Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

blokker producten

~183.000 producten (0,53 seconden)
Tefal waterkoker KI282D

Tefal waterkoker KI282D

Met de Tefal Element KI282D waterkoker kun je dag na dag de lekkerste thee zetten. Door het roestvrijstalen uiterlijk en de grote handgreep, ziet deze waterkoker er robuust en degelijk uit.

€ 29,00 Meer informatie en aanbieders >
Budapest View at Dusk puzzel 2000 stukjes

Budapest View at Dusk puzzel 2000 stukjes

De stad Budapest ziet er schitterend uit onder het schemerlicht. Dat is te zien op deze prachtige puzzel. De puzzel bevat 2000 puzzelstukjes en is een ideale nieuwe uitdaging voor gevorderde puzzelaars.

€ 21,95 Meer informatie en aanbieders >
Romeinse sagen en verhalen - Boek Onno Damste (9000331935)

Romeinse sagen en verhalen - Boek Onno Damste (9000331935)

Het Boek Romeinse sagen en verhalen (9000331935) geschreven door Onno Damste bestel je op bruna.nl! Dr. Onno Damsté, bekend onder zijn vertalingen van Homèros' Ilias (P526) en Homèros Odyssee (P705), beschrijft aan de hand van Latijnse en Griekse bronnen op eenvoudige, maar boeiende wijze het ontstaan van de oudste geschiedenis van Rome, de dader op volgende koningstijd en het begin van de republiek. Niet de geschiedenis zoals die nu door de historici als juist en authentiek beschouwd wordt, maar de geschiedenis zoals die voor de Romeinen twintig eeuwen geleden werkelijk vaderlandse geschiedenis was. Deze verhalen vormden in de Romeinse feesten het ideaal van de oude Romein: zomer als Cincinnatus, onverschrokken als Micius Scaevola, onomkoopbaar als Fabricius, streng als Brutus en Manlius, kuis als Lucretia.

vanaf € 20,00 Meer informatie en aanbieders >
Het south Beach Dieet - Boek A. Agatston (9000365481)

Het south Beach Dieet - Boek A. Agatston (9000365481)

Het Boek Het south Beach Dieet (9000365481) geschreven door A. Agatston bestel je op bruna.nl! ´Een dieet om nooit meer los te laten.´ Nouveau Wie wil er geen smallere taille, een blijvend lager gewicht en een betere conditie zonder al te veel moeite? Cardioloog Arthur Agatston ontwikkelde een kinderlijk eenvoudig dieet waarmee je je lichaam perfect in vorm krijgt én je gezondheid verbetert – en wel voorgoed. Het South Beach dieet is hét dieet voor iedereen die nu echt van zijn overtollige kilo's af wil. • Leer goede vetten en koolhydraten te kiezen voor je menu • Lijd geen honger: drie maaltijden per dag én tussendoortjes • Verbetering van de gezondheid • Meer dan 120 verse recepten, ontwikkeld door een voedingsdeskundige • Sport en beweging niet noodzakelijk Arthur Agatston (1947) is een Amerikaanse cardioloog en arts van de sterren. Hij staat bekend als ontwikkelaar van het South Beach dieet. ´Een fantastisch nieuw dieetfenomeen!´ Margriet ´Het hotste dieet van dit moment!´ Top Santé

vanaf € 16,99 Meer informatie en aanbieders >
De meester van de neerdaling - Boek Hella S. Haasse (9021455676)

De meester van de neerdaling - Boek Hella S. Haasse (9021455676)

vanaf € 16,50 Meer informatie en aanbieders >
De tuinen van Bomarzo - Boek Hella S. Haasse (9021455706)

De tuinen van Bomarzo - Boek Hella S. Haasse (9021455706)

vanaf € 16,50 Meer informatie en aanbieders >
De oudste jongen - Boek Gerrit Krol (902147249X)

De oudste jongen - Boek Gerrit Krol (902147249X)

vanaf € 17,50 Meer informatie en aanbieders >
De viool van mijn moeder - Boek Yvonne van den Berg (9021808757)

De viool van mijn moeder - Boek Yvonne van den Berg (9021808757)

Het Boek De viool van mijn moeder (9021808757) geschreven door Yvonne van den Berg bestel je op bruna.nl! In de wereld van de jonge Else is een loodzwaar geheim: haar moeder komt uit een NSB-gezin. Terwijl ze opgroeit, wordt de onuitgesproken spanning tussen haar en haar moeder steeds groter. Else zoekt haar toevlucht in klassieke muziek en haar dwarsfluit. Dan vindt ze een oude, verwaarloosde viool op zolder - die moet van haar moeder zijn, maar waarom speelt zij niet meer? Vele jaren later heeft Else pas de moed om het verleden van haar familie te onderzoeken. En pas wanneer haar moeder overleden is, vindt ze begrip en rust. Met deze roman breekt Yvonne van den Berg (1955) haar familiegeheim open. Na haar conservatoriumstudie dwarsfluit en piano speelde zij in diverse ensembles en gaf ze les aan conservatoria. Later maakte ze carrière als beleidsmaker en organisator binnen de muziekwereld. Sinds 2000 is ze verantwoordelijk voor de programmering van de klassieke concerten in De Oosterpoort in Groningen. 'Een heel knap en emotioneel relaas.' - Eric Bos, schrijver en beeldend kunstenaar 'Verteld door iemand die de muziek echt van binnenuit kent. Heel invoelbaar.' - Eleonore Pameijer, fluitiste

vanaf € 20,99 Meer informatie en aanbieders >
De Mensheid zij geprezen - Boek Arnon Grunberg (9025317588)

De Mensheid zij geprezen - Boek Arnon Grunberg (9025317588)

Het Boek De Mensheid zij geprezen (9025317588) geschreven door Arnon Grunberg bestel je op bruna.nl! 'GEEN BEEST IS ZO BELASTERD ALS DE MENS.' Met deze woorden begint De Mensheid zij geprezen, een verdedigingsrede en tegelijkertijd een loflied op een schepsel dat maar al te vaak door het slijk is gehaald. Zoals Erasmus de Zotheid opvoert om en loflied te zingen op haarzelf en haar hogepriesters, zo laat Grunberg een mens aan het woord die een loflied zingt op zijn soortgenoten en ze in be-scherming neemt tegen de azijn-pissers die met hun zogenaamd onsterfelijke werken in de getuigenbank zitten en aanklagen. Met overtuigende argumenten weerlegt deze advocaat de verklaringen hij dat zijn client feitelijk een marionet is. In zijn bevlogen redevoering toont hij aan dat wellust, be-geerte, haat, manipulatie en wreedheid ten onrechte een slechte naam hebben, en dat ze juist voor veel goeds en moois hebben gezorgd. Als je moet kiezen of je God, de appel, Eva of de slang bent, kun je maar beter de slang zijn. Eindelijk wordt iemand aan het woord gelaten die de leugens en de laster over de mensheid durft te bestrijden, die oprecht het beste met de mensheid voor-heeft. Wie De Mensheid zij geprezen heeft gelezen ziet de wereld zoals ze is bedoeld: als een schitteren- de poppenkast. 'Een sardonisch loflied op de grote sukkel mens' Vrij Nederland 'Zijn scherpste en geestigste boek tot nu toe' Trouw 'Even virtuoos als hilarisch' De Groene Amsterdammer 'Grunberg toont zich zo moge-lijk een nog groter goochelaar dan Erasmus. Net als je denkt dat je hem door hebt, vraag je je af of hij je niet op het verkeerde been heeft gezet.' Het Parool Arnon Grunberg (1971) is een veelgeprezen en veelvuldig be-kroond schrijver. Voor De asielzoe-ker (Nijgh & Van Ditmar) kreeg hij zowel de F. Bordewijkprijs als de AKO-literatuurprijs. Bij Athenaeum-Polak & Van Gennep verscheen in 2005 de Grunbergbij-bel. Voor De Mensheid zij geprezen ontving Arnon Grunberg de Gou-den Uil 2002. In 2006 verscheen de roman Tirza.

vanaf € 15,50 Meer informatie en aanbieders >
De professor en de hyena - Boek Wouter Godijn (9025444881)

De professor en de hyena - Boek Wouter Godijn (9025444881)

Het Boek De professor en de hyena (9025444881) geschreven door Wouter Godijn bestel je op bruna.nl! De wereld is beestachtig in de nieuwe dichtbundel van Wouter Godijn. Soms is een dier dood, soms zeer levend, soms is het bloederige drek, soms zo lief als moeder Teresa. In 'De professor en de hyena' ben je niet op je gemak, je hebt constant het gevoel dat je over je schouder moet kijken. Een teddybeer verandert in een hyena, en zelfs de tuin is niet veilig want daar zijn haaien. De enige geruststelling lijkt op te treden wanneer Godijn uit zijn rol stapt en als auteur de pen opneemt. Het was maar bedacht allemaal! Gek genoeg is ook dat bij Godijn geen echte geruststelling. Dit is poëzie waar je wakker van ligt.

vanaf € 21,99 Meer informatie en aanbieders >
De stille gouvernante - Boek Julie Klassen (902979660X)

De stille gouvernante - Boek Julie Klassen (902979660X)

Het Boek De stille gouvernante (902979660X) geschreven door Julie Klassen bestel je op bruna.nl! Als de jonge Olivia Keene ziet hoe haar vader haar moeder wurgt, bedenkt ze zich geen moment en grijpt het eerste het beste voorwerp om hem voor het hoofd te slaan. Zodra de gevolgen van haar daad tot haar doordringen, beseft ze dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. Haar moeder helpt haar te vluchten en regelt een onderkomen bij een oude kennis aan het hof van Brightwell. Daar vangt Olivia, die door het trauma niet meer kan spreken, een geheim gesprek op tussen de heer des huizes en zijn zoon Edward. Edward ontdekt dat Olivia op de hoogte is van informatie die zijn reputatie kan schaden en stelt haar aan als gouvernante om haar in de gaten te kunnen houden. Maar hoe vaker hun paden elkaar kruisen, hoe duidelijker wordt dat zij niet zijn grootste bedreiging, maar juist zijn redding blijkt te zijn. Na Onvoorwaardelijk en De apothekersdochter schreef Julie Klassen opnieuw een prachtige historische thriller die speelt in de Regency-periode in Engeland. Liefhebbers van Jane Austen kunnen hun hart ophalen aan De stille gouvernante!

€ 23,99 Meer informatie en aanbieders >
Reis door de innerlijke werkelijkheid - Boek Henny Dekker (9491472569)

Reis door de innerlijke werkelijkheid - Boek Henny Dekker (9491472569)

Het Boek Reis door de innerlijke werkelijkheid (9491472569) geschreven door Henny Dekker bestel je op bruna.nl! Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte hypnose kunt interpreteren en je ware zelf steeds beter leert begrijpen. Dit boek bevat helder uitgelegde theorie, aansprekende casussen en praktische oefeningen en meditaties. Dat maakt deze 'reisgids' afwisselend. Hij leidt je naar een van de meest interessante reisbestemmingen die je ooit zult aandoen: je innerlijk. Henny Dekker (1950) kwam tijdens zijn vele reizen en na een eenheidservaring in de Himalaya in contact met boeddhisme. Hij verdiepte zich in meditatie, yoga en tantra. In Mexico en Guatamala raakte hij geïnteresseerd in de Indiaanse cultuur en het sjamanisme. Die interesses leidden tot een levenslange studie naar de innerlijke werkelijkheid en hoe de persoonlijkheid zich ontwikkelt. Hij volgde een beroepsopleiding tot hypnotherapeut, begon een eigen praktijk en bekwaamde zich verder in de symboliek van het onbewuste, tarot, psychologie en filosofie. De kennis die hij in dit boek deelt is gebaseerd op vijfentwintig jaar praktijkervaring en geïnspireerd door onder meer Jung, NLP, psychosynthese en sprookjes en mythen. In 2012 verscheen zijn eerste boek: De weg naar binnen. Een werkboek geschreven vanuit de ervaringen van tien jaar lang lesgeven in stresshantering, zelfhypnose, meditatie en symboliek.

vanaf € 16,95 Meer informatie en aanbieders >
Help! Ik ben zo depri...

Help! Ik ben zo depri...

Help! Ik ben zo depri...

vanaf € 18,95 Meer informatie en aanbieders >
Het protest - Boek John Grisham (9400500939)

Het protest - Boek John Grisham (9400500939)

Het Boek Het protest (9400500939) geschreven door John Grisham bestel je op bruna.nl! Een heftige strijd tussen de bewoners van Strattenburg Een levensbedreigende verwonding Een nieuwe zaak voor de jonge advocaat Theo Boone Theo Boone mag dan pas dertien jaar oud zijn, hij heeft meer tijd doorgebracht in de rechtszaal dan waar ook. Na valselijk te zijn beschuldigd van vandalisme en diefstal is Theo blij dat hij zijn tanden kan zetten in een nieuwe zaak. De inwoners van Strattenburg maken ruzie met elkaar over de geplande aanleg van een miljoenen dollars kostende snelweg rond de stad. De tegenstanders zijn bang voor ernstige milieuvervuiling en geluidsoverlast, de voorstanders zijn van mening dat de weg heel gunstig zal zijn voor de economie van het stadje. Theo is fel tegen de aanleg van de weg en raakt betrokken bij de zaak. Maar wanneer hij te diep graaft naar de zin van sommige betrokkenen en hij ontdekt dat er een heel vuil spelletje gespeeld wordt, is hij niet voorbereid op de heftige reacties die dat veroorzaakt en de gevaren die hij loopt. Verscheurd tussen de wet en zijn geweten zet Theo alles op alles om het recht te laten zegevieren.

vanaf € 15,99 Meer informatie en aanbieders >
Laat gaan - Boek Jaap Bierman (9461932227)

Laat gaan - Boek Jaap Bierman (9461932227)

Het Boek Laat gaan (9461932227) geschreven door Jaap Bierman bestel je op bruna.nl! Het leven schept je in een constante staat van verwarring. Een voorkomen wordt opgevolgd door een vergaan. De fragmenten in dit boekje zijn vastgelegde momenten van een idee, gedachte of gevoel en proberen het leven met de zin te vangen: in hartstocht zal verlangen kunnen liggen, al dacht ik eerst dat het mij niet grijpen kon. Waren deze momenten dan bedrog? Of hebben zij daadwerkelijk plaatsgehad? Bovendien, als het heeft bestaan, is het dan onthouden of reeds vergeten? Mag een herinnering langzaamaan uit de zenuwcellen van je hersenen verdwijnen? Kan men een jaar alleen, inwisselen voor vierentwintig uur samen, waarin secondes uren zijn? Vijf minuten zonder liefde lukt, maar vijf minuten zonder adem? Bestaat tijd als je slechts leeft op het ritme van dezelfde dagelijkse beslommeringen? Dit boek is het gevolg van drie jaar lang een weblog bijhouden. De mooiste stukken verdienen een betere plaats dan online. 'Laat Gaan' bestaat uit louter letters, waarin beelden zullen opdoemen in het hoofd: vaak vaag maar meedogenloos liefdevol. Omdat wij onder een zon kunnen staan. Omdat vluchten onbekwaam zijn zou. Omdat momenten niet vergaan als zij geschreven bestaan.

vanaf € 15,42 Meer informatie en aanbieders >
Mijn Engel - Boek Richard Engelen (9461932405)

Mijn Engel - Boek Richard Engelen (9461932405)

Het Boek Mijn Engel (9461932405) geschreven door Richard Engelen bestel je op bruna.nl! Om gevoelens onder woorden te brengen laat Richard zich door vele mensen en dingen inspireren. Hij kijkt iemand aan, hij ziet een artikel, hij hoort een geluid en maakt hierbij een verhaal. In zijn gedachten heeft hij de vrouw gevonden die hij "Mijn Engel" noemt. Deze engel fladdert in zijn gedachten rond en inspireert hem tot het schrijven van de teksten die u in dit boekje aantreft. Met haar bouwt hij een relatie op die in zijn gedachten zo geweldig is dat hij haar zo voor zich ziet staan. Hij omschrijft ze zo levensecht dat je je afvraagt, is ze nou echt of is ze een fantasie. Dat mag u als lezer zelf bepalen. Het lijkt wel alsof het boekje niet alleen voor "zijn Engel" geschreven is, maar ook voor uw "Engel". Door de hoge herkenbaarheid van zijn woorden krijgt u het idee dat u dit zelf geschreven hebt. In het laatste deel vindt u nog meer van zijn "gedachten" Verras uzelf met "Mijn Engel"

vanaf € 15,37 Meer informatie en aanbieders >
GVDKU - Boek Freda Kamphuis (9078068930)

GVDKU - Boek Freda Kamphuis (9078068930)

Het Boek GVDKU (9078068930) geschreven door Freda Kamphuis bestel je op bruna.nl! GVDKU is de debuutbundel van Freda Kamphuis 1965. Naar eigen zeggen probeert Freda het leven - vaak tegen beter weten in - als een speeltuin te blijven zien. GVDKU is dan ook een speeltuin geworden, waarin heel veel mag. Zoals gedichten bouwen van woorden, die niet alleen door hun inhoud veelzeggend zijn, maar ook door hun bijzondere vorm. En haiku's schrijven die alleen over zichzelf gaan, waardoor je naar de werkelijke inhoud alleen maar moet raden. Of naar mensen kijken en die met één pennenstreek neerzetten. Verheug u op de route tot God, gratis kunst en veel grafisch genoegen. GVDKU is deel 16 in Voetnoots reeks Eigentijdse Poëzie.

vanaf € 17,00 Meer informatie en aanbieders >
Wraak - Boek Arno van den Kieboom (9462661073)

Wraak - Boek Arno van den Kieboom (9462661073)

Het Boek Wraak (9462661073) geschreven door Arno van den Kieboom bestel je op bruna.nl! Karin en haar man Jordy leren door het swingen het koppel Niels en Vanessa kennen. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien blijken ze een enorme klik te hebben en tegen alle afspraken in worden ze smoorverliefd op elkaar. Maar al snel blijken ze meer gemeen te hebben met elkaar dan ze ooit hebben kunnen vermoeden. Voor Karin zit er nies anders op om Niels op te geven als geliefde. Deze laat het echter niet bij zitten en verandert in een ware tiran. Hij zweert wraak op alles en iedereen die hem in zijn ogen het leven zuur maakt. En hij houdt woord. En hoe? Niels blijkt geen grenzen te kennen.

vanaf € 18,50 Meer informatie en aanbieders >
De weiden van Elske - Boek Hanneke Eggels (9081524925)

De weiden van Elske - Boek Hanneke Eggels (9081524925)

Het Boek De weiden van Elske (9081524925) geschreven door Hanneke Eggels bestel je op bruna.nl! Drs. Hanneke P.F.J. Eggels (*Amsterdam) is met haar hedendaagse maatschappijkritische visie politiek geëngageerd als een echte politica zonder partij. Zij transformeert filosofische denkbeelden uit het verleden in moderne denkwijzen, plaatst als Peace Poet voor het Vredespaleis Den Haag en jarenlang als docente Nobelprijzen Literatuur politieke stromingen zowel in nationale als internationale context en publiceert erover in haar gedichten en essays. In haar werk is veel kennis van de mythologie verweven en als PEN-lid draagt zij humanistische ideeën uit. Haar poëzie is in diverse talen vertaald en gepubliceerd in International PEN magazine.

vanaf € 18,50 Meer informatie en aanbieders >
Dr. Norton

Dr. Norton

Dr. Norton

vanaf € 19,95 Meer informatie en aanbieders >
Verstrikt in de liefde - Boek Arie Jongkind (9492954370)

Verstrikt in de liefde - Boek Arie Jongkind (9492954370)

Het Boek Verstrikt in de liefde (9492954370) geschreven door Arie Jongkind bestel je op bruna.nl! Verliefd zijn is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dieta, de hoofdpersoon in Verstrikt in de liefde, voert op geheel eigen wijze een innerlijke strijd: hoe moet ze kiezen uit de jongemannen die naar haar hand dingen? We schrijven enkele decennia geleden, de tijd dat men nog met twee woorden sprak, toen er nog geen smartphone was en geen internet, maar luchtpost en kruidenierswinkels. Als haar vader een ongeluk krijgt moet Dieta nood- gedwongen een baan zoeken om het gezin te kunnen onderhouden. Haar toekomstdromen lijken in donder- wolken op te gaan. Tegenslag op tegenslag krijgt ze te verwerken, maar gelukkig weet ze net op tijd de juiste beslissing te nemen. Maar net als Dieta er weer een beetje bovenop lijkt, beginnen oude wonden op te spelen. Zou het haar lukken haar geluk te vinden? Laat u meeslepen in Dieta's zoektocht door het oer- woud van Amor, herken de vaak tegenstrijdige signalen en zorg ervoor dat u niet verstrikt raakt in de liefde...

vanaf € 19,95 Meer informatie en aanbieders >
Winkel van verleiding - Boek Natascha van Diepen Emmah (946193341X)

Winkel van verleiding - Boek Natascha van Diepen Emmah (946193341X)

Het Boek Winkel van verleiding (946193341X) geschreven door Natascha van Diepen Emmah bestel je op bruna.nl! Jenna woont door een renovatie aan haar eigen appartement een tijdje bij haar moeder. Haar rustige leventje wordt verstoord als zij te horen krijgt dat haar moeder binnenkort van de aardbodem zal verdwijnen. De oorzaak is een klein winkeltje dat alles verkoopt wat je maar kan wensen. Na onderzoek komt Jenna erachter dat er meer vermissingen gelinkt zijn aan deze winkel. Er zit niets anders op, ze zal alles op alles moeten zetten om haar moeder weg te houden uit deze winkel. Zij moet ervoor zorgen dat de winkel voor altijd haar deuren sluit. Jenna zal moeten doorzetten om de vermisten te redden uit de handen van een oude heks. Het zal een opgave worden om haar moeder uit de winkel te houden. Jenna zal een lange weg moeten afleggen om weer thuis te komen.

vanaf € 19,30 Meer informatie en aanbieders >
Ademloos..... - Boek Wilma Montanje (946193047X)

Ademloos..... - Boek Wilma Montanje (946193047X)

Het Boek Ademloos..... (946193047X) geschreven door Wilma Montanje bestel je op bruna.nl! Mensen vragen me weleens hoe ik aan mijn gedichten kom, hoe ze tot stand komen en waar ik de inspiratie vandaan haalt. Wel, gedichten schrijf je in de eerste plaats voor jezelf,het zijn je eigen emoties en soms ervaringen en je schrijft vanuit je hart. Maar ook kan je soms verwoorden wat een ander voelt en denkt. Ik voel me altijd diep ontroerd en verheugd als iemand mij zegt dat een van mijn gedichten hem of haar diep raakte...dat is het grootste compliment wat je kan krijgen

vanaf € 16,97 Meer informatie en aanbieders >
Huismerk Lexmark 801K zwart Toner

Huismerk Lexmark 801K zwart Toner

-

€ 52,30 Meer informatie en aanbieders >