Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Alle Audioexpert.nl producten

~540 producten (0,09 seconden)
Denon: DRA-100 Receiver- Zilver / Zwart

Denon: DRA-100 Receiver- Zilver / Zwart

Denon DRA-100 digitale netwerkversterker Een volledig digitale netwerkversterker die er ook nog eens luxe uit ziet. De elegante DRA-100 is voorzien van een 2x 70W-versterker met geavanceerde AL32 Processing en uitgebreide mogelijkheden voor netwerkstreaming, naadloze weergave en natuurlijk audio met hoge resolutie. Dankzij de ingebouwde AirPlay-technologie kun je met de DRA-100 bovendien zeer eenvoudig muziek streamen vanaf Apple iDevices. Verder beschikt hij over een OLED-display, een USB-A-ingang, een coaxiale en twee optische ingangen en ondersteuning voor Spotify Connect. Digitale netwerkversterker Dynamisch bereik: 100 dB Energieverbruik: 10 W DAC Master Clock Design Hi-Fi Hi-Res Audio OLED-display AL32 Processing-technologie Afneembaar netsnoer Automatisch uitschakelen Gewicht: 4,2 kg Afmetingen (B x L x H): 28 x 30,5 x 7,1 cm AL32 Processing-technologie Luister naar je favoriete muziek met de DRA-100 versterker. Deze versterker is voorzien van de geavanceerde AL32-audioverwerkingstechnologie van Denon. AL32-audioverwerkingstechnologie levert superieure audiokwaliteit bij het afspelen van 16-, 20- en 24-bits digitale audiobestanden. De technologie biedt upscaling, digitale filtering en noise-shaping van lagere bitrates tot volledige 32-bits audio, voor een opmerkelijk hoog dynamisch bereik en een merkbaar betere resolutie bij lage volumes. Hoge resolutie en DSD De DRA-100 is speelt MP3, AAC, WMA en zelfs audiobestanden met hoge resoluties tot wel 192 kHz/24-bits (WAV, FLAC, AIFF) af, evenals DSD-bestanden van 2,8 MHz en 5,6 MHz. Dezelfde bestanden kunnen worden afgespeeld via de USB-poort aan de voorkant, waarmee je bovendien direct vanaf je iDevice muziek kunt afspelen via het hoogwaardige audiocircuit van de DRA-100. Bluetooth en Wi-Fi connectie De DRA-100 is voorzien van Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit voor draadloos streamen. Via je Wi-Fi-thuisnetwerk maak je verbinding met het internet zodat je van jouw favoriete nummers kunt genieten via muziekstreamingdiensten zoals Spotify Connect. Ook kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders. Met AirPlay kun je je favoriete nummers draadloos afspelen vanaf je iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bedien de DRA-100 eenvoudig met de Hi-Fi Remote app. De app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten.

€ 999,00 Meer informatie en aanbieders >
Marantz versterker PM8006/N1B zwart

Marantz versterker PM8006/N1B zwart

De Marantz PM8006/N1B is een volledig discrete versterker met Current Feedback, die een vermogen van 70 Watt per kanaal aan 8 Ohm. Dankzij de nieuw ontworpen elektrische volumeregeling en Marantz Musical Phono EQ-voorversterkertrap geniet u van een meeslepende luisterervaring.

€ 1.199,00 Meer informatie en aanbieders >
Marantz: HD-AMP1 DAC Stereo Versterker - Zwart

Marantz: HD-AMP1 DAC Stereo Versterker - Zwart

Deze nieuwe Marantz HD-AMP1 is een hoogwaardige versterker met een prachtige elegante, klassieke uitstraling. Maar laat u daardoor niet misleiden: de geavanceerde schakelende versterkertechniek laat een oorverdovend geluid weerklinken van 70 W bij 4 ohm, en dankzij de dubbele kristalklok en afzonderlijke DAC-postfilter met HDAM-SA2-modules van Marantz klinkt geluid dat doorgaat voor standaard, even grandioos als audio met hoge resolutie. Deze nieuwe versterker is tevens voorzien van de unieke Marantz muzikale digitale filtering (MMDF) die door middel van twee instelbare filterfuncties tegemoetkomt aan verschillende smaken en soorten muziek. Aangezien de nieuwste media verder gaan dan 44,1 kHz/16-bits resolutie standaard cd-kwaliteit heeft Marantz de digitale component ontworpen die signalen met een resolutie tot 384 kHz/32-bits alsmede DSD 2,8 MHz/5,6 MHz/11,2 MHz kunnen verwerken. De optische en digitale coaxingangen zijn gereed voor aansluiting van een tv of settopbox, en er is een USB-B-poort voor het rechtstreeks vanaf je pc of Mac streamen van muziek. iDevices kunnen ook via de USB-poort op het voorpaneel worden aangesloten. Om de kwaliteit bij aansluiting op een computer te garanderen, hebben we extra isolatie aangebracht rond de USB-B-ingang waardoor de kans dat door de computer gegenereerde hoogfrequente ruis de HD-AMP1 binnendringt, teniet wordt gedaan. Informatie over volume, ingang, resolutie enzovoort wordt weergegeven op het stijlvolle Marantz-display in de vorm van een patrijspoort. Het massief aluminium voorpaneel rust op een dubbele bodemplaat en houten zijpanelen in retrostijl. Welkom in de wereld van vervoering in compact formaat.

vanaf € 999,00 Meer informatie en aanbieders >
Dali: Fazon LCR - Zwart

Dali: Fazon LCR - Zwart

FAZON LCRHet grotere broertje van de FAZON SAT gaat door het leven als FAZON LCR, waarbij de letters LCR staan voor respectievelijk Left, Center en Right. De FAZON LCR is namelijk door zijn symmetrische opbouw uitstekend te gebruiken als surround luidspreker én als center luidspreker. De FAZON LCR is een tweeweg luidsprekersysteem dat gebruik maakt van twee met houtvezel versterkte woofers in combinatie met een ruim bemeten 28mm tweeter: dezelfde technologie als in de veelgeroemde DALI MENTOR en IKON series gebruikt wordt.Met zijn fraaie gebogen behuizing, afgewerkt in hoogglans wit of zwart gelakt aluminium en soft-touch afwerking op het frontpaneel, is de DALI FAZON LCR serie een aanwinst voor iedere huiskamer. Zoals altijd toont ware kwaliteit zich ook bij de FAZON LCR in de minutieuze aandacht voor details: zo wordt bijvoorbeeld de afneembare grille met onzichtbaar in de behuizing gemonteerde magneten op zijn plaats gehouden. Of wat te denken van de unieke wall-mount waarop de FAZON LCR luidspreker eenvoudig en zonder extra bekabeling te klikken is. Simpel en stijlvol.Frequentiebereik +/- 3dB: 78 Hz - 25.000 HzGevoeligheid (2,83V/1m.): 89 dBNominale Impedantie: 6 OhmMaximum SPl: 107 dBAanbevolen versterker vermogen (8Ohm): 15 - 120 WattCrossover Frequentie: 3.000 HzTweeter: 1 x 28 mm SoftdomeWoofer: 2 x 4,5Aanbevolen opstelling; muur*/boven of onder scherm*Afmetingen (H x B x D): 385 x 157 x 100 mmGewicht: 3,6 kgAfwerking: Zwart- en Wit Hoogglans

€ 479,00 Meer informatie en aanbieders >
Dali Opticon 1 Walnut

Dali Opticon 1 Walnut

-

vanaf € 359,00 Meer informatie en aanbieders >
Dali: Opticon 6 Vloerstaande Speaker - Zwart

Dali: Opticon 6 Vloerstaande Speaker - Zwart

De OPTICON 6 is in DALI-terminologie een 2,5-5-wegontwerp, waar respectievelijk laag/midden en lager/hoger treble verdeeld worden over twee eenheden. De twee 6,5" bas-/middenspeakers geven het geluid strak en nauwkeurig weer, en kunnen zonder probleem een grotere ruimte vullen. Tegelijk biedt de exclusieve dome/ribbon-tweeter een superieur geluidsbeeld, zonder dat het schel of scherp klinkt. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit.
De OPTICON 6 is een solide en relatief compacte vloerluidspreker met een prachtig hifi-geluid. De OPTICON 6 is geschikt voor alle muziekstijlen en films, en dankzij het compacte formaat past hij perfect in een modern interieur, zonder dat hij erg opvalt.
Dankzij het nieuwe, unieke SMC-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de OPTICON 6 een bijzonder helder, dynamisch en onvervormd geluid.
De OPTICON is de derde luidsprekerserie van DALI waarbij het nieuwe magneetmateriaal SMC (Soft Magnetic Compound) wordt gebruikt. En opnieuw heeft DALI alles op alles gezet om zijn exclusieve high-end technologieën aan te bieden in een budgetvriendelijker product.
Het DALI-team heeft een aantal economische oplossingen gevonden, heeft de behuizing met hoogwaardig vinyl bekleed in plaats van echt houtfineer en de speakers zelf laten produceren in de eigen DALI-fabriek in Azië, waar ook de populaire ZENSOR-serie gemaakt wordt. Het resultaat is en blijft daardoor meer dan overtuigend – de OPTICON is een ambitieus kwaliteitsproduct, wat betreft zowel uiterlijk als geluid!
De OPTICON-serie is ook nog eens bijzonder veelzijdig. Aan de ene kant zijn er compacte modellen, speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die te weinig ruimte hebben, maar die wel een betere finish en geluidskwaliteit willen dan de budgetmodellen uit de ZENSOR-serie. Aan het andere uiteinde van het spectrum staat de grote OPTICON 8, een massieve vloerluidspreker die zelfs de grootste kamers vult met een indrukwekkend hifi-geluid, zonder dat je genoodzaakt bent om een tweede hypotheek te nemen.
Dus of je nu een budgetoplossing zoekt of uitpakt met echte high-end kwaliteit, de OPTICON-serie heeft iets voor iedereen! Het geluid klinkt perfect, de constructie is heel overtuigend en het ontwerp is stijlvol en elegant. Je vindt altijd een OPTICON die bij jou past.
De bas-/middenspeakers van de OPTICON zijn gebaseerd op een nieuwe en eenvoudigere versie van DALI's revolutionaire en gepatenteerde 'Linear Drive'-magneetsysteem dat ontwikkeld werd voor de EPICON en later ook de basis vormde van de RUBICON-serie.
SMC is gebaseerd op geperst ijzerpoeder en heeft daardoor minder geleidend vermogen (1000 tot 10.000 keer minder dan ijzer), waardoor er geen vervorming in de spoelkern optreedt als gevolg van wervelstroom (niet-lineaire, frequentieafhankelijke en snelheidsafhankelijke afremming). Kortom, SMC heeft lineaire magnetische eigenschappen in het hele frequentiebereik en elimineert hierdoor veel van de vervorming waar traditionele magneetsystemen mee te kampen hebben. Daarnaast is het vormbaar en kan het heel nauwkeurig in iedere gewenste vorm gegoten worden.
In de eenvoudige OPTICON-versie is alleen de spreekspoel gemaakt van SMC en omgeven door een bijzonder krachtige ferrietmagneet. Wanneer je de kristalheldere weergave van stemmen en instrumenten uit OPTICON hoort, wordt pas duidelijk hoeveel vervorming andere luidsprekers produceren in het laag-/middengebied.
Naast de extreem geringe vervorming hebben de luidsprekerelementen een soepelere en 'versterkervriendelijke' impedantiecurve, zonder de dips en faseverschuivingen die concurrerende producten tot zulke grote energievreters maken. Dit betekent dat het scheidingsfilter veel beter werkt, en dat je veel meer vrijheid hebt in de keuze van de versterker. Een OPTICON-luidspreker klinkt geweldig met een heel gewone installatie, en dat wordt alleen nog maar beter bij echt goede apparatuur.
De bas-/middenspeakers zijn in principe gebaseerd op dezelfde technologie als de RUBICON. Het voorgevormde aluminiumchassis heeft een aerodynamisch ontwerp en maakt extreme membraanbewegingen mogelijk, zonder luchtcompressie. Tegelijk zorgt het speciale mengsel van houtvezel en papier voor een zeer stijve en gemakkelijk beweegbare conus zonder resonantieproblemen.
De vrije luchtbeweging en de zeer gemakkelijk bewegende conusophanging zijn twee van de pijlers van DALI's low-loss-principe, dat een prachtige detaillering en respons biedt op alle volumeniveaus en bij alle soorten muziek. Een OPTICON-luidspreker hoeft niet 'op gang te komen', zoals veel andere luidsprekers. Je muziek klinkt altijd soepel en natuurlijk, en het gewenste driedimensionale geluidsbeeld is goed te horen in de kamer, zelfs als je alleen rustige achtergrondmuziek speelt.
De stijlvolle en robuuste behuizing van de OPTICON wordt gemaakt in de Deense fabriek van DALI. Hierdoor worden de transportkosten minimaal gehouden en is maximale controle over het productieproces mogelijk. Alle wanden zijn gemaakt van MDF (Medium Density Fibre) en de speakers zijn direct vastgeschroefd in de 25 mm dikke voorkant. Dit is mogelijk dankzij geraffineerde uitfrezingen die zorgen voor een elegante verzinking, optimale stabiliteit en een maximale luchtstroom achter de speakers. Het oppervlak is bekleed met hoogwaardig vinyl in zwart essenhout, walnotenhout of matwit.
De behuizing van de OPTICON-vloermodellen is aan de binnenkant opgedeeld in afzonderlijke kamers, zodat er geen drukverschillen ontstaan tussen de speakers in dezelfde behuizing. Zo kunnen de eenheden afzonderlijk worden afgesteld, zonder dat ze elkaar beïnvloeden. Dit is ook de reden dat er meerdere basreflexpoorten in de achterkant zitten: één voor elke kamer.
Het dempingsmateriaal en de interne versteviging zitten precies daar waar ze het meeste voordeel opleveren – op alle andere plaatsen heeft de vrije luchtstroom de hoogste prioriteit gekregen. En dat geldt ook voor de plaatsing van de reflexpoorten direct achter de basspeakers. Andere fabrikanten mogen dan heel anders denken over de demping van de behuizing, DALI heeft al lang bewezen dat haar principe in de praktijk werkt en een aanvulling vormt op de overkoepelende low-loss-instelling.
Helemaal onder in de behuizing zit het exclusieve scheidingsfilter dat direct op de terminals is bevestigd om het elektrische signaalpad zo kort mogelijk te houden. Zelfs de schroefklemmen zijn van absolute topkwaliteit. Je kunt er alle denkbare kabels op aansluiten en ze zorgen voor optimaal contact zolang je de luidspreker gebruikt.

vanaf € 849,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: 2070SI Subwoofer - Wit

Q Acoustics: 2070SI Subwoofer - Wit

Q Acoustics 2070SiAls onderdeel van de succesvolle en prijswinnende Q Acoustics 2000-serie heeft de 2070Si subwoofer een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding. De 2070Si sub beschikt over een ingebouwde Klasse-D versterker die volledig wordt aangedreven voor Digital Signal Processing, wat vrij ongebruikelijk is in deze prijs kwaliteitsklasse. In plaats van een enkele grote conus zijn er twee kleinere conussen toegepast. Een andere nieuwe feature is de 'Speaker Type' schakelaar waarmee u het kenmerkende geluid van de lage frequentierespons kunt beïnvloeden op het crossover punt.Meer diepteDe toepassing van twee kleinere conussen in plaats van één grote driver resulteert in een flinke stoot geluid dat duidelijk hoorbaar over diepte beschikt. De Q Acoustics 2070Si beschikt over twee bass drivers van 170 millimeter in diameter en een basreflexpoort aan de achterzijde. De dubbele drivers worden aangedreven door een 140 Watt versterker. De crossover frequentie is variabel en ligt tussen de 50Hz - 150kHz. Doordat de 2070Si volledig aangestuurd wordt door DSP beschikt de subwoofer over geavanceerde functionaliteiten. Zo kunt u de 2070Si optimaliseren voor gebruik met ported luidsprekers zoals de gehele Q Acoustics 2000-series of combineren met een (open)baffle luidsprekersysteem.
OntwerpDe 2070Si subwoofer beschikt over een stevige constructie die gemaakt is om trillingen tot een minimum te beperken. De meegeleverde pinnen en rubberen noppen dragen ook bij aan het reduceren van resonanties. Bovendien kunt u de subwoofer met behulp van de pinnen zo stabiel mogelijk op de ondergrond plaatsen. De behuizing van de 2070Si is niet bepaald compact en heeft een afmeting van 425 x 560 x 195 millimeter. Toch is de subwoofer eenvoudig te integreren in uw interieur. Qua afwerking kunt u kiezen tussen twee hoogglans finishes in de neutrale kleuren zwart of wit.

vanaf € 495,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics: Concept Center - Zwart

Q Acoustics: Concept Center - Zwart

Met de Q Acoustics Concept Center geef je acteurs een podium in je huiskamer. Je plaatst deze center speaker onder het scherm in je thuisbioscoop. Zoals alle speakers uit de Concept serie maakt deze luidspreker gebruik van de Gelcore constructie van Q Acoustics. Omdat trillingen tot een minimum worden beperkt, worden de stemmen van je favoriete acteurs helder en gedetailleerd weergegeven. Maak je home cinema opstelling compleet met deze center speaker en bekijk films met haarscherpe dialogen.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RMB-1506 Black AV Power Amp EC

Rotel RMB-1506 Black AV Power Amp EC

-

€ 969,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RC-1590 Black UK/EC

Rotel RC-1590 Black UK/EC

-

€ 1.749,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RA-1592 - Zilver

Rotel RA-1592 - Zilver

-

€ 2.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RC-1590 Silver UK/EC

Rotel RC-1590 Silver UK/EC

-

€ 1.749,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RB-1590 Silver power Amp

Rotel RB-1590 Silver power Amp

-

€ 2.999,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RMB-1555 Black M/C Power

Rotel RMB-1555 Black M/C Power

-

€ 1.699,00 Meer informatie en aanbieders >
NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

De C275BEE is een formidabele stereo eindversterker, die je tegelijkertijd bijna bodemloze kracht en hifi-prestaties op topniveau biedt. Op deze manier heb je nagenoeg vrij spel in je luidspreker keuze, of je nu op zoek bent naar een enorme geluidsdruk of kristalheldere fijnproever-ervaringen.
Een goede eindversterker als de C275BEE zal een trouwe metgezel zijn gedurende vele jaren. Samen met een set goede luidsprekers is het eigenlijk een van de meest "future-proof" producten die je kunt kopen in het hedendaagse hi-fi universum.
De C275BEE is identiek aan het eindversterkergedeelte van de geïntegreerde C375BEE versterker, met een 2x150 Watt vermogen aan 4/8 Ohm, beide kanalen gelijktijdig uitgestuurd. Het kan ook worden gebrugd om een formidabele powerhouse te krijgen van een mono versterker met 330 Watt continu vermogen - en een dynamisch vermogen van een duizelingwekkende 1200 Watt aan 4 Ohm!
De C275BEE kan ideaal worden gecombineerd met zowel de C165BEE voorversterker als de C375BEE. Bovendien is deze geschikt als upgrade van surround versterkers en receivers. Zo kan de C275BEE bijvoorbeeld gekoppeld worden aan de pre-outs om op die manier de front luidsprekers in een surround systeem aan te sturen. Het zal in de meeste gevallen een grote verbetering in de geluidskwaliteit opleveren, vooral als je muziek in stereo wilt afspelen.
De C275BEE is ook een geweldige upgrade voor een Sonos-systeem als je meer vermogen en een hogere geluidskwaliteit wilt hebben dan Sonos\ eigen CONNECT:AMP versterker kan leveren. Je kunt in plaats daarvan kiezen voor de passieve CONNECT ZonePlayer en deze aansluiten op de C275BEE. Op deze manier krijg je prestaties die gemakkelijk kunnen concurreren met een traditionele stereo-installatie in de echt zware klasse.
De C275BEE heeft een automatische aan/uit regeling, zodat je niet elke dag hoeft na te denken over de werking of energieverlies. En je kunt ook handig de versterker uit het gezicht plaatsen, bijvoorbeeld achter een deur in je hifi-meubel. *
De NAD C275BEE verkrijgbaar in grafiet afwerking.
Als het gaat om geluidskwaliteit, kun je in principe niet te veel vermogen hebben. Hierbij gaat het niet alleen om het volume, maar ook over de mogelijkheid om zuiver te spelen zonder hoorbare vervorming. Wanneer aan een versterker meer vermogen wordt gevraagd dan het kan leveren, kan het maar met één ding reageren: vervorming!
De hoge geluidskwaliteit van de C275BEE begint met de enorme voeding, die in dit geval is uitgerust met een zeer krachtige Holmgren ringkern transformator. Samen met de PowerDrive technologie geeft je dit een extreem hoge voedingsstroom sectie, die moeiteloos zelfs notoir "moeilijke" luidsprekers aan kan sturen tot een niveau dat de zekeringen zou laten springen bij de meeste concurrenten.
De C275BEE is perfect geschikt voor bi-amping van je luidsprekers. Door het gebruik van een optionele eindversterker kun je de bass/midrange en treble (hoog) apart versterken, waarmee je een hoorbare zuiverder geluid krijgt uit het systeem. Als je simpelweg niet voldoende vermogen kunt krijgen, kun je als alternatief kiezen voor het overbruggen van de C275BEE tot 330 Watt in mono - met een dynamisch vermogen van 1200 Watt aan 4 Ohm! Met een vergelijkbaar geconfigureerde C375BEE - of een extra C275BEE - heb je voldoende vermogen om de zwaarste en moeilijkste luidspreker naar oorverdovende niveaus te voeren, let wel - in kristalheldere hifi-kwaliteit.
Merk op dat de C275BEE versterker alleen verkrijgbaar is in de klassieke grafiet afwerking van NAD. Heb je plannen om te overbruggen of bi-ampen, kies dan de C375BEE in dezelfde afwerking om de twee apparaten visueel met elkaar overeen te laten komen.
De exclusieve BEE initialen geven aan dat NAD's legendarische hoofdontwerper Bjorn Erik Edvardsen een sterk stempel heeft gezet op de C275BEE. Dit geldt bijvoorbeeld voor de BEE Clamp, die de stabiliteit in moeilijke ladingen en het gepatenteerde feedback/feedforward circuit verbetert om vervorming te voorkomen ('Distortion Canceling Circuit').
Een echt leuke feature is de mogelijkheid om de gevoeligheid van de lijningang aan te passen. Met behulp van een eenvoudige knop kun je het niveau verzwakken, zodat het totale volume nooit een bepaald maximum overschrijdt. Dit kan vooral handig zijn in een bi-amping setup, maar ook als installatie-oplossingen op andere plaatsen waar je normaal gesproken de luidsprekers wilt beschermen tegen overbelasting.
De reden dat de NAD-Watts iets heel anders is dan de gebruikelijke Watts zit vooral in de enorme voeding. Een oversized Holmgren-ringkern transformator en NAD's unieke PowerDrive technologie zorgen dat de C275BEE veel luider klinkt dan het nominale vermogen suggereert.
Simpel gezegd zorgt PowerDrive ervoor dat de versterker en de voeding continu worden aangepast aan de elektrische belasting van de aangesloten luidsprekers, en de relatie tussen stroom en spanning voortdurend geoptimaliseerd wordt. Bijna op dezelfde manier als bij een auto, waar je de versnelling verandert naargelang de snelheid omhoog of omlaag gaat. PowerDrive geeft gevoeligheid en realisme aan dynamische uitbarstingen van de muziek. En met een maximaal vermogen van meer dan 50 ampère moeten het vrij extreme omstandigheden zijn, wil de C275BEE adem tekort komen.
Soft Clipping is een andere unieke finesse van NAD. Wanneer een versterker buiten haar vermogens-gerelateerde vaardigheden geduwd wordt, ontstaat er vervorming en ander geluid dat je luidsprekers kan beschadigen, niet in het minst de hoge tonen. Wanneer je op een NAD versterker tot het uiterste gaat, schakelt het Soft Clipping circuit in en ontspant de vervorming, waardoor het zachter werkt op zowel je oren als de luidsprekers. Daarom klinkt een NAD beter bij zeer hoge geluidsniveaus, en tegelijkertijd wordt het risico verminderd dat je nieuwe tweeters nodig hebt voor het volgende feestje!

€ 1.299,00 Meer informatie en aanbieders >
Q Acoustics Concept Vloerstandaard Hoogglans Wit

Q Acoustics Concept Vloerstandaard Hoogglans Wit

Met de Concept vloerstandaard haal je het maximale uit je Q Acoustics Concept 20 speakers. Door de speaker op luisterhoogte te plaatsen, komt het geluid onvervormd je gehoor binnen. Zo klinken films en muziek op zijn best wanneer je op de bank zit. Met deze stand hebben trillingen geen kans. De pilaar rust op een set spikes en de bovenplaat is voorzien van een absorberende gel, die trillingen van de speaker absorbeert. Op die manier hoor je alleen de zuivere klanken van de speakers en til je het geluid naar een hoger niveau.

vanaf € 150,00 Meer informatie en aanbieders >
AudioQuest Cinnamon Optilink 0,75 meter

AudioQuest Cinnamon Optilink 0,75 meter

De AudioQuest Cinnamon Optilink is een optische kabel en heeft hoogwaardige polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zuiver mogelijk doorgegeven en heb je geen last van storing. De kabel heeft een gevlochten zwart/rode mantel voor optimale stevigheid. AudioQuest levert weer een topkabel af met de Cinnamon Optilink. Deze uitvoering is 0,75 meter lang.

€ 69,00 Meer informatie en aanbieders >
Cambridge Audio TV2 Zwart

Cambridge Audio TV2 Zwart

Je geniet van een levensecht filmgeluid met de Cambridge Audio TV2. Door 2 drivers en een woofer wordt je kamer gevuld met heldere tonen en een zware bas. Zo geniet je van de subtielste effecten en meeslepende actiescènes. De TV2 past met zijn strakke en neutrale uiterlijk onder elke moderne televisie. Je sluit de soundbase eenvoudig aan met 1 kabel en bedient hem vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening. De Cambridge Audio TV2 Soundbar verbinden met je tv Gebruik de meegeleverde optische kabel om je soundbar met je televisie te verbinden.

€ 299,00 Meer informatie en aanbieders >
NAD: C558 Platenspeler - Zwart

NAD: C558 Platenspeler - Zwart

De C558 is een serieuze hifi-draaitafel met een eenvoudig, betrouwbaar en bewezen ontwerp. Hij bevat alleen de allerbeste componenten en wordt speelklaar geleverd met een Ortofon OM10-element.xa0
De C558 is een ultrasolide en serieuze hifi-draaitafel die je geliefde vinylcollectie laat schitteren. NAD heeft zich – zoals vanouds – volledig gericht op de allerbeste geluidskwaliteit. En dus heeft het gekozen voor een eenvoudige en beproefde techniek, met louter componenten die van topkwaliteit zijn.
De C558 heeft snaaraandrijving, een superstabiele motor en voeding, en wordt handmatig bediend. Kortom, een klassieke constructie die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.
De C558 Carbon wordt geleverd met een Ortofon OM10 Moving Magnet-element dat in de fabriek speelklaar is gemaakt. Als de naald versleten is, koop je gewoon een vervangingsnaald: heel snel, goedkoop en simpel! En als je wilt, kun je natuurlijk ook een ander element kiezen. De massa van de arm past bijvoorbeeld perfect bij een MC-element uit de Ortofon Quintet-serie – een uitstekende keuze als je echt voor de allerbeste kwaliteit gaat.
De C558 is een echte kwaliteitsdraaitafel met serieuze technische oplossingen. Hij heeft een extra lange, 9"-toonarm voor betere geometrie tijdens het afspelen en minder vervorming. De massieve MDF-plint en het draaiplateau van glas gaan trillingen tegen. En dat geldt ook voor de mooie, zware stofkap die voorzien is van frictiescharnieren – zodat je hem in elke gewenste positie kunt zetten.
De supernauwkeurige aandrijving is losgekoppeld van het chassis, zodat je geen last hebt van trillingen. En de voeding is effectief geïsoleerd van schommelingen in het lichtnet, zodat je extra zuivere voeding krijgt en dus een ultrastabiele rotatie. De middenspindel is gemaakt van gehard staal en rust om een kogellager van messing. Zo krijgt het draaiplateau een maximale stabiliteit en nauwkeurige rotatie.
Je kunt hem aansluiten op je versterker via de vergulde phonocontacten met aardeschroef, zodat je de bijgeleverde signaalkabel kunt vervangen door een beter model. Omdat het geluidssignaal van een pick-up erg zwak is, is het ook heel gevoelig voor ruis en storingen. Het is daarom belangrijk om het goed te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede kabel die speciaal hiervoor is ontworpen, zoals een kabel van AudioQuest.
Exclusieve 9"-toonarm
Arm geschikt voor MM- en MC-elementen
Massieve MDF-plint en mooi draaiplateau van glas
Wordt speelklaar geleverd met stofkap en Ortofon OM10-element*
Vergulde RCA-aansluitingen voor signaalkabel naar keuze (inclusief standaardkabel)xa0

vanaf € 599,00 Meer informatie en aanbieders >
Cambridge Audio: AZUR 851A Versterker- Zilver

Cambridge Audio: AZUR 851A Versterker- Zilver

Het vlaggeschip geïntegreerde klasse XD versterker is de Cambridge Audio Azur 851A. Letterlijk een klasse op zich is de klasse XD schakeling van de 851A versterker. Die koppelt fors vermogen aan finesse en verbazingwekkend lage vervorming. De spectaculaire muzikale detaillering en timing dankt de 851A aanxa0de klasse XD technologie van de laatste generatie. Net als alle Cambridge audio producten speelt de 851 A in opxa0de drie kernwaarden van Cambridge Audio: overrompelende prestatie, optimaal gebruiksgemak en ongelooflijke waarde voorxa0jouw geld. In staat omxa0je koude rillingen te bezorgen met 120 watt puur versterkervermogen met gescheiden hoogwaardige ringkern voedingstransformatoren voor dexa0voor- en eindversterker. Maar kracht is niets zonder beheersbaarheid en de 851A voorziet in een nieuw ontwikkelde geheel gebalanceerde silicon gate volumeregeling. Dat realiseert precieze volume-instelling bij elk niveau, gekoppeld aan exact behoud van balansinstelling.Maximale inzetbaar dankzij twee typen connectoren. Het gangbare cinch type en symmetrische XLR inputs voor aansluiting op hi-end muziekbronnen, zoals de Cambridge Audio 851C overbemonsterende DAC/CD-speler. En over veelzijdige inzetbaarheid gesproken. Veel high-end versterkers blinken uit in de een of andere eigenschap, maar de 851Axa0biedt de perfecte combinatie van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. Hij is ontworpen om jouw luisterplezier naar een hoger niveau te tillen.

vanaf € 1.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Cambridge Audio: Azur 851W Eindversterker - Zwart

Cambridge Audio: Azur 851W Eindversterker - Zwart

Vlaggeschip Eindversterker
De 851W is de vlaggenschip eindversterker van Cambridge Audio, met een enorme kracht en ongelooflijk lage vervorming. Hij is perfect afgestemd op de 851E voorversterker en 851N netwerk speler. U zult uw favoriete muziek af kunnen spelen in een kwaliteit die u nooit eerder gehoord heeft.
Uitgangsvermogen - stereo / mono: 200 W per kanaal in 8 Ohm 350 W per kanaal in 4 ohm
Uitgangsvermogen - overbrugde mono: 500W 8 ohm 800W 4 Ohm
THD (ongewogen):
Frequentiebereik: 5 Hz - 80kHz
S / N-verhouding (ref 1W / 8 Ohn):> 90dB (ongewogen)
Gevoeligheid - stereo of mono: 1.5V rms ongebalanceerd 1.5 + 1.5V rms gebalanceerd
Gevoeligheid - mono overbrugd: 0.775V rms onevenwichtige 0.775V + 0.775V rms gebalanceerd
Input impedantie: Evenwichtige ingang 38 kOhm ongebalanceerde ingang 68 kOhm
Eindversterker demping factor> 110 bij 1 kHz
Max. stroomverbruik: 2400W
Standby-verbruik: standby
Afmetingen (HxBxD): 148 x 430 x 365mm (5,8 x 16,9 x 14,4 ")
Gewicht: 19.1kg (42.2lbs)

vanaf € 1.699,00 Meer informatie en aanbieders >
Bowers & Wilkins CCM Cinema 7

Bowers & Wilkins CCM Cinema 7

-

€ 550,00 Meer informatie en aanbieders >
Bowers & Wilkins CCM663SR

Bowers & Wilkins CCM663SR

-

€ 475,00 Meer informatie en aanbieders >
Bowers & Wilkins DS3 Black

Bowers & Wilkins DS3 Black

-

€ 400,00 Meer informatie en aanbieders >