Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

audioexpert.nl producten

~723 producten (0,07 seconden)
Dali: Fazon LCR - Zwart

Dali: Fazon LCR - Zwart

FAZON LCRHet grotere broertje van de FAZON SAT gaat door het leven als FAZON LCR, waarbij de letters LCR staan voor respectievelijk Left, Center en Right. De FAZON LCR is namelijk door zijn symmetrische opbouw uitstekend te gebruiken als surround luidspreker én als center luidspreker. De FAZON LCR is een tweeweg luidsprekersysteem dat gebruik maakt van twee met houtvezel versterkte woofers in combinatie met een ruim bemeten 28mm tweeter: dezelfde technologie als in de veelgeroemde DALI MENTOR en IKON series gebruikt wordt.Met zijn fraaie gebogen behuizing, afgewerkt in hoogglans wit of zwart gelakt aluminium en soft-touch afwerking op het frontpaneel, is de DALI FAZON LCR serie een aanwinst voor iedere huiskamer. Zoals altijd toont ware kwaliteit zich ook bij de FAZON LCR in de minutieuze aandacht voor details: zo wordt bijvoorbeeld de afneembare grille met onzichtbaar in de behuizing gemonteerde magneten op zijn plaats gehouden. Of wat te denken van de unieke wall-mount waarop de FAZON LCR luidspreker eenvoudig en zonder extra bekabeling te klikken is. Simpel en stijlvol.Frequentiebereik +/- 3dB: 78 Hz - 25.000 HzGevoeligheid (2,83V/1m.): 89 dBNominale Impedantie: 6 OhmMaximum SPl: 107 dBAanbevolen versterker vermogen (8Ohm): 15 - 120 WattCrossover Frequentie: 3.000 HzTweeter: 1 x 28 mm SoftdomeWoofer: 2 x 4,5Aanbevolen opstelling; muur*/boven of onder scherm*Afmetingen (H x B x D): 385 x 157 x 100 mmGewicht: 3,6 kgAfwerking: Zwart- en Wit Hoogglans

€ 479,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RMB-1506 Black AV Power Amp EC

Rotel RMB-1506 Black AV Power Amp EC

-

€ 969,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RC-1590 Black UK/EC

Rotel RC-1590 Black UK/EC

-

€ 1.749,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RA-1592 - Zilver

Rotel RA-1592 - Zilver

-

€ 2.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RC-1590 Silver UK/EC

Rotel RC-1590 Silver UK/EC

-

€ 1.749,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RB-1590 Silver power Amp

Rotel RB-1590 Silver power Amp

-

€ 2.999,00 Meer informatie en aanbieders >
Rotel RMB-1555 Black M/C Power

Rotel RMB-1555 Black M/C Power

-

€ 1.699,00 Meer informatie en aanbieders >
NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

NAD: C275BEE Eindversterker - Zwart

De C275BEE is een formidabele stereo eindversterker, die je tegelijkertijd bijna bodemloze kracht en hifi-prestaties op topniveau biedt. Op deze manier heb je nagenoeg vrij spel in je luidspreker keuze, of je nu op zoek bent naar een enorme geluidsdruk of kristalheldere fijnproever-ervaringen.
Een goede eindversterker als de C275BEE zal een trouwe metgezel zijn gedurende vele jaren. Samen met een set goede luidsprekers is het eigenlijk een van de meest "future-proof" producten die je kunt kopen in het hedendaagse hi-fi universum.
De C275BEE is identiek aan het eindversterkergedeelte van de geïntegreerde C375BEE versterker, met een 2x150 Watt vermogen aan 4/8 Ohm, beide kanalen gelijktijdig uitgestuurd. Het kan ook worden gebrugd om een formidabele powerhouse te krijgen van een mono versterker met 330 Watt continu vermogen - en een dynamisch vermogen van een duizelingwekkende 1200 Watt aan 4 Ohm!
De C275BEE kan ideaal worden gecombineerd met zowel de C165BEE voorversterker als de C375BEE. Bovendien is deze geschikt als upgrade van surround versterkers en receivers. Zo kan de C275BEE bijvoorbeeld gekoppeld worden aan de pre-outs om op die manier de front luidsprekers in een surround systeem aan te sturen. Het zal in de meeste gevallen een grote verbetering in de geluidskwaliteit opleveren, vooral als je muziek in stereo wilt afspelen.
De C275BEE is ook een geweldige upgrade voor een Sonos-systeem als je meer vermogen en een hogere geluidskwaliteit wilt hebben dan Sonos\ eigen CONNECT:AMP versterker kan leveren. Je kunt in plaats daarvan kiezen voor de passieve CONNECT ZonePlayer en deze aansluiten op de C275BEE. Op deze manier krijg je prestaties die gemakkelijk kunnen concurreren met een traditionele stereo-installatie in de echt zware klasse.
De C275BEE heeft een automatische aan/uit regeling, zodat je niet elke dag hoeft na te denken over de werking of energieverlies. En je kunt ook handig de versterker uit het gezicht plaatsen, bijvoorbeeld achter een deur in je hifi-meubel. *
De NAD C275BEE verkrijgbaar in grafiet afwerking.
Als het gaat om geluidskwaliteit, kun je in principe niet te veel vermogen hebben. Hierbij gaat het niet alleen om het volume, maar ook over de mogelijkheid om zuiver te spelen zonder hoorbare vervorming. Wanneer aan een versterker meer vermogen wordt gevraagd dan het kan leveren, kan het maar met één ding reageren: vervorming!
De hoge geluidskwaliteit van de C275BEE begint met de enorme voeding, die in dit geval is uitgerust met een zeer krachtige Holmgren ringkern transformator. Samen met de PowerDrive technologie geeft je dit een extreem hoge voedingsstroom sectie, die moeiteloos zelfs notoir "moeilijke" luidsprekers aan kan sturen tot een niveau dat de zekeringen zou laten springen bij de meeste concurrenten.
De C275BEE is perfect geschikt voor bi-amping van je luidsprekers. Door het gebruik van een optionele eindversterker kun je de bass/midrange en treble (hoog) apart versterken, waarmee je een hoorbare zuiverder geluid krijgt uit het systeem. Als je simpelweg niet voldoende vermogen kunt krijgen, kun je als alternatief kiezen voor het overbruggen van de C275BEE tot 330 Watt in mono - met een dynamisch vermogen van 1200 Watt aan 4 Ohm! Met een vergelijkbaar geconfigureerde C375BEE - of een extra C275BEE - heb je voldoende vermogen om de zwaarste en moeilijkste luidspreker naar oorverdovende niveaus te voeren, let wel - in kristalheldere hifi-kwaliteit.
Merk op dat de C275BEE versterker alleen verkrijgbaar is in de klassieke grafiet afwerking van NAD. Heb je plannen om te overbruggen of bi-ampen, kies dan de C375BEE in dezelfde afwerking om de twee apparaten visueel met elkaar overeen te laten komen.
De exclusieve BEE initialen geven aan dat NAD's legendarische hoofdontwerper Bjorn Erik Edvardsen een sterk stempel heeft gezet op de C275BEE. Dit geldt bijvoorbeeld voor de BEE Clamp, die de stabiliteit in moeilijke ladingen en het gepatenteerde feedback/feedforward circuit verbetert om vervorming te voorkomen ('Distortion Canceling Circuit').
Een echt leuke feature is de mogelijkheid om de gevoeligheid van de lijningang aan te passen. Met behulp van een eenvoudige knop kun je het niveau verzwakken, zodat het totale volume nooit een bepaald maximum overschrijdt. Dit kan vooral handig zijn in een bi-amping setup, maar ook als installatie-oplossingen op andere plaatsen waar je normaal gesproken de luidsprekers wilt beschermen tegen overbelasting.
De reden dat de NAD-Watts iets heel anders is dan de gebruikelijke Watts zit vooral in de enorme voeding. Een oversized Holmgren-ringkern transformator en NAD's unieke PowerDrive technologie zorgen dat de C275BEE veel luider klinkt dan het nominale vermogen suggereert.
Simpel gezegd zorgt PowerDrive ervoor dat de versterker en de voeding continu worden aangepast aan de elektrische belasting van de aangesloten luidsprekers, en de relatie tussen stroom en spanning voortdurend geoptimaliseerd wordt. Bijna op dezelfde manier als bij een auto, waar je de versnelling verandert naargelang de snelheid omhoog of omlaag gaat. PowerDrive geeft gevoeligheid en realisme aan dynamische uitbarstingen van de muziek. En met een maximaal vermogen van meer dan 50 ampère moeten het vrij extreme omstandigheden zijn, wil de C275BEE adem tekort komen.
Soft Clipping is een andere unieke finesse van NAD. Wanneer een versterker buiten haar vermogens-gerelateerde vaardigheden geduwd wordt, ontstaat er vervorming en ander geluid dat je luidsprekers kan beschadigen, niet in het minst de hoge tonen. Wanneer je op een NAD versterker tot het uiterste gaat, schakelt het Soft Clipping circuit in en ontspant de vervorming, waardoor het zachter werkt op zowel je oren als de luidsprekers. Daarom klinkt een NAD beter bij zeer hoge geluidsniveaus, en tegelijkertijd wordt het risico verminderd dat je nieuwe tweeters nodig hebt voor het volgende feestje!

€ 1.299,00 Meer informatie en aanbieders >
AudioQuest Cinnamon Optilink 0,75 meter

AudioQuest Cinnamon Optilink 0,75 meter

De AudioQuest Cinnamon Optilink is een optische kabel en heeft hoogwaardige polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zuiver mogelijk doorgegeven en heb je geen last van storing. De kabel heeft een gevlochten zwart/rode mantel voor optimale stevigheid. AudioQuest levert weer een topkabel af met de Cinnamon Optilink. Deze uitvoering is 0,75 meter lang.

€ 69,00 Meer informatie en aanbieders >
NAD: C558 Platenspeler - Zwart

NAD: C558 Platenspeler - Zwart

De C558 is een serieuze hifi-draaitafel met een eenvoudig, betrouwbaar en bewezen ontwerp. Hij bevat alleen de allerbeste componenten en wordt speelklaar geleverd met een Ortofon OM10-element.xa0
De C558 is een ultrasolide en serieuze hifi-draaitafel die je geliefde vinylcollectie laat schitteren. NAD heeft zich – zoals vanouds – volledig gericht op de allerbeste geluidskwaliteit. En dus heeft het gekozen voor een eenvoudige en beproefde techniek, met louter componenten die van topkwaliteit zijn.
De C558 heeft snaaraandrijving, een superstabiele motor en voeding, en wordt handmatig bediend. Kortom, een klassieke constructie die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.
De C558 Carbon wordt geleverd met een Ortofon OM10 Moving Magnet-element dat in de fabriek speelklaar is gemaakt. Als de naald versleten is, koop je gewoon een vervangingsnaald: heel snel, goedkoop en simpel! En als je wilt, kun je natuurlijk ook een ander element kiezen. De massa van de arm past bijvoorbeeld perfect bij een MC-element uit de Ortofon Quintet-serie – een uitstekende keuze als je echt voor de allerbeste kwaliteit gaat.
De C558 is een echte kwaliteitsdraaitafel met serieuze technische oplossingen. Hij heeft een extra lange, 9"-toonarm voor betere geometrie tijdens het afspelen en minder vervorming. De massieve MDF-plint en het draaiplateau van glas gaan trillingen tegen. En dat geldt ook voor de mooie, zware stofkap die voorzien is van frictiescharnieren – zodat je hem in elke gewenste positie kunt zetten.
De supernauwkeurige aandrijving is losgekoppeld van het chassis, zodat je geen last hebt van trillingen. En de voeding is effectief geïsoleerd van schommelingen in het lichtnet, zodat je extra zuivere voeding krijgt en dus een ultrastabiele rotatie. De middenspindel is gemaakt van gehard staal en rust om een kogellager van messing. Zo krijgt het draaiplateau een maximale stabiliteit en nauwkeurige rotatie.
Je kunt hem aansluiten op je versterker via de vergulde phonocontacten met aardeschroef, zodat je de bijgeleverde signaalkabel kunt vervangen door een beter model. Omdat het geluidssignaal van een pick-up erg zwak is, is het ook heel gevoelig voor ruis en storingen. Het is daarom belangrijk om het goed te isoleren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede kabel die speciaal hiervoor is ontworpen, zoals een kabel van AudioQuest.
Exclusieve 9"-toonarm
Arm geschikt voor MM- en MC-elementen
Massieve MDF-plint en mooi draaiplateau van glas
Wordt speelklaar geleverd met stofkap en Ortofon OM10-element*
Vergulde RCA-aansluitingen voor signaalkabel naar keuze (inclusief standaardkabel)xa0

vanaf € 599,00 Meer informatie en aanbieders >
Cambridge Audio: AZUR 851A Versterker- Zilver

Cambridge Audio: AZUR 851A Versterker- Zilver

Het vlaggeschip geïntegreerde klasse XD versterker is de Cambridge Audio Azur 851A. Letterlijk een klasse op zich is de klasse XD schakeling van de 851A versterker. Die koppelt fors vermogen aan finesse en verbazingwekkend lage vervorming. De spectaculaire muzikale detaillering en timing dankt de 851A aanxa0de klasse XD technologie van de laatste generatie. Net als alle Cambridge audio producten speelt de 851 A in opxa0de drie kernwaarden van Cambridge Audio: overrompelende prestatie, optimaal gebruiksgemak en ongelooflijke waarde voorxa0jouw geld. In staat omxa0je koude rillingen te bezorgen met 120 watt puur versterkervermogen met gescheiden hoogwaardige ringkern voedingstransformatoren voor dexa0voor- en eindversterker. Maar kracht is niets zonder beheersbaarheid en de 851A voorziet in een nieuw ontwikkelde geheel gebalanceerde silicon gate volumeregeling. Dat realiseert precieze volume-instelling bij elk niveau, gekoppeld aan exact behoud van balansinstelling.Maximale inzetbaar dankzij twee typen connectoren. Het gangbare cinch type en symmetrische XLR inputs voor aansluiting op hi-end muziekbronnen, zoals de Cambridge Audio 851C overbemonsterende DAC/CD-speler. En over veelzijdige inzetbaarheid gesproken. Veel high-end versterkers blinken uit in de een of andere eigenschap, maar de 851Axa0biedt de perfecte combinatie van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. Hij is ontworpen om jouw luisterplezier naar een hoger niveau te tillen.

vanaf € 1.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Cambridge Audio: Azur 851W Eindversterker - Zwart

Cambridge Audio: Azur 851W Eindversterker - Zwart

Vlaggeschip Eindversterker
De 851W is de vlaggenschip eindversterker van Cambridge Audio, met een enorme kracht en ongelooflijk lage vervorming. Hij is perfect afgestemd op de 851E voorversterker en 851N netwerk speler. U zult uw favoriete muziek af kunnen spelen in een kwaliteit die u nooit eerder gehoord heeft.
Uitgangsvermogen - stereo / mono: 200 W per kanaal in 8 Ohm 350 W per kanaal in 4 ohm
Uitgangsvermogen - overbrugde mono: 500W 8 ohm 800W 4 Ohm
THD (ongewogen):
Frequentiebereik: 5 Hz - 80kHz
S / N-verhouding (ref 1W / 8 Ohn):> 90dB (ongewogen)
Gevoeligheid - stereo of mono: 1.5V rms ongebalanceerd 1.5 + 1.5V rms gebalanceerd
Gevoeligheid - mono overbrugd: 0.775V rms onevenwichtige 0.775V + 0.775V rms gebalanceerd
Input impedantie: Evenwichtige ingang 38 kOhm ongebalanceerde ingang 68 kOhm
Eindversterker demping factor> 110 bij 1 kHz
Max. stroomverbruik: 2400W
Standby-verbruik: standby
Afmetingen (HxBxD): 148 x 430 x 365mm (5,8 x 16,9 x 14,4 ")
Gewicht: 19.1kg (42.2lbs)

vanaf € 1.699,00 Meer informatie en aanbieders >
Bowers & Wilkins DS3 Black

Bowers & Wilkins DS3 Black

-

€ 400,00 Meer informatie en aanbieders >
Bowers & Wilkins ASW610XP - Wit

Bowers & Wilkins ASW610XP - Wit

-

€ 1.099,00 Meer informatie en aanbieders >
Piega TMicro 60 AMT Black Anodized

Piega TMicro 60 AMT Black Anodized

De Piega TMicro 60 AMT is een ranke drieweg vloerstaande zuilspeaker met een stijlvolle aluminium behuizing en Air Motion Transformer (AMT) ribbon tweeter en drie 120mm MDS low mid-range drivers, waardoor de speaker een vol en harmonieus geluid produceert.

€ 1.090,00 Meer informatie en aanbieders >
Piega TMicro Center AMT White Varnished

Piega TMicro Center AMT White Varnished

De Piega TMicro Center AMT is een tweeweg center speaker die een perfecte aanvulling vormt op uw home cinema systeem. Ondanks zijn kleine aluminium behuizing beschikt de TMicro Center AMT over twee MDS low mid-range drivers en een Air Motion Transformer (AMT) tweeter voor een grootste geluidskwaliteit.

€ 599,00 Meer informatie en aanbieders >
Ortofon 2M Red Verso element moving magnet/ mm

Ortofon 2M Red Verso element moving magnet/ mm

Ortofon 2M RedDe nieuwe elementen van de 2M series zijn door Ortofon ontwikkeld om nog meer aan de eisen van de hedendaagse muziekliefhebbers te voldoen en zijn dan ook op alle vlakken beter dan de OM-serie en de 500-serie. Dit resulteert in een beter spoorgedrag en een nog voller en gedetailleerder geluid, het saaie wat veel muziek liefhebbers er vaarden bij de OM series is verleden tijd en heeft plaats gemaakt voor een veel boeiender geluid.De 2M Red VERSO is speciaal voor montage met twee schroefjes van ONDER AF, zoals b.v. in veel oudere modellen Thorens draaitafels het geval is. En ook oudere Lenco headshells).Wordt standaard geleverd met zowel 2.5 als 2.0 mm schroefjes.

€ 120,00 Meer informatie en aanbieders >
YAMAHA NS-SW200 hoogglans zwart

YAMAHA NS-SW200 hoogglans zwart

Een ontwerp een combinatie van superieure bruikbaarheid en schoonheid. En de invoering van een nieuwe technologie, Twisted Flare Port, zorgt voor een heldere en strakke bas. Een subwoofer die bij een breed scala aan luidsprekers en interieurs zal passen.
PWM digitale schijf een hoog rendement versterker en dual terugkoppelingNieuwe Twisted Flare Port draagt bij tot duidelijke en strakke basAdvanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II)20 cm (8 ") conuswooferMooie ontwerp zal een breed scala aan sprekers en interieurs overeenkomenVoorzijde bedieningspaneel voor eenvoudige bedieningSysteemcontrole en automatische standby
Specificaties
Driver 20 cm (8 ") coneVermogen 130 WFrequentiebereik 28-200 HzAdvanced YST JaHigh-Efficiency Power Amplifier JaTwisted Flare poort JaAuto Standby JaStandby Stroomverbruik 0,3 WSystem Connector JaAfmetingen (B x H x D) 290 x 306 x 351 mm; 11-3 / 8 "x 12" x 13-7 / 8 "Gewicht 11,2 kg; 24,7 lbs.

€ 339,00 Meer informatie en aanbieders >
Audeze LCD1

Audeze LCD1

De LCD-1-hoofdtelefoon is zorgvuldig ontworpen voor comfort, gemak en eersteklas geluid.xa0Met een aantal van de krachtigste vlakke magnetische technologie van Audeze in een open, opvouwbaar en lichtgewicht ontwerp, levert de LCD-1 meesterlijk afgestemde audio in een compact en reisvriendelijk pakket, perfect voor audiofiel luisteren en mixen.
Kenmerken:
Verbeterde transparantie en geluidsfase - Open Circumaural Design
Breed dynamisch bereik - 90 mm over-ear vlakke drivers
Ongeëvenaard geluidsdetail en nauwkeurigheid - Ultradunne Uniforce ™ -diafragma's
Krachtig geluid en efficiëntie - Fluxor ™ -magneten
Diepe, rijke bas met lage hoorbare vervorming - Fazor Waveguides
Lichtgewicht constructie met robuuste oorkussens van traagschuim en hoofdband voor meer comfort tijdens lange luistersessies
Opvouwbaar hoofdtelefoonontwerp - perfect om onderweg te mixen / luisteren
3,5 mm premium kabel voor knoopvrije verbinding, met omkeerbare hoofdtelefoonconnectoren voor eenvoudige installatie
1/4 '' adapter meegeleverd
Inclusief reiskoffer
Ontworpen en gebouwd in de VS met geïmporteerde en in de VS gemaakte onderdelen
Specificaties:
Stijl
:
Over het oor, open circumauraal
Transducertype
:
Planar Magnetic
Magnetische structuur
:
Enkelzijdige Fluxor ™ -magneetreeks
Fasebeheer
:
Fazor
Magneet type
:
Neodymium N50
Membraan type
:
Ultradunne Uniforcexa0™
Grootte transducer
:
90 mm
Maximale belastbaarheid
:
5 W RMS
Maximale SPL
:
> 120dB
Frequentierespons
:
10Hz - 50KHz
THD
:
Impedantie
:
16 ohm
Gevoeligheid
:
99 dB / 1 mW (op drumreferentiepunt)
Oorkussens
:
Traagschuim, echt lamsleer
Gewicht
:
250 g

€ 449,00 Meer informatie en aanbieders >
Definitive Technology: Demand Series D7 Boekenplank Speakers - Zwart

Definitive Technology: Demand Series D7 Boekenplank Speakers - Zwart

Krachtige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D7 leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in en moderne, elegante verpakking. Met technologische verbeteringen in zowel onze tweeter met aluminium dome als de middentonen/woofersecties levert elke luidspreker ongeëvenaard een rakende, meer verfijnde reproductie van hoge frequenties en driedimensionaal beeld voor de meest technisch-geavanceerde, topklasse-luisterervaring met een boekenplankmodel.
Gekoppeld aan de nieuwe 20/20 Wave Alignment Lens™ levert de tweeter met dome van gegalvaniseerd aluminium een meer verfijnde hoge-frequentierespons en verbeterde spreiding voor een rijke, gebalanceerde luisterervaring. Door de tweeter 5° te draaien ontstaat een preciezer centraal stereobeeld omdat ongewenste symmetriediffractie bij de hoeken van de voorste klankkast wordt geëlimineerd.xa0
De gave, moderne industriële vormgeving met een geparelde afwerking zorgt voor een tijdloze uitstraling die past bij elke inrichting.xa0Gepatenteerde Linear Response Waveguide breidt de frequentierespons op en buiten de assen uit, terwijl de verspreiding wordt verbeterd voor een natuurlijke timbre in het midden en een preciezer beeld.xa0 xa0
De gepatenteerde Balanced Double Surround System (BDSS)-midrange/woofer zorgt voor een grotere excursie en een uitvoer die resulteert in superieur detail in middelhoge tonen en krachtiger bas in vergelijking met drivers van gelijke grootte.xa0Elke kast is zo zorgvuldig met de hand gemaakt dat hij zonder meer in jouw leefstijl past - nauwgezet geschuurd, geverfd met vijf lagen uitstekende zwarte glansverf, dan gepolijst voor een afwerking die bijna spiegelglad is (niveau 6) voor een compromisloze aanblik in jouw huis.xa0
De bas-poort in elke luidspreker zorgt voor een superieure uitbreiding van lage tonen door een geleidelijke luchtstroom vanuit de luidspreker naar het luistergebied met een diepe, uitgebreide basimpact terwijl turbulentie en vervorming zijn geminimaliseerd.xa0De tweeters van gegalvaniseerd aluminium brengen met ingebouwde precisie nuance en detail in de hoge frequenties voor een kristalheldere luisterervaring.
De meegeleverde zwarte, akoestisch transparante, magnetische luidsprekerroosters zorgen voor een natuurlijk, ongekleurd geluid wanneer je deze op de luidspreker plaatst en zijn gemakkelijk verwijderen als je zonder afdekking wilt genieten.
Hoogtepunten:
1"-tweeter met aluminium dome, 20/20 Wave Alignment Lense™
Zijwaarts gedraaid geassembleerde tweeter
BDSS™ (Balanced Double Surround System)-midrange/woofer
Linear Response Waveguide™

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Audeze LCD4

Audeze LCD4

De definitie van compromisloze audio.xa0De LCD-4 vertegenwoordigt meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling in vlakke magnetische technologie en is een klasse apart.xa0Het gepatenteerde Uniforce-membraan op nanoschaal en de Double Fluxor ™ -magneetmatrix leveren een ongekend niveau van detail en onderdompeling die je moet horen om te geloven.xa0Wees gewaarschuwd: het ervaren van de LCD-4 kan elke andere hoofdtelefoon voor u bederven.
Specificaties:
Stijl
:
Over het oor, open rug
Transducertype
:
Planar Magnetic
Magnetische structuur
:
Dubbele Fluxor ™ -magneetmatrix
Fasebeheer
:
Fazor
Magneet type
:
Neodymium N50
Membraan type
:
Uniforcexa0™ opxa0nanoschaal
Grootte transducer
:
106 mm
Maximale belastbaarheid
:
5 W RMS
Maximale SPL
:
> 130dB
Frequentierespons
:
5 Hz - 50 kHz
THD
:
Impedantie
:
200 ohm
Gevoeligheid
:
97 dB / 1 mW (bij drumreferentiepunt)
Minimaal stroomverbruik
:
> 100 mW
Aanbevolen vermogensniveau
:
> 500 mW
Gewicht
:
735 g

€ 4.499,00 Meer informatie en aanbieders >
Vogel'S SOUND 3450 SONOS SOUND BAR

Vogel'S SOUND 3450 SONOS SOUND BAR

Wanneer u de TV van de ene naar de andere kant draait, wilt u dat de soundbar met het scherm meedraait. Vogel's universele soundbar beugel (SOUND 3450) is speciaal gemaakt voor draaibare flatscreen-TV's. De soundbar is altijd naar u toe gericht zodat beeld en geluid altijd een geheel vormen.
Om te zorgen dat uw soundbar vlak blijft met uw flatscreen-TV, kan de hoogte en breedte van de sound bar steun worden gewijzigd voor verschillende soorten en maten soundbar. De aluminium afwerking voegt een stijlvol accent toe aan de soundbar beugel en hij kan op bijna elke TV-muurbeugel worden gebruikt. De SOUND 3450 ondersteunt een maximaal gewicht van 10 kg en vormt een stevige steun voor uw soundbar.
Geschikt voor Sonos PLAYBAR (service kit 0999800).

€ 74,99 Meer informatie en aanbieders >
Vogel'S SOUND 5313 HEOS 1 FLOOR STAND zwart

Vogel'S SOUND 5313 HEOS 1 FLOOR STAND zwart

Haal meer uit uw Denon HEOS 1 en 3 met een vloerstandaard van VogelsLaat uw Denon HEOS 1 of 3 speaker naadloos opgaan in uw interieur door de luidspreker op deze Vogel's SOUND 5313 vloerstandaard te plaatsen. De vloerstandaard is 82 cm hoog, waardoor de luidspreker op oor niveau staat als u zit, de plek voor het beste geluid. De vloerstandaard van Vogel's is een veilige steun voor uw HEOS 1 en 3 en is verkrijgbaar in zwart of wit, zodat u de kleur van de standaard kunt afstemmen op de kleur van de luidspreker. De installatie is een koud kunstje, dankzij het gentegreerde verlengsnoer.Belangrijke voordelen:- Eenvoudige bevestiging- Eenvoudige aansluiting- Bevestigingsmateriaal inbegrepen- Al uw kabels stijlvol en netjes weggewerkt- Geschikt voor Denon HEOS 1 en 3 speakers

vanaf € 99,99 Meer informatie en aanbieders >
NAD over-ear hoofdtelefoon HP70 ANC zwart

NAD over-ear hoofdtelefoon HP70 ANC zwart

Met de NAD HP70 beleeft u optimaal luisterplezier. De HP70 is een draadloze hoofdtelefoon waarmee u geniet van grenzeloze vrijheid. Verbindt de hoofdtelefoon met uw smartphone via Bluetooth en neem uw favoriete muziek overal mee naar toe.
De HP70 biedt u geweldige geluidskwaliteit. Alle details worden perfect weergeven en dankzij de drie luisterfuncties kunt u zelf kiezen hoe intens u de muziek wilt beleven. U kunt kiezen uit passieve, versterkte of actieve ruisonderdrukking. Dit biedt u de flexibiliteit om uw luisterervaring thuis of onderweg te maximaliseren met een batterijduur van maximaal vijftien uur voor draadloos gebruik en zonder batterijvoeding in de passieve modus.
Met zijn slanke, lichtgewicht ontwerp is de HP70 zeer comfortabel, ook tijdens lange luistersessies. Neem eenvoudig telefoongesprekken aan, sla liedjes over en bedien het volume rechtstreeks vanaf de hoofdtelefoon dankzij de geïntegreerde knopbedieningen. Luisteren naar muziek was nog nooit zo eenvoudig.

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >