Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle PLAYMOBIL producten

~411 producten (0,05 seconden)
Playmobil Rochel Met Schapenslingeraar 9461

Playmobil Rochel Met Schapenslingeraar 9461

Begeleid Rochel met zijn schapenslingeraar en neem deel aan Berk's nieuwste sport - schapen schieten! Nu de Vikingen en draken vrienden zijn, werkt elke rijder samen met zijn draak. Wie kan de meeste schapen vangen en in hun mand gooien voor punten? Rochel schiet de schapen in de lucht en de verschillende drakenteams racen en duiken om ze zo snel mogelijk te vangen. De zwarte schapen zijn het meeste waard en worden daarom nooit uit het oog verloren!De Rochel met schapenslingeraar speelset kan ook worden gecombineerd met een van de andere PLAYMOBIL® Dragon Sets (Art. nr. 9246,9247,9458-9460 - afzonderlijk verkrijgbaar).De set is inclusief: Rochel, schapenkatapult, doelmanden, twee witte schapen, een zwart schaap en vele andere accessoires.Houten sokkel met vangkooien en schapen om te werpen voor drakenraces. Afmetingen schapenslingeraar: 18 x 11 x 16 cm (l x b x h).

vanaf € 39,44Meer informatie en aanbieders >
70120 Playmobil Spirit Knip en Meneer Worteltjes met Paardenbox

70120 Playmobil Spirit Knip en Meneer Worteltjes met Paardenbox

PLAYMOBIL Spirit Riding Free - Knip en Meneer Worteltjes
In deze leuke speelset vind je Abigail's broertje Knip en zijn ezel Meneer Worteltjes. De ezel staat in een mooie paardenbox en eet graag wortels. Help jij Knip om Meneer Worteltjes te verzorgen?
Specificaties:
Kleur: groen/bruin
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen paardenbox: 32 x 12 x 14 cm (L x B x H)
Afmetingen verpakking: 24,7 x 18,5 x 7,5 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Serie: Spirit Riding Free
Serienummer: 70120
Inhoud:
51 Onderdelen

vanaf € 19,99Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Ghostbusters: Slimer en hotdogkraam (9222)

PLAYMOBIL Ghostbusters: Slimer en hotdogkraam (9222)

Playmobil® 9222 Ghostbusters Slimer en Hotdogkraam
Slimer en hotdogkraam / Bouffe-tout avec stand de hot-dog
Het vretende spook "Slimer" eet zich vol aan de hotdog-stand.
"Welk spook mag natuurlijk onder geen voorwaarde in een Ghostbustersâ"¢-scenario ontbreken? Precies - Slimer! Het vraatzuchtige, groen-schommelende slijmspook houdt zich juist op bij zijn favoriete hotdog-stand en eet de ene na de andere hotdog op. Oh nee, nu zit alles vol slijmspuug en is de verkoopwagen leeg! Snel weg Slimer, voordat het nog erger wordt.
Ultra slijmerig: de slijmsproeier van siliconen hecht aan alle gladde oppervlakken."
"Met Slimer in PLAYMOBIL-formaat met draaibare arm- en handgewrichten.
- Incl. hotdog-verkoopwagen met fiets en toebehoren, hotdog-verkoper en op gladde oppervlakken hechtende slijmspetters van siliconen."

vanaf € 16,85Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Ghostbusters: Ecto 1 (9220)

PLAYMOBIL Ghostbusters: Ecto 1 (9220)

Playmobil® 9220 Ghostbusters Ecto 1
De auto van de Ghostbusters met licht en origineel sirenegeluid. Met de spokenjagers Winston Zeddemore en Janine Melnitz in Ghostbuster-kleding. Voor de ingebouwde licht- en soundmodule zijn 3 1,5 V microbatterijen nodig (niet meegeleverd)
Ga met de Ghostbustersâ"¢-Ecto 1 snel op spokenjacht! Het voertuig biedt plaats aan vier figuren van de spokenjagers, hun protonenpacks, spookvallen en verdere uitrusting. Het dak is afneembaar en de kofferbak kan worden geopend. Spoken, pas maar op! De spokenjagers komen er aan! Sirene en zwaailicht op het dak kunnen met aparte knoppen worden ingeschakeld. Eveneens in het spel opgenomen zijn twee afneembare protonenpacks met protonenstralers, PKE-meter voor het meten van psychokinetische energie, evenals slijmspuiten met siliconen die aan gladde oppervlakken kleven.
"- Het voertuig biedt plaats aan vier figuren van de spokenjagers, hun protonenpacks, spookvallen en verdere uitrusting.
- Incl. vier houders speciaal voor de protonenpacks van de spokenjagers.
- Het dak is afneembaar.
De deur van de kofferbak kan worden geopend.
- Met de werkende licht- en soundmodule op het dak kan met verschillende knoppen het originele sirenegeluid en het blauwe zwaailicht worden bediend.
- Overige toebehoren: Twee afneembare ""protonenpacks"" en bijbehorende ""protonenstralers"", openklapbare spokenval, ""PKE-meter"" voor het meten van de psycho-kinetische energie en aan gladde oppervlakken klevende slijmspetters van siliconen."

vanaf € 47,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Ghostbusters Zeddemore met waterscooter 9387

PLAYMOBIL Ghostbusters Zeddemore met waterscooter 9387

In de set PLAYMOBIL The Real Ghostbusters Zeddemore met waterscooter 9387 drijft de waterscooter en deze beschikt over werkende wapens. De inktvis verandert van kleur in warm water.

vanaf € 18,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life ingerichte school 9453

PLAYMOBIL City Life ingerichte school 9453

Het is tijd voor school met deze speelset van PLAYMOBIL! Deze school heeft alles om er een leerzame en mooie dag van te maken en is van alle gemakken voorzien

vanaf € 99,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Dragons Morrie & Schorrie met Burp & Braak 9458

PLAYMOBIL Dragons Morrie & Schorrie met Burp & Braak 9458

De tweeling Morrie en Schorrie met hun tweekopige draak Burp en Braak halen altijd grappen en onzin uit. Net als de ruige tweeling heeft ook de draak twee verschillende persoonlijkheden die ruzie maken en het nooit met elkaar eens zijn over welke kop nu de baas is. Ondanks hun vele ruzies lukt het Morrie en Schorrie en hun draken Burp en Braak om in noodgevallen samen te werken en een echt team te vormen.De speelset kan gecombineerd worden met de PLAYMOBIL® -set Schapen schieten met Rochel (art. nr. 9461, afzonderlijk verkrijgbaar). Het perfecte spel voor nog meer drakenplezier!De set bevat: Morrie en Schorrie, Burp en Braak, zadel, roeiboot, schapen, Viking-helmen, mandje met vis en vele andere accessoires.Bevat verwijderbare zadels, een vikingboot, schapen om te werpen en andere accessoires. Afmetingen Burp en Braak: 48 x 40 x 11 cm (l x b x h).DreamWorks Dragons © 2018 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

vanaf € 47,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Space Mars-verkenningsvoertuig 9489

PLAYMOBIL Space Mars-verkenningsvoertuig 9489

Met het Mars verkenningsvoertuig is de astronaut op weg om meer te weten te komen over deze boeiende planeet. Opeens ziet hij onbekende blauwe rotsen, die op de grond voor hem liggen. De astronaut stopt het verkenningsvoertuig, opent het luik en stapt uit. Zorgvuldig reikt hij met de tang naar een blauwe steen en begint zijn metingen. Voordat hij terugkeert naar het ruimtestation, verzamelt hij ijverig meer stenen.Het Mars verkenningsvoertuig heeft een afneembaar dak, een beweegbare greeparm met verschillende verwisselbare aanbouwdelen, een luik dat je kan openen en uitklappen, evenals vele andere geweldige functies.Met verschillende apparatuur om het oppervlak van Mars te onderzoeken. Gereedschapsarm met verwisselbare hulpstukken grijper, boor en werkend wapen. Met licht- en geluidsmodule (2 x 1,5 V AAA-batterijen vereist). Afmetingen: 26 x 17 x 18 cm (l x d x h).

vanaf € 32,95Meer informatie en aanbieders >
1.2.3. Mijn Eerste Trein Playmobil 70179

1.2.3. Mijn Eerste Trein Playmobil 70179

Playmobil 70179, 1.2.3. Soort: Spoorweg & trein, Aanbevolen leeftijd (min): 1,5 jaar, Aanbevolen geslacht: Jongen/meisje. Lengte: 43,5 cm, Diepte: 325 mm, Hoogte: 120 mm. Type verpakking: Doos

vanaf € 43,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action op afstand bestuurbare module set 2.4 GHz 6914

PLAYMOBIL City Action op afstand bestuurbare module set 2.4 GHz 6914

Playmobil Service: RC-module Met Playmobil spelen is nog nooit zo leuk geweest! Met deze op afstand bestuurbare module set kun je elk Playmobil RC voertuig gemakkelijk op afstand besturen. Specificaties: Kleur: zwart/blauw Materiaal: kunststof Frequentie: 2,4 GHz Afmeting: 28,5 x 7,4 x 9,1 cm (lxbxh) Serie: City Action Serienummer: 6914 Leeftijd: 6-12 jaar Inhoud: 1 Remote Control module set

vanaf € 37,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Ghostbusters: Spengler en geest (9224)

PLAYMOBIL Ghostbusters: Spengler en geest (9224)

Playmobil Ghostbusters: Spengler en geest Ga nu op spokenjacht met deze super leuke set van Playmobil. De spookfiguren gloeien na voorafgaande belichting in het donker na. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 14 x 14 x 6,5 cm Serie: Ghostbusters Serienummer: 9224 Geslacht: junior Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Inhoud: 3 Figuren 1 Set accessoires

vanaf € 7,50Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun gezinswagen 9421

PLAYMOBIL Family Fun gezinswagen 9421

In de ruime gezinswagen rijdt het hele gezin naar het strand. Alle vier de gezinsleden hebben veel ruimte in deze ruime auto en in de kofferbak kunnen de strandspullen gemakkelijk worden opgeborgen. Voor nog meer opbergruimte kan de achterbank worden neergeklapt. Zo ontstaat er een nog groter laadoppervlak. Nu snel allemaal instappen en op naar het strand!Veel ruimte: in de ruime wagen kunnen vier figuurtjes zitten. Het dak kan van de wagen worden gehaald en de achterklep en de motorkap kunnen open. De kinderfiguurtjes kunnen met hun kinderstoeltjes overal zitten, behalve op de bestuurdersstoel.

vanaf € 24,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Super 4: Professor X (6690)

PLAYMOBIL Super 4: Professor X (6690)

Playmobil® 6690 Dr. X
met Technopolis-vliegtuig en aktentas.
- De slechterik Dr.X komt uit de wereld van Technopolis - Inclusief futuristisch vliegend transport en aktetas. De fantastische avonturen van de vier SUPER 4 - helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis. Samen met de hoofdpersonages Alex, Ruby, Gene en Twinkle zijn er nog meer bekende figuren, werelden en voertuigen te zien in de 16 sets. Zoals steeds inspireert PLAYMOBIL de kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De nieuwe sets zijn niet alleen een must voor fans van de tv-serie, maar ook een fantastische aanvulling op de bestaande PLAYMOBIL werelden.

vanaf € 2,99Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun ijsjesverkoper 9426

PLAYMOBIL Family Fun ijsjesverkoper 9426

Frisse lucht en zonneschijn, daarvan krijg je zin in een lekker koud ijsje. De vriendelijke ijsjesverkoper staat daar dan ook perfect met zijn fiets aan de promenade. Hij heeft zoveel lekkere smaken. Dat maakt het moeilijk om een keuze te maken. "Ik wil graag een hoorntje met vanille en chocolade", roept het kleine meisje. "Nee, ik wil liever een verpakt ijsje", zegt de jongen. Het maakt niet uit wat je kiest, elk ijsje smaakt overheerlijk.IJshoorntjes stapelen: de lege ijshoorntjes kunnen bij de ijskar in elkaar worden gestapeld en daar worden bewaard.

vanaf € 10,90Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1, 2, 3: Vuilniswagen (6774)

PLAYMOBIL 1, 2, 3: Vuilniswagen (6774)

Playmobil 1, 2, 3: Vuilniswagen Haal al het vuil op in de stad met de vuilniswagen. Iedereen heeft zijn vuilnisemmer aan de straat neer gezet. De vuinisman doet zijn ronde door de stad. Opgeruimd staat netjes! Alle producten zijn hygiënisch, makkelijk afwasbaar, kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Het ideale geschenk voor kleine wereldverkenners. Specificaties: Kleur: oranje/wit Materiaal: kunststof Afmeting: 20 x 15,5 x 8 cm (LxBxH) Serie: 1, 2, 3 Serienummer: 6774 Leeftijd: 1,5 - 4 jaar Inhoud: 1 Vuilniswagen 1 Pop 2 Vuilnisemmers

vanaf € 10,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun: Leeuwen in het buitenverblijf (70343)

PLAYMOBIL Family Fun: Leeuwen in het buitenverblijf (70343)

Playmobil Family Fun: Leeuwen in het buitenverblijf
Vanaf het observatie pad hebben moeder en zoon een goed zicht op de leeuwen in het buitenverblijf!
Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Serie: Family Fun
Serienummer: 70343
Aantal onderdelen: 61 onderdelen
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
2 Playmobil poppetjes
1 Observatie pad
1 Set dieren
1 Set accessoires

vanaf € 24,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Heidi Heidi met Peter en Klara bij het meer (70254)

PLAYMOBIL Heidi Heidi met Peter en Klara bij het meer (70254)

Heidi - Heidi met Peter en Klara bij het meer (70254)
Breng een stukje nostalgie terug en waan jezelf in de prachtige wereld van Heidi. Samen met Peter en Klara brengt ze de zomer door bij het meer met de wilde bergdieren om hen heen. In de middag gaan ze lekker picknicken bij de waterval. Het meer is te vullen met water. Door op de knop te drukken gaat de waterval stromen. Superleuk om te verzamelen, mee te spelen of te schenken!
Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 37 x 27 x 25 cm (LxBxH)
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Serie: Heidi
Serienummer: 70254
Inhoud:
74 Onderdelen

vanaf € 35,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun: Uitbreidingsset voor dierenpark (70348)

PLAYMOBIL Family Fun: Uitbreidingsset voor dierenpark (70348)

Playmobil Family Fun: Uitbreidingsset voor dierenpark
Me een observatie pad uitbreiding en begrenzingselementen voor water en gras maak je jouw dierentuin nog groter. Dit artikel is uitermate geschikt voor de dierentuin.
Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Serie: Family Fun
Serienummer: 70348
Aantal onderdelen: 31 onderdelen
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
1 Observatie pad
1 Set begrenzingselementen water en gras

vanaf € 12,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Spirit Riding Free: boogschieten te paard (70331)

PLAYMOBIL Spirit Riding Free: boogschieten te paard (70331)

Playmobil boogschieten te paard
Hindernis rijden met vaten en boogschieten. Met Abigail Boomerang, Ursula met paard Bing Cherry. Extra's: vriendschapsarmband voor kinderen met paardenbadge om te sparen.
Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Serie: Spirit Riding Free
Serienummer: 70331
Aantal onderdelen: 58 onderdelen
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
2 Playmobil poppetjes
2 Paarden
1 Vriendschapsarmband
1 Set accessoires

vanaf € 17,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Pirates Piratenschuit met onderwatermotor (70151)

PLAYMOBIL Pirates Piratenschuit met onderwatermotor (70151)

PLAYMOBIL Pirates - Piratenschuit met onderwatermotor
Het piratenschip gaat bliksemsnel over het water. De piratenboot wordt met de wind sterk meegevoerd. Gelukkig is de wind gunstig voor de zeerovers. Ze willen hun veroverde schat zo snel mogelijk naar de geheime schuilplaats brengen. Om niet verrast te worden, kijkt de piratenbruid of er nog andere schepen zijn. Er is geen enkel schip te zien, maar ze moeten zich haasten. De onderwatermotor werkt op één niet bijgeleverde AA-batterij.
Specificaties:
Serie: Pirates
Serienummer: 70151
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Batterijen: 1 AA-batterij (niet meegeleverd)
Afmetingen verpakking: 34,6 x 24,6 x 9,5 cm (l x b x d)
Leeftijd: 4 - 12 jaar
Inhoud:
1 Piratenschip
1 Onderwatermotor
3 PLAYMOBIL figuren
Diverse accessoires

vanaf € 29,95Meer informatie en aanbieders >
Playmobil City Life meeneem dierenkliniek - 70146

Playmobil City Life meeneem dierenkliniek - 70146

Playmobil City Life Meeneem dierenkliniek, set, nr. 70146.Na het omvouwen van de achterkant van de koffer verandert de koffer in een dierenkliniek.Na het spelen kan de volledige inhoud in de koffer worden opgeborgen. Het handvat op het dak kan naar boven worden gevouwen om de koffer te dragen.Binnenin is er een wachtruimte, een receptie, een verzorgingsbank met echografieapparatuur en een verzorgingsruimte voor kleine dieren.De twee deuren in de ingang kunnen naar binnen opengaan.Afmetingenxa0(LxBxH): 39 x 24 x 20 cmMerk: PlaymobilSerie: City LifeSet nr: 70146Leeftijd: vanaf 4 jaar

vanaf € 29,95Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70268 Aqua Waterrad Met Carrousel (4370268)

Playmobil 70268 Aqua Waterrad Met Carrousel (4370268)

PLAYMOBIL 1, 2, 3 - Waterrad met carrousel
Joehoe! De draaimolen beweegt echt! Door aan de slinger te draaien komen de watermolen en het bootje in beweging. Ideaal voor de kleinste waterfans. Speelplezier gegarandeerd!
Specificaties:
Kleur: blauw, geel, rood
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 30 x 28 x 18 cm (L x B x H)
Serie: 1, 2, 3
Serienummer: 70268
Leeftijd: 1 - 4 jaar
Inhoud:
1 Boot
1 Waterrad
1 Kleine pop
1 Grote pop

vanaf € 22,95Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Playmo Friends It girl met chihuahua (70241)

PLAYMOBIL Playmo Friends It girl met chihuahua (70241)

Playmo-Friends - It-girl met chihuahua (70241)
Deze knappe fashionista trekt alle aandacht met haar prachtige outfit en superschattige hondje. Alle ogen zijn op haar gericht. Superleuk om te verzamelen, mee te spelen of te schenken!
Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 12 x 16 x 3,1 cm (LxBxD)
Serie: Playmo-friends
Serienummer: 70241
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
6 Onderdelen

vanaf € 2,95Meer informatie en aanbieders >
70191 Playmobil ziekenhuis met inrichting

70191 Playmobil ziekenhuis met inrichting

Het is iedere dag weer een drukte van belang in het 70191 Playmobil ziekenhuis met inrichting. De chirurg heeft operaties en de dokter moet ervoor zorgen dat hij weet hoe het met alle patiënten gaat. Zorg ervoor dat iedere patiënt goed...

vanaf € 84,99Meer informatie en aanbieders >