Alle Stabilo producten

~385 producten (0,03 seconden)
Stabilo viltstiften pen 68 turquoise

Stabilo viltstiften pen 68 turquoise

Stabilo Pen 68 viltstiften zijn het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. De stiften hebben intense kleuren en zijn geschikt voor zowel lijnen als grote vlakken. De robuuste, drukbestendige ronde punt heeft een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis. Pen 68 viltstiften hebben een geventileerde dop en kunnen tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen. In deze handige bewaarbox vind je 20 Pen 68 viltstiften in diverse kleuren.

vanaf € 13,94
Stabilo Boss Mini Glow in the Dark Funnimals 5stuks

Stabilo Boss Mini Glow in the Dark Funnimals 5stuks

Speciale edition van de klassieke STABILO BOSS ORIGINAL in mini formaat met 5 grappige dieren karakters. Met ´Glow in the dark´ effect: lichten op in het donker! 5 fluorescerende kleuren. 2 schrijfbreedtes in één punt, 2 + 5 mm. Inkt op waterbasis. Limited edition - tijdelijk verkrijgbaar. STABILO Anti-Dry-Out technologie: kan 4 uur zonder dop zonder uit te drogen. Ideaal voor geconcentreerd werken. Coole karakters om te verzamelen en te ruilen.

vanaf € 5,69
Stabilo Fijnschrijver Point 88 15 Stuks

Stabilo Fijnschrijver Point 88 15 Stuks

Point 88 zijn fineliners met een in metaal gevatte punt voor lange levensduur. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik met linialen en sjablonen en hebben inkt op waterbasis. Een groot voordeel van deze fineliners is de lange 'cap-off time': je kunt ze rustig een paar uur zonder dop laten liggen, zonder dat ze uitdrogen. De set bestaat uit 15 Point 88 fineliners in verschillende kleuren.

vanaf € 8,91
Fijnschrijver Stabilo Point 88 20 Stuks

Fijnschrijver Stabilo Point 88 20 Stuks

Nu heb je altijd je favoriete pennen bij de hand met deze onverwoestbare pennen etui. Bevat 20 kleuren STABILO Point 88. De stijlvolle verpakking kan worden gebruikt als deskset en is handig voor onderweg, op school of thuis! Dé fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen!

vanaf € 12,29
Stabilo Boss Pastel Etui 4 Kleuren

Stabilo Boss Pastel Etui 4 Kleuren

Markeren hoeft niet altijd in felle neonkleuren... Er zijn nu ook pastelkleurige markers! Huiswerk, aantekeningen of een belangrijke afspraak in je agenda. Het kan allemaal! Met de Stabilo Boss Pastel Etui 4 Kleuren krijg je 4 te gekke...

vanaf € 4,67
Stabilo Vulpen Easy Buddy Zwart/Lime

Stabilo Vulpen Easy Buddy Zwart/Lime

De STABILO EASYbuddy, een ergonomische vulpen voor kinderen, voor het aanleren van een goed handschrift op een leuke manier. Veiligheid voorop: De STABILO EASYbuddy heeft een duurzame plastic shaft en een sterke punt met iridium schrijfpunt. Een ander handigheidje is geïntegreerd in de punt: deze wordt beschermd door een dop met vering! Lekken en druppen door een pompend effect van de dop is daarmee voorgoed verleden tijd - dé garantie voor een fantastische schrijfervaring, elke keer weer! Perfect voor links- en rechtshandigen! Onze STABILO EASYbuddy is een ergonomische vulpen, verkrijgbaar met twee verschillende punten: M voor rechtshandigen en L voor linkshandigen. Met de specifieke behoeftes van kinderen, ouders en leerkrachten in gedachten, zijn we er in geslaagd een vulpen te ontwikkelen waarmee leren schrijven een easy taak wordt!Ergonomische kindervulpenPerfect geschikt voor kinderen van 8 – 12 jaar oudDrie mooie kleuren: paars/magenta, donker blauw/licht blauw, zwart/limeVerkrijgbaar in twee puntmaten (M, L)Zeer hoge kwaliteit - zoals verwacht van STABILODrupt en lekt niet dankzij de verende dop die een pompeffect voorkomtKrast niet dankzij de iridium schrijfpuntMet blauwe vulpen inkt (één vulling bijgesloten)Doorkijkvenster voor goed zicht op het inktniveauNavulbaar met reguliere vulpenvullingen

vanaf € 10,91
Stabilo Viltstift Pen68 Lila

Stabilo Viltstift Pen68 Lila

Stabilo Pen 68 viltstiften zijn het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. De stiften hebben intense kleuren en zijn geschikt voor zowel lijnen als grote vlakken. De robuuste, drukbestendige ronde punt heeft een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis. Pen 68 viltstiften hebben een geventileerde dop en kunnen tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen. In deze handige lilakleurige bewaarbox vind je 20 Pen 68 viltstiften in diverse kleuren.

vanaf € 13,94
Stabilo Easy Original Links Neon Blauw Metallic + 1 Medium Refill

Stabilo Easy Original Links Neon Blauw Metallic + 1 Medium Refill

De EasyOriginal is een ergonomische rollerball voor kinderen die leren schrijven. De pen is perfect voor beginners en draagt bij aan een net en duidelijk handschrift. De punt is zeer makkelijk en comfortabel om mee te schrijven en werkt vanuit vrijwel elke hoek. Dankzij de constante inkttoevoer hoef je niet bang te zijn dat de pen gaat druppen of krassen. Bovendien heeft elke navulling een nieuwe punt. De gripzone in het midden van de pen is anti-slip en garandeert ontspannen schrijven.Ook de achterkant is ontworpen voor beginnende schrijvers: de shaft ligt perftect in de hand en heeft ruimte voor een naamplaatje, waarmee je de pen kan personaliseren. De dop kan op de achterkant geklikt worden, zodat je hem niet kwijt raakt. Deze neonblauwe/metallic EASYoriginal pen is speciaal ontwikkeld voor linkshandigen.Inclusief 1 medium vulling.

vanaf € 5,69
Stabilo Easy Original Rechts Neon Blauw 1 Medium Refill

Stabilo Easy Original Rechts Neon Blauw 1 Medium Refill

De EasyOriginal is een ergonomische rollerball voor kinderen die leren schrijven. De pen is perfect voor beginners en draagt bij aan een net en duidelijk handschrift. De punt is zeer makkelijk en comfortabel om mee te schrijven en werkt vanuit vrijwel elke hoek. Dankzij de constante inkttoevoer hoef je niet bang te zijn dat de pen gaat druppen of krassen. Bovendien heeft elke navulling een nieuwe punt. De gripzone in het midden van de pen is anti-slip en garandeert ontspannen schrijven.Ook de achterkant is ontworpen voor beginnende schrijvers: de shaft ligt perftect in de hand en heeft ruimte voor een naamplaatje, waarmee je de pen kan personaliseren. De dop kan op de achterkant geklikt worden, zodat je hem niet kwijt raakt. Deze neonblauwe/metallic EASYoriginal pen is speciaal ontwikkeld voor rechtshandigen.Inclusief 1 medium vulling.

vanaf € 5,69
Stabilo Point 88 Lichtblauw

Stabilo Point 88 Lichtblauw

Stabilo fijnschrijver Point 88 • De fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. • In 25 prachtige kleuren. • Soepel schrijvende fineliner. • Ideaal voor linialen en sjablonen dankzij de metaal omhulde punt. •...

vanaf € 0,67
Stabilo's move easy refill medium 3st

Stabilo's move easy refill medium 3st

Bestel Stabilo Stabilo's move easy refill medium 3st voor 4.3439 bij Massamarkt. Da's een partij voordelig!

vanaf € 2,29
Stabilo Boss original lila 10st

Stabilo Boss original lila 10st

De ongeëvenaarde designklassieker sinds 1971 staat garant voor optimale kwaliteit en schrijfcomfort. Deze navulbare tekstmarkeerstift is verkrijgbaar in 9 heldere, fluorescerende kleuren. Door de beitelvormige punt kan er gebruik gemaakt worden van 2 schrijfbreedtes: 2 en 5 mm. De STABILO BOSS ORIGINAL kan tot 4 uur zonder dop zonder uit te drogen, voor geconcentreerd werken. Houder van polypropyleen (PP). Inkt op waterbasis.

vanaf € 1,45
Stabilo EASYoriginal Graffiti groen R

Stabilo EASYoriginal Graffiti groen R

Bestel Stabilo EASYoriginal Graffiti groen R voor 7.01 EUR bij Massamarkt. Da's een partij voordelig!

vanaf € 5,80
Stabilo Easy Original Rechts Oranje +1 Medium Refill

Stabilo Easy Original Rechts Oranje +1 Medium Refill

De EasyOriginal is een ergonomische rollerball voor kinderen die leren schrijven. De pen is perfect voor beginners en draagt bij aan een net en duidelijk handschrift. De punt is zeer makkelijk en comfortabel om mee te schrijven en werkt vanuit vrijwel elke hoek. Dankzij de constante inkttoevoer hoef je niet bang te zijn dat de pen gaat druppen of krassen. Bovendien heeft elke navulling een nieuwe punt. De gripzone in het midden van de pen is anti-slip en garandeert ontspannen schrijven.Ook de achterkant is ontworpen voor beginnende schrijvers: de shaft ligt perftect in de hand en heeft ruimte voor een naamplaatje, waarmee je de pen kan personaliseren. De dop kan op de achterkant geklikt worden, zodat je hem niet kwijt raakt. Deze oranje EASYoriginal pen is speciaal ontwikkeld voor rechtshandigen.Inclusief 1 medium vulling.

vanaf € 5,69
Stabilo balpen refill blauw M 0,5mm

Stabilo balpen refill blauw M 0,5mm

Bestel Stabilo Stabilo balpen refill blauw M 0,5mm voor 3.7510 bij Massamarkt. Da's een partij voordelig!

vanaf € 1,60
Stabilo Pen 68 Mini Lamp Colorfol Ideas 12 Kleuren

Stabilo Pen 68 Mini Lamp Colorfol Ideas 12 Kleuren

Als je op zoek bent naar oneindig veel kleurmogelijkheden en de beste kwaliteit, is de STABILO Pen 68 de juiste keus. Door deze viltstift heeft STABILO zijn reputatie verworven van onovertreffelijke Duitse kwaliteit, sinds 1966. Deze viltstift verrast met zijn prestaties - kan 24 uur zonder dop zonder uit te drogen, geurloze inkt op waterbasis, hoge helderheid en kleurdichtheid van de kleuren. Verkrijgbaar in 47 fantastische kleuren, waaronder 6 neon kleuren.Kleurintensieve topkwaliteit viltstift voor dikke lijnen en grotere vlakkenHoge helderheid en kleurdichtheidRobuuste M-punt van 1 mm voor gelijkmatige inktafgifteGeurloze inkt op waterbasisKan 24 uur zonder dop zonder uit te drogenVerkrijgbaar in 47 kleuren, waarvan 6 neon kleurenAlle kleuren zijn los verkrijgbaarDe STABILO Pen 68 kan ook worden gebruikt om aquarels te maken, door de kleuren te mengen met een kwastje en wat water

vanaf € 9,95
Stabilo Point 88 Blauw

Stabilo Point 88 Blauw

De fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. In 25 prachtige kleuren. Soepel schrijvende fineliner. Ideaal voor linialen en sjablonen dankzij de metaal omhulde punt. Lange schrijfduur. Droogt niet uit, zelfs niet als de dop er enige...

vanaf € 0,70
Stabilo Pen 68 metallic etui a 6 stuks

Stabilo Pen 68 metallic etui a 6 stuks

Bestel Stabilo Pen 68 metallic etui a 6 stuks voor 10.18 EUR bij Massamarkt. Da's een partij voordelig!

vanaf € 8,41
Stabilo EASYoriginal Graffiti blauw L

Stabilo EASYoriginal Graffiti blauw L

Bestel Stabilo EASYoriginal Graffiti blauw L voor 7.01 EUR bij Massamarkt. Da's een partij voordelig!

vanaf € 5,80
Stabilo fineliner point88 pineokerdonke

Stabilo fineliner point88 pineokerdonke

Stabilo fijnschrijver Point 88 • De fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. • In 25 prachtige kleuren. • Soepel schrijvende fineliner. • Ideaal voor linialen en sjablonen dankzij de metaal omhulde punt. •...

vanaf € 0,93
Stabilo Easy Original Rechts Neon Roze + 1 Medium Refill

Stabilo Easy Original Rechts Neon Roze + 1 Medium Refill

De EasyOriginal is een ergonomische rollerball voor kinderen die leren schrijven. De pen is perfect voor beginners en draagt bij aan een net en duidelijk handschrift. De punt is zeer makkelijk en comfortabel om mee te schrijven en werkt vanuit vrijwel elke hoek. Dankzij de constante inkttoevoer hoef je niet bang te zijn dat de pen gaat druppen of krassen. Bovendien heeft elke navulling een nieuwe punt. De gripzone in het midden van de pen is anti-slip en garandeert ontspannen schrijven.Ook de achterkant is ontworpen voor beginnende schrijvers: de shaft ligt perftect in de hand en heeft ruimte voor een naamplaatje, waarmee je de pen kan personaliseren. De dop kan op de achterkant geklikt worden, zodat je hem niet kwijt raakt. Dezeneonroze/metallic EASYoriginal pen is speciaal ontwikkeld voor rechtshandigen.Inclusief 1 medium vulling.

vanaf € 6,79
Stabilo EASYoriginal Graffiti blauw R

Stabilo EASYoriginal Graffiti blauw R

Bestel Stabilo EASYoriginal Graffiti blauw R voor 7.01 EUR bij Massamarkt. Da's een partij voordelig!

vanaf € 5,80
Stabilo Fineliners Set in Etui 25 Kleuren Assorti

Stabilo Fineliners Set in Etui 25 Kleuren Assorti

Stabilo fineliners set in etui, 25 kleuren. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige uitvoering.

vanaf € 15,96
Stabilo Kleurpotloden Aquacolor Blik 12 Stuks

Stabilo Kleurpotloden Aquacolor Blik 12 Stuks

Een ware golf van kleurenSTABILO aquacolor is niet alleen verkrijgbaar in hemelsblauw en zeegroen, maar biedt ook nog eens 34 andere kleuren. Ze zijn verbluffend natuurlijk en je kunt er een echt aquarel-effect mee bereiken. Dat geeft extra kleur aan het schoolleven van toekomstige jeugdige talenten.Kleurpotloden met aquareleffect, intens, makkelijk te gebruiken, met witgelakt uiteinde.Verkrijgbaar in 36 kleuren, assorti met 12, 24 of 36 stuks.

vanaf € 4,89