Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

q-acoustics producten

~72 producten (0,03 seconden)
Q Acoustics: 3050i Vloerstaande speaker - 2 stuks - Zwart

Q Acoustics: 3050i Vloerstaande speaker - 2 stuks - Zwart

Leidende technologie en een buitengewone prestatie. De Q Acoustics 3050i luidsprekers beschikken over een reeks unieke technologieën, waaronder HPE en P2P, welke ervoor zorgen dat deze vloerstaande luidsprekers een werkelijk uitzonderlijk geluid leveren. HPE (Helmholtz Pressure Equalizer) -technologie is ontworpen om druk om te zetten in snelheid en de algehele drukgradiënt in de luidsprekerbehuizing te verlagen. Deze toepassing vermindert kastresonantie aanzienlijk. Perfecte technologie aldus voor hogere luidsprekers die de neiging kunnen hebben te resoneren op favoriete frequenties. P2P (point-to-point) -versterking in de 3000i-serie ondersteunt behuizingsdelen voor de perfecte stijfheid, waardoor de focus van het stereobeeld wordt verbeterd en het geluidsbeeld nauwkeuriger wordt weergegeven.
High frequency driver voor een uitzonderlijk geluid. De 3050i tweeters zijn ontkoppeld via een flexibel ophangsysteem. Trillingen van de woofer, die de prestaties van de tweeter kunnen belemmeren, worden geïsoleerd, waardoor de tweeter kan werken met sterk verminderde interferentie. Welk 3000i-model je ook kiest, de conus is nauwkeurig gevormd uit geïmpregneerd en gecoat papier en gecombineerd met een nieuw ontwikkelde rubberen laag met lage tolerantie. De gecoate papierconus biedt de optimale balans tussen stijfheid en zelfdemping, wat betekent dat hij kan accelereren zonder te buigen en zeer nauwkeurig kan stoppen zonder ongewenste resonanties.
Mooi van binnen en buiten. De 3050i is voorzien van een nieuwe behuizingesthetica en biedt 4 nieuwe, eigentijdse afwerkingen: Graphite Grey (grijs), English Walnut (walnoot), Carbon Black (zwart) of Arctic White (wit). Alle zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.
Low-profile speaker terminals zijn verwerkt, diep genoeg om 4mm2 banaanstekkers te accepteren, maar toch zo ondiep om plaatsing dicht tegen een wand zonder problemen mogelijk te maken, ook wanneer banaanstekkers worden gebruikt.

€ 749,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q Concept 20 Speaker - 2 Stuks - Zwart

Q Acoustics: Q Concept 20 Speaker - 2 Stuks - Zwart

De Q Acoustics Concept 20 is een werkelijk hele opmerkelijke nieuwe luidspreker met een ongekend hoge akoestische prestaties.
De Q Acoustics Concept 20 biedt deze prestatie door het gebruik van baanbrekende technologie op het gebied van luidspreker ontwerp.

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: 5.1 Homecinema Pack - Zwart

Q Acoustics: 5.1 Homecinema Pack - Zwart

De Concept Homecinema is een 5.1-formaat dat bestaat uit een Concept Center en een paar Concept 40s aan de voorkant, Concept 20s aan de achterzijde om perfect te passen voor uiterlijk en geluidsbalans, de krachtige 2070Si Subwoofer. Extra vergelijkbare kanalen kunnen worden toegevoegd om 7.1- of Atmos- en DTS: X-indelingen te bieden.
De Q Acoustics Concept 40 is het nieuwste paradepaardje van het zo vaak onderscheide Britse top merk. Net zoals alle speakers van Q Acoustics klinkt de Concept 40 overweldigend voor zijn prijsklasse, de Concept 40 is een elegante vloerstaande speaker. De klank van de Q Acoustics Concept 40 is gebaseerd op die van het kleinere award winnende broertje de Q Acoustics Concept 20.
Het resultaat is wederom verbluffend, de Q Acoustics Concept 40 heef een ongeëvenaarde soundstage en muzikaliteit dankzij de uitstekende driver units in de fraai gelakte 'state of the art' GelcoreTM Constructie welke voor ultra lage resonantie zorgen. De Gelcore TM Constructie is speciaal ontworpen voor akoestiche behuizingen. Samengevat is het een behuizing binnen een behuizing gescheiden door een resonantie absorberende verbinding. Hierdoor kunnen de driver units van de Q Acoustics Concept 40 onbezwaard uw favoriete muziek helder reproduceren.
De Q Acoustics Concept 20 is een werkelijk hele opmerkelijke nieuwe luidspreker met een ongekend hoge akoestische prestaties.
De Q Acoustics Concept 20 biedt deze prestatie door het gebruik van baanbrekende technologie op het gebied van luidspreker ontwerp.
Naast de eersteklas drive units en crossover beschikt de Q Acoustics Concept 20 over een kast met GelcoreTM constructie. Deze constructie is speciaal ontwikkeld voor akoestische behuizingen. Hierdoor kunnen de drivers zich echt richten op het reproduceren van de muziek zonder dat de kast het geluid kleurt. Het resultaat is ronduit sensationeel.
Met de Q Acoustics Concept Center geef je acteurs een podium in je huiskamer. Je plaatst deze center speaker onder het scherm in je thuisbioscoop. Zoals alle speakers uit de Concept serie maakt deze luidspreker gebruik van de Gelcore constructie van Q Acoustics. Omdat trillingen tot een minimum worden beperkt, worden de stemmen van je favoriete acteurs helder en gedetailleerd weergegeven. Maak je home cinema opstelling compleet met deze center speaker en bekijk films met haarscherpe dialogen.
Als onderdeel van de succesvolle en prijswinnende Q Acoustics 2000-serie heeft de 2070Si subwoofer een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding. De 2070Si sub beschikt over een ingebouwde Klasse-D versterker die volledig wordt aangedreven voor Digital Signal Processing, wat vrij ongebruikelijk is in deze prijs kwaliteitsklasse. In plaats van een enkele grote conus zijn er twee kleinere conussen toegepast. Een andere nieuwe feature is de 'Speaker Type' schakelaar waarmee u het kenmerkende geluid van de lage frequentierespons kunt beïnvloeden op het crossover punt.
De toepassing van twee kleinere conussen in plaats van één grote driver resulteert in een flinke stoot geluid dat duidelijk hoorbaar over diepte beschikt. De Q Acoustics 2070Si beschikt over twee bass drivers van 170 millimeter in diameter en een basreflexpoort aan de achterzijde. De dubbele drivers worden aangedreven door een 140 Watt versterker. De crossover frequentie is variabel en ligt tussen de 50Hz - 150kHz. Doordat de 2070Si volledig aangestuurd wordt door DSP beschikt de subwoofer over geavanceerde functionaliteiten. Zo kunt u de 2070Si optimaliseren voor gebruik met ported luidsprekers zoals de gehele Q Acoustics 2000-series of combineren met een (open)baffle luidsprekersysteem.
De 2070Si subwoofer beschikt over een stevige constructie die gemaakt is om trillingen tot een minimum te beperken. De meegeleverde pinnen en rubberen noppen dragen ook bij aan het reduceren van resonanties. Bovendien kunt u de subwoofer met behulp van de pinnen zo stabiel mogelijk op de ondergrond plaatsen. De behuizing van de 2070Si is niet bepaald compact en heeft een afmeting van 425 x 560 x 195 millimeter. Toch is de subwoofer eenvoudig te integreren in uw interieur. Qua afwerking kunt u kiezen tussen twee hoogglans finishes in de neutrale kleuren zwart of wit.
Set bestaat uit de:
Concept 20
Concept 40
Concept Center
2070SI Subwoofer

€ 2.695,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q3000ST Speaker Stand - Zwart

Q Acoustics: Q3000ST Speaker Stand - Zwart

Met de Q Acoustics 3000ST til je het geluid van je speakers naar een hoger niveau. Deze vloerstandaarden zijn speciaal ontworpen voor de Q Acoustics 3010 en 3020. Door de speakers op oorhoogte te plaatsen, klinkt het geluid onvervormd. Zo geniet je nog meer van je favoriete films en muziek als je op de bank zit. De stevige stalen constructie beschikt over een ingebouwd kabelbeheer. Hierdoor werk je de kabels netjes weg via de binnenkant van de standaard.

€ 169,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q 3060S Subwoofer - Walnoot

Q Acoustics: Q 3060S Subwoofer - Walnoot

Door de technologie die de rest van de 3000i serie ook heeft, wordt de Q 3060S krachtiger. Met een driver van 200 mm en een krachtige 150 Watt versterker kan de Q 3060S een mooi geluid creeëren waardoor uw muziek of films mooi helder klinken.

€ 349,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3020 Antraciet (per paar)

Q Acoustics 3020 Antraciet (per paar)

Met de Q Acoustics 3020 luister je naar elk detail van je favoriete muziek. Deze boekenplank speakers beschikken over een grote 125 mm woofer die krachtige lage en middentonen produceert. Hierdoor brengen ze je favoriete nummer of de soundtrack van een film tot leven. Dit maakt een spannende scène, zoals een autorace extra meeslepend. De klankkast is gemaakt van MDF hout. Omdat dit ontwerp resonantie tegengaat, klinkt het geluid altijd helder. Gebruik de speakers als stereo paar of plaats ze in een surround opstelling. Je combineert ze met de 3070S subwoofer en 3090C center speaker om je home cinema set compleet te maken.

€ 229,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3030i Grijs

Q Acoustics 3030i Grijs

KRACHT, MET CONTROLE
De 3030i beschikt over een extra grote 165 mm mid / bass driver ontwikkeld van de grote, krachtige 3050i vloerstander, en hij is ook uitgerust met de 25 mm ontkoppelde tweeter van die luidspreker. Het resultaat is een buitengewoon substantiële aanwezigheid van de bas, prachtig evenwichtige en welsprekende middentonenweergave en heldere, ruime hoge frequenties. Hoor alle kracht en details van je muziek.
DYNAMISCH EN GEDETAILLEERD
De geheel nieuwe 165 mm midden / bas driver is een nauwkeurig gevormde conus gemaakt van geïmpregneerd en gecoat papier, en wordt gecombineerd met een geoptimaliseerde motor. Omdat het in staat is tot zo'n wonderbaarlijke aanwezigheid op lage frequenties, is de 25 mm tweeter erboven ontkoppeld - dus het is geïsoleerd van de trillingen van de mid / bass driver. Dat betekent een helderder, zuiverder geluid.
GEBRACHT VOOR ACTIE
Net als het hele 3000i-assortiment, beschikt de 3030i over de unieke point-to-point bracing van Q Acoustics. Dit computerondersteunde proces biedt gerichte en precieze kastondersteuning, zodat de kast uiterst stijf is en ongewenste trillingen worden verbannen.
MOOI VAN BINNEN EN VAN BUITEN
Niet alleen heeft het hele 3000i-assortiment een geheel nieuwe esthetiek van de kast, maar het biedt ook vier eigentijdse afwerkingen: Graphite Grey, Arctic White, English Walnut of Carbon Black. Net als bij de rest van de 3000i-reeks, heeft de 3030i magnetische roosters en een aantrekkelijke chroomafwerking rond elke driver.

€ 199,50 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q 3060S Subwoofer - Zwart

Q Acoustics: Q 3060S Subwoofer - Zwart

Door de technologie die de rest van de 3000i serie ook heeft, wordt de Q 3060S krachtiger. Met een driver van 200 mm en een krachtige 150 Watt versterker kan de Q 3060S een mooi geluid creëren waardoor uw muziek of films mooi helder klinken.

vanaf € 319,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk)

Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk)

Met de Q Acoustics 3060S Subwoofer creëer je een concert- en bioscoopervaring in je huiskamer. De subwoofer is voorzien van een crossover schakelaar. Hiermee bepaal je zelf vanaf welke frequentie de subwoofer de lage frequenties weergeeft. Zo integreer je de subwoofer naadloos in een home cinema set met zuil-, of boekenplank speakers. Met de meegeleverde spikes voorkom je dat de klankkast in contact staat met de vloer. Dit betekent dat je geen last hebt van bijgeluiden veroorzaakt door de trillingen. De subwoofer schakelt zichzelf uit wanneer je geen muziek speelt. Hierdoor hoef je de woofer na gebruik niet handmatig uit te schakelen.

vanaf € 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3030i Wit

Q Acoustics 3030i Wit

KRACHT, MET CONTROLE
De 3030i beschikt over een extra grote 165 mm mid / bass driver ontwikkeld van de grote, krachtige 3050i vloerstander, en hij is ook uitgerust met de 25 mm ontkoppelde tweeter van die luidspreker. Het resultaat is een buitengewoon substantiële aanwezigheid van de bas, prachtig evenwichtige en welsprekende middentonenweergave en heldere, ruime hoge frequenties. Hoor alle kracht en details van je muziek.
DYNAMISCH EN GEDETAILLEERD
De geheel nieuwe 165 mm midden / bas driver is een nauwkeurig gevormde conus gemaakt van geïmpregneerd en gecoat papier, en wordt gecombineerd met een geoptimaliseerde motor. Omdat het in staat is tot zo'n wonderbaarlijke aanwezigheid op lage frequenties, is de 25 mm tweeter erboven ontkoppeld - dus het is geïsoleerd van de trillingen van de mid / bass driver. Dat betekent een helderder, zuiverder geluid.
GEBRACHT VOOR ACTIE
Net als het hele 3000i-assortiment, beschikt de 3030i over de unieke point-to-point bracing van Q Acoustics. Dit computerondersteunde proces biedt gerichte en precieze kastondersteuning, zodat de kast uiterst stijf is en ongewenste trillingen worden verbannen.
MOOI VAN BINNEN EN VAN BUITEN
Niet alleen heeft het hele 3000i-assortiment een geheel nieuwe esthetiek van de kast, maar het biedt ook vier eigentijdse afwerkingen: Graphite Grey, Arctic White, English Walnut of Carbon Black. Net als bij de rest van de 3000i-reeks, heeft de 3030i magnetische roosters en een aantrekkelijke chroomafwerking rond elke driver.

€ 199,50 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q 3090Ci Centerspeaker - Walnoot

Q Acoustics: Q 3090Ci Centerspeaker - Walnoot

De Q 3090Ci beschikt over een precisie driver van 100 mm en 22 mm die voor een ultieme film- en muziekervaring zorgen. De Q 3090Ci bevat dezelfde technologie als de andere speakers uit de 3000i-serie, inclusief een P2P-bracing en een gloednieuwe hoogfrequentie stuurprogramma waardoor deze Centerspeaker perfect bij de rest van de serie past.

vanaf € 179,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics Concept Vloerstandaard Hoogglans Wit

Q Acoustics Concept Vloerstandaard Hoogglans Wit

Met de Concept vloerstandaard haal je het maximale uit je Q Acoustics Concept 20 speakers. Door de speaker op luisterhoogte te plaatsen, komt het geluid onvervormd je gehoor binnen. Zo klinken films en muziek op zijn best wanneer je op de bank zit. Met deze stand hebben trillingen geen kans. De pilaar rust op een set spikes en de bovenplaat is voorzien van een absorberende gel, die trillingen van de speaker absorbeert. Op die manier hoor je alleen de zuivere klanken van de speakers en til je het geluid naar een hoger niveau.

vanaf € 150,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: 2070SI Subwoofer - Wit

Q Acoustics: 2070SI Subwoofer - Wit

Q Acoustics 2070SiAls onderdeel van de succesvolle en prijswinnende Q Acoustics 2000-serie heeft de 2070Si subwoofer een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding. De 2070Si sub beschikt over een ingebouwde Klasse-D versterker die volledig wordt aangedreven voor Digital Signal Processing, wat vrij ongebruikelijk is in deze prijs kwaliteitsklasse. In plaats van een enkele grote conus zijn er twee kleinere conussen toegepast. Een andere nieuwe feature is de 'Speaker Type' schakelaar waarmee u het kenmerkende geluid van de lage frequentierespons kunt beïnvloeden op het crossover punt.Meer diepteDe toepassing van twee kleinere conussen in plaats van één grote driver resulteert in een flinke stoot geluid dat duidelijk hoorbaar over diepte beschikt. De Q Acoustics 2070Si beschikt over twee bass drivers van 170 millimeter in diameter en een basreflexpoort aan de achterzijde. De dubbele drivers worden aangedreven door een 140 Watt versterker. De crossover frequentie is variabel en ligt tussen de 50Hz - 150kHz. Doordat de 2070Si volledig aangestuurd wordt door DSP beschikt de subwoofer over geavanceerde functionaliteiten. Zo kunt u de 2070Si optimaliseren voor gebruik met ported luidsprekers zoals de gehele Q Acoustics 2000-series of combineren met een (open)baffle luidsprekersysteem.
OntwerpDe 2070Si subwoofer beschikt over een stevige constructie die gemaakt is om trillingen tot een minimum te beperken. De meegeleverde pinnen en rubberen noppen dragen ook bij aan het reduceren van resonanties. Bovendien kunt u de subwoofer met behulp van de pinnen zo stabiel mogelijk op de ondergrond plaatsen. De behuizing van de 2070Si is niet bepaald compact en heeft een afmeting van 425 x 560 x 195 millimeter. Toch is de subwoofer eenvoudig te integreren in uw interieur. Qua afwerking kunt u kiezen tussen twee hoogglans finishes in de neutrale kleuren zwart of wit.

vanaf € 495,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Concept Center - Zwart

Q Acoustics: Concept Center - Zwart

Met de Q Acoustics Concept Center geef je acteurs een podium in je huiskamer. Je plaatst deze center speaker onder het scherm in je thuisbioscoop. Zoals alle speakers uit de Concept serie maakt deze luidspreker gebruik van de Gelcore constructie van Q Acoustics. Omdat trillingen tot een minimum worden beperkt, worden de stemmen van je favoriete acteurs helder en gedetailleerd weergegeven. Maak je home cinema opstelling compleet met deze center speaker en bekijk films met haarscherpe dialogen.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q3000FSI Luidsprekersteunen 2 stuks - Wit

Q Acoustics: Q3000FSI Luidsprekersteunen 2 stuks - Wit

De Q Acoustics 3000FSI luidsprekerstandaard is speciaal ontworpen voor de 3010i en 3020i luidsprekers. Precisie, laser-gesneden stalen constructie en akoestisch dempingsmateriaal zorgen voor kwaliteit en prestaties en complementeren de luidsprekers.

€ 179,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q3000 Cinema Pack 5.1 - Zwart

Q Acoustics: Q3000 Cinema Pack 5.1 - Zwart

Het prachtig gedetailleerde geluid levert de sfeer, natuurlijke dialoog en wanneer gewenst, de complete explosieve kracht van film soundtracks. Maar omdat dit Q Acoustic luidsprekers zijn, leveren ze niet alleen fantastisch thuisbioscoop geluid. Elk model in de nieuwe 3000 Serie is ook een uitstekende, echte hifi-luidspreker. Dus is het 3000 home cinema pack ook uw beste optie als u wilt genieten van prachtige stereomuziek.
De set bestaat uit:
4x Q Acoustics 3020
1x Q Acoustics 3090C
1x Q Acoustics 3070S

€ 1.349,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: 3020i - 2 Stuks - Walnoot

Q Acoustics: 3020i - 2 Stuks - Walnoot

Groter en dieper geluid met de Q Acoustics 3020i. De 3020i bouwt voort op het succes van zijn meermaals bekroonde voorganger. De 3020i driver units, 125 mm (5 inch) en 22 mm (0,9 inch) precisie-drivers leveren een diep en kamervullend geluid. De 3020i behoudt hetzelfde akoestisch optimale profiel, maar de kast is iets hoger en dieper gemaakt, wat een totale kabinetgrootte toename van 25% oplevert. Dit verhoogde interne volume heeft de 3020i in staat gesteld om een uitgebreide laag frequentierespons te verkrijgen, zodat meer dan ooit een kleinere behuizing in staat is een indrukwekkend en groots geluid te bieden. De 3020i luidsprekers kunnen in een kast worden gezet op flexibele voorgemonteerde rubberen voetjes, op een optionele standaard worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd met een optionele muurbeugel
Toonaangevende technologi edie een open soundstage biedt. De 3020i beschikt over P2P-versteviging (Point to Point) die de delen van de behuizing ondersteunt die moeten worden verstijfd, waardoor de nieuwe behuizing uitzonderlijk stijf is. Hiermee wordt de focus van het stereobeeld verbeterd en het geluidsbeeld meer dan ooit nauwkeurig weergegeven. Met de toevoeging van een gloednieuwe midden / bas-driver en een hoogfrequente driver eenheid met de tweeter losgekoppeld van de schotten, wordt er een drastisch verminderde interferentie behaalt en daarmee een uitzonderlijke muzikale prestatie met een kleine luidspreker.
Nieuwe low-profile kabelaansluitingen. De uitsparing voor een kabel terminal is verwijderd wat ten goede komt aan de kwaliteit van de behuizingen en dus de prestatie van de speaker. En om ervoor te zorgen dat de terminals niet te ver uitsteken, zodat ook de plaatsing van de speaker in een boekenkast geen probleem oplevert, is er een nieuwe terminal ontworpen welke minimaal uitsteekt en toch een luidsprekerkabel tot een 4mm2 kan connecten met en zonder gebruikmaking van een banaanplug.
Mooi van binnen en buiten. De modellen in het nieuwe 3000i-gamma beschikken niet alleen over een volledig nieuwe behuizingesthetica, maar zijn ook verkrijgbaar in 4 nieuwe eigentijdse afwerkingen. De nieuwe luidsprekers uit de 3000i-serie zijn verkrijgbaar in vier standaardafwerkingen: Graphite Grey (grijs), English Walnut (walnoot), Carbon Black (zwart) of Arctic White (wit). Ze zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

€ 274,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q 3090Ci Centerspeaker - Wit

Q Acoustics: Q 3090Ci Centerspeaker - Wit

De Q 3090Ci beschikt over een precisie driver van 100 mm en 22 mm die voor een ultieme film- en muziekervaring zorgen. De Q 3090Ci bevat dezelfde technologie als de andere speakers uit de 3000i-serie, inclusief een P2P-bracing en een gloednieuwe hoogfrequentie stuurprogramma waardoor deze Centerspeaker perfect bij de rest van de serie past.

vanaf € 179,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Q 3090Ci Centerspeaker - Zwart

Q Acoustics: Q 3090Ci Centerspeaker - Zwart

De Q 3090Ci beschikt over een precisie driver van 100 mm en 22 mm die voor een ultieme film- en muziekervaring zorgen. De Q 3090Ci bevat dezelfde technologie als de andere speakers uit de 3000i-serie, inclusief een P2P-bracing en een gloednieuwe hoogfrequentie stuurprogramma waardoor deze Centerspeaker perfect bij de rest van de serie past.

vanaf € 179,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3000WB (per stuk)

Q Acoustics 3000WB (per stuk)

Met de Q Acoustics 300WB hang je een speaker op de ideale luisterhoogte. Deze muurbeugel is speciaal ontworpen voor speakers uit de Q Acoustics 3000-lijn. Door het draai- en kantelbare ontwerp richt je de speakers gemakkelijk naar je luisterpositie. Op deze manier creëer je het beste geluidsresultaat. De beugel heeft dezelfde kleur en afwerking als de speaker, waardoor je hem onopvallend wegwerkt.

vanaf € 25,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: 3050i Vloerstaande speaker - 2 stuks - Walnoot

Q Acoustics: 3050i Vloerstaande speaker - 2 stuks - Walnoot

Leidende technologie en een buitengewone prestatie. De Q Acoustics 3050i luidsprekers beschikken over een reeks unieke technologieën, waaronder HPE en P2P, welke ervoor zorgen dat deze vloerstaande luidsprekers een werkelijk uitzonderlijk geluid leveren. HPE (Helmholtz Pressure Equalizer) -technologie is ontworpen om druk om te zetten in snelheid en de algehele drukgradiënt in de luidsprekerbehuizing te verlagen. Deze toepassing vermindert kastresonantie aanzienlijk. Perfecte technologie aldus voor hogere luidsprekers die de neiging kunnen hebben te resoneren op favoriete frequenties. P2P (point-to-point) -versterking in de 3000i-serie ondersteunt behuizingsdelen voor de perfecte stijfheid, waardoor de focus van het stereobeeld wordt verbeterd en het geluidsbeeld nauwkeuriger wordt weergegeven.
High frequency driver voor een uitzonderlijk geluid. De 3050i tweeters zijn ontkoppeld via een flexibel ophangsysteem. Trillingen van de woofer, die de prestaties van de tweeter kunnen belemmeren, worden geïsoleerd, waardoor de tweeter kan werken met sterk verminderde interferentie. Welk 3000i-model je ook kiest, de conus is nauwkeurig gevormd uit geïmpregneerd en gecoat papier en gecombineerd met een nieuw ontwikkelde rubberen laag met lage tolerantie. De gecoate papierconus biedt de optimale balans tussen stijfheid en zelfdemping, wat betekent dat hij kan accelereren zonder te buigen en zeer nauwkeurig kan stoppen zonder ongewenste resonanties.
Mooi van binnen en buiten. De 3050i is voorzien van een nieuwe behuizingesthetica en biedt 4 nieuwe, eigentijdse afwerkingen: Graphite Grey (grijs), English Walnut (walnoot), Carbon Black (zwart) of Arctic White (wit). Alle zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.
Low-profile speaker terminals zijn verwerkt, diep genoeg om 4mm2 banaanstekkers te accepteren, maar toch zo ondiep om plaatsing dicht tegen een wand zonder problemen mogelijk te maken, ook wanneer banaanstekkers worden gebruikt.

vanaf € 374,50 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3010i Wit (per paar)

Q Acoustics 3010i Wit (per paar)

Met de Q Acoustics 3010i vul je een slaap- of kleine huiskamer met geluid. Deze compacte boekenplank speakers hebben een frequentiebereik tot 30.000 Hertz. Hierdoor geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert. Dit betekent dat jouw luisterervaring intact blijft. Wanneer het geluid via de achtermuur terug de kamer in kaatst, stop je de meegeleverde schuimen stoppen in de basreflexpoorten. Zo zorg je ervoor dat de geluidsweergave in balans blijft en jij de muziek hoort zoals het bedoeld is. Let op: wanneer je deze speakers wilt gebruiken, heb je een versterker nodig.

€ 124,50 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics 3050i Zwart (per stuk)

Q Acoustics 3050i Zwart (per stuk)

Specificaties:

Enclosure type: 2-way reflex
Bass Unit: 2 x 165 mm ( 6.5 in))
Treble Unit: 22 mm (0.9 in)
Frequency Response (+3 dB, -6 dB): 44 Hz - 30 kHz
Nominal Impedance: 6 Ω
Minimum Impedance: 4 Ω
Sensitivity (2.83 Vrms@1 m): 91 dB
Stereo Amplifier Power: 25 - 180 W
AV Receiver (2 ch. driven): 50 - 165 W
Crossover Frequency: 2.5kHz
Effective Volume: 32.4 L (1977 cu in)
Dimensions W/H/D mm: 310 x 1020 x 310 mm (12.2 x 40.2 x 12.2 in)
Enclosure width: 200mm (7.9 in)
Weight (per speaker): 17.8 kg (39.2 lbs)

€ 374,50 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: 3020i - 2 Stuks - Grijs

Q Acoustics: 3020i - 2 Stuks - Grijs

Groter en dieper geluid met de Q Acoustics 3020i. De 3020i bouwt voort op het succes van zijn meermaals bekroonde voorganger. De 3020i driver units, 125 mm (5 inch) en 22 mm (0,9 inch) precisie-drivers leveren een diep en kamervullend geluid. De 3020i behoudt hetzelfde akoestisch optimale profiel, maar de kast is iets hoger en dieper gemaakt, wat een totale kabinetgrootte toename van 25% oplevert. Dit verhoogde interne volume heeft de 3020i in staat gesteld om een uitgebreide laag frequentierespons te verkrijgen, zodat meer dan ooit een kleinere behuizing in staat is een indrukwekkend en groots geluid te bieden. De 3020i luidsprekers kunnen in een kast worden gezet op flexibele voorgemonteerde rubberen voetjes, op een optionele standaard worden geplaatst of aan de muur worden gemonteerd met een optionele muurbeugel Toonaangevende technologi edie een open soundstage biedt. De 3020i beschikt over P2P-versteviging (Point to Point) die de delen van de behuizing ondersteunt die moeten worden verstijfd, waardoor de nieuwe behuizing uitzonderlijk stijf is. Hiermee wordt de focus van het stereobeeld verbeterd en het geluidsbeeld meer dan ooit nauwkeurig weergegeven. Met de toevoeging van een gloednieuwe midden / bas-driver en een hoogfrequente driver eenheid met de tweeter losgekoppeld van de schotten, wordt er een drastisch verminderde interferentie behaalt en daarmee een uitzonderlijke muzikale prestatie met een kleine luidspreker. Nieuwe low-profile kabelaansluitingen. De uitsparing voor een kabel terminal is verwijderd wat ten goede komt aan de kwaliteit van de behuizingen en dus de prestatie van de speaker. En om ervoor te zorgen dat de terminals niet te ver uitsteken, zodat ook de plaatsing van de speaker in een boekenkast geen probleem oplevert, is er een nieuwe terminal ontworpen welke minimaal uitsteekt en toch een luidsprekerkabel tot een 4mm2 kan connecten met en zonder gebruikmaking van een banaanplug. Mooi van binnen en buiten. De modellen in het nieuwe 3000i-gamma beschikken niet alleen over een volledig nieuwe behuizingesthetica, maar zijn ook verkrijgbaar in 4 nieuwe eigentijdse afwerkingen. De nieuwe luidsprekers uit de 3000i-serie zijn verkrijgbaar in vier standaardafwerkingen: Graphite Grey (grijs), English Walnut (walnoot), Carbon Black (zwart) of Arctic White (wit). Ze zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke driver en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

vanaf € 137,00 Meer informatie en aanbieders >