Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

majstra producten

~99 producten (0,02 seconden)
Goodram Cl100 120 GB interne SSD

Goodram Cl100 120 GB interne SSD

Bent u op zoek naar een interne SSD om de opslag van uw pc of laptop te verhogen? Daarnaast verhoogt een interne SSD ook nog eens de snelheid van uw apparaat. De Goodram Cl100 120 GB interne SSD kan u hierbij helpen! U verhoogt uw geheugen met 120 GB.
Opslag en snelheid
De harde schijf bevat een opslag van 120 GB. De schrijfsnelheid van dit model is 320 MB/S en de leessnelheid is 500 MB/S. Dit betekent dat data enorm snel wordt geschreven en gelezen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u met veel data werkt of graag gamet. De snelheid van uw pc of laptop wordt daarnaast ook nog gigantisch verhoogd.
Interface en technologie
De Goodram Cl100 120 GB interne SSD maakt gebruik van Toshiba 3D NAND flash technologie. Voor u betekent het dat data niet verloren zal gaan door bijvoorbeeld stroomuitval. Door de hoge snelheid wordt data snel opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Deze technologie wordt onder andere gebruikt bij usb-sticks en mp3 spelers. Daarnaast bevat de SSD een SATA III (6 Gb/s) interface. Dit kunt u ook aansluiten op SATA I en SATA II poorten. Echter zal dan de snelheid niet behaald worden van de SATA III, maar de maximale snelheid van de poort. Daarnaast is de interne SSD bestendig tegen schokken en vallen.
Geschikt voor
De interne SSD is geschikt voor laptops en pc's. U kunt deze in uw pc plaatsen.xa0Daarnaast hoeft u interne SSD schijven niet te defragmenteren, dit kan namelijk de levensduur van de interne SSD verminderen.
Voor meer technische informatie kunt u hieronder klikken op "specificaties". De Goodram Cl100 120 GB interne SSD verhoogt de opslag van uw pc of laptop met 120 GB en maakt het ook nog eens een stuk sneller! Wilt u liever een andere harde schijf? Bekijk dan ons hele assortiment opslaggeheugen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden dit product aan als u uw pc laptop een boost wilt geven en/of de opslag wilt verhogen. U wilt het geheugen verhogen met 120 GB en bent niet op zoek naar enorm veel extra opslag. Zo maakt u de computer ook een stuk sneller en stiller. Daarnaast kunt u de SSD in de computer plaatsen of kent u iemand die dat voor u kan doen.

€ 31,99 Meer informatie en aanbieders >
7 Inch leren hoes universeel

7 Inch leren hoes universeel

Heeft u een mobiel apparaat met een formaat van 7 inch en wilt u deze goed beschermen voor de duurzaamheid? De 7 inch leren hoes kan u hierbij helpen.
Bescherming en gemak
De hoes is erg gemakkelijk aan te sluiten op uw mobiele apparaat. U hoeft het apparaat alleen maar in de hoes te schuiven en hij zit vast. De 7 Inch leren hoes is ideaal geschikt voor de tablets met een formaat van 7 inch. Het leer beschermt de tablet tegen een eventuele val, stof, vuil en water. Ook is de leren hoes makkelijk mee te nemen naar uw werk, studie of andere gelegenheden.
Universeel
De hoes heeft de afmetingen van 19 x 10.5 x 1 cm (l x b x h). Dit betekent dat iedere 7 inch tablet die binnen deze afmetingen zit, geschikt is voor de 7 inch leren hoes. Daardoor is de leren hoes universeel voor ieder merk!
Binnen ons assortiment is de leren hoes geschikt voor de Lenovo phonetablet 3G 7 inch White.
Voor een kleine prijs koopt u veel bescherming voor uw 7 inch tablet! U ontvangt daarnaast de service en een garantie van twee jaar van Majstra! Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product als u bescherming zoekt voor uw 7 inch tablet. Het leer beschermt de tablet tegen een val en stof. Een aanrader voor mensen die duurzaam met hun 7 inch tablet willen omgaan.

€ 14,99 Meer informatie en aanbieders >
Polsband action camera mount universeel

Polsband action camera mount universeel

Wilt u graag meerdere mogelijkheden met de action camera? En zou u graag flexibel willen blijven, maar toch ook kunnen filmen? De polsband action camera helpt u hierbij!
Uniek effect
Door te filmen via een polsband creëert u filmpjes vanuit het perspectief van de filmer. Dit betekent dat het u extra mogelijkheden geeft bij de action camera. Daarnaast blijft u flexibel en biedt de polsband action camera u meer plezier voor een kleine prijs.
Zelf in te stellen
De polsband action camera is door uzelf te verstellen, zo kunt u zelf de band strakker of losser maken. De band bevat ook een anti-slip constructie zodat deze niet zomaar van uw pols glijdt. Met de flexibiliteit van de polsband is deze dus voor iedereen geschikt.
Universeel en makkelijk te mounten
Bij het pakket zit een mount waar u de action camera kunt verbinden met de polsband. Op de afbeeldingen van het product kunt u dit verbindingsstuk zien. Dit betekent dat de polsband universeel is en dus aan te sluiten is op verschillende merken camera's. Naast dat de polsband past op iedere camera van Majstra en Lipa, past deze ook op GoPro, SJcam en meerdere merken.
De polsband action camera is geschikt voor iedere action camera van Majstra. Naast onze camera's, zijn andere merken action camera's ook geschikt voor deze polsband action camera.
Voor een kleine prijs kunt u dus flexibel filmen, ideaal voor tijdens sporten of activiteiten! Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden dit product aan als u graag wilt filmen vanaf uw arm. Dit levert weer eigen unieke beelden op en is ook een film vanaf uw eigen "point of view". Dit product is ideaal voor creatievelingen en professionele filmers.

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
AT-4K Ultra HD action camera Wifi

AT-4K Ultra HD action camera Wifi

Nu een action camera met 4K Ultra HD-resolutie voor een lage prijs! Met de Lipa AT-4K Ultra HD action camera kunt u nu prachtige beelden maken met een resolutie van maar liefst 3480 x 2160 pixels! U heeft alleen nog een microSD-kaart nodig om te beelden op te slaan. Wij bieden ook een startklaar pakket aan inclusief microSD-kaart, de link hiernaar kunt u onderaan de tekst zien.
Mogelijkheden
Met deze Lipa AT-4K Ultra HD action camera kunt u beelden opnemen tijdens verschillende inspanningen. U ontvangt in totaal 32 accessoires in het pakket die u allemaal kunnen helpen de camera vast te maken aan verschillende objecten. Zo is het dus mogelijk de camera vast te maken aan uw helm, uw fiets, uw motor, auto, riem en meer! Met wat creativiteit en hulp van de bijgeleverde accessoires kunt u de camera vastmaken aan meerdere objecten. Bij de accessoires zit ook een waterproof case bijgevoegd, met deze case kunt u tot 30 meter onder water foto's en video's maken. Zo kunt u onder water prachtige beelden opnemen van uzelf, vrienden en vissen, beelden om nooit meer te vergeten! Ook is de Lipa AT-4K Ultra HD action camera vast te maken op een Selfiestick waardoor u prachtige selfie's kunt maken in Ultra HD-kwaliteit. De action camera beschikt ook nog over een Wifi-functie. Dit betekent dat u met een app de camera kunt besturen via uw smartphone, tablet of computer. Zo is het mogelijk van een afstand foto's en video's te maken via uw mobiele apparaat, zo kunt u een grap uithalen bij uw vrienden en dit bijvoorbeeld via uw smartphone laten opnemen door de verborgen action camera. Daarnaast bezit de camera een 150 graden fish-eye lens die dus alles in een hoek van 150 graden kan opnemen, net niet achter u dus. Zo biedt de Lipa AT-4K Ultra HD action camera u simpelweg vele mogelijkheden!
Aansluitingen en het pakket
Het apparaat bezit een usb-en HDMI aansluiting waardoor u deze kunt verbinden met andere apparaten. Zo kunt u de foto's en video's via usb opslaan op uw computer. Met de HDMI-aansluiting kunt u de opgenomen beelden bekijken op uw televisie of andere apparaten met een HDMI-aansluiting. De camera bevat ook een microSD- aansluiting voor de geheugenkaartjes. In het pakket ontvangt u de AT-4K action camera en 32 accessoires inclusief handleiding en oplader. U heeft 32 kleinere mounts als u alle mounts uit elkaar haalt. U kunt klikken op deze link voor het assortiment accessoires action camera.
Beste getest door "Voor hetzelfde geld"
De Lipa AT-4K is als beste getest door het Belgische programma "Voor hetzelfde geld". De Lipa AT-4K sprong eruit door zijn prijs/kwaliteit, het model is velen malen goedkoper dan de Go Pro Hero 5. U kunt het filmpje zien door hier te klikken.
Bent u benieuwd naar andere action camera's? Klik hier voor het assortiment action camera's van Majstra.
Onder het kopje specificaties hieronder kunt u de specificaties en de functies van de camera inzien. Naast dit pakket ontvangt u van Majstra een tweejarige garantie en service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u deze stellen via onze klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product als u een stabiele en basale action camera zoekt die 4K kan filmen. Dit model is bekend van de Belgische tv met het programma "Voor hetzelfde geld" waar deze camera door de prijs/kwaliteit als beste werd ervaren. Dit model filmt 4K en bezit 12 megapixels. De werking en kwaliteit is stabiel en de camera is makkelijk ervaren door gebruikers. Wij raden deze action camera aan voor mensen die genoegen nemen met de basale, maar stabiele functies van een 4K action camera en niet al te veel extra functies nodig hebben.
Bekijk de videokwaliteit van de AT-4K met het filmpje hieronder!
https://youtu.be/Xgyyo4yzhSE

€ 62,99 Meer informatie en aanbieders >
Metis A1 smartwatch White

Metis A1 smartwatch White

Bent u op zoek naar een smartwatch met telefoonfuncties en sportfuncties? De Metis A1 smartwatch White bezit deze functies!
Simkaart en sportfuncties
U kunt uw simkaart pluggen in de Metis A1 smartwatch White zodat u deze ook kunt gebruiken als telefoon. Dit betekent dat u letterlijk telefoontjes kunt opnemen en berichten kunt bekijken en uitsturen. Ook wordt uw telefoonboek geïntegreerd in de smartwatch. Daarnaast kunt u uw smartphone gemakkelijk via bluetooth verbinden met de smartwatch. Ook bevat het model functies als een pedometer, calorie monitoring en sleep monitoring. Dit betekent dat u kunt in zien hoeveel calorieën u verbrand heeft, hoeveel stappen u gelopen heeft en wat de kwaliteit is van uw slaap.
Aansluitingen en extra mogelijkheden
De Metis A1 smartwatch bezit aansluitingen voor een simkaart, usb en een microSD-kaart. Zo kunt u via de usb opladen en data verwisselen. Met de microSD-kaart kunt u het opslaggeheugen van de smartwatch uitbreiden of data integreren op de smartwatch. Ook kunt u navigeren op het internet via de smartwatch. In feite is het een kleine minicomputer die bepaalde smartphone functies overneemt van u.
Camera en batterij
Ook bezit de Metis A1 smartwatch White over een camera met 1.3 megapixels. De batterij van het model kan ongeveer 1 dag mee gaan met het gemiddelde gebruiksniveau. De batterij is vervolgens weer eenvoudig op te laden via de usb.
De smartwatch support het besturingssysteem van Android. Deze smartwatch maakt het leven voor u makkelijker waardoor u niet altijd uw smartphone hoeft te pakken. Dit is heel erg handig tijdens het sporten! Bent u benieuwd naar de overige smartwatches? U kunt een kijkje nemen in ons assortiment door hier te klikken.
Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product als u een simpele smartwatch zoekt met basale functies voor uw Android smartphone. U wilt graag dat er een simkaart in de smartwatch geplugd kan worden en dat er mee gebeld kan worden, daarnaast neemt u genoegen met een calorie-en pedometer. Een aanrader voor mensen die willen experimenteren met deze technologie of een basale smartwatch zoeken waar wel mee gebeld kan worden.

€ 24,99 Meer informatie en aanbieders >
Hoes met toetsenbord 9 inch

Hoes met toetsenbord 9 inch

Wij letten graag op onze spullen en willen deze zo duurzaam mogelijk gebruiken. Helaas is het onvermijdelijk dat elektronica op de lange termijn beschadigd wordt. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Gelukkig zijn er middelen deze elektronica te beschermen.
Functie
De hoes met toetsenbord 9 inch beschermt zo iedere 9 inch tablet tegen onregelmatigheden. De tablet is er met gemak in te klikken en de leren hoes beschermt zo de gehele tablet tegen beschadigingen, zelfs als je de tablet laat vallen met de hoes, is de tablet beschermd tegen beschadigingen. Naast de hoes, bevat dit product er ook nog een toetsenbord bij. Zo kunt u uw tablet gebruiken als laptop en kunt u naast de touchscreen ook het toetsenbord gebruiken. Als de tablet in de hoes met toetsenbord 9 inch geplugd zit, is het product vooralsnog gemakkelijk mee te nemen. Er zit natuurlijk wel bescherming om de tablet heen, maar deze is vrij makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw tas.
Werking
De hoes met toetsenbord 9 inch biedt de tablet ultieme bescherming tegen beschadigingen die helaas weleens voorkomen. De tablet is er zeer gemakkelijk in te schuiven door middel van een kliksysteem. Het bij begrepen toetsenbord is zeer gemakkelijk aan te sluiten via een mini-usb aansluiting. Let op: Uw apparaat heeft een mini-usb aansluiting nodig voor de werking van het toetsenbord. De lengte van deze mini-usb kabel is 30 cm.
Kliksysteem
De hoes is verder verstelbaar voor uw tablet. Zo kan de lengte van de tablet variëren van 13 cm en 14,5 cm en de breedte is 24,5 cm. Zo kunt u de tablet niet alleen gebruiken met het touchscreen maar ook met het toetsenbord. U krijgt bescherming en gemakkelijk gebruik zo in een product!
De hoes met toetsenbord 9 inch is geschikt voor alle 9 inch-tablets binnen onze categorie tablets.
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u een bericht achterlaten via onze klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product als u bescherming zoekt voor uw 9 inch tablet en de tablet daarnaast ook graag als een laptop wilt gebruiken. De hoes heeft namelijk ook een houder waardoor de tablet rechtop kan staan, het toetsenbord kunt u ook gebruiken op de tablet. Een aanrader voor mensen die de tablet graag duurzaam willen gebruiken en ook eventueel als laptop willen gebruiken.

€ 14,99 Meer informatie en aanbieders >
Batterij action camera 900 mAh

Batterij action camera 900 mAh

Wilt u graag een extra batterij voor bij uw action camera? De batterij action camera 900 mAh past bij iedere action camera van Majstra!
Werking
De batterij kunt u gemakkelijk in de action camera klikken. Onderaan de camera kunt u het beschermklepje weghalen en vervolgens hier de batterij in doen. De batterij action camera 900 mAh is daarnaast gemakkelijk op te laden via de action camera. De batterij in de camera kunt u via een stopcontact of een usb-connectie opladen.
Batterijduur
De extra batterij is handig voor als u denkt dat u langer dan anderhalf uur wilt filmen en er geen stopcontact of usb-connectie in de buurt is de batterij op te laden. Met de extra batterij action camera 900 mAh heeft u dus extra mogelijkheden. Deze accu bevat 900 mAh, wat ongeveer staat voor anderhalf uur film. Daarnaast is deze geschikt voor alle action camera's van Majstra.
Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Daarnaast kunt u ons blog in de gaten houden voor handige tips, trucs en leuke informatie. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.
Majstra's productadvies
Wij raden dit product aan als u graag een extra batterij wilt hebben voor uw action camera. Zo heeft u altijd een volle batterij mee en zit u niet zonder batterij. Dit is een aanrader voor mensen die graag door willen filmen en niet stil willen staan als de batterij van uw action camera op is.

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
Batterij action camera 1050 mAh

Batterij action camera 1050 mAh

Wilt u graag een extra batterij voor bij uw action camera? De batterij action camera 1050 mAh past bij iedere action camera van Majstra!
Werking
De batterij kunt u gemakkelijk in de action camera klikken. Onderaan de camera kunt u het beschermklepje weghalen en vervolgens hier de batterij in doen. De batterij action camera 1050 mAh is daarnaast gemakkelijk op te laden via de action camera of met de dual charger. De batterij in de camera kunt u via een stopcontact of een usb-connectie opladen.
Batterijduur
De extra batterij is handig voor als u denkt dat u langer dan anderhalf uur wilt filmen en er geen stopcontact of usb-connectie in de buurt is de batterij op te laden. Met de extra batterij action camera 1050 mAh heeft u dus extra mogelijkheden. Deze accu bevat 1050 mAh, wat ongeveer staat voor twee uur film. Daarnaast is deze geschikt voor alle action camera's van Majstra.
Mocht u nog vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice. Daarnaast kunt u ons blog in de gaten houden voor handige tips, trucs en leuke informatie. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.
Majstra's productadvies
Wij raden dit product aan als u graag een extra batterij wilt hebben voor uw action camera. Zo heeft u altijd een volle batterij mee en zit u niet zonder batterij. Dit is een aanrader voor mensen die graag door willen filmen en niet stil willen staan als de batterij van uw action camera op is.

€ 13,99 Meer informatie en aanbieders >
AD-C1 4K Ultra HD Sony lens Wifi

AD-C1 4K Ultra HD Sony lens Wifi

Bent u op zoek naar een betaalbare 4K videocamera? De AD-C1 videocamera bevat een Ultra HD resolutie met nachtsensor en wifi!
Resolutie en megapixels
De Lipa AD-C1 videocamera beschikt over een 4K resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dit betekent dat u superscherm kunt filmen met dit model. U kunt zelf kiezen of u in 4K filmt of genoegen neemt met Full HD. Dit is gemakkelijk in te stellen via de instellingen van de camera. Daarnaast bevat dit model een fotoresolutie van 24 megapixels.
Lens en nachtvisie
Dit model beschikt over een 13.0 mp High Sensitivity CMOS SONY Sensor. De lenshoek bevat 170 graden. Met deze videocamera kunt u ook in het donker filmen, het model beschikt namelijk over een nachtfunctie.
Zoom en LED
Met de Lipa AD-C1 kunt u maar liefst 30 keer inzoomen. Daarnaast bevat dit model over twee LED lampen waarmee u tot 1 meter verlicht kunt filmen.
Externe microfoon
Deze videocamera beschikt over een aansluiting voor een externe microfoon. Dit betreft een 3.5 mm jack aansluiting. Met een externe microfoon kunt u geluid nog beter opnemen. Als u bijvoorbeeld iemand interviewt, zal het geluid duidelijk beter worden opgenomen.
Aansluitingen
Dit model beschikt over een touchscreen die u gemakkelijk kunt bedienen. Daarnaast beschikt het model aansluitingen voor microSD, 3.5 mm externe microfoon, mini usb type c, micro HDMI, MIC In en DC In. De videocamera support een microSD-kaart tot maximaal 128 GB. U heeft de geheugenkaart nodig om foto's en video's op te slaan.
Extra functies en Wifi
De Lipa AD-C1 videocamera bevat veel extra functies. Zo bevat dit model functies als anti-shake, face recognition, continuous shot, self-timer en nog veel meer! Ook kunt u de videocamera van afstand besturen door de wifimodus. U kunt op uw smartphone of tablet de bij behorende app downloaden en de camera verbinden met uw mobiele apparaat. Vervolgens kunt u live op uw smartphone of tablet de beelden zien van de videocamera, een leuk extraatje!
In het pakket ontvangt u de camera, een usb-kabel, een batterij, een cameratasje, een HDMI-kabel, een oplader en een handleiding. Met deze videocamera heeft u een betaalbare 4K videocamera in huis met veel extra functies. Bent u toch op zoek naar een andere videocamera? Dan kunt u ons assortiment videocamera's bekijken. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren deze videocamera als u op zoek bent naar een betaalbare videocamera die 4K/ Ultra HD kan filmen. Daarnaast wilt u graag gebruik maken van de nachtvisie en vindt u het een leuk extraatje dat er een wifimodus op zit. Ook wilt u de mogelijkheid hebben om er een 128 GB microSD-kaart in te pluggen zodat u door kunt filmen zonder te switchen van microSD-kaarten.

€ 229,99 Meer informatie en aanbieders >
Leren zwarte hoes 10.2 inch

Leren zwarte hoes 10.2 inch

Wij letten graag op onze spullen en willen deze zo duurzaam mogelijk gebruiken. Helaas is het onvermijdelijk dat elektronica op de lange termijn beschadigd wordt. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Gelukkig zijn er middelen deze elektronica te beschermen.
Functies
De leren zwarte hoes 10 inch beschermt zo iedere 10 inch tablet tegen onregelmatigheden. De tablet is er met gemak in te klikken en de leren hoes beschermt zo de gehele tablet tegen beschadigingen, zelfs als je de tabletxa0laat vallen met de hoes, is de tablet beschermd tegen beschadigingen. Als de tablet in de leren zwarte hoes 10 inch geplugd zit, is het product vooralsnog gemakkelijk mee te nemen. Er zit natuurlijk wel bescherming om de tablet heen, maar deze is vrij makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw tas.
Werking
De leren zwarte hoes 10 inch biedt de tablet ultieme bescherming tegen beschadigingen die helaas weleens voorkomen. De tablet is er zeer gemakkelijk in te schuiven door middel van een schuifsysteem.
De leren zwarte hoes 10 inch is geschikt voor iedere 10-inch tablet binnen onzexa0tablets.
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u een berichtje achterlaten via onzexa0klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product als u uw 10 inch tablet extra bescherming wilt geven. Het leer beschermt de tablet tegen een val en stof. Een aanrader voor mensen die graag duurzaam met hun 10 inch tablet willen omgaan.

€ 13,99 Meer informatie en aanbieders >
Lipa Apollo 10″ 3/32 GB 4G Phonetablet GPS

Lipa Apollo 10″ 3/32 GB 4G Phonetablet GPS

De Lipa Apollo tablet beschikt over een decacore processor, 3 GB aan werkgeheugen en een harde schijf van 32 GB! Dit betekent dat de tablet onwijs snel werkt en u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over de snelheid en opslagruimte. Daarnaast kan de phonetablet met een simkaart over 4G mobiel internet beschikken, kunt u er mee bellen en bevat het model GPS.
Decacore processor en geheugen
Deze tablet beschikt over een decacore processor met maar liefst tien kernen! Daarnaast bevat het model een werkgeheugen van 3 GB. Dit betekent dat de tablet zeer snel werkt. U kunt hierdoor meerdere apps en programma's tegelijkertijd runnen zonder dat de tablet trager wordt. Even ter vergelijking, een algemene desktop PC maakt gebruik van een werkgeheugen van 3 tot 4 GB. Dit is dus zeer veel voor een tablet. Daarnaast beschikt dit model over een harde schijf van maar liefst 32 GB. U kunt dus genoeg data opslaan als foto's, video's, apps en programma's. Daarnaast kunt u het geheugen met maximaal 128 GB uitbreiden met een microSD-kaart.
Resolutie en camera
De Lipa Apollo tablet beschikt over een zeer scherpe beeldresolutie. De resolutie van het scherm is namelijk 1920 x 1200 pixels, Full HD + dus. Daarnaast beschikt de tablet over een duale camera. De camera aan de achterkant bevat 5 megapixels. De camera aan de voorkant bevat 2 megapixels.
Phonetablet en GPS
Dit model beschikt over een telefoonfunctie. Het model bevat twee micro SIM (middelste formaat) aansluitingen. Met een simkaart kunt u overal beschikken over 4G mobiel internet, kunt u bellen met de tablet, Whatsapp gebruiken en gebeld worden. Daarnaast beschikt dit model over een GPS chip. Dit betekent dat u de tablet zowel offline als online kunt gebruiken als navigatiesysteem. Veel opties dus!
Internetverbinding en besturing
De tablet kan op verschillende manieren toegang tot het internet krijgen. Zo kunt u de tablet verbinden via de wifi, mobiel 4G internet via de simkaart en een internet dongle via de usb. Het model wordt bestuurd door Android 8.1 wat gemakkelijk in te stellen is naar uw eigen wens. Dit systeem is ook makkelijk te begrijpen voor iedereen.
Aansluitingen
Het model beschikt over de volgende aansluitingen: 1x micro usb, 1x 3.5 mm jack headphone, 2x micro SIM (middelste formaat) 1x microSD en daarnaast beschikt de tablet over bluetooth 4.0.
In het pakket ontvangt u de tablet, oplader, oordoppen, styluspen, usb-kabel, otg-kabel en een handleiding. Dit model biedt u enorm veel opties. U hoeft zich ook nooit meer zorgen te maken om snelheid en opslaggeheugen. Wilt u liever een ander model?xa0Bekijk dan ons assortiment tablets.
Heeft u vragen? Of wilt u een uitgebreidere digitale handleiding? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden dit product aan als u echt een enorm sterke tablet zoekt. Met zijn decacore processor en 3 GB aan werkgeheugen is de Apollo tablet enorm snel. Het heeft de specificaties van een PC. Daarnaast wilt u ook in een klap genoeg opslaggeheugen hebben. U vindt de beeldschermresolutie ook belangrijk en wilt alle media in een scherpe kwaliteit bekijken. Daarnaast vindt u het handig dat u overal over 4G mobiel internet kunt beschikken, gebeld kunt worden, Whatsappp kunt gebruiken en u wilt de tablet eventueel als navigatiesysteem gebruiken.

€ 179,99 Meer informatie en aanbieders >
NP-40 batterij videocamera

NP-40 batterij videocamera

Bent u op zoek naar een extra batterij voor de Lipa AD-C7 videocamera? ? De NP-40 batterij videocamera is hiervoor geschikt.
Specificaties
Lengte * breedte *hoogte: 37.7*38.5*8.9 mm
Voltage: 3.7V
Batterij capaciteit: 1250mAh
Gewicht: 24.9 gram
Met de NP-40 batterij videocamera heeft u een extra batterij in huis. Zo kunt u door blijven filmen zonder het tussendoor op te laden. Heeft u nog vragen? U kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden de extra batterij aan als u een langere tijd achter elkaar wilt filmen zonder het tussentijds op te laden. Zo hoeft u niet te wachten.

€ 19,99 Meer informatie en aanbieders >
Lipa N2 wifi versterker

Lipa N2 wifi versterker

Wilt u graag dode wifi zones elimineren en het wifi netwerk verbeteren en uitbreiden? De Lipa N2 wifi versterker zal u helpen het wifi netwerk te verbeteren. Voor een kleine prijs kan de repeater de snelheid met maximaal 300 mb/s herhalen.
Snelheid versterker en frequentie
De wifi versterker maakt gebruik van de 2.4 GHz frequentie. Dit model bevat een single band repeater. Zie hieronder enkele gegevens over de snelheid. De snelheid ligt aan welke wifi kwaliteit uw router gebruikt. Dit model kan de zendingen herhalen van wifi 802.11b/g/n.
Via wifi 11n: Wifi signaal herhalen tot 300 mb/s.
Via wifi 11g: Wifi signaal herhalen tot 54 mb/s.
Via wifi 11b: Wifi signaal herhalen tot 11 mb/s.
Aansluitingen
De Lipa N2 wifi versterker bevat de volgende aansluitingen:
Voeding DC 5V / 0.6A.
Ethernet aansluiting. U kunt ook een apparaat met een internetkabel aansluiten op de wifi versterker.
Wifi en WPS.
Hoe werkt het?
Dit model heeft een stekker. U kunt het aansluiten op een stopcontact. Vervolgens kunt u de wifi versterker met de smartphone of laptop activeren en een naam geven. U kunt bijvoorbeeld een nummer achter de huidige naam zetten. Let dus wel op dat u een stopcontact nodig heeft. Wij raden ook aan om veel gebruikte mobiele apparaten alvast het wifi netwerk te onthouden zodat u dit dit toekomstig niet meer telkens handmatig hoeft te doen.
In het pakket
In het pakket ontvangt u de Lipa N2 wifi versterker en een korte handleiding om de repeater te activeren. Dit model is compatibel voor alle apparaten die met wifi of een internetkabel werken, zoals tablets, smartphones, mediaspelers en smartwatches. Heeft u nog meer vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's advies
Wij raden dit model aan als u dode wifi punten in uw omgeving wilt elimineren. De snelheid hoeft niet enorm te zijn, er dient enkel een stabiele verbinding te zijn. Daarnaast heeft uw router ook geen hogere snelheid dan 300 mb/s. U kunt het aansluiten aan een stopcontact en u heeft de mogelijkheid apparaten ook met een internetkabel aan te sluiten.

€ 24,99 Meer informatie en aanbieders >
Lipa GM-S5 gimbal 325 graden 3 assen

Lipa GM-S5 gimbal 325 graden 3 assen

Wilt u extra stabilisatie voor uw action camera of smartphone? Met deze 3 assige Lipa GM-S5 gimbal kunt u prachtige en stabiele filmpjes opnemen. Het kan zowel verticaal, diagonaal als horizontaal draaien.
Functionaliteiten en 3 assen
De Lipa GM-S5 gimbal maakt het mogelijk uw action cam of smartphone compleet te draaien tijdens het filmen. Dit kan zowel verticaal, horizontaal als diagonaal. Zo kunt u echt Hollywood filmpjes maken. Het apparaat werkt als een selfiestick, maar dan met mogelijkheden om de camera te draaien en de stick uit te schuiven. Dit kan spectaculaire beelden opleveren. Hieronder ziet u enkele specificaties van de Gimbal.
Tilt angle (verticaal draaien): 325 graden
Roll angle (diagonaal gimbal draaien): 160 graden
Panning angle (horizontaal draaien): 330 graden
Afmetingen 10.8cm(L)*7cm(B)*28.9cm(H)
Batterij en app
De Gimbal bezit een batterij met 1500 mAh. Dit kan worden opgeladen met de meegeleverde micro usb kabel. Daarnaast werkt de Gimbal met een volle batterij tussen de 10 en 12 uur. U kunt de Gimbal uiteraard ook tussentijds aan en uitzetten. Het is ook nog mogelijk de Gimbal van afstand te besturen via de bij behorende app. Deze kunt u op de smartphone installeren en vervolgens kunt u uw telefoon via bluetooth verbinden met de Gimbal.
Compatibel met
De Lipa GM-S5 gimbal is geschikt voor iedere action camera van Majstra. Daarnaast heeft de Gimbal een universele aansluiting voor iedere action cam. Het is geschikt voor onder andere de GoPro, SJcam en nog meer! Ook is de Gimbal geschikt voor iedere smartphone onder de 6 inch. In het pakket ontvangt u de Gimbal, een oplader en een handleiding. Heeft u nog vragen? U kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden de Gimbal aan als u extra beeldstabilisatie wilt en spectaculaire filmpjes op wilt nemen met de action camera en smartphone. Zo kunt u de Gimbal zowel verticaal, horizontaal als diagonaal draaien wat kan zorgen voor prachtige beelden. Als u het voor uw smartphone wilt gebruiken, dient uw smartphone kleiner te zijn dan 6 inch.

€ 104,99 Meer informatie en aanbieders >
Hdmi kabel 1 meter

Hdmi kabel 1 meter

Bent u op zoek naar een hdmi kabel voor uw tablet, pc, mediaspeler of laptop? Deze kabel heeft een lengte van 1 meter. Voor meer specificaties kunt u hieronder kijken.
Merk:xa0Lipa
Kleur:xa0Zwart
Lengte:xa01 meter
Connector A:xa0HDMI A mannelijk
Connector B:xa0HDMI A mannelijk
Ader:xa0CCS
AWG:xa030
Diameter:xa06 mm
Max. resolutie:xa04K Ultra HD
Verguld:xa0Ja
xa0
De hdmi kabel is geschikt voor onder andere tv boxen, mini pc's en tablets met een hdmi aansluiting. Heeft u meer informatie nodig of nog vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.

€ 2,19 Meer informatie en aanbieders >
Lipa B32516 11W wifi smart lamp

Lipa B32516 11W wifi smart lamp

Wilt u een wifi smart lamp kopen? En wilt u de mogelijkheid hebben om op afstand kleuren te veranderen, het licht te dimmen of juist te versterken? De Lipa B32516 11W wifi smart lamp maakt dit mogelijk.
Verbinding via wifi
Deze lamp is te verbinden met uw smartphone of tablet per wifi. U kunt de bij behorende app downloaden in de Play store. Deze is beschikbaar op Android en IOS. U heeft vervolgens een draadloze verbinding via het internet. U kunt de lamp op afstand besturen. U kunt het volgende:
Kleuren veranderen.
Licht dimmen.
Licht versterken.
Timer aan zetten.
Sfeerfuncties aan zetten.
Voice control.
Aan en uit zetten op afstand.
RGB en specificaties
De Lipa B32516 11W wifi smart lamp werkt qua kleurverandering volgens het RGB principe. Met zijn 11 Watt neemt het dezelfde kracht van een traditionele 55 Watt lamp over. Zie hieronder nog enkele specificaties van de smart lamp:
RGB +2700-6500K.
16.000.000 kleuren.
11 Watt.
0-900 lumen.
20.000 lichturen.
E27 aansluiting.
A+ energiebesparende LED lamp.
Voice control.
IP 20 waterproof, ook geschikt voor buiten dus.
Remote control en groepstoegang
U kunt de smart lamp van afstand besturen via de bij behorende app. Deze kunt u downloaden in uw Play store, zowel op de Android als op IOS. U kunt ook meerdere gebruikers toevoegen aan deze app. Zo kan de hele familie de lampen besturen en controleren.
Met de Lipa B32516 11W wifi smart lamp heeft u een zeer zuinige LED lamp in huis wat u op afstand kunt bedienen. De slimme lamp is compatibel met tablets, smartphones, mediaspelers en smartwatches. Heeft u nog meer vragen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's advies
Wij raden u deze lamp aan als u op zoek bent naar een zuinige smart LED lamp met veel kracht. U wilt graag de lamp van afstand bedienen en bepaalde kleuren bepalen. Zo bent u op zoek naar een slimme lamp met enorm veel functies. Door de 900 lumen kunt u een grote ruimte enorm goed verlichten. Daarnaast wilt u dat de lamp verbonden wordt met uw thuis netwerk per wifi.

€ 16,99 Meer informatie en aanbieders >
Optische zoomlens videocamera 0.39X

Optische zoomlens videocamera 0.39X

Wilt u een extra lens monteren op uw videocamera? Deze optische zoomlens videocamera bevat een extra zoom van 0.39.
Universeel en extra scherpte dichtbij
Deze lens is geschikt voor iedere videocamera van Majstra. U kunt het gewoonweg draaien in de huidige lens om de extra zoom te activeren. Vervolgens zal de optische zoom met 39% verhoogd worden. De lens zorgt er voor dat beelden binnen 1.5 meter ook scherp zijn. Hieronder ziet u de afmetingen:
Mount: M37×P0.75
ND&CPL Mount: M72×P0.75
Minimale diameter lens: 37 mm
Maximale diameter lens: 72mm
De optische zoomlens videocamera is geschikt voor iedere videocamera van Majstra. U kunt het draaien op de lens van de videocamera. De optische lens past daarnaast op iedere videocamera, mits het aan de bovenstaande afmetingen voldoet en geen afwijkende lensmaten heeft. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? xa0U kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden de optische lens aan als u een extra zoom wilt hebben op een videocamera. U wilt dat beelden binnen 1.5 meter ook scherp zijn. Voor een lage prijs heeft u de mogelijkheid namelijk al. De optische lens kan bijvoorbeeld handig zijn als u een portretfoto wilt maken.

€ 44,99 Meer informatie en aanbieders >
AT-M41A action camera 4K Ultra HD Sony lens Wifi

AT-M41A action camera 4K Ultra HD Sony lens Wifi

Wilt u een 4K action camera met elektronische beeldstabilisatie, een dual screen en een aansluiting voor de externe microfoon? De AT-M41A action camera beschikt hierover inclusief een Sony lens, namelijk de IMX 078 sensor. Met deze camera kunt u ook 8 meter onder water zonder waterproof case. Dit model kan daarnaast ook een SD-kaartgrootte aan van maximaal 64 GB!xa0 Let op: De microSD-kaart dient wel minimaal klasse 10 UHS I te bevatten. Dit is snel genoeg voor de 4K opnames.xa0
Ultra HD en wifi
Dit model bevat de chipset NTK96660 van Novatek. Deze chipset is zeer stabiel en wordt veelal gebruikt voor de zeer dure action camera's. De AT-M41A action camera is een action camera met veel mogelijkheden. Zo kan de action camera in verschillende resoluties filmen. De camera heeft 30 FPS (frames per second) voor 4K, 60 FPS voor Full HD en 120 FPS voor HD. Daarnaast kan de camera foto's maken in 12 megapixels. Met dit model kunt u ook van afstand met uw smartphone besturen via de wifi-functie. U hoeft de camera en smartphone enkel te verbinden met elkaar via de bij behorende wifi-app. Hiermee kunt u dan live de camera besturen en alles direct opslaan op het internet.
Waterproof
De AT-M41A action camera kan tot 8 meter onder water zonder waterproof case. Dit model wordt geleverd zonder waterproof case.
Dual screen en elektronische beeldstabilisatie
Dit model beschikt over een dual screen. Het hoofdscherm bevat de optie om te navigeren naar verschillende functies en om te filmen/fotograferen. Daarnaast bevat de AT-M41A action camera een scherm voorop waarop u de tijd, de filmmodus en de batterijstatus kunt zien. Dit model beschikt daarnaast over de functie EIS (Electronic Image Stabilization). Dit is een nieuwe techniek van beeldstabilisatie, het beeld wordt elektronisch gestabiliseerd in plaats van optisch. Praktisch gezien betekent dit dus dat u geen vage beelden zult krijgen door beweging. De elektronische stabilisatie zal de cameralens stabiel houden zodat de foto's en video's scherp op beeld komen. Een leuke en handige functie dus!
Verschillende modes, remote controlxa0
De AT-M41A action camera beschikt daarnaast over veel extra functies. Het model beschikt over functies als playback, time-lapse, duikmodus, interval, burst en motion detection. Zo is het mogelijk om de action camera op verschillende manieren te gebruiken wat het plezieriger maakt. In het pakket zit een kleine afstandsbediening waarmee u de camera kunt bedienen. U kunt de camera dus van afstand besturen via uw smartphone en de remote control!
In het pakket
In het pakket kunt u naast de action camera ook 12 accessoires vinden. Daarnaast zitten er verschillende mounts in het pakket waar u de camera mee kunt vastmaken aan verschillende objecten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen op uw fiets of motor wat unieke beelden kan opleveren. Mocht u extra accessoires bij dit model willen hebben, kunt u een kijkje nemen bij onze accessoirepagina van action camera's.
De AT-M41A action camera 4K beschikt dus over unieke eigenschappen als 30 FPS met een 4K resolutie, een aansluiting voor een externe microfoon, een dual screen en de elektronische beeldstabilisatie (EIS). Zonder waterproof case kan dit model 8 meter onder water. U kunt bij ons ook een Nederlandstalige handleiding opvragen.xa0 Heeft u toch interesse in een ander model? U kunt gerust een kijkje nemen in het assortiment action camera's van Majstra.
Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Bekijk de videokwaliteit via het filmpje hieronder:
https://vimeo.com/347286269
Majstra's productadvies
Wij raden dit model aan als u op zoek bent naar een sterke action cam met elektronische beeldstabilisatie. U heeft het budget voor een all inclusive action cam. Daarnaast wilt u tot 8 meter onder water kunnen zonder een waterproof case. Ook wilt u gebruik maken van de functies als timelapse, motion detection, automodus, duikmodus en nog meer.

€ 74,99 Meer informatie en aanbieders >
Okan Phonetablet 10″ IPS 3G GPS 2/32 GB Black

Okan Phonetablet 10″ IPS 3G GPS 2/32 GB Black

Bent u op zoek naar een budget tablet met een snelle werking? De Lipa Okan Phonetablet kan alles voor u!
Snelheid en geheugen
De Lipa Okan phonetablet heeft een werkgeheugen van 2 GB wat betekent dat het model een goede snelheid kent. Het model draait op de Mediatek MTK6580 1.5 GHz quadcore processor. Zo is het voor u makkelijker meerdere programma's of apps tegelijkertijd te openen, het werkgeheugen kan dit aan! Deze tablet wordt bestuurd door Android 8.1 wat geheel in te stellen is naar uw eigen wens. Daarnaast bevat de tablet een harde schijf van 32 GB waar u al uw data op kunt slaan. Het geheugen kunt u natuurlijk ook uitbreiden met een microSD-kaart. Majstra biedt ook microSD-kaarten aan.
Telefoonfunctie en 3G
Met deze tablet is het mogelijk uw simkaart in de tablet te stoppen. De simkaart moet enkel hetxa0grootste formaat hebben en dus niet afgeknipt (dus geen micro en nano) zijn. Zo kunt u ook bellen met de Lipa Gold phonetablet en uw telefoonabonnement hierop gebruiken. Daarnaast ondersteunt de tablet ook 3G-internet van uw telefoonabonnement. Internet kunt u daarnaast ook verkrijgen door Wifi of internetdongles. Deze tablet biedt u dus meerdere mogelijkheden!
GPS-functie
De Lipa Okan phonetablet bezit daarnaast ook een onafhankelijke GPS-functie wat betekent dat u zonder het internet ook GPS kunt ontvangen. U dient alleen van tevoren bepaalde GPS-mappen te downloaden en vervolgens kunt u onafhankelijk van het internet uw tablet ook als navigatiesysteem gebruiken. Wij hebben in een eerder artikel uitgelegd hoe u dit kunt doen.
IPS-scherm en beeldresolutie
Het scherm van dit model bevat een resolutie van 1280 x 800 pixels waardoor u beelden scherp kunt bekijken. U kunt alle media dus in HD kwaliteit bekijken. De IPS-functie van het scherm zorgt er ook voor dat de kleuren in beter contrast staan zodat deze er mooier uitspringen. Ook is hierdoor de kijkhoek van het scherm beter.
De tablet bevat daarnaast ook nog een dual camera en nog meer functies!xa0Al deze functies kunt u terugvinden onder het kopje "specificaties" hieronder.
In het pakket ontvangt u de tablet, een oplader, usb-kabel, oordoppen, een stylus pen en een handleiding. Heeft u interesse in andere tablets? Dan kunt u een kijkje nemen in ons assortiment tablets. Voor een zeer budget prijs heeft u een tablet met telefoonfunctie, GPS en een IPS-scherm! Heeft u vragen? Of wilt u een uitgebreidere digitale handleiding? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden u dit product aan als u graag een snelle tablet wilt met een telefoonfunctie en GPS. U wilt graag meerdere apps tegelijkertijd runnen zonder dat de snelheid omlaag gaat. Daarnaast is de tablet ook geschikt voor gamers, door zijn 2 GB RAM kunt u gemakkelijk gamen op de tablet. Ook Whatsapp is door de telefoonfunctie te gebruiken op deze tablet.xa0 Daarnaast wilt u ook graag veel data opslaan op de tablet als foto's, video's en apps. U zou ook graag de tablet als navigatiesysteem willen gebruiken. Voor mensen die niet veel willen betalen voor een tablet met veel functies.

€ 132,99 Meer informatie en aanbieders >
Goodram microSD-kaart 32 GB klasse 10 UHS I met adapter

Goodram microSD-kaart 32 GB klasse 10 UHS I met adapter

Wilt u graag het geheugen van uw tablet, smartphone of Tv box uitbreiden? Of wilt u een geheugenkaartje voor uw action camera wat ook gemakkelijk 4K-beelden kan overschrijven? De Goodram microSD-kaart 32 GB is snel genoeg voor deze taken! U ontvangt ook een adapter in het pakket.
Voor welke producten?
De Goodram microSD-kaart 32 GB ondersteunt ieder product met een microSD- aansluiting. Tablets, smartphones, Tv boxen, action camera's of dashcams zijn producten waar deze geheugenkaart mee te gebruiken is. U klikt het kaartje in de aansluiting totdat u een klik hoort, hierna zit het kaartje goed vast en kan het extra geheugen van start gaan.
Snelheid en compatibiliteit
De microSD-kaart bevat een leessnelheid van 60 MB/S en een schrijfsnelheid van 10 MB/S. Dit betekent dat het gemakkelijk te gebruiken is voor camera's met Full HD- en Ultra HD kwaliteit. De geheugenkaart is ook compatibel met apparaten die UHS (Ultra high speed) niet ondersteunen. Het kaartje zal zich verlagen tot het maximale niveau wat het andere apparaat aan kan.
Waterbestendig en nog meer
Daarnaast is deze geheugenkaart voor 30 minuten waterbestendig tot een diepte van 1 meter. Ook is het kaartje bestendig tegenxa0temperaturen tussen -25 °C tot 85 °C. De geheugenkaart valt daarnaast ook niet te zien door een röntgenstraling.
Levenslang garantie
Goodram hecht veel waarde aan de kwaliteit van het product. Dit betekent dat de microSD-kaart bestaat uit de beste componenten. Dit wordt gepaard met een strikte kwaliteitscontrole. Door deze maatregelen geeft Goodram aan dat de microSD-kaarten levenslang meegaan zonder defect te raken.
De Goodram microSD-kaart 32 GB is betaalbaar voor iedereen. U ontvangt een snelle microSD-kaart voor een lage prijs. Heeft u liever een andere microSD-kaart? Dan kunt u een kijkje nemen in het assortiment geheugenopslag.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden dit geheugenkaartje aan als u af en toe wilt filmen met uw action camera en regelmatig uw bestanden verplaatst naar bijvoorbeeld uw pc. Daarnaast wilt u graag in 4K resolutie filmen. Voor smartphones en tablets is dit kaartje handig als u veel foto's en video's opslaat. Daarnaast heeft u ook niet teveel apps op uw telefoon, enkel een aantal die u gebruikt.

€ 12,99 Meer informatie en aanbieders >
Goodram CX400 1 TB interne SSD

Goodram CX400 1 TB interne SSD

Bent u op zoek naar een interne SSD om de opslag van uw pc of laptop te verhogen? Daarnaast verhoogt een interne SSD ook nog eens de snelheid van uw apparaat. De Goodram CX400 1 TB interne SSD kan u hierbij helpen! U verhoogt uw geheugen met maar liefst 1 terabyte, 1024 GB.
Opslag en snelheid
De harde schijf bevat een opslag van 1024 GB. De schrijfsnelheid van dit model is 490 MB/S en de leessnelheid is 550MB/S. Dit betekent dat data enorm snel wordt geschreven en gelezen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als u met veel data werkt of graag gamet. Met deze interne ssd verhoogt u in een klap enorm uw opslag. De snelheid van uw pc of laptop wordt daarnaast ook nog gigantisch verhoogd.
Interface en technologie
De Goodram CX400 1 TB interne SSD maakt gebruik van Toshiba 3D NAND flash technologie. Voor u betekent het dat data niet verloren zal gaan door bijvoorbeeld stroomuitval. Door de hoge snelheid wordt data snel opgeslagen waardoor het niet verloren zal gaan. Deze technologie wordt onder andere gebruikt bij usb-sticks en mp3 spelers. Daarnaast bevat de SSD een SATA III (6 Gb/s) interface. Dit kunt u ook aansluiten op SATA I en SATA II poorten. Echter zal dan de snelheid niet behaald worden van de SATA III, maar de maximale snelheid van de poort. Daarnaast is de interne SSD bestendig tegen schokken en vallen.
Geschikt voor
De interne SSD is geschikt voor laptops en pc's. U kunt deze in uw pc plaatsen.xa0Daarnaast hoeft u interne SSD schijven niet te defragmenteren, dit kan namelijk de levensduur van de interne SSD verminderen.
Voor meer technische informatie kunt u hieronder klikken op "specificaties". De Goodram CX400 1 TB interne SSD verhoogt de opslag van uw pc of laptop met 1024 GB en maakt het ook nog eens een stuk sneller! Wilt u liever een andere harde schijf? Bekijk dan ons hele assortiment opslaggeheugen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden dit product aan als u uw pc laptop een boost wilt geven en/of de opslag wilt verhogen. U wilt het geheugen direct flink verhogen met 1024 GB. U maakt gebruik van enorm veel data en wilt dus de opslag goed verhogen. Daarnaast heeft u wel een budget om uw computer flink te upgrade. Zo maakt u de computer ook een stuk sneller en stiller. Daarnaast kunt u de SSD in de computer plaatsen of kent u iemand die dat voor u kan doen.

vanaf € 137,99 Meer informatie en aanbieders >
Lipa H96 Max tv box 2/16 GB Android 9

Lipa H96 Max tv box 2/16 GB Android 9

Bent u op zoek naar een Android Tv box met 2 GB RAM en Android 10? De Lipa H96 Max heeft een zeer snelle werking en Kodi staat al geïnstalleerd op de Tv box. Daarnaast bevat dit model Android 9 als besturing.
Chipset, wifi en apps
De Lipa H96 Max tv box bevat de chipset Rockchip 3318 met vier kernen, een quadcore. De processor bevat een kloksnelheid van 1.8 GHz. Daarnaast zijn er standaard apps geïnstalleerd als Kodi, Netflix, Youtube, Google Playstore, Youtube, Miracast en nog meer. U kunt gemakkelijk apps downloaden via de Playstore en het internet. De mediaspeler beschikt over een dual band wifi ontvanger van 2.4 G en 5G wifi en is geschikt voor supersnel draadloos internet.
Snelheid en opslag
De mediaspeler beschikt over 2 GB werkgeheugen en een quadcore processor met 1.8 GHz. Dit houdt in dat u snel kunt navigeren door de Tv box en alle media vloeiend wordt afgespeeld. Daarnaast kunt u ook gamen op de mediaspeler. Het model beschikt over een opslag van 16 GB. Dit kunt u vullen door apps te installeren of met foto's en video's. Als u toch de opslag wilt vergroten, kunt u dit uitbreiden met een microSD-kaart of een harde schijf. Het geheugen van de Tv box kan maximaal tot 4 TB uitgebreid worden met een externe harde schijf en tot 32 GB met een microSD-kaart.
Beeld en geluid
De Lipa H96 Max tv box maakt het mogelijk omxa0 4K resolutie af te spelen. Dit betekent dat u kunt genieten van een hoge beeldresolutie. Daarnaast ondersteunt dit model ook Dolby surround geluid output. U kunt uw woonkamer zo dus omtoveren tot een ware bioscoop.
Besturing en het pakket
De mediaspeler wordt bestuurd door Android 9. Dit systeem is enorm uitgebreid en u kunt het compleet personaliseren naar uw eigen stijl. In het pakket vindt u de Tv box, een adapter, de HDMI kabel, een afstandsbediening en een handleiding. U hoeft de Tv box dus alleen maar aan te sluiten op uw televisie en u kunt het gebruiken.
Dit model beschikt over een klok aan de voorkant, zo kunt u ook nog gemakkelijk de tijd inzien. Met deze Tv box heeft u een zeer sterke mediaspeler in huis voor een relatief lage prijs. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? U kunt ons altijd bereiken via dexa0Majstra klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij raden u dit model aan als u een budget mediaspeler zoekt wat 4K resolutie makkelijk aan kan zonder vast te lopen. U neemt genoeg met 16 GB opslag en zult niet teveel apps gebruiken. Daarnaast wilt u genieten van media zonder dat het buffert en vastloopt. U wilt eventueel de mogelijkheid hebben om te gamen en niet te veel geld uitgeven voor een mediaspeler. Wilt u anoniem gebruik kunnen maken van Kodi en de Tv box? Dan raden wij u aan VPN te installeren. Wilt u een premium account op Kodi voor het beste beeld en geluid? Dan raden wij Real Debrid aan.

€ 42,99 Meer informatie en aanbieders >
MX 3 Remote RAM Air Mouse

MX 3 Remote RAM Air Mouse

Wilt u graag een afstandsbediening voor uw Tv box, computer of televisie inclusief een toetsenbord en airmouse? De MX 3 Remote beschikt over deze functies en de werking is echt gemakkelijk!
Air mouse en toetsenbord
De MX 3 Remote beschikt over de standaardknoppen op een afstandsbediening. In tegenstelling tot andere draadloze toetsenborden, kunt u met de MX 3 Remote ook uw Tv box uitzetten op afstand. Daarnaast beschikt de afstandsbediening ook over een toetsenbord, deze vindt u op de achterkant. Het is enorm handig om ook een toetsenbord te gebruiken. Zo kunt u navigeren met de afstandsbediening en toetsen met het toetsenbordje. Een leuke extra is de airmouse, deze kunt u dus ook gebruiken op uw apparaat. Als u vervolgens weer het toetsenbord wilt gebruiken, schakelt de muisfunctie zich automatisch uit.
Gebruiksvriendelijk
U kunt het toetsenbordje aansluiten via een usb-receiver. Deze receiver vindt u naast de accu van het toetsenbordje. Vervolgens plugt u deze in het apparaat waar u het mee wilt verbinden, u zet het toetsenbordje aan en er is connectie! De MX 3 Remote werkt daarnaast met 2 AAA batterijen (niet inbegrepen).
De MX 3 Remote is ideaal voor een Tv box. U kunt het uiteraard ook gebruiken op uw computer of televisie. Als het maar een usb-aansluiting heeft!
Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips? U kunt ons altijd bereiken via de klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product voor mensen die graag een multifunctionele afstandsbediening in huis willen hebben. Zo heeft u graag een toetsenbord en airmouse op dezelfde afstandsbediening. U heeft geen interesse in meerdere losse afstandsbedieningen en/of toetsenborden. Zo bespaart u ruimte en gaat u voor het meeste gemak.

€ 14,49 Meer informatie en aanbieders >
AT-30 4K Ultra HD action camera Sony lens Wifi

AT-30 4K Ultra HD action camera Sony lens Wifi

De Lipa AT-30 4K Ultra HD action camera bevat een resolutie van maar liefst 4K! Dit model bezit ook een Sony lens waardoor de lens een hoge kwaliteit bevat. Voor een scherpe prijs ontvangt u nu een 4K-action camera met vele mogelijkheden!
Vele mogelijkheden
Dit model biedt u meerdere opties. Zo kan de Lipa AT-30 4K Ultra HD action camera filmen in zowel 4K als Full HD en HD Ready, deze stand kunt u zelf bepalen. Dit geldt ook voor de foto's die u in verschillende resoluties kunt maken. De lens bevat een angel die 170 graden van het beeld oppakt, bijna de gehele horizontale breedte. Daarnaast bevat dit model een Wifi-functie wat betekent dat u een mobiel apparaat kunt verbinden met de camera via de bij behorende app. Hiermee kunt u via uw smartphone of tablet meekijken op de camera en deze ook besturen. Zo kunt u de camera zelfs gebruiken voor pranks of beveiliging! Ook is het mogelijk met de camera tot 30 meter onder water te gaan met de waterproof case!
Aansluitingen en batterij
De Lipa AT-30 4K Ultra HD action camera bevat aansluitingen voor micro-usb, micro-hdmi en microSD-kaart. Daarnaast kunt u de camera via usb aansluiten op uw computer of andere apparaten om zo de bestanden over te plaatsen. Via de HDMI-aansluiting is het mogelijk filmpjes of foto's te weergeven op andere apparaten als bijvoorbeeld uw televisie of tablet. Daarnaast kan de batterij maximaal tot 90 minuten filmen.
Accessoires in het pakket
In dit pakket ontvangt u daarnaast ook 32 accessoires als een waterproof case, mounts voor verschillende aansluitingen als op de helm of fiets en nog meer! Bij de afbeeldingen kunt u zien welke accessoires dit pakket allemaal bevat. U heeft 32 kleinere mounts als u alle mounts uit elkaar haalt. Wilt u er graag extra accessoires bij? U kunt hier klikken voor het assortiment action camera accessoires.
Neemt u genoegen met Full HD-kwaliteit of wilt u een 4K-action camera met iets uitgebreidere instellingen en mogelijkheden? Klik hier voor het hele assortiment action camera's.
Garantie en service
U kunt bij ons een Nederlandstalige digitale handleiding aanvragen. Onder het kopje specificaties kunt u wat meer technische informatie en functies inzien van de action camera. Voor een kleine prijs ontvangt u een 4K-action camera met Sony lens die prachtige beelden vastlegt voor u! Ook ontvangt u bij de aankoop de service van Majstra en een fabrieksgarantie van 2 jaar! Mocht u vragen, opmerkingen of tips hebben, kunt u ons altijd bereiken via onze klantenservice.
Majstra's productadvies
Wij adviseren dit product als u een goedkope maar stabiele 4K action camera zoekt. Dit model kan in 4K filmen en heeft een Sony lens met 16 megapixels. Daarnaast zitten er leuke toegevoegde functies bij als slow motion, continuous time lapse, automodus en een duikmodus. Wij raden dit product aan voor mensen die graag 4K willen filmen, maar daar niet veel voor kwijt willen zijn en genoegen nemen met basale functies van een action camera.
Bekijk de videokwaliteit met het filmpje hieronder!
https://www.youtube.com/watch?v=xHo0deD4HTU

€ 49,99 Meer informatie en aanbieders >