Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

playmobil producten

~434 producten (0,05 seconden)
PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels sneeuwrobot (70233)

PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels sneeuwrobot (70233)

PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels
Uren speelplezier voor de meest avontuurlijke rebellen. Ga achter de leden van Spy Team aan aan met deze sneeuwrobot met werkende wapens. Wanneer de spionnen dreigen te ontkomen, transformeer je de robot in een sneeuwglijder zodat je ze kan bijhouden.
Eventueel uitbreidbaar met de set PLAYMOBIL Top Agent Spy Team sneeuwmobiel (70231).
Specificaties:
Serie: Arctic Rebels
Serienummer: 70232
Geslacht: junior
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 33 x 16 x 12 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
72 Onderdelen
2 Figuren

vanaf € 19,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life kattenverblijf 9276

PLAYMOBIL City Life kattenverblijf 9276

De meeste lol beleef je in het Playmobil Kattenverblijf! De katten zijn dol op spelen en klauteren graag in de grote klimboom. Dat is voor de kleine kittens nog best moeilijk. Knuffelen, maar ook zorgen dat de katjes te eten en te drinken hebben. Dat...

vanaf € 22,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL meeneem voetbalstadion junior 101 x 55,5 x 10 cm

PLAYMOBIL meeneem voetbalstadion junior 101 x 55,5 x 10 cm

PLAYMOBIL meeneem voetbalstadion
Het is weer zover! De PLAYMOBIL-voetballers bereiden zich voor op de belangrijke wedstrijd. Ze trainen al maanden voor dit enorme evenement en nu is het eindelijk zover. Natuurlijk zullen alle spelers hun uiterste best doen om de beker te winnen. Maar het wordt spannend, want alle teams zijn sterk en elke wedstrijd is een finale. Het zal een spannend toernooi worden. De speelset voor alle sportieve voetbalfans. Dankzij de praktische eenhand-schietfunctie kunnen zowel vlakke alsook hoge ballen precies worden geplaatst en nauwkeurig worden geschoten. Met de nieuwe gsm-houder en de bijpassende voetbal-app kunnen de wedstrijden worden opgenomen, becommentarieerd en worden bekeken - voor een echte stadionsfeer! Na de wedstrijd kunnen alle speelfiguren en accessoires in de transportkoffer worden opgeborgen en in een handomdraai mee naar huis worden genomen.
Specificaties:
Geslacht: junior
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Kleur: multicolor
Materiaal:

vanaf € 49,95 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil 70048 City Life Eerste Hulp Helikopter

Playmobil 70048 City Life Eerste Hulp Helikopter

Playmobil 70048, City Life. Soort: Actie/avontuur, Aanbevolen leeftijd (min): 4 jaar, Aanbevolen geslacht: Jongen/meisje. Lengte: 38,5 cm, Diepte: 248 mm, Hoogte: 125 mm. Type verpakking: Doos. Aantal stuks: 38 stuk(s)

vanaf € 29,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun - Kids club 70440

PLAYMOBIL Family Fun - Kids club 70440

Alle kleine vakantiegasten kunnen uitgebreid ravotten, spelen en dansen in de vrolijke Kids Club. Hier kunnen de kinderen naar hartelust met de go-kart rijden, schilderen, lezen en spelen. Kleine zangtalenten bewijzen hun vaardigheden op het showpodium. Verkleden is vooral populair, waarvoor een verkleedkist met vele grappige kostuums beschikbaar is. In de Kids Club voelen de kinderen zich helemaal op hun gemak. De speelset bevat een PLAYMOBIL figuur en drie PLAYMOBIL kinderfiguren, een podium met microfoon en staande luidsprekers, een kist met diverse kostuums, een go-kart, schildersmateriaal, boeken en vele andere accessoires. De puzzelelementen van het stuiterspel kunnen individueel in elkaar worden gezet.

vanaf € 16,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Princess - Kasteelbakkerij 70451

PLAYMOBIL Princess - Kasteelbakkerij 70451

In de koninklijke bakkerij tovert de chef heerlijke taarten en gebakjes tevoorschijn. Op dit moment werkt ze aan de decoratie van een drielaagse taart, een waar meesterwerk van de bakkunst. Ze drukt voorzichtig kleine bloemmotieven op de taart met de spuitzak, waarna strikken en kronen worden geplaatst - klaar. De bakker kijkt er al naar uit om haar droomtaart te presenteren op de grote markt van wensen. De kamer is gevuld met de heerlijke geur van broodjes. De kok haalt de verse broodjes snel uit de oven. Heerlijk! De speelset bevat een PLAYMOBIL figuur, een oven met koekjes en broodjes, een drielaagse taart, een spuitzak, strikjes, kronen, cupcakes, een tafel, een bijzettafel, een kast en vele andere extra's.

vanaf € 21,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action - Mini graafmachine met bouwonderdeel 70443

PLAYMOBIL City Action - Mini graafmachine met bouwonderdeel 70443

De minigraver wordt gebruikt voor snel en flexibel werk. Eerst gebruikt de bouwvakker de minigraafmachine om de stenen uit de bouwput te graven. Als alles is opgeruimd, worden de rioolbuizen in de fundering gelegd. Zodra alle buizen in de juiste positie staan, volgen de voetplaten. Elke stap van het werk wordt door de architect nauwlettend in de gaten gehouden. Met behulp van het hoekmeetapparaat meet ze alle muren, zodat het huis later veilig en recht staat. Dit huis wordt een meesterwerk. De speelset bevat twee PLAYMOBIL figuren, een minigraver met kettingaandrijving, een hoekmeetapparaat met statief, een huishoek met twee wandelementen, vloerplaat, plat dak en houten vloerplanken, en nog vele andere extra's voor de bouwvakker.

vanaf € 44,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun - Vakantiegangers met geldautomaat 70439

PLAYMOBIL Family Fun - Vakantiegangers met geldautomaat 70439

In verre landen is de reis naar de geldautomaat bijzonder spannend, omdat er heel andere en interessante bankbiljetten te ontdekken zijn. Als ze op hun vakantiebestemming aankomen, gaan moeder en zoon eerst naar de geldautomaat om geld te halen. Het is heel eenvoudig: steek je bankkaart in de opening, voer je pincode in en het geld komt uit de opening. Het jongetje kijkt goed naar de vreemde biljetten. Er zijn veel interessante details te ontdekken. Deze speelset bevat twee PLAYMOBIL figuurtjes, een Chihuahua, een geldautomaat, bankbiljetten, een sleutel en andere extra's. Om de bankbiljetten bij te vullen kan de machine worden geopend met de sleutel.

vanaf € 9,90 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action - Kabelgraafmachine met bouwonderdeel 70442

PLAYMOBIL City Action - Kabelgraafmachine met bouwonderdeel 70442

Voordat het nieuwe huis kan worden gebouwd, moet het oude eerst worden gesloopt. Hiervoor komt de bouwvakker met zijn wendbare kabelgraafmachine aan. Eerst brengt de kraanmachinist de giek in de juiste positie en zet vervolgens de sloopkogel in beweging. De sloopkogel stort zich in de muur van het huis en er breekt meteen een groot stuk van de muur uit. De wandsecties worden in een mum van tijd afgebroken. De rest wordt gedaan door de collega met het explosieve apparaat. Hiervoor plaatst hij de explosieve lading onder de tegels en komt snel in veiligheid achter de beschermende muur. Boem! De wandsecties worden op volle snelheid uit elkaar geblazen. Dat was goed werk! De speelset bestaat uit twee PLAYMOBIL bouwvakkersfiguren, een kabelgraafmachine met sloopkogel, twee wandelementen, een bodemplaat, een explosief apparaat, een beschermende muur, vier tegelelementen en vele andere bouwaccessoires.

vanaf € 59,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action - Wiellader 70445

PLAYMOBIL City Action - Wiellader 70445

Slimme bouwvakkers gebruiken de wiellader om zware goederen te laden en te transporteren. Er moeten een paar zware rotsblokken worden verwijderd, en de wiellader is daar perfect voor. De bouwvakker rijdt het zware bouwvoertuig langzaam naar de grote stenen. Nu moet hij de schop laten zakken en voorzichtig de stenen oppakken, de schop optillen en wegwezen. De spelset bevat een PLAYMOBIL figuur, een wiellader met schop en aanhangerkoppeling en drie stenen om te verwijderen. De motorkap kan worden geopend.

vanaf € 39,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Princess - Muziekkamer 70452

PLAYMOBIL Princess - Muziekkamer 70452

Het leren van een muziekinstrument maakt natuurlijk deel uit van de basistraining van elke prinses. In de muziekkamer is een breed scala aan verschillende instrumenten beschikbaar. Of het nu gaat om viool, harp, contrabas of blokfluit, elk meisje kan het instrument kiezen dat ze wil. Prinses Nadja oefent al wekenlang ijverig contrabas en maakt goede vorderingen. Echter, meer nog dan het maken van muziek zelf, gaat Nadja liever naar de muziek zelf. Dansen is haar grote passie en ze danst zowel moderne als traditionele dansen met grote gratie en elegantie. De speelset bevat twee PLAYMOBIL figuren, Prinses Nadja en een andere prinses, een harp, een viool, een contrabas, een blokfluit, een schommelstoel, twee muziekstandaards met muziekbladen en andere accessoires.

vanaf € 12,70 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil Novelmore 70394 Novelmore Lava Katapult (4370394)

Playmobil Novelmore 70394 Novelmore Lava Katapult (4370394)

Playmobil Novelmore 70394 Novelmore Lava Katapult

vanaf € 16,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life: Mijn Kleine Stad kruidenier (70375)

PLAYMOBIL City Life: Mijn Kleine Stad kruidenier (70375)

PLAYMOBIL City Life - Mijn kleine stad
De bewoners van jouw stad moeten ook hun boodschappen kunnen doen. Deze supermarkt mag daarom niet ontbreken in jouw stad. De kruidenier heeft zijn winkel goed gevuld met allerlei producten en voedsel voor de bewoners.
Deze set van PLAYMOBIL kan gecombineerd worden met de andere gebouwen uit de Mijn Kleine Stad serie.
Specificaties:
Serie: City Life: Mijn Kleine Stad
Serienummer: 70375
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen kruidenier: 26 x 33 x 21 cm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 38,5 x 28,4 x 12,5 cm (lxbxh)
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
1 Supermarkt
2 Figuren
97 Accessoires

vanaf € 34,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life Patiënt in rolstoel (70193)

PLAYMOBIL City Life Patiënt in rolstoel (70193)

Playmobil City Life - Patiënt in rolstoel
De patiënt in de rolstoel wordt goed verzorgd door de verpleegster. Hij wordt meegenomen tijdens een wandeling in het park. Doordat de voetsteun uitklapbaar is, kan de patiënt comfortabel zitten. De spalk voor de armen en benen kan flexibel worden versteld.
Specificaties:
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 14,5 x 14,4 x 4,7 cm (L x B x H)
Serie: City Life
Serienummer: 70193
Geslacht: junior
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
20 Onderdelen

vanaf € 7,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life knaagdierenverblijf 9277

PLAYMOBIL City Life knaagdierenverblijf 9277

In het Playmobil knaagdierenverblijf hebben cavia's, hamsters en konijnen de tijd van hun leven! Prachtige City Life speelset met 2 speelfiguren. PLAYMOBIL-nr. 9277

vanaf € 17,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Action: Bandiet en quad met lier (6879)

PLAYMOBIL City Action: Bandiet en quad met lier (6879)

Playmobil City Action: Bandiet en quad met lier De bandiet met zijn quad heeft een gevangene helpen ontsnappen door met de lier van de quad een cel open te breken! En wat zien we achterop zijn quad? Een box vol waardevolle spullen. Hopelijk merkt de politie de bandiet en ontsnappende gevangene snel op, want anders gebeuren er misschien nog meer misdaden! Specificaties: Kleur: groen/zwart Materiaal: kunststof Afmeting: 7 x 5,5 x 13,5 cm (LxBxH) Serie: City Action Serienummer: 6879 Leeftijd: 4 - 10 jaar Inhoud: 1 Quad met lier 1 Pop 1 Box Diverse accessoires

vanaf € 8,99 Meer informatie en aanbieders >
Playmobil® 9365 City Action SIE-Team

Playmobil® 9365 City Action SIE-Team

Met het Playmobil SIE-Team voer je moeiteloos iedere missie uit! Het Speciale Interventie Eskadron is klaar voor een reddingsactie. Ze hebben al hun materiaal bij zich: Duikuitrusting Harpoen Nachtkijker Stormram Onderwaterscooter Helmen...

vanaf € 9,85 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Top Agent Spy Team zweefvliegtuig (70234)

PLAYMOBIL Top Agent Spy Team zweefvliegtuig (70234)

PLAYMOBIL Top Agents Spy Team
Uren speelplezier voor de meest avontuurlijke agenten. Ga achter de Arctic Rebels aan met dit zweefvliegtuig met werkende wapens. De zwever is supersnel en superwendbaar, zodat de spion bliksemsnel de rebellen kan aanvallen met zijnen vlug weer kan ontsnappen.
Specificaties:
Serie: Spy Team
Serienummer: 70234
Geslacht: junior
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 13 x 15 x 8 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
40 Onderdelen
1 Figuur

vanaf € 7,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL City Life speelbox bij de dierenarts (70309)

PLAYMOBIL City Life speelbox bij de dierenarts (70309)

PLAYMOBIL speelbox
Is de hond of kat ziek? De dokter lapt ze snel weer op! in deze set heb je alles wat je nodig zal hebben om een echte praktijk na te spelen. Zo zullen alle dieren in jouw stad gezond blijven.
Wanneer je klaar bent met spelen, kunnen alle figuren en toebehoren in de box worden opgeborgen. Die kan je vervolgens dichtklappen en netjes opbergen voor de volgende keer. Deze complete speelbox met handvat is ook superhandig om mee te nemen in de auto of op vakantie voor speelplezier onderweg.
Specificaties:
Serie: City Life
Serienummer: 70309
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Afmetingen box: 13 x 8 x 16 cm (LxBxH)
Geslacht: junior
Leeftijd: 4-10 jaar
Inhoud:
1 Speelbox
2 Figuren
56 Accessoires

vanaf € 16,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun - Zeilbootje 70438

PLAYMOBIL Family Fun - Zeilbootje 70438

Het jongetje is al jaren een enthousiaste zeeman. In elke vrije minuut bestudeert hij de windveranderingen en traint hij voor de volgende regatta. Vandaag is de grote dag eindelijk aangebroken. De boot is gecontroleerd en schoongemaakt, het reddingsvest is op zijn plaats en de wind is precies goed - we gaan! De speelset bevat een PLAYMOBIL kinderfiguur, een zeilbootje, een reddingsvest en een pet. De boot drijft en kan worden opgewaardeerd met een onderwatermotor.

vanaf € 12,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL 1,2,3 Eenhoornkoets met fee (70401)

PLAYMOBIL 1,2,3 Eenhoornkoets met fee (70401)

PLAYMOBIL 1,2,3 - Eenhoornkoets met fee
Vandaag maakt de fee een ritje met de feeënkoets. In een mum van tijd wordt de geduldige eenhoorn voor de koets opgetuigd, dan is het tijd om in te stappen. Na een korte rit vliegt een vogel bij de fee in de koets en rijden ze met z'n tweeën vrolijk door het magische toverbos. Het speelsysteem van Playmobil 1.2.3 is onderverdeeld in drie opeenvolgende leerniveaus: Easy Start, First Challenge en Little Expert. Elk leerniveau bevordert de ontwikkeling van het kind op een gerichte en speelse manier. Gevarieerde speelthema's en functies bevorderen individueel de creativiteit, de fijne motoriek, de taalontwikkeling, het cognitieve begrip en de sociale competentie.
Specificaties:
Kleur: multicolor:
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 6,6 x 14,2, x 14,2 (L x B x H)
Aantal onderdelen: 5
Serie: 1,2,3
Serienummer: 70401
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
5 Onderdelen

vanaf € 7,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Country Arabier met paardenbox (6934)

PLAYMOBIL Country Arabier met paardenbox (6934)

Playmobil Country Arabier met paardenbox Deze Playmobil paardenbox is een perfect onderdak voor jouw Playmobil paard. De box is vergrendelbaar en heeft een deur die direct naar de aangrenzende paddock leidt. Deze set kan als uitbreiding gebruikt worden voor de paardrijclub (artikelnummer 6926). Specificaties: Serie: Country Serienummer: 6933 Geslacht: junior Leeftijd: 5 - 12 jaar Kleur: multicolor Materiaal: kunststof Afmetingen: 35 x 12 x 15 cm (L x B x H) Inhoud: 1 Speelfiguur 1 Paard 1 Paardenbox 33 Accessoires

vanaf € 16,99 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels sneeuwtrike (70232)

PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels sneeuwtrike (70232)

PLAYMOBIL Top Agents Arctic Rebels
Uren speelplezier voor de meest avontuurlijke rebellen. Ga achter de leden van Spy Team aan aan met deze sneeuwtrike met werkende wapens. Kan jij het ijsportaal met licht- en geluidseffecten stelen?
Eventueel uitbreidbaar met de set PLAYMOBIL Top Agent Spy Team sneeuwmobiel (70231).
Specificaties:
Serie: Arctic Rebels
Serienummer: 70232
Geslacht: junior
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Batterijen: ja, 2x AAA (niet meegeleverd)
Afmetingen verpakking: 33 x 16 x 12 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Inhoud:
71 Onderdelen
2 Figuren

vanaf € 31,95 Meer informatie en aanbieders >
PLAYMOBIL Family Fun: ijssalon aan de haven (70279)

PLAYMOBIL Family Fun: ijssalon aan de haven (70279)

Playmobil ijssalon aan de haven
De tafels voor de ijswinkel en het terras op de bovenste verdieping nodigt je uit om een ijsje te eten. Het ijs kan meegenomen worden door badgasten en wandelaars op de wandelpromenade.
Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur: multicolor
Materiaal: kunststof
Serie: Family fun
Serienummer: 70279
Aantal onderdelen: 108 onderdelen
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Inhoud:
5 Playmobil poppetjes
1 Huis (ijssalon)
1 Set accessoires

vanaf € 34,95 Meer informatie en aanbieders >