Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

sb-supply producten

~1.760 producten (0,09 seconden)
VGA monitorkabel (2,00 m) zwart

VGA monitorkabel (2,00 m) zwart

VGA monitorkabel (2,00 m)
- VGA- Goldplated connectors- Cat. 2, High-Speed- Full HD + 3D- Dubbele afscherming- 30 AWG
Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:
Onder andere te gebruiken om DVD/Bluray-speler, PC etc aan te sluiten op monitor/TV.Mini Displayport-naar-VGA adapterMini DVI-naar-VGA-adapterMicro DVI-naar-VGA-adapterMini VGA-naar-VGA-adapter

€ 14,99 Meer informatie en aanbieders >
Mini DVI-naar-VGA-adapter

Mini DVI-naar-VGA-adapter

Mini-DVI-naar-VGA-adapter
De mini-DVI-naar-VGA-adapter is geschikt voor de iMac (Intel Core Duo), MacBook en 12-inch PowerBook G4. Sluit het ene uiteinde van de adapter aan op de mini-DVI-poort van de computer, en de VGA-connector van de adapter op een extern VGA-beeldscherm of een projector. Raadpleeg de documentatie voor de juiste adapter of neem contact op met de fabrikant van uw beeldscherm. U kunt natuurlijk ook ons te allen tijde informeren voor de geschiktheid! Deze adapter ondersteunt zowel synchrone weergave als een uitgebreid bureaublad.
Dit accessoire is geschikt voor de volgende apparaten:MacBook (13-inch, medio 2009)MacBook (13-inch, begin 2009)MacBook (13-inch, eind 2008)xa0MacBook (13-inch, begin 2008)MacBook (13-inch, eind 2007)MacBook (13-inch, medio 2007)MacBook (13-inch, eind 2006)MacBook (13-inch)
iMac:iMac (begin 2008)iMac (begin 2006)iMac (eind 2006)iMac (medio 2007)
Mac Mini:Mac mini (eind 2009)Mac mini (begin 2009)

€ 13,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPhone 4(S) zwart

Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPhone 4(S) zwart

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPhone 4(S) zwartTwee delen van verschillende materialenDe zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPhone zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPhone valt of ergens tegenaan stoot.xa0Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse legerDe case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.xa0Ingebouwde screenprotectorDankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPhone 4(S) beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPhone, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.xa0Bescherming van knoppen en poortenAlle poorten en knoppen van de iPhone zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.xa0Stevige afneembare riemclip en standaardDe zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPhone aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPhone op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPhone schuin op tafel neer te zetten.De stevigste case op de markt voor de iPhone 4(S)Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPhone 4(S)? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPhone beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.
Niet overtuigd?, bekijk de video!
Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:xa0iPhone 4S; iPhone 4.

€ 33,99 Meer informatie en aanbieders >
Case-Mate Barely There iPhone 5(S)/SE wit

Case-Mate Barely There iPhone 5(S)/SE wit

Case-Mate Barely There iPhone 5(S) wit
Stevige bescherming van uw iPhone 5(S)Case Mate staat bekend om haar kwalitatieve producten met een uitstekende afwerking. Deze Barely There hardcase is een van de meest verkochte hoesjes voor de iPhone 5, en dat is niet zonder reden. De case vormt door de slanke afmetingen geen belemmering in het gebruik van uw toestel en heeft een strak en stijlvol uiterlijk. De case vormt een mooi geheel met uw toestel en sluit naadloos aan.
Toegang tot alle toetsen en aansluitpuntenDoor de handige uitsparingen in de case kunt u alle toetsen en aansluitpunten nog volledig gebruiken. U zal dus niet gehinderd worden in het gebruik van uw iPhone door de Barely There case van Case-Mate.xa0Wij verkopen diverse kleuren van de Case-Mate Barely There voor iPhone 5 Inhoud van de verpakking:- Case-Mate Barely There iPhone 5 Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:xa0iPhone 5; iPhone 5S, iPhone SE

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
Case-Mate Barely There iPhone 6(S) Plus transparant

Case-Mate Barely There iPhone 6(S) Plus transparant

Case-Mate Barely There iPhone 6(S) Plus transparant
Stevige bescherming van uw iPhone 6(S) PlusCase Mate staat bekend om haar kwalitatieve producten met een uitstekende afwerking. Deze Barely There hardcase is een van de meest verkochte hoesjes voor de iPhone 6(S) Plus, en dat is niet zonder reden. De case vormt door de slanke afmetingen geen belemmering in het gebruik van uw toestel en heeft een strak en stijlvol uiterlijk. De case vormt een mooi geheel met uw toestel en sluit naadloos aan.
Toegang tot alle toetsen en aansluitpuntenDoor de handige uitsparingen in de case kunt u alle toetsen en aansluitpunten nog volledig gebruiken. U zal dus niet gehinderd worden in het gebruik van uw iPhone door de Barely There case van Case-Mate. Het Apple logo blijft door de uitsparing zichtbaar!Wij verkopen diverse kleuren van de Case-Mate Barely There voor iPhone 6S PlusInhoud van de verpakking:- Case-Mate Barely There iPhone 6(S) Plus transparant

€ 17,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPad Air 1 roze

Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPad Air 1 roze

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPad Air 1 roze (pink)
Twee delen van verschillende materialenDe roze (pink) Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad Air valt of ergens tegenaan stoot.xa0Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse legerDe case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.xa0Ingebouwde screenprotectorDankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad Air beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad Air, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad Air volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.xa0Bescherming van knoppen en poortenAlle poorten en knoppen van de iPad Air zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.xa0Stevige afneembare riemclip en standaardDe zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad Air schuin op tafel neer te zetten.De stevigste case op de markt voor de iPad AirWilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPad Air? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPad Air beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.
Niet overtuigd?, bekijk de video!
Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:xa0iPad Air 1.

€ 43,99 Meer informatie en aanbieders >
Seidio waterproof OBEX Galaxy S4 case + holster wit/grijs

Seidio waterproof OBEX Galaxy S4 case + holster wit/grijs

Seidio waterproof OBEX Samsung Galaxy S4 case wit-grijs
- Geavanceerde bescherming van de Samsung Galaxy S4xa0tegen val- en stootschade- Beschermt de Samsung Galaxy S4xa0tegen de elementen: water (en andere vloeistoffen), sneeuw, zand, modder en stof- Zorgt voor een antireflecterende, bubbelloos display- Alle functies van de Samsung Galaxy S4 blijven volledig functioneelDe materialen en het ontwerp van deze wit-grijze Seidio waterproof Galaxy S4 case zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S4xa0wordt beschermd op het hoogst mogelijke niveau. Terwijl de kromming zorgt voor een goede grip en schokken absorbeert, bevordeert de ingebouwde screenprotector de aanraakgevoeligheid en duidelijkheid. Waterdichte membranen voorkomen dat u kunt blijven bellen en ook muziek kunt luisteren met behoud van geluidskwaliteit. De OBEX voor dexa0Samsung Galaxy S4 geeft u de ultieme bescherming - altijd en overal.Water: De Seidio OBEX Samsung Galaxy S4xa0case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 1 meter (3 ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de Seidio Obex case kunt u xa0de onhandige onderwater camera thuis laten. De dubbele AR-gecoate optische glazen lenzen biedt ongekende kristalheldere foto-en videokwaliteit zowel boven als onder water. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.Zand: De Seidio OBEX case is continu en permanent in het afdichten van uw Samsung Galaxy S4xa0tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uwxa0Samsung Galaxy S4. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.
Schokken: De Seidio OBEX case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de Galaxy S4 ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw Samsung Galaxy S4xa0laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.In de verpakking:- Seidio OBEX Galaxy S4 case- Waterproof audio adapterxa0

€ 49,99 Meer informatie en aanbieders >
Bluelounge Dockconnector-naar-USB-kabel (0,20 m)

Bluelounge Dockconnector-naar-USB-kabel (0,20 m)

Bluelounge Dockconnector-naar-USB-kabel
Met deze korte Bluelounge USB 2.0-kabel (20 cm) kunt u uw iPhone of iPod met Dockconnector-connector aansluiten op de USB-poort van uw computer om te synchroniseren en op te laden, of op de USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opladen via een stopcontact.Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:Apparaten met een Dockconnector connector

€ 10,99 Meer informatie en aanbieders >
Catalyst Floating Lanyard

Catalyst Floating Lanyard

Catalyst Floating Lanyard
Met de Catalyst Floating Lanyardxa0voorkomt u dat uw iPhone naar de bodem van een zee of meer zinkt. De Catalyst Floating Lanyardis gemaakt van duurzaam nylon die om de pols bevestigd kan worden. Deze draagriem kan uw iPhone tot 250 gram dragen. De Catalyst Floating Lanyardxa0kan u bevestingen aan de Catalyst cases voor iPhone 5(S) en iPhone 4(S).xa0Ideaal te gebruiken bij het zwemmen, watersporten en snorkelen.
xa0Kenmerken:- Artikelen tot 250g worden drijvend gehoudenxa0- Gemaakt van duurzaam nylon- Verstelbare polsband met quick releasexa0- Drijvende draagriem voor bevestiging aan de Catalyst Case voor iPhone 5(S) en iPhone 4(S)

€ 19,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin MeshUps iPhone 5(S)/SE rood/zwart

Griffin MeshUps iPhone 5(S)/SE rood/zwart

Griffin MeshUps iPhone 5(S)/SE rood/zwart
De Griffin MeshUps silicones hoes beschermt jouw iPhone 5 & 5S tegen krasjes, stoten en vuil. De case biedt een dubbele bescherming!De case bestaat uit stevig en hard polycarbonaat en zacht en flexibel siliconen materiaal. Deze smelten als het ware samen en maken de hoes zo gemakkelijk in gebruik.
Kenmerken:- Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil- Harde en zachte bescherming- Stevig polycarbonaat- Zachte siliconen- Ligt gemakkelijk in de hand- Alle poorten en knoppen blijven volledig bruikbaar

€ 12,79 Meer informatie en aanbieders >
dbramante1928 Copenhagen Apple Watch bandje 38 / 40 mm grijs / zwart

dbramante1928 Copenhagen Apple Watch bandje 38 / 40 mm grijs / zwart

dbramante1928 Copenhagen Apple Watch bandje 38 / 40 mm grijs/zwart
De Kopenhagen band is de ultieme verbetering en personalisatie voor uw Apple Watch. Gemaakt van soepel volnerfleer. Elke band is afzonderlijk geproduceerd en voorzien van traditionele metalen gesp en lugs. Klassiek design met stand-out stijl. Dbramante1928 produceert lederen producten, met respect voor de kernwaarden van sterkte, duurzaamheid, functionaliteit en stijl. Ontworpen in Denemarken, worden ze handgemaakt door vakmensen, met behulp van de beste materialen en de fijnste volnerf leder.
Kenmerken:- Gemaakt van soepel volnerfleer- Klassiek design met metalen lugs en gesp- Gemaakt door bekwame ambachtsliedenxa0- Horlogeband voor 38 / 40 mm Apple Watch, Apple Watch Sport of Apple Watch Editionxa0
xa0
xa0

€ 49,99 Meer informatie en aanbieders >
Belkin VGA verlengkabel (1,80 m)

Belkin VGA verlengkabel (1,80 m)

Belkin VGA verlengkabel (1,80 m)
Deze VGA / VGA verlengkabel van Belkin biedt een verlengstuk van uw huidige kabel tussen uw computer en uw VGA monitor kabel met high-density DB15 -connectoren. Het levert een uitstekende geleidbaarheid op.

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
Belkin View case iPhone 5(S)/SE paars

Belkin View case iPhone 5(S)/SE paars

Belkin View case iPhone 5(S)/SE paars
Goede bescherming en makkelijk op te bergen
De Belkin View Case voor iPhone 5 beschermt uw telefoon zonder dat de toegankelijkheid van de knoppen verloren gaat. Deze transparante Case heeft een polocarbonaat achterkant en stevige TPU randen die de Case goed beschermen tegen beschadiging. En dankzij het slanke, lichtgewicht ontwerp, kan de View Case makkelijk opgeborgen worden in een tas of broekzak, zodat u uw telefoon overal mee naar toe kunt nemen.
Transparant ontwerp met kleurrijke randen
The View Case heeft een modern, transparant design en de achterkant van de Case is gemaakt van polycarbonaat. Dankzij de strakke stijl van de Case ziet de hoes er trendy en veelzijdig uit.

€ 6,39 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Survivor Core Hardcase iPhone 6(S) Plus Hardcase zwart

Griffin Survivor Core Hardcase iPhone 6(S) Plus Hardcase zwart

Griffin Survivor Core Hardcase iPhone 6(S) Plus Hardcase zwart
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810Kenmerken:- Speciaal op maat gemaakt voor de iPhone 6(S)- Alle poorten en ingangen blijven vrij- Schokbestendig- Extra verstevigde hoeken die zorgen voor schokabsorbtie- Getest naar militaire standaarden- Gemaakt van polycarbonaat en rubber- Doorzichtige achterkant met gekleurde rubberen bumper- Uitsparing voor de camera- Verkrijgbaar in verschillende kleuren-18 uur lang getest op vibraties en geen schade aan de iPhone 6 geconstateerdIn de verpakking- Griffin Survivor Core iPhone 6 Plus Hardcase BlackDit accessoire is geschikt voor de volgende producten:xa0iPhone 6 Plus; iPhone 6S Plus.

€ 29,99 Meer informatie en aanbieders >
Maclocks MacBook security bracket met Wedge lock grijs

Maclocks MacBook security bracket met Wedge lock grijs

MacLocks MacBook security bracket met Wedge security cable lock grijs
Met deze Macbook security bracket van MacLocks is de beveiliging van uw Macbook gegarandeerd. De lock en bracket is een aluminium beugel waarin het Wedge security slot ingewerkt zit. De beugel is enorm licht en dun, maar liefst 1mm dun en en weegt 45 gram. De beugel wordt bevestigd aan de onderkant van de MacBook Pro Retina met vier speciale schroefgaten. Dit product zorgt ervoor dat u uw MacBook Pro Retina een unieke manier geeft om te beveiligen zonder dat de MacBook hieronder beschadigd raakt.xa0
Elke beugel wordt geleverd met:- Vier speciale schroeven- Schroevendraaier- Beveiliginspaneel voor achtervergrendeling
Kenmerken:- Lengte: 1,8 meter- Dikte: 1 millimeter- Gewicht: 45 gram- Aluminium beugel- Compatible met Apple Macbook Pro met Retina-display (15,4 inch)

€ 94,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Wallet Booklet case iPhone 6(S) Plus zwart

Griffin Wallet Booklet case iPhone 6(S) Plus zwart

Griffin Wallet Booklet case iPhone 6(S) Plus zwart
Gestroomlijnde portemonnee voor kaarten, cash, en uw iPhone 6 Plus
Gestroomlijnd is het woord voor de Griffin Wallet Booklet case iPhone 6(S) Plus. Uw iPhone heeft volledige berscherming en uw ID, creditcard en contant zijn veilig opgeborgen. De Griffin Wallet Booklet case iPhone 6(S) Plus opent en sluit net zo makkelijk als een boek. Daarnaast geeft de beschermhoes u geen belemmering voor het gebruik van de touchscreen van uw iPhone.xa0
Kenmerken
-xa0Wallet / Bookcase- Opent als een boek - Complete bescherming tegen krassen, stoten en vuil - Ruimte voor pasjes en contantgeld

€ 15,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Moxy Form iPhone 5(S)/SE Zebra zwart/paars

Griffin Moxy Form iPhone 5(S)/SE Zebra zwart/paars

Griffin Moxy Form iPhone 5(S)/SE Zebra zwart/paars
Wil jij opvallen met je iPhone 5 & 5S? Dan zit je met deze cases van Griffin wel goed!Deze iPhone 5 & 5S cases hebben een exotisch jungle motief van slangen- of zebrahuid
Kenmerken:- Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil- Alle poorten en knoppen blijven volledig bruikbaar- Duurzaam polycarbonaat- Rubberen binnenkant- Rubberen zebra look aan de achterkant

€ 19,19 Meer informatie en aanbieders >
dbramante1928 Copenhagen Apple Watch bandje 38 / 40 mm zilver / zwart

dbramante1928 Copenhagen Apple Watch bandje 38 / 40 mm zilver / zwart

Dbramante1928 Kopenhagen Apple Watch bandje 38mm zilver/zwart
De Kopenhagen band is de ultieme verbetering en personalisatie voor uw Apple Watch. Gemaakt van soepel volnerfleer. Elke band is afzonderlijk geproduceerd en voorzien van traditionele metalen gesp en lugs. Klassiek design met stand-out stijl. Dbramante1928 produceert lederen producten, met respect voor de kernwaarden van sterkte, duurzaamheid, functionaliteit en stijl. Ontworpen in Denemarken, worden ze handgemaakt door vakmensen, met behulp van de beste materialen en de fijnste volnerf leder.
Kenmerken:- Gemaakt van soepel volnerfleer- Klassiek design met metalen lugs en gesp- Gemaakt door bekwame ambachtsliedenxa0- Horlogeband voor 38mm Apple Watch, Apple Watch Sport of Apple Watch Editionxa0
xa0
xa0

€ 34,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Protector iPhone 5(S)/SE Roze

Griffin Protector iPhone 5(S)/SE Roze

Griffin Protector iPhone 5(S)/SE Roze
De Everyday-Duty Siliconen Hoes beschermt je mooie iPhonexa05(S)/SExa0tegen krasjes, stoten en schokken. De hoes sluit perfect aan doordat deze op maat is gemaakt. Daarnaast biedt het extra grip, door de matte afwerking van de hoes.
Alle poorten en knoppen blijven volledig bruikbaar door de uitsparingen in de hoes.
Kenmerken- Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil- Dikke siliconen materiaal absorbeert stoten en schokken- Gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen- Perfecte pasvorm

€ 14,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Survivor All-Terrain hardcase Galaxy S5 roze

Griffin Survivor All-Terrain hardcase Galaxy S5 roze

Griffin Survivor Hardcase Galaxy S5 roze
Twee delen van verschillende materialenDe Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de Galaxy S5xa0zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de Galaxyxa0valt of ergens tegenaan stoot.xa0Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse legerDe case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.xa0Ingebouwde screenprotectorDankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele Galaxy S5xa0beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPhone, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPhone volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case.xa0Bescherming van knoppen en poortenAlle poorten en knoppen van de Galaxyxa0zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen.xa0Stevige afneembare riemclip en standaardDe zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw Galaxyxa0aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de Galaxyxa0op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de Galaxyxa0schuin op tafel neer te zetten.De stevigste case op de markt voor de iPhone 6(S) PlusWilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw Galaxy? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPhone beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.
Niet overtuigd?, bekijk de video!
Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:xa0Galaxy S5

€ 29,99 Meer informatie en aanbieders >
Muvit Easy Folio Book case Galaxy S5 Mini Black

Muvit Easy Folio Book case Galaxy S5 Mini Black

Deze Muvit Galaxy S5 mini case is een beschermcase en portemonnee in één! De case beschermt je gehele telefoon tegen krasjes, stoten en vuil en heeft een opbergvakje voor pasjes en/ of briefgeld. De case is zeer gemakkelijk en snel te openen en te sluiten en de flap is gemakkelijk naar achteren te vouwen, zodat deze niet in de weg gaat zitten bij bijv. het bellen.
Zowel de camera als alle andere functies van je telefoon blijven gewoon bruikbaar wanneer je telefoon in dit hoesje zit!
Kenmerken
Beschermt gehele telefoon
Inwendig vakje voor pasjes en/of briefgeld
Gemakkelijk te openen/ sluiten en naar achteren te vouwen
Camera, poorten en knoppen blijven geheel bruikbaar
Perfecte pasvorm

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
Griffin Moxy Form iPhone 5(S)/SE rood

Griffin Moxy Form iPhone 5(S)/SE rood

Griffin Moxy Form iPhone 5(S)/SE rood
Wil jij opvallen met je iPhone 5 & 5S? Dan zit je met deze cases van Griffin wel goed!Deze iPhone 5 & 5S cases hebben een exotisch jungle motief van slangen- of zebrahuid
Kenmerken:- Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil- Alle poorten en knoppen blijven volledig bruikbaar- Duurzaam polycarbonaat- Rubberen binnenkant- Rubberen python look aan de achterkant

€ 19,19 Meer informatie en aanbieders >
Spigen Neo Hybrid EX iPhone 6(S) Plus Metal Slate

Spigen Neo Hybrid EX iPhone 6(S) Plus Metal Slate

Spigen Neo Hybrid EX iPhone 6(S) Plus Metal Slate
De case bestaat uit een combinatie van met UV gehard polycarbonaat en een zachte voering van polymeer. Alle poorten en knoppen van je telefoon blijven geheel bruikbaar. De beschermende knoppen zijn gemaakt van metaal.
Kenmerken
Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil
Slank
Opstaande rand biedt extra bescherming voor het touchscreen wanneer je telefoon facedown op tafel ligt
Alle poorten en knoppen blijven volledig bruikbaar
Dubbele laag bescherming
Stevig en duurzaam
UV coated hard polycarbonaat gecombineerd met polymeer coated zachte voering
Voordelen
Meegeleverde accessoires voor de verdere bescherming van je telefoon
In Verpakking
Screen protector
Back protector
Schoonmaak doekje

€ 26,99 Meer informatie en aanbieders >
Muvit ThinGel Case iPhone 6(S) Plus wit

Muvit ThinGel Case iPhone 6(S) Plus wit

Dit iPhone 6 Plus hoesje is zeer slank, lichtgewicht en gemaakt van zacht, flexibel materiaal. De case houdt het strakke design van je telefoon in tact en is gemakkelijk in gebruik, de case gaat namelijk nooit in de weg zitten.
Kenmerken
Beschermt tegen krasjes, stoten en vuil
Slechts 0.7mm dun
Ligt prettig in de hand
Flexibel materiaal
Camera, poorten en knoppen blijven geheel bruikbaar
Perfecte pasvorm

€ 10,39 Meer informatie en aanbieders >