Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

cardpile producten

~87 producten (0,04 seconden)
Ticket to Ride - Map Collection United Kingdom

Ticket to Ride - Map Collection United Kingdom

Ticket to Ride UK/Pennsylvania is een uitbreidingsset voor het bordspel Ticket to Ride. Let op: uitsluitend speelbaar als je een van de basisspellen Ticket to Ride USA of Ticket to Ride Europa in bezit hebt, want je hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig.Ticket to Ride UKIn Ticket to Ride UK ga je op treinavontuur op de plek waar de industriële revolutie begon en de eerste locomotief werd ontwikkeld. Deze Ticket to Ride versie is een iets complexere variant door de introductie van ontwikkelingskaarten. Met deze kaarten ontwikkel je de techniek van de trein, waarmee je sneller en langere routes kunt afleggen en verre steden in Schotland en Ierland kunt bereiken.Ticket to Ride PennsylvaniaTicket to Ride Pennsylvania speelt zich af in de staat waar veel treinhistorie is. Investeer in de meest succesvolle bedrijven om jouw treinnetwerk verder te ontwikkelen. Terwijl je routes tussen steden bouwt, kun je ook aandelen verdienen. Als jij van een soort aandeel de meerderheid hebt aan het einde van het spel, dan krijg jij daar extra punten voor. Maar laat je tegenstanders niet meer aandelen in handen hebben. Dan verlies je de voordelen van je investeringen. Deze uitbreiding bevat plattegronden van het Verenigd Koninkrijk (2-4 spelers) en Pennsylvania (2-5 spelers), tickets en spelregels voor beide plattegronden, nieuwe treinkaarten en technologiekaarten voor Verenigd Koninkrijk en nieuwe aandeelkaarten voor Pennsylvania.

€ 28,90 Meer informatie en aanbieders >
Ticket to Ride The Heart of Africa - Bordspel - Uitbreiding

Ticket to Ride The Heart of Africa - Bordspel - Uitbreiding

Ticket to Ride Africa is een uitbreiding voor het bordspel Ticket to Ride USA en Ticket to Ride Europa. Let op: uitsluitend speelbaar wanneer je een van deze bordspellen in bezit hebt, want je hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig.Met deze Ticket to Ride Africa kan je treinroutes leggen dwars door Afrika. Hiervoor moet je door het oerwoud, door de woestijn en over de bergen reizen. Nieuw bij deze uitbreiding is dat de waarde van routes verdubbeld kunnen worden met behulp van terreinkaarten.Ticket To Ride - Heart of Africa bevat 48 nieuwe bestemmingskaarten.

€ 20,90 Meer informatie en aanbieders >
Ticket to Ride USA 1910 - Uitbreiding

Ticket to Ride USA 1910 - Uitbreiding

Iedereen instappen voor een avontuur door het Noord-Amerikaanse continent! Als je klaar bent om te reizen geeft deze spannende uitbreding je een nieuwe 'Ticket To Ride'!Ticket To Ride - USA 1910 is een extra kaartset voor het originele Ticket to Ride USA bordspel. De uitbreiding brengt meer variatie met zich mee, waardoor je niet uitgespeeld raakt. Het bestaat uit 181 kaarten met onder andere 35 extra bestemmingskaarten, een globetrotter bonuskaart en een complete herdruk voor alle kaarten van het originele spel.Met deze uitbreiding kun je Ticket to Ride USA op drie nieuwe manieren spelen: - 1910 regels - spellen die alleen de bestemmingskaarten gebruiken- Het Mega Spel - spellen waarin alle tickets gebruikt worden- Big Cities, waarin alleen tickets naar bepaalde grote steden gebruikt worden

€ 13,50 Meer informatie en aanbieders >
Shadows over Camelot - Bordspel

Shadows over Camelot - Bordspel

Shadows over Camelot zullen jij en je medespelers als Ridders van de Ronde Tafel samenwerken om het spel te verslaan. In het begin lijkt alles zo eenvoudig. Zijn de edele ridders slim genoeg om een spel te verslaan dat zichzelf speelt? Opgelet! Het spel wordt ingewikkelder wanneer je wordt verraden door je mede ridder. Wacht het rustig af en pak hem wanneer hij het minst verwacht. Kom met ons mee naar Camelot! Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

€ 44,50 Meer informatie en aanbieders >
Small World - River World - Engelstalig

Small World - River World - Engelstalig

Small World - Uitbreiding 9, Riverworld. Small World River World is een uitbreiding voor het bordspel Small World. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen! Het spel Small World River World speel je op een kaart met watergebieden waar medogenloze piraten de plak zwaaien. De spelers moeten tegen hen vechten en hun kostbare havens verdedigen. Maar ze mogen zich niet te fel laten afleiden door de piraten, want er zijn ook nog gevaarlijke tegenstanders die ze niet uit het oog mogen verliezen! In River World zijn er elementen die de spelers kunnen helpen (zoals een scheepswerf of de temple van de ziener.) Maar het blijft Small World d.w.z. dat er niet genoeg plaats is voor iedereen op de kaart. Speciaal aan de River World uitbreiding is dat er iedere beurt willekeurige evenementen gebeuren die chaos veroorzaken. De speluitbreiding River World kan met twee tot vijf spelers gespeeld worden. Ze bevat twee dubbelzijdige spelborden. Dat is één kaart voor elk van de vier mogelijke spelerbezettingen. Spelregels: NED/FR/DE. Days of Wonder

€ 22,50 Meer informatie en aanbieders >
Pandemic - Engelstalig Bordspel

Pandemic - Engelstalig Bordspel

Vernieuwde uitgave van het spannende bordspel Pandemic! Deze uitgave biedt twee nieuwe rollen om te spelen en tevens nieuw artwork. Spelers zijn leden van een eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier bijzonder dodelijke ziektes. Je team reist over de hele wereld om de vloedgolf van infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om medicijnen te ontwikkelen. Lukt het je om op tijd de geneesmiddelen te ontdekken? Het lot van de hele mensheid ligt in jouw handen! Inhoud: speelbord, 115 kaarten, 6 houten markers, 7 pionnen en nog veel meer!

€ 37,90 Meer informatie en aanbieders >
Timeline Historical Events

Timeline Historical Events

Werd de blikopener voor of na de gloeilamp uitgevonden? Wat was er eerst: de computer of X-stralen? Dat zijn vragen waar je mee te maken krijgt in Timeline.
In het kaartspel Timeline moet je zo snel mogelijk al je kaarten op de juiste plaats op de tijdlijn plaatsen. Het is dus de bedoeling dat je de datum van een historisch moment correct inschat. Lukt dit niet? Dan leg je de kaart op de aflegstapel en trek je een nieuwe. Lukt dit je wel? Dan ben je al een stap dichterbij de overwinning!

€ 16,50 Meer informatie en aanbieders >
Unlock!

Unlock!

Unlock! is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms, ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met een kaartendeck en een gratis app die je door de diverse scenario's leidt. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op!
Deze eerste uitgave van het spel bevat drie spannende ontsnappingsavonturen:
De Formule: Stap een geheim laboratorium binnen om een mysterieus serum ontwikkeld door een wetenschapper terug te vinden...
De Muis & De Worst: Steek een stokje voor de plannen van de verschrikkelijke Professor Noside in dit cartoonachtige avontuur!
Het Eiland van Dokter Goorse: Bezoek het eiland van een excentrieke antiekverzamelende miljardair en overwin zijn vallen!

€ 25,90 Meer informatie en aanbieders >
Ghost Stories - uitbr. - Black Secret - Gezelschapsspel

Ghost Stories - uitbr. - Black Secret - Gezelschapsspel

Speel samen tegen Wu-Feng, die ditmaal ook gespeeld wordt door een speler. Deze speler bepaalt waar de spoken op het bord verschijnen.

€ 33,90 Meer informatie en aanbieders >
Dixit 2 Quest

Dixit 2 Quest

Dixit 2 Quest uitbreiding voor het spel Dixit. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odessey.

€ 15,90 Meer informatie en aanbieders >
Small World A Spider's Web Uitbreiding

Small World A Spider's Web Uitbreiding

Small World - A Spider's Web is een mini-expansie set voor bordspel Smallworld. A Spider's Web creëert extra spelmogelijkheden! Het bevat de volgende onderdelen: 3 nieuwe Rassen (Ice Witches, Skags en Slingmen) en 3 nieuwe Special Power badges (Copycat, Lava en Soul-Touch).

€ 12,50 Meer informatie en aanbieders >
Ghost Stories Bordspel

Ghost Stories Bordspel

In het bordspel Ghost Stories vallen wrede geesten en gevaarlijke monsters een onschuldig oosters dorp aan voor hun meester Wu Fen. Vier Taoïstische monniken werken samen om het dorp en de mensheid te redden.

€ 32,90 Meer informatie en aanbieders >
Formula D (Engels)

Formula D (Engels)

Ervaar de spanning van een Formule 1 race met Formula D : laat je motor op volle toeren draaien, neem de chicanes zo snel mogelijk en profiteer van de slipstream van je tegenstanders om zo een betere en snellere tijd neer te zetten. Het nemen en het incalculeren van risico's zijn de twee eigenschappen die onontbeerlijk zijn om een uitstekende piloot te worden en om de hoogste plaats op het podium te bemachtigen.
Met Formula D beleef je de koortsige spanning van illegale street races in grote steden. Alles is toegestaan : getunede wagens, de boosts van jouw nitro, vrije keuze in hoe een rotonde te nemen en sluwe manoeuvres die je loslaat op je tegenstanders…

€ 34,90 Meer informatie en aanbieders >
Dixit Daydreams expansion

Dixit Daydreams expansion

Dixit Uitbreiding 5 - Daydreams is een uitbreiding voor het Dixit bordspel of Dixit Odyssey. Deze uitbreiding bevat weer 84 nieuwe kaarten met wederom prachtige illustraties.

€ 15,90 Meer informatie en aanbieders >
Dungeons & Dragons Board Game Expansion Lords of Waterdeep: Scoundrels of Skullport english

Dungeons & Dragons Board Game Expansion Lords of Waterdeep: Scoundrels of Skullport english

Scoundrels of Skullport adds brand new content for the award-winning, bestselling board game, Lords of Waterdeep. It's not one, but two, complete expansions: the sprawling dungeon of Undermountain and the criminal haven of Skullport.Each thrilling location has unique characteristics and offers new play options, including new Lords, Buildings, Intrigue and Quest cards.Owners of Lords of Waterdeep can use one or both of these new subterranean locations to add depth to their game experience. There's also a new faction, the Gray Hands, so now a sixth player can join in the fun!- Players: 2-6- Recommended age: 12 years and up- Playing time: 60 min - English language edition

vanaf € 31,50 Meer informatie en aanbieders >
Takenoko Chibis

Takenoko Chibis

Uitbreiding Chibis voor het Takenoko spel
Takenoko Chibis bevat:
- Een miniatuur van de vrouwelijke panda
- Negen verschillende tegels voor de baby panda's
- Zes plot tegels
- 18 kaarten
- 17 bamboe stukken

€ 17,50 Meer informatie en aanbieders >
Legendary Inventors

Legendary Inventors

Van het ontdekken van vuur tot de uitvinding van de gloeilamp, van Aristoteles tot Einstein, Legendarische Uitvinders brengt je terug naar de geschiedenis van de vooruitgang!
In het spel heeft elke speler de beschikking over een team van bekende uitvinders. Laat één van je uitvinders aan de slag gaan met een uitvinding en vergroot daarmee de kennis van je uitvinders. Zodra de uitvinding voltooid is worden de beloningen verdeeld. Ben jij na drie tijdperken degene met het beste uitvindersteam?

€ 26,90 Meer informatie en aanbieders >
Ticket to Ride - Europa Uitbreiding 1912

Ticket to Ride - Europa Uitbreiding 1912

Ticket To Ride - EUROPA 1912 is een uitbreidingsset voor de bekende bordspel serie Ticket To Ride....

€ 13,90 Meer informatie en aanbieders >
Yamatai Bordspel - Engelstalig

Yamatai Bordspel - Engelstalig

In Yamatai, 2-4 players compete to build palaces, torii, and their own buildings in the land of Yamatai. The game includes ten numbered action tiles, each showing one or more colored ships and with most showing a special action. You shuffle these tiles, place them in a row, then reveal one more than the number of players.On a turn, each player chooses a tile, collects the depicted ships from the reserve, optionally buys or sells one ship, then places the ships on the board. The land has five entryways, and you must start from these points or place adjacent to ships already on the board. You can't branch the ships being placed, and if you place your first ship adjacent to another, then that first ship must be the same color as the adjacent one; otherwise you can place ships without regard to color.After placing ships, you can either claim colored resources from land that you've touched with new ships this turn or build on one vacant space. To build, the space must have colored ships around it that match the ships depicted on one of the available building tiles. If you build a personal building that's connected to others you own, you receive money equal to the number of buildings.You can bank one ship before the end of your turn, then you can use any three resources or a pair of matching resources to purchase a specialist, each of whom has a unique power.After all players go, you shuffle the action tiles, place them face down in the row, then reveal enough tiles at the front of the line to set up for the next turn, with the turn order being determined by the numbers on the tiles that players chose the previous turn. Once you trigger one of the game-ending conditions — e.g., no ships of one color or no more specialists — you finish the round, then count points for buildings built, specialists hired, and money on hand.

€ 44,90 Meer informatie en aanbieders >
Five Tribes - Bordspel

Five Tribes - Bordspel

Five Tribes neemt je mee in de wereld van 1001 nacht waneer jouw karavaan aankomt in de stad Naqala. Zoals Days of Wonder beaamt zijn de regels duidelijk en overzichtelijk maar let op, een winnende strategie duurt even om onder de knie te krijgen. De spelers plaatsen hun verschillende gildes op het bord (Elders, Assassins, Builders, Merchants en Viziers) op het bord. Door de verschillende gildes tactisch te manouvreren over de heilige plaatsen, markten, oases en dorpen verkrijgen de speler meer macht over Naqala. Word jij de nieuwe sultan?

€ 44,10 Meer informatie en aanbieders >
Pandemic In the Lab - Uitbreiding - Engelstalig

Pandemic In the Lab - Uitbreiding - Engelstalig

Deze expansieset voor het bordspel Pandemic bevat veel materiaal (zoals 4 nieuwe rollen en 3 nieuwe Events) waarmee het basisspel en de expansie On the Brink uitgebreid kunnen worden. In het laboratorium ontwikkel je antistoffen voor de meest hardnekkige virussen. Speel per persoon (4 spelers) of als teams (max 6 spelers). In the Lab breidt de expansie On the Brink verder uit met de scenario's Virulent Strain Events en Worldwide Panic Mutation. Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel vereist.

€ 33,90 Meer informatie en aanbieders >
Elysium Boardgame

Elysium Boardgame

Mythic Greece. As an upstart demigod, you want to earn the favor of the Olympians and become a figure of legend yourself. Gather heroes and powerful artifacts, please the gods and bear their power to write your own epic tale.Let your allies achieve their destiny and enter the Elysium, home of the glorious and the brave. Once the stories are written, only one demigod will be chosen to stand at the side of Zeus.Elysium is a game of set collecting and combinations in which players recruit cards representing heroes, items, powers and gods. These cards have many different powers and you can create powerful combination to earn gold (the help of the gods) and victory points (the favor of the gods). Each card belongs to one of the eight Olympians gods (a family), and shows a level (1 to 3).During the five turns of the game, players will try to transfer their cards to the Elysium and write their own Legends, which are series of cards from the same family or from different families of the same level. The more epic the Legends, the more favor from the gods they'll earn. But as they go to Elysium, most cards lose their power and players will therefore have to renounce some of their combinations !A game of balance and opportunity with simple action, but constant dilemmas and complex strategies.

€ 36,90 Meer informatie en aanbieders >
Shadows over Camelot: Merlin's Company uitbreiding

Shadows over Camelot: Merlin's Company uitbreiding

Expansie set voor bordspel Shadows over Camelot. Deze expansie brengt een aantal nieuwe karakters in het spel (inclusief 7 nieuwe Ridders en ook tovenaar Merlijn). Daarnaast bevat Merlin's Company 63 nieuwe kaarten, nieuwe Travel kaarten, extra Black en White cards. Tot slot, deze expansie zorgt ervoor dat je Shadows of Camelot met 8 spelers kunt spelen!

€ 18,90 Meer informatie en aanbieders >
Mystery of the Abbey Bordspel

Mystery of the Abbey Bordspel

Het rustige klooster wordt opgeschrikt door de moord op broeder Adelmus! Alleen door slimme vragen te stellen en het klooster grondig te doorzoeken kun jij als eerste de kenmerken van de moordenaar bepalen en het spel winnen.

€ 34,90 Meer informatie en aanbieders >