Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle PLAYMOBIL producten

~410 producten (0,03 seconden)
PLAYMOBIL Country Arabier met paardenbox (6934)

PLAYMOBIL Country Arabier met paardenbox (6934)

Playmobil Country Arabier met paardenbox Deze Playmobil paardenbox is een perfect onderdak voor jouw Playmobil paard. De box is vergrendelbaar en heeft een deur die direct naar de aangrenzende paddock leidt. Deze set kan als uitbreiding gebruikt worden voor de paardrijclub (artikelnummer 6926). Specificaties: Serie: Country Serienummer: 6933 Geslacht: junior Leeftijd: 5 - 12 jaar Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Afmetingen: 35 x 12 x 15 cm (L x B x H) Inhoud: 1 Speelfiguur 1 Paard 1 Paardenbox 33 Accessoires

vanaf € 17,85Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70017 City Life Mijn Modehuis

Playmobil 70017 City Life Mijn Modehuis

Kan gecombineerd worden met PLAYMOBIL Mijn Huis - 70014, PLAYMOBIL Mijn Koffiehuis - 70015 en PLAYMOBIL Mijn Bloemenwinkel - 70016Playmobil 70017, City Life. Soort: Actie/avontuur, Aanbevolen leeftijd (min): 4 jaar, Aanbevolen geslacht: Meisjes. Lengte: 26 cm, Diepte: 330 mm, Hoogte: 270 mm. Type verpakking: Doos. Aantal stuks: 100 stuk(s)

vanaf € 34,95Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70096 Schoonheidssalon Met Zeemeermin (4370096)

Playmobil 70096 Schoonheidssalon Met Zeemeermin (4370096)

PLAYMOBIL Magic - Schoonheidssalon met zeemeermin
In haar magische onderwaterschoonheidssalon maakt de zeemeermin zich klaar. Hoe moet ze haar kapsel dragen en welke versieringen passen erbij? Een lange tijd probeert de zeemeermin verschillende kapsels uit voor de spiegel en ze beslist uiteindelijk om de zilveren ketting te dragen. Nu snel haar tas kiezen en ze kan vertrekken. Ze is uitgenodigd op een bal en mag niet te laat komen.
Specificaties:
Serie: Magic
Serienummer: 70096
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 28,7 x 19 x 12,5 cm (l x b x d)
Leeftijd: 4 - 12 jaar
Inhoud:
1 Schoonheidssalon
1 PLAYMOBIL figuur
Diverse accessoires

vanaf € 20,95Meer informatie en aanbieders >
70229 Playmobil Novelmore Kruisboogschutter met Wolf

70229 Playmobil Novelmore Kruisboogschutter met Wolf

PLAYMOBIL Novelmore - Boogschutter met wolf
Geoffrey Greystone is niet alleen een uiterst feilloze kruisboogschutter. Maar ook de zeer gewaardeerde meester-wolvenfluisteraar van Novelmore. Geoffrey spreekt als geen ander de taal van de wolven en verkiest de samenleving van de wolven boven die van de mensen. Geoffrey's talenten zijn vaak doorslaggevend geweest in de gevechten van de Novelmore-ridders!
Specificaties:
Serie: Novelmore
Serienummer: 70229
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 14,7 x 9,5 x 4,7 cm (lxbxh)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
16 Onderdelen

vanaf € 5,90Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Novelmore Burnham Raiders met gouden draak (70226)

PLAYMOBIL Novelmore Burnham Raiders met gouden draak (70226)

PLAYMOBIL Novelmore - Burnham Raiders met gouden draak
Deze speelset bestaat uit de nieuwe Novelmore-personages drakentrainer Tyragon, vuurschutter Archibald Blazebow, een draak, een katapult met drie vuurballen en andere grote trainingsapparaten voor draken. Drakentrainer Tyragon schiet vuurballen in de lucht met zijn katapult, maar de slimme draak ontwijkt ze vakkundig. De Raiders zullen met iets anders moeten komen om het gevaarlijke monster te blijven verrassen!
Specificaties:
Serie: Novelmore
Serienummer: 70226
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen katapult: 9 x 6 x 11 cm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 28,9 x 18,9 x 7,7 cm (lxbxh)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
40 Onderdelen

vanaf € 14,90Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70066 Politie Porsche 911 Carrera 4S met Licht

Playmobil 70066 Politie Porsche 911 Carrera 4S met Licht

met politie licht- en geluidseffecten en vele accessoires. Knipperende voor-, achter- en dashboard verlichting met afneembaar dak. Afmetingen: 26 x 11,5 x 9 cm (LxBxH).

vanaf € 44,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action politiepatrouille met licht en geluid 6920

PLAYMOBIL City Action politiepatrouille met licht en geluid 6920

Ga achter de boeven aan met de politiepatrouille! Vergeet zeker je licht en geluid niet op te zetten tijdens je achtervolging! Met 2 figuren en accessoires. De politiepatrouille krijgt een melding: een boef is op de vlucht! Snel rijden ze naar de plaats van delict en zetten de achtervolging in. Om dat in alle veiligheid te kunnen doen, zetten ze hun sirene en lichten op. Zo weet het verkeer dat ze moeten oppassen en plaats moeten maken voor de politiepatrouille. Zullen ze de boef kunnen volgen en oppakken?PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

vanaf € 27,99Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3: Meeneem marktkraam (9123)

PLAYMOBIL 1, 2, 3: Meeneem marktkraam (9123)

Playmobil 1, 2, 3: Meeneem marktkraam Met de Playmobil meeneem marktkraam kun je winkeltje spelen, levensmiddelen sorteren, boodschappen inpakken en meenemen. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Afmetingen: 17 x 17 x 11 cm (l x d x h) Serie: 1, 2, 3 Serienummer: 9123 Geslacht: junior Geschikt voor kinderen vanaf 1.5 jaar. Inhoud: 1 Marktkraam 1 Kruiwagen 2 Figuren 2 Dieren

vanaf € 15,90Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 9478 Dreamworks Spirit Paardenbox met Lucky en Spirit

Playmobil 9478 Dreamworks Spirit Paardenbox met Lucky en Spirit

Playmobil 9478 Dreamworks Spirit paardenbox met Lucky en Spirit Lucky and Spirit hebben een onafscheidelijke band en samen proberen ze allebei hun weg te vinden in een vreemde, nieuwe wereld. Omdat Lucky nog nooit heeft geleerd om op een paard te rijden, aarzelt ze eerst, maar de vriendschap met Spirit maakt het gemakkelijker. Lucky vertrouwt erop dat ze altijd op Spirit kan vertrouwen wanneer ze samen veel nieuwe avonturen beleven. Voor elke ritgaat Lucky naar de stallen om Spirit te poetsen of hem wat hooi te geven. Dan kan het plezier beginnen! De set bestaat uit Lucky, Spirit, paardenboxmet naamplaatje, deken, borden, verzorgingshulpmiddel, hooivork, schop, wateremmer en vele andere accessoires. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

vanaf € 17,95Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 9490 Space Meteoroide Laser

Playmobil 9490 Space Meteoroide Laser

PLAYMOBIL - 9490 Meteoroïde laser behoort tot de PLAYMOBIL Space speelwereld.Opgelet, een reusachtige meteoroïde stevent af op de ruimteraket. ''We stevenen af op een botsing,'' zegt de astronaut. ''Bereid de meteoroïde laser voor.'' Nu moet het snel gaan. De astronaut brengt de meteoroïde vernietiger op één lijn en maakt hem klaar voor de start. ''Klaar om te schieten'', meldt hij zich aan de ruimteraket. ''Vuur!'' klinkt het commando over de radio. Het eerste schot is perfect. De meteoroïde wordt geraakt en breekt in stukken. Dat was nipt! Spannend: Als de meteoroïde geraakt wordt door een schot, kan hij in afzonderlijke delen worden opgesplitst.DetailsMeteoroïde laser met werkende kanonnen om projectielen af te vurenBevat 1 PLAYMOBIL figuur (astronaut) met uitrusting en accessoiresMeteoroïde explodeert met een druk op de knopTe combineren met Mars-station 9487 en Mars raket 9488 (apart verkrijgbaar)Leeftijdsadvies: vanaf 6 jaar

vanaf € 19,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Country paardenwasplaats (6929)

PLAYMOBIL Country paardenwasplaats (6929)

Playmobil® 6929 Paardenwasplaats
Als de douche met water wordt gevuld, kan hij met de meegeleverde handpomp water sproeien. Met veel poetsgerei voor de paardenverzorger.
"Vandaag is het wasdag! Rustig leidt de paardenverzorger de trouwe dieren naar de paardenwasplaats. Daar is alles al voorbereid. Langzaam draait hij de kraan open. Wat een geluk, het paard lijkt vandaag goed gehumeurd te zijn en wel zin te hebben in een douche. Dat maakt het werk wel zo leuk!
Waterpret: De douche kan met water worden gevuld en via de handpomp worden bediend."
"- Met de geïntegreerde handpomp wordt water door de slang gepompt. Vervolgens wordt het water onder het houten rooster in het waterreservoir verzameld, waarna het weer opgepompt kan worden.
- De slang is lang genoeg om hem uit de draaibare beugel te trekken en in de hand van het figuurtje te leggen.
- Meegeleverd paardenras: Mustang.
- De wasplaats kan dankzij de meegeleverde adapter aan de paardrijclub (productnummer 6926) gekoppeld worden en zo als uitbreiding dienst doen."

vanaf € 18,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life: Leefkeuken (9269)

PLAYMOBIL City Life: Leefkeuken (9269)

PLAYMOBIL City Life: Leefkeuken In de grote leefkeuken is er genoeg plaats voor de hele familie. De koelkast, bakoven en vaatwasser nodigen uit om smakelijke recepten uit te proberen. Natuurlijk mag ook een modern kookeiland met keramische kookplaat niet ontbreken. Het dressoir biedt veel opbergruimte voor de keukenbenodigdheden. Broodrooster, mixer en espressomachine staan natuurlijk ook allemaal klaar. Nu kan het kookplezier beginnen! Specificaties: Serie: City Life Serienummer: 9269 Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 37 x 26 x 20 cm (L x B x H) Leeftijd: 4-10 jaar Inhoud: 3 Keukendelen 3 Speelfiguren 47 Accessoires

vanaf € 17,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun skihut 9280

PLAYMOBIL Family Fun skihut 9280

Playmobil® 9280 Skihut
Een hapje eten in de gezellige skihut. Hier kunnen de gasten even heerlijk ontspannen en weer bijkomen, terwijl ze van het prachtige berglandschap genieten. Begint het te sneeuwen? Geen probleem, snel naar het gezellige gastenverblijf. Ook binnen is genoeg plek om te ontsnappen aan de drukke skipistes. Boven zijn er zelfs matrassen neergelegd en is er een badkamer. Er is werkelijk aan alles gedacht.
Helemaal geweldig: de skihut heeft veel accessoires, zoals een bar, tap, doorgeefluik, eten en drinken, skihouders, terras, ski's en nog veel meer.
- Inclusief veel toebehoren die in een skihut niet mogen ontbreken, zoals een bar, tap, zitmogelijkheden, doorgeefluik, eten en drinken, prijsbord, skirek en een terras.
- De kamers boven zijn gemeubileerd.
- Inclusief veel toebehoren voor de wintersport, zoals ski's, afneembare handschoenen etc.

vanaf € 49,95Meer informatie en aanbieders >
Playmobil Super 4 9409 Reuzetrol met Ruby

Playmobil Super 4 9409 Reuzetrol met Ruby

Zoek geen ruzie met een reuzentrol, vooral niet als hij honger heeft. Dit enorme wezen is net bezig om een heerlijk soepje te koken boven het vuur. Daarbij kan Ruby hem beter niet storen, zelfs niet als ze voor niets en niemand bang is. Het vuur staat hoog en de soep moet bijna klaar zijn. Deze trol vormt op het moment geen gevaar.Spannende avonturen: met de leuke nieuwe Super 4-speelsets van PLAYMOBIL® kunnen de avonturen van de 4 helden, bekend van de tv-serie Super 4, nu ook goed thuis worden nagespeeld.
- De armen en handen van de oger kunnen in alle richtingen gedraaid worden.
- De knots van de oger kan aan de gordel bevestigd worden.
- De LED-stookplaats begint na het bedienen van de schakelaar langzaam te flakkeren en wordt daarna een krachtig âvuurâ.
- In combinatie met de LED-stookplaats gaat de inhoud van de ketel branden.

vanaf € 11,55Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Dollhouse Slaapkamer met mode ontwerphoek (70208)

PLAYMOBIL Dollhouse Slaapkamer met mode ontwerphoek (70208)

PLAYMOBIL Dollhouse - Slaapkamer met mode ontwerphoek
Een slaapkamer wordt ingericht naar eigen smaak. Dit meisje houdt van mode en ontwerpt zelf kleding. Ze maakt prachtige jurken met haar naaimachine. De bedlampjes werken echt!
Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 28,6 x 18,7 x 9,5 cm (L x B x H)
Batterijen: 3 x AAA (niet inbegrepen)
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Serie: Dollhouse
Serienummer: 70208
Inhoud:
67 Onderdelen

vanaf € 22,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Dollhouse Badkamer met ligbad (70211)

PLAYMOBIL Dollhouse Badkamer met ligbad (70211)

PLAYMOBIL Dollhouse - Badkamer met ligbad
In bad zitten is heerlijk, zeker in dit grote ligbad! Het herenhuis heeft een luxe badkamer. Naast het ligbad is er een badkamerkast en een toilet. Ook zijn er allerlei accessoires zoals een badmat, weegschaal, handdoeken en een tandenborstel.
Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 25,1 x 18,9 x 7,8 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Serie: Dollhouse
Serienummer: 70211
Inhoud:
51 Onderdelen

vanaf € 14,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL The Explorers helikopter met Pteranodon 9430

PLAYMOBIL The Explorers helikopter met Pteranodon 9430

Playmobil 9430 Helikopter met PteranodonOm de dinosaurussen nog beter te kunnen onderzoeken, hebben de Explorers ook een helikopter. Vanuit de lucht kunnen ze alles goed in de gaten houden."Ik maak even een rondvlucht", zegt de piloot via de radio. Zodra hij vanuit het basiskamp is opgestegen, wordt hij vergezeld door een Pteranodon. Deze eigenaardige nieuwe collega heeft hem nieuwsgierig gemaakt. De dinosaurus lijkt vriendelijk te zijn, maar als dat niet zo blijft, is de helikopter prima uitgerust met werkende kanonnen en draaibare schijnwerpers. Levensecht: de snavel van de Pteranodon kan open.De helikopter biedt plaats aan één figuurDe koplampen van de helikopter kunnen in alle richtingen gedraaid wordenDe werkende kanonnen aan de zijkant kunnen gezwenkt wordenDe snavel van de pterosauriër kan geopend wordenAfmetingen (LxBxH) cm: 23 x 15-17 x 10,5Aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en ouder

vanaf € 21,90Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action: Politiebureau met gevangenis (6919)

PLAYMOBIL City Action: Politiebureau met gevangenis (6919)

Alarm! De boef is ontsnapt uit de cel! Gelukkig zijn er voldoende agenten in de buurt om hem snel weer bij de kraag te grijpen. Met 3 figuren en accessoires. Open de poort! We hebben een nieuwe boef kunnen vatten! Met de boef in de boeien lopen de agenten de poort binnen. De boef wordt ondervraagd over zijn misdaad. Vervolgens nemen ze vingerafdrukken en enkele foto's in voor-en zijaanzicht. Ze besluiten hem een week gevangen te houden. Een politieagent brengt de geboeide boef naar zijn cel. Een dag later gaat het alarm af: de boef is ontsnapt! De politieagenten nemen razendsnel hun beveiliging en geweren uit de voorraadkast en gaan achter de boef aan. Zullen ze hem kunnen vatten? Met landingsbasis voor de helikopter (art. 6921).PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

vanaf € 83,90Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life: Badkamer met douche (9268)

PLAYMOBIL City Life: Badkamer met douche (9268)

PLAYMOBIL City Life: Badkamer met douche Deze badkamer is net een echte wellness-oase. Hier blijft iedereen graag langer om zich mooi te maken. Naast een douche, wc en dubbele wastafel is er ook een hometrainer in de ruimte. De werkende lichtzuil geeft aangenaam licht waardoor ontspannen nog leuker is. Specificaties: Serie: City Life Serienummer: 9268 Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 19,8 x 37,6 x 26 cm (L x B x H) Leeftijd: 4-10 jaar Werkt op één AAA batterijen (niet inbegrepen) Inhoud: 1 Douche 1 Lichtzuil 1 Dubbele wastafel 2 Speelfiguren 24 Accessoires

vanaf € 16,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3: Meeneemboerderij met dieren (6962)

PLAYMOBIL 1, 2, 3: Meeneemboerderij met dieren (6962)

Playmobil® 6962 1.2.3 Meeneemboerderij met dieren
Verzorg de dieren op de boerderij en geef ze eten. Neem tussendoor even pauze in de gezellig zithoek. Alles kan netjes worden opgeborgen in de handige meeneemkoffer! Met 1 figuur en 5 boerderijdieren.
"De boer gaat aan het werk! Hij verzorgt de dieren en geeft ze eten. Natuurlijk zijn de dieren dan heel erg blij. Terwijl de dieren eten, gaat de boer aardappelen halen op zolder. Deze aardappelen heeft hij een paar maanden geleden zelf geoogst en gaat ze nu verkopen op de markt. Hij laat de aardappelzak door het daarvoor gemaakte gat vallen. Makkelijk, zo krijgt hij geen rugpijn van de zware zak! Om naar de markt te vertrekken, kan je alles makkelijk opbergen in de koffer!
Felle kleuren, ronde vormen en diverse spelactiviteiten zijn typerend voor het PLAYMOBIL 1.2.3 gamma. Deze multifunctionele en veilige sets helpen kinderen leren en hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze zich ondertussen amuseren. Alle producten zijn hygiënisch, makkelijk afwasbaar, kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt - het ideale geschenk voor kleine wereldverkenners. Voor kinderen vanaf 18 maanden."

vanaf € 29,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life: Kinderkamer met hoogslaper (9270)

PLAYMOBIL City Life: Kinderkamer met hoogslaper (9270)

PLAYMOBIL City Life: Kinderkamer met hoogslaper In de vrolijke kinderkamer hebben de kleintjes hun eigen plekje en voelen ze zich op hun gemak. In het stapelbed kunnen ze lekker in slaap vallen en het speelgoed kan worden opgeborgen op de planken. Na school moet eerst het huiswerk worden gemaakt, maar aan dit mooie bureau wordt zelfs leren leuk. Specificaties: Serie: City Life Serienummer: 9270 Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 37 x 26 x 20 cm (L x B x H) Leeftijd: 4-10 jaar Inhoud: 1 Hoogslaper 4 Meubels 1 Speelfiguur 21 Accessoires

vanaf € 12,85Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun waterfiets met glijbaan 9424

PLAYMOBIL Family Fun waterfiets met glijbaan 9424

Vandaag hebben de mama's iets heel bijzonders gepland met hun kinderen. Ze gaan met een waterfiets de zee op. De moeders zitten voorin ijverig te trappen. "Wow, de waterfiets gaat al echt snel!", roepen de kinderen terwijl ze gefascineerd in het water kijken. Na een half uur moeten de twee mama's toch echt even pauze houden. Deze gebruiken ze om lekker in de zon te zitten, terwijl de kinderen met veel plezier de glijbaan testen. Wat een geslaagd uitje.Volop plezier: de waterfiets kan blijven drijven en kan met een onderwatermotor (art.nr. 7350, apart verkrijgbaar) worden uitgerust.

vanaf € 13,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Novelmore Burnham Raiders vuurgeest (70227)

PLAYMOBIL Novelmore Burnham Raiders vuurgeest (70227)

PLAYMOBIL Novelmore - Burnham Raiders met gouden draak
Deze speelset bevat Pyralia, de hoeder van het vuur en één van haar flikkerende vuurgeesten. Het licht van de vuurgeest kan worden in- en uitgeschakeld. Pyralia kan begripvol en behulpzaam zijn, maar haar plotselinge stemmingswisselingen maken haar absoluut onvoorspelbaar en gevaarlijk.
Specificaties:
Serie: Novelmore
Serienummer: 70227
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Batterijen: 1 AAA-batterij (niet meegeleverd)
Afmetingen vuurbal: 80 x 90 x 80 mm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 19 x 14,4 x 7,5 cm (lxbxh)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
16 Onderdelen

vanaf € 9,90Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70122 Pru Met Paard En Veulen (4370122)

Playmobil 70122 Pru Met Paard En Veulen (4370122)

Moet je kijken, wat lief! Er is bij Playmobil Spirit Pru met Paard en Veulen net een veulentje geboren. Het veulen heet Governer en kan al goed op zijn benen staan! Help Pru met het zorgen voor de paarden en geef ze genoeg appels. Maak de wei schoon,...

vanaf € 13,95Meer informatie en aanbieders >