Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

mio producten

~40 producten (0,03 seconden)
Mio MiVue J60

Mio MiVue J60

De Mio MiVue J60 dashcam helpt je om veilig op je bestemming aan te komen. Dankzij de hulpsystemen word je gewaarschuwd bij het verlaten van je rijbaan, vermoeidheid en frontale botsingen. Doordat je de dashcam achter de achteruitkijkspiegel plaatst, hangt hij niet in het zicht. Je neemt scherpe video's op in Full HD kwaliteit met 30 frames per seconde. Met een beeldhoek van 150 graden legt de camera ook vast wat er op de rijbanen naast je gebeurt. Wanneer de G sensor een plotselinge beweging detecteert, slaat de dashcam je opname direct op. Deze opname kan niet overschreven worden. Je auto staat veilig geparkeerd in de Parking Mode. De camera start met filmen als er iets tegen de voorkant van de auto aan botst. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

vanaf € 129,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio navigatiesysteem Cyclo 210

Mio navigatiesysteem Cyclo 210

Met de fiets eropuit trekken en altijd weten waar je bent
Ontdek de Mio Cyclo 210: het gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, optimaal ontworpen voor elke recreatieve fietser op zoek naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding .
Bestemming onbekend; een verrassingsroute
Met de Mio Cyclo™ 210 kun je eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of jouw eigen voorkeursroutes volgen. En als je ervoor kiest om de unieke Surprise Me™-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo™ 210 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als je steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.
Waterdicht, zodat je het overal mee naar toe kunt nemen
De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat je kunt fietsen in elke soort weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur van maar liefst 10 uur kun je lange afstanden afleggen zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over de terugweg. Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI's, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kun je steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.
Meer dan een fietsnavigatiesysteem
De Mio Cyclo™ 210 meet de tijd, de snelheid, de afstand, de hoogte, het calorieverbruik en meer. Met de desktop toepassing kun je jouw gegevens bewaren, jouw routegeschiedenis beheren en jouw ervaringen delen met jouw vrienden. Het eenvoudig te gebruiken programma stelt je in staat routes te downloaden en nieuwe wegen en regio's te ontdekken die anderen de moeite waard vinden. Met deze multifunctionele applicatie kun je ook jouw toestel beheren en kaartupdates, software updates of productinformatie downloaden.
Lange levensduur
Leg jouw rit vast zonder je zorgen te maken over de accu. Werkt tot wel 10 uur lang.

vanaf € 159,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 786 Wifi GPS

Mio MiVue 786 Wifi GPS

De Mio MiVue 786 Wifi GPS is een dashcam met een geïntegreerde wifi en GPS functie. Dankzij de GPS functie wordt de snelheid en de route die je aflegt nauwkeurig bijgehouden. Handig, wanneer je betrokken bent bij een verkeersongeval. Je zet de gemaakte beelden draadloos over naar je smartphone via wifi. Verder is het toestel uitgerust met een G sensor en parkeermodus. Beide maken opnames en slaan deze op wanneer ze een onverwachte beweging of schok registreren. De G sensor doet dit tijdens de rit en de parkeermodus doet dit wanneer de auto geparkeerd staat. De bediening verloopt via het 2.7 inch touchscreen. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

€ 159,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue A30 Achteruitkijkcamera

Mio MiVue A30 Achteruitkijkcamera

Met de Mio MiVue A30 Achteruitkijkcamera breid je jouw Mio dachcam uit. In combinatie met deze achteruitkijkcamera leg je niet alleen de verkeerssituatie voor, maar ook achter de auto vast. Dankzij de lens met diafragma van f/1.8 komt er veel licht in de lens. Op die manier neem je ook heldere beelden op wanneer het donker wordt. Het infraroodfilter op de lens draagt bij aan scherpe beelden in donkere situaties. Met de verstelbare EV-waarde corrigeer je de belichting wanneer deze te licht of te donker is. Door de beeldhoek van 140 graden neemt de achteruitkijkcamera ook op wat er op de rijbanen naast je gebeurt. Zodra je de auto start, maakt de camera automatisch verbinding met de dashcam voor in de auto.

vanaf € 79,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Autohouder Cyclo

Mio Autohouder Cyclo

Met de Mio Autohouder Cyclo geef je je Cyclo-fietsnavigatie een mooi plekje in je auto. Rijd je met de auto naar het startpunt van je fietstocht, dan beschikt de Mio Cyclo over een autonavigatie-functie die je het punt helpt te bereiken. Door deze handige autohouder zijn de navigatie-instructies ook in de auto goed zichtbaar.

€ 29,00 Meer informatie en aanbieders >
MIO SPIRIT 7700 LM TRUCK Navigatiesysteem voor vrachtwagens 12.7 cm 5 inch Europa

MIO SPIRIT 7700 LM TRUCK Navigatiesysteem voor vrachtwagens 12.7 cm 5 inch Europa

De ultieme metgezel in vrachtwagens\nTruck Mode\nMet de ingebouwde optie Truck Mode, helpt de Spirit 7700 LM Truck chauffeurs van grote voertuigen zoals vrachtwagens en caravans hun bestemming zonder problemen te bereiken.\n\nLifetime kaart updates\nTomTom Map\nGeen zorgen meer over wegomleidingen of wegafsluitingen dankzij de ingebouwde Lifetime Map Updates. Sluit uw apparaat aan op uw pc, installeer de MioMore-software en u weet altijd wanneer er een update beschikbaar is, zodat u nooit verdwaalt.\n\nGebruiksvriendelijke actieve magnetische houder\nOntworpen voor gebruiksvriendelijkheid, Spirit 7700 LM Truck met een zeer handige magnetische houder die er voor zorgt dat de gebruiker zeer gemakkelijk het toestel kan ontkoppelen van de houder op de voorruit. Daarnaast kan de stroomtoevoer van het apparaat zowel vanuit de houder of rechtstreeks via het micro-USB-slot van het apparaat.\n\nLevensechte informatie voor levensechte ritten: IQ Routes\nDoor actuele gegevens van andere chauffeurs te verzamelen optimaliseert IQ Routes™ uw rit waardoor u afgesloten wegen en opstoppingen kunt vermijden.\n\n3D-weergave van knooppunten en rijbaanbegeleiding\nMet Mio's rijbaanbegeleiding weet u altijd welke rijbaan u moet kiezen als u een bocht moet nemen. Met 3D-opties kunt u zien over welke wegen u straks rijdt en heeft u ruim de tijd om te zien welke rijbaan u moet kiezen en wanneer. Want rijden moet plezierig zijn, niet stressvol.\n\nVoorgelezen straatnamen (TTS)\nUw Mio Spirit™ 7700 LM Truck zal u altijd helpen bij het vinden van de weg. Waar u ook naartoe wil. U hoort wanneer u moet afslaan, en kunt uw ogen op de weg houd\n\nU rijdt, uw apparaat leert\nLearnMe Pro\nHoe meer u rijdt, hoe meer de optie LearnMe Pro van u leert. De optie bestudeert en monitort uw rijstijl zodat zij u gepersonaliseerde routes kan aanbieden die bij uw voorkeuren passen.\n\n- De ultieme metgezel in vrachtwagens\n- Lifetime kaart updates\n- Gebruiksvriendelijke actieve magnetische houder\n- Levensechte informatie voor levensechte ritten: IQ Routes

€ 99,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Fietshouder Cyclo (2-pack)

Mio Fietshouder Cyclo (2-pack)

Wil je je Mio Cyclo op meerdere fietsen gebruiken? Of ben je de houder van je Mio Cyclo kwijtgeraakt of is hij beschadigd? Dan haal je met de Mio Fietshouder Cyclo (2-pack) een tweetal extra houders in huis. Je bevestigt deze fietshouders eenvoudig op je stuur of stuurpen met het meegeleverde montagemateriaal.

€ 29,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 792 WiFi Pro

Mio MiVue 792 WiFi Pro

De Mio MiVue 792 WiFi Pro is een compacte dashcam waarmee je overdag en 's nachts heldere beelden maakt dankzij de Sony Starvis sensor. Wanneer je je auto start, begint de dashcam direct met filmen. De camera filmt in Full HD met 60 frames per seconde en heeft een brede kijkhoek van 140 graden. Hierdoor maak je scherpe en vloeiende beelden en worden ook kleine details goed in beeld gebracht. Hulpsystemen als flitspaalwaarschuwingen, rijbaanbegeleiding en vermoeidheidswaarschuwingen houden je scherp en zorgen voor een veiligere rit. Via wifi maak je verbinding met je smartphone en sla je de beelden op in de MiVue app. Combineer de dashcam met de MiVue A20 achteruitkijkcamera om in 2 richtingen te filmen. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

€ 175,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo Discover

Mio Cyclo Discover

Schermdiagonaal van 3.5 inch Geen sensoren mogelijk Surprise Me functie

vanaf € 215,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Performance Mount Plus

Mio Performance Mount Plus

Met de Mio Performance Mount Plus monteer jij je Mio Cyclo fietsnavigatie stevig op je stuur. De houder zorgt ervoor dat je tegelijkertijd op het display van je Mio kijkt en op de weg let. De Performance Mount Plus is eenvoudig te bevestigen en bovendien geschikt voor alle Mio Cyclo modellen.

vanaf € 34,95 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cadans- en Snelheidssensor ANT+

Mio Cadans- en Snelheidssensor ANT+

De Mio Cadans- en Snelheidssensor ANT+ bevestig je op je fiets en je snelheid en trapfrequentie worden draadloos naar je ANT+-compatible fietscomputer of sporthorloge verzonden. Zo ben je zowel binnen als buiten verzekerd van accurate informatie over je snelheid, afgelegde afstand en cadans. Je bevestigt de Mio Cadans- en Snelheidssensor ANT+ eenvoudig op je fiets met het meegeleverde montagemateriaal.

€ 46,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio navigatiesysteem Spirit 7700 LM

Mio navigatiesysteem Spirit 7700 LM

Lifetime kaart updates
Geen zorgen meer over wegomleidingen of wegafsluitingen dankzij de ingebouwde Lifetime Map Updates. Sluit jouw apparaat aan op jouw pc, installeer de MioMore-software en je weet altijd wanneer er een update beschikbaar is, zodat je nooit verdwaalt.
Gebruiksvriendelijke actieve magnetische houder
Ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid, Spirit 7700 LM met een zeer handige magnetische houder die ervoor zorgt dat de gebruiker zeer gemakkelijk het toestel kan ontkoppelen van de houder op de voorruit. Daarnaast kan de stroomtoevoer van het apparaat zowel vanuit de houder of rechtstreeks via het micro-USB-slot van het apparaat.
Levensechte informatie voor levensechte ritten: IQ Routes
Door actuele gegevens van andere chauffeurs te verzamelen optimaliseert IQ Routes jouw rit waardoor je afgesloten wegen en opstoppingen kunt vermijden.
Parkeren in een handomdraai met de Parking Assistance
Het toestel is ontworpen om jouw autoreis zo eenvoudig mogelijk te maken en heeft ook een Parking Assistance-functie: zodra je jouw bestemming op 1 kilometer bent genaderd, weet je precies waar je kunt parkeren en hoe je daar moet komen.
3D-weergave van knooppunten en rijbaanbegeleiding
Met Mio's rijbaanbegeleiding weet je altijd welke rijbaan je moet kiezen als je een bocht moet nemen. Met 3D-opties kunt je zien over welke wegen je straks rijdt en heeft je ruim de tijd om te zien welke rijbaan je moet kiezen en wanneer. Want rijden moet plezierig zijn, niet stressvol.
Voorgelezen straatnamen (TTS)
jouw Mio Spirit 7700 LM zal je altijd helpen bij het vinden van de weg. Waar je ook naartoe wil. Je hoort wanneer je moet afslaan, en je kunt jouw ogen op de weg houd.
Jij rijdt, jouw apparaat leert
LearnMe Pro. Hoe meer je rijdt, hoe meer de optie LearnMe Pro van je leert. De optie bestudeert en monitort jouw rijstijl zodat zij je gepersonaliseerde routes kan aanbieden die bij jouw voorkeuren passen.

vanaf € 119,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Mivue Drive 65 Full Eur Ltm Bt

Mio Mivue Drive 65 Full Eur Ltm Bt

Meet the Mio MiVue Drive 65 LM, a unique all-in-one solution, setting a new standard in the world of car navigation and dash cams. This innovative combination has an extra-large 6.2 inch screen and offers you high end car navigation, with an integrated Extreme HD (1296p @ 30fps) premium dash cam and two smart Advanced Driver Assistance System (ADAS) features to support you on the road: Lane Departure Warning System (LDWS) and Forward Collision Warning System (FCWS).
With this fully featured road companion, you're guided to your destination with practical and easy to use car navigation and at the same time the dash cam records every minute of your journey in crisp-clear Extreme HD resolution. So in case of an accident you will always have proof of what really happened on the road.
On the navigational front, the MiVue Drive 65 is packed with premium features and comes with Lifetime Map Updates, so you never have to worry about new maps or road changes anymore. In addition to the maps, also safety camera data is included for the lifetime of your device, so you'll always know where to drive extra carefully. Real-time traffic information alerts you to delays on the roads ahead, saving you valuable time by avoiding hold-ups and congestion.
The dash cam and the navigation run smoothly simultaneously, capturing every moment without stopping the route directions. You simply pick the option "camera" from the main menu or the map screen to switch to the integrated dash cam. The MiVue Drive 65 has a high quality glass lens with a wide field of view of 140 degrees and an F1.8 aperture. When you push the release button to take a picture with a camera, a little hole in the lens opens up to allow light to hit the image sensor. The size of that hole is called the "aperture". These F-numbers represent fractions, therefore the smaller the number, the bigger the aperture and the better the video quality (because more light gets in).
And last but not least, this smart device comes with highly innovative integrated Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). This means that there are two safety features that support you on the road: Lane Departure Warning System (LDWS) and Forward Collision Warning System (FCWS). These two features add great safety value to the device, as LDWS warns you in case your car moves out of its lane, thus potentially avoiding a head-on collision. And if the distance between your car and the one in front of you suddenly decreases, for example when the driver of the car in front of you hits the brakes, the FCWS gives a warning as well. So the MiVue Drive 65 not only guides you and records your route, but also helps you to stay alert.
The new Mio MiVue Drive 65 is simply the ideal safety companion on the road. A smart all-in-one solution for everyone who wants an extra-large 6.2 inch screen, who values safety and wants an eyewitness on the road whilst using car navigation to get from A to B.

€ 229,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 733 Wifi GPS

Mio MiVue 733 Wifi GPS

Met de MiVue 733 Wifi dashcam weet je achteraf exact welke route je gereden hebt dankzij de GPS tracering. Deze functie komt goed van pas wanneer je bewijzen nodig hebt na een aanrijding. Je zet met wifi het beeldmateriaal draadloos over naar je smartphone. Door de G sensor worden opnames beveiligd opgeslagen wanneer de dashcam een onverwachte schok of botsing waarneemt. Heeft je auto schade? Koppel de dashcam dan los en zet hem op fotomodus om de schade vast te leggen. Verder heeft het toestel een beeldhoek van 130 graden en een 2.7 inch LCD scherm. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

€ 119,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 785 Touch GPS

Mio MiVue 785 Touch GPS

De Mio MiVue 785 Touch GPS is een compacte dashcam met touchscreen waarmee je overdag en 's nachts heldere beelden maakt. De camera filmt in Full HD met 30 frames per seconde en heeft een brede kijkhoek van 140 graden. Hierdoor film je ook wat er op de rijbaan naast je gebeurt. Je stelt de dashcam gemakkelijk in via het 3 inch touch screen. Door de G sensor wordt er bij onverwachte bewegingen direct een bestand opgeslagen. Dat is handig als bewijs bij schade of een ongeluk. Dankzij het GPS systeem worden de locatie en ritgegevens geregistreerd. Om in 2 richtingen te filmen combineer je deze dashcam met de MiVue A20 achteruitkijkcamera. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

vanaf € 131,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo 215 Europa

Mio Cyclo 215 Europa

Navigatie en routes mogelijk Sensoren mogelijk Surprise Me functie, Gratis kaartupdates

€ 179,00 Meer informatie en aanbieders >