Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

neo-tools producten

~3 producten (0,01 seconden)
Neo Tools Transportwagen Inklapbaar Duurzaam Aluminium Compact 90 Kg Max

Neo Tools Transportwagen Inklapbaar Duurzaam Aluminium Compact 90 Kg Max

Neo Tools: Het nieuwe industriemerk van vandaagNeo Tools biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe-het-zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs. Neo Tools gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het Neo Tools symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit. Goed gereedschap is het halve werk en Neo Tools maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven.Neo Tools geeft standaard 25 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is.Transportwagen Inklapbaar Duurzaam Aluminium, Compact, 90 Kg Max NEO opklapbare handkar (referentie nr. 84-400), basisafmetingen 385 x 275 mm, is een veelzijdige tweewielige trolley waarmee u artikelen tot 90 kg gemakkelijk kunt hanteren dankzij sterke, aluminium basis. Extra veiligheidslijn verbetert de veiligheid van gebruik. Wielen met lagers garanderen een rustige en soepele rit. Telescopische handgreep, uitbreidbaar tot 2 hoogtes, geschikt voor aanpassing aan de hoogte van de gebruiker. Geprofileerde handgreep verbetert het gebruiksgemak. Extra plastic versterking voorkomt wiebelen bij het transport van zware lasten. In opgevouwen toestand neemt de trolley weinig ruimte in en is gemakkelijk op te bergen.

€ 74,95 Meer informatie en aanbieders >
Neo Tools Oorplug 32db 5 Paar In En Zakje Maat 5/16 CE-EN352

Neo Tools Oorplug 32db 5 Paar In En Zakje Maat 5/16 CE-EN352

Neo Tools: Het nieuwe industriemerk van vandaagNeo Tools biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe-het-zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs. Neo Tools gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het Neo Tools symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit. Goed gereedschap is het halve werk en Neo Tools maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven.Neo Tools geeft standaard 25 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is.Oorplug 32db 5 paar in en zakje, Maat 5/16, CE-EN352NEO ear plugs with 29 dB noise reduction protect hearing against excessive noise. They are made of soft silicone. Conical design allows to fit to any ear size. Designed for single use. Product quality is guaranteed with European CE certificate and manufacturing process compliant with EN 352. NEO brand meets expectations of professionals.

€ 5,99 Meer informatie en aanbieders >
Neo Tools 20-002 Dakbrander/Onkruidbrander 14-17mm, 2kw, Turbo Vlam, 1850graden, 140g/min

Neo Tools 20-002 Dakbrander/Onkruidbrander 14-17mm, 2kw, Turbo Vlam, 1850graden, 140g/min

Neo Tools: Het nieuwe industriemerk van vandaag
Neo Tools biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe-het-zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs.
Neo Tools gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten.
In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Het Neo Tools symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit. Goed gereedschap is het halve werk en Neo Tools maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven.
Neo Tools geeft standaard 25 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is.
Neo Tools 20-002 Dakbrander 14-17mm, 2kw, Turbo Vlam, 1850graden, 140g/min

€ 79,50 Meer informatie en aanbieders >