. Je hebt de keuze uit diverse droogprogramma's, zodat je altijd wel een droogcyclus vindt die perfect past bij de hoeveelheid en de aard van je wasgoed. Gebruik tijdens het drogen ook zeker geurflacons van Miele. Je zult er versteld van staan hoe fris je schone wasgoed dan gaat ruiken. Als je je droogtrommel uitruimt, kan het voorkomen dat je per ongeluk wasgoed laat liggen. Bij deze Miele is de kans klein. Zijn zeer goede binnenverlichting geeft je uitstekend zicht, zodat je elk sokje of washandje meteen kunt zien. Moderne opties voor een betere bescherming Het makkelijk te reinigen pluizenfilter vind je aan de voorkant. Dan is schoonmaken wel erg snel geregeld. Het kalkgehalte in je leidingwater kan van invloed zijn op je wasgoed. De Miele warmtepompdroger TDB 230 WP meet dit kalkgehalte en stelt zijn droogprogramma daarop af. Je was wordt niet té droog en blijft zacht aanvoelen. De speciale vormgeving van de trommel zorgt ervoor dat je was minder kreukt, maar beschermt ook je meest delicate kledingstukken. Je was wordt netjes gedroogd en blijft langer in een goede conditie. De warmtepomptechnologie van Miele maakt het mogelijk om bij lagere temperaturen effectief te drogen. Dit is erg goed voor je meest kwetsbare wasgoed. Erg zuinig met energie De Miele warmtepompdroger TDB 230 WP heeft een zeer energiezuinige en onderhoudsarme warmtewisselaar. De EcoDry-technologie van Miele zorgt voor een uitstekend resultaat bij zo laag mogelijk energieverbruik. Vergelijk deze Miele maar eens met andere warmtepompdrogers of condensdrogers. Per jaar ben je ongeveer 211 kWu aan energie kwijt. Door deze zeer zuinige prestatie kreeg de Miele warmtepompdroger TDB 230 WP een plaats in de energie-efficiëntieklasse A++. Bekijk de jaarafrekening van je energiemaatschappij maar; je gaat concreet geld besparen.

vanaf € 819,00
Miele G 7150 Vi / Inbouw / Volledig geintegreerd / Nishoogte 80,5 - 87 cm

Miele G 7150 Vi / Inbouw / Volledig geintegreerd / Nishoogte 80,5 - 87 cm

De nieuwe Miele G 7150 Vi heeft ruimte voor 13 couverts, zodat je zelfs na een driegangendiner voor 13 personen al het servies in de vaatwasser kan reinigen. De vaatwasser heeft energielabel A+++-10% en verbruikt jaarlijks slechts 210 kWh. Daarnaast is deze integreerbare vaatwasser voorzien van een nieuwe, flexibele rekindeling, daardoor je nu ook makkelijk al je kleine en grote kookgerei in kwijt kan. Dit is een volledig integreerbare inbouwvaatwasser. Dit betekent dat je de vaatwasser in een keukenblok inbouwt en je er zelf een front voor plaatst. De bediening zit aan de bovenkant van de deur en is dus niet zichtbaar als de vaatwasser dicht is. Alleen bij Miele: EcoPower-TechnologieIn het ECO-programma wordt het waterverbruik teruggebracht tot 8,9 liter. Dit vereist ook minder energie om op te warmen - en je profiteert van een energiezuinige vaatwasser. De waterbesparing wordt mogelijk gemaakt door een intelligent ontworpen instroomsysteem en een nieuw, zeer efficiënt filtersysteem. Een extra isolatie vermindert warmteverlies en dus de energie die nodig is om het water te verwarmen.FlexLine rekuitvoering Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten. Flexibiliteit schept comfort: eenvoudig instellen, flexibel plaatsen en het beste reinigingsresultaat behalen.Beste resultaten in minder dan een uur − QuickPowerWash Met een verjaardag, een borrel of het kerstdiner kan het servies in hoger tempo vies worden dan je lief is. Hoe prettig als jouw vaatwasser na 58 minuten borden, kopjes, glazen en pannen weer schoon én droog aflevert voor de volgende ronde!Aan het einde van het programma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en zal zelfs vaatwerk zoals plastic borden streeploos drogen. Door een speciale luchtcirculatie is uw aanrechtblad beschermd tegen vocht. Praktisch deursysteem: ComfortClose Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. De deur blijft in elke gewenste stand staan.

vanaf € 1.189,00
Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI

Miele vaatwasser (inbouw) G 7152 SC VI

Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten U kunt allerlei servies- en bestekonderdelen altijd goed kwijt. De mogelijkheden zijn ongekend. Met de elegante, opvallende greep kunt u de korf er vanuit iedere positie eenvoudig en veilig uittrekken. De kopjes staan stevig door de nopjes in het FlexCare kopjesrek. U kunt schaaltjes optimaal plaatsen door het in twee delen opklapbare rek. En mooie wijnglazen worden voorzichtig behandeld in de zachte siliconen FlexCare glashouders. Beste resultaten voor glazen en kunststof vaatwerk Door een verlengde droogfase en de verhoging van de temperatuur voor het glansspoelmiddel wordt alles perfect gedroogd, zelfs glazen en kunststof onderdelen. Maximale flexibiliteit Wij hebben de besteklade verbeterd: nu kunt u ook kleine serviesonderdelen, zoals espressokopjes, in de besteklade van uw vaatwasser plaatsen. De 3D-MultiFlex-besteklade1 bestaat uit een verlaagd midden- en twee zijdelen. Het linker gedeelte kan naar rechts worden geschoven om hoge wijnglazen in het bovenste rek te kunnen plaatsen. In het rechter in hoogte verstelbare gedeelte plaatst u eenvoudig grote bestekonderdelen en kleine serviesonderdelen. Behoedzame reiniging van kwetsbare glazen Brilliant GlassCare zorgt ervoor, dat glazen voorzichtig worden gereinigd. Het programma 'Speciaal' reinigt bij slechts 45 °C. Wijnglazen staan stevig in de FlexCare siliconen glashouders. Aan het einde van het spoelprogramma opent de deur van de vaatwasser automatisch met de gepatenteerde AutoOpen-droging. De glazen worden droog, zonder na te poetsen en worden door exact afgestemd vaatwasmiddel met glasbeschermingsformule optimaal onderhouden. Gedekt bij waterschade Hier kunt u op vertrouwen: ter bescherming tegen waterschade1 zijn alle Miele-vaatwassers voorzien van het Waterproof-systeem. Als dit toch een keer defect is en er materiële schade ontstaat, bent u voor gevolgschade gedekt. Wij nemen, binnen het kader van de garantievoorwaarden van het waterbeveiligingssysteem, de kosten op ons van de schade die hierdoor ontstaat. Voorwaarde is dat het systeem correct is geïnstalleerd.

vanaf € 1.337,95
Miele oven (inbouw) H 2265-1 B

Miele oven (inbouw) H 2265-1 B

Speciaal afgewerkt: roestvrijstalen apparaten van Miele hebben een bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kunt u het oppervlak eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar. Uniek anti-aanbak-effect voor moeiteloze reiniging De reiniging, een kinderspel: veel onderdelen van uw Miele-oven, zoals de ovenruimte, bakplaten en roosters, zijn voorzien van een gepatenteerde, speciale coating met unieke anti-aanbaklaag. Hardnekkig vuil kan zo met een beetje afwasmiddel en een spons moeiteloos worden verwijderd. Laat het tijdmanagement aan uw oven over Hiermee bent u volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in.Dit wordt automatisch beëindigdwanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En: bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen. Alleen het eten wordt heet Miele-ovens worden rondom gekoeld. Daardoor blijven het bedieningspaneel, de handgreep en aangrenzende meubels relatief koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor u beter beschermd bent tegen brandwonden. Maximale veiligheid in iedere situatie Zorg actief voor extra veiligheid – met een druk op de knop kunt u het apparaat vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In noodgevallen profiteert u van de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht u een keer vergeten de oven uit te schakelen.

vanaf € 655,00
Miele reservoir (twindos 1 bg) wasmachine 10223070

Miele reservoir (twindos 1 bg) wasmachine 10223070

Miele Navulreservoir 1 Wasmiddel TwinDos NBTD0011 voor TwinDos-wasmachines. Voor een automatische dosering van vloeibare wasmiddelen van andere merken dan Miele. De Miele W1 wasmachine heeft twee reservoirs (1 en 2). Beide reservoirs zijn geschikt voor vloeibaar wasmiddel. Dat biedt jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld in reservoir 1 vloeibaar wasmiddel voor de witte was en in reservoir 2 vloeibaar wasmiddel voor de bonte was te doen. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen voordat het programma begint is selecteren welke wasmiddeldispencer er geactiveerd moet worden. Navulreservoir 1 Passend voor: Miele W1-modellen met TwinDos Inhoud: 1,5 liter Uitvoering: Origineel

vanaf € 29,95
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AA30 9616080

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AA30 9616080

Miele Filter SFAA30, is een active air clean filter voor in de stofzuiger. Filtert de uitblaaslucht en absorbeert ook hinderlijke geurtjes. Dit is vooral aan te bevelen bij het hebben van huisdieren. Met vervangingsindicator. Geschikt voor: S300, S400, S500, S600, S700, S800, S2000 en S7000-serie. Productbeoordeling door de heer Van Es, klant bij Handyman: Kort geleden heb ik het Air Clean filter van mijn stofzuiger vervangen. Dit zorgde direct voor een verbetering van de nare lucht die uit het apparaat kwam. Achteraf gezien heb ik veel te lang met mijn vorige filter gedaan.

vanaf € 21,99
Miele active airclean SF AA 50 stofzuiger 9616110

Miele active airclean SF AA 50 stofzuiger 9616110

Met het Miele Actief air-clean filter SF AA 50 houd je nare geurtjes uit de uitblaaslucht van je stofzuiger. Met name erg handig als je huisdieren hebt of wanneer er regelmatig gerookt wordt in huis. Vervang het filter eens per jaar en je weet zeker dat je niet plots overvallen wordt door een enorme stank. Door de handige tijdstrip op het filter vergeet je hem niet te vervangen, want deze wordt vanzelf rood als het tijd is om een nieuw filter aan te schaffen. Geschikt voor alle Miele stofzuigers

vanaf € 19,99
Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine

Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine

De Miele Complete C3 TotalCare EcoLine voor elk reinigingsprobleem De Miele stofzuiger Complete C3 TotalCare EcoLine is een slimme stofzuiger met omvangrijk pakket accessoires voor vrijwel elk reinigingsprobleem. Een echte alleskunner Deze stofzuiger is een alleskunner op het gebied van stofzuigen. Dankzij de flexibele parketborstel worden harde vloeren behoedzaam gezuigd en de handturboborstel zorgt ervoor dat alle haren en pluisjes uit jouw huis worden verwijderd. Deze stofzuiger heeft voor elk reinigingsprobleem dat jij in huis tegenkomt een speciale borstel. Bovendien kan de zuigslang tot 1,5 meter verlengd worden, waardoor je altijd overal bij kunt. Krachtige stofzuiger De Miele Complete C3 TotalCare EcoLine heeft een Power Efficiency motor met een verbeterd rendement en een vermogen van 550 Watt. Dankzij de Boost-functie kan dit vermogen verhoogd worden tot 900 Watt. De AirClean-filter van deze stofzuiger filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes, waardoor hij altijd schone lucht uitblaast. En met een actieradius van 13 meter hoef je vrijwel nooit meer van stopcontact te wisselen.

vanaf € 277,00
Miele Stofzuigerzakken K HyClean 5 stuks

Miele Stofzuigerzakken K HyClean 5 stuks

Miele stofzuigerzakken HyClean 3D KK Deze HyClean stofzuigerzakken van Miele zorgen ervoor dat het opgezogen stof veilig afgesloten blijft voor het behoud van een stofvrije kamer. Hij filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes en kun je een uiterste efficiëntie verwachten met een laag stroomverbruik. Automatische HyClose-stofafsluiting Dankzij de HyClose-stofafsluiting de stofzuigerzak hygiënisch vervangen worden. Inhoud Meegeleverd worden: 5 stofzuigerzakken, 1 motorfilter en 1 uitblaasfilter.

vanaf € 13,99
Miele Systeemontkalker DGD

Miele Systeemontkalker DGD

De kalk die van nature in water zit zorgt ervoor dat na verloop van tijd de werking van je stoomoven vermindert als je de kalkaanslag niet verwijdert. Je houdt je hogedrukstoomoven in goede conditie door het apparaat regelmatig te reinigen en ontkalken. Deze Miele ontkalker is speciaal geschikt voor hogedrukstoomovens. Inhoud: 1 liter

vanaf € 29,95
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AP50 10107860

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AP50 10107860

De Miele Miele Air-clean-Plus-filter SF-AP 50 zorgt voor een effectieve filtering voor een zeer schone lucht binnenshuis. Sluit het stof veilig en betrouwbaar. De uitblaaslucht is schoner dan de omgevingslucht voor het stofzuigen. Met Timestrip-aanduiding voor het verwisselen van de filters. Voor optimale prestaties dient u het filter eens per jaar verwisselen.

vanaf € 19,99
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA30 9616270

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA30 9616270

Dit Miele hepa 13 filter heeft een zeer geavanceerd filtervlies en hierdoor een extreem hoge filteringscapaciteit. Zo worden zelfs de kleinste stofdeeltjes door dit filter geabsorbeerd. Zo komen deze niet meer terecht in de kamer waar je aan het stofzuigen bent. Het filter doet zelfs zo goed zijn werk dat de uitblaaslucht schoner is dan de al aanwezige lucht in de ruimte. Ideaal dus voor mensen die gevoelig zijn stof door bijvoorbeeld astma, hooikoorts of een huisstofmijtallergie. Door de unieke Miele Timestrip weet je wanneer je de filter dient te vervangen. Geschikt voor Miele stofzuigers uit de S300 t/m S800 serie en S2000 serie.

vanaf € 36,08
Miele Ontkalker voor wasmachines en vaatwassers

Miele Ontkalker voor wasmachines en vaatwassers

Dit ontkalkingsmiddel van Miele verwijdert kalkafzetting uit de wasmachine en vaatwasser. Kalkafzetting wordt veroorzaakt door het water dat meerdere keren per week door de machine stroomt. Mild voor de machine. Het verwarmingselement en de trommel worden grondig ontkalkt, zonder deze onderdelen te beschadigen. Met natuurlijk citroenzuur. Inhoud: 250 gram. Eén flacon van 250 gram is goed voor één behandeling. Wij adviseren zowel de vaatwasser als de wasmachine 1 tot 3 keer per jaar te ontkalken. Dit verbetert de prestaties, vermindert het energieverbruik en verlengt de levensduur van het apparaat.

vanaf € 13,95
Miele warmtepompdroger TDD 230 WP

Miele warmtepompdroger TDD 230 WP

Al je wasgoed zuinig drogen met de Miele warmtepompdroger TDD230WP Met energieklasse A++ is dit één van de zuinigste drogers die je kan aanschaffen. Voor elke was is er een passend programma en hij is nagenoeg onderhoudsvrij. Door de duurzame technologie gaat hij vele jaren mee. Design en gebruik De Miele warmtepompdroger TDD230WP is een duurzame droger met een capaciteit van 8 kg. Wat deze droger zo duurzaam maakt, is de combinatie van de onderhoudsvrije warmtewisselaar en het unieke Miele-filtersysteem. Samen zorgen ze ervoor dat pluizen de droger niet kunnen verstoppen en de prestaties verstoren. En belangrijk: zelf heb je er nauwelijks omkijken naar. Als je de Miele warmtepompdroger TDD230WP opent, heb je goed zicht op je wasgoed met de handige interieurverlichting. Met de resterende tijd indicatie zie je altijd hoe lang de droogcyclus nog duurt. Als je het drogen wilt starten op het moment dat je weg bent, dan kan je de start uitstellen met 24 uur. Signaal als je actie moet ondernemen Tijdens drukke dagen kan je weleens vergeten om het pluizenfilter van de droger even leeg te halen. Geen probleem, want de Miele warmtepompdroger TDD230WP waarschuwt je met de melding 'luchtkanalen reinigen'. Vervolgens neem je het pluizenfilter makkelijk uit om de pluizen snel te verwijderen. Praktisch en veilig drogen met de Miele warmtepompdroger TDD230WP Aan de Miele TDD230WP kan je ook wol en fijne was toevertrouwen. De programma's helpen je hier graag een handje bij. Met de functie kreukvrij hoef je minder te strijken, zodat je meer tijd over hebt voor leuke dingen. Deze droger beschikt over de volgende droogprogramma's: Fijne was Wol finish Impregneren Express Jeans Outdoor Overhemden De Miele SoftCare-trommel zorgt bij elk programma voor een voorzichtige behandeling van je wasgoed. Als je wilt, kan je een FragranceDos tablet aan de droogcyclus toevoegen voor een extra frisse geur van je wasgoed. Duurzame luxe De A++ Miele warmtepompdroger TDD230WP gaat vele jaren met je mee dankzij de warmtepomptechnologie en het inventieve filtersysteem. Of je nu overhemden of wol wilt drogen, het kan allemaal. Een expressprogramma is ook mogelijk. Handig voor die drukke dagen.

vanaf € 949,00
Miele Naspoelmiddel voor vaatwassers 500ml

Miele Naspoelmiddel voor vaatwassers 500ml

Met Miele Glansspoelmiddel GSRA502L 500 ml zorg je voor een optimaal droogproces van jouw vaat en voorkom je glascorrosie. Dit glansspoelmiddel laat jouw glazen stralen. Geschikt voor vaatwassers van zowel Miele als andere merken Inhoud: 500 ml Handige dop voor het doseren Voor een glanzende vaat

vanaf € 9,99
Miele warmtepompdroger TDB 130 WP

Miele warmtepompdroger TDB 130 WP

Een energiezuinige warmtepompdroger Deze warmtepompdroger van Miele heeft dankzij de toegevoegde EcoDry-technologie een zeer laag energieverbruik en mag zich daarom voegen bij de apparaten met energie-efficiëntieklasse A++. Dit zal nu en in de toekomst veel geld besparen. Toevoegingen om het energieverbruik laag te houden De droger kan tot wel 63 procent minder energie verbruiken dan andere drogers met dezelfde energie-efficiëntieklasse. Dit is mogelijk omdat het model in het bezit is van een ProfiEco-motor en een gereguleerde compressor. De handige draaiknop zorgt ervoor dat je gemakkelijk verschillende droogprogramma's kunt instellen. Zo is er voor elk soort wasgoed wel een speciaal programma en hoef je niet bang te zijn dat het apparaat te lang staat te draaien. Het resultaat is kleding die langer mooi blijft en een droger die niet onnodig aan het werk is. Een warmtepompdroger met verschillende voordelen De droger is in het bezit van een uitgestelde start timer. Dat wil zeggen dat je vooraf kunt bepalen wanneer de droger moet beginnen met werken. Dit kan tot maar liefst 24 uur in de toekomst. Erg handig voor drukke gezinnen. Dankzij de warmtepomptechnologie is het apparaat voorzien van een actief filtersysteem dat het ontstaan van stof in de warmtewisselaar tegengaat. Je hoeft daardoor de warmtewisselaar niet zelf te reinigen. Het effect van een schone warmtewisselaar is dat het energieverbruik altijd op het laagste niveau blijft. Daarnaast hou je meer tijd over voor andere activiteiten. De droogtrommel van het apparaat, ook wel 'SoftCare-trommel' genoemd, heeft een unieke honingraatstructuur. Dankzij deze structuur ontstaan er in de uithollingen lucht, waardoor het wasgoed opgevangen wordt. Het effect hiervan is wasgoed dat minder gekreukt uit de droger komt, waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijkwerk. Vind jij een energiezuinig model ook een goede investering voor in de toekomst? En wil je een warmtepompdroger aanschaffen die in het bezit is van verschillende handige functies, zoals een uitgestelde start timer of een onderhoudsvrije warmtewisselaar? Dan is deze warmtepompdroger van Miele een goede optie.

vanaf € 875,00
Miele SBD 285-3 AllTeQ zuigmond voor stofzuiger 7253830

Miele SBD 285-3 AllTeQ zuigmond voor stofzuiger 7253830

Dit Stofzuiger, stof zuiger, product is geschikt voor verschillende modellen van Miele. Het past in o.a. S4000 of S5000 serie. Extra informatie over dit product: Het beste mondstuk voor je Miele stofzuiger Je huis grondig stofzuigen; daar wil je producten bij die dit vergemakkelijken. De luxe Miele AllTeQ stofzuigermond is er zo een. Het mondstuk bevat een handige verstelknop die je tijdens het stofzuigen kan intrappen. Door de knop in te drukken schuif je de borstelkrans in of uit, waardoor het stofzuigen van verschillende soorten vloeren als een harde parketvloer of vloerbedekking kinderspel wordt. Aan de onderzijde bevat de stofzuigermond een metalen geleidingsplaat die ervoor zorgt dat je moeiteloos over allerlei stoffige objecten heen beweegt. Heb je huisdieren? Dan kan je niet om dit mondstuk heen. Door de brede draadopnemers aan de onderzijde van het hulpstuk worden haren op een zeer effectieve wijze opgezogen. Tot slot voorkomen de grote rubberen wielen van de stofzuigermond krassen op harde vloeren. Ideaal!

vanaf € 59,63
Miele WTV 501 Chrome Edition Stapelkit

Miele WTV 501 Chrome Edition Stapelkit

Ruimte besparen in de bijkeuken of wasruimte? Gebruik dan dit Miele tussenkader! Hiermee kan de droger veilig op de wasmachine staan, zodat je genoeg ruimte overhoud voor bijvoorbeeld de wasmand. Het tussenkader zorgt ook voor een mooie afwerking van de ruimte tussen de wasmachine en droger. Geschikt voor: alle Miele W1 wasmachines uit de ChromeEdition en de WhiteEdition. Combineer met de Miele T1 droger uit de ChromeEdition. Kleur: wit. Hoogte: 2,5 cm.

vanaf € 49,00
Miele WCI 330 W1 PowerWash 2.0

Miele WCI 330 W1 PowerWash 2.0

De WCI 330 WCS is een wasmachine van Miele. U bereikt de was resultaten dankzij de praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogrammas. U hoeft alleen maar een cap in de wasmiddellade te plaatsen en de wasmachine doseert automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Dankzij de voorprogrammering kunt zelf instellen wanneer u het volgende wasprogramma wilt laten starten. Zo zal de wasmachine starten wanneer het u uitkomt. U kunt de start tot 24 uur van tevoren programmeren. Het display laat u zien wanneer het programma klaar zal zijn. Daarnaast is de wasmachine ook voorzien van een Thermo-Softcare trommel waarbij kreukvorming wordt verminderd. Dankzij het Watercontrol-systeem bent u verzekerd van extra veiligheid. Door middel van een waterniveausensor wordt de toevoer gecontroleerd en wordt deze gestopt wanneer het normale niveau niet wordt bereikt. En mocht er water vrijkomen in het apparaat dan wordt de toevoer van water afgesloten en wordt het water in de uitspoeltank gepompt. De wasmachine heeft een maximale inhoud van 9 kg en een maximaal toerental van 1600 toeren. Daarnaast is hij dankzij een jaarlijks energieverbruik van 130kWh voorzien van energieklasse A+++.

vanaf € 1.111,00
Miele inductiekookplaat (inbouw) KM 7201 FR

Miele inductiekookplaat (inbouw) KM 7201 FR

Deze inbouw inductiekookplaat beschikt over een centrale getallenreeks om alle kookzones en vermogensstanden te regelen. Snelheid is geen hekserij, een vermogen totxa03650 Watt versnelt het kookproces. Booster-functie voor snelle warmte Voor bijzonder snel koken: met de exclusieve Miele TwinBooster-functie kan je, als dat nodig is, het vermogen van twee kookzones bundelen naar één zone. Of je kunt het inductievermogen individueel verdelen en daarmee nog flexibeler koken. Verbeterd comfort Meer comfort bij het koken: met de Stopxa0&xa0Go-functie kan je alle kookzones met één druk op de knop op vermogensstandxa01 zetten. Zo kan je de kookplaat korte tijd onbewaakt laten. Dankzij de warmhoudfunctie blijven jouw gerechten op serveertemperatuur. Nog een voordeel: wanneer je de timer inschakelt, gaat de kookzone na afloop van de ingestelde tijd automatisch uit. De Recall-functie zorgt dat uw instellingen 10xa0seconden lang blijven opgeslagen Pannen op de kookplaat zetten en koken maar Je hoeft alleen de kookplaat aan te zetten – wanneer er al een pan op een kookzone staat, wordt het bijbehorende bedieningselement automatisch geactiveerd. Zo hoef je de aparte kookzones niet meer handmatig op te starten. Bovendien wordt ook de grootte van de pan automatisch herkend – voor bijzonder efficiënt energiegebruik. Verbeterde veiligheid Uitstekende bescherming in iedere situatie: de ingebruiknamebeveiliging beschermt je tegen onbevoegd of onbedoeld inschakelen. Wanneer een kookzone gedurende een ongebruikelijk lange tijd met gelijkblijvend vermogen wordt verhit, of wanneer er geen pan op de ingeschakelde kookplaat staat, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Een ander oplettend hulpje is de restwarmte-indicatie: hier wordt aangegeven of de kookzone nog heet is.

vanaf € 844,00