Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Over Frank & Peter

Onze filosofie

Comphare is ontstaan uit creativiteit en de ambitie om een eerlijke en complete productvergelijker te maken. We hebben een vergelijker voor ogen die compleet is en 100% eerlijk.

We willen jou graag helpen het juiste product te vinden. Of dat nu het goedkoopste product, het snelst te leveren, die met de beste service en/of het product met de beste reviews is. We zullen er alles aan doen het zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken.

Wie zijn wij?

De oprichters van Comphare: Frank en Peter Heinen Wij zijn de broers Frank en Peter Heinen, wij wonen in de Achterhoek. Frank is een pure internetcreatieveling en Peter is softwarespecialist met een passie voor intelligente oplossingen.

Frank Heinen

Wie is Frank

Frank is een internetcreatieveling en -techneut. Hij is in de begindagen van het internet al fanatiek begonnen met het ontwerpen van webwinkeloplossingen.

Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, marketing, verkoop en planvorming binnen Comphare. Verder is hij verantwoordelijk voor de website zelf. Hij zorgt dat deze goed werkt, altijd online is en supersnel en gebruiksvriendelijk is.

Peter Heinen

Wie is Peter

Peter is de softwarespecialist, die prachtige dingen met code voor elkaar kan krijgen. Hij heeft er plezier in om met slimme software-oplossingen data te kunnen verwerken en tevens te verbeteren. Termen als ‘algoritmes’ en ‘machine learning’ klinken hem dan ook als muziek in de oren.