Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

mio producten

~36 producten (0,02 seconden)
MIO MIVUE 798 Dashcam met GPS Kijkhoek horizontaal (max.): 150 ° Display

MIO MIVUE 798 Dashcam met GPS Kijkhoek horizontaal (max.): 150 ° Display

Met de Mio MiVue 798 leg je zowel overdag als 's nachts de verkeerssituatie voor je auto vast in quad hd resolutie. Dit levert gedetailleerde videobeelden op zodat je bijvoorbeeld de nummerborden kunt lezen bij een ongeluk. De camera heeft een beeldhoek van 150 graden, waardoor ook de rijbanen naast je in beeld zijn. Dankzij de waarschuwingssystemen krijg je een melding als je te hard rijdt en in de buurt komt van een flitspaal. Daarnaast waarschuwt de dashcam je als je van je rijbaan afwijkt, vermoeidheidsverschijnselen vertoont of frontaal in botsing komt. Heftige bewegingen worden gedetecteerd door de G sensor, zoals bij een botsing of als je de macht over het stuur verliest. De camera slaat je beelden dan beveiligd op zodat ze niet overschreven worden.

€ 189,00 Meer informatie en aanbieders >
MIO CYCLO 215 HC Fietsnavigatie Europa Spatwaterdicht

MIO CYCLO 215 HC Fietsnavigatie Europa Spatwaterdicht

Fiets de mooiste of meest uitdagende routes door heel Europa met de Mio Cyclo 215HC. Dankzij de meegeleverde hart-, snelheids- en cadanssensor houd jij jouw sportieve prestaties in de gaten en stel je doelen. Met de hartslagsensor bekijk je in welke hartslagzone je zit en schat je in hoelang je dit tempo volhoudt. De cadanssensor meet je pedaalslagen per minuut, zodat je zo hard mogelijk fietst met minimale inspanning. De waterdichte Mio fietsnavigatie werkt met standaard kaarten voor Europa of met waypoints. Hiermee geef je aan langs welke punten jij wil fietsen waarna de fietsnavigatie de beste route bepaalt. Met de surprise me functie laat je de fietsnavigatie een route bepalen aan de hand van je start- en eindpunt.

€ 219,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo Discover Plus

Mio Cyclo Discover Plus

Schermdiagonaal van 4 inch Geen sensoren mogelijk Surprise Me functie

€ 349,00 Meer informatie en aanbieders >
MIO MiVue Smartbox

MIO MiVue Smartbox

De Mio MiVue Smartbox is geschikt om een Mio dashcam continu van voeding te voorzien. Hierdoor kunt u de parkeerstand op uw Mio dashcam gebruiken, terwijl de auto uit staat. De Smartbox beschikt over een timer functie van 12, 24 of 36 uur, waarna de stroom uitgeschakeld wordt.

€ 39,99 Meer informatie en aanbieders >
MIO MiVue 751 DashCam QHD GPS

MIO MiVue 751 DashCam QHD GPS

De Mio MiVue 751 QHD GPS is een compacte dashcam met GPS functie die alle onverwachte bewegingen, zoals een botsing, opneemt. Zowel overdag als 's nachts maakt deze dashcam heldere beelden in 2560 x 1440p Quad HD beeldkwaliteit. Hij is ontworpen om elk detail vast te leggen met een beeldhoek van 140 graden en een diafragma van F/1.8.

€ 159,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 788 Touch Connect

Mio MiVue 788 Touch Connect

De Mio MiVue 788 Touch Connect is een dashcam met een wifi, GPS en bluetooth functie. Je synchroniseert de dashcam via bluetooth met je smartphone. Notificaties en oproepen ontvang je hierdoor op je dashcam, wat de veiligheid tijdens een rit verhoogt. Je hoeft nu niet meer op je telefoon te kijken. Dankzij de GPS functie worden de snelheid en de route die je aflegt nauwkeurig bijgehouden. Handig, wanneer je betrokken bent bij een ongeluk. Je zet de gemaakte beelden via wifi draadloos over naar je smartphone. Verder is het toestel uitgerust met een G sensor en parkeermodus. Beide maken een opname en slaan deze op wanneer ze een onverwachte beweging of schok registreren. De G sensor doet dit tijdens de rit en de parkeermodus doet dit wanneer de auto geparkeerd staat. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

vanaf € 164,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio Draagtas Cyclo

Mio Draagtas Cyclo

Bescherm je waardevolle Mio Cyclo-toestel met deze handige draagtas. De draagtas is geschikt voor alle Cyclo 200, 300 en 500 series en is op maat gemaakt zodat deze stevig opgeborgen zit. Met de Mio Draagtas Cyclo neem je je Mio Cyclo overal mee naartoe zonder dat deze beschadigd raakt.

vanaf € 19,95 Meer informatie en aanbieders >
Mio dashcam MiVue C540

Mio dashcam MiVue C540

De Mio MiVue C540 is een dashcam waarmee je beelden 1080p Full HD met 30 fps opneemt. Zelfs 's nachts worden kentekenplaten en achterlichten duidelijk opgenomen door de camera.
De voordelen van de Mio MiVue C540:
* Sony optische sensor, 130° groothoeklens
* G-sensor met 3 assen
* Parkeermodus
* De camera legt beelden vast in Full HD 1080p met 30 fps
Gedetailleerd bewijsmateriaal dankzij de 130° groothoeklens en de Sony optische sensor
De MiVue C540 beschikt over een groothoeklens van 130° en een Sony optische sensor; hiermee worden beelden in 1080p Full HD resolutie opgenomen, en heb je ook scherp beeld bij omstandigheden met zwak licht. Wanneer de 3-assige G-sensor plotselinge bewegingswijzigingen detecteert wordt de opname beveiligd en kan deze niet worden overschreven. Zo blijven eventueel belangrijke beelden altijd toegankelijk. De MiVue C540 verzamelt ook bewijsmateriaal wanneer de auto geparkeerd is en er bewegingen worden gedetecteerd aan de voorzijde van de auto. Zo heb je altijd gedetailleerd bewijsmateriaal wanneer er een ongeluk gebeurd.

€ 84,95 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 795 dashcam

Mio MiVue 795 dashcam

De MiVue 795 is uitgerust met een hoogwaardige Premium low-light CMOS sensor voor video's met een superieur contrast en heldere en diepe kleuren, zelfs bij weinig licht. Hoogwaardige videobeelden zijn essentieel, of je nu herinneringen wilt vastleggen voor later of een claim bij jouw verzekeringsmaatschappij wilt ondersteunen.
De MiVue™ 795 is gemaakt om zelfs de kleinste details op te nemen en levert 1600p-beelden met een groothoeklens van 150° en een diafragma van F1.8. Zowel overdag als 's nachts registreert de hoogwaardige camera alles, zelfs kentekenplaten* en achterlichten.De GPS-module is in de dashcam geïntegreerd - in tegenstelling tot andere dashcams - het is dus niet nodig om externe modules aan te sluiten. Je locatie en snelheid worden bij elke opname vastgelegd.

€ 159,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 731 GPS

Mio MiVue 731 GPS

Met de Mio MiVue 731 GPS dashcam neem je belangrijke details op, bijvoorbeeld bij een ongeluk. Deze dashcam legt de verkeerssituatie om je heen vast in Full HD kwaliteit. Wanneer er iets gebeurt op de weg, heb je hier gedetailleerde beelden van. Zo achterhaal je na een ongeluk via het nummerbord wie de andere bestuurder was. Het hulpsysteem geeft je waarschuwingen als je afwijkt van je rijbaan, vermoeidheidsverschijnselen vertoont of een frontale botsing dreigt te krijgen. Staat je auto geparkeerd? Dan dient de dashcam in de parking mode als bewakingscamera. De sensor start met filmen wanneer hij iets detecteert aan de voorkant van de auto. Deze beelden gebruik je als bewijsmateriaal bij onder andere diefstal of vernieling. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

vanaf € 89,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo 405 HC Europa

Mio Cyclo 405 HC Europa

Met de Mio Cyclo 405 HC stippel je fietstochten door heel Europa uit. Dankzij de geïnstalleerde kaarten ben je meteen klaar voor vertrek. Op het grote scherm lees je je snelheid, rittijd, afstand en verbrande calorieën af. Met de meegeleverde hartslag- en cadanssensor kom je nog meer te weten over je conditie. Je smartphone laat je lekker in je fietstas, want inkomende oproepen en berichten verschijnen op het scherm van de fietsnavigatie. Behoefte aan wat avontuur? Schakel dan de uitgebreide Surprise-Me-functie in, waarmee je kiest uit 3 nieuwe routes langs verschillende nuttige plaatsen zoals bijvoorbeeld restaurants. De ingebouwde hoogtemeter meet en registreert nauwkeurig de hoogte van je fietstocht. Handig als je de bergen in gaat.

€ 379,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio autonavigatie Pilot 15 Europa

Mio autonavigatie Pilot 15 Europa

Rij met vertrouwen
Krachtige afslag-per-afslagnavigatie
Ontworpen met geïntegreerde bekroonde gps-navigatiesoftware met geavanceerde routealgoritmes, berekent de Pilot 15 LM snel en moeiteloos uw route. De eenvoudige visuele en stembegeleiding brengt u vlot naar uw bestemming
Lifetime kaart updates voor 45 Europese landen
Geen zorgen meer over wegomleidingen of wegafsluitingen dankzij de ingebouwde Lifetime Map Updates, met updates voor de gehele levensduur van uw toestel. Sluit uw apparaat aan op uw pc, installeer de MioMore Desktop-software en u weet altijd wanneer er een update beschikbaar is, zodat u nooit verdwaalt.xa0
Kom sneller op bestemming aan
Met de geoptimaliseerde routebepaling berekent de Pilot 15 LM de snelste tijd of kortste afstand tot uw bestemming. Volgt u een strakke tijdplanning of wilt u benzine besparen, de Pilot 15 LM zorgt ervoor.
Snel op weg
De Pilot 15 LM is uitgerust met QuickStart, een vereenvoudigd menu om uw bestemming vliegensvlug in te stellen. Met een eenvoudige vingertik is uw bestemming ingesteld en uw route berekend.
Voorgelezen straatnamen (TTS)
Uw Pilot 15 LM zal u altijd helpen bij het vinden van de weg. Waar u ook naartoe wil. U hoort wanneer u moet afslaan, en kunt uw ogen op de weg houd.

vanaf € 79,95 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo Bike Mount Plus Stuurhouder

Mio Cyclo Bike Mount Plus Stuurhouder

De Mio Cyclo Bike Mount Plus Stuurhouder is geschikt voor je Mio fietsnavigatie. Je bevestigt hem eenvoudig aan het stuur, waardoor je gemakkelijk je gegevens afleest van het scherm. De Mio Cyclo Bike Mount Plus Stuurhouder is geschikt voor alle Mio modellen fietscomputers.

vanaf € 29,95 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue J85

Mio MiVue J85

Met de Mio MiVue J85 dashcam neem je heldere videobeelden van je autorit op in Quad HD kwaliteit. Je hangt de camera achter je achteruitkijkspiegel, waardoor hij niet in het zicht hangt. Dankzij de hulpsystemen krijg je een waarschuwing bij het verlaten van je rijbaan, frontale botsingen en vermoeidheidsverschijnselen. Met een beeldhoek van 150 graden legt de camera ook vast wat er op de rijbanen naast je gebeurt. Wanneer de G sensor een plotselinge beweging detecteert, slaat de dashcam je opname direct op. Deze opname kan niet overschreven worden. Je auto staat veilig geparkeerd in de Parking Mode. De camera start met filmen als er iets tegen de auto aan botst. Op die manier weet je hoe schade ontstaan is. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

vanaf € 144,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio navigatiesysteem Spirit 8670 LM FEU T

Mio navigatiesysteem Spirit 8670 LM FEU T

De ultieme metgezel in auto's en vrachtwagens
Met de ingebouwde optie Truck Mode, helpt de 8670 LM Truck chauffeurs van grote voertuigen zoals vrachtwagens en caravans hun bestemming zonder problemen te bereiken. Vooralsnog is de Mio Spirit 8670 LM ook geschikt voor in de auto, camper en caravan.
Altijd de juiste route; met levenslange kaartupdates
Nooit meer zorgen over veranderingen in het wegennet of wegafzettingen dankzij de ingebouwde levenslange kaartupdates. Sluit het apparaat aan op jouw pc, installeer de MioMore-software en je weet steeds wanneer er een update beschikbaar is en zult nooit meer verdwalen.
Geen flitspaal zal je meer ontgaan
De Spirit 8670 LM is voorzien van geïntegreerde flitspaalinformatie zodat u altijd weet hoe snel u mag rijden. De gegevens worden ook voor de volledige levensduur van het apparaat geüpdatet, want met Mio kun je altijd de weg op.
Makkelijk in contact met familie, vrienden of collega's
Met de in het apparaat ingebouwde Bluetooth blijven chauffeurs onderweg verbonden, voor hetzelfde geldt de reizende familieleden of vrienden. Sluit jouw mobiele telefoon eenvoudig aan op de Spirit 8670 LM en beantwoord jouw oproepen handsfree. Bij een inkomend telefoongesprek schakelt het scherm van het apparaat automatisch naar de gespreksmodus.
Actuele verkeersinformatie
Vermijd vervelend oponthoud. Met de Spirit 8670 LM behoren oponthoud en opstoppingen tot het verleden, dankzij de IQ Route-technologie. Omdat het apparaat is voorzien van de recentste verkeerstechnologie, weet je altijd wat je onderweg te wachten staat en waar je beter een afslag kunt nemen om oponthoud te voorkomen.

vanaf € 185,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Spirit 8670 LM Europa

Mio Spirit 8670 LM Europa

In de file staan is er niet meer bij met de Mio Spirit 8670 FEU LM. Het navigatiesysteem maakt gebruik van actuele verkeersinformatie zodat je files en opstoppingen vermijdt. Daarnaast heb je door de gratis kaartupdates altijd de meest recente kaarten tot je beschikking. De Spirit 8670 FEU LM is ook geschikt voor tijdens het wandelen, waardoor je hem je gehele vakantie gebruikt. De LearnMe Pro functie zorgt ervoor dat het toestel je rijstijl analyseert en zo de beste route voor jou uit kiest. Ben je iemand die veel belt onderweg? Het toestel zorgt ervoor dat je handsfree belt.

vanaf € 179,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio dashcam MiVue C570

Mio dashcam MiVue C570

De Mio MiVue C570 is een dashcam waarmee je beelden 1080p Full HD met 30 fps opneemt. Dankzij de Starvis CMOS-sensor bekijk je beelden met superieur contrast en heldere kleuren, ook bij situaties met weinig licht.
De voordelen van de Mio MiVue C570:
* Dankzij de Starvis CMOS-sensor bekijk je altijd scherpe beelden, ook bij situaties met weinig licht
* Geïntegreerde GPS registreert je snelheid en locatie, zo beschik je altijd over belangrijke informatie wanneer je bewijsmateriaal nodig hebt
* De 3-assige G-sensor registreert plotselinge bewegingswijzigingen, waarna een noodopname wordt gemaakt die niet kan worden overschreven
* De camera legt beelden vast in Full HD 1080p met 30 fps
Gedetailleerd bewijsmateriaal dankzij de 150° groothoeklens en de Starvis CMOS-sensor
De MiVue C540 beschikt over een groothoeklens van 150° en Starvis CMOS-sensor; hiermee worden beelden in 1080p Full HD resolutie met 30 fps opgenomen, en heb je ook scherp beeld bij omstandigheden met zwak licht. Wanneer de 3-assige G-sensor plotselinge bewegingswijzigingen detecteert wordt de opname beveiligd en kan deze niet worden overschreven. Zo blijven eventueel belangrijke beelden altijd toegankelijk.

€ 119,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Mivue 760D Motor Dashcam

Mio Mivue 760D Motor Dashcam

Dexa0Mio MiVue 760D is een motor dashcam die scherpe Full HD beelden opneemt, zodat de kentekenplaten van medeweggebruikers altijd goed leesbaar zijn. Dankzij de lichtsterke sensor en het diafragma van f/1.6 kan je de dashcam ook 's nachts gebruiken. Ook wordt ieder beeld van een ongeluk apart opgeslagen, zodat deze niet overschreven worden.
De voordelen van de Mio MiVue 760D:
* Neem Full HD beelden op, 24 uur per dag
* Kentekenplaten van medeweggebruikers zijn altijd goed leesbaar
* Ieder beeld wordt apart opgeslagen, zodat ze nooit overschreven worden
* Leg de verkeerssituatie om je heen altijd optimaal vast
* Waterdicht: bestendig tegen zwaardere weersomstandigheden
Leg de verkeerssituatie in Full HD vast
De Mio MiVue 760D is speciaal ontworpen voor je motor of scooter. Een camera voor de voor- en achterkant is inbegrepen en beide camera's filmen in hoge Full HD-resolutie. Zo wordt de situatie om je heen altijd scherp vastgelegd, dag en nacht.
De dashcam is bestendig tegen ruigere weersomstandigheden
Ook beschikt de dashcam over een bewegingsdetectiesensor, waardoor hevige bewegingen of botsingen altijd worden gedetecteerd. Deze beelden worden daarna apart opgeslagen. Ook is de MiVue waterdicht, waardoor het apparaat ook bestendig is tegen ruigere weersomstandigheden.

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue A30 Achteruitkijkcamera

Mio MiVue A30 Achteruitkijkcamera

Met de Mio MiVue A30 Achteruitkijkcamera breid je jouw Mio dachcam uit. In combinatie met deze achteruitkijkcamera leg je niet alleen de verkeerssituatie voor, maar ook achter de auto vast. Dankzij de lens met diafragma van f/1.8 komt er veel licht in de lens. Op die manier neem je ook heldere beelden op wanneer het donker wordt. Het infraroodfilter op de lens draagt bij aan scherpe beelden in donkere situaties. Met de verstelbare EV-waarde corrigeer je de belichting wanneer deze te licht of te donker is. Door de beeldhoek van 140 graden neemt de achteruitkijkcamera ook op wat er op de rijbanen naast je gebeurt. Zodra je de auto start, maakt de camera automatisch verbinding met de dashcam voor in de auto.

vanaf € 79,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo 400 Europa

Mio Cyclo 400 Europa

Met de Mio Cyclo 400 stippel je fietstochten door heel Europa uit. Dankzij de geïnstalleerde kaarten ben je meteen klaar voor vertrek. Op het grote, anti-reflecterende scherm lees je ook in de felle zon je snelheid, rittijd, afstand en verbrande calorieën af. Dankzij de grote knoppen bedien je het toestel gemakkelijk, ook tijdens het fietsen. Behoefte aan wat avontuur? Schakel dan de uitgebreide Surprise-Me-functie in, waarmee je kiest uit 3 onbekende routes. De ingebouwde hoogtemeter meet en registreert nauwkeurig de hoogte van je fietstocht. Dat is leuk als je de bergen in gaat. Wil je meer gegevens inzien zoals je routegeschiedenis, of wil je je voortgang delen op platformen als Strava? Dan sluit je de Cyclo 400 eenvoudig aan op je computer.

€ 285,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio Cyclo 405 Europa

Mio Cyclo 405 Europa

Your perfect cycling companion has arrivedRide and exploreImagine pedalling through the Belgian countryside or replicating the Tour de France on an Alpine climb. Wouldn't it be great to have a trusty cycling companion that will be there to guide and support you? The Cyclo 405 will do just that.With full European maps updatable for the lifetime of the device, you can take your riding wherever you want to go. Cycle on holiday and never feel lost. Ride some of the most iconic cycle routes in Europe and track your performance at the same time.Designed to performThere's nothing worse than excitedly using a new bike computer for the first time and finding out that you can't see the screen with the sun shining on it. That's why the Cyclo 405 has a 4-inch, flat, anti-glare touch screen for crystal-clear reading of maps, directions and stats while you ride.The new Cyclo user interface has been made even more intuitive. It's so user-friendly you will be up and pedalling within minutes, probably without even needing to refer to the user manual. But, you will still get all the performance data and stats you need. Simplicity with functionality, in perfect balance.It comes with integrated ANT+ sensor making it fully compatible with the optional ANT+ heart rate monitor and speed and cadence sensors.Surprisingly fun featuresThe unique 'Surprise-Me™' feature gives you three separate routes to choose from based on time, distance or destination. The perfect way to explore a new place or to liven up your training rides.You can receive group messages on the go from social media apps (WhatsApp, Twitter and Facebook) via Bluetooth smartphone connection.The new lap function lets you record times between locations or on set distances, easily controlled with one of three hard keys, which also allow for instant recording.Connect to MioShare and directly sync your rides with Strava™, allowing you to analyse your rides and share with others. Strava Segments, in and outdoor training compatible.

€ 335,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue 786 Wifi GPS

Mio MiVue 786 Wifi GPS

De Mio MiVue 786 Wifi GPS is een dashcam met een geïntegreerde wifi en GPS functie. Dankzij de GPS functie wordt de snelheid en de route die je aflegt nauwkeurig bijgehouden. Handig, wanneer je betrokken bent bij een verkeersongeval. Je zet de gemaakte beelden draadloos over naar je smartphone via wifi. Verder is het toestel uitgerust met een G sensor en parkeermodus. Beide maken opnames en slaan deze op wanneer ze een onverwachte beweging of schok registreren. De G sensor doet dit tijdens de rit en de parkeermodus doet dit wanneer de auto geparkeerd staat. De bediening verloopt via het 2.7 inch touchscreen. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

€ 159,00 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue J60

Mio MiVue J60

De Mio MiVue J60 dashcam helpt je om veilig op je bestemming aan te komen. Dankzij de hulpsystemen word je gewaarschuwd bij het verlaten van je rijbaan, vermoeidheid en frontale botsingen. Doordat je de dashcam achter de achteruitkijkspiegel plaatst, hangt hij niet in het zicht. Je neemt scherpe video's op in Full HD kwaliteit met 30 frames per seconde. Met een beeldhoek van 150 graden legt de camera ook vast wat er op de rijbanen naast je gebeurt. Wanneer de G sensor een plotselinge beweging detecteert, slaat de dashcam je opname direct op. Deze opname kan niet overschreven worden. Je auto staat veilig geparkeerd in de Parking Mode. De camera start met filmen als er iets tegen de voorkant van de auto aan botst. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

vanaf € 117,99 Meer informatie en aanbieders >
Mio MiVue C330 incl. GPS

Mio MiVue C330 incl. GPS

Met de Mio MiVue C330 incl. GPS weet je altijd waar je hebt gereden. De beeldhoek van deze dashcam is 130 graden breed, waardoor alles op de weg voor je wordt vastgelegd. Dankzij de GPS functie houdt de autocamera je route en snelheid bij. Heb je een ongeluk gehad, dan kun je aan de verzekeringsmaatschappij laten zien waar je was en hoe hard je reed. Ook waarschuwt de camera voor flitslocaties. Zo kun je op tijd de rijsnelheid aanpassen. Doordat de dashcam een fotomodus heeft, kun je hem uit de auto halen om eventuele schade aan de auto te fotograferen. Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

€ 89,00 Meer informatie en aanbieders >