Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

playmobil producten

~436 producten (0,04 seconden)
PLAYMOBIL Christmas kerststal met heldere ster 9494

PLAYMOBIL Christmas kerststal met heldere ster 9494

Vlak voor de geboorte van Jezus, vond het heilige paar onderdak met de PLAYMOBIL Christmas kerststal met heldere ster 9494. Gezegend met geluk, bewonderen Maria en Jozef het kind Jezus, gewikkeld in de kribbe.

€ 28,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 9500 sneeuwruimer

Playmobil 9500 sneeuwruimer

's Nachts is er weer veel sneeuw gevallen. Natuurlijk is het gebruik van sneeuwruimers nodig om de pistes voor te bereiden voor de skiërs. Voordat de eerste skiërs aan de afdaling kunnen beginnen, moet de sneeuw worden samengeperst. De chauffeur duwt de sneeuw zachtjes met de schop van de sneeuwschuiver opzij en maakt het oppervlak plat met de roller. Nog een keer op en neer en dan is de piste klaar. Wintersportliefhebbers kunnen nauwelijks wachten om aan de slag te gaan.Klaar voor gebruik: De sneeuwruimer heeft een kraanboom met lier. De kettingzaag en andere gereedschappen kunnen in de opslagruimte van het motorblok worden opgeslagen.- Met afneembaar dak- Geschikt voor één figuur nadat het dak is verwijderd.- De kraanarm kan worden gedraaid.- Gebruik de kabelgeleider om de kabel op en neer te rollen.- De sneeuwschepper draait wanneer u het voertuig over een harde ondergrond duwt.

€ 20,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70003 Spy Team Bemande Onderwaterrobot

Playmobil 70003 Spy Team Bemande Onderwaterrobot

Met het Spy Team Turboschip volgen de Top Agents zelfs Captain Fisheye onderwater. De creep schiet onderwaterraketten op de onderzeeër! Maar geen paniek, met de grijparm worden de pijlen in een oogwenk afgewend en start de Top Agent een tegenaanval. De schurk gaat er snel vandoor voordat hij met de grijparm gevangen wordt genomen door het Spy Team.Het Spy Team Turboschip drijft en is uitgerust met een beweegbare grijparm en raketten.

€ 31,70 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Knights StarterPack ridderduel (70036)

PLAYMOBIL Knights StarterPack ridderduel (70036)

PLAYMOBIL Knights - Starterpack ridderduel
De heer Brave heeft een kostbare ridderschat gevonden, maar meneer Bold eist ook de kist op. Dit conflict kan alleen worden uitgeklaard door een duel. Het wordt een spannend gevecht omdat beide ridders sterk, moedig en onbevreesd zijn. Wie wint het gevecht en krijgt de schat?
Met draaibare, functionele kruisboog. De pijl wordt aan de voorkant geplaatst en naar achteren gedrukt tot hij vastklikt. De pijl wordt door het indrukken van de drukknop naar buiten gekatapulteerd. De schat kan in de afsluitbare kist worden opgeborgen.
PLAYMOBIL StarterPacks zijn ideaal als introductie tot een nieuwe PLAYMOBIL speelwereld en zijn een geweldig cadeau voor kinderfeestjes.
Specificaties:
Serie: StarterPack
Serienummer: 70036
Geslacht: junior
Leeftijd: 4 - 10 jaar
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Inhoud:
2 PLAYMOBIL figuren
1 Kruisboog
1 Schatkist
20 Accessoires

€ 28,43 Meer informatie en aanbieders >