Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

sleeptime producten

~272 producten (0,05 seconden)
Sleeptime Dekbedovertrek Who is Right Cream 140x200/220cm

Sleeptime Dekbedovertrek Who is Right Cream 140x200/220cm

• Merk: Sleeptime
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Maat: 140 x 200/220 cm
• Materiaal: Microperkal
• Geschikt voor alle lengte maten
• StrijkvrijGemaakt van 100% Micropercal. Deze stof is superzacht, vochtregulerend, ademend en sterk. Het overtrek is dankzij de materiaalsoort kreukvrij en valt soepel over en om je matras heen. Je droomt gegarandeerd heerlijk weg onder dit comfortabele overtrek. Het Sleeptime dekbedovertrek is bovendien makkelijk te onderhouden. Het overtrek is uitgevoerd met een instopstrook over de gehele breedte

€ 19,95 Meer informatie en aanbieders >
Micro Touch Enkel Dekbed White - Wit

Micro Touch Enkel Dekbed White - Wit

Sleeptime Dekbed EnkelJe kruipt nog liever onder de lakens, zodra je dit heerlijk zachte dekbed in huis hebt! De dekbedden van het bekende merk Sleeptime zijn een genot om onder te slapen. Het dekbed valt soepel om je heen.

€ 48,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Luna 2-persoons (200 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Sleeptime Luna 2-persoons (200 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Je slaapt zowel in de zomer als in de koude wintermaanden heerlijk onder dit Sleeptime Pure Wild Luna dekbedovertrek! Het overtrek heeft een vrolijke kleur, maar straalt tegelijkertijd ook rust uit.
• Merk: Sleeptime Cotton
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Materiaal: 100% Katoen
• Geschikt voor alle lengte maten
• Strijkvrij
• Sluiting met druk knopen
• Chique verpaktxa0
Sleeptime dekbedovertrek Pure Wild Luna
Je slaapt zowel in de zomer als in de koude wintermaanden heerlijk onder dit Sleeptime Pure Wild Luna dekbedovertrek! Het overtrek heeft een vrolijke kleur, maar straalt tegelijkertijd ook rust uit. Het dessin van dit Sleeptime Pure Wild Luna dekbedovertrek bestaat uit bloemen en figuurtjes. De kussenslopen hebben dezelfde kleur en dessin.
Materiaal
Dit Sleeptime dekbedovertrek Sleepwell uit de lijn Pure Cotton is vervaardigd van 100% zacht katoen. Deze stof is niet alleen duurzaam, maar voelt ook lekker zacht aan. Bovendien is deze stof strijkvrij. Dit maakt dat het overtrek altijd mooi glad en zonder kreukels om je dekbed heen valt. Dit Sleeptime dekbedovertrek Reindeer Skinxa0is voorzien van een sluiting met drukknopen.
Waarom een Sleeptime Pure Cotton Dekbedovertrek?
Sleeptime Pure Cotton dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt heerlijk zacht en soepel aan, is strijkvrij en niet duur in aanschaf. Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keus uit kan maken. Sleeptime dekbedovertrekken geven je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort.xa0Uiteraard zijn de Sleeptime Pure Cotton dekbedovertrek ken voorzien van handige drukknopen. Kruip lekker onder dit mooie Sleeptime dekbedovertrek Pure Wild Luna en droom heerlijk weg.

€ 34,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime amsterdam canal multi - dekbedovertrek: lits jumeaux (240 cm)

Sleeptime amsterdam canal multi - dekbedovertrek: lits jumeaux (240 cm)

-

vanaf € 21,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Dekbedovertrek Degra Anthracite-240x200/220

Sleeptime Dekbedovertrek Degra Anthracite-240x200/220

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek dat lekker zacht en comfortabel aanvoelt? Dan is het Sleeptime Dekbedovertrek Degra het overtrek waar je naar opzoek bent.
• Merk: Sleeptime
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Materiaal: Katoen Polyester
• Geschikt voor dekbedden van 200 tot 220 cm lang
• Kreukherstellend dankzij toevoeging polyester
• Met drukknoopsluiting
• Kleur: Antraciet
xa0Sleeptime Dekbedovertrek Degraxa0Anthracite
Ben je op zoek naar een dekbedovertrek dat lekker zacht en comfortabel aanvoelt? Dan is het Sleeptime Dekbedovertrek Degra het overtrek waar je naar opzoek bent. Dit tweekleurige overtrek straalt een en al rust uit en doet het goed in elke slaapkamer.Combineer dit Sleeptime Degra dekbedovertrek simpelweg met andere kleuren en slaapkameraccessoires.
xa0Gemengd Katoen
De overtrekken van Sleeptime worden gemaakt van gemengd katoen, dit is katoen gemengd met een andere materiaalsoort. Meestal wordt polyester gebruikt voor gemengd katoen, deze keuze heeft Sleeptime ook gemaakt voor de Elegance collectie. En niet zonder reden! Want polyester heeft de vieze naam die het gekregen heeft niet verdiend.
Bij polyester denk je al snel aan een glibberige stof waar je jezelf al snel blauw onder zweet. En ja, als een overtrek voor 100% bestaat uit polyester, dan is die kans ook meer aanwezig. Maar, katoen met een deeltje polyester is juist een fijne combinatie! De stof neemt nog steeds goed vocht op en ademt goed. Dit komt door het katoen. Maar de stof is ook strijkvrij, valt mooi om je bed en de kleuren blijven langer behouden. Dít komt door het gebruikte polyester. Dus van beide materialen krijg je het beste in huis.xa0
De overtrekken zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Dit is precies de goede verhouding voor een overtrek van kwaliteit dat de voordelen van zowel katoen, als polyester optimaal benut.

€ 22,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Elegance Mari - Antraciet2 1-persoons (140 x 220 cm + 1 kussensloop) Dekbedovertrek

Sleeptime Elegance Mari - Antraciet2 1-persoons (140 x 220 cm + 1 kussensloop) Dekbedovertrek

Na een lange dag droom je lekker weg onder dit Sleeptime Mari dekbedovertrek. Het dekbedovertrek en de slopen zijn voorzien van een strepen patroon.
• Merk: Sleeptime
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Materiaal: Katoen Blended
• Geschikt voor alle lengte maten
• Strijkvrij
• Kleur: Antraciet
xa0
xa0Sleeptime Mari Dekbedovertrek
Na een lange dag droom je lekker weg onder dit Sleeptime Mari dekbedovertrek. Het dekbedovertrek en de slopen zijn voorzien van een strepen patroon. Combineer de mooie kleur van dit Sleeptime Mari dekbedovertrek simpelweg met andere slaapkameraccessoires.
Dit eenvoudig maar toch stijlvol Sleeptime Mari dekbedovertrek is niet alleen mooi, maar ook vervaardigd van duurzaam materiaal. Het is vervaardigd van gemengd katoen. Hierdoor voelt het overtrek lekker comfortabel en zacht aan op de huid. Daarnaast is het overtrek ook voorzien van drukknopen en een instopstrook over de gehele breedte.
xa0Gemengd Katoen:
Gemengd katoen wordt steeds vaker gebruikt om dekbedovertrekken van te maken. Gemengd katoen bestaat over het algemeen uit een samenstelling van katoen en polyester.xa0Van beide materialen worden de beste eigenschappen gebruikt. Het katoen zorgt er voor dat het dekbedovertrek vocht goed opneemt, ademt valt relatief soepel. De polyester zorgt er voor dat het overtrek vrijwel strijkvrij is en de kleur goed vasthoudt. Door het combineren van de materialen zijn de dekbedovertrekken relatief goedkoop.
xa0Maten:
•xa01-persoonsxa0xa0xa0xa0xa0 140 x 200/220cm + 1 kussensloopxa0xa0xa0(60 x 70 cm)
•xa02-persoons xa0 xa0 xa0200 x 200/220cm + 2 kussenslopen (60 x 70 cm)
•xa0Lits-jumeaux xa0 xa0240 x 200/220cm + 2 kussenslopen (60 x 70 cm)xa0
xa0Waarom een Sleeptime Gemengd Katoen Dekbedovertrek?
Sleeptime dekbedovertrekken zijn gemaakt van gemengd Katoen.xa0Het katoen zorgt er voor dat het dekbedovertrek vocht goed opneemt, ademt en valt relatief soepel.xa0 Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keuze uit kan maken. Sleeptime dekbedovertrekken geven je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort.xa0Uiteraard zijn de Sleeptime gemengd katoen dekbedovertrekken voorzien van handige drukknopen. Kruip lekker onder dit mooiexa0Sleeptime Mari dekbedovertrek en droom heerlijk weg.

€ 18,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Elegance Carl - Turquoise 2-persoons (200 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Sleeptime Elegance Carl - Turquoise 2-persoons (200 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Ben je toe aan een nieuw beddengoed? Verwen jezelf dan bijvoorbeeld met dit Sleeptime Dekbedovertrek Carl Turquoise heeft dankzij het streeo patroon een rustige uitstraling. Met een nieuw dessin of een andere kleur, geef je je slaapkamer makkelijk een nieuwe look.
• Merk: Sleeptime
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Materiaal: 80% katoen en 20% polyester
• Geschikt voor dekbedden van 200 tot 220 cm lang
• Kreukherstellend dankzij toevoeging polyester
• Met drukknoopsluiting
• Kleur: Turquoise
xa0Sleeptime Dekbedovertrek Carl Turquoise
Ben je toe aan een nieuw beddengoed? Verwen jezelf dan bijvoorbeeld met ditxa0Sleeptime Dekbedovertrek Carl Turquoise heeft dankzij het streep patroon een rustige uitstraling. Met een nieuw dessin of een andere kleur, geef je je slaapkamer makkelijk een nieuwe look.xa0Het beddengoed is ook geschikt voor een extra lang dekbed, dankzij de dubbele doorlopende instopstrook met een totale lengte van circa 240 cm. Inclusief bijpassende kussenslo(o)p(en) van 60 x 70 cm voor een mooi geheel!
xa0Beddengoed van gemengd katoen
De overtrekken van Sleeptime worden gemaakt van gemengd katoen, dit is katoen gemengd met een andere materiaalsoort. Meestal wordt polyester gebruikt voor gemengd katoen, deze keuze heeft Sleeptime ook gemaakt voor de Elegance collectie. En niet zonder reden!xa0 Katoen met een deeltje polyester is juist een fijne combinatie! De stof neemt nog steeds goed vocht op en ademt goed. Dit komt door het katoen. Maar de stof is ook strijkvrij, valt mooi om je bed en de kleuren blijven langer behouden. Dít komt door het gebruikte polyester. Dus van beide materialen krijg je het beste in huis.xa0
De overtrekken zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Dit is precies de goede verhouding voor een overtrek van kwaliteit dat de voordelen van zowel katoen, als polyester optimaal benut.xa0
xa0Waarom een Sleeptime Dekbedovertrek?
Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keuze uit kan maken. Sleeptime dekbedovertrekken geven je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort.xa0Uiteraard zijn de Sleeptime gemengd katoen dekbedovertrekken voorzien van handige drukknopen. Kruip lekker onder dit mooie Sleeptime Dekbedovertrekxa0Carl Turquoise en droom heerlijk weg.

€ 23,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Dekbedovertrek Light Garden - white 200x200/220cm

Sleeptime Dekbedovertrek Light Garden - white 200x200/220cm

Voor plantenliefhebbers is dit Sleeptime Light Garden-dekbedovertrek de perfecte aanwinst! De mooie print van verschillende planten in combinatie met de mooie kleuren maken dat dit overtrek er zo prachtig uitziet. Combineer dit zachte Sleeptime Light Garden-dekbedovertrek simpelweg met overige slaapkameraccessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan een plaid, sierkussens of een vloermat in dezelfde kleurstelling.Dit prachtige Sleeptime Light Garden-dekbedovertrek is gemaakt van gemengd katoen. Het voelt hierdoor zacht en soepel aan en is daarnaast ook warmteregulerend.Kenmerken:Kwaliteit: Blended KatoenZacht en soepel

€ 23,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime DBO ST ELG Caden Grey 200x220

Sleeptime DBO ST ELG Caden Grey 200x220

None

€ 29,99 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime DBO ST ELG Benny White 240x220

Sleeptime DBO ST ELG Benny White 240x220

None

€ 22,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Elegance Luchtcirculerend Dekbed - 3D Air - Enkel 240 x 200

Sleeptime Elegance Luchtcirculerend Dekbed - 3D Air - Enkel 240 x 200

Dit heerlijke warme dekbed is perfect geschikt voor de koude winternachten. Dankzij het 3D-mesh is er een optimale luchtcirculatie die een perfecte temperatuur oplevert voor je!

€ 42,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Dekbedovertrek Nature Knits Green-200x200/220

Sleeptime Dekbedovertrek Nature Knits Green-200x200/220

Op zoek naar een nieuw trendy overtrek voor een leuk prijsje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie Sleeptime Dekbedovertrek Nature Knits Green.
• Merk: Sleeptime
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Materiaal: 80% katoen en 20% polyester
• Geschikt voor dekbedden van 200 tot 220 cm lang
• Kreukherstellend dankzij toevoeging polyester
• Instopstrook: Dubbel doorlopend, met drukknoopsluiting
• Kleur: Groen
xa0Sleeptime Dekbedovertrek Nature Knits Green
Op zoek naar een nieuw trendy overtrek voor een leuk prijsje? Zoek dan niet verder en bekijk dit mooie Sleeptime Dekbedovertrek Nature Knits Green. Een prachtig overtrek die straalt in elke slaapkamer. Maak het opgemaakte bed helemaal af met bijpassende sierkussens en een mooi plaid.xa0
xa0Gemengd Katoen
De overtrekken van Sleeptime worden gemaakt van gemengd katoen, dit is katoen gemengd met een andere materiaalsoort. Meestal wordt polyester gebruikt voor gemengd katoen, deze keuze heeft Sleeptime ook gemaakt voor de Elegance collectie. En niet zonder reden! Want polyester heeft de vieze naam die het gekregen heeft niet verdiend.
Bij polyester denk je al snel aan een glibberige stof waar je jezelf al snel blauw onder zweet. En ja, als een overtrek voor 100% bestaat uit polyester, dan is die kans ook meer aanwezig. Maar, katoen met een deeltje polyester is juist een fijne combinatie! De stof neemt nog steeds goed vocht op en ademt goed. Dit komt door het katoen. Maar de stof is ook strijkvrij, valt mooi om je bed en de kleuren blijven langer behouden. Dít komt door het gebruikte polyester. Dus van beide materialen krijg je het beste in huis.xa0
De overtrekken zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Dit is precies de goede verhouding voor een overtrek van kwaliteit dat de voordelen van zowel katoen, als polyester optimaal benut.

vanaf € 19,95 Meer informatie en aanbieders >
Medical Box Pillow White

Medical Box Pillow White

Medical Box Pillow White

€ 11,67 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Dekbed Enkel 240x200 Wit

Sleeptime Dekbed Enkel 240x200 Wit

Sleeptime Dekbed EnkelJe kruipt nog liever onder de lakens, zodra je dit heerlijk zachte dekbed in huis hebt! De dekbedden van het bekende merk Sleeptime zijn een genot om onder te slapen. Het dekbed valt soepel om je heen.

€ 34,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime DBO ST ELG Gino 2 Anthracite 240x220

Sleeptime DBO ST ELG Gino 2 Anthracite 240x220

DBO ST ELG Gino 2 Anthracite 240x220

€ 19,99 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Hotel Hoeslaken Katoen White

Sleeptime Hotel Hoeslaken Katoen White

None

vanaf € 19,99 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime half down boxkussen white - 50 x 60 x 8 - wit

Sleeptime half down boxkussen white - 50 x 60 x 8 - wit

Sleeptime Half Down Boxkussen White 50 x 60 x 8

vanaf € 38,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime enkel dekbed 140x220cm

Sleeptime enkel dekbed 140x220cm

Sleeptime enkel dekbed 140x220cm

€ 25,95 Meer informatie en aanbieders >
Beauty Skin Care Kussensloop Red - Rood

Beauty Skin Care Kussensloop Red - Rood

Een goede nachtrust is van groot belang voor het welzijn. Met de Elegant Beauty Pillowcase van SleepTime ervaar je betere slaapmomenten.

vanaf € 8,99 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Beauty Skin Care - Goud Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Sleeptime Beauty Skin Care - Goud Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Dit Sleeptime Beauty Skin Care Dekbedovertrek is eenvoudig en stijlvol in één! Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij jou op bed past!
• Merk: Sleeptime Cotton
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Materiaal: 100% Silk Micropal
• Geschikt voor alle lengte maten
• Strijkvrij
• Sluiting met druk knopenxa0
Sleeptime Beauty Skin Care Dekbedovertrekxa0Gold
Dit Sleeptime Beauty Skin Care Dekbedovertrek is eenvoudig en stijlvol in één! Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij jou op bed past! Het dekbedovertrek is gemaakt vanxa0SILK Micropercal wat allemaal voordelen heeft.xa0Het overtrek is volledig antiallergeen, reguleert de talgproductie en heeft een polijstende werking. De samenstelling kalmeert een vurige huid, bestrijdt acne en andere onzuiverheden van de huid en werkt verkoelend. Je staat dankzij dit overtrek altijd weer goed uitgerust op!
Waarom een Sleeptime Dekbedovertrek?
Sleeptime dekbedovertrekken worden gemaakt van microperkal. Deze stof voelt heerlijk zacht en soepel aan, is strijkvrij en niet duur in aanschaf. Er komen ook geregeld nieuwe modellen uit van Sleeptime zodat er ook altijd wel iets tussen zit waar iedereen een keus uit kan maken. Dit Sleeptime Beauty Skin Care Dekbedovertrek geeftxa0je slaapkamer een totaal nieuwe 'Look' en natuurlijk een comfortabel slaapcomfort.

€ 29,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Dekbedovertrek Paisley - blue 200x200/220cm

Sleeptime Dekbedovertrek Paisley - blue 200x200/220cm

Je geniet onder dit sierlijke Sleeptime Paisley-dekbedovertrek iedere nacht van een welverdiende nachtrust. Het overtrek heeft een mooie kleur en een dessin met sierlijke figuurtjes. Combineer dit Sleeptime Paisley-dekbedovertrek voor het vaderland weg met andere kleuren en slaapkameraccessoires. Voor een compleet geheel kun je een leuke sprei of sierkussens op je bed leggen.Het Sleeptime Paisley-dekbedovertrek is gemaakt van gemengd katoen. Door dit materiaal voelt het overtrek lekker zacht en soepel aan en draagt het bij aan een goede nachtrust. Het overtrek is ook warmteregulerend en heel makkelijk te onderhouden. Dit dekbedovertrek is niet alleen een lust voor het oog, maar staat ook garant voor ultiem slaapcomfort.Kenmerken:Kwaliteit: Blended katoenZacht, soepel en warmteregulerend

vanaf € 19,95 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Dekbedovertrek Petty Chrone - green 240x200/220cm

Sleeptime Dekbedovertrek Petty Chrone - green 240x200/220cm

Creëer met dit Sleeptime Petty Chrone-dekbedovertrek een trendy sfeer in de slaapkamer. Een stijlvol overtrek met mooie kleuren die probleemloos te combineren zijn met andere slaapkameraccessoires. Met dit Sleeptime Petty Chrone-dekbedovertrek fleur je je slaapkamer in een handomdraai op.Door gebruik te maken van gemengd katoen is dit Sleeptime Petty Chrone-dekbedovertrek zacht, soepel en warmteregulerend. Dit draagt bij aan een goede en comfortabele nachtrust. Daarnaast is dit overtrek heel makkelijk te onderhouden en gaat het jaren mee.Kenmerken:Kwaliteit: Blended katoenZacht, soepel en warmteregulerend

€ 22,99 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Elegance Fruit Trend Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen)

Sleeptime Elegance Fruit Trend Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen)

Niet is vrolijker dan fruit op je overtrek! Dit overtrek fleurt elke kamer op!

€ 24,99 Meer informatie en aanbieders >
Sleeptime Elegance Amira - Antraciet 2-persoons (200 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Sleeptime Elegance Amira - Antraciet 2-persoons (200 x 220 cm + 2 kussenslopen) Dekbedovertrek

Dit dekbedovertrek is gemaakt van polycotton en heeft print van strepen.

vanaf € 14,99 Meer informatie en aanbieders >