Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

tuinmeubelshop producten

~673 producten (0,03 seconden)
Lifestyle Bologna loungetafel rechthoek 108 x 56 cm

Lifestyle Bologna loungetafel rechthoek 108 x 56 cm

None

€ 99,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar

Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar

Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar
De Dallas dining tuinstoel is een comfortabele en duurzame tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van verschillende materialen geeft deze Dallas tuinstoel een unieke en exclusieve uitstraling. Bovendien is het voordeel van de rope bespanning dat je geen kussen in deze tuinstoel nodig hebt. De rope bespanning is uitgevoerd in de kleur zwart. De Dallas tuinstoel is te combineren met de vele tuintafels uit de collectie van Tuinmeubelshop.
Eigenschappen Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar
De Lifestyle Dallas dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinstoel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinstoel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinstoel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuinstoel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De zitting en de rugleuning zijn uitgevoerd met textileen. Dit is een kunststof vlechtwerk wat zeer sterk is. Daarnaast is het ook flexibel, zodat het meevormt met je lichaam, wat voor een uitstekend zitcomfort zorgt.

€ 179,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Atlanta dining tuinstoel stapelbaar

Lifestyle Atlanta dining tuinstoel stapelbaar

Lifestyle Atlanta dining tuinstoel
De Lifestyle Atlanta dining tuinstoel is een fraaie teakhouten tuinstoel uit de grote collectie van tuinstoelen. De combinatie van verschillende materialen maakt deze tuinstoel een echte eyecatcher. Bovendien is het voordeel van de textileen bespanning dat je geen kussen in deze tuinstoel nodig hebt. Het textileen vormt namelijk al mee met je lichaam. De tuinstoel heeft witte aluminium accenten, wat de tuinstoel een frisse en eigentijdse uitstraling geeft. De Atlanta dining tuinstoel is te combineren met de vele tuintafels uit de collectie van Tuinmeubelshop.
Eigenschappen Lifestyle Atlanta dining tuinstoel
De Lifestyle Atlanta dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinstoel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinstoel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinstoel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuinstoel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De zitting en de rugleuning zijn uitgevoerd met textileen. Dit is een kunststof vlechtwerk wat zeer sterk is. Daarnaast is het ook flexibel, zodat het meevormt met je lichaam, wat voor een uitstekend zitcomfort zorgt.

€ 199,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm

Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm

Eigenschappen Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90xa0cm
De Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm is een 2-4 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om je teakhouten tuinmeubel niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 449,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Chicago bijzettafel met glasplaat

Garden Collections Chicago bijzettafel met glasplaat

Eigenschappen Garden Collections Chicago bijzettafel met glasplaat off black
De Garden Collections Chicago bijzettafel met glasplaat is een prachtige aanvulling bij de Chicago lounge tuinstoel. Deze bijzettafel heeft een aluminium frame wat is omspannen met een stevige, halfronde draad. Het aluminium frame is erg stevige en licht van gewicht, zodat je de bijzettafel gemakkelijk kunt verplaatsen. De glasplaat is van veiligheidsglas en heeft afgeronde hoeken.

€ 99,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Bologna lounge tuinbank

Lifestyle Bologna lounge tuinbank

None

€ 299,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Weston dining tuintafel 300 x 90 cm

Lifestyle Weston dining tuintafel 300 x 90 cm

Lifestyle Weston dining tuintafel 300 x 90 cm
Bent u op zoek naar een volledig teakhouten tuintafel met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Dan is de Lifestyle Weston dining tuintafel een aanrader. De stevige dining tuintafel is met zijn lengte een echt blikvanger en biedt plaats tot 10 personen.
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 300 x 90 cm
De Lifestyle Weston dining tuintafel is een volledig teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector.

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90 cm

Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90 cm

Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90cm
Bent u op zoek naar een volledig teakhouten tuintafel met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Dan is de Lifestyle Weston dining tuintafel een aanrader. De stevige dining tuintafel biedt plaats tot 4 personen.xa0
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Weston dining tuintafel is een volledig teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan.xa0Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector.

€ 249,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Bologna lounge tuinstoel

Lifestyle Bologna lounge tuinstoel

None

€ 199,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Houston hoek module XL

Garden Collections Houston hoek module XL

Houston hoek module XLxa0antraciet
Het Houston hoek module XLxa0is ideaal te combineren met andere elementen uit deze serie. Zo heb je met een paar hoekelementen erbij al een mooie hoekbank. Zo stel je zelf je loungeset samen, naar eigen wens en indeling. Een aanrader!xa0Alle elementen uit de Houston serie hebben een aluminium gepoedercoated frame wat is omspannen met een stevige vlechtwerkdraad. Doordat bij deze serie een platte draad is gebruikt, krijgen de elementen een strakke uitstraling. De platte wicker draad is door en door gekleurd en is UV bestendig. Het aluminium is lichtgewicht, waardoor je de elementen gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is het erg stevig en kan het niet roesten. Alle elementen zijn voorzien van verstelbare pootjes.xa0De kussens van de Houston serie maken dat je heerlijk zit. De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren.xa0De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat u deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.

€ 379,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Buckingham dining voetenbank

Garden Collections Buckingham dining voetenbank

Garden Collections Buckingham dining voetenbank
De Buckingham footstool is een ideale voetenbank bij bijvoorbeeld de Buckingham dining stoel. U maakt zo van uw diningstoel een relaxstoel!xa0De Buckingham footstool heeft een aluminium frame omspannen met een stevige vlechtwerkdraad.xa0Aluminium is licht van gewicht, is erg stevig en kan niet gaan roesten.Het kussen van de Buckingham footstool is voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat het kussen water- en vuilafstotend is. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoes is voorzien van een rits zodat u deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.

€ 129,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Lusso lounge tuinstoel

Garden Collections Lusso lounge tuinstoel

Garden Collections Lusso lounge tuinstoel
Deze prachtige Lusso lounge stoel is van uitstekende kwaliteit en zit heerlijk. De lounge stoel is voorzien van dikke kussens, zodat je hierin goed kunt ontspannen. Door de wat hogere rugleuning, is deze lounge-serie zeer comfortabel. Je kunt deze lounge stoel combineren met andere producten uit de Lusso serie. Zo stel je zelf je loungeset samen. Een aanrader! De Lusso serie heeft een gepoedercoat aluminium frame wat is omspannen met een stevige vlechtwerkdraad. Het aluminium frame is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. De halfronde draad is een 100% kunststof wicker draad. Hierdoor is het loungeset weerbestendig en kan deze het gehele jaar door buiten blijven staan. De Lusso serie is voorzien van stelpootjes. Zo zit je ook op niet vlakke ondergronden recht.xa0De kussens van de Lusso serie zijn goed gevuld en zitten heerlijk.xa0De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.

€ 269,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Pure Island midden module

Lifestyle Pure Island midden module

Eigenschappen Lifestyle Pure Island midden module
De Lifestyle Pure Island loungeserie is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De loungeserie is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. U kunt er voor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen, of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om het meubel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de loungeset beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. De luxe loungekussens zijn van Sunproof® stof en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit staat garant voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Combineer verschillende modules van de Lifestyle Pure Island serie met elkaar. Wij adviseren je graag!

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >
Outdoor Cover loungesethoes 235 x 235 x (h) 70 cm

Outdoor Cover loungesethoes 235 x 235 x (h) 70 cm

Outdoor Cover loungesethoes 235 x 235 x (h) 70 cm
Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om dexa0kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal! De afdekhoes is verkrijgbaar in verschillende maten.
De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas.
Deze loungesethoes heeft een formaat van 235 cm x 235 cm x 70 cm hoog

€ 89,95 Meer informatie en aanbieders >
Outdoor Cover loungesethoes L-vorm 270 x 270 x (h) 70 cm

Outdoor Cover loungesethoes L-vorm 270 x 270 x (h) 70 cm

Outdoor Cover loungesethoes L-vorm 270 x 270 x (h) 70 cm
Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om dexa0kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal!xa0Deze afdekhoes is geschikt voor banken met een XL hoekelement.
De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas.
Afmetingen: 270 x 270 x 70(h) cm

€ 89,95 Meer informatie en aanbieders >
Outdoor Cover loungesethoes 300 x 300 x (h) 70 cm

Outdoor Cover loungesethoes 300 x 300 x (h) 70 cm

Outdoor Cover loungesethoes 300 x 300 x (h) 70 cm
Heb jij een mooi tuinset of loungeset in de tuin staan en wil je deze beschermen tegen regen en vuil? Dan is een afdekhoes van Outdoorcover een aanrader. Deze hoes trek je eenvoudig over je tuinmeubelen heen en kun je strak trekken door middel van het elastiek aan de onderkant. In de zomer geeft deze hoes je zelfs de mogelijkheid om dexa0kussens buiten in je tuinset/loungeset te laten liggen. Dat is ideaal! De afdekhoes is verkrijgbaar in verschillende maten.
De afdekhoezen van Outdoorcover zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. De afdekhoezen zijn water- en vuilafstotend en biedt je tuinmeubelen maximale bescherming. Doordat de hoes uit verschillende lagen bestaat, is deze ademend. Onderaan de hoes zit een elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes op zijn plek blijft zitten. De afdekhoes wordt geleverd met een handige opbergtas.
Afmetingen: 300 x 300 x 70(h) cm

€ 109,95 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Buckingham/Munster 220 cm dining tuinset 7-delig

Garden Collections Buckingham/Munster 220 cm dining tuinset 7-delig

Garden Collections Buckingham/Munster 220 cm dining tuinset 7-delig
De Buckinhgam dining tuinstoel is samen met de Munster granieten tuintafel een stijlvolle en tijdloze combinatie. De donkere kleuren passen uitstekend op een stenen terras. Maar ook op een houten ondergrond ontstaat er een sfeervol contrast. Je kunt ookxa0jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
Dexa0Garden Collections Buckingham/Munster 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 xxa0Garden Collections Buckingham dining off black
1 x Garden Collection Munster dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining off black
De Buckingham dining tuinstoel is een van de meest populaire dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door het speciaal gevormde rugkussen ontstaat een uitnemend zitcomfort. De Buckingham dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Buckingham dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, dat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Munster dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm
De Garden Collection Munster dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 personen. Het tafelblad is van 100% graniet en het pootstel is van gepoedercoatxa0staal. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

€ 49,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Wilson lounge/dining tafel 110 x 110 cm

Garden Collections Wilson lounge/dining tafel 110 x 110 cm

Eigenschappen Gardenxa0Collectionsxa0Wilson lounge/diningxa0tafel 110 x 110 cmxa0xa0
De Wilson loungeserie uit de collectie van Tuinmeubelshop is gemaakt om te ontspannen. Combineer de Wilson lounge/xa0diningxa0tafel bijvoorbeeldxa0metxa0 dexa0loungebank en stel zo zelf jexa0loungesetxa0samen. De Wilson lounge/diningxa0tafel heeft een aluminiumxa0gepoedercoatxa0frame. Dit heeft als voordeel dat het niet kan roesten en licht van gewicht is, zodat je de tuintafel gemakkelijk kunt verplaatsen. Het frame is omspannen met een 100% kunststofxa0wickerxa0 draad. Deze draad is door en door gekleurd en UV- en weerbestendig. Hierdoor kun je loungetafel het gehele jaar door buiten laten staan. Op de tuintafel ligt een glazen plaat van gehard glas met afgeronde hoeken.

€ 159,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Cerro barset

Lifestyle Cerro barset

Lifestyle Cerro barset
Een lekker biertje en een gezellige barbecue? Dan mag deze barset niet ontbreken!xa0Jexa0kunt ookxa0jexa0eigen Tuinsetxa0samenstellen uit onze grote collectiexa0tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviserenxa0jexa0graag!
het Lifestyle Cerro barset bestaat uit:
4 x Lifestyle Cerro barstoel wit
1 x Lifestyle Cerro bartafel wit
Eigenschappenxa0Lifestyle Cerro barstoel
De Cerro barstoel heeft een aluminium frame met een zitgedeelte van textileen. Beide materialen worden al vele jaren toegepast in de tuinmeubelindustrie. Textileen is een gevlochten kunststof wat zeer sterk maar toch flexibel is. Aluminium is licht van gewicht, sterk en kan niet roesten. De Cerro barstoel is verkrijgbaar in de kleur antraciet en white.
Eigenschappenxa0Lifestyle Cerro bartafel 180 x 90 cm
De aluminium Cerro bartafel heeft een tafelblad (veiligheidsglas) dat is afgewerkt met een kunststof toplaag genaamd Easytop. Vingerafdrukken en weerkaatsing van het licht behoren tot het verleden.xa0 Aluminium is licht van gewicht, sterk en kan niet roesten. De Cerro bartafel is verkrijgbaar in de kleurenxa0antraciet en wit

€ 799,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Belmond lounge voetenbank

Lifestyle Belmond lounge voetenbank

Lifestyle Belmond lounge voetenbank
De Lifestyle Belmond lounge voetenbank is de bijpassende voetenbank voor de Belmond relax chair. Samen vormt dit een relax set met een uitstekend zitcomfort.

€ 99,00 Meer informatie en aanbieders >
Santika Yovita loungetafel rechthoek

Santika Yovita loungetafel rechthoek

None

€ 219,00 Meer informatie en aanbieders >
Lifestyle Delgada/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

Lifestyle Delgada/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

Lifestyle Delgada/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
Een strakxa0design op het terras? Dan is de Delgada dining tuinstoel een aanrader. Samen met de Brighton teakhouten tuintafel vormt dit een eigentijdse en strakke tuinset met een natuurlijke look. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Delgada/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar bestaat uit:
4 xxa0Lifestyle Delgada dining tuinstoel
1 x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 165 x 100 cm
Eigenschappen Lifestyle Delgada dining tuinstoel
De Lifestyle Delgada dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. Het fraaie kubistische frame zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Delgada stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Delgada tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 165 x 100 cm
De Garden Collections Brighton dining teakhouten tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton dining tuintafel 165 x 100 cm is een royale 4-persoons tot 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 839,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Milton dining tuinstoel

Garden Collections Milton dining tuinstoel

Garden Collections Milton dining tuinstoel
Heerlijk genieten van het zomerweer in een prachtige tuinstoel? Dat kan in de Garden Collections Milton dining tuinstoel. De fraai gevormde aluminium poten geven een strakke uitstraling aan deze comforabele wicker tuinstoel. Deze tuinstoel is uitstekend te combineren met de vele tuintafels van Tuinmeubelshop. De Milton dining tuinstoel is gemaakt van halfrond wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur new grey geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Milton dining tuinstoel een duurzaam product is. De Milton dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten staan. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een goed gevuld zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.

€ 119,00 Meer informatie en aanbieders >
Garden Collections Milton dining tuinstoel

Garden Collections Milton dining tuinstoel

Garden Collections Milton dining tuinstoel
Heerlijk genieten van het zomerweer in een prachtige tuinstoel? Dat kan in de Garden Collections Milton dining tuinstoel. De fraai gevormde aluminium poten geven een strakke uitstraling aan deze comforabele wicker tuinstoel. Deze tuinstoel is uitstekend te combineren met de vele tuintafels van Tuinmeubelshop. De Milton dining tuinstoel is gemaakt van halfrond wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur off black geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Milton dining tuinstoel een duurzaam product is. De Milton dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten staan. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een goed gevuld zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.

€ 119,00 Meer informatie en aanbieders >