Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

koopjesdrogisterij producten

~33.300 producten (0,16 seconden)
Sensationail Gel Polish - Espresso Bean - Bruin - Gel nagellak

Sensationail Gel Polish - Espresso Bean - Bruin - Gel nagellak

Sensationail Gel Nagellak is te gebruiken in combinatie met de speciale Sensationail LED lamp. Sensationail Gel Nagellak is verkrijbaar in meer dan 30 trendy kleuren. Zo heb je voor iedere gelegenheid een passende kleur nagellak. Sensationail is de nieuwe manier van nagels lakken. Met Sensationail heb je binnen een handomdraai een perfect gelakte manicure waar je twee weken lang van kan genieten. De Sensationail gel nagellak in combinatie met de LED-lamp voorkomt het chippen van nagellak en heeft geen droogtijd. Dus je nagels lakken en meteen weer door gaan met waar je mee bezig was in plaats van lang wachten tot je nagellak echt uitgehard is en niet meer beschadigd. Sensationail is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sensationail Starter kits zodat je alles in een keer in huis hebt voor het aanbrengen van de gel nagellak.

€ 12,74 Meer informatie en aanbieders >
Derma Eco Baby Babydoekjes

Derma Eco Baby Babydoekjes

Derma Eco Baby Babydoekjes zijn zachte en milieuvriendelijke doekjes die zowel geschikt zijn voor het schoonvegen van de billen bij een luierverschoning als voor het schoonmaken van de handjes en het gezichtje van de baby. Doordat de doekjes voor verschillende

€ 2,63 Meer informatie en aanbieders >
Lichtwesen Jophiel geurspray 30ml

Lichtwesen Jophiel geurspray 30ml

Integratie - JOPHIEL

€ 22,88 Meer informatie en aanbieders >
Leukoplast Hechtpleister 5 M X 2.50 Cm Rood (1st)

Leukoplast Hechtpleister 5 M X 2.50 Cm Rood (1st)

Leukoplast is bijzonder trekvast en universeel toepasbaar voor de fixatie van alle soorten en maten verbanden bij patiënten met een normale huid. De kleefmassa van Leukoplast is door middel van een speciaal procédé lucht- en waterdampdoorlatend gemaakt om maceraties en andere huidirritaties, die door luchtdichte afsluiting ontstaan, te voorkomen. Op een rol met plastic beschermring.ToepassingGebruik om verbandmiddelen of andere zaken aan de huid te fixeren.FabrikantBSN Medical BVRandstad 22131316 BN Almere

€ 3,37 Meer informatie en aanbieders >
Elvitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten 150st

Elvitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten 150st

Elvitaal Caprylzuur 500 mgMineralenpreparaatBevat per dagdosering van 2 tabletten: RI* Calciumcarbonaat**/citraat 996 mg Totaal elementair Calcium 362 mg 45% Magnesiumoxide/citraat 396 mg Totaal elementair magnesium 195 mg 52% Zinkcitraat 15,4 mg Elementair zink 4,8 mg 48% *Referentie InnameIngredientenCalciumcarbonaat (OESTERschelp), Vulmiddel: Plantenvezels; Magnesiumoxide, Calciumcitraat, Magnesiumcitraat, Smeermiddel: Katoenzaadolie; Zinkcitraat, Plantaardig Magnesiumstearaat.Gebruik2 maal daags 1 tabletFabrikant:Natural GoodsAlbardastraat 447611 BE AadorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog,

€ 10,11 Meer informatie en aanbieders >
Elvitaal L-Lysine Cats Claw Tabletten 270st

Elvitaal L-Lysine Cats Claw Tabletten 270st

Elvitaal L-Lysine Cats ClawL-Lysine met kruidenBevat per dagdosering van tablet: L-Lysine 500 mg Cats Claw 100 mg Vitamine B6 (Pyridoxine HCl) 10 mg IngredientenL-Lysine, Cats Claw, Pyridoxine HCl, Vulmiddel: Plantenvezels, Smeermiddel: Plantaardig Magnesiumstearaat, Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide.Gebruik:1 á 2 maal daags 1 tablet tenzij anders wordt geadviseerd.Fabrikant:Natural GoodsAlabardastraat 447611 BE AadorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 22,43 Meer informatie en aanbieders >
Elvitaal Chroom Tabletten 250st

Elvitaal Chroom Tabletten 250st

Elvitaal ChroomChroom draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuiker spiegel.Bevat per dagdosering van 1 tablet: RI* Chroom (picolinaat) 200 mcg 500% * Referentie InnameIngredientenVulmiddel: plantenvezels; Plantaardig Magnesiumstearaat, Chroompicolinaat, Anti-klontermiddel: Silicium dioxide.Gebruik:1 tablet voor de maaltijd of naar behoefte maximaal 8 tabletten per dag.Fabrikant:Natural GoodsAlbardastraat 447611 BE AadorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 17,19 Meer informatie en aanbieders >
Elvitaal Chlorella 500mg Tabletten 200st

Elvitaal Chlorella 500mg Tabletten 200st

Elvitaal Chlorella 500 mgBevat per tablet:Pure Chlorella* 500 mg*Rijk aan chlorofyl (bladgroen)Ingredienten:Chlorella (Alg).Gebruik3 x daags 1 tot 4 tabletten voor de maaltijd.Fabrikant:Natural GoodsAlbardastraat 447611 BE AadorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 9,70 Meer informatie en aanbieders >
Elvitaal Ginkgo Biloba Capsules 60st

Elvitaal Ginkgo Biloba Capsules 60st

Elvitaal Ginkgo Biloba 180 mgKruidenpreparaatSamenstelling per dagdosering van 1 v-cap:Ginkgo Biloba* 180 mg*Gestandaardiseerd op 24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen.Ingredienten:Vulstof: Plantenvezels; Ginkgo Biloba extract, Capsulewand (HPMC, Plantaardig), Smeermiddel: Plantaardig Magnesiumstearaat; Antiklontermiddel: Magnesium Silicaat.Gebruik1 maal daags 1 v-capNiet gebruiken naast bloedverdunners!Fabrikant:Natural GoodsAlbardastraat 447611 BE AadorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 10,45 Meer informatie en aanbieders >
Elvitaal Curcuma C3 Plus Capsules

Elvitaal Curcuma C3 Plus Capsules

Elvitaal Curcuma C3 plus KruidenpreparaatSamenstelling per dagdosering van 1 vcap: Curcuma C3™ (95% Curcumine) 500 mg Serrapeptase (40.000 i.e.) 200 mg Zwarte peperextract (Bioperine™) 3 mg IngredientenCurcuma, Serrapeptase, Capsulewand (HPMC, plantaardig), Vulmiddel: Plantenvezels; Smeermiddel: Plantaardig Magnesiumstearaat; Bioperine™.Geschikt voor vegetariers en veganisten.Gebruik1 tot 3 x daags 1 v-capFabrikant:Natural GoodsAlbardastraat 447611 BE AadorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 82,35 Meer informatie en aanbieders >
Jacob Hooy Echinacea hand & body creme tester 1000ml

Jacob Hooy Echinacea hand & body creme tester 1000ml

De Echinacea Hand- & Bodycreme is een huidverzorgend natuurproduct, rijk aan extracten van de echinaceaplant.

€ 14,97 Meer informatie en aanbieders >
Jacob Hooy Sterrenmix Thee (20st)

Jacob Hooy Sterrenmix Thee (20st)

SamenstellingJeneverbes, kruizemunt, steranijs, venkelzaad, malvablad, moerasspirea, zoethout.GebruikDoe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water. 10 minuten laten trekken en hiervan 3 x daags een kopje drinken. Mag gezoet worden bij voorkeur met honing

€ 1,64 Meer informatie en aanbieders >
Jacob Hooy Rozenolie (10ml)

Jacob Hooy Rozenolie (10ml)

De vluchtige olie wordt door destillatie bereid uit de verse bloemblaadjes van diverse soorten rozen. De beste rozenolie wordt van één soort roos gemaakt, doch gebruikelijk is het om meerdere soorten voor het verkrijgen van rozenolie te gebruiken. Doorgaans heeft men 5000 kg rozenblaadjes nodig voor het verkrijgen van één kilogram olie. Voor cosmetische preparaten wordt de olie zelfs nog verdund, hetgeen de geur alleen maar ten goede komt. Men gebruikt de olie uitwendig bij lichte brandwonden en mengt daarvoor 3 druppels met 1 eetlepel zoete amandelolie. Bij een onzuivere huid voegt men 6 tot 10 druppels toe aan een glas gekookt en tot lauw afgekoeld water waarmee men tot 2 maal per dag de huid afspoelt. Ter verzorging van de huid bij insectenbeten doet men 2 druppels op een vochtig watje om hiermee de beet of steek te deppen.

€ 6,62 Meer informatie en aanbieders >
Jacob Hooy Ontbijtmix Theezakjes

Jacob Hooy Ontbijtmix Theezakjes

In tegenstelling wat de naam doet vermoeden, kan men deze kruidenthee ook overdag en zelfs 's avonds drinken. Door zijn samenstelling bevordert ontbijt mix de inwendige reinigingSamenstellingDoe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water. 10 minuten laten trekken en hiervan 3 x daags een kopje drinken. Mag gezoet worden, bij voorkeur met honing en zo warm als mogelijk drinken.GebruikDoe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water. 10 minuten laten trekken en hiervan 3 x daags een kopje drinken. Mag gezoet worden, bij voorkeur met honing en zo warm als mogelijk drinken.

€ 1,64 Meer informatie en aanbieders >
Jacob Hooy Amandelolie Zoet (250ml)

Jacob Hooy Amandelolie Zoet (250ml)

Jacob Hooy Amandelolie Zoet is een bleekgele, nagenoeg reukloze en dunvloeibare olie bereid door persing uit de fijngemaakte zoete amandel. Deze olie is koud geperst, niet vluchtig en huidvriendelijk. Het is een weldaad, vooral voor de droge huid. Zoete

€ 4,79 Meer informatie en aanbieders >
Jacob Hooy Droppoeder Pot (250g)

Jacob Hooy Droppoeder Pot (250g)

Jacob Hooy DroppoederIngredientenZoethoutwortelextractLekker om mee te koken en bakken.Bevat zoethout - mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.Bewaren op een droge, donkere plaats op kamertemperatuur (10-20°C).FabrikantJacob HooyPostbus 701906 ZH Limmen

€ 8,40 Meer informatie en aanbieders >
Kawaeyes Jaarlenzen Demon White (1paar)

Kawaeyes Jaarlenzen Demon White (1paar)

De KawaEyes kleurlenzen zijn bijzondere zachte jaarlenzen zonder sterkte, van hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen. De KawaEyes kleurlenzen zijn bijzonder geschikt voor: Carnaval, Halloween, gekostumeerde feesten, festivals, costume play events en film-thema's.Om de kleur en 'vorm' van ogen tijdelijk te veranderen door het gebruik van kleurlenzen.SamenstellingPhema Watergehalte 38%GebruikDe KawaEyes crazy kleurlenzen kunnen 1 jaar gebruikt worden. Deze jaarlenzen moeten dus iedere dag gereinigd en gedesinfecteerd worden, net zoals gewone jaarlenzen. Hiervoor kan een gewone Alles-in-een vloeistof voor zachte contactlenzen worden gebruikt.Buiten bereik van kinderen houden, bij irritatie neem contact op met uw arts of de contactlensspecialist. Na 1 jaar vervangen.

€ 14,36 Meer informatie en aanbieders >
Mattisson Bio Cacao Bonen Raw (450g)

Mattisson Bio Cacao Bonen Raw (450g)

Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Door de cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen (antioxidanten, mineralen, enzymen en vezels) zoveel mogelijk te behouden. Daarnaast is het bekend dat bij het roosteren of branden van levensmiddelen juist ongezonde chemische veranderingen kunnen plaatsvinden. Cacaoproducten verkrijgbaar in de supermarkt zijn gebrand. Mattisson Cacao Bonen Raw zijn van biologische gecontroleerde teelt en ongebrand.Ingredienten100% Cacao bonen biologisch.Land van herkomst: Peru.Voedingswaarde per 100 gramEnergie 2392 kJ / 578 kcalVet 50,3 gWaarvan verzadigd 34,2 gWaarvan enkelvoudig onverzadigd 14,4 gWaarvan meervoudig onverzadigd 1,7 gKoolhydraten 18,2 gWaarvan suikers 1 gVezels 13,4 gEiwitten 13 gZout 0,06 gGebruiksadvies De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie

€ 9,01 Meer informatie en aanbieders >
Mattisson Voedingssupplementen absolute choco raisins raw 200g

Mattisson Voedingssupplementen absolute choco raisins raw 200g

Heerlijke rozijnen ondergedompeld in pure rauwe chocolade en daarna bestuifd met rauwe cacaopoeder.Ingrediënten:Rozijnen* (44%), rauwe chocolade* (60%): cacaomassa*, kokosbloesemsuiker*, cacaoboter*, cacaopoe- der*, zonnebloemolie*. * van biologische gecontroleerde teelt.AllergeneninformatieKan sporen van noten bevatten.Voedingswaarde per 100 gramEnergie 1962 kJ / 469 kcalVetten 24 gram- waarvan verzadigde vetten 15 gramKoolhydraten 60 gram- waarvan suikers 47 gramEiwitten 5,4 gramZout 0,5 gramFabrikant:Mattisson Healthcare B.V.Veldzigt 633454 PW De Meern09-2014

€ 6,54 Meer informatie en aanbieders >
Mattisson Absolute Acai Poeder Bio (125g)

Mattisson Absolute Acai Poeder Bio (125g)

De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammengebruikt.Mattisson Absolute Acai poeder Bio wordt verkregen door van biologische Acaibessen pulp te maken. Het pulp wordt vervolgens gevriesdroogd tot poeder. IngredientenAcai poeder.Land van herkomst: BraziliëVoedingswaarde per 100 gramEnergiewaarde 1821kJ / 435 kcalVet 15 gramVerzadigd 0

€ 15,96 Meer informatie en aanbieders >
Mattisson Absolute Raw Choco Mulberries Bio (150g)

Mattisson Absolute Raw Choco Mulberries Bio (150g)

Witte Choco Mulberries ondergedompeld in heerlijke pure rauwe choco-lade en daarna overdadig bestoven met rauwe cacaopoeder.Ingrediënten:Mulberries 44 %*, rauwe chocolade 56 %*: cacao massa*, kokos-bloesemsuiker*, cacao boter* en cacao poeder*.* van biologisch gecontroleerde teeltAllergeneninformatieKan sporen van noten bevatten.Voedingswaarde per 100 gEnergiewaarde 2296 kJ / 549 kcalVetten 24 gWaarvan verzadigd vet 15,2 gKoolhydraten 60 gWaarvan suikers 30,4 gEiwitten 9 gZout 0,6 gFabrikant:Mattisson Healthcare B.V.Veldzigt 633454 PW De Meern09-2014

€ 6,54 Meer informatie en aanbieders >
Maybelline Vivid Matte Liquid - 50 Nude Thrill - Nude - Lippenstift (Ex)

Maybelline Vivid Matte Liquid - 50 Nude Thrill - Nude - Lippenstift (Ex)

Matte liquid lipstick. Rijke formule met pure, matte pigmenten. - Hult de lippen in een intense kleur. - Unieke dekking.- Vloeibare lippenstift met penceelapplicator. Sensationele combinatie van intense kleur met een matte finish. Perfecte afwerking, zacht en delicaat, voor sensationele lippen.Matte liquid lipstick.Rijke formule met pure, matte pigmenten.Unieke dekkingVloeibare lippenstift met penceelapplicator.Kleurgroep: NudeKleurnaam: Nude ThrillKleurcode: 50Geschikt voor: VrouwenAfwerking: MatteGebruiksinstructie: Breng de lipstick aan vanaf het midden van de bovenlip. Werk van het midden naar buiten toe door de contouren van de mond te volgen. Glijd dan met de lipstick over de volledige onderlip.Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

€ 5,17 Meer informatie en aanbieders >
Maja Toiletzeep Rond In Doos (25g)

Maja Toiletzeep Rond In Doos (25g)

MAJA toiletzeep geeft een onvergelijkbare zachtheid en schuim, door een combinatie van de beste kwaliteit natuurlijke vetten, vermengd met de geur van rozen, jasmijn en geranium.Geschikt voor alle huidtypen.IngredientenSodium Palmate, Sodium Cocoate, Zea Mays Starch / Zea Mays (Corn) Starch, Parfum / Fragrance (Anis Alcohol, Citral, Citronellol, Cumarine, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool), Glycerin, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Cera Alba/ Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aqua / Water, Sodium Chloride,Citric Acid, Tetrasodium EDTA, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 26100 Red No. 17 (D&C;), CI 47000 Yellow No. 11 (D&C;), CI 61565 Green No. 6 (D&C;).GebruikGeschikt voor dagelijks gebruik. Was uw handen zo vaak als nodig.WaarschuwingNiet gebruiken op een geïrriteerde huid. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen direct uitspoelen met warm water.

€ 1,00 Meer informatie en aanbieders >
Marinoe Vissers Salade Bio (35g)

Marinoe Vissers Salade Bio (35g)

Visserssalade biologischIngredientenZeewier marine* (Ulva Lactuca, Pamaria palmate, Porphyra sp.)*biologischVoedingswaarden per 100 g: Energie 221 kcal Energie 925 kJ Vetten 1,5 g waarvan verzadigde vetzuren 0,3 g waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren meervoudig onverzadigde vetzuren Koolhydraten 18 g waarvan suikers 4,9 g Eiwitten 17 g Zout 3,5 g Voedingsvezels 31 g Direct te strooien over gerechten, bijvoorbeeld vis, groenten, salades of kook 2 minuten mee.Bij kamertemperatuur, droog en donker bewaren.DistributeurYour WellMarconiweg 553225 LV HELLEVOETSLUIS

€ 4,36 Meer informatie en aanbieders >