Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

powerplus producten

~140 producten (0,05 seconden)
Powerplus Compressor Starthulp POWX410

Powerplus Compressor Starthulp POWX410

Powerplus Compressor Starthulp POWX410
Bent u op zoek naar een 4 in 1 jumpstarter? Kies dan voor deze Powerplus compressor starthulp POWX410. Dit energiestation is te gebruiken als compressor, starthulp, werk- of noodverlichting ófxa0als spanningsvoorziening. Door de gelijkspanning gebruikt u dit product als voeding voor uw laptop, mobiele telefoon of radio. De geïntegreerde compressor lever 17 bar waardoor u moeiteloos auto- of fietsbanden, een bal of een luchtbed oppompt. Met 3 12 Volt uitgangen die voorzien zijn van overbelastingsbeveiliging is dit energiestation erg veilig. De uitgangsstroom is 6A. De ingangsspanning zit op 12 V en de ingangsstroom op 500 mA (900A piekstartvermogen). De accu heeft een voltage van 12 en 17 Ah.
Klik hier () voor de handleiding.
Powerplus Compressor Starthulp Kopen
Bij haxo kunt u eenvoudig en snel een Powerplus compressor starthulp kopen. Bent u op zoek naar een andere compressor? Bekijk dan ons aanbod in de webshop aan compressors ()!

€ 58,00 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWXG60250

Powerplus POWXG60250

Voor de grotere gazons maak je gebruik van krachtige grasmaaiers met een aanzienlijke maaibreedte. Hier komt de Powerplus POWXG60250 om de hoek kijken. Met een 3910 watt 196cc viertakt motor en maaibreedte van 53 centimeter bewerk je met deze benzine grasmaaier je gazon. De maaihoogte stel je centraal in op een van de 7 verschillende hoogtes tussen de 25 en 75 millimeter. Je werpt het gemaaide gras uit, vangt het op in de 65 liter opvangzak of versnippert het tot natuurlijke bemesting. Met de POWXG60250 wordt het onderhouden van je gazon een stuk gemakkelijker. Let op: voor deze grasmaaier maak je gebruik van Euro 95 en Euro 98 benzine. Hij is niet geschikt voor E10 benzine.

€ 405,27 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX1730 + 6-delige luchtset

Powerplus POWX1730 + 6-delige luchtset

Doordat de zes meest gebruikte accessoires al meegeleverd worden kun je met de POWX1730 meteen aan de slag. De compressor heeft een vermogen van 1.100 watt, 8 bar luchtdruk en een tankinhoud van 24 liter. Hij is hiermee veelzijdig inzetbaar en je gebruikt hem bijvoorbeeld om onderdelen schoon te blazen, banden op te pompen of om motoren, machines en gereedschappen aan te drijven. Daarnaast is hij ook zeker geschikt voor bijvoorbeeld een tacker. Doordat de compressor olievrij is, hoef je hem bovendien niet te onderhouden. Met de POWX1730 in de schuur, bespaar je jezelf een hoop tijd met het uitvoeren van uiteenlopende klussen.

€ 134,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX308 Aszuiger

Powerplus POWX308 Aszuiger

Na het schuren zit je met zaagsel, na barbecueën met verkoolde kolen en heb je een vuurtje gestookt dan zit je met de as. Maak je gebruik van de Powerplus POWX308 aszuiger dan zuig je dit alles netjes op zonder dat je stofzuiger hier van defect raakt. Aangezien hij tegen temperaturen van 60 graden kan, kun je dit zelfs doen wanneer de boel nog niet helemaal is afgekoeld. Hij is voorzien van een dubbellaags filter en filter indicator zodat ook fijnstof en zelfs vochtig vuil opgezogen kan worden. De POWX308 is voorzien van een blaasfunctie, handige wielen en een ruime 20 liter opvangbak. Hij wordt compleet met vloerborstel en ontstoffingsborstel geleverd.

vanaf € 65,00 Meer informatie en aanbieders >
PowerPlus solar moonwalker junior kunststof oranje/grijs

PowerPlus solar moonwalker junior kunststof oranje/grijs

PowerPlus solar toy car moonwalker
De educatieve Solar Toy Car Moonwalker van PowerPlus Junior is een terreinwagen op zonne-energie met een mechanische wielophanging met zes wielen en een systeem met vierwielaandrijving. De Moonwalker heeft een fantastisch planetair tandwieloverbrengingssysteem en verstelbare robotarmen.
Het bouwpakket bevat alle onderdelen om het voertuig te maken. Het gebruik van een zijsnijtang wordt aanbevolen. De zonne-speelgoedauto kan bewegen door zonlicht of sterk lamplicht. De uitgebreide meertalige instructies leggen in duidelijke stappen uit hoe de zonneauto te bouwen.
De Solar Toy Car Moonwalker is milieuvriendelijk, omdat er geen batterijen of voedingsadapter nodig is, alleen zonlicht! Een werkelijk geweldige Solar Eco speelgoedauto voor kinderen, maar ook voor volwassenen!
Specificaties:
Kleur: oranje/grijs
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 10 x 8 x 8 cm
Gewicht: 62 gram

€ 17,95 Meer informatie en aanbieders >
PowerPlus powerbank Colibri Solar met led lamp 800 mAh zwart

PowerPlus powerbank Colibri Solar met led lamp 800 mAh zwart

PowerPlus powerbank Colibri met lamp
De PowerPlus Colibri is een handige kleine USB powerbank met USB Solar Lamp. De Colibri is een 800mAh Power Bank, heeft een batterij en oplaad indicator, drie led indicators en een twee led zaklampje. Maar de PowerPlus Colibri is ook een zeer handige desklamp met tien leds die kan staan met de lader als poot en hangend aan de meegeleverde mini strap. Bij donker weer kan de Colibri ook geladen worden door een USB kabel. Of bevestig de mini strap aan een tas of riem en laadt de zonnecel buiten op. Een geweldig item voor onderweg of op vakantie!
Specificaties:
Materiaal: kunststof
Kleur: zwart
Afmetingen powerbank: 9,2 x 4,6 x 1,8 cm (lxbxh)
Afmetingen lamp: 44 x 1,4 x 1 cm (lxbxh)
Capaciteit: 800 mAh

€ 26,90 Meer informatie en aanbieders >
PowerPlus bouwpakket Thunderbird jongens 21 x 18 cm wit/blauw

PowerPlus bouwpakket Thunderbird jongens 21 x 18 cm wit/blauw

PowerPlus bouwpakket Thunderbird
De Educatieve Zoutwater 4WD Monster Car Thunderbird van PowerPlus Junior is een geweldig zelfbouw pakket waarmee je een Monster Car in elkaar kunt zetten die op zoutwater rijdt! Monteer de motor in elkaar, maak de zoutoplossing klaar, plaats de brandstofcellen in de motor en rijden maar! Het bouwpakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om de Zoutwater Monstercar in elkaar te zetten, inclusief een uitgebreide handleiding. Het is handig om voor de montage een beker, zout, een roerstaafje, schroevendraaier en kniptang klaar te leggen. Door de vierwielaandrijving rijdt de Thunderbird ook op moeilijk begaanbaar terrein. Bovendien kan de motor in een 'V' lijn worden opgebouwd of gewoon vlak en kan de hoogte worden aangepast. Met vier tot vijf druppels zout water rijdt de Thunderbird ongeveer een kwartier. De zelfbouw Monster Car Thunderbird is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader voor nodig, alleen zout en water! Fantastisch eco

€ 21,95 Meer informatie en aanbieders >
PowerPlus bouwpakket Racehorse jongens 19 x 16 cm grijs/rood

PowerPlus bouwpakket Racehorse jongens 19 x 16 cm grijs/rood

PowerPlus bouwpakket Racehorse
De Educatieve Zoutwater Motor Racehorse van PowerPlus Junior is een geweldig bouwpakket waarmee je een motor in elkaar kunt zetten die op zoutwater rijdt! Monteer de motor in elkaar, maak de zoutoplossing klaar, plaats de brandstofcellen in de motor en rijden maar! Het bouwpakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om de Zoutwater Motor in elkaar te zetten, inclusief een uitgebreide handleiding. Het is handig om voor de montage een beker, zout, een roerstaafje, schroevendraaier en kniptang klaar te leggen. De motor is zelf balancerend en kan op drie verschillende manieren rijden: rechtdoor, naar links of rechts rondjes rijden of S-bochten maken. De Zoutwater Motor Racehorse is eco-vriendelijk, want er zijn geen batterijen of oplader voor nodig, alleen zout en water! Fantastisch eco speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen!
Specificaties:
Geslacht: jongens
Materiaal: kunststof
Kleur: grijs, rood, blauw
Afmetingen: 19 x 16 x 3,5 cm

vanaf € 22,95 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWPG60140

Powerplus POWPG60140

Benzine bladblazer Blazen en zuigen Blaast tot 260 km/h

€ 199,00 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX190A Figuurzaagbladenset voor POWX190

Powerplus POWX190A Figuurzaagbladenset voor POWX190

€ 19,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX305B Uitwasbare asfilter voor aszuiger Powerplus POWX308

Powerplus POWX305B Uitwasbare asfilter voor aszuiger Powerplus POWX308

Powerplus POWX300xa0Asfilter
Deze hoogrendementsfilter hoort bij de aszuiger Powerplus POWX300.
Tijdens het zuigen houdt de hoogrendementsfilter zelfs de kleinste stofdeeltjes tegen en verhindert dat ze vrij rondwarrelen in de lucht. Je kan met een gerust gevoel schoonmaken, in een veilige en gezonde werkomgeving.
Powerplusxa0Asfilter Kopen
Bij Haxo kunt u eenvoudig en snel een Powerplus asfilter kopen voor de scherpste prijs! Bekijk ook eens ons complete assortiment aan Powerplus (https://haxo.nl/powerplus/) producten.

€ 7,95 Meer informatie en aanbieders >
PowerPlus batterij oplader AA/AAA 11 x 7,5 cm wit/zwart

PowerPlus batterij oplader AA/AAA 11 x 7,5 cm wit/zwart

PowerPlus batterij oplader
Laad je (Ni-MH) oplaadbare batterijen (AA- en AAA-typen) op met deze EcoSavers Smart Batterij Oplader. Deze batterijlader is anders dan andere batterijladers op de markt, omdat deze oplader geen stand-by vermogen verbruikt nadat de batterijen volledig zijn opgeladen. Het is de perfecte reisgenoot. De lader wordt bestuurd door een microprocessor die de accu's tijdens het opladen beschermt voor veilig en gemakkelijk opladen.
Specificaties:
Materiaal: kunststof
Kleur: wit, zwart
Lengte: 11 x 7,5 x 6,8 cm (lxbxh)

€ 22,95 Meer informatie en aanbieders >
PowerPlus Chipmunk Eco junior 20 x 17,5 cm wit/groen 47 stukjes

PowerPlus Chipmunk Eco junior 20 x 17,5 cm wit/groen 47 stukjes

PowerPlus Chipmunk ECO
De Educatieve Windenergie speelgoed Chipmunk van PowerPlus Junior is een zelfbouw pakket waarmee je een kleine fietser kunt bouwen die beweegt op windkracht! Het zelfbouw pakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om de Chipmunk in elkaar te zetten. Het is handig om voor de montage een schroevendraaier en kniptang klaar te leggen. Zodra de propeller van de Chipmunk wind vangt gaat de fietser trappen en gaat het LED lampje van de fiets branden. Plaats de Chipmunk op je fiets of een fles. De uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de Chipmunk te bouwen. De Windkracht Chipmunk is eco-vriendelijk speelgoed, want er zijn geen batterijen of oplader voor nodig, alleen windkracht! Fantastisch speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen!
Specificaties:
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof
Kleur: wit, groen
Afmetingen: 20 x 17,5 x 4 cm (lxbxh)
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Inhoud:
47 Bouwstukjes

vanaf € 14,85 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWEG2010

Powerplus POWEG2010

Ga je takken of haardhout zagen in de tuin? Dan is de Powerplus POWEG2010 een uitkomst. Deze benzine kettingzaag heeft een 37,2cc 2-takt motor die werkt op 1:40 mengsmering. Hierdoor ga je draadloos in alle uithoeken van je tuin aan de slag. Dankzij het easy start systeem, doe je dat nog snel ook. Je werkt daarnaast ook nog veilig met deze kettingzaag. Hij is namelijk voorzien van een automatische uitknop, handbescherming, verminderde vibratie en beperkte terugslag. De kettingsmering verloopt automatisch, zodat slijtage aan de ketting voorkomen wordt zonder dat jij er zelf naar om moet kijken. Met de POWEG2010 sprokkel jij je haardhout dus eenvoudig bij elkaar.

€ 109,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus Olie voor luchtgereedschap

Powerplus Olie voor luchtgereedschap

Wanneer je het luchtgereedschap voor je compressor en de koppelingen regelmatig onderhoud komt dit uiteraard de levensduur en de prestaties ten goede. Deze olie is speciaal voor de reiniging en smering van deze onderdelen.

€ 15,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX093

Powerplus POWX093

De Powerplus POWX093 is een zeer gebruiksvriendelijke bovenfrees. Heb je weinig ervaring met freeswerk, dan is dit een ideaal instapmodel. Zo zijn de handvatten met rubber omlijst, waardoor je comfortabel werkt. Bovendien voorkomt dit materiaal dat de bovenfrees uit je handen glipt als het zweet hierin staat. Zowel de freesdiepte als de snelheid stel je zelf in, zodat je bij elke houtbewerking een mooi resultaat krijgt. Met de in het handvat geïntegreerde schakelaar laat je de machine desgewenst starten en stoppen. Hij wordt standaard geleverd in een handige draagkoffer, die vol zit met verschillende frezen. Wel 12 stuks! Je kunt dus direct alle klussen uitvoeren, zonder enig probleem.

€ 99,95 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWACG8010

Powerplus POWACG8010

Gebruik je een tijdje je tuingereedschap of compressor niet? Dan haal je met de Powerplus POWACG8010 de olie of brandstof uit je gereedschap. De olie- en brandstofverwijderaar bestaat uit: 2 zuigslangen van 1 en 1,3 meter, een opvangvat van 1,6 liter, een trechter, een vacuümpomp, een afdichtdop en een druppelstop. Met deze onderdelen haal je de olie en brandstof gemakkelijk en zonder te knoeien uit je grasmaaier, kettingzaag, bladblazer, compressor of heggenschaar.

€ 21,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus Compressorolie 1L

Powerplus Compressorolie 1L

Een compressor die werkt met olie moet op zijn tijd bijgevuld worden. Dat doe je natuurlijk met deze speciale compressorolie van Powerplus. Je kunt de olie tevens gebruiken om je luchtgereedschap te smeren.

€ 18,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX00510

Powerplus POWX00510

Klopboormachine 20 volt 2,0 Ah Li-Ion Schroeven, boren en klopboren

€ 119,00 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus POWX1179

Powerplus POWX1179

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke combihamer voor sporadisch boor-en breekwerk, dan is de Powerplus POWX1179 een goede keuze. Je boort met de 1600 watt boorhamer niet alleen 40 millimeter gaten in beton, met de beitelfunctie ingeschakeld bik je ook die oude tegels in de keuken of de badkamer weg. De meegeleverde boor en beitels blijven dankzij de SDS-Max aansluiting goed vastzitten in de boorhouder, ook tijdens zware klussen. Wel zo veilig. De POWX1179 heeft een slagkracht van 9 joule en maakt 3800 slagen per minuut. Zolang de trillingen niet te zwaar worden voor je armen, gebruik je de combihamer dus voor uiteenlopende renovatie- en verbouwingswerkzaamheden.

€ 129,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus 20V 2,0 Ah Li-Ion accu

Powerplus 20V 2,0 Ah Li-Ion accu

Powerplus Dual Power 20V 2,0 Ah Geen acculader

€ 35,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus Elektrische Heggenschaar POWXG2007

Powerplus Elektrische Heggenschaar POWXG2007

Powerplus Elektrische Heggenschaar POWXG2007

€ 49,99 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus Dompelpomp Inox POWXG9418

Powerplus Dompelpomp Inox POWXG9418

Powerplus Dompelpomp Inox POWXG9418

€ 79,00 Meer informatie en aanbieders >
Powerplus Tuinpomp POW67930

Powerplus Tuinpomp POW67930

Powerplus Tuinpomp POW67930
Besproei uw tuin met de krachtige Powerplus Tuinpompxa0POW67930. Deze pomp heeft een capaciteit van 3200 liter per uur en een opvoerhoogte van wel 40 meter! Door de droogloopbeveiliging is de pomp ook nog eens duurzaam en door het lage geluidsniveau hoort u het apparaat amper. De mechanische dichting en een roestvrij stalen verbindingsas zorgen ervoor dat de pomp normaliter geen onderhoud nodig heeft.xa0
De pomp heeft een aanzuighoogte van 7 meter en is geschikt voor water van maximaal 35 graden. De nominale druk is 4 bar. Hierdoor weet u zeker dat u met de Powerplus tuinpomp POW67930 een zeer betrouwbaar apparaat in huis haalt.xa0
Is deze tuinpomp van Powerplus () toch niet helemaal waar u naar op zoek was? Bekijk dan ons complete aanbod voor een tuinpomp () die beter aansluit op uw wensen. Daar vindt u naast Powerplus pompen () nog meer hoogwaardige merken!
Specificatiesxa0Powerplus Tuinpomp POW67930
• Netspanning: 230V~ - 50Hz
• Vermogen: 800 W
• Druk: 4 bar
• Max. debiet: 3200 l/h
• Max. opvoerhoogte: 40 m
• Max. aanzuighoogte: 7 m
• Materiaal pompbehuizing: inox
• Lengte kabel: 1,2 m
• Min. diameter aanzuigslang: 1" (25 mm)xa0
• Min. diameter drukslang: 3/4" (20 mm)

€ 59,50 Meer informatie en aanbieders >