Alle Nikon producten

~500 producten (0,03 seconden)
Nikon EN-EL19 accu batterij

Nikon EN-EL19 accu batterij

Nikon EN-EL19 accu batterij. O.a. geschikt voor: S3100, S3200, S4100, S4200, S2500, S2700, S2550, S2750, S100, S3500, S2600, S5200, S3300, S6400, S4150, S6500, S4300, S6600, S32, S2800, S3600, S5300, S6700, S6800, S6900, 2500, 5200, 32, S33, 100, S2900, 3100, S3700, 4100, 6400, 7000, S7000, A100, A300, W100. O.a. compatible met partnummers: EN-EL19.

vanaf € 9,95
Nikon B600 schwarz Digitale camera 16 Mpix Zoom optisch: 60 x Zwart

Nikon B600 schwarz Digitale camera 16 Mpix Zoom optisch: 60 x Zwart

Met de bridgecamera COOLPIX B600 kunt u overal waar u naartoe gaat gemakkelijk supertele beeldkracht met u meenemen. Het krachtige NIKKOR-objectief met 60 x optische zoom heeft een zoombereik van 24-1440 mm. Of u nu inzoomt op het uitzicht of een groothoekopname maakt van spelende kinderen, deze camera kan het allemaal aan.

Full HD-video. Stereogeluid.
Druk eenvoudig op de speciale filmknop om het opnemen van Full HD-video (1080p/30p) met stereogeluid te starten. Vibratiereductie gaat de effecten van cameratrilling tegen voor videoclips die zelfs stabiel zijn wanneer ze al lopend worden gemaakt. Via bewerking in de camera kunt u tijdens de weergave foto's vastleggen of ongewenste video-opnamen verwijderen.

SnapBridge. Foto's maken en deze ter plekke delen.
Waarom zou u wachten? De app SnapBridge voor iOS en Android van Nikon maakt een altijd beschikbare verbinding tussen uw camera en uw smartphone of tablet mogelijk. U kunt uw foto's direct ter plekke delen. De datum en locatie kunnen via de GPS op uw smartapparaat worden bijgehouden. U kunt uw smartapparaat zelfs gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

De grip in de stijl van die van een D-SLR zorgt voor een stevige greep. Bediening is eenvoudig en intuïtief dankzij overzichtelijke instellingen. Of u nu een verjaardagsfeest of de reis van uw leven vastlegt, met de oplaadbare Li-ionaccu kunt u blijven fotograferen.

Schitterende resultaten. Wat u ook fotografeert.
De COOLPIX B600 is zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen met deze camera schitterende foto's en video's kan maken. Met onderwerpstanden zoals Sport, Close-up en Zonsondergang worden automatisch de optimale instellingen gekozen voor de beste resultaten. Voor maximaal gemak bij richten en fotograferen kan de camera de beste onderwerpstand voor u selecteren.

Creatieve standen voor de kunstenaar in u
Met Glamour-retouchering kunt u afzonderlijke foto's bewerken om flatteuze portretten te creëren. Met Creatieve stand kunt u een voorbeeld van een groot aantal artistieke effecten voor foto's en video's bekijken voordat u de opname maakt. Met Macro-stand kunt u schitterende opnamen van kleine wondertjes maken.

Grote monitor, gemakkelijke kadering
De COOLPIX B600 is uitgerust met een lcd-monitor van 7,5 cm (3 inch) met 921.000 beeldpunten die is voorzien van een antireflectiecoating. U kunt de helderheid van de monitor aanpassen, zodat de weergave altijd helder is, zelfs bij fel zonlicht. De grote beeldhoek is perfect voor het samenstellen van de compositie van unieke opnamen.

Snelle, moeiteloze autofocus
Van slecht verlichte onderwerpen tot razendsnelle acties, u maakt perfect scherpe foto's en video's zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervelende verschuivingen in de scherpstelling. AF met doelopsporing zorgt ervoor dat zelfs bij weinig licht snel op onderwerpen wordt scherpgesteld. Gezichten en kleinere objecten worden nauwkeurig herkend.

Wees voorbereid
Met de vele accessoires van Nikon bent u voorbereid op elke situatie, van een familiereünie tot een toeristisch uitstapje. Houd uw camera bij de hand met de speciale COOLPIX-cameratas. Neem een Li-ionaccu als reserve mee, zodat u altijd over voldoende voeding beschikt wanneer u op pad bent.

vanaf € 290,00
Nikon A1000 silber Digitale camera 16 Mpix Zoom optisch: 35 x Zilver Elektronische zoeker, Touch-screen

Nikon A1000 silber Digitale camera 16 Mpix Zoom optisch: 35 x Zilver Elektronische zoeker, Touch-screen

Geheimen van de stad. Dramatische luchten. De Nikon COOLPIX A1000 met 16 MP is een kleine allround camera voor eenvoudig richten en fotograferen die een perfecte reisgenoot vormt. Het indrukwekkende objectief van de camera biedt 35x optische zoom en heeft een zoombereik van 24-840 mm.¹ U schakelt met gemak tussen sfeervolle groothoekbeelden en superteleopnamen.

Een heldere kijk. Grote elektronische zoeker.
Breng uw opnamen perfect in beeld, of u nu 's nachts een stad verkent of bij helder daglicht fotografeert. De elektronische zoeker (EVF) met een hoog contrast en 1.166.000 beeldpunten biedt een duidelijk zichtbaar beeld voor comfortabel samenstellen van de compositie. Een oogsensor schakelt de EVF in zodra u de camera voor uw oog houdt.

Toon de schoonheid. 4K-video's.
Leg de drukte, geluiden, de zonsondergang vast. U kunt schitterende 4K/UHD-video-opnamen met maximaal 30 beelden per seconde (bps) en Full HD-video met maximaal 60 bps opnemen. En met de ingebouwde functie voor time-lapse-video kunt u gemakkelijk indrukwekkende clips van straatscènes of steeds dreigender wordende onweerswolken vastleggen.

De royale grip van de camera zorgt ervoor dat u de camera stabiel kunt vasthouden en met de zijzoomknop kunt u het objectief met uw duim bedienen. Met een simpele druk op de terugkeerzoomknop wordt het objectief ingetrokken naar een grotere hoek, zodat u onderwerpen die buiten beeld zijn geraakt gemakkelijk weer in beeld kunt brengen.

Verken de perspectieven. Kantelbaar scherm en aanraakbediening.
Stel de compositie samen van opnamen vanuit interessante perspectieven. De grote kantelmonitor van 7,6 cm (3 inch) met touchscreen en 1.036.000 beeldpunten start razendsnel op en biedt de mogelijkheid om AF- en ontspanfuncties te bedienen wanneer u opnamen maakt in livebeeld. In de weergavestand kunt u in- en uitzoomen bij beelden en door beelden bladeren.

Bewerk de details. RAW-beelden vastleggen.
Met opnamen in de RAW-indeling krijgt u volledige controle over uw foto's. Alle beeldgegevens blijven behouden, zodat u uw favoriete beeldbewerkingssoftware kunt gebruiken voor fijnafstelling van elk aspect.

Scherpe en stabiele opnamen
AF met doelopsporing zorgt ervoor dat zelfs bij weinig licht snel op onderwerpen wordt scherpgesteld. Nikon's krachtige vibratiereductie corrigeert het effect van cameratrilling, wat stabiele foto's en video's oplevert. Perfect wanneer u de omgeving vanuit de achterbak van een terreinwagen fotografeert of de straten van een stad verkent.

Houd bij waar u heen gaat. Deel wat u ziet.
Waarom zou u wachten? De app SnapBridge voor iOS en Android maakt een altijd beschikbare verbinding tussen uw camera en uw smartphone of tablet mogelijk. U kunt uw foto's direct ter plekke delen. Wanneer u uw reizen via de GPS op uw smartapparaat bijhoudt, gebruikt SnapBridge deze gegevens om de datum en locatie in uw camera bij te werken.

Wees voorbereid
Of u nu bergen beklimt of een citytrip maakt, met de vele accessoires van Nikon bent u voorbereid op elke situatie. Houd uw camera bij de hand met de speciale COOLPIX-riemtas. Neem een Li-ionaccu als reserve mee, zodat u altijd over voldoende voeding beschikt wanneer u op pad bent.

vanaf € 366,00
Nikon W300 Digitale camera 16 Mpix Camouflage WiFi, Waterdicht, 4K Video, GPS, Schokbestendig, Stofdicht, Bluetooth, Full-HD video-opname

Nikon W300 Digitale camera 16 Mpix Camouflage WiFi, Waterdicht, 4K Video, GPS, Schokbestendig, Stofdicht, Bluetooth, Full-HD video-opname

De Nikon W300 is Nikon's nieuwste compactcamera. Door zijn robuuste behuizing is de camera niet alleen onder water goed te gebruiken. Want naast het feit dat de camera tot 30 meter waterdicht is, is de camera ook nog schockbestendig tot 2,4 meter. Neem de camera dus overal mee naar toe, en niets is te heftig voor dit toestel. De camera heeft een 16 megapixel CMOS sensor. Hiernaast filmt de camera in 4K met maximaal 30 beelden per seconden. Het toestel heeft een lichtsterke f/2.8 lens. Ideaal voor donkere omstandigheden als onderwater zonder dat er direct moet worden geflitst. De camera beschikt ook over Wi-Fi, Gps en Bluetooth, dit maakt het mogelijk om de foto's gemakkelijk over te zetten naar Smartphone of tablet met Nikon's SnapBridge functie. In de doos:- EN-EL12 li-on accu- EH-73P USB-lader- Camerariem- BU-1 borsteltje- UC-E21 USB-kabel- Gebruiksaanwijzing

vanaf € 329,00
Digitale spiegelreflexcamera Nikon D3500 Kit Incl. AF-P 18-55 mm VR 24.2 Mpix Zwart Bluetooth, Full-HD video-opname

Digitale spiegelreflexcamera Nikon D3500 Kit Incl. AF-P 18-55 mm VR 24.2 Mpix Zwart Bluetooth, Full-HD video-opname

D3500 + AF-P DX 18-55 VR Kit met veelzijdig zoomobjectief voor geweldige alledaagse fotografie. De kit bestaat uit de D3500-camera en het compacte AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR-zoomobjectief. Het objectief in deze kit stelt vrijwel geluidloos snel en vloeiend scherp waardoor het de perfecte partner voor het opnemen van films is. Dankzij Nikon's indrukwekkende vibratiereductie zijn beelden altijd scherp, zelfs bij weinig licht. Overtref het gewone Ervaar op speciale en gewone dagen het plezier van echte fotografie. De compacte D3500 combineert topkwaliteit met voortreffelijke prestaties. Moeiteloze bediening maakt het kinderlijk eenvoudig om opnamen te maken van gedenkwaardige momenten en deze te delen. Geniet van de schoonheid. D-SLR-beeldkwaliteit De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP van de D3500 legt detailrijke foto's en Full HD-films vast, zelfs als u opnamen maakt bij weinig licht. En wanneer daar de beeldreproductiekracht van uw NIKKOR-objectief bij komt, kunt u artistieke portretten met een vloeiende onscherpe achtergrond gaan maken. Met gemak. Van het eerste daglicht tot de laatste dans Leg het allemaal vast. Van de magie van middernacht tot de kleuren van de nieuwe dag.xa0 Met een ISO-lichtgevoeligheidsbereik van 100 tot 25.600 maakt u schitterende foto's en video's bij elk soort licht. Meer genieten Het haarscherpe autofocussysteem van de camera houdt onderwerpen perfect scherp en dankzij de continue snelheid van 5 bps kunt u elke seconde vijf prachtige beelden vastleggen. Of u nu inzoomt op een tedere blik of een groothoekopname maakt van spelende kinderen, u kunt altijd het juiste moment vastleggen. Verdiep u in films Perfecte foto's maken is slechts de helft van de pret. Met de D3500 in handen kunt u vloeiende Full HD-films met subtiele details opnemen met een beeldsnelheid tot 60p. Door het grote ISO-lichtgevoeligheidsbereik van de camera kunt u gemakkelijk bij een bewolkte hemel of 's nachts filmen. Ontworpen om van te genieten De met precisie ontworpen, sterke metalen objectiefvatting betekent dat u het objectief keer op keer kunt verwisselen zonder bang te hoeven zijn voor slijtage. Van telezoomobjectieven tot groothoekobjectieven met vaste brandpuntsafstand, als u de verschillende NIKKOR-objectieven en hun prachtige beelden eenmaal begint te verkennen, zult u niet meer willen ophouden. Gebouwd om vast te houden De diepe grip van de D3500 vraagt erom om vastgehouden te worden. Deze camera voelt direct comfortabel in uw hand, zodat u stabiel de compositie van opnamen kunt samenstellen. Doordat knoppen ruim naast elkaar zijn geplaatst, zijn ze gemakkelijk te bedienen. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunt u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat blijven fotograferen. En daarna. Altijd uw beste opname Gebruik meer mogelijkheden. Gebruik de automatische stand om perfecte beelden van D-SLR-kwaliteit te maken. Of ga een stap verder met de Hulpstand. De Hulpstand biedt de ultieme assistentie en laat u precies zien hoe u de instellingen van de camera kunt aanpassen om schitterende foto's en films te maken op de manier die u wilt. Maak uw opnamen speciaal Voor momenten die iets extra's verdienen, kunt u voordat u de opname maakt een reeks ingebouwde creatieve effecten op foto's en films toepassen. U kunt het uiterlijk van uw foto's ook na de opname bijstellen. Op de grote lcd-monitor met een hoge resolutie van 921.000 beeldpunten kunt u de compositie van foto's samenstellen en uw opnamen op het zeer heldere scherm bekijken. Te fraai om niet te delen Waarom zou u wachten? De app SnapBridge voor iOS en Android maakt een altijd beschikbare verbinding tussen uw camera en uw smartphone of tablet mogelijk. Maak indruk met uw beelden van D-SLR-kwaliteit die u op het moment zelf deelt. Het avontuur begint hier Uw D-SLR van Nikon maakt deel uit van een eindeloos uit te breiden fotografiesysteem dat met u meegroeit. Ontdek nieuwe manieren om met vermaarde NIKKOR-objectieven de compositie van prachtige opnamen samen t

vanaf € 449,00
Nikon EN-EL3E accu batterij

Nikon EN-EL3E accu batterij

Nikon EN-EL3E accu batterij. O.a. geschikt voor: D100, D100 SLR, D50, D70, D70s, D200, D300, D700, D80, D90, D900. O.a. compatible met partnummers: EN-EL3, EN-EL3A, EN-EL3E.

vanaf € 32,25
Nikon AF-S 24mm F/1.8G ED + HB-76 (zonnekap)

Nikon AF-S 24mm F/1.8G ED + HB-76 (zonnekap)

Nikon 24mm f 1.8 ED        Lichtsterk FX-formaat objectief met een vaste brandpuntsafstand van 24 mm. Dankzij een helder maximaal diafragma van f/1.8 kunt u met dit ultragroothoekobjectief gemakkelijk dynamische, veelomvattende beelden vastleggen.De veelzijdige AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED is ideaal wanneer u indrukwekkende landschappen, imposante gebouwen, gedetailleerde stadsgezichten en ruimtelijke interieurs wilt vastleggen.Het lichtsterke diafragma van f/1.8 produceert een kleine scherptediepte, een vloeiende bokeh en heldere beelden bij weinig licht. De kortste scherpstelafstand van slechts 0,23 m biedt extra veelzijdigheid, terwijl dit objectief dankzij het compacte en lichte ontwerp een fantastische reisgenoot is.De Nikon 24mm is een compact groothoekobjectief Lichtgewicht constructie Silent Wave Motor (SWM) een stille en nauwkeurige autofocusNano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekkenIdeaal voor landschappen, architectuur, interieurs en stadsgezichten, maar ook voor filmopnamen.

vanaf € 701,00
Nikon EN-EL12 accu batterij

Nikon EN-EL12 accu batterij

Nikon EN-EL12 accu batterij. O.a. geschikt voor: P300, P310, S70, L810, S610, S31, S610c, S800c, S620, S9400, S630, S9500, S640, AW110, S710, AW110s, S1000pj, P330, S1100pj, S9050, S6000, AW120, S6100, P340, S8000, S9600, S8100, S9700, S9100, AW130, AW100, S9900, AW100s, A900, S1200pj, S6150, S6200, S8200, S6300, S9200, S9300. O.a. compatible met partnummers: EN-EL12, HL-EL12, ENEL12, DR9932, Ez-enel12.

vanaf € 12,41
Nikon EN-EL12 accu batterij

Nikon EN-EL12 accu batterij

Nikon EN-EL12 accu batterij. O.a. geschikt voor: P300, P310, S70, L810, S610, S31, S610c, S800c, S620, S9400, S630, S9500, S640, AW110, S710, AW110s, S1000pj, P330, S1100pj, S9050, S6000, AW120, S6100, P340, S8000, S9600, S8100, S9700, S9100, AW130, AW100, S9900, AW100s, A900, S1200pj, S6150, S6200, S8200, S6300, S9200, S9300. O.a. compatible met partnummers: EN-EL12, HL-EL12, ENEL12, DR9932, Ez-enel12.

vanaf € 21,99
Nikon EN-EL15 accu batterij

Nikon EN-EL15 accu batterij

Nikon EN-EL15 accu batterij. O.a. geschikt voor: D600, D800, D800E, D7000, 1 V1, D7100, D610, D810, D7200, D750, D810A, D810E, MB-D12, MB-D14, MB-D15, D500. O.a. compatible met partnummers: EN-EL15, HL-EL15, HLX-EL15, VFB10702, EN EL15.

vanaf € 43,49
Nikon W300 Digitale camera 16 Mpix Zwart WiFi, Waterdicht, 4K Video, GPS, Schokbestendig, Stofdicht, Bluetooth, Full-HD video-opname

Nikon W300 Digitale camera 16 Mpix Zwart WiFi, Waterdicht, 4K Video, GPS, Schokbestendig, Stofdicht, Bluetooth, Full-HD video-opname

De Nikon Coolpix W300 in de kleur zwart is een robuuste compactcamera waarmee u de mooiste foto's maakt, zelfs onder water of bij weinig licht! Deze camera is waterdicht tot maar liefst 30 meter en tevens schokbestendig, vorstbestendig en stofdicht.

vanaf € 329,00
Nikon COOLPIX P1000

Nikon COOLPIX P1000

Zoek de uiterste hoeken op met de Nikon P1000. De Nikon P1000 kenmerkt zich door haar unieke optische zoom van maar liefst 125x. Met deze optische zoom is deze de sterkste ter wereld. Bekijk alle voordelen van de Nikon P1000 en bestel hem vandaag via onze shop!

Een camera voor fotografen en filmers

De Nikon P1000 is niet alleen een geweldige camera voor fotografen. Door de 4K/UHD opnamemogelijkheden van 30p of Full-HD videobeelden tot 60p voor video’s gecombineerd met stereogeluid is de P1000 zeer geschikt voor filmopnames. Een externe microfoon aansluiten op de camera is geen probleem vanwege de microfoonaansluiting. De camera beschikt over diverse ingebouwde filmfuncties waaronder superlapsefilm en time-lapse-film. Met de superlapsefilm functie kunt u een snelle reeks van landschappen in verandering vastleggen, dit zorgt voor een uniek perspectief. De timelapse functie is erg geschikt voor opnames van onderwerpen van bijvoorbeeld vergezichten.

Opnamen delen via uw smartphone

De Nikon P1000 is technisch voorloper wanneer het gaat om connectiviteit met smart devices. De camera kan verbonden worden met uw smartphone of ander smart device tijdens het maken van foto’s. De foto’s worden tijdens het schieten meteen gesynchroniseerd met uw smartphone. Naast de handige deel-functie is het tevens mogelijk de ontspanknop vanuit uw smart device te bedienen evenals de zoomfunctie en de sluiter. De verbinding tussen telefoon en camera wordt tot stand gebracht door middel van de Nikon SnapBridge-app. Deze app maakt via bluetooth low energy continu verbinding met uw smartphone. Uw smartphone zorgt ervoor dat de locatie en datum van de camera bijgewerkt worden.

Het design van de P1000

Leg onverwachte gebeurtenissen vast door het gebruiksvriendelijke design van de Nikon P1000. Het design van P1000 zorgt voor een fijne ligging in de hand en zorgt ervoor dat knoppen makkelijk te bedienen zijn. De camera beschikt tevens over een grote grip. Deze designelementen zorgen ervoor dat snel en vloeiend gezoemd kan worden tijdens opnames. De terugkeerzoomknop van de camera biedt u de mogelijkheid objecten die buiten het beeld vallen snel terug te halen. Het gewicht van de camera is slechts 1,4kg, dit zorgt ervoor dat hij makkelijk te hanteren is.

Nikon P1000 accessoires

Bij de Nikon P1000 zijn accessoires verkrijgbaar voor onder andere het maken van opnames met verlichting. Op de flitsschoen van de P1000 kunnen Speedlight flitsers zoals de SB-700 bevestigd worden. Maak de mooiste beelden onder moeilijke verlichting met de P1000 in combinatie met de flitser. Voor het maken van video opnames met een helder geluid is het aan te raden de draadloze ME-W1 microfoon of ME-1 microfoon te gebruiken.

Belangrijke specificaties van de Nikon P1000

  • NIKKOR-objectief met 125x optische zoom
  • CMOS van 1/2,3 inch
  • Totaal aantal pixels: circa 16,79 miljoen
  • 24-3000mm brandpuntsafstand
  • AF met doelopsporing, gezichtprioriteit
  • TFT-lcd-monitor 8,1 cm diagonaal
  • Elektronische zoeker, OLED-monitor van 1 cm
  • ISO-gevoeligheid filmen ISO 100 tot 1600
  • Zelfontspanner 3 of 10 seconden
  • Gewicht ongeveer 1415 gram

vanaf € 849,00
Nikon EN-EL15 accu batterij

Nikon EN-EL15 accu batterij

Nikon EN-EL15 accu batterij. O.a. geschikt voor: D600, D800, D800E, D7000, 1 V1, D7100, D610, D810, D7200, D750, D810A, D810E, MB-D12, MB-D14, MB-D15, D500. O.a. compatible met partnummers: EN-EL15, HL-EL15, HLX-EL15, VFB10702, EN EL15.

vanaf € 39,49
Nikon WU-1a Wifi Transmitter voor D3200, D5200, P520

Nikon WU-1a Wifi Transmitter voor D3200, D5200, P520

De WU-1a draadloze mobiele adapter is een USB-dongle waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen tussen de D3200 en een mobiel smartapparaat. U kunt de adapter gebruiken om foto’s en films direct naar een smartphone of tablet over te zetten of om uw spiegelreflexcamera op afstand te bedienen via uw smartapparaat.Waar u ook bent, met de adapter kunt u beelden probleemloos overzetten: u hoeft geen verbinding te maken met een externe Wi-Fi-hotspot en de adapter wordt van stroom voorzien door de camera. Of u nu foto’s en films naar uw smartapparaat wilt verzenden om ze vervolgens te kunnen delen, of dat u beelden wilt overzetten om ruimte vrij te maken op de geheugenkaart van de camera, u kunt dit allemaal met gemak doen. U kunt met de adapter ook uw spiegelreflexcamera op afstand bedienen. Daarom is de adapter een slimme accessoire als u een zelfportret wilt maken of beelden vooraf op een grotere tablet wilt bekijken voordat u de opname maakt. Raadpleeg het gedeelte ‘Verwante producten’ voor meer informatie over de compatibiliteit van dit product met andere Nikon-producten. Draadloze mobiele adapter voor compacte digitale spiegelreflexcamera’s met ingebouwde Wi-Fi-verbinding. Maakt een directe verbinding tussen een digitale spiegelreflexcamera van Nikon en een smartphone of tablet mogelijk. Stroomvoorziening via de camera: geen batterijen nodig. Eenvoudige overdracht: foto’s en films van hoge kwaliteit kunnen direct vanaf uw camera naar een smartapparaat worden verzonden; zo kunt u ze gemakkelijk delen via sociale media, uploaden naar een service voor het delen of opslaan van foto’s of verzenden via e-mail. Camerabediening op afstand: met de WU-1a kunt u uw camera op afstand bedienen via uw smartapparaat. Perfect voor zelfportretten en groepsfoto’s. Beelden vooraf bekijken of de compositie samenstellen op uw smartapparaat: gebruik uw smartphone of tablet om beelden vooraf te bekijken wanneer u opnamen op afstand maakt, of profiteer van het grotere scherm van uw tablet om de compositie van ingewikkeldere opnamen samen te stellen. Gemakkelijke back-up: maak ruimte vrij op de geheugenkaart van uw camera door foto’s en films op uw smartapparaat op te slaan. Compatibiliteit: de WU-1a ondersteunt momenteel Android OS 2.3 of hoger voor smartphones en Android OS 3.0 of hoger voor tablets. Software: via Google Play kunt u gratis de Wireless Mobile Adapter Utility naar uw smartapparaat downloaden. Gemakkelijke firmware-updates: firmware-updates kunnen gemakkelijk via uw smartapparaat worden uitgevoerd.

vanaf € 69,99
PowerVault DSLR externe accu voor Nikon D600

PowerVault DSLR externe accu voor Nikon D600

Handige externe accu voor uw Nikon D600 camera. Werk 2 à 3 keer langer dan op uw interne camera accu! Ook voor het opladen van uw smartphone of tablet. Op werkdagen voor 19:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!

vanaf € 54,89
Nikon EN-EL23 accu batterij

Nikon EN-EL23 accu batterij

Nikon EN-EL23 accu batterij . O.a. geschikt voor: P600, S810c, P610, P900. O.a. compatible met partnummers: EN-EL23, CNI0023.

vanaf € 24,99
Caruba Eyecup DK-21/DK-23 voor Nikon

Caruba Eyecup DK-21/DK-23 voor Nikon

Opschuifbare rubberen oogschelp, voor diverse Nikon reflexcamera's. Op werkdagen voor 19:00 besteld en betaald via iDeal, dezelfde dag verstuurd!

vanaf € 9,50
Nikon AF-S 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Nikon AF-S 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Krijg nu €100,00 cashback + een gratis Thermosmok. Klik hier om naar de speciale actie pagina te gaan De Nikon AF-S 28-300mm f/3.5-5.6G VR ED is een allround zoomobjectief voor Nikon spiegelreflexcamera’s met een full frame sensor. De lens heeft een grote beeldhoek van 28mm, waarmee je landschappen en architectuur fotografeert. Zoom in tot 300mm en je maakt prachtige close-ups van vogels of spelende kinderen aan de overkant van het zwembad. De optische beeldstabilisatie helpt je om haarscherpe foto’s te maken. De stabilisatie heeft 2 standen: normaal voor fotograferen uit de hand en actief bij grote bewegingen, zoals fotograferen uit een bewegend voertuig. De lens stelt snel en geruisloos scherp, zo stoor je niemand tijdens een theatervoorstelling heb je geen last van bijgeluiden op een filmopname.

vanaf € 999,00
Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20 mm 1:4,5-5,6 G VR Breedhoeklens f/22 - 29 10 - 20 mm

Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20 mm 1:4,5-5,6 G VR Breedhoeklens f/22 - 29 10 - 20 mm

De Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm is een objectief met grote beeldhoek voor je Nikon DX spiegelreflexcamera. Deze lens combineert een compact formaat met een ruimte beeldhoek van 109 graden en een scherpe zoom. Zo kun je fotograferen met veel verschillende perspectieven. De beeldstabilisatie van de lens zorgt ervoor dat je scherpere beelden maakt bij fotografie uit de losse pols. Het geruisloze autofocussysteem zorgt ervoor dat je tijdens het filmen geen geluid hoort bij het scherpstellen. Scherpstellen doe je vanaf 22 centimeter, waardoor je dicht op je onderwerp kunt fotograferen. De Super Integrated Coating gaat lens flare tegen bij fel licht.

vanaf € 319,00
Nikon HB-45 Zonnekap 18-55mm VR

Nikon HB-45 Zonnekap 18-55mm VR

De Nikon HB-45 Zonnekap is geschikt voor de Nikkor AF-S DX 18-55mm f 3.5-5.6G VR en de Nikon AF-S 18-55mm f 3.5-5.6G VR DX.

vanaf € 25,99
Nikon EN-EL5 accu batterij

Nikon EN-EL5 accu batterij

Nikon EN-EL5 accu batterij. O.a. geschikt voor: 3700, P510, 4200, P520, 5200, P530, 5900, P300, 7900, AW110, P3, AW110s, P4, 6000, P80, P90, P100, P500, P5000, P5100, P6000, S10. O.a. compatible met partnummers: HL-EL5, EN-EL5.

vanaf € 15,49
Nikon EN-EL19 accu batterij

Nikon EN-EL19 accu batterij

Nikon EN-EL19 accu batterij. O.a. geschikt voor: S3100, S3200, S4100, S4200, S2500, S2700, S2550, S2750, S100, S3500, S2600, S5200, S3300, S6400, S4150, S6500, S4300, S6600, S32, S2800, S3600, S5300, S6700, S6800, S6900, 2500, 5200, 32, S33, 100, S2900, 3100, S3700, 4100, 6400, 7000, S7000, A100, A300, W100. O.a. compatible met partnummers: EN-EL19.

vanaf € 22,95
Nikon EN-EL23 accu batterij

Nikon EN-EL23 accu batterij

Nikon EN-EL23 accu batterij . O.a. geschikt voor: P600, S810c, P610, P900. O.a. compatible met partnummers: EN-EL23, CNI0023.

vanaf € 55,99
Nikon W300 Digitale camera 16 Mpix Geel WiFi, Waterdicht, 4K Video, GPS, Schokbestendig, Stofdicht, Bluetooth, Full-HD video-opname

Nikon W300 Digitale camera 16 Mpix Geel WiFi, Waterdicht, 4K Video, GPS, Schokbestendig, Stofdicht, Bluetooth, Full-HD video-opname

De Nikon W300 is Nikon's nieuwste compactcamera. Door zijn robuuste behuizing is de camera niet alleen onder water goed te gebruiken. Want naast het feit dat de camera tot 30 meter waterdicht is, is de camera ook nog schockbestendig tot 2,4 meter. Neem de camera dus overal mee naar toe, en niets is te heftig voor dit toestel. De camera heeft een 16 megapixel CMOS sensor. Hiernaast filmt de camera in 4K met maximaal 30 beelden per seconden. Het toestel heeft een lichtsterke f/2.8 lens. Ideaal voor donkere omstandigheden als onderwater zonder dat er direct moet worden geflitst. De camera beschikt ook over Wi-Fi, Gps en Bluetooth, dit maakt het mogelijk om de foto's gemakkelijk over te zetten naar Smartphone of tablet met Nikon's SnapBridge functie. In de doos:- EN-EL12 li-on accu- EH-73P USB-lader- Camerariem- BU-1 borsteltje- UC-E21 USB-kabel- Gebruiksaanwijzing

vanaf € 429,00