Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

playmobil producten

~437 producten (0,04 seconden)
PLAYMOBIL Country: Paardenvrachtwagen (6928)

PLAYMOBIL Country: Paardenvrachtwagen (6928)

Vandaag moeten twee paarden, paardenras Holsteiner, met de paardenvrachtwagen vervoerd wordenEerst moet de klep aan de zijkant worden geopend, zodat de paarden in de wagen kunnen komenDe dieren lijken niet veel zin te hebben om devrachtwagen te betreden, maar met wat geduld gaan ze er uiteindelijk toch inInde vrachtwagen is plek voor twee paarden, en ook voor twee slaapplaatsen en nog veel meer accessoiresMet aan de zijkant uitklapbare plank om de paarden in het voertuig te leidenDe dakelementen zijn afneembaar, de achterdeuren van de kofferbak kunnen worden geopendMet 2 slaapplaatsen voor figuren en veel toebehorenAfmetingen: 27 x 11 x 14 cmGeschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar

vanaf € 30,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life: Badkamer met douche (9268)

PLAYMOBIL City Life: Badkamer met douche (9268)

PLAYMOBIL City Life: Badkamer met douche Deze badkamer is net een echte wellness-oase. Hier blijft iedereen graag langer om zich mooi te maken. Naast een douche, wc en dubbele wastafel is er ook een hometrainer in de ruimte. De werkende lichtzuil geeft aangenaam licht waardoor ontspannen nog leuker is. Specificaties: Serie: City Life Serienummer: 9268 Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen verpakking: 19,8 x 37,6 x 26 cm (L x B x H) Leeftijd: 4-10 jaar Werkt op één AAA batterijen (niet inbegrepen) Inhoud: 1 Douche 1 Lichtzuil 1 Dubbele wastafel 2 Speelfiguren 24 Accessoires

vanaf € 16,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3: Meeneemboerderij met dieren (6962)

PLAYMOBIL 1, 2, 3: Meeneemboerderij met dieren (6962)

Playmobil® 6962 1.2.3 Meeneemboerderij met dieren
Verzorg de dieren op de boerderij en geef ze eten. Neem tussendoor even pauze in de gezellig zithoek. Alles kan netjes worden opgeborgen in de handige meeneemkoffer! Met 1 figuur en 5 boerderijdieren.
"De boer gaat aan het werk! Hij verzorgt de dieren en geeft ze eten. Natuurlijk zijn de dieren dan heel erg blij. Terwijl de dieren eten, gaat de boer aardappelen halen op zolder. Deze aardappelen heeft hij een paar maanden geleden zelf geoogst en gaat ze nu verkopen op de markt. Hij laat de aardappelzak door het daarvoor gemaakte gat vallen. Makkelijk, zo krijgt hij geen rugpijn van de zware zak! Om naar de markt te vertrekken, kan je alles makkelijk opbergen in de koffer!
Felle kleuren, ronde vormen en diverse spelactiviteiten zijn typerend voor het PLAYMOBIL 1.2.3 gamma. Deze multifunctionele en veilige sets helpen kinderen leren en hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze zich ondertussen amuseren. Alle producten zijn hygiënisch, makkelijk afwasbaar, kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt - het ideale geschenk voor kleine wereldverkenners. Voor kinderen vanaf 18 maanden."

vanaf € 29,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Novelmore adventskalender Ridderduel

PLAYMOBIL Novelmore adventskalender Ridderduel

PLAYMOBIL Novelmore adventskalender
Elke dag kun jij één van de velen karakters uit de Novelmore-serie uit de adventskalender halen. Maak zo het ridderduel compleet en beleef urenlang speelplezier.
Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof, karton
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal luikjes: 24

vanaf € 26,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70232 Top Agents Arctic Rebels Sneeuwtrike + Licht en Geluid

Playmobil 70232 Top Agents Arctic Rebels Sneeuwtrike + Licht en Geluid

PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels
Uren speelplezier voor de meest avontuurlijke rebellen. Ga achter de leden van Spy Team aan aan met deze sneeuwtrike met werkende wapens. Kan jij het ijsportaal met licht- en geluidseffecten stelen?
Eventueel uitbreidbaar met de set PLAYMOBIL Top Agent Spy Team sneeuwmobiel (70231).
Specificaties:
Serie: Arctic Rebels
Serienummer: 70232
Geslacht: junior
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Batterijen: ja, 2x AAA (niet meegeleverd)
Afmetingen verpakking: 33 x 16 x 12 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
71 Onderdelen
2 Figuren

vanaf € 37,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70122 Pru Met Paard En Veulen (4370122)

Playmobil 70122 Pru Met Paard En Veulen (4370122)

Moet je kijken, wat lief! Er is bij Playmobil Spirit Pru met Paard en Veulen net een veulentje geboren. Het veulen heet Governer en kan al goed op zijn benen staan! Help Pru met het zorgen voor de paarden en geef ze genoeg appels. Maak de wei schoon,...

vanaf € 13,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil City Life Autogarage - 70202

Playmobil City Life Autogarage - 70202

Playmobil City Life Autogarage, set, nr. 70202.Werk aan de winkel voor de monteur in de Playmobil autogarage.De auto's moeten gerepareerd worden.De monteur gebruikt zijn hefbrug en sleutels.Merk: PlaymobilSerie: City LifeSet nr: 70202Leeftijd: vanaf 4 jaar

vanaf € 44,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL The Movie Keizer Maximus in het Colosseum (70076)

PLAYMOBIL The Movie Keizer Maximus in het Colosseum (70076)

PLAYMOBIL The Movie - Keizer Maximus in het Colosseum
De show in het Colosseum kan beginnen. Het vuur brand en Keizer Maximus staat klaar om het gevecht te starten. Wie gaat er winnen?
Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Afmetingen boog: 26 x 5 x 20,5 cm (L x B x H)
Afmetingen verpakking: 27 x 12 x 16,5 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Serie: The Movie
Serienummer: 70076
Inhoud:
53 Onderdelen

vanaf € 16,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Back to the Future: DeLorean (70317) junior PC 64 delig

PLAYMOBIL Back to the Future: DeLorean (70317) junior PC 64 delig

PLAYMOBIL Back to the Future: DeLorean
Het is niet gemakkelijk op je 17e. School is niet leuk, je ouders zijn vervelend en er is het gevaar dat je als verliezer wordt gezien. Het enige sprankje hoop van Marty McFly is zijn gekke professor en vriend Doc Brown met zijn gekke uitvindingen. Doc heeft net een DeLorean omgebouwd tot een tijdmachine en voordat Marty het weet, reist hij door de tijd in een sportwagen en landt hij in het midden van de 50er jaren. Hier ontmoet hij zijn jonge ouders en loopt hij het risico niet alleen zijn toekomst, maar het hele ruimte-tijdconcept te verstoren. De grote vraag is dan ook: hoe komt hij weer terug in de toekomst? Stap in en reis door de tijd met Marty in de DeLorean en beleef fantastische avonturen. Het spel bevat de bekende personages Marty McFly en Doc Brown uit de cultfilm van de jaren '80 "Back to the Future". De legendarische DeLorean DMC-12 is uiteraard uitgerust met een plutoniumcontainer, een fluxcompensator en een tijdsindicator op het

vanaf € 39,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Galaxy Police kluis met geheime code jongens 55 delig

PLAYMOBIL Galaxy Police kluis met geheime code jongens 55 delig

PLAYMOBIL Galaxy Police kluis met geheime code
Waardevolle voorwerpen, mineralen en edelstenen worden opgeslagen in de goed beveiligde kluis. Natuurlijk, de Galaxy-piraten zijn op zoek naar de kluis en smeden een duister plan. Maar de kristallen in de kluis worden niet alleen beschermd door de verwisselbare geheime code, maar ook door de slimme Galaxy-politieagent. Zullen de piraten erin slagen de kluis te kraken? De set bevat twee PLAYMOBIL-figuren, de Galaxy-politieagent en Galaxy-piraat, een kluis met een instelbare toegangscode. De kluis kan ook als (veilig) spaarvarken worden gebruikt.
Specificaties:
Geslacht: jongens
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 33 x 36 x 14 cm (LxBxH)
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Artikelnummer: 70022
Inhoud:
59 Onderdelen

vanaf € 24,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70014 Mijn Huis (4370014)

Playmobil 70014 Mijn Huis (4370014)

Met een aangename leefruimte voor je familie middenin de grote stad. Met meubels en stickers om zelf te personaliseren. Kan gecombineerd worden met 70015, 70016, 70017.

vanaf € 41,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 123 70180 Mijn Meeneem Manege

Playmobil 123 70180 Mijn Meeneem Manege

Playmobil 123 70180 mijn meeneem manege. Geschikt voor de kleine Playmobil fans vanaf 1,5 jaar.

vanaf € 29,20 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 9419 schoolbus

Playmobil 9419 schoolbus

Met de gele schoolbus gaan de kinderen op weg naar school. ?Let op, kinderen, allemaal instappen!?, roept de buschauffeuse. Bij de volgende bushalte staat een kind in een rolstoel te wachten. Dat is geen probleem voor de vriendelijke buschauffeuse. Ze schuift de oprijplaat uit en opent de achterdeuren. Nu kan het kind gemakkelijk in de bus worden gereden. Snel alles weer opbergen en dan kan de reis weer verder gaan. Dankzij deze comfortabele bus komen alle kinderen op tijd op school aan.Reizen met de bus is leuk: in het voertuig is ruimte voor vijf figuurtjes en een kinderrolstoel.

vanaf € 17,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil® 6688 Musical Flower Tower with Twinkle and Donella

Playmobil® 6688 Musical Flower Tower with Twinkle and Donella

Playmobil super 4 tower (6888) Muzikale toren met Twinkle Sterrenglinster en de SUPER 4-heldin Twinkle en haar feeënvriendin Donella ! Ze dansen op muziek en verzorgen het eenhoornveulen liefdevol met hun toverstaf en bladerverband. Dankzij de praktische handgreep kan al die magie overal mee worden genomen. - Met een toverstok, afneembaar rokje en bewegende, afneembare feeënvleugels. - Uit de Super 4- wereld Enchanted Island. Het haarlint van Donella kan ook worden afgenomen. - De ster op de torenspits kan fungeren als handgreep om de toren mee te nemen nadat die in de doorzichtige buis is gezakt en bevestigd. - Wanneer de bloemblaadjes worden uitgeklapt, komt de muziekspeler tevoorschijn. - Het dak van de toren kan open worden geklapt om spullen in op te bergen. - Met eenhoornveulen die door beide fee ën wordt verzorgd en genezen met bladverband. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

vanaf € 32,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3 Graaflader (70125)

PLAYMOBIL 1, 2, 3 Graaflader (70125)

Help de hardwerkende bouwvakker om de stenen uit te graven met de PLAYMOBIL 1.2.3 Graaflader. Deze veelzijdige graafmachine heeft een beweegbare scheparm voor het laden en verwijderen van de stenen. De bouwvakker kan gemakkelijk door het dak naar binnen klimmen en de reis naar de bouwplaats kan beginnen. De speelset bevat een PLAYMOBIL 1.2.3 speelfiguur, een graafmachine met een beweegbare scheparm, bakstenen en een waarschuwingsbord. De scheparm kan in verschillende posities worden vastgezet. Met de heldere kleuren en ronde vormen is PLAYMOBIL 1.2.3 zeer geschikt voor kindjes vanaf 1½ jaar. Het stimuleert de verbeelding en bevordert de creativiteit en de fijne motoriek. Spelenderwijs leren ze zo de wereld te begrijpen.

vanaf € 14,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3 Kiepwagen (70126)

PLAYMOBIL 1, 2, 3 Kiepwagen (70126)

De stoere vrouwelijke bouwvakker heeft het druk. Er moeten veel stenen weggehaald worden. Natuurlijk is dat geen probleem voor de ijverige vakvrouw. Ze laadt de stenen snel in de laadbak van haar PLAYMOBIL 1.2.3 Kiepwagen en rijdt weg. Met de heldere kleuren en ronde vormen is PLAYMOBIL 1.2.3 zeer geschikt voor kindjes vanaf 1½ jaar. Het stimuleert de verbeelding en bevordert de creativiteit en de fijne motoriek. Spelenderwijs leren ze zo de wereld te begrijpen.

vanaf € 14,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action: Bandiet en quad met lier (6879)

PLAYMOBIL City Action: Bandiet en quad met lier (6879)

Playmobil City Action: Bandiet en quad met lier De bandiet met zijn quad heeft een gevangene helpen ontsnappen door met de lier van de quad een cel open te breken! En wat zien we achterop zijn quad? Een box vol waardevolle spullen. Hopelijk merkt de politie de bandiet en ontsnappende gevangene snel op, want anders gebeuren er misschien nog meer misdaden! Specificaties: Kleur: groen/zwart Materiaal: kunststof Afmeting: 7 x 5,5 x 13,5 cm (LxBxH) Serie: City Action Serienummer: 6879 Leeftijd: 4 - 10 jaar Inhoud: 1 Quad met lier 1 Pop 1 Box Diverse accessoires

vanaf € 9,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Super 4: Professor X (6690)

PLAYMOBIL Super 4: Professor X (6690)

Playmobil® 6690 Dr. X
met Technopolis-vliegtuig en aktentas.
- De slechterik Dr.X komt uit de wereld van Technopolis - Inclusief futuristisch vliegend transport en aktetas. De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.

vanaf € 2,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3: Verzorger met zebra (9257)

PLAYMOBIL 1, 2, 3: Verzorger met zebra (9257)

Playmobil® 9257 123 Verzorger met zebra
"Vol zorg bekommert de ranger zich om de zebra. Hij is aan een poot verwond, maar nu gaat het weer goed en galoppeert hij blij weg.
Met felle kleuren en ronde vormen is PLAYMOBIL®-1.2.3 heel geschikt voor kleine kinderhandjes. De sets zijn robuust, kleurecht en hebben geen kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Afwisselende speel- en leerfuncties garanderen langdurig speelplezier."

vanaf € 5,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Super 4: FulguriX met Gene (9002)

PLAYMOBIL Super 4: FulguriX met Gene (9002)

Playmobil® 9002 FulguriX met gene
"De Super 4 hebben een nieuwe opdracht en agent Gene moet snel op pad. Goed dat juist op dit moment Frans met de FulguriX in aantocht is. Let op, voor het landen eerst de straalpijpen naar beneden klappen en dan voorzichtig neerzetten. Agent Gene controleert natuurlijk nog de discs voor de disc-shooter en het peil van de brandstoftank. Alles is klaar, nu snel op weg.
De speelset bevat naast agent Gene en Frans ook de vliegende auto FulguriX en een technopolis-drone. De disc-shooter is afneembaar en kan met drie discs tegelijk als munitie worden gevuld."
een afneembare disc-shooter en Technopolis-drone. Afmetingen: 20 x 16,5 x 12 cm (l x d x h).

vanaf € 18,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3: Vuilniswagen (6774)

PLAYMOBIL 1, 2, 3: Vuilniswagen (6774)

Playmobil 1, 2, 3: Vuilniswagen Haal al het vuil op in de stad met de vuilniswagen. Iedereen heeft zijn vuilnisemmer aan de straat neer gezet. De vuinisman doet zijn ronde door de stad. Opgeruimd staat netjes! Alle producten zijn hygiënisch, makkelijk afwasbaar, kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Het ideale geschenk voor kleine wereldverkenners. Specificaties: Kleur: oranje/wit Materiaal: kunststof Afmeting: 20 x 15,5 x 8 cm (LxBxH) Serie: 1, 2, 3 Serienummer: 6774 Leeftijd: 1,5 - 4 jaar Inhoud: 1 Vuilniswagen 1 Pop 2 Vuilnisemmers

vanaf € 10,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Ghostbusters: Brandweerkazerne (9219)

PLAYMOBIL Ghostbusters: Brandweerkazerne (9219)

Playmobil® 9219 Ghostbusters Brandweerkazerne
Hoofdkwartier van de spokenjagers Ray Stantz, Egon Spengler, Janine Melnitz, Louis Tully en de bibliotheekgeest, evenals veel accessoires voor de spokenjacht.
"Fans van Ghostbusters opgelet! Met de splinternieuwe PLAYMOBIL-Ghostbustersâ"¢-speelsets kunnen alle kleine en grote Ghostbustersâ"¢-fans nu op spokenjacht gaan. In de brandweerkazerne van het Ghostbustersâ"¢-hoofdkwartier komt net een alarmmelding binnen bij secretaresse Janine. In Brooklyn zijn merkwaardige paranormale activiteiten aan de gang. Ergon Spengler controleert nog even de Ghost Containment Unit in de kelder en gaat er snel heen. Ook Ray Stantz aarzelt geen ogenblik en komt via de stang naar beneden gegleden. Altijd klaar om aan de slag te gaan. Snel worden protonenpacks, protonenstralers en spokenvallen ingepakt. Nu moeten de andere spokenjagers nog terugkomen met de Ecto-1, dan kunnen ze op weg. Spoken, pas maar op!
De Ghostbustersâ"¢-brandweerkazerne is volledig uitgerust met een kantoor, een spokenjagers-laboratorium, parkeerplaats voor de auto Ecto-1 (apart verkrijgbaar, art.nr. 9220), grote roldeur, Ghost Containment Unit, PKE-meter, protonenpack en nog veel meer accessoires. Als figuren worden Ray Stantz, Egon Spengler, secretaresse Janine, Louis Tully en het bibliotheekspook meegeleverd."
"- De grote roldeur kan naar boven worden geopend.
- Op de begane grond bevindt zich de parkeerplaats voor de apart verkrijgbare auto Ecto-1 (art.nr. 9220).
- In de rode ""Ghost Containment Unit"" op de begane grond kunnen gevangen spoken in bewaring worden gehouden. Hiertoe wordt de rode klep geopend, een spokenval in de daarvoor bestemde sleuf geschoven en de schakelaar omgezet.
- Incl. Ray Stantz in spookjagerkleding, Egon Spengler in laboratoriumjas, Janine als secretaresse, de sleutelmeester Louis Tully evenals het bibliotheekspook.
- De figuren kunnen zich vasthouden aan de glijstang en naar beneden glijden om zo snel mogelijk uit te rukken.
- Op de eerste etage bevindt zich het laboratorium van de spokenjagers met verschillende accessoires.
- Het kantoor met accessoires bevindt zich op de tweede etage.
- Overige toebehoren: Afneembaar ""protonenpack"" en bijbehorende ""protonenstraler"", openklapbare spokenval, ""PKE-meter"" voor het meten van de psycho-kinetische energie en aan gladde oppervlakken klevende slijmspetters van siliconen."

vanaf € 73,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Super 4 Skyjet met Dr. X en robot 9003

PLAYMOBIL Super 4 Skyjet met Dr. X en robot 9003

Playmobil® 9003 Skyjet met Dr X en robot
Wat heeft dr. X nu weer uitgespookt? Hij gaat net in zijn Skyjet zitten en geeft zijn robot Intercepto een teken. De vloerbedekking klapt neer en het boordkanon wordt zichtbaar. Eens kijken wat dr. X daarmee van plan is.
Inclusief transformatie- en schietfunctie.

vanaf € 9,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil® 9360 City Action SIE-truck met licht en geluid

Playmobil® 9360 City Action SIE-truck met licht en geluid

Playmobil® 9360 City Action SIE-truck met licht en geluid
Met afneembaar dak en plaats voor 4 speelfiguren. De licht- en geluidsmodule vereist batterijen (niet inbegrepen). Afmetingen: 33,5 x 15,5 x 15 cm (LxBxH)

vanaf € 44,95 Meer informatie en aanbieders >