Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

miele producten

~253 producten (0,05 seconden)
Miele Ontkalker voor wasmachines en vaatwassers

Miele Ontkalker voor wasmachines en vaatwassers

Dit ontkalkingsmiddel van Miele verwijdert kalkafzetting uit de wasmachine en vaatwasser. Kalkafzetting wordt veroorzaakt door het water dat meerdere keren per week door de machine stroomt. Mild voor de machine. Het verwarmingselement en de trommel worden grondig ontkalkt, zonder deze onderdelen te beschadigen. Met natuurlijk citroenzuur. Inhoud: 250 gram. Eén flacon van 250 gram is goed voor één behandeling. Wij adviseren zowel de vaatwasser als de wasmachine 1 tot 3 keer per jaar te ontkalken. Dit verbetert de prestaties, vermindert het energieverbruik en verlengt de levensduur van het apparaat.

€ 13,95 Meer informatie en aanbieders >
Miele keramische inbouwkookplaat KM 6540 FR

Miele keramische inbouwkookplaat KM 6540 FR

ExtraSpeed\nDe snelste kookplaten ter wereld\nTot 35% tijdbesparing1: dankzij de exclusieve Miele-technologie houdt u meer tijd over voor uzelf.\n\nStop & Go-functie\nZo kan er niets aanbranden: Met deze functie zet u alle kookzones tegelijkertijd op stand 1.\nAlle producten met 'Stop & Go-functie' weergeven\n\nWarmhoudfunctie\nServeerklaar: de temperatuur van de panbodem wordt bij het warmhouden zo geregeld dat niets kan aanbranden.\n\nAankookautomaat\nGemak tijdens het koken: de automaat begint op hoog vermogen en schakelt automatisch terug naar een lagere stand.\n\nEigen programmeringen\nHelemaal uniek: u kunt de standaard instellingen van de kookplaat naar eigen wens aanpassen.\n\nTimer\nSuperhandig: bij deze functie kan bijvoorbeeld een kookwekker worden ingesteld.\n\nExtraSpeed\nTot 35% tijdbesparing1: dankzij de exclusieve Miele-technologie houdt u meer tijd over voor uzelf.\n\nVeelzijdige kookzones\nVoor elk type kookgerei: u kunt alle mogelijke pannen optimaal gebruiken.\n\nRecall-functie\nMet geheugenfunctie: schakelt u het toestel per ongeluk uit, dan worden de instellingen 10 seconden lang opgeslagen.\n\nRestwarmte-indicatie\nPraktische hulp bij dagelijkse keukenwerkzaamheden: bij elke kookzone wordt aangegeven of de kookzone nog heet is.\n\nVeiligheidsuitschakeling\nIntelligent: de kookzone schakelt automatisch uit als een maximale gebruiksduur wordt overschreden.\n\nVergrendelingsfunctie en ingebruiknamebeveiliging\nUiterst behulpzaam: beide functies voorkomen ongewenste toegang tot het kookvlak.\n\nOververhittingsbeveiliging en storingscontrole\nBeschermt de kookplaat: Bij extreme belasting wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld.\n\n- Intuïtief en snel kiezen door een getallenreeks - ComfortSelect\n- Opvallend design − 614mm breed met randlijst rondom\n- Zeer flexibel - 4 kookzones waarvan 1 braad- en 1 Vario-zone\n- Verbazingwekkend snel − één ExtraSpeed-kookzone\n- Communicatie met dampkap - automatische Con@ctivity-functie

€ 849,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele KFN 29162 D Wit

Miele KFN 29162 D Wit

Koel-vriescombinatie (201,1 cm hoog) Energieklasse A++ (kost 50 - 70 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

€ 819,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele vrijstaande vaatwasser PG 8130

Miele vrijstaande vaatwasser PG 8130

Op alle plekken waar veel wordt afgewassen bieden de ProfiLine-bedrijfsafwasautomaten de optimale oplossing. Zelfs grote hoeveelheden afwas worden snel en grondig weggewerkt, zoals bij vergaderingen en evenementen. Maar ook in privéwoningen waar veel wordt afgewassen kunnen deze vaatwassers goed werk doen.
Altijd een optimale waterhardheid
De ingebouwde ontharder levert water met altijd de optimale hardheid. Door het gebruik van zacht water is er minder spoelmiddel nodig en kan de levensduur van de machine worden verlengd. Afhankelijk van de waterkwaliteit op de locatie stelt u de hardheid handmatig in.
Nooit meer zonder reinigingsmiddel zitten
Met WiFiConn@ct houdt u uw Miele-apparaten altijd in de gaten. Behalve statusmeldingen ziet u voor al uw apparaten bijvoorbeeld het niveau van het reinigingsmiddel. Als dit opraakt, wordt u hier automatisch door middel van een push-bericht over geïnformeerd en hebt u de mogelijkheid om met een paar keer klikken tijdig reinigingsmiddel na te bestellen. Alles wat u daarvoor nodig hebt, is de app Miele@mobile.
Oog op de tijd
Met de voorprogrammering kunt u 24 uur van tevoren instellen wanneer het gekozen programma moet beginnen. Na de start van het programma wordt de werkelijke resttijd op het display weergegeven.
Snel afgewassen
Met de korte programma's zijn de ProfiLine-vaatwassers de snelste inbouwmodellen van Miele. Daarmee vergeleken vallen de gewone huishoudelijke apparaten in het niets.

€ 2.699,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)

Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)

Condenswater wordt eenvoudig afgevoerd
De professionele Miele-condensdrogers, ook de droogautomaten met warmtepomptechnologie, beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Zo kan vocht rechtstreeks worden weggevoerd.
Minimaal energieverbruik
De droogautomaten met warmtepomptechnologie van Miele Professional zijn ware meesters in het besparen van energie. Dankzij de warmtepomptechnologie verbruiken ze ong. 50% minder stroom en leveren zo een bijdrage aan de bescherming van het milieu. Met korte programma's zijn ze ook zeer geschikt voor een professionele wasbehandeling.
Zelfbediening
De apparaten zijn geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).
Nauwkeurige droging
Het PerfectDry-systeem meet voortdurend het restvocht van het wasgoed en bereikt zo exacte droogresultaten, zelfs bij zeer uiteenlopende waterhardheid. Want het systeem meet het geleidingsvermogen van het waswater en stemt het droogproces af op deze belangrijke factor. Het aangegeven restvocht wordt precies bereikt, het wasgoed wordt nooit te droog of niet droog genoeg.
Uitstekende droogresultaten
Drogers van Miele Professional maken gebruik van het beproefde principe van longitudinale stroming: de verwarmde lucht wordt parallel aan de trommelas (axiaal) door de trommel gevoerd. Het van de trommelribben meegevoerde wasgoed gebruikt de luchtstroom bij het vallen en wordt zo sneller en gelijkmatiger gedroogd.

€ 3.569,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele wasmachine PWM507 DP NL SST

Miele wasmachine PWM507 DP NL SST

De Miele PWM 507 DP NL is een wasmachine speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zakelijk markt. Zo is dit model geschikt om te gebruiken in restaurants, ziekenhuizen, recreatieparken en nog veel meer. Dit model wordt elektrisch verwarmd en heeft een afvoerpomp. De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
Hoogste mate van hygiëne
Een veilig desinfecterend vermogen is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit ziekenhuizen en verpleeghuizen. Speciale programma's voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid.
Wasbehandeling op schema
Met de voorprogrammering kan 96 uur van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkweek klaar moet zijn.
Met een handgreep voor het juiste programma
Efficiënt gebruiksgemak en keuze uit vele functies op een plek: kies het juiste programma met de programmaschakelaar met taalonafhankelijke symbolen. Het tekstdisplay toont de naam van het programma en u krijgt direct toegang tot overige functies zoals temperatuur- en toerentalinstellingen. Het display kan in 29 talen worden weergegeven.
Zelfbediening
De apparaten zijn geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).
Waswerking en waterverbruik in een nieuwe balans
De EcoSpeed-wasmethode wordt gekenmerkt door een geoptimaliseerd trommelritme. Bij een lager toerental verplaatsen de meeneemribben veel water, zodat de was ook van boven goed wordt bevochtigd. Vervolgens stijgt het toerental langzaam: de was wordt tegen de wand van de trommel aangedrukt. De versterkte waswerking maakt een intensieve reinigingscapaciteit mogelijk, terwijl er minder water wordt gebruikt.

€ 3.333,55 Meer informatie en aanbieders >
Miele Koelkast (Vrijstaand) K 28202 D WS

Miele Koelkast (Vrijstaand) K 28202 D WS

-

€ 749,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele Poeder Vaatwasmiddel GSCL1003P 1kg

Miele Poeder Vaatwasmiddel GSCL1003P 1kg

Miele Poeder Vaatwasmiddel GSCL1003P 1kg levert perfect schone vaat dankzij het actieve zuurstof en de superenzymen. Ook op lage temperaturen wordt de vaat smetteloos gereinigd. Glasbescherming voorkomt glascorrosie. Het poeder reinigingsmiddel is bijzonder zuinig in gebruik, Deze verpakking is voldoende voor 70 wasbeurten.
Verpakkingsinhoud: 1 kg
Uitvoering: origineel

€ 28,95 Meer informatie en aanbieders >
Miele CM 5710 PearlFinish volautomaat

Miele CM 5710 PearlFinish volautomaat

Met het Miele CM 5710 volautomaat zet jij altijd een perfect kopje koffie, voor optimaal koffiegenot. Het maalsysteem, filtersysteem en de pomp zorgen er samen voor dat de koffie extra lekker wordt. Je zet eenvoudig één of twee kopjes koffie of zelfs een hele kan koffie of thee. Bij deze volautomaat krijg je een voucher voor een thermoskan, waarmee je die koffie of thee lang warm kan houden. Ideaal wanneer je met een groter gezelschap bent!
Voordelen van de Miele CM 5710
* Capaciteit bonenreservoir: 200 gram
* Inhoud waterreservoir: 1,3 liter
* Met reservoir voor gemalen koffie
* ComfortClean - het apparaat is eenvoudig te reinigen
* Met geïntegreerd melksysteem
* Twee gebruikersprofielen programmeerbaar
* Inclusief voucher voor een thermoskan
De comfortabele eigenschappen van de volautomaat
De volautomaat is voorzien van een AromaticSystem, waarbij de doordachte filtertechniek ervoor zorgt dat jij altijd geniet van koffie met meer aroma en smaakbeleving. Dankzij de OneTouch- en OneTouch for Two-functie zet je met één touch één of twee kopjes koffie tegelijk van elke dranksoort. Dus ook bijvoorbeeld twee latte macchiato's. Ook kan je eenvoudig een kan koffie of thee zetten. Het apparaat heeft een smaakbehoudende conische molen en is ook geschikt voor andere koffiesoorten in poedervorm.
Koffie geheel naar keuze te zetten
Met dit koffiezetapparaat zet jij altijd een perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt. Je kan namelijk verschillende componenten naar smaak programmeren: de maalgraad, de maalhoeveelheid koffie, de waterhoeveelheid, de watertemperatuur, de melkhoeveelheid, de hoeveelheid melkschuim en de bevochtiging. Je kunt deze instellingen vastleggen in twee gebruikersprofielen. Daardoor hoef je de componenten niet iedere keer opnieuw in te stellen. Ook kan je er veel verschillende dranken mee maken, dankzij het geïntegreerde melksysteem. Denk aan een ristretto, caffè lungo, latte macchiato, thee of enkel warme melk of melkschuim.
Gemakkelijke en veilige bediening en reiniging
Het apparaat is eenvoudig in te stellen via de volledig elektronische Touch-bediening op het LCD-display, met DirectSensor. Er is een ingebruiknamebeveiliging in te stellen, wat het gebruik erg veilig maakt. De schenktuit is traploos in hoogte verstelbaar van 8 tot 13,5 cm, waardoor je ook gemakkelijk een grote kop latte macchiato kan maken. Wanneer het waterreservoir bijna leeg is, kan je deze eenvoudig vullen, doordat hij gemakkelijk bereikbaar is. Ook de reiniging gaat erg gemakkelijk, doordat het apparaat zichzelf dagelijks bijna volledig en geheel zelfstandig reinigt. Zo worden na elke melkbereiding de melkleidingen doorgespoeld en zorgt het ontkalkingsprogramma AutoDescale CM7 automatisch voor een lange levensduur. Verschillende onderdelen, zoals het water- en afvalreservoir kunnen gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden. Andere onderdelen, zoals de melkleiding en het filtersysteem zijn uitneembaar voor eenvoudige reiniging.

€ 1.099,00 Meer informatie en aanbieders >
circulatiepomp MPPWO1-31

circulatiepomp MPPWO1-31

Type: MPPWO1-31/4.

€ 369,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele G 5073 SC VI Volledig vaatwasser

Miele G 5073 SC VI Volledig vaatwasser

De Miele G 5073 SC VI is een volledig geïntegreerde inbouwvaatwasser met 14 couverts en energieklasse A++. Nishoogte: 805 tot 870 mm. QuickPowerWash: schone vaat in minder dan een uur. Warmwateraansluiting: bespaar tot 50% extra energie. ComfortClose deur: de deur gaat makkelijk open en dicht en blijft in de gewenste stand staan. FlexLine rekuitvoering: intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten

€ 949,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele G 5640 SC Vrijstaande vaatwasser

Miele G 5640 SC Vrijstaande vaatwasser

De Miele G 5640 SC SL is een vrijstaande vaatwasser met 9 couverts en energieklasse A++. Hoogte: 84,5 cm, breedte 44,8 cm. QuickPowerWash: schone vaat in minder dan een uur. Warmwateraansluiting: bespaart tot 50% extra op energie. AutoOpen-droging: alles streeploos droog Doordat na afloop van het programma de deur automatisch wordt geopend. ComfortClose: De deur gaat bijzonder makkelijk open en dicht en blijft in de gewenste stand staan.

€ 929,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele CM 6160 Volautomaat

Miele CM 6160 Volautomaat

De Miele CM 6160 Lotuswit is een volautomaat met WiFiConn@ct en veelzijdige koffiespecialiteiten voor maximale vrijheid. Dankzij het AromaticSystem geeft het perfecte resultaten en een intense koffiearoma. Dankzij de OneTouch for Two kan je van elk soort twee kopjes tegelijkertijd zetten. Het onderhoud van deze machine is bovendien erg comfortabel en zorgvuldig, dankzij de reinigingsprogramma's.
Voordelen van de Miele CM 6160 Lotuswit
* Capaciteit bonenreservoir 300 gram
* Inhoud waterreservoir: 1,8 liter
* Ruime keuze uit koffiespecialiteiten, thee en thee- of koffiekan
* 4 gebruikersprofielen programmeerbaar voor jouw favoriete koffie
* Eenvoudige communicatie met het apparaat, dankzij WiFiConn@ct
Ervaar het gemak met de Miele CM 6160
Het maalsysteem, filtersysteem en de pomp zorgen er samen voor dat koffie extra lekker wordt. Je hebt een ruime keuze uit koffiespecialiteiten die je met één of twee kopjes tegelijk kan zetten, maar je kunt er ook thee mee zetten. Ook heeft het apparaat een functie voor koffie- en theekannen, wat erg handig is wanneer er bezoek komt. Wil je een intensievere smaak? Met de aroma-intensivering wordt de hoeveelheid koffie verdubbeld en de doorlooptijd verkort. Wil je koffie drinken van gemalen koffie? Daarvoor heeft het apparaat ook een klein reservoir. Je kunt ook jouw ideale kopje koffie instellen door de maalgraad van de bonen, hoeveelheid koffie en water en watertemperatuur in te stellen. Met de 4 gebruikersvoorkeuren programmeer je deze eenvoudig.
Eenvoudige reiniging
De uitneembare onderdelen en automatische reinigingsprogramma's garanderen een schone machine. Veel onderdelen zijn in de vaatwasmachine schoon te maken en het filtersysteem kan je bijvoorbeeld onder de kraan houden. Dit garandeert een langere levensduur en de beste koffiesmaak!

€ 1.199,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele Complete C3 EcoLine Diamond Excellence

Miele Complete C3 EcoLine Diamond Excellence

De energiezuinige Miele Complete C3 EcoLine Diamond Excellence is goed voor de energierekening zonder in te leveren op prestatie. De zuigkracht is hoog en het uitblaasfilter zorgt ervoor dat de uitblaaslucht schoon blijft. Zo blijven de stofdeeltjes in de stofzak en komen deze niet terug de kamer in. Het zuigvermogen regel je via de knoppen op de stofzuiger. Dit doe je gewoon met je voet zodat je niet hoeft te bukken. Je ontvangt een combiborstel en 3 accessoires. Met de combiborstel stofzuig je harde vloeren en laagpolig tapijt zonder van opzetborstel te wisselen. De accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger. Zo pak je ze er tijdens het stofzuigen eenvoudig bij en berg je ze gelijk netjes op.

€ 237,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele afzuigkap DA2450

Miele afzuigkap DA2450

De Miele DA2450: een inbouwafzuigkap met handige draaiknop
De Miele DA2450 is een inbouwafzuigkap met een maximum afzuigcapaciteit van 590 m³ per uur. Het toestel is uitgerust met energiebesparende LED-verlichting om ook 's avonds een helder overzicht over je kookvlak te hebben. De bediening gebeurt met handige draaiknoppen. Het is een toestel dat je zowel in een systeem met luchtafvoer als met luchtcirculatie kan gebruiken.
Alle luchtjes wegzuigen met de Miele DA2450
Dankzij de ruime afzuigcapaciteit van 590 m3 per uur is het toestel voldoende groot om alle luchtjes weg te zuigen uit keukens tot 20m² groot. De Miele DA2450 is een toestel om in een keukenkast in te bouwen. Zo krijg je een mooie keuken waarbij de meubels en niet de toestellen de aandacht krijgen. Met een breedte van 53,2 centimeter is het bovendien een zeer compact toestel.
Maximaal geluidsniveau van 66 dB
Zoals we van Miele gewoon zijn, is ook dit toestel technologisch heel goed uitgerust. Je kunt de afzuigkap bijvoorbeeld een boost laten geven op de intensieve stand. Deze stand zal zichzelf uitschakelen als de grote afzuigcapaciteit niet meer nodig is. Met een maximaal geluid van 66 dB blijft ook het lawaai beperkt. Geniet van elk moment in je keuken dankzij deze Miele DA2450.
Roestvrije filters uit tien lagen
De vetfilters van de Miele DA2450 zijn gemaakt uit roestvrij staal. Ze zijn bovendien vaatwasmachinebestendig. Daardoor kun je ze heel regelmatig en grondig schoonmaken in je vaatwasser. De filters zijn ingenieus opgebouwd en bestaan uit tien lagen. Alle vet dat tijdens het koken verdampt wordt erin opgevangen. De filters gaan bovendien heel lang mee.
CleanCover beschermt de motor
Het milieu is voor Miele zeer belangrijk. De motor is heel energiezuinig. Op jaarbasis zal het gebruik van dit toestel ongeveer 12 euro kosten. De Miele DA 2450 is ook een toestel met een lange levensduur. Het CleanCover-systeem beschermt de motor en de bedrading van het toestel tegen damp en vetstoffen, waardoor deze jarenlang zonder probleem werkt. Kortom, ben je op zoek naar een handige afzuigkap die je onopvallend in een keukenkast kan plaatsen? Dan is de Miele DA2450 een uitstekende keuze!

€ 363,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele Navulreservoir TwinDos 1 + TwinDos 2

Miele Navulreservoir TwinDos 1 + TwinDos 2

De Miele Navulreservoirs TwinDos 1 en TwinDos 2 zijn 2 lege houders die je met je eigen vloeibare wasmiddel of wasverzachter vult. De houders hebben beiden een inhoud van 1,5 liter. Als je een Miele TwinDos wasmachine hebt, hoef je met een TwinDos reservoir geen wasmiddel of wasverzachter meer te doseren. Door de reservoirs onder in je TwinDos wasmachine te doen, doseert de automaat automatisch en blijft je kleding langer mooi. Ook verspil je zo geen wasmiddel.

€ 58,98 Meer informatie en aanbieders >
Miele voorlader WWV 980 WPS PowerWash TwinDos warm water

Miele voorlader WWV 980 WPS PowerWash TwinDos warm water

W1 wasmachine voorlader De zuinige alleskunner voor de hoogste eisen

€ 2.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele G 5690 SC Vi Volledig vaatwasser

Miele G 5690 SC Vi Volledig vaatwasser

De Miele G 5690 SC Vi is een volledig geïntegreerde inbouwvaatwasser van 45 cm breed met 9 couverts en energieklasse A++. Nishoogte: 805 tot 870 mm. QuickPowerWash: stralend schone vaat in 58 minuten. Warmwateraansluiting: tot 50% extra besparen op energie. AutoOpen-droging: alles wordt perfect droog doordat afloop van het programma de deur automatisch wordt geopend. ComfortClose: de deur gaat eenvoudig open en dicht en blijft in de gewenste stand staan. ExtraComfort-rekuitvoering.

€ 1.099,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele inductiekookplaat (inbouw) KM 7201 FR

Miele inductiekookplaat (inbouw) KM 7201 FR

Deze inbouw inductiekookplaat beschikt over een centrale getallenreeks om alle kookzones en vermogensstanden te regelen. Snelheid is geen hekserij, een vermogen totxa03650 Watt versnelt het kookproces.
Booster-functie voor snelle warmte
Voor bijzonder snel koken: met de exclusieve Miele TwinBooster-functie kan je, als dat nodig is, het vermogen van twee kookzones bundelen naar één zone. Of je kunt het inductievermogen individueel verdelen en daarmee nog flexibeler koken.
Verbeterd comfort
Meer comfort bij het koken: met de Stopxa0&xa0Go-functie kan je alle kookzones met één druk op de knop op vermogensstandxa01 zetten. Zo kan je de kookplaat korte tijd onbewaakt laten. Dankzij de warmhoudfunctie blijven jouw gerechten op serveertemperatuur. Nog een voordeel: wanneer je de timer inschakelt, gaat de kookzone na afloop van de ingestelde tijd automatisch uit. De Recall-functie zorgt dat uw instellingen 10xa0seconden lang blijven opgeslagen
Pannen op de kookplaat zetten en koken maar
Je hoeft alleen de kookplaat aan te zetten – wanneer er al een pan op een kookzone staat, wordt het bijbehorende bedieningselement automatisch geactiveerd. Zo hoef je de aparte kookzones niet meer handmatig op te starten. Bovendien wordt ook de grootte van de pan automatisch herkend – voor bijzonder efficiënt energiegebruik.
Verbeterde veiligheid
Uitstekende bescherming in iedere situatie: de ingebruiknamebeveiliging beschermt je tegen onbevoegd of onbedoeld inschakelen. Wanneer een kookzone gedurende een ongebruikelijk lange tijd met gelijkblijvend vermogen wordt verhit, of wanneer er geen pan op de ingeschakelde kookplaat staat, schakelt deze zichzelf automatisch uit. Een ander oplettend hulpje is de restwarmte-indicatie: hier wordt aangegeven of de kookzone nog heet is.

€ 849,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele Wasmiddel UltraPhase 2 WAUP21501L 1,5l

Miele Wasmiddel UltraPhase 2 WAUP21501L 1,5l

Miele Wasmiddel UltraPhase 2 WAUP21501L 1,5l is voorzien van extra toevoegingen zoals optisch witmiddel en bleekmiddel. Dit wasmiddel zorgt ervoor dat jouw witte was stralend wit en vlekvrij uit de wasmachine komt. De automatische dosering voorkomt dat je teveel wasmiddel per wasbeurt gebruikt. Je hebt voldoende wasmiddel voor 50 doseringen.
Geschikt voor Miele W1-modellen met TwinDos
Uitvoering: Origineel

€ 16,99 Meer informatie en aanbieders >
Miele G 5022 SCi clst Geïntegreerde vaatwasser

Miele G 5022 SCi clst Geïntegreerde vaatwasser

De Miele G 5022 SCi CLST is een geïntegreerde vaatwasser met 14 couverts en de zuinige energieklasse A++. Hij heeft een geluidsniveau van 45 dB. Met besteklade en bestekkorf. Hoogte 80,5 tot 87 cm, breedte: 60 cm. QuickPowerWash zorgt voor een stralend schone vaat binnen een uur. ComfortClose: de deur gaat moeiteloos open en dicht en blijft in elke gewnste stand staan.

€ 819,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele inductie inbouwkookplaat KM 7574 FR

Miele inductie inbouwkookplaat KM 7574 FR

Inductiekookplaat Met PowerFlex-kookvlak voor maximaal vermogen

€ 1.449,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele Complete C3 PowerLine Pure Red

Miele Complete C3 PowerLine Pure Red

Met de Miele Complete C3 PowerLine Pure Red is het niet meer nodig te bukken om instellingen op de stofzuiger te veranderen. Je bedient deze stofzuiger namelijk met je voet. Als je na de harde vloer een losliggend kleed wilt stofzuigen, is het verstandig om minder zuigkracht te gebruiken. Hiervoor druk je met je voet op de min-knop. Van opzetstuk wisselen is bij deze stofzuiger niet nodig. Met de meegeleverde combiborstel stofzuig je zowel de harde vloer als het laagpolige tapijt. Wil je gelijk de salontafel, plinten of tv-kast afstoffen? Gebruik dan de meegeleverde kleine accessoires. Deze zitten onder de kap van de stofzuiger zodat je ze altijd bij de hand hebt en niet snel kwijtraakt.

€ 218,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele G 5222 SC CLST Vrijstaande vaatwasser

Miele G 5222 SC CLST Vrijstaande vaatwasser

De Miele G 5222 SC CLST is een vrijstaande vaatwasser met 14 couverts en de zuinige energieklasse A+++. Hij heeft een geluidsniveau van 45 dB. Met 3D MultiFlexlade en bestekkorf. Hoogte 84,5 tot 88 cm, breedte: 60 cm. QuickPowerWash zorgt voor een stralend schone vaat binnen een uur. ComfortClose: de deur gaat moeiteloos open en dicht en blijft in elke gewnste stand staan.

€ 978,99 Meer informatie en aanbieders >