Alle Miele producten

~440 producten (0,03 seconden)
Miele oven (inbouw) H 2265-1 B

Miele oven (inbouw) H 2265-1 B

Speciaal afgewerkt: roestvrijstalen apparaten van Miele hebben een bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kunt u het oppervlak eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar. Uniek anti-aanbak-effect voor moeiteloze reiniging De reiniging, een kinderspel: veel onderdelen van uw Miele-oven, zoals de ovenruimte, bakplaten en roosters, zijn voorzien van een gepatenteerde, speciale coating met unieke anti-aanbaklaag. Hardnekkig vuil kan zo met een beetje afwasmiddel en een spons moeiteloos worden verwijderd. Laat het tijdmanagement aan uw oven over Hiermee bent u volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in.Dit wordt automatisch beëindigdwanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En: bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen. Alleen het eten wordt heet Miele-ovens worden rondom gekoeld. Daardoor blijven het bedieningspaneel, de handgreep en aangrenzende meubels relatief koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor u beter beschermd bent tegen brandwonden. Maximale veiligheid in iedere situatie Zorg actief voor extra veiligheid – met een druk op de knop kunt u het apparaat vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In noodgevallen profiteert u van de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht u een keer vergeten de oven uit te schakelen.

vanaf € 655,00
Miele stofzuigerzakken HyClean 3D Efficiency FJM (Rood)

Miele stofzuigerzakken HyClean 3D Efficiency FJM (Rood)

Miele stofzuigerzakken HyClean Efficiency 3D Stofzuigerzakken die ervoor zorgen dat het opgezogen stof veilig afgesloten blijft, waardoor jij een stofvrije kamer behoud. Ook bij het verwisselen van de zakken. Deze zakken hebben verder een langere gebruiksduur dan normaal door de toegepaste 3D-technologie. Automatische HyClose-stofafsluiting De HyClose-stofafsluiting van de HyClean-stofzuigerzakken sluit de stofzuigerzak automatisch af als het apparaat geopend wordt. Zo kun je de stofzuigerzak hygiënisch vervangen. Vangt de kleinste stofdeeltjes op De stofzuigerzak beschikt over negen verschillende filterlagen, die ook de fijnste vuil- en stofdeeltjes opnemen en vasthouden. Zo kan er geen stofje ontsnappen. Compatibiliteit Deze HyClean 3D Efficiency 3D-stofzuigerzakken zijn compatibel met diverse Miele stofzuigers. Namelijk met: S 6000 - S 6999 - S 6 S 4000 - S 4999 - S 4 S 700 - S 799 S 500 - S 578 S 300i - s 399 S 290 - S 299 S 241 - S 256i Compact C1 - C2 Complete C1 Inhoud Meegeleverd worden: 4 stofzuigerzakken, 1 motorfilter en 1 uitblaasfilter.

vanaf € 13,95
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA50 9616280

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA50 9616280

Dit Miele HEPA 13 filter zorgt ervoor dat dat uitblaaslucht van de stofzuiger schoner is dan de reeds aanwezige lucht in de kamer. Hoe dat kan? Door de speciale HEPA techniek wordt de uitblaaslucht extreem goed gefilterd. Zo worden zelfs de kleinste stofdeeltjes opgenomen door het filter en is er sprake van een filtering van 99,95%! Ideaal dus voor mensen die gevoelig zijn stof door bijvoorbeeld astma, hooikoorts of een huisstofmijtallergie. Door de unieke Miele Timestrip weet je wanneer de filter aan vervanging toe is. Geschikt voor Miele stofzuigers uit de S4000-serie, S5000-serie en S6000-serie.

vanaf € 32,95
Miele oven (inbouw) H 2760 B

Miele oven (inbouw) H 2760 B

Telkens weer een blikvanger: door een geraffineerd dempmechanisme wordt de deur indrukwekkend gesloten en geopend. En dit tot wel 90 °, zo hebt u extra gebruiksgemak en vrijheid bij de toegang tot de levensmiddelen in de ovenruimte. Laat het tijdmanagement aan uw oven over Hiermee bent u volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in.Dit wordt automatisch beëindigdwanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En: bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen.xa0 Uniek anti-aanbak-effect voor moeiteloze reiniging De reiniging, een kinderspel: veel onderdelen van uw Miele-oven, zoals de ovenruimte, bakplaten en roosters, zijn voorzien van een gepatenteerde, speciale coating met unieke anti-aanbaklaag. Hardnekkig vuil kan zo met een beetje afwasmiddel en een spons moeiteloos worden verwijderd. Afwerking voor gave roestvrijstalen oppervlakken Speciaal afgewerkt: roestvrijstalen apparaten van Miele hebben een bijzonder hoogwaardig CleanSteel-oppervlak. Daardoor kunt u het oppervlak eenvoudig schoonmaken zonder speciale reinigingsmiddelen. Vingerafdrukken? Op Miele-CleanSteel zijn ze bijna onzichtbaar. Maximale veiligheid in iedere situatie Zorg actief voor extra veiligheid – met een druk op de knop kunt u het apparaat vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In noodgevallen profiteert u van de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht u een keer vergeten de oven uit te schakelen.

vanaf € 767,90
Miele vrijstaande vaatwasser G 4310 SC BW

Miele vrijstaande vaatwasser G 4310 SC BW

Elk kopje, glas of bord is brandschoon dankzij de Miele G 4310 SC BW De Miele G 4310 SC BW is een vrijstaande vaatwasser. Wil je delicaat glaswerk wassen, maar ook sterk vervuilde pannen schoonmaken? Geen enkel probleem voor dit toestel! ComfortClose: deur blijft in elke stand staan Zoals je van een vaatwasser van Miele mag verwachten, heeft de Miele G 4310 SC BW heel wat interessante kenmerken. Zo beschikt het toestel over de ComfortClose-functie. Dit betekent dat de deur in elke stand blijft staan, ook al open je hem maar heel lichtjes. Resterende tijd weergegeven op display Met een capaciteit voor 14 couverts heeft dit een toestel een riante inhoud. Een feest voor vrienden gegeven? Geen probleem, in één wasprogramma is alles weer netjes en schoon. Je hebt de keuze tussen vijf programma's en zes verschillende wastemperaturen, met een maximumtemperatuur van 75°C. Handig en milieuvriendelijk is het eco-programma, dat in 85 minuten voltooid is. Je kunt de resterende tijd van een wasprogramma steeds aflezen op het display. Dankzij de aansluiting op de warmwaterleiding hoeft het water niet in het toestel zelf op te warmen. Dit maakt de wasprogramma's korter. Startuitstel van 24 uur Plan je graag een wasprogramma op voorhand? Dat kan met het startuitstel. Je kunt de start van het programma met maar liefst 24 uur uitstellen. Handig als je bijvoorbeeld liefst je vaatwasser 's nachts laat werken. Voor het geluidsniveau hoef je echter je wasprogramma niet uit te stellen. Met een maximaal geluidsniveau van 46 dB is het toestel aangenaam stil. De kuip van de vaatwasser is gemaakt uit sterk, roestvrij staal met een lange levensduur.

vanaf € 568,85
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AA30 9616080

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AA30 9616080

Miele Filter SFAA30, is een active air clean filter voor in de stofzuiger. Filtert de uitblaaslucht en absorbeert ook hinderlijke geurtjes. Dit is vooral aan te bevelen bij het hebben van huisdieren. Met vervangingsindicator. Geschikt voor: S300, S400, S500, S600, S700, S800, S2000 en S7000-serie. Productbeoordeling door de heer Van Es, klant bij Handyman: Kort geleden heb ik het Air Clean filter van mijn stofzuiger vervangen. Dit zorgde direct voor een verbetering van de nare lucht die uit het apparaat kwam. Achteraf gezien heb ik veel te lang met mijn vorige filter gedaan.

vanaf € 21,89
Miele reservoir (twindos 2 bg) wasmachine 10223120

Miele reservoir (twindos 2 bg) wasmachine 10223120

Het Miele Navulreservoir 2 Wasmiddel TwinDos NBTD0021 voor Miele W1 wasmachines. Het reservoir doseert automatisch wasmiddel in TwinDos-wasmachines. Zo kun je vloeibaar wasmiddel van andere merken dan Miele gebruiken. De Miele W1 wasautomaat beschikt over twee reservoirs (1 en 2). Beide reservoirs zijn geschikt voor vloeibaar wasmiddel. Dat biedt jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld in reservoir 1 vloeibaar wasmiddel voor de witte was en in reservoir 2 vloeibaar wasmiddel voor wolwas te doen. Het enige wat jij hoeft te doen voordat het wasprogramma start is selecteren welke wasmiddeldispencer er geactiveerd moet worden. Navulreservoir 2 Passend voor: Miele W1-modellen met TwinDos Inhoud: 1,5 liter

vanaf € 28,95
Miele Stofzuigerzakken K HyClean 5 stuks

Miele Stofzuigerzakken K HyClean 5 stuks

Miele stofzuigerzakken HyClean 3D KK Deze HyClean stofzuigerzakken van Miele zorgen ervoor dat het opgezogen stof veilig afgesloten blijft voor het behoud van een stofvrije kamer. Hij filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes en kun je een uiterste efficiëntie verwachten met een laag stroomverbruik. Automatische HyClose-stofafsluiting Dankzij de HyClose-stofafsluiting de stofzuigerzak hygiënisch vervangen worden. Inhoud Meegeleverd worden: 5 stofzuigerzakken, 1 motorfilter en 1 uitblaasfilter.

vanaf € 13,99
Miele Turbo Comfort STB 205-3 zuigmond stofzuiger 7250040

Miele Turbo Comfort STB 205-3 zuigmond stofzuiger 7250040

Dit Stofzuiger, stof zuiger, product is geschikt voor verschillende modellen van Miele. Het past in o.a. . Extra informatie over dit product: Deze zuigmond is speciaal geschikt voor de volgende type"s: S8000 tot S8999 S6000 tot S6999 S5000 tot S5999 S4000 tot S4999 S2000 tot S2999 S500 tot S858 S227 tot S456i S140 tot S168 Dit is een turbozuigmond. Dat wil zeggen dat er een rolborstel in zit die aangedreven wordt door de zuigkracht van de stofzuiger. De borstel verwijdert eenvoudig haren, draden en pluizen. Let op: deze borstel is alleen geschikt voor vloerbedekking en kleden. Niet voor harde vloeren. STB 205-3 Turbo Comfort

vanaf € 71,95
MIELE KFN 28133 D Zilver

MIELE KFN 28133 D Zilver

Koelvriescombinatie van Miele met 304 liter inhoud, NoFrost en energielabel A+++

vanaf € 802,00
Miele Ontkalker voor wasmachines en vaatwassers

Miele Ontkalker voor wasmachines en vaatwassers

Dit ontkalkingsmiddel van Miele verwijdert kalkafzetting uit de wasmachine en vaatwasser. Kalkafzetting wordt veroorzaakt door het water dat meerdere keren per week door de machine stroomt. Mild voor de machine. Het verwarmingselement en de trommel worden grondig ontkalkt, zonder deze onderdelen te beschadigen. Met natuurlijk citroenzuur. Inhoud: 250 gram. Eén flacon van 250 gram is goed voor één behandeling. Wij adviseren zowel de vaatwasser als de wasmachine 1 tot 3 keer per jaar te ontkalken. Dit verbetert de prestaties, vermindert het energieverbruik en verlengt de levensduur van het apparaat.

vanaf € 13,95
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AP50 10107860

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF AP50 10107860

De Miele Miele Air-clean-Plus-filter SF-AP 50 zorgt voor een effectieve filtering voor een zeer schone lucht binnenshuis. Sluit het stof veilig en betrouwbaar. De uitblaaslucht is schoner dan de omgevingslucht voor het stofzuigen. Met Timestrip-aanduiding voor het verwisselen van de filters. Voor optimale prestaties dient u het filter eens per jaar verwisselen.

vanaf € 19,99
Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA30 9616270

Miele HEPA filter voor stofzuiger SF-HA30 9616270

Dit Miele hepa 13 filter heeft een zeer geavanceerd filtervlies en hierdoor een extreem hoge filteringscapaciteit. Zo worden zelfs de kleinste stofdeeltjes door dit filter geabsorbeerd. Zo komen deze niet meer terecht in de kamer waar je aan het stofzuigen bent. Het filter doet zelfs zo goed zijn werk dat de uitblaaslucht schoner is dan de al aanwezige lucht in de ruimte. Ideaal dus voor mensen die gevoelig zijn stof door bijvoorbeeld astma, hooikoorts of een huisstofmijtallergie. Door de unieke Miele Timestrip weet je wanneer je de filter dient te vervangen. Geschikt voor Miele stofzuigers uit de S300 t/m S800 serie en S2000 serie.

vanaf € 36,00
Miele Machinereiniger IntenseClean voor wasmachines en vaatw

Miele Machinereiniger IntenseClean voor wasmachines en vaatw

Gebruik Miele (Vaat)wasmachine Reiniger IntenseClean wanneer er een onaangename geur uit de vaatwasser of wasmachine komt. Het middel reinigt het binnenwerk van de machine grondig en doodt de bacteriën die stank veroorzaken. Geschikt voor (vaat)wasmachines van alle merken. Zorg dat de machine leeg is wanneer je het reinigingsmiddel gebruikt. Stel het apparaat in op het warmste wasprogramma en laat het programma volledig afwerken. De vieze geur is daarna volledig verdwenen en het wasgoed of de vaat wordt weer fris! Inhoud: 200 gram. Dit is geschikt voor één complete reinigingsbeurt.

vanaf € 12,99
Miele Complete C2 Black Pearl Power Obsidiaanzwart

Miele Complete C2 Black Pearl Power Obsidiaanzwart

Miele Complete C2 Black Pearl PowerLine - SFAF3 Sledestofzuiger met krachtige motor en telescopische zuigbuis voor comfortabel stofzuigen. Eenvoudig stofzuigen met Miele De technische innovaties bij Miele-stofzuigers, maken u het stofzuigen comfortabel. 100% controle tijdens het productieproces Gegarandeerd lange levensduur: de nauwkeurige bewaking van de productie waarborgt de hoge kwaliteitsnorm. Continu de beste resultaten Door de unieke constructie van Miele-stofzuigers bereikt u zelfs bij een laag vermogen optimale resultaten. Het Air-clean-filtersysteem van Miele Het uitgebreide filteringssysteem zorgt voor optimale hygiëne. Praktisch vergrendelingssysteem Alles zit vast en zeker: zuigmond, zuigbuis en handgreep klikken vast met een hoorbaar geluid.

vanaf € 189,00
Miele SBD 285-3 AllTeQ zuigmond voor stofzuiger 7253830

Miele SBD 285-3 AllTeQ zuigmond voor stofzuiger 7253830

Dit Stofzuiger, stof zuiger, product is geschikt voor verschillende modellen van Miele. Het past in o.a. S4000 of S5000 serie. Extra informatie over dit product: Het beste mondstuk voor je Miele stofzuiger Je huis grondig stofzuigen; daar wil je producten bij die dit vergemakkelijken. De luxe Miele AllTeQ stofzuigermond is er zo een. Het mondstuk bevat een handige verstelknop die je tijdens het stofzuigen kan intrappen. Door de knop in te drukken schuif je de borstelkrans in of uit, waardoor het stofzuigen van verschillende soorten vloeren als een harde parketvloer of vloerbedekking kinderspel wordt. Aan de onderzijde bevat de stofzuigermond een metalen geleidingsplaat die ervoor zorgt dat je moeiteloos over allerlei stoffige objecten heen beweegt. Heb je huisdieren? Dan kan je niet om dit mondstuk heen. Door de brede draadopnemers aan de onderzijde van het hulpstuk worden haren op een zeer effectieve wijze opgezogen. Tot slot voorkomen de grote rubberen wielen van de stofzuigermond krassen op harde vloeren. Ideaal!

vanaf € 59,99
Miele warmtepompdroger TDB 130 WP

Miele warmtepompdroger TDB 130 WP

Een energiezuinige warmtepompdroger Deze warmtepompdroger van Miele heeft dankzij de toegevoegde EcoDry-technologie een zeer laag energieverbruik en mag zich daarom voegen bij de apparaten met energie-efficiëntieklasse A++. Dit zal nu en in de toekomst veel geld besparen. Toevoegingen om het energieverbruik laag te houden De droger kan tot wel 63 procent minder energie verbruiken dan andere drogers met dezelfde energie-efficiëntieklasse. Dit is mogelijk omdat het model in het bezit is van een ProfiEco-motor en een gereguleerde compressor. De handige draaiknop zorgt ervoor dat je gemakkelijk verschillende droogprogramma's kunt instellen. Zo is er voor elk soort wasgoed wel een speciaal programma en hoef je niet bang te zijn dat het apparaat te lang staat te draaien. Het resultaat is kleding die langer mooi blijft en een droger die niet onnodig aan het werk is. Een warmtepompdroger met verschillende voordelen De droger is in het bezit van een uitgestelde start timer. Dat wil zeggen dat je vooraf kunt bepalen wanneer de droger moet beginnen met werken. Dit kan tot maar liefst 24 uur in de toekomst. Erg handig voor drukke gezinnen. Dankzij de warmtepomptechnologie is het apparaat voorzien van een actief filtersysteem dat het ontstaan van stof in de warmtewisselaar tegengaat. Je hoeft daardoor de warmtewisselaar niet zelf te reinigen. Het effect van een schone warmtewisselaar is dat het energieverbruik altijd op het laagste niveau blijft. Daarnaast hou je meer tijd over voor andere activiteiten. De droogtrommel van het apparaat, ook wel 'SoftCare-trommel' genoemd, heeft een unieke honingraatstructuur. Dankzij deze structuur ontstaan er in de uithollingen lucht, waardoor het wasgoed opgevangen wordt. Het effect hiervan is wasgoed dat minder gekreukt uit de droger komt, waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijkwerk. Vind jij een energiezuinig model ook een goede investering voor in de toekomst? En wil je een warmtepompdroger aanschaffen die in het bezit is van verschillende handige functies, zoals een uitgestelde start timer of een onderhoudsvrije warmtewisselaar? Dan is deze warmtepompdroger van Miele een goede optie.

vanaf € 875,00
Miele Systeemontkalker DGD

Miele Systeemontkalker DGD

De kalk die van nature in water zit zorgt ervoor dat na verloop van tijd de werking van je stoomoven vermindert als je de kalkaanslag niet verwijdert. Je houdt je hogedrukstoomoven in goede conditie door het apparaat regelmatig te reinigen en ontkalken. Deze Miele ontkalker is speciaal geschikt voor hogedrukstoomovens. Inhoud: 1 liter

vanaf € 29,95
Miele condensdroger TDA150C

Miele condensdroger TDA150C

Een apparaat dat het drogen van de was nog gemakkelijker maakt Omdat de hardheid van het water invloed kan hebben op het gemeten restvocht, kan de kwaliteit van het drogen beïnvloed worden. Bij zeer hard water kan het daarom voorkomen dat de was niet optimaal droog wordt. Gelukkig is dat bij deze droger niet het geval: het Perfect Dry-systeem zorgt ervoor dat de gewenste droogtegraad altijd wordt bereikt. Consumenten die vaak gebruik maken van een droger kunnen hun hart ophalen. De ergonomisch ontworpen vulopening is extra groot en heeft een ergonomische vulhoek. Deze vulopening en vulhoek zorgen ervoor dat het nog eenvoudiger is om de machine te vullen en te legen. De ontwerpers van Miele hebben ook rekening gehouden met de opening mogelijkheid van de deur van het apparaat. Omdat de deur van de droger extra ver open kan, zal het deurtje niet in de weg zit tijdens het vullen van de trommel. Een prettig apparaat voor u en de wereld om u heen Omdat Miele al vanaf het fabricageproces rekening houdt met het milieu hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Wanneer het apparaat na een lange periode van veelvuldig gebruik niet meer werk, is het apparaat volledig recyclebaar. Daarnaast is de condensdroger energiezuinig en gaat het apparaat zuinig om met water. De droger beschikt over een geïntegreerde pc-interface. Deze technologie zorgt ervoor dat de servicetechnicus bij een storing aan het apparaat kan communiceren met het apparaat en zo snel mogelijk het probleem kan oplossen. De aanschaf van dit handzame model is een goede investering om het huishouden nog beter op rolletjes te laten lopen. Voor iedereen die graag een droger wil waar je echt wat aan hebt, is deze condensdroger van Miele een goede optie.

vanaf € 715,00
Miele integreerbare afzuigkap DA1867

Miele integreerbare afzuigkap DA1867

Zeer krachtig Miele-afzuigkappen beschikken over een hoogwaardige, dubbelaanzuigende radiaalventilator. Deze krachtige eenheden garanderen telkens weer een hoog vermogen en een optimale afzuiging. Ondanks het hoge vermogen werken de ventilatoren fluisterstil. xa0 Programmeerbaar maximaal vermogen De Boosterstand biedt een zeer hoog vermogen en is bedoeld om kort aan te zetten, als er bijvoorbeeld een gerecht aanbrandt waarbij veel rook of geuren vrijkomen. De Boosterstand kan zo worden geprogrammeerd dat dexa0motor na vijf minuten automatisch terugschakelt naar stand 3. Zo voorkomt u een onnodig hoog energieverbruik. xa0 Duurzaam en zeer functioneel Miele-afzuigkappen zijn uitgerust met één of meerdere roestvrijstalen vetfilters die bestaan uit maar liefst 10 lagen. De filters zijn door het snelkliksysteem gemakkelijk te verwijderen en kunnen in de vaatwasser worden schoongemaakt. Hierbij ontstaan geen zichtbare verkleuringen, waardoor ze lang mooi blijven. xa0 Tijdloze eenvoud Miele biedt afzuigkappen met een grote variatie aan modellen en functies – superieure technologie voor al uw eisen. Miele-afzuigkappen bezitten individuele accenten, maar dringen zich niet naar de voorgrond. Heldere vormen, doordachte functies en tijdloze designs. xa0 Zichtbare kwaliteit Miele-afzuigkappen zijn voorzien van een met uiterste precisie gelaste en gepolijste afvoerschacht en schouw van roestvrij staal. Al aan de buitenkant is de kwaliteit van de Miele-afzuigkap af te lezen: Markante belijning en een afwerking met naadloze verbindingen zijn karakteristieke kenmerken van de afzuigkappen van Miele. U zult veel plezier beleven aan de tot in de perfectie doorgevoerde afwerking.

vanaf € 419,00
Miele warmtepompdroger TDB 230 WP

Miele warmtepompdroger TDB 230 WP

De Miele warmtepompdroger TDB 230 WP zorgt goed voor je wasgoed Met de Miele warmtepompdroger TDB 230 WP droog je alle was in zo kort mogelijke tijd. Moderne opties zorgen voor een optimaal droogproces waarbij alle textielsoorten gerespecteerd worden. Hij is gemakkelijk te bedienen en verbruikt weinig energie. Grote capaciteit voor efficiënt drogen Moet je veel wassen en dus ook drogen? In deze Miele warmtepompdroger TDB 230 WP kun je per keer 7 kg wasgoed kwijt. Je hebt de keuze uit diverse droogprogramma's, zodat je altijd wel een droogcyclus vindt die perfect past bij de hoeveelheid en de aard van je wasgoed. Gebruik tijdens het drogen ook zeker geurflacons van Miele. Je zult er versteld van staan hoe fris je schone wasgoed dan gaat ruiken. Als je je droogtrommel uitruimt, kan het voorkomen dat je per ongeluk wasgoed laat liggen. Bij deze Miele is de kans klein. Zijn zeer goede binnenverlichting geeft je uitstekend zicht, zodat je elk sokje of washandje meteen kunt zien. Moderne opties voor een betere bescherming Het makkelijk te reinigen pluizenfilter vind je aan de voorkant. Dan is schoonmaken wel erg snel geregeld. Het kalkgehalte in je leidingwater kan van invloed zijn op je wasgoed. De Miele warmtepompdroger TDB 230 WP meet dit kalkgehalte en stelt zijn droogprogramma daarop af. Je was wordt niet té droog en blijft zacht aanvoelen. De speciale vormgeving van de trommel zorgt ervoor dat je was minder kreukt, maar beschermt ook je meest delicate kledingstukken. Je was wordt netjes gedroogd en blijft langer in een goede conditie. De warmtepomptechnologie van Miele maakt het mogelijk om bij lagere temperaturen effectief te drogen. Dit is erg goed voor je meest kwetsbare wasgoed. Erg zuinig met energie De Miele warmtepompdroger TDB 230 WP heeft een zeer energiezuinige en onderhoudsarme warmtewisselaar. De EcoDry-technologie van Miele zorgt voor een uitstekend resultaat bij zo laag mogelijk energieverbruik. Vergelijk deze Miele maar eens met andere warmtepompdrogers of condensdrogers. Per jaar ben je ongeveer 211 kWu aan energie kwijt. Door deze zeer zuinige prestatie kreeg de Miele warmtepompdroger TDB 230 WP een plaats in de energie-efficiëntieklasse A++. Bekijk de jaarafrekening van je energiemaatschappij maar; je gaat concreet geld besparen.

vanaf € 846,00
Miele vrijstaande vaatwasser G 4310 BW

Miele vrijstaande vaatwasser G 4310 BW

Vrijstaande vaatwasser die alles kan Vette pannen of ragfijne wijnglazen, deze Miele vaatwasser G 4310 BW maakt alles schoon. Met deze vaatwasser hoef je echt nooit meer met de hand af te wassen. Zuinig met energie, hard voor vuil Wil je een vaatwasser van topkwaliteit dan kies je voor de Miele vaatwasser G 4310 BW. Het apparaat gebruikt maar 6.5 liter water per cyclus en heeft een A++ energielabel. Zo blijven de verbruikskosten laag, en dat merk je in je portemonnee als je je vaatwasser elke dag gebruikt. De Miele vaatwasser G 4310 BW heeft diverse programma's en temperaturen tot maximaal 75 graden Celsius. Daarmee wordt het vuil op je vaat hard aangepakt. Toch kun je ook met een gerust hart je delicate glaswerk in deze vaatwasser zetten, want daar heeft Miele een speciaal programma voor ontwikkeld. Vaak blijft plastic servies vochtig na een afwasbeurt, maar de Miele vaatwasser G 4310 BW beschikt over een perfect droogsysteem. Aan het einde van de cyclus gaat de deur automatisch open en volgt een actieve droogcyclus met luchtcirculatie. Het droogresultaat heeft een A-kwalificatie. Voordelen van de vrijstaande vaatwasser Een vrijstaande vaatwasser zoals de Miele vaatwasser G 4310 BW heeft grote voordelen. Je kunt het apparaat overal plaatsen, meenemen als je verhuist en het is net wat hoger dan een inbouwmodel. Die paar centimeters verschil merk je goed als je bukt. Natuurlijk is de bovenste korf van de Miele vaatwasser G 4310 BW in hoogte verstelbaar, en kun je het interieur flexibel indelen. Ook een grote schaal kan dus in de vaatwasser. Met slechts 46 decibel is deze vaatwasser erg stil. Met het Ecoprogramma is de hele afwas binnen 85 minuten schoon en goed droog, dus zo in de kast te zetten. Dat is de topkwaliteit die je van Miele verwacht en die je met deze vaatwasser in huis kunt halen. Van de Miele vaatwasser G 4310 BW heb je elke dag plezier, jarenlang.

vanaf € 569,00
Miele F 12020 S-2 Diepvriezer

Miele F 12020 S-2 Diepvriezer

Met de Miele F 12020 S-2 haal je een stille, tafelmodel vriezer in huis met een overzichtelijke indeling. Door de 4 transparante lades vind je altijd snel je boodschappen terug. Wanneer je toch een keer grotere boodschappen kwijt wilt in de Miele F 12020 S-2 is dit mogelijk door de VarioRoom lades. De lades zijn uitneembaar en er zitten glazen plateau's tussenin waar je ook boodschappen op kan leggen. Handig, de vriezer is door de uitneembare onderdelen eenvoudig schoon te maken. Met een geluidsniveau van 38 decibel hoor je de vriezer nauwelijks zoemen. Wanneer je vergeet de deur van de Miele diepvries te sluiten, waarschuwt hij je met een alarmsignaal.

vanaf € 446,75
Miele wasmachine W667

Miele wasmachine W667

Miele wasmachine W667 Met de Miele W667 haal je compacte waskracht in huis. Deze bovenlader past in een ruimte van 46 centimeter bij 60 centimeter en staat garant voor een perfect wasresultaat, want Miele staat voor topkwaliteit. Fijn voor je was, goed voor je energierekening Deze wasmachine-bovenlader heeft een A+++ certificering voor zijn lage energieverbruik, een voordeel dat je elke wasbeurt opnieuw besparing oplevert. Het standaard programma Katoen 60 °C kost 0,85 kWh. Op jaarbasis is het gemiddelde energieverbruik dan 150 kWh, en voor water ligt het jaargemiddelde op 8800 liter. Deze cijfers zijn natuurlijk ook afhankelijk van je gezinssituatie. De gepatenteerde Miele SoftCare-trommel is speciaal ontwikkeld om slijtage van je wasgoed te voorkomen. De honingraatstructuur zorgt voor een dun laagje water tussen je kleding en de trommel zodat het textiel als het ware door de trommel glijdt. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat zo optimale wasbescherming wordt gegarandeerd. Bovendien kreukt je kleding minder, en dat is zeker een voordeel. Uitgebreide programmakeuze Miele heeft in deze wasmachine-bovenlader met een capaciteit van 6 kilo een paar nuttige programma’s verzameld. Zo is het Express 20 menu bedoeld voor een klein wasje dat snel opgefrist moet worden maar niet echt vuil is. Het speciale overhemden-programma reduceert kreuk en maakt het strijken gemakkelijker, en het wol-programma is zo afgesteld dat je niet hoeft te vrezen voor krimp of vervilting. Miele zorgt dat je je favoriete wollen trui zonder zorgen kunt wassen. Voor donkere was of jeans kun je ook een apart programma kiezen. Daarnaast kun je elk programma aanpassen met extra spoelen of centrifugeren, voorwas of inweken. Zelfs de lotuswitte voorkant van de wasmachine-bovenlader is kwalitatief hoogstaand. Het geëmailleerde front is niet alleen mooi om te zien, maar ook ongevoelig voor roest en zuurinwerking, en krasbestendig.

vanaf € 1.089,00