Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

tandonline producten

~337 producten (0,07 seconden)
Elmex Tandpasta anti cariës 75ml

Elmex Tandpasta anti cariës 75ml

Fluoride in mondvezorgingsproducten is het belangrijkste middel in de bestrijding van cariës. elmex® Anti-Cariës met het unieke Aminfluoride, werkt sneller en langer.

€ 3,95 Meer informatie en aanbieders >
Lactona Interdental Cleaners X-Large 10 mm 8 stuks

Lactona Interdental Cleaners X-Large 10 mm 8 stuks

Lactona Interdental Cleaners X-Large 10 mmLactona Interdental Cleaners zijn ideaal voor het reinigen van interdentale ruimtes, kroon- en brugwerk, implantaten en orthodontische apparatuur (vaste beugels). Het borstelgedeelte bestaat uit zachte, stevige nylonfilamenten die dicht op elkaar zitten. De draad is voorzien van een kunststofcoating, zodat u de rager veilig en prettig kunt gebruiken. De Lactona Interdental Cleaners hebben een extra lang borstelgedeelte, zodat u optimaal tussen uw tanden en kiezen kunt reinigen.

€ 4,99 Meer informatie en aanbieders >
Dove Conditioner Ultime Nourishment (250ml)

Dove Conditioner Ultime Nourishment (250ml)

Dove Conditioner Ultime Nourishment is een conditioner speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Het voedt, verzorgt en versterkt krullend en golvend haar, waardoor het er glanzend en handelbaar uitziet. Met de heerlijke geur van Buriti-olie, ook wel 'Tree of

€ 5,99 Meer informatie en aanbieders >
CB12 Mondverzorgingsmiddel Regular 500 mL let op niet meer leverbaar!!!

CB12 Mondverzorgingsmiddel Regular 500 mL let op niet meer leverbaar!!!

CB12 Mondverzorgingsmiddel RegularCB12 Mondverzorgingsmiddel Regular voorkomt en behandelt een slechte adem. Dat doet dit mondspoelmiddel door de onaangenaam ruikende zwavelgassen in uw mond te bestrijden. De werking is wetenschappelijk bewezen. CB12 Mondverzorgingsmiddel Regular werkt direct en biedt 12 uur zekerheid over uw adem. Bovendien heeft het flesje een makkelijke manier om de dosering te bepalen. Als u de dop van de fles verwijdert en de fles schuin naar beneden houdt (met de opening boven de dop) kunt u op de rode knop drukken en weegt u dankzij het doseringssysteem automatisch 10 mL af. CB12 Mondverzorgingsmiddel Regular is geschikt voor dagelijks gebruik en kan ook gebruikt worden door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 12 jaar.

€ 19,99 Meer informatie en aanbieders >
CB12 Mondverzorgingsmiddel Mild 250 mL

CB12 Mondverzorgingsmiddel Mild 250 mL

CB12 Mondverzorgingsmiddel MildCB12 Mondverzorgingsmiddel Mild voorkomt en behandelt een slechte adem. Dat doet dit mondspoelmiddel door de onaangenaam ruikende zwavelgassen in uw mond te bestrijden. De werking is wetenschappelijk bewezen. CB12 Mondverzorgingsmiddel Mild werkt direct en biedt 12 uur zekerheid over uw adem. Bovendien heeft het flesje een makkelijke manier om de dosering te bepalen. Als u de dop van de fles verwijdert en de fles schuin naar beneden houdt (met de opening boven de dop) kunt u op de rode knop drukken en weegt u dankzij het doseringssysteem automatisch 10 mL af. CB12 Mondverzorgingsmiddel Mild is geschikt voor dagelijks gebruik en kan ook gebruikt worden door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 12 jaar. Het is extra mild en zacht voor uw gebit.

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
Sensodyne Tandpasta Total Multi Care (75ml)

Sensodyne Tandpasta Total Multi Care (75ml)

Sensodyne MultiCare TandpastaSensodyne MultiCare Tandpasta is een tandpasta die speciaal samengesteld is voor mensen met gevoelige tanden. Ook helpt deze tandpasta om het tandvlees gezond te houden. Bij regelmatig poetsen helpt Sensodyne MultiCare Tandpasta om het aantal bacteriën in de mond te verminderen, waardoor uw tanden schoner en gezonder worden. Sensodyne MultiCare Tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor een langdurige bescherming van uw gebit.

€ 5,79 Meer informatie en aanbieders >
Sensodyne Complete Protection Soft tandenborstel

Sensodyne Complete Protection Soft tandenborstel

Gevoelige tanden hebben extra aandacht nodigDe nieuwe Sensodyne Complete Protection tandenborstel is door de kleine, hoekige kop, de zachte borstelharen aan de buitenkant en de gekrulde borstelharen in het midden geschikt voor mensen met gevoelige tanden.

€ 4,99 Meer informatie en aanbieders >
Tepe Tongschraper (1st)

Tepe Tongschraper (1st)

De tongschraper van TePe heeft drie licht geronde reinigingsvlakken die voor een drievoudig reinigingseffect zorgen. Dat betekent dat één beweging genoeg is voor een efficiënte reiniging van de tong. Door de vorm aan te passen aan de natuurlijke vorm vande tong reinigt deze tongschraper het achterste gedeelte van de tong makkelijker en vermindert braakneigingen. De tongschraper is vaatwasbestendig.Product om eenvoudig de tong te reinigen.GebruikPlaats de tongschraper, zover mogelijk als het kan met de geronde kant achter op de tong en trek de schraper rustig naar voren. Eén beweging is genoeg voor een efficiënte reiniging.FabrikantTePe Mondhygieneprodukter ABZweden

€ 4,59 Meer informatie en aanbieders >
Sensodyne Tandpasta Gentle Whitening (75ml)

Sensodyne Tandpasta Gentle Whitening (75ml)

Sensodyne Gentle Whitening TandpastaSensodyne Gentle Whitening Tandpasta haalt de natuurlijke witheid van uw tanden weer naar boven. Deze tandpasta bevat namelijk mildschurende elementen, die donkere aanslag verwijderen (deze aanslag wordt meestal veroorzaakt door koffie, thee, rode wijn of tabak). Dankzij de speciale formule is de mildschurende werking echter veilig voor uw tanden. Sensodyne Gentle Whitennig Tandpasta maakt uw gebit dus op een veilige maar effectieve manier een beetje witter. Maar ook als u aan een professionele bleekbehandeling begint, helpt deze tandpasta om uw gebit te beschermen. Bij behandelingen met waterstofperoxide of carbamideperoxide ontstaat namelijk makkelijk tandgevoeligheid. Ook als u daar al last van heeft, kan een bleekbehandeling bijzonder pijnlijk zijn. Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta beschermt uw gebit vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week tegen tandgevoeligheid. Ook bevat deze tandpasta fluoride, wat helpt om uw tandglazuur extra te versterken. Daarnaast beschermt deze tandpasta tegen gaatjes. Sensodyne Gentle Whitening Tandpasta heeft een heerlijk frisse mintsmaak, die u nog lange tijd een schoon en fris gevoel geeft.

€ 5,59 Meer informatie en aanbieders >
Oral-B Pro Expert Mondwater Multi Protection

Oral-B Pro Expert Mondwater Multi Protection

Oral-B Pro Expert Mondwater Multi ProtectionOral-B Pro Expert Mondwater Multi Protection helpt om de opbouw van tandplak te voorkomen. Daarnaast helpt dit mondwater om tandvleesproblemen te voorkomen. Ook beschermt het tegen een slechte adem. Een frisse adem wordt door dit mondspoelmiddel dus onderhouden. Oral-B Pro Expert Mondwater Multi Protection beschermt uw gebit maar liefst 24 uur lang. Ook is dit mondwater alcoholvrij.

€ 6,29 Meer informatie en aanbieders >
Meridol Tandenborstel

Meridol Tandenborstel

Meridol TandenborstelDe Meridol Tandenborstel is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van uw tandvlees. De borstelharen zijn extra zacht, soepel en fijn. Deze borstelharen voelen penseelachtig aan en zorgen voor een grondige plakverwijdering. Die is het beste langs de tandvleesrand, waar de meeste plak zit. Dankzij de conische borstelharen wordt uw gebit grondig gereinigd. Toch beschadigt het gebruik van deze tandenborstel uw tandvlees niet. De Meridol Tandenborstel is altijd mild voor uw tandvlees, zelfs als dit geïrriteerd is. Dat maakt deze tandenborstel ideaal voor mensen die hard poetsen of last hebben van gevoelig tandvlees. De kleine borstelkop komt gemakkelijk bij alle zijden van uw tanden. Dankzij het gebruiksvriendelijke handvat heeft u bovendien altijd een goede grip op de tandenborstel.

€ 3,85 Meer informatie en aanbieders >
Miradent Tandenstokers 30 stuks

Miradent Tandenstokers 30 stuks

Miradent Tandenstokers 30 stuksMiradent Tandenstokers zijn de ideale combinatie van tandzijde en tandenstoker. Ze bestaan uit ongewaxte tandzijde, die strak gespannen is op een handige houder. Dat maakt deze tandenstokers niet alleen erg efficiënt, maar ook nog eens bijzonder makkelijk in het gebruik. Met Miradent Tandenstokers kunt u op een eenvoudige en efficiënte manier de ruimten tussen uw tanden reiningen, voor een schoner en gezonder gebit.

€ 3,49 Meer informatie en aanbieders >
Tong-Clin De Luxe roze transparant

Tong-Clin De Luxe roze transparant

Tong-Clin De Luxe roze transparantDe Tong-Clin De Luxe is eigenlijk een borstel en tongschraper in één. Dankzij de korte, zachte borstelhaartjes is deze borstel niet alleen effectief tegen tongplak, maar ook veilig voor de smaakpapillen. De ronde beugel voorkomt dat u tijdens het reinigen van uw tong moet kokhalzen.

€ 4,69 Meer informatie en aanbieders >
Philips Sonicare E-Series HX7012/07 Compacte Sonische Opzetborstels 2stuks

Philips Sonicare E-Series HX7012/07 Compacte Sonische Opzetborstels 2stuks

Philips Sonicare Opzetborstels e-Series Mini HX7012/07De compacte Philips Sonicare Opzetborstels e-Series Mini HX7012/07 sluiten perfect aan op de vorm van uw tanden. Ze zijn speciaal ontworpen om de bewegingen van een sonische tandenborstel te versterken. Ze zijn gemakkelijk op het handvat van uw tandenborstel te schroeven, maar het is ook eenvoudig om ze er weer af te halen als dit nodig is. Speciale verkleurende borstelharen geven aan wanneer de opzetborstels aan vervanging toe zijn. De Philips Sonicare Opzetborstels e-Series Mini HX7012/07 zijn geschikt voor de Philips Sonicare Essence elektrische tandenborstel.

€ 20,95 Meer informatie en aanbieders >
Philips Sonicare Opzetborstels InterCare Mini HX9012/07

Philips Sonicare Opzetborstels InterCare Mini HX9012/07

Philips Sonicare Opzetborstels InterCare Mini HX9012/07De compacte Philips Sonicare Opzetborstels InterCare Mini HX9012/07 zijn voorzien van extra lange, dicht op elkaar staande borstelharen om de tandplak te verwijderen die diep tussen de tanden en op andere moeilijk bereikbare plekken zit. Ze zijn gemaakt om de bewegingen van een sonische tandenborstel te volgen en versterken. Dankzij het handige kliksysteem klikt u ze zo vast op het handvat, maar kunt u ze er ook eenvoudig weer afhalen als dat nodig is. Speciale verkleurende borstelharen helpen om te zien wanneer de opzetborstels aan vervanging toe zijn. De Philips Sonicare Opzetborstels InterCare Mini HX9012/07 zijn geschikt voor de volgende Philips-tandenborstels:2-serie voor tandplakverwijderingHealthyWhite+3-serie voor gezond tandvleesDiamondCleanEasyCleanFlexCareFlexCare PlatinumFlexCare+HealthyWhite

€ 16,99 Meer informatie en aanbieders >
Remineralising Whitening Tandpasta WT-02

Remineralising Whitening Tandpasta WT-02

WhiteWash Remineralising Whitening Tandpasta WT-02WhiteWash Remineralising Whitening Tandpasta WT-02 geeft uw tanden hun natuurlijke witheid weer terug dankzij een speciaal complex met hydroxyapatietnanodeeltjes. Dit zijn natuurlijke bouwstenen van uw tandglazuur, die de donkere aanslag (veroorzaakt door koffie, thee, tabak of rode wijn) van uw gebit verwijderen. Zo zorgt deze tandpasta ervoor dat u makkelijk een witte lach krijgt en houdt. Bovendien helpt WhiteWash Remineralising Whitening Tandpasta tegen tandgevoeligheid. Ook beschermt deze tandpasta dankzij fluoride en xylitol tegen ontstekingen en gaatjes. Ook verwijdert deze tandpasta effectief plak, zodat uw tanden en tandvlees gezond blijven. Zo krijgt u dus een mooie, witte lach en een schone, verfriste mond.

€ 7,95 Meer informatie en aanbieders >
Pearldrops Pure Bleaching White

Pearldrops Pure Bleaching White

PearlDrops Pure Bleaching WhitePearlDrops Pure Bleaching White is een behandeling om thuis uw tanden te bleken, waardoor u wittere tanden krijgt in zeven dagen. Het is ontwikkeld door tandartsen en internationale experts op het gebied van tanden bleken. Het belangrijkste ingrediënt is chlorinedioxide. Dit dringt het tandglazuur binnen en verwijdert dan bijna alle vlekken. Deze behandeling verwijdert daardoor zowel diepere verkleuringen als oppervlakte-aanslag, zodat uw tanden hun natuurlijke witheid weer terugkrijgen. Bovendien is PearlDrops Pure Bleaching White vriendelijk voor uw tandglazuur: deze behandeling is veilig en tast het tandglazuur niet aan. Dit is uitgebreid getest, net als de doeltreffendheid van de behandeling. Daarnaast is PearlDrops Pure Bleaching White makkelijk en snel in het gebruik. U kunt de gel namelijk praktisch aanbrengen met een kwastje, en heeft dus geen onhandige bitjes nodig. PearlDrops Pure Bleaching White werkt meteen en geeft uw tanden hun natuurlijke witheid weer terug. Zo krijgt u zichtbaar, maar veilig wittere tanden zonder overgevoeligheid.

€ 19,89 Meer informatie en aanbieders >
Evisense Aften Gel 10 mL

Evisense Aften Gel 10 mL

Evisense Aften Gel Evisense Aften Gel is een gel die u makkelijk kunt aanbrengen op aften. Vervolgens vormt de gel een dun filmlaagje over de aften heen. Dit laagje verlicht de pijn die een afte veroorzaakt en heeft tegelijkertijd een beschermende en genezende functie. Evisense Aften Gel kan daarom gebruikt worden ter behandeling van aften of kleine wondjes aan het mondslijmvlies.

€ 9,99 Meer informatie en aanbieders >
Cleanicdent Tandpasta

Cleanicdent Tandpasta

Cleanicdent Tandpasta is een speciale tandpasta die normaal gesproken alleen via een tandarts te krijgen is. Hij wordt in het professionele circuit veel gebruikt, omdat hij het bijzondere mineraal perliet bevat.Perliet is een natuurlijk mineraal wat ook voorkomt in vulkaangas. Het heeft de bijzondere eigenschap dat het uw tanden witter en glanzender kan maken zonder ze te beschadigen. Op deze manier kan Cleanicdent de vlekken op uw tanden (veroorzaakt door koffie, thee, rode wijn of tabak) verwijderen. Ook beschermt hij uw tanden tegen nieuwe vlekken. Daarom is het effect na langdurig gebruik duidelijk zichtbaar. Ook kunt u deze tandpasta gebruiken om het effect van een professionele behandeling mee te verlengen. Het wordt aangeraden deze tandpasta 3-5 keer per week te gebruiken. Het hangt van het tandartsadvies af of u hem naast of in plaats van uw gewone tandpasta gebruikt. Voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen, maar voor kinderen onder de zes is Cleanicdent Tandpasta niet geschikt. Cleanicdent bevat fluoride, zodat het uw tanden diepgaand reinigt en alle plak verwijdert. Het is dus een tandpasta die uw tanden witter, glanzender én gezonder maakt.

€ 7,99 Meer informatie en aanbieders >
BRONNLEY EDT LILY OF THE VALLEY

BRONNLEY EDT LILY OF THE VALLEY

De frisse en bloemige geur van lelietje-van-dalen, ideaal voro elke gelegenheid. Geur De klassieke lelietje-van-dalen geur opent met frisse groene noten op een bloemig hart van fresia, lelie en jasmijn. Subtiele basisnoten van witte muskus en kostbare houtsoorten zijn toegevoegd aan deze heerlijke aroma.

€ 19,95 Meer informatie en aanbieders >
GUM Specials Orthodontische Tandenborstel

GUM Specials Orthodontische Tandenborstel

GUM Specials Orthodontische TandenborstelDe GUM Specials Orthodontische Tandenborstel is speciaal voor mensen met beugels. Deze "V"-vormige borstel maakt reinigen rond slotjes (brackets), bandjes en metaaldraad bij vaste orthodontische beugels een stuk gemakkelijker. Dankzij de lange smalle hals kunt u zelfs de achterste kiezen met deze tandenborstel bereiken.

€ 2,39 Meer informatie en aanbieders >
Elmex Anti-Cariës Mondspoelmiddel 400 mL

Elmex Anti-Cariës Mondspoelmiddel 400 mL

Elmex Anti-Cariës MondspoelmiddelElmex Anti-Cariës Mondspoelmiddel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor volwassenen. Dankzij de fluoride helpt het om gaatjes te voorkomen en uw gebit gezond te houden. Dit wordt in het bijzonder aanbevolen aan mensen metxa0orthodontische apparatuur, bruggen of implantaten. Elmex Anti-Cariës Mondspoelmiddel komt op de moeilijkst bereikbare plaatsen en werkt snel. Dit mondspoelmiddel bevat geen alcohol.xa0

€ 3,99 Meer informatie en aanbieders >
Elmex Sensitive Professional Tandspoeling

Elmex Sensitive Professional Tandspoeling

Elmex Sensitive Professional TandspoelingElmex Sensitive Professional Tandspoeling is speciaal ontwikkeld om mensen met gevoelige tanden te helpen. Het mondspoelmiddel vormt namelijk een beschermend laagje rondom de tandhalzen dankzij de speciale formule met aminfluoride, waardoor er geen pijnprikkels meer via de openliggende kanaaltjes bij de tandzenuwen kunnen komen. Bij regelmatig gebruik wordt er een permanente beschermlaag opgebouwd, die langdurige bescherming tegen gevoeligheid biedt.xa0 Ook bevat dit mondspoelmiddel de zogenaamde Pro-Argin-technologie, die helpt om de pijn bij gevoelige tanden direct te verminderen. Bovendien helpt Elmex Sensitive Professional Tandspoeling om gaatjes te voorkomen. Zo zorgt dit mondspoelmiddel voor een effectieve en langdurige verlichting.xa0

€ 7,99 Meer informatie en aanbieders >
Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel

Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel

Ecosym Dagbehandeling GebitsborstelDe Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel is speciaal ontworpen voor de dagelijkse reiniging van uw (gedeeltelijke) gebitsprothese. Dankzij de stevige borstelharen heeft deze borstel een langere levensduur dan de gemiddelde tandenborstel. Deze borstelharen zijn daarnaast zacht, zodat u optimaal kunt reinigen.xa0De licht gebogen borstelkop van de Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel volgt precies de vorm van de prothese.xa0De puntige haartjes aan het eind van deze borstelkop komen makkelijk bij de lastige plekken aan de binnenkant. Dankzij het lange handvat heeft u bovendien altijd een goede grip op de borstel. Zo kunt u uw prothese elke dag optimaal reinigen.xa0

€ 4,79 Meer informatie en aanbieders >