Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

bcc producten

~5.230 producten (0,16 seconden)
Miele vrijstaande vaatwasser PG 8130

Miele vrijstaande vaatwasser PG 8130

Op alle plekken waar veel wordt afgewassen bieden de ProfiLine-bedrijfsafwasautomaten de optimale oplossing. Zelfs grote hoeveelheden afwas worden snel en grondig weggewerkt, zoals bij vergaderingen en evenementen. Maar ook in privéwoningen waar veel wordt afgewassen kunnen deze vaatwassers goed werk doen.
Altijd een optimale waterhardheid
De ingebouwde ontharder levert water met altijd de optimale hardheid. Door het gebruik van zacht water is er minder spoelmiddel nodig en kan de levensduur van de machine worden verlengd. Afhankelijk van de waterkwaliteit op de locatie stelt u de hardheid handmatig in.
Nooit meer zonder reinigingsmiddel zitten
Met WiFiConn@ct houdt u uw Miele-apparaten altijd in de gaten. Behalve statusmeldingen ziet u voor al uw apparaten bijvoorbeeld het niveau van het reinigingsmiddel. Als dit opraakt, wordt u hier automatisch door middel van een push-bericht over geïnformeerd en hebt u de mogelijkheid om met een paar keer klikken tijdig reinigingsmiddel na te bestellen. Alles wat u daarvoor nodig hebt, is de app Miele@mobile.
Oog op de tijd
Met de voorprogrammering kunt u 24 uur van tevoren instellen wanneer het gekozen programma moet beginnen. Na de start van het programma wordt de werkelijke resttijd op het display weergegeven.
Snel afgewassen
Met de korte programma's zijn de ProfiLine-vaatwassers de snelste inbouwmodellen van Miele. Daarmee vergeleken vallen de gewone huishoudelijke apparaten in het niets.

€ 2.699,00 Meer informatie en aanbieders >
Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)

Miele warmtepompdroger PDR507HP NL (Roestvrijstaal)

Condenswater wordt eenvoudig afgevoerd
De professionele Miele-condensdrogers, ook de droogautomaten met warmtepomptechnologie, beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Zo kan vocht rechtstreeks worden weggevoerd.
Minimaal energieverbruik
De droogautomaten met warmtepomptechnologie van Miele Professional zijn ware meesters in het besparen van energie. Dankzij de warmtepomptechnologie verbruiken ze ong. 50% minder stroom en leveren zo een bijdrage aan de bescherming van het milieu. Met korte programma's zijn ze ook zeer geschikt voor een professionele wasbehandeling.
Zelfbediening
De apparaten zijn geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).
Nauwkeurige droging
Het PerfectDry-systeem meet voortdurend het restvocht van het wasgoed en bereikt zo exacte droogresultaten, zelfs bij zeer uiteenlopende waterhardheid. Want het systeem meet het geleidingsvermogen van het waswater en stemt het droogproces af op deze belangrijke factor. Het aangegeven restvocht wordt precies bereikt, het wasgoed wordt nooit te droog of niet droog genoeg.
Uitstekende droogresultaten
Drogers van Miele Professional maken gebruik van het beproefde principe van longitudinale stroming: de verwarmde lucht wordt parallel aan de trommelas (axiaal) door de trommel gevoerd. Het van de trommelribben meegevoerde wasgoed gebruikt de luchtstroom bij het vallen en wordt zo sneller en gelijkmatiger gedroogd.

€ 3.569,00 Meer informatie en aanbieders >
Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120P

Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120P

De Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120 geeft een professioneel resultaat
De Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120 geeft grote gezinnen en kleine bedrijven professionele resultaten met het drogen van hun was. Deze wasdroger kan aangesloten worden op waterafvoer, verwerkt maar liefst 8 kg was per keer en gaat lang mee.
Een hoge capaciteit voor het zware werk
Heb je veel was te drogen omdat je een groot gezin hebt of eigenaar bent van een klein bedrijf met eigen werkkleding? Dan heb je behoefte aan een wasdroger die niet alleen lang meegaat, maar ook een hoge capaciteit heeft. Deze Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120 staat erom bekend tot drie keer langer mee te gaan dan concurrerende modellen. Bovendien droogt hij tot 8 kg was in één sessie. Hierdoor is het een krachtpatser waar je op kunt bouwen als je effectief veel was te drogen hebt.
Sneller en efficiënter drogen met MyPro-technologie
Deze MyPro condensdroger heeft standaard een anti-kreukfunctie, wat je tijd bespaart met de strijk. Ook heeft hij twee efficiënte droogprogramma's met een totale tijdscyclus van 130 minuten. Met een capaciteit van 8 kg was per keer is deze wasdroger tot wel 50% sneller dan vergelijkbare modellen, met een resultaat in droogklasse A. Dit gaat je veel tijd besparen als je snel je was droog moet hebben, omdat je gezin of je bedrijf verder moet kunnen gaan. Produceert je condensdroger veel water, dan kun je dit met zijn ZIP-aansluiting eenvoudig afvoeren via je normale waterafvoer. De Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120 is al snel lonend als je een aantal keer per week een volle droogtrommel wasgoed te drogen hebt.
Goede prestaties met zo min mogelijk energieverbruik
Alle onderdelen van de Electrolux condensdroger MyPro ZIP TE1120 zijn gemaakt om duurzaam te zijn. Deze condensdroger is robuust, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen. Hij gaat tot wel drie keer langer mee dan vergelijkbare modellen, waardoor het een lonende investering is. Met een jaarverbruik van 560 kWu is hij bovendien een energiezuinige wasdroger. Hij is ingedeeld in energieklasse B, wat voor een condensdroger een zuinige classificatie is. Van deze droger met grote capaciteit heb je langer profijt, hij werkt snel en nagenoeg kreukvrij en je bespaart op je energierekening.

€ 1.258,40 Meer informatie en aanbieders >
Miele wasmachine PWM507 DP NL SST

Miele wasmachine PWM507 DP NL SST

De Miele PWM 507 DP NL is een wasmachine speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zakelijk markt. Zo is dit model geschikt om te gebruiken in restaurants, ziekenhuizen, recreatieparken en nog veel meer. Dit model wordt elektrisch verwarmd en heeft een afvoerpomp. De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
Hoogste mate van hygiëne
Een veilig desinfecterend vermogen is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit ziekenhuizen en verpleeghuizen. Speciale programma's voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid.
Wasbehandeling op schema
Met de voorprogrammering kan 96 uur van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkweek klaar moet zijn.
Met een handgreep voor het juiste programma
Efficiënt gebruiksgemak en keuze uit vele functies op een plek: kies het juiste programma met de programmaschakelaar met taalonafhankelijke symbolen. Het tekstdisplay toont de naam van het programma en u krijgt direct toegang tot overige functies zoals temperatuur- en toerentalinstellingen. Het display kan in 29 talen worden weergegeven.
Zelfbediening
De apparaten zijn geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).
Waswerking en waterverbruik in een nieuwe balans
De EcoSpeed-wasmethode wordt gekenmerkt door een geoptimaliseerd trommelritme. Bij een lager toerental verplaatsen de meeneemribben veel water, zodat de was ook van boven goed wordt bevochtigd. Vervolgens stijgt het toerental langzaam: de was wordt tegen de wand van de trommel aangedrukt. De versterkte waswerking maakt een intensieve reinigingscapaciteit mogelijk, terwijl er minder water wordt gebruikt.

€ 3.333,55 Meer informatie en aanbieders >
Square enix playstation OUTRIDERS - PS4

Square enix playstation OUTRIDERS - PS4

Begin aan een sci-fi-shooter gericht op coöp van People Can Fly, de ontwikkelaar achter Bulletstorm.
Terwijl de mensheid ten onder gaat op de planeet Enoch, volgen de Outriders een mysterieus signaal door een duister, wanhopig universum in dit coöp-avontuur voor maximaal drie spelers met drop-in/drop-outfunctie.
Maak je eigen 'Outrider' en ga op een gevaarlijke missie met krachtige wapens om een vijandelijke nieuwe wereld te verkennen.

€ 59,99 Meer informatie en aanbieders >
Garmin vivoactive 3M Activiteitentracker Blauw

Garmin vivoactive 3M Activiteitentracker Blauw

Garmin vivoactive 3M Activiteitentracker Blauw

€ 203,84 Meer informatie en aanbieders >
Siemens fornuis HX9R3AE50N

Siemens fornuis HX9R3AE50N

Siemens iQ300 vrijstaand gas-elektro fornuis
Met dit professioneel vrijstaand gas-elektro fornuis kan je professioneel koken. Het is voorzien van een digitaal display dat makkelijk te bedienen is en een moderne uitstraling heeft.
Gasfornuis
Het gasfornuis is voorzien van 4 branders. Hiervan zijn 2 normale branders. Een is een sudderbrander ideaal voor het bereiden van een stoofpotje. Het fornuis is ook voorzien van een sterkbrander, ideaal voor bijvoorbeeld wokken op hoge tempraturen. De doorlopende pannendragers zijn van zwaar gietijzer van goede kwaliteit en vakmanschap. Ze zijn makkelijk te verwijderen en daardoor is het fornuis makkelijk schoon te maken. Het fornuis is makkelijk af te dekken met de glazen dekplaat welke bovendien makkelijk is schoon te maken. Het fornuis is extra veilig door de thermo-elektrische beveiliging: als er geen vlam is, is er ook geen gas!
Oven
De iQ300 oven beschikt over 7 verwarmingssystemen: 3D hetelucht Plus, Vario grootvlakgrill, Circulatiegrill, Onderwarmte, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte, Hetelucht mild. De 3D-hetelucht zorgt er voor dat de hetelucht gelijkmatig wordt verdeeld en je de perfecte resultaten hebt op drie verschillende hoogtes in de oven. Sneller de gewenste temperatuur bereiken door de functie: snel voorverwarmen; Door de 'snel voorverwarmen'-functie is de oven buitengewoon snel warm, zonder extra energieverbruik. Het duurt bijvoorbeeld slechts ca. 5 minuten om de oven voor te verwarmen tot 175 °C (met 3D hotAir verwarming). De klepdeur is handig in gebruik door de gemakkelijk te openen en te sluiten klepdeur. Bij de oven word een rooster en een universele braadslede geleverd.

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Samsung Mc32j7055ct/en Magnetron + Grill 900W

Samsung Mc32j7055ct/en Magnetron + Grill 900W

Gezonder frituren Geniet van gezonder gefrituurd eten zonder een friteuse. De SLIM FRY™ technologie combineert een grill met hete lucht circulatie. Op deze manier wordt eten krokant van binnen en buiten met enkel een klein beetje olie. Smart Moisture Sensor Samsung's SmartSensor-technologie detecteert automatisch het vochtigheidsniveau van het gerecht en stelt op basis daarvan de optimale kooktijd en vermogen in. Dus of je nu een kip grillt, een diepvriesdiner ontdooit of verse groenten kookt, jouw gerechten komen er perfect uit, elke keer weer. Gemakkelijker gezond koken Op de MW7000 K Smart Oven staan 15 standaard kookprogramma's waarmee je verse gerechten kunt bereiden. De oven beschikt over een heteluchtfunctie waarmee gerechten hun vochtgehalte en smaak behouden. Altijd verse zelfgemaakte yoghurt Je kunt elk moment van de dag deeg, beslag of verse yoghurt maken dankzij de gistfunctie met geavanceerde fermentatietechnologie die precies de juiste temperatuur instelt, en je gezin bij ontbijt, lunch en diner een nóg grotere verscheidenheid aan smakelijk, vers eten voorzetten. Gebruik elke centimeter Deze combimagnetron is bijzonder geschikt voor drukke gezinnen; zo kan je bijvoorbeeld het draaiplateau stilzetten om iedere centimeter ruimte in het apparaat te benutten en ook vierkante borden en schalen te kunnen gebruiken. Keramische Binnenwanden De magnetron is voorzien van keramische binnenwanden (antibacteriële binnenzijde) die zorgen voor meer hygiëne. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden. Traditionele Recepten Kies uit een groot scala van voorgeprogrammeerde lokale recepten op de Samsung MW7000 J magnetronoven en geniet van favoriete smaken met een simpele druk op een knop. Van ingevroren naar vers in een mum van tijd Met de Power Defrost-functie van Samsung echter, kun je diepgevroren voedingswaren snel en gelijkmatig ontdooien, zodat ze weer net zo vers zijn als voor het invriezen en meteen klaar zijn voor een heerlijke maaltijd. Eco Stand De ECO-instelling op de nieuwe Samsung MW7000 J biedt het laagste standby-voedingsverbruik, waardoor een aanzienlijke besparing op de energierekeningen wordt gerealiseerd.KenmerkenKastontwerp: AanrechtbladInhoud (binnenkant): 32 lMagnetronvermogen: 900 WSoort bediening: Knoppen, DraaiknopDraaitafel: JaIngebouwd display: JaKleur van het product: Zwart, RoestvrijstaalVermogen grill: 1500 WConvectie kracht: 2100 WAantal vermogenniveau's: 6Deurscharnieren: NeerAfmeting draaiplateau: 34,5 cmDeactivatie draaischijf: JaBeeldscherm type: LEDGeïntegreerde klok: DigitaalKinderslot: JaEnergieNetbelasting: 1400 WAC invoer voltage: 230AC invoer frequentie: 50Inhoud van de verpakkingGebruikershandleiding: JaKookfuncties & -programma'sGrill: JaConvectie koken: Ja

€ 229,99 Meer informatie en aanbieders >
Vebia VGK75S

Vebia VGK75S

Complete universele aansluitset voorxa0je gasfornuis of gaskookplaat. De aansluitset omvat een Superflex hittebestendige gasslang van 75 cm lang, ½ inch koppelstuk recht en rolletje teflon afdichttape. Alleen te gebruiken voor aardgas. Deze slang hoeft nooit meer vervangen te worden omdat deze slang niet kan uitdrogen. Hierdoor is deze slang extra veilig!

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
Vebia perilex aansluitsnoer EL700049

Vebia perilex aansluitsnoer EL700049

Met dit perilex aansluitsnoer is het mogelijk om een elektrische kookplaat of fornuis aan te sluiten op een perilex aansluiting in de keuken. Het snoer heeft een lengte van 2 meter, zodat jij ook flexibel bent in het plaatsen van jouw apparatuur.
Let op! BCC adviseert om dit snoer door een erkend elektro-monteur te laten aansluiten.

€ 24,99 Meer informatie en aanbieders >
Siemens HM633GNS1.CR. - Inbouw Combi-magnetron

Siemens HM633GNS1.CR. - Inbouw Combi-magnetron

De HM633GNS1 is een bakoven met magnetron van Siemens. Hij is voorzien van varioSpeed waarmee u aanzienlijk veel tijd kan besparen bij het bereiden van gerechten. Ook kan de oven snel voorverwarmen, wat ook weer tijd kan besparen. De oven beschikt over tien verschillende verwarmingssystemen, waaronder 4D hete lucht, hete lucht eco, onder- en bovenwarmte, circulatiegrill en een pizzastand. Ook zijn er aanvullende verwarmingssystemen met magnetronfunctie. De oven beschikt over een inhoud van 67 liter, waarmee u genoeg ruimte heeft voor al uw gerechten. Het TFT-display zorgt voor een goede leesbaarheid vanuit elke hoek. U kunt de temperatuur van de oven instellen van 30 °C tot 300 °C. De oven is zeer eenvoudig in gebruik, met name door de draaiknoppen. Hierdoor is hij zeer gebruiksvriendelijk. De oven is ook voorzien van een zelfreinigende katalytische achterwand waardoor schoonmaken zeer eenvoudig is. Dankzij de na ventilatie wordt de oven na gebruik gekoeld.

€ 1.299,00 Meer informatie en aanbieders >
Siemens schouwkap LC67BCP50

Siemens schouwkap LC67BCP50

Deze krachtige Siemens afzuigkap uit de iQ500 serie is van Roestvrij staal. Hij is indrukwekkend stil met 60 dB en heeft een hoge zuigkracht (674 m3/h). De afzuiger beschikt over 5 standen waarvan 2 intensieve standen. Staat je keuken blauw? Schakel dan deze functie in. De afzuiger zal gedurende 6 minuten het vermogen verhogen en schakelt daarna automatisch weer terug in de normale stand. De afzuiger is makkelijk te bedienen met de elektronische touchControl met LED-aanduiding. De metalen filters zijn uitwasbaar, en de verlichting is te dimmen.
* Voor recirculatie is een koolfilter startset of een cleanAir koolfilter unit (optioneel accessoire) nodig.

€ 539,00 Meer informatie en aanbieders >
Samsung koelkast (inbouw) BRR20R121WW/EF

Samsung koelkast (inbouw) BRR20R121WW/EF

Deze Inbouw koelkast BRR20R121WW heeft energielabel A++ en is dus goed voor je portemonnee én het milieu. Hij is bewezen energiezuinig zonder in te leveren op prestaties of functionaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je elektriciteitsrekening. Bovendien vermindert hij schadelijke uitstoot en de effecten ervan op het milieu.
Goed zicht tot in de kleinste hoekjes
Je vindt je ingrediënten gemakkelijker en bespaart geld en ruimte dankzij de LED-verlichting. LED-verlichting is compacter, helderder en energiezuiniger dan conventionele verlichting. Zo hou je meer ruimte over voor je voedsel, terwijl je alles kunt blijven zien. Het licht is ook zachter, en dus prettiger voor je ogen.
Meer flessen bewaren in minder ruimte
Extra flessen bewaar je veilig en efficiënt in een flessenrek. Zo behoud je het overzicht en haal je het maximale uit de ruimte in je koelkast. Bovendien is er minder risico dat je flessen gaan rollen en kapot vallen. Je kunt er ook nog eens gemakkelijk bij en ze blijven lekker koel.
Extra bescherming tegen brand
Je voelt je veiliger dankzij de brandvertragende achterkant van metaal. In tegenstelling tot achterkanten van kunststof is de metalen achterkant niet ontvlambaar, waardoor de kans dat vuur zich via de achterkant van de koelkast verspreidt veel kleiner is. Vanaf 2019 moeten alle koelkasten en diepvriezen voldoen aan de brandveiligheidseisen van de EU.
Opent in de richting die jij wilt
Dankzij de omkeerbare deur kies je zelf in welke richting je koelkast en diepvries open gaan. Op die manier richt je je keuken in zoals jij dat wilt. Je keert de deuren om door de scharnieren te verplaatsen. Zo passen je koelkast en vriezer overal en kun je de dingen blijven doen zoals je ze het liefst doet.

vanaf € 457,00 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool afzuigkap AKR648/1IX

Whirlpool afzuigkap AKR648/1IX

Kies zelf hoe je de lucht schoon wilt schoonhouden en installeer hem snel. De Whirlpool AKR648/1 IX zorgt voor een schone lucht door afvoeren of filteren. Een flexibele afzuigkap voor een mooie prijs!
Design en installatie
De roestvrijstalen Whirlpool AKR648/1 IX (schoorsteenmodel) heeft een mooie, moderne uitstraling. Hij is voorzien van twee halogeenlampen en twee roosters (ofwel vetfilters). Je plaatst hem eenvoudig in je keuken door middel van wandmontage. Het handige aan de Whirlpool AKR648IX, is dat hij de lucht kan zuiveren door middel van recirculatie of door rechtstreeks lucht af te voeren. Als je een nieuwe keuken ontwerpt, kan je dus zelf kiezen waar jouw voorkeur ligt.
Aan de slag met schone lucht
Je kan het prettigst koken als je keuken vrij blijft van doordringende geurtjes. De Whirlpool AKR648/1 IX maakt het je makkelijk. Deze afzuigkap is voorzien van 3 snelheidsstanden, waarvan één intensieve. Je kan de snelheidsstand dus afstemmen op jouw activiteit in de keuken. Aan - en uitschakelen en de snelheid kiezen doe je met de draaiknop. Wanneer de AKR648IX aanstaat ligt het geluidsniveau (afhankelijk van de stand die je gebruikt) tussen de 57 en 67 dB. De maximale afzuigcapaciteit van de Whirlpool AKR648/1 IX is 320 m3 per uur.
Tip
Kies je voor afzuigen door middel van recirculatie, dan heb je een filter nodig. Zo'n filter kan je gemakkelijk plaatsen en vervangen. Vervang het filter jaarlijks of halfjaarlijks om nare geurtjes in je afzuigkap te voorkomen. De roosters van de AKR648IX hou je schoon door regelmatig af te wassen of in je vaatwasser mee te wassen.
Zorg efficiënt voor schone lucht met de Whirlpool AKR648IX
Een pluspunt van de Whirlpool AKR648/1 IX is de mogelijkheid om lucht te recirculeren of af te voeren. Dat geeft je de vrijheid om deze afzuigkap aan te passen aan jouw keuken! De AKR648/1 IX is energiezuinig (klasse D) en makkelijk in het gebruik. Kortom, een degelijke afzuigkap voor een bescheiden prijs.

vanaf € 177,99 Meer informatie en aanbieders >
Inventum IKI7831 - Inductie kookplaat - Inbouw - 1 of 2 fase

Inventum IKI7831 - Inductie kookplaat - Inbouw - 1 of 2 fase

Dexa0Inventum IKI7831 is een inbouw inductiekookplaat met power management. De kookplaat beschikt over 4 kookzones met elk 9 verschillende standen voor een uitgebreide en optimale kookervaring.
De voordelen van de Inventum IKI7831:
* 4 kookzones met elk 9 verschillende standen
* Timer met kookwekkerfunctie
* LED display
* Restwarmte indicatie
Indrukwekkend uiterlijk, indrukwekkende prestaties
De IKI7831 gaat dankzij het randloze design naadloos op in het keukenblok, en is niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua prestaties indrukwekkend. Dankzij automatische panherkenning slaat de kookzone gelijk af wanneer je de pan van de kookzone af haalt. Daarnaast beschikken alle kookzones over een boostfunctie, ideaal wanneer je haast hebt en snel eten wilt bereiden.

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Bosch SPS6ZMW35E Volledig vaatwasser

Bosch SPS6ZMW35E Volledig vaatwasser

De Bosch SPV2IKX11E is een vrijstaande PerfectDry vaatwasser voor het beste droogresultaat me flexibele en praktische oplossingen voor alle soorten vaat. Je hebt keuze uit 8 programma's met verschillende temperaturen en tijden. Ook heeft de vaatwasser verschillende speciale functies, zoals Home Connect, Machine Care en PerfectDry. Dat laatste zorgt voor een perfect resultaat dankzij zeoliet. Ook heeft de vaatwasser een DoseerAssistent, waardoor vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verspreid. De vaatwasser heeft energieklasse A+++ en heeft de volgende afmetingen: 84,5 x 45 x 60 cm. Het heeft een capaciteit van 10 standaard-couverts.

€ 849,00 Meer informatie en aanbieders >
Zanussi ZRAN10FS1 inbouw koelkast 102 cm hoog met sleepdeur montage

Zanussi ZRAN10FS1 inbouw koelkast 102 cm hoog met sleepdeur montage

De Zanussi ZRAN10FS1 is een 102 cm hoge inbouw koelkast met sleepdeur montage. Maak gebruik van een netto koelinhoud van 181 liter en een handige groentelade.xa0Daarnaast kunt u dankzij de LED interieurverlichting gemakkelijk uw diverse levensmiddelen vinden.
De belangrijkste kenmerken van de Zanussi ZRAN10FS1 inbouw koelkast:
102 cm hoog | Geschikt voor inbouw, zie maatschets
Sleepdeur montage
Netto inhoud koelgedeelte: 181 liter
Handige groentelade
LED-interieurverlichting
Stil in gebruik: slechts 35 dB
Mechanische temperatuurregeling
3 Gehard glazen legplateaus koelruimte
Draairichting deur: aanpasbaar
Afmetingen hxbxd (mm):xa01021x549x549
Inbouwmaten hxbxd (mm):xa01030x560x550
Meegeleverde toebehoren: eierrekje: 1 voor 6 stuks
Dexa0Zanussi ZRAN10FS1 inbouw koelkast wordt geleverd incl. volledige garantie en handleiding.
De Zanussi ZRAN10FS1 is de opvolger van de Zanussixa0ZBA19040SA

vanaf € 469,00 Meer informatie en aanbieders >
Bosch wasmachine WAXH2E71NL

Bosch wasmachine WAXH2E71NL

Perfecte resultaten dankzij Bosch 4D Wash en IntensivePlus
Met de Bosch WAXH2E70NL kan je nu tot wel 10kg was in een keer wassen. Dankzij de 4D wash technologie wordt zelfs met een volle belading alles perfect schoon. Het 4D wash systeem zorgt voor het continue rondpompen van water en wasmiddel aan de voorkant in de trommel. Zo wordt het wasmiddel sneller en efficienter opgenomen door het wasgoed. Voor extra vervuild wasgoed kan je kiezen voor het IntensivePlus programma. Dit zorgt voor een extra wascyclus, waardoor het wasprogramma 30 minuten langer duurt met een gegarandeerd perfect resultaat.
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.
Vernieuwde Bosch I-DOS
I-DOS is het automatische doseersysteem van Bosch wat pas na 20 wasbeurten opnieuw moet worden bijgevuld. De machine bepaalt voor jou automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel en water die nodig is voor iedere belanding. Aan de hand van sensoren wordt gemeten hoeveel en wat voor soort textiel er in de trommel zit en hoe vuil het wasgoed is. Hier wordt de hoeveelheid water en wasmiddel exact op aangepast. Bij de vernieuwde I-DOS heb je nu keuze uit 2 keer wasmiddel of 1 keer wasmiddel en wasverzachter. Daarnaast is het makkelijker te vullen en schoon te houden. De belading wordt voorafgaand aan het wasprogramma gemeten waardoor het wassen nog efficiënter gaat.
Slim wassen met Bosch HomeConnect
Twijfel je of je die was aan hebt gezet? Dit check je eenvoudig via de HomeConnect app. Ben je het vergeten dan kan je hem gemakkelijk op afstand alsnog aanzetten. De mate van vervuiling, de kleur van het wasgoed, het materiaaltype en de hoeveelheid. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de wasmachine het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.

€ 1.249,00 Meer informatie en aanbieders >
Liebherr IKBP 3520-22 Inbouw koelkast

Liebherr IKBP 3520-22 Inbouw koelkast

De Liebherr IKBP 3520 is een zeer energiezuinige inbouw koeler met 308 liter netto inhoud. Achter de zelfsluitende deur beschik je over een flexibel in te delen koelruimte met onderin drie BioFresh 0°C laden op rails, waarvan twee met regelbare luchtvochtigheid voor groente en fruit.

€ 1.649,00 Meer informatie en aanbieders >
Bosch vaatwasser (inbouw) SMV4HCX48N

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV4HCX48N

De Bosch SMV4HCX48N (inbouw) vaatwasser
Deze Bosch SMV4HCX48N vaatwasser is volledig integreerbaar en op afstand te bedienen met Home Connect. De vaatwasser is geschikt voor 14 standaard couverts en is voorzien van 6 programma's en 4 speciale functies waaronder SpeedPerfect Plus. Bovendien is de vaatwasser bijzonder stil met 44 dB.
De mate van vervuiling, het soort serviesgoed, de hoeveelheid en of er bestek wordt gewassen. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de vaatwasser het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste vaatwasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.
De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser. De bestekkorf in de onderkorf kan worden vervangen door de Vario-besteklade, die ruimte biedt voor maximaal 14 bestekken bij vaatwassers van 60 cm en 10 bestekken bij vaatwassers van 45 cm.
Een speciale glasbeschermingsfunctie zorgt voor hoogwaardige glazen en fijn aardewerk. Omdat zacht water glascorrosie veroorzaakt, regelen Bosch vaatwassers met glasbescherming de waterhardheid. Zo blijven glazen en fijn aardewerk langer mooi. Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies.

€ 749,00 Meer informatie en aanbieders >
Bosch compacte vaatwasser SKS50E42EU

Bosch compacte vaatwasser SKS50E42EU

Ervaar het gemak van de compacte Bosch SKS50E42EU
De Bosch SKS50E42EU vaatwasser heeft amper ruimte nodig dankzij het compacte formaat. Toch doet het apparaat zeker niet onder voor grote vaatwassers, dankzij moderne toevoegingen, zoals een AquaStop, EcoSilence drive en glasbeschermingstechnologie.
De Bosch SKS50E42EU: energiezuinig en bijzonder stil
De Bosch SKS50E42EU is ideaal voor mensen die geen grote vaatwasser kunnen of willen plaatsen. Voor dit compacte model hoef je namelijk maar amper plaats te maken. Je kunt het zo op je aanrechtblad zetten! Zonder veel ruimte op te offeren kun je hierdoor toch het gemak ervaren van een apparaat dat de vaat voor je doet. En dankzij de EcoSilence Drive hoor je zelfs amper dat de vaatwasser aanstaat. Deze motor is erg stil, en heeft een lange levensduur.

€ 319,00 Meer informatie en aanbieders >
Monster Hunter Rise (Switch)

Monster Hunter Rise (Switch)

Ga de uitdaging aan en maak jacht op enorme monsters! Monster Hunter Rise is de nieuwste game in de veelgeprezen actie-RPG-serie en komt naar de Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik de spullen die je hebt buitgemaakt om allerlei epische wapens en uitrustingen te maken.
Monster Hunter Rise speelt zich af in het door ninja's geïnspireerde Kamura Village. De game nodigt je uit allerlei levendige ecosystemen te verkennen en tegen enorme monsters te vechten om uiteindelijk de ultieme hunter te worden.
Het verhaal speelt zich een halve eeuw na de verwoestende laatste grote ramp af. Hunters krijgen te maken met een nieuw en angstaanjagend monster dat is opgedoken en overal dood en verderf zaait.
Jaag alleen of vorm een team met vrienden om missies aan te nemen en reusachtige monsters te lijf te gaan met een wapen naar keuze.
Gloednieuwe gameplaymechanieken zoals spectaculaire Wire Actions en een Palamute als trouwe viervoeter voegen nieuwe elementen toe aan de dynamische gevechten waar Monster Hunter bekend om staat.
Verken levendige ecosystemen in een wereld die gebaseerd is op het oude Japan. Tijdens je ontdekkingstocht in een bepaald gebied word je niet belemmerd door laadtijden.
Leer de beste jachttechnieken, ontdek allerlei geheimen en bescherm de wereld tegen het onheil.
Je bent altijd klaar voor de volgende jacht. Speel thuis of onderweg op de Nintendo Switch.

€ 59,99 Meer informatie en aanbieders >
Huawei tablet MatePad 10.4 LTE 4 + 64GB (Grijs)

Huawei tablet MatePad 10.4 LTE 4 + 64GB (Grijs)

Huawei MatePad - Liefde op het eerste gezicht
Slank, strak en stijlvol, kenmerkt het simplistische ontwerp van de HUAWEI MatePad en is hierdoor een lust voor het oog. Met verfijnd vakmanschap en een voortreffelijke matte coating biedt de elegante look een soepele en comfortabele aanraking in jouw handen. De klassieke kleur Midnight Grey en het elegante ontwerp maken het een perfecte partner voor jouw stijl in het dagelijks leven.
Meer scherm voor jouw creativiteit
Op het 10,4-inch FullView-display, de smalle randen van 7,9 mm en het brede scherm van de HUAWEI MatePad kun je al jouw creatieve gedachten en nieuwe ideeën loslaten. Druk en verken vrij met levendige kleuren en verbluffende graphics en beleef een grenzeloze creatieve reis met HUAWEI MatePad.
Indrukwekkende audio
Verpakt met een quad-luidspreker en quad-channel geluidssysteem, HUAWEI MatePad brengt het indrukwekkende geluid naar je toe alsof je in een bioscoop of concertzaal zit. Met de Histen 6.0 3D stereo geniet je van een meeslepend geluidsveld dat overal om je heen stroomt. Geluid van Harman Kardon, de rijke akoestische details en krachtige geluidsgolven zullen je wereld zeker op zijn kop zetten.
Langer leesplezier
Introductie van de nieuwe eBook-modus die op intelligente wijze het contrast, de helderheid en de definitie aanpast voor een comfortabelere leeservaring voor e-books, bijna alsof je door echte boeken bladert. Laat jouw boeken jouw geest verrijken terwijl de HUAWEI MatePad jouw ogen verzorgt met een TÜV Rheinland Low Blue Light Certified-display. Dit scherm vermindert schadelijk blauw licht en biedt doordachte herinneringen aan jouw zithouding en kijkafstand om ongemak te voorkomen.
Brengt je live interacties
Het geavanceerde 4-microfoonsysteem van HUAWEI MatePad pikt jouw stem op met een ruisonderdrukkingsfunctie die zorgt voor soepele uitwisselingen. Met FollowCam ingeschakeld, kun je altijd in het midden van het beeld staan tijdens videogesprekken, en Smart View en Spotlight Mode zorgen voor aantrekkelijkere en efficiëntere groepscommunicatie. Voel je vrij om rond te lopen, je kunt Camera Gestures gebruiken voor afstandsbediening. Ontsnap aan ruimtebeperkingen en geniet van live-interacties waar je ook bent.
Een touch pen die zorgt voor inspiratie
Terloops tekenen, schrijven of tekenen, de HUAWEI M-Touch pen biedt een soepele ervaring zoals potlood op papier. Met een ultralage latentie, natuurlijk handgevoel en elegante stijl, gaat het HUAWEI M-potlood hand in hand met jouw creativiteit. Gemaakt door geselecteerde composietmaterialen, legt het niet alleen jouw schrijfbewegingen nauwkeurig vast, maar zorgt het ook voor blijvende betrouwbare ervaringen voor jouw dagelijks gebruik.

€ 349,00 Meer informatie en aanbieders >
Siemens WT43HV70NL Warmtepompdroger

Siemens WT43HV70NL Warmtepompdroger

De Siemens warmtepompdroger WT43HV70NL voor een optimaal droogresultaat
Kies voor de Siemens warmtepompdroger WT43HV70NL als je veel wasgoed tegelijkertijd wilt kunnen drogen en als je voor elke stof een optimaal droogprogramma wenst. Deze stille wasdroger gaat je veel gebruiksgemak en voordeel opleveren.
Gemakkelijk te bedienen en een hoge capaciteit
Je kunt tot 7 kg vochtig wasgoed kwijt in deze praktische Siemens warmtepompdroger WT43HV70NL. Deze wasdroger van Siemens maakt gebruik van het innovatieve autoDry-systeem. Speciale sensoren houden goed in de gaten hoeveel was je in je trommel hebt geplaatst en wat de vochtigheid is. Ook reguleren ze de temperatuur in je trommel, waardoor je een uitstekend resultaat krijgt bij temperaturen waarbij de vezels van je kleding gerespecteerd blijven. De sensoren houden ook bij wanneer je de condensatiebak moet legen of het filter moet reinigen.
Handige extra functies
Wil je even snel iets drogen en heb je geen tijd voor een complete droogcyclus? Kies dan voor het handige Superkort 40-programma. Binnen 40 minuten is je kleding weer helemaal droog en kun je snel verder. Deze handige Siemens warmtepompdroger WT43HV70NL heeft speciale programma's voor lingerie en andere kwetsbare kledingstukken, wollen kleding en kreukgevoelige kleding. De softDry trommel is zo gemaakt dat kwetsbare vezels niet zullen beschadigen. Heb je veel sportkleding te drogen? Deze Siemens beschikt over een op maat gemaakt Outdoor-programma, waardoor je veel tijd gaat besparen. Het pluisfilter hoef je niet na elke droogcyclus te reinigen. Eens in de twintig cycli is ruim voldoende.
Weinig geluid en zeer zuinig met energie
De Siemens warmtepompdroger WT43HV70NL heeft een uitgestelde start tot 24 uur. Dat maakt het mogelijk om te profiteren van goedkope nachtstroom. Met een laag geluidsniveau van slechts 65 dB zullen slapende kinderen niet wakker worden van zijn achtergrondgeluid. Per jaar verbruikt de Siemens warmtepompdroger WT43HV70NL slechts 212 kWu aan energie. Hierdoor verdient deze wasdroger een plek in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Als je wilt besparen op je energierekening, dan ga je veel voordeel ervaren van deze zeer zuinige wasdroger.

€ 699,00 Meer informatie en aanbieders >