Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

pioneer producten

~254 producten (0,03 seconden)
Pioneer XPRS 215s

Pioneer XPRS 215s

De XPRS serie speakers hebben een stevige behuizing van gelamineerd berken dat maar liefst 15mm dik is. Deze behuizing is deels verantwoordelijk voor de productie van het dynamische geluid.
De speakers bevatten betrouwbare Class D versterkers voor een continu vermogen van 1200-W en een piekvermogen van 2400-W. Bovendien zijn deze versterkers voorzien van Power Factor Correction om het energieverbruik te verminderen.
== Speciale beveiliging ==
Om optimaal gebruik te kunnen garanderen zijn verschillende onderdelen in de speakers uit de XPRS serie stuk voor stuk voorzien van speciale beveiliging. Zo zijn de versterkers beveiligd tegen oververhitting en bevatten ze overstroombeveiliging.
== XPRS 215s ==
De XPRS 215s bevat een dubbele 15-inch subwoofer. Daarmee is hij in staat een frequentierespons van 40 Hz tot 160 Hz te leveren, met een maximale geluidsdruk van 135 dB. Dankzij de crossover-schakelaar kun je instellen dat het de crossover-frequentie zich bevindt bij de 80 Hz, 100 Hz, 120 Hz of de 150 Hz. Daarnaast kun je de fase omdraaien om te voorkomen dat meerdere subs elkaar opheffen.

€ 1.169,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer: VSX-831 AV Receiver - Zwart

Pioneer: VSX-831 AV Receiver - Zwart

Met de Pioneer VSX-831 stream je muziek naar je surround set. Verbind deze 5.2 kanaals receiver met je thuisnetwerk en stuur je favoriete nummers draadloos van je mobiele apparaat naar de speakers. De receiver ondersteunt wifi, AirPlay en Google Cast. Dit maakt hem geschikt voor Apple en Android toestellen. Als je liever ouderwets naar je platencollectie luistert, sluit je een platenspeler aan op de phono ingang. De receiver beschikt over 5 speakerkanalen en 2 pre uitgangen voor subwoofers. Hierdoor luister je zowel naar een krachtige surround sound als een diepe bas.
Ontvang nog eens € 15 korting bij aanschaf van een VSX-831. Vul in uw winkelwagen de onderstaande kortingscode in en deze korting wordt direct verwerkt.
Kortingscode: PIONEERVSX

€ 348,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer HDJ-C70

Pioneer HDJ-C70

De HDJ-C70 is een lichtgewicht hoofdtelefoon met kleinere schelpen waardoor hij op de oren ligt tijdens gebruik en niet er overheen valt zoals bijvoorbeeld de HDJ-2000.
Vernieuwend aan dit model is een geluidsisolerende kamer in de oorschelpen waardoor achtergrondgeluid wordt geëlimineerd. De 40mm drivers zijn opnieuw ontworpen uit neodyniummagneten. De impedantie is 40 Ohm en heeft een max input van 2000mW, wat een max output SPL levert van 120dB.
Beide schelpen kunnen gekanteld worden tot 90 graden zodat de schelp makkelijk ingesteld kan worden om achter je oor te klemmen.
Veel van de onderdelen zijn vervangbaar waardoor hij lang mee zal kunnen gaan. Hoofdband, behuizing, hoofdkussentje en oorkussens zijn los verkrijgbaar.
Ook wordt HDJ-C70 erg compleet geleverd met 2 kabels, de een gekruld, de andere korter en recht. Inclusief een 6.3/3.5mm vergulden verloop, een draagtas en een schroevendraaiertje om de kabel te kunnen vervangen.

€ 169,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer DDJ-SZ2

Pioneer DDJ-SZ2

De DDJ-SZ2 bouwt voort op de sterke fundamenten van zijn voorganger, onze vlaggenschipcontroller, de DDJ-SZ. Dankzij deze upgrade van onze beste Serato DJ-controller kun je ook de laatste nieuwe functies van Serato DJ gebruiken, zoals key shift, key sync, pitch play en Serato Flip. We hebben de jogwheels nog gevoeliger gemaakt, zodat je nóg responsiever en preciezer kunt scratchen, en de veelkleurige Performance Pads geven je onmiddellijk feedback over de padmodi en de afspeelstatus.
De DDJ-SZ2 wordt geleverd met de laatste nieuwe versie van Serato DJ, en met de uitbreidingspakketten Pitch n' Time en Serato Flip, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met de allernieuwste kenmerken.
== Voorgeprogrammeerde controles ==
Spelen met toonaarden en toonhoogtes: je kunt ze tijdens het mixen zelf aanpassen dankzij de drie nieuwe Serato DJ-functies die ingebouwd zitten in je controller. Key shift, key sync en pitch play bieden je de kans om puur op het gehoor te spelen.
== Pitch pitch pitch ==
Pitch Play biedt je de vrijheid om je cues in een van de vele diverse toonaarden af te spelen. Gebruik de Performance Pads om je Hot Cues toe te wijzen, en verbreed je creatieve horizon met één druk op een knop.
== Serato flip aan je vingertoppen ==
Neem Hot Cue-combinaties op met de 3 voorgeprogrammeerde knoppen, waardoor je je nummers opnieuw kunt afspelen, ze op maat kunt bewerken of zelfs geselecteerde secties kunt overslaan of in een loop herhalen.
== Professionele oscillator ==
Draai aan de knop en leg een Noise, Drop, Laser of Siren over je nummer voor een veelzijdiger geluid. Met de draaiknop kun je je effect nog moduleren, om zowel textuur als spanning aan je nummers toe te voegen.
== Grote aluminium jogwheels ==
De grote jogwheels van de DDJ-SZ2 zijn geoptimaliseerd voor een perfecte scratchrespons, en met Jog Feeling Adjust kan je de weerstand van je voorkeur instellen. Bovendien hebben ze verlichte cue point markers en een nauwkeurige countdown voor nog meer precisie.
== Performance pads met achtergrondverlichting ==
Activeer met een tik Quantized/gekwantiseerde Hot Cues, Roll, Slicer en Sampler, of druk op Shift om Cue en Slicer Loops op te slaan en te activeren. Met de Velocity Mode kan je het volume van de sample controleren door de druk die je erop uitoefent. De leds met veelkleurige achtergrondverlichting geven visueel weer welke modi actief zijn, en weerspiegelen de cue points die je vooraf in Serato DJ hebt geprogrammeerd.

€ 2.049,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer HDJ-700 Rood

Pioneer HDJ-700 Rood

De HDJ-700 is het grote broertje van de HDJ-500 en is op aan aantal punten sterk verbeterd. Hij heeft nu aluminium scharnier onderdelen voor een langere levensduur, een RVS binnenband in de hoofdband die zeer vormvast is, en Polyurethene Earpads. De kabel is vervangbaar, en Pioneer levert gelijk twee snoeren mee: een rechte van 1 meter en een gekrulde van 1.2 meter. Naast deze mechanische verbeteringen is het design meer in lijn gebracht met de onlangs aangekondigde HDJ-C70 en de HDJ-2000MK2. De HDJ-700 heeft een degelijk geluid dat via 40mm neodymium drivers wordt geproduceerd. Het 19 micrometer dunne diafragma geeft haarscherp alle details in het geluid weer.

€ 110,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer SX-S30DAB Stereo Receiver - Zilver

Pioneer SX-S30DAB Stereo Receiver - Zilver

Hightech grootsheid in kleinformaat voor stereofielenMet de SX-S30DAB haalt u een stereo-installatie met alle moderne media en comfort in huis: Stream muziek in CD-kwaliteit van één van de geïntegreerde internetmuziekdiensten Tidal, Spotify en Deezer (abonnement vereist), luister naar HiRes-downloads via de DLNA-netwerkspeler, ontdek het enorme gamma zenders van TuneIn-webradio of stuur muziek vanaf uw smartphone naar de installatie. Hiervoor kunt u gebruik maken van Bluetooth, AirPlay, en na een gratis update Google Cast – de SX-S30DAB richt zich volledig naar uw voorkeur en heeft daarvoor dankzij de geïntegreerde, krachtige dual-band WiFi niet eens een eigen netwerkkabel nodig. Ook uit het geluid van de tv, satellietontvanger of Blu-ray-speler haalt de SX-S30DAB het beste: Met zijn vier HDMI-ingangen ontvangt hij alle filmaudioformaten en daaruit berekent hij een stereo-downmix op maat van uw boxen – indien gewenst natuurlijk inclusief subwoofer-signaal en individuele kamercorrectie door het kalibratiesysteem MCACC met microfoon-ondersteuning. En als u ooit een UltraHD-speler zou kopen, dan is de SX-S30DAB met zijn volledige 4K- en HDR-capaciteiten de optimale schakel tussen de speler en het televisietoestel. Maar naast de digitale high-tech zijn de Pioneer-ingenieurs bij de SX-S30DAB ook de troeven van een klassieke versterker niet vergeten: Zijn Class D-eindtrappen zijn met 80 watt per kanaal sterk genoeg voor veeleisende luidsprekers, en voor wie de nostalgische klank van vinylplaten niet wil missen, is er een phono-ingang op de ontvanger. Na de volgende update kan de SX-S30DAB het geluid van een LP of een willekeurige andere bron zelfs doorheen het hele huis verspreiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door FireConnect, een nieuwe, krachtige multiroom-standaard met een continu aangroeiende familie compatibele apparaten.

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer Headphones Red SECH5TR

Pioneer Headphones Red SECH5TR

-

€ 49,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer DJS-1000 DJ Sampler

Pioneer DJS-1000 DJ Sampler

Maak de DJS-1000 onderdeel van je DJ-opstelling en creëer intuïtief unieke geluiden voor of tijdens je set. Gebruik de DJ-vriendelijke interface om de volgorde van je samples te bepalen en ze te loopen zoals jij wilt. Til je sets naar een hoger niveau met de DJS-1000 dankzij het aanraakkleurenscherm van 7 inch, 16 veelkleurige step inputtoetsen, veelkleurige performance pads, tal van ingangen en uitgangen, live sampling en verschillende andere performancefuncties.
==Step Sequencer==
Creëer moeiteloos een nieuwe groove door op de 16 grote, veelkleurige step inputtoetsen te tikken. Dankzij de veranderende kleuren van de toetsen kun je de sequentie-informatie van elk nummer op elk moment in de gaten houden.
==Tactiele Performance Pads==
Laad tot 16 samples op de grote rubberen pads, en vingerdrum vrij om sounds on-the-fly te layeren. De meerkleurige led's tonen welke samples worden afgespeeld, terwijl je met de Velocity Mode het samplevolume regelt via de druk die je toepast.
==Aanraakstrook==
Gebruik de aanraakstrook om de toonhoogte te veranderen aan de hand van de Pitch Bend-functie of speel een drum roll aan de hand van de Note Repeat-optie. Personaliseer de parameters voor nog creatievere mogelijkheden.
==Aanraakscherm Van 7 Inch==
Tik op het LCD-display om meteen toegang te krijgen tot een van de drie schermen. Op het Home-scherm vind je een overzicht van de toegewezen samples en het Sequence-scherm toont je het sequentiepatroon dat op dat moment speelt. Gebruik het Mixer-scherm om het volume van de afzonderlijke nummers te regelen.
==Nauwkeurige Synchronisatie==
Synchroniseer jouw DJS-1000 met een CDJ- of XDJ-opstelling aan de hand van Pro DJ Link. Dankzij de Beat Sync-functie, een temposlider en een Nudge-knop kun je het tempo en de beatpositie net zoals op een draaitafel manueel aanpassen.
==Live Sampling==
Sample inputgeluiden en gebruik ze direct als individuele nummers. Je gesamplede geluiden worden meteen gesynchroniseerd met de huidige sequentie. Speel ze in een loop en verwerk ze rechtstreeks in een live remix.

€ 1.299,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer S-DJ50X-W (enkele)

Pioneer S-DJ50X-W (enkele)

Pioneer S-DJ50X-W
De actieve S-DJ50X-referentieluidsprekers zijn ontworpen voor geweldige audiofeedback terwijl je je DJ-skills aan het oefenen bent. De luidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit, een verbeterde basrespons en betrouwbaarheid, drie soorten ingangen en ingebouwde equalizatie, handig voor DJ's die de meest nauwkeurige geluidsreproductie willen bereiken. Elke luidspreker wordt afzonderlijk verkocht. AUDIOKWALITEIT Met het oog op maximale audioprestaties, een verhoogde basoutput en minder ongewenste resonantie wordt voor elke luidspreker gebruik gemaakt van een uiterst stevige MDF-plaat (Medium-Density Fibreboard) voor de bouw van de behuizing en basreflexkanalen. Voor een optimale geluidskwaliteit en hogere betrouwbaarheid maakt Pioneer verder ook nog gebruik van woofers met kegels uit aramidevezels en zachte koepeltweeters die in een magnetische vloeistof ondergedompeld werden. Groove-technologie Om de luchtstroom door de poort van de behuizing te verbeteren, heeft Pioneer de poortopening voorzien van sleuven die de geluidsgolven vlot in de juiste richting helpen te leiden. Deze techniek vermindert de staande golven aan de opening van de poort, wat leidt tot een vloeiendere en sterkere output van bassen en midbassen. Convexdiffuser In overeenstemming met de basoutput van de luidsprekers worden de zachte koepeltweeters in het midden van een convexdiffuser geplaatst die de output optimaliseert en de geluidsenergie zowel naar links als naar rechts stuurt voor een breder geluidsveld. De blauwe zone onderaan toont de normale geluidsverspreiding, terwijl de oranje zone de verbeterde geluidsverspreiding met de diffuser weergeeft. Wanneer de luidsprekers aan staan, licht de diffuser ook in het wit op voor een nog coolere look. Klasse AB bi-amp De drijvende kracht achter de luidsprekers is een uiterst efficiënte Klasse AB-versterker in een bi-ampconfiguratie om de tweeters en woofers afzonderlijk aan te drijven. EQ-bediening Via de ingebouwde equalizer op de achterkant van de luidspreker kunnen de gebruikers ook de output van het high-passniveau regelen. De equalizer stelt het hoge frequentiebereik af per decibel (-2 dB tot +1 dB) en past op die manier de audio-output aan volgens de voorkeuren van de gebruiker. INGANGEN EN EXTRA'S Het model S-DJ50X beschikt over drie soorten ingangen (XLR, TRS en RCA) om verschillende toestellen aan te sluiten, zoals DJ-materiaal, computers en draagbare toestellen. Voor jouw gemak en om stroom te besparen, hebben de luidsprekers ook een Auto Standby-modus waarmee ze zichzelf automatisch uitschakelen wanneer er 25 minuten lang geen inputsignaal waargenomen werd. Wanneer er opnieuw een inputsignaal gedetecteerd wordt, wordt de luidspreker weer ingeschakeld.

vanaf € 134,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer DM-40BT Wit (per paar)

Pioneer DM-40BT Wit (per paar)

De Pioneer DM-40BT is een set speakers met Bluetooth voor DJ's en beginnende producers. Via Bluetooth stream je muziek van een smartphone of tablet. Hierdoor hoef je het mobiele apparaat niet met een 3,5 mm (mini jack) aan de set te koppelen. Doordat deze set uit actieve speakers bestaat, heb je geen losse versterker of audio interface nodig. De 4 inch woofer voorziet je van de midden- en lage frequenties. Aan de voorkant van de monitors zitten gaten waardoor de bas goed ventileert en je de lage tonen beter hoort. Je zet het geluid eenvoudig harder of zachter met de volumeknop aan de achterkant van de monitor. Sluit je hoofdtelefoon aan en werk de hele nacht zonder iemand te storen.

€ 163,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer PLX-500 White

Pioneer PLX-500 White

Pioneer introduceert de PLX-500, een fantastische variatie van de PLX-1000. Deze draaitafel is klaar om te gebruiken zodra je hem in huis hebt. Hij komt namelijk compleet met cartridge, stylus, en slipmat, en zelfs een stofkap, zodat je direct aan de slag kunt. Voor een groot deel is hij gebaseerd op de succesvolle PLX-1000, maar weet op een slimme manier de prijs een stuk terug te drijven. Ondanks dit feit komt hij met een nieuwe eigenschap: een USB-poort.
Ontdek de kracht van echte analoge vinylklanken zoals je die al kende van de PLX-1000, en ervaar de fantastische geluidskwaliteit die enkel vinyl kan produceren. Dankzij de phono- en line-outputs kun je de draaitafel direct op je geluidssysteem of actieve speakers aansluiten om te kunnen genieten van de warme klanken. De direct-drive motor levert daarnaast enorme torsie, waardoor deze draaitafel uitermate geschikt is voor scratchen en mixen.
De toevoeging van een USB-poort zorgt ervoor dat je kunt genieten van analoge klanken met alle gemakken van het digitale tijdperk. Zo kun je hem aansluiten op je computer om direct op te nemen met hoge geluidskwaliteit, je favoriete platen digitaliseren, en natuurlijk werken met de gratis rekordbox software, om vervolgens met een rekordbox DVS setup op een DDJ controller of een CDJ via USB te werken.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer MVH-S110UB Autoradio enkel DIN

Pioneer MVH-S110UB Autoradio enkel DIN

Pioneer MVH-S110UB Autoradio enkel DIN

€ 54,49 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer 3-weg triaxiale opbouwluidspreker 60 W TS-X150

Pioneer 3-weg triaxiale opbouwluidspreker 60 W TS-X150

Pioneer TS-X150. Luidspreker soort: 3-weg, Piekvermogen: 60 W, Nominaal vermogen: 20 W. Diameter woofer: 13 cm

€ 67,49 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer DEH-150MPG Autoradio enkel DIN 4 x 50 W Jackplug

Pioneer DEH-150MPG Autoradio enkel DIN 4 x 50 W Jackplug

De krachtige 4 x 50 W MOSFET-versterker van de DEH-150MP levert een authentiek, helder en overtuigend geluid. En als dat niet voldoende is, kunt u via de voorversterkeruitgang (cinch) altijd...

€ 68,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer TS-G1320F 2-weg coaxiale inbouwluidspreker 250 W 1 paar

Pioneer TS-G1320F 2-weg coaxiale inbouwluidspreker 250 W 1 paar

Pioneer TS-G1320F 2-weg coaxiale inbouwluidspreker 250 W 1 paar

€ 28,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer TS-WX130EA Auto-subwoofer actief 160 W

Pioneer TS-WX130EA Auto-subwoofer actief 160 W

Pioneer TS-WX130EA Auto-subwoofer actief 160 W

€ 155,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer SE-MS5T-T HiFi Koptelefoon Over Ear Bruin Volumeregeling, Headset

Pioneer SE-MS5T-T HiFi Koptelefoon Over Ear Bruin Volumeregeling, Headset

De SEMS5T over-ear hoofdtelefoon van Pioneer is voorzien van een in-line microfoon waardoor u handsfree kunt telefoneren. GeluidskwaliteitDe hoofdtelefoon heeft een zeer groot frequentiebereik waardoor de fijnste klankdetails worden weergeven. Ook de lagere frequenties worden uitstekend gebalanceerd waardoor u een vol basgeluid zult ervaren. De SMS5T is speciaal ontwikkeld voor audiobestanden met een hoge resolutie zoals MQA, DSD, of FLAC. Het ontwerpDe brede gewatteerde hoofdband en oorkussens, zitten comfortabel rond de oren. Vooral de vorm achter het oor is ergonomisch gevormd om voor meer comfort te zorgen. Daarnaast zijn de materialen van dit product met zorg geselecteerd. Deze hoofdtelefoon is namelijk vervaardigd van hoogwaardige materialen, en hebben enkele designaccenten van stijlvol aluminium.

€ 54,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer TS-G6930F 3-weg coaxiale inbouwluidspreker 400 W 1 paar

Pioneer TS-G6930F 3-weg coaxiale inbouwluidspreker 400 W 1 paar

Pioneer TS-G6930F 3-weg coaxiale inbouwluidspreker 400 W 1 paar

€ 48,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer AVH-Z2000BT Autoradio met scherm dubbel DIN 4 x 50 W

Pioneer AVH-Z2000BT Autoradio met scherm dubbel DIN 4 x 50 W

De Pioneer AVH-Z2000BT is een veelzijdig mediasysteem voor je auto. Deze 2 DIN autoradio is uitgerust met Apple Carplay. Dit betekent dat je met spraakcommando's de controle neemt over diverse functies. Ontvang routebeschrijvingen, selecteer muziek of open je berichten. Gebruik je liever de touchbediening, dan zorgt het kleurenscherm voor een eenvoudige navigatie. Op dit scherm kijk je naar opgeslagen video's vanaf een usb stick of dvd, mits de auto op de handrem staat. Dat is handig als je op een parkeerplaats op een afspraak moet wachten. Word je onderweg gebeld, dan functioneert de radio als Bluetooth carkit. In combinatie met de externe microfoon voer je handsfree gesprekken.

€ 359,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer X-HM32V-S stereo-installatie (DVD, CD, MP3, USB, Bluetooth, iPhone, iPod, iPad, FM-radio), , zilver

Pioneer X-HM32V-S stereo-installatie (DVD, CD, MP3, USB, Bluetooth, iPhone, iPod, iPad, FM-radio), , zilver

Klein toestel, grote luxe
Genieten van je favoriete muziek kan op tal van manieren met de X-HM32V. Kies je voor de ingebouwde CD/DVD-speler die zelfs DVD's speelt via HDMI? Of ga je voor je MP3's en WMA-audiobestanden die je afspeelt met je iPod, iPhone, iPad of andere toestellen via de USB-poort vooraan?
Ook draadloos muziek streamen gaat in een handomdraai. Als u eenmaal een Bluetooth-toestel hebt aangesloten zal BT Auto Connect dat onthouden voor een volgende keer. BT Stand-by laat u dan weer toe om muziek af te spelen zonder het systeem aan te raken. Genieten van draadloze muziek zonder moeite, dr gaat het om.

€ 239,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer BDR-212DBK Interne Blu-ray brander Bulk SATA Zwart

Pioneer BDR-212DBK Interne Blu-ray brander Bulk SATA Zwart

Het snelle en betrouwbare Blu-ray-recorder ondersteunt discs met tot 50 GB capaciteit. Bovendien schrijft en leest hij M-DISC archief media die tot 1000 jaar gegevensbescherming bieden. Een ...

€ 77,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer MVH-S320BT Autoradio enkel DIN Bluetooth handsfree, AppRadio

Pioneer MVH-S320BT Autoradio enkel DIN Bluetooth handsfree, AppRadio

Dit 1-DIN-Bluetooth-autoradio verlegt de grenzen op het gebied van audioprestaties en connectiviteit. En toch is het dankzij de doordachte display en de grote draaiknop heel eenvoudig te bed...

€ 74,99 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer DEH-S720DAB Autoradio enkel DIN DAB+ tuner, Bluetooth handsfree, AppRadio

Pioneer DEH-S720DAB Autoradio enkel DIN DAB+ tuner, Bluetooth handsfree, AppRadio

Dit 1-DIN-bluetooth autoradio met digitale radiotuner verlegt de grenzen op het gebied van audioprestaties en connectiviteit. En toch is het heel eenvoudig te bedienen. De geïntegreerde...

€ 155,00 Meer informatie en aanbieders >
Pioneer X-CM66D Radio/CD-speler met internetradio DAB+, FM Bluetooth, CD, LAN, USB, WiFi, Internetradio Spotify Zwart

Pioneer X-CM66D Radio/CD-speler met internetradio DAB+, FM Bluetooth, CD, LAN, USB, WiFi, Internetradio Spotify Zwart

Het Scandinavisch geïnspireerde design in beuken- of notenhout-look maakt van de X-CM 66D een bijzonder woonkamervriendelijk stukje HiFi-technologie. Woonkamervriendelijk is hier wel op zijn plaats: het microsysteem bestaat weliswaar uit twee luidsprekers en een exact even grote centrale CD-ontvanger, in horizontale opstelling versmelt het tot een visueel ongebroken eenheid. Natuurlijk kunt u de beide tweeweg-luidsprekers ook verticaal en apart opstellen - helemaal zoals het u bevalt. Bij de uitrusting was het doel een geschikte balans tussen moderne voorzieningen en klassiek bedieningscomfort: DAB en FM voor radio-ontvangst - comfortabel met een druk op de knop met dank aan de in totaal 40 voorgeprogrammeerde knoppen. Als de selectie nog groter moet zijn, is er TuneIn-webradio met duizenden kanalen. Met een vergelijkbare flexibiliteit worden concrete muziekwensen ingevuld: Leg gewoon je lievelings-cd in en druk op start. Stuur muziek vanaf je handy via Bluetooth naar de installatie Of steek een memorystick met mp3's in de USB-poort aan de voorzijde. Als ook dat niet volstaat, meldt u dan aan bij Spotify - en geniet van deze muziekbibliotheek van meer dan 25 miljoen titels.

€ 275,00 Meer informatie en aanbieders >