Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

witgoedhuis producten

~95 producten (0,05 seconden)
AEG voorlader L8FEN94CS

AEG voorlader L8FEN94CS

De AEG L8FEN94CS is een superzuinige wasmachine met een groot vulgewicht van 9 kg. Hij heeft een snel 59 minuten programma waarmee u de was perfect schoon wast en tegelijkertijd energie bespaart. Verder worden met ÖKOMix wasmiddel en wasverzachter gelijkmatig over de hele wastrommel verdeeld voor een optimale verzorging van uw kleding. Bijzonder aan deze wasmachine is dat u kunt wassen met stoom. Met ProSteam geeft u kleding een snelle opfrisbeurt, worden luchtjes verwijderd en is kleding makkelijker te strijken.
Voordelen van de AEG L8FEN94CS
* Wasmiddel en wasverzachter worden vooraf opgelost in water, zodat ze op de meest efficiënte wijze worden gebruikt.
* Sluit een wascyclus af met stoom. Stoom doodt bacteriën, geeft kleding een snelle opfrisbeurt en zorgt ervoor dat u minder hoeft te strijken.
* Meet de hoeveelheid was en past automatisch de wastijd en het energie- en waterverbruik aan.
* Wol kunt u veilig wassen - Deze wasmachine heeft het WoolMark Green certificaat.
Zuinige wasmachine met ProSteamDe AEG L8FEN94CS wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1400 toeren en energieklasse A+++ -50%. Dat is nog eens 50% zuiniger dan de meest zuinige energieklasse A+++. Hij heeft 3 schokbrekers, overloopbeveiliging met AquaControl, een duurzame, zuinige ÖKOInverter motor en een makkelijke te bedienen scherm met tiptoetsen.
Met ProSteam geeft u kleding een snelle opfrisbeurt met stoom én hoeft u minder te strijken. U kunt kiezen tussen een kort stoomprogramma waarbij u uw kleding veilig droog opfrist en geurtjes verwijdert. Of gebruik het stoomprogramma aan het eind van de wascyclus om uw kleding optimaal te verzorgen. Hiermee komt uw kleding minder gekreukt uit de trommel en hoeft u minder te strijken.
Ökomix zorgt ervoor dat wasmiddel en wasverzachter in water worden opgelost voordat ze in de trommel komen. Dit mengel wordt gelijkmatig over de hele trommel verdeeld en bereikt en verzorgt elke vezel van uw kleding.
Het duurzame ÖKOPower programma wast uw was in 59 minuten helemaal schoon. Bovendien gebruikt u minder energie.
Deze wasmachine beschikt over de volgende wasprogramma's: Katoen, Synthetica, Fijne was, Wol, Stoom opfrissen, ÖKOPower, Anti-Allergie, 20 Min. - 3 kg, Outdoor / Jacket Sport en Machine Clean.

vanaf € 899,00 Meer informatie en aanbieders >
Siemens WT43N292NL condensdroger

Siemens WT43N292NL condensdroger

Algemeen:
* Energieklasse: B
* Capaciteit: 1 - 8 kg
* Type drogen: CondensProgramma's:
* Speciale programma's: Mix, Wol drogen in korf, Outdoor, Warm tijdprogramma, Hygiëne, Lingerie, Dons, Extra snel 40', Shirts 15Comfort / Zekerheid:
* autoDry: voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen
* Medium LED-display voor resttijd weergave, tot 24 u eindtijdkeuze, programma status en extra functies
* Anti-kreukfase 120 min na programma-einde
* Grote RVS SoftDry trommel, wasgoedmeenemers met Soft-design
* antiVibration design: meer stabiliteit en stilte
* Kinderbeveiliging op de deur
* Signaal bij einde programma
* Wolkorf
* TouchControl tiptoetsen: Voorzichtig, Antikreuk, Programmaduur, Start / Reload / Pause, Fijninstelling droogresultaat, 24 u eindtijduitstelTechnische Informatie:
* Energieverbruik 560,0 kWh per jaar, bij 160 droogcycli van het standaard katoenprogramma bij volle en halve belading. Het energieverbruik per droogbeurt is afhankelijk van het gebruik van het apparaat.
* Energieverbruik van het standaard katoenprogramma bij volle belading 4.63 kWh en bij halve belading 2.61 kWh
* Programmaduur van het standaard katoenprogramma op volle belading 137 min en bij gedeeltelijke belading 79 min
* Condensatie ratio: B
* Deuraanslag: rechts
* Geluidsniveau: 64 dB (A) re 1 pW
* Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte
* Comfort deurvergrendeling
* Metalen deursluiting
* Afmetingen (hxbxd): 84.2 cm x 59.8 cm x 59.9 cm

€ 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool koelkast met vriesvak W7 821O OX

Whirlpool koelkast met vriesvak W7 821O OX

Dexa0Whirlpool W7 821O OX is een energiezuinige koel- en vriescombinatie met energielabel A++ en een totale capaciteit van 338 liter. Daarnaast is deze koel- en vriescombinatie ook nog eens stil met een geluidsniveau van 40 dB.
De voordelen van de Whirlpool W7 821O OX:
* Energieklasse A++ en geluidsniveau van 40 dB
* Constante bewaking van de temperatuur met 6th Sense®-technologie
* Langere versheid en laag energieverbruik door snelkoelfunctie
* Behouden van smaak en kwaliteit met speciale ACTIV0°-lade
6th Sense®-technologie voor optimale temperatuur
Dankzij de 6th Sense®-technologie wordt de temperatuur constant bewaakt en wordt de ideale temperatuur vijfmaal sneller bereikt dan met de standaardkoelkast, ook als je de deur opent om nieuwe voedingsmiddelen te plaatsen. Deze koel- en vriescombinatie heeft een optisch en akoestisch alarm als hij te lang openstaat of er een storing is opgetreden. De digitale display voor het koelgedeelte zorgt voor optimaal bediengemak.
Snelkoelfunctie zorgt voor langere versheid en een laag energieverbruik
Dankzij de snelkoelfunctie gaat de temperatuur in het koelgedeelte direct omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan, met als resultaat: een langere versheid en een laag energieverbruik.
Speciale lade voor vlees en vis: behouden van smaak en kwaliteit
ACTIV0° is een speciale lade met de ideale temperatuur voor het bewaren van vlees en vis. Zo blijft de smaak en kwaliteit behouden. De koelkast beschikt ook over glazen plateaus die zowel stevig als elegant zijn.
Total No Frost-technologie: ontdooien van de vriezer is verleden tijd
Het vriesvak heeft twee vriesladen. Dankzij de Total No Frost-technologie hoef je de vriezer niet te ontdooien, wat niet alleen zorgt voor een betere voedselopslag, maar ook voor optimaal gebruiksgemak. Deze technologie zorgt ervoor dat de ophoping van ijs effectief voorkomen wordt door het verlagen van de luchtvochtigheid. Dankzij de snelvriesfunctie kan je voedsel snel invriezen om zo de voedingswaarde te behouden.

€ 549,00 Meer informatie en aanbieders >
Siemens WM14UR90NL Voorlader

Siemens WM14UR90NL Voorlader

De Siemens WM14UR90NL wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1400 toeren en energieklasse A+++ -30%. Versnel het wasprogramma of was binnen 15 minuten dankzij het speedPack L. Anti-vlekkensysteem verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas of vlekkenverwijderaar. Alle beschikbare functies direct te selecteren met het grote multiTouch ledscherm. Speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. De intelligente, duurzame en stille iQdrive-motor zorgt goed voor je was en is zo duurzaam dat er 10 jaar Siemens garantie op zit. Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas. Speciale programma's: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Blouses/Overhemden, Jeans / Donkere was, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15'.

vanaf € 699,00 Meer informatie en aanbieders >
Liebherr CU 2831-21 Koelkast met vriesvak

Liebherr CU 2831-21 Koelkast met vriesvak

De Liebherr CU 2831 is een A++ koel-/vrieskast van 55 cm breed. Met veel handige voordelen waaronder LED verlichting en een flessendraagrooster. Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is.

vanaf € 549,00 Meer informatie en aanbieders >
AEG zakloze stofzuiger LX9-3-CR rood

AEG zakloze stofzuiger LX9-3-CR rood

Vlekkeloze vloeren en een zuivere lucht dankzij het PureFlow-systeem metxa0AEG LX9-3-CR zakloze stofzuiger.
Voordelen van product
* Vermogensregelaar: Dankzij de regeling van het vermogen kan u gebruik maken van de kracht die je nodig hebt. Je kunt stofzuigen met een minimale verstoring en energie.
* Zonder zak: Je hoeft niet bij te houden welke stofzak je moet kopen. Het stofreservoir en de filters zijn eenvoudig te hanteren.
* Geïntegreerde parkeerfunctie : Horizontale en verticale parkeerfunctie
* Actieradius: 12 m actieradius
Langdurige prestaties
Het revolutionaire 3D-filter, een cruciale stap in het filtersysteem dat uit 7 stappen bestaat, zorgt voor geavanceerde zuivering van microstof, met een minimaal verlies van zuigkracht. Dit systeem laat alleen schone lucht terug de woning in gaan.
Gemak dient de mens
Het intuïtieve systeem voor het legen van het stofreservoir en gemakkelijke toegang tot het filter zorgt voor snel en eenvoudig onderhoud. Met de extra grote wielen en nauwkeurige precisie volgt de AEG LX9-3-CR jou probleemloos door jouw woning, zonder slag of stoot. Het exclusieve filter gaat levens lang mee, daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken!

€ 229,95 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F

Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F

9 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse A+++ Bouwkwaliteit: basisklasse

vanaf € 499,00 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool FFB 7448 BSEV NL Voorlader

Whirlpool FFB 7448 BSEV NL Voorlader

De Whirlpool FFB 7448 BSEV NL heeft een royale capaciteit van 7.0 kg. Een snelle en efficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. Exclusieve 6th SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, dus garandeert perfecte verzorging van alle stoffen. Uitmuntende A+++ energieklasse, verlaagt het energieverbruik op effectieve wijze met 10%.
6th Sense Technologie
Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.
FreshCare+
Houdt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor uw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. De FreshCare+ behandeling houdt uw kleding langer fris. Als u geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als u een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. De Freshcare+ behandeling voorkomt onaangename geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.

vanaf € 429,00 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool FFD 9448 BSEV NL Voorlader

Whirlpool FFD 9448 BSEV NL Voorlader

Technologie/ Functies\nInnovatieve technologie en speciale functies waarmee u via het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel en de automatische instellingen optimale wasresultaten behaalt en uw kleding beschermt.\n\n6TH SENSE TECHNOLOGIE\nOntdek de beste zorg voor je kleding.\nDe intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.\n\nFRESHCARE+\nHoudt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma.\nHet innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor uw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel.\nHet nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. De FreshCare+ behandeling houdt uw kleding langer fris. Als u geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als u een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden.\nDe Freshcare+ behandeling voorkomt onaangename geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.\n\nCOLOURS 15°\nLage temperaturen, perfecte bescherming.\nDe Colour15° optie geeft je kleding de zorg die het nodig heeft. Het biedt de beste bescherming voor alle gekleurde kleding.\n\nWATERBEVEILIGINGSSYSEEM\nBescherming tegen lekkage.\nDe waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in het geval van een lekkage.\n\nKINDERSLOT\nKinderbeveiliging.\nOm de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.\n\nDAGELIJKS WASSEN\nDagelijks moeiteloos de was doen.\nHet programma voor je dagelijkse lading wasgoed wast een gemiddelde dagelijkse was van 3,5 kg katoenen en syntetisch wasgoed op 40°C in slechts 60 minuten.\n\nSENSEINVERTER MOTOR\nEen stille kracht.\nDe innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.\n\n1400 RPM\nUitstekende snelheid.\nDeze Whirlpoolwasmachine draait met een toerental van 1400 toeren per minuut.\n\nSENSEINVERTER MOTOR\nEen stille kracht.\nDe innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.\n\n9KG CAPACITEIT\nAlle ruimte die je nodig hebt.\nMet 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpoolwasmachine je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

vanaf € 508,00 Meer informatie en aanbieders >
LG GBB61SWGFN koel-vriescombinatie Vrijstaand Wit 341 l

LG GBB61SWGFN koel-vriescombinatie Vrijstaand Wit 341 l

Verras je zintuigen met NatureFRESH™Geniet van vers voedsel en verse producten. Verras je zintuigen voor een leuke eetervaring.Houd voedsel langer versDe LG Inverter Linear Compressor van LG helpt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer te behouden door temperatuurschommelingen te verminderen.24 uur gelijkmatig koelingNauwkeurige temperatuurscontrole.Tot 32% sneller en altijd gelijkmatig koelenDe luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden. Zo blijft jouw eten langer vers!Kies de optimale temperatuur voor jouw etenFRESHConverter™ bewaart jouw vlees, vis en groeten onder de perfecte omstandigheden.10 jaar garantie op de Linear CompressorDe LG Inverter Linear Compressor maakt minder lawaai dan de conventionele compressor dankzij de geavanceerde technologie van LG. Het bespaart ook meer energie en biedt hogere betrouwbaarheid en meer duurzaamheid met 10 jaar onderdelengarantie op de compressor.Regel je koelkastinstellingen van op afstandMet een compatibele smartphone en de SmartThinQ™ app van LG, kun je de koelkastinstelling op afstand regelen. Zo is je koelkast thuis al klaar voor de grote boodschappen.- LINEARCooling™- DoorCooling+™- FRESHBalancer™- FRESHConverter™- Inverter Linear Compressor- Smart Diagnosis™

vanaf € 649,00 Meer informatie en aanbieders >
Zanussi ZRA40100WA Eendeurskoelkast, 185 x 60 cm A+

Zanussi ZRA40100WA Eendeurskoelkast, 185 x 60 cm A+

Echte grootverbruiker of heb je graag genoeg eten en drinken in huis? Dan is de Zanussi ZRA40100WA er om jouw voorraad met zorg te bewaren. De 5 legplateaus bieden ruimte voor al jouw 3-voor-de-prijs-van-1 aanbiedingen en in de deur is plek voor liters fris. De benodigde vitamines leg je in de groentelade en je eitjes bewaar je in het eierrekje. Met een inhoud van 395 is de Zanussi ZRA40100WA zomaar nog niet gevuld, lukt dat wel dan kun jij in ieder geval even vooruit.

€ 439,00 Meer informatie en aanbieders >
AEG CX7-2-45IM Steelstofzuiger - Indigo Metallic

AEG CX7-2-45IM Steelstofzuiger - Indigo Metallic

De CX7-2-45IM, X Flexibility steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft. De X Flexibility wordt geleverd met de hoogwaardige lithium TurboPower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter en gebruiksvriendelijker is. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 35 minuten. De door AEG gepatenteerde Roll Clean Technologie is revolutionair en zorgt ervoor dat haren en vezels die vast zitten in de roterende borstel gemakkelijk verwijderd worden. Druk nvoudig uw voet op de pedaal bovenop de zuigmond en een mes zal alle haren en vezels verwijderen. De X Flexibility beschikt tevens over een 2-in-1 functie. Met de afneembare kruimelzuiger kunt u snel en eenvoudig hoger gelegen oppervlakken, zoals tafels of boekenplanken, zuigen. Dankzij de 180 Easysteer toegepast op de X Flexibility wordt schoonmaken in hoeken en onder tafels zeer eenvoudig. De Performance Pro gemotoriseerd vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor de optimale zuigwerking en beschikt over een brede zuigmond die ook grotere vuildeeltjes, zoals muesli en rijst, gemakkelijk opzuigt. Daarbij is de X Flexibility uitgerust met een Dustspotter ledverlichting op de zuigmond, waarmee de vloer voor de stofzuiger wordt verlicht en u dus gemakkelijk op donkere plekken kunt stofzuigen. De X Flexibility wordt geleverd met een laadstation die u op de vloer plaatst of aan de muur kan bevestigen. De X Flexibility kunt u altijd en overal vrijstaand en rechtop parkeren, dit is gemakkelijk even iets wilt verplaatsen voordat u verder wil stofzuigen. De stofcontainer en het snap clean filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie. De zuigkracht van de X Flexibility kunt u instellen op twee verschillende standen.

vanaf € 199,00 Meer informatie en aanbieders >
AEG L7FE84CS

AEG L7FE84CS

"Het energie- en waterverbruik wordt bij elk gekozen programma automatisch aangepast wat deze wasmachine uiterst duurzaam maakt. Ook kunt u kiezen voor optionele vlekkenbehandeling om diverse vlekken te verwijderen uit uw wasgoed. Door de KOMix-technologie komt uw wasgoed tot 8 kg nog schoner uit de trommel. Voor- en nadelen van de AEG L7FE84CS* Door de KOMix-technologie wordt uw wasgoed schoner dan in een traditionele wasmachine.* Het KOPower programma wast in 59 minuten duurzaam en perfect schoon.* De ART snelbevochtigings-technologie maakt wassen efficint waardoor uw wasgoed nog schoner wordt.* Door de ProSteam-technologie hoeft u minder te strijken.* Met behulp van de ProSense-technologie wordt het wasgoed gewogen zodat het gekozen programma hier op aangepast wordt.* AquaControl waterbeveiliging zodat de wasmachine niet kan overlopen.* Heeft met 1400 toeren niet het hoogste aantal toeren per minuut.Wat maakt de AEG L7FE84CS uniek?De KOMix-technologie lost het wasmiddel en het wasverzachter vooraf op in het water. Hierdoor wordt uw wasgoed efficinter gewassen dan in een traditionele wasmachine.De ART snelbevochtigings-technologie en het DirectSpray systeem zorgen voor een snel en gelijkmatig bevochtigen van het wasgoed.Het FUZZY-LOGIC systeem analyseert hoeveel wasgoed er in de wasmachine zit en uw gekozen programma wordt hier automatisch op aangepast. Dit zorgt voor een makkelijkere bediening omdat u zelf minder hoeft in te stellen voor een wasbeurt.Door de ProSteam-technologie ziet uw kleding er langer netjes uit. Het zorgt er namelijk voor dat uw wasgoed minder gaat kreuken waardoor u minder hoeft te strijken en uw kleding netjes blijft.Door de ProSense-technologie weet u precies hoe lang de was gaat duren omdat deze de lading van de trommel meet. Dit is een duurzame manier van wassen omdat u minder water en energie verbruikt."

€ 699,00 Meer informatie en aanbieders >
Bosch SMV45AX00N

Bosch SMV45AX00N

Deze SilencePlus vaatwasser van Bosch is speciaal ontworpen met technologie die uw vaatwasser erg stil maken. Hij heeft 5 verschillende programma's waaronder een speciaal programma voor uw glaswerk. Ook heeft de vaatwasser een speciale functie om vaat die moeilijk droogt toch droog te krijgen. Hij is geschikt voor 12 couverts. Als uw vaatwasser klaar is geeft hij een signaal. De flexibele korven zijn verstelbaar dus de vaat inruimen wordt hiermee een stuk makkelijker.

€ 549,00 Meer informatie en aanbieders >
Hisense amerikaanse koelkast RS694N4TF2

Hisense amerikaanse koelkast RS694N4TF2

De Hisense RS694N4TF2 is een Amerikaanse koel-vriescombinatie met een Black Steel Look. De koelkast is niet alleen een blikvanger in iedere keuken, met een geluidsniveau van slechts 42 dB en een A++ energie-efficiëntie is de koelkast ook nog eens ontzettend stil en energiezuinig. Het totale netto volume bedraagt 535 liter. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 368 liter en de netto inhoud van de vriezer 167 liter. De koelkast beschikt over een handig wijn- en flessenrek en een praktisch LED-bedieningsdisplay op de voorzijde.
De voordelen van de Hisense RS694N4TF2:
* Geluidsniveau van slechts 42 dB en A++ energie-efficiëntie
* 535 liter netto inhoud: 368 liter koelen en 167 liter vriezen
* IJs- & Waterdispenser heeft geen aansluiting nodig, waardoor de koelkast flexibel is te plaatsen
* Fast Freeze en Fast Cooling voor ultrasnel invriezen van voedsel
Handig IJs- & Waterdispenser zorgt voor flexibele plaatsing
De koel- en vriescombinatie is op iedere plek in de keuken te plaatsen dankzij de IJs- & Waterdispenser (4 liter waterbak) die je niet op de waterleiding hoeft aan te sluiten. Daarnaast zorgt het Multi Air Flow-systeem ervoor dat je producten langer vers blijven. En de Amerikaanse koelkast beschikt uiteraard over No Frost, waardoor ontdooien verleden tijd is.
Fast Freeze en Fast Cooling
Ultrasnel invriezen van producten is een feit dankzij Fast Freeze. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in een mum van tijd tot -25°. Zo bespaar je energie en behoud je de smaak van alle producten. Daarnaast heeft Fast Cooling dezelfde functie dezelfde werking in het koelgedeelte.
Dubbele digitale thermostaat: onbezorgd op vakantie
De dubbele digitale thermostaat van de RS694N4TF2 zorgt dat het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk regelbaar zijn. Hierdoor kan het koelgedeelte in vakantiemodus worden gezet. Zo schakel je eenvoudig het koelgedeelte uit terwijl het vriesgedeelte blijft vriezen. Superhandig en energiebesparend.
Krachtige Inverter compressor: temperatuur altijd op het gewenste niveau
De Hisense RS694N4TF2 beschikt over een krachtige Inverter compressor die slim, duurzaam en energiebesparend is. Hierdoor blijft de temperatuur continu op het gewenste niveau.

€ 1.199,00 Meer informatie en aanbieders >
AEG L8FEN96CS - Wasmachine

AEG L8FEN96CS - Wasmachine

DE BESCHERMER VAN UW DELICATE HEMDEN De ÖKOMix-technologie lost zowel wasmiddel als wasverzachter vooraf op in water, zodat ze op de meest efficiënte wijze gebruikt worden. Uw favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak u het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in wasmachines van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Iedere draad. Ieder stiksel. Vakkundig beschermd. ÖKOInverter motor Maximaal centrifugeertoerental: 1600 tpm Overloopbeveiliging met AquaControl Woolmark Green gecertificeerd Startuitstel Met STARTUITSTEL kunt u door één druk op de knop de start van het programma uitstellen - bijvoorbeeld tot de daluren. Maximaal vulgewicht: 9 kg Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van uw wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als u veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas. Zeer lage verbruikswaarden: 0.59 kWh per 60 liter voor 60°C katoenprogramma met 9 kg wasgoed Met de Silent Laundry wasautomaten staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de zuinige kant. De indeling in energie efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken. ART: snelbevochtigingstechniek Met de snelbevochtigingstechniek gebruikt de LAVAMAT water nog efficiënter: via een speciale sproeier wordt het wasgoed snel en grondig bevochtigd. Dat verbetert de waswerking, spaart het wasgoed en reduceert het geluid tijdens het wassen en spoelen. De combinatie van snelbevochtigingstechniek en fuzzy-gestuurde waterdosering verkort de programmatijd en is altijd afgestemd op soort en hoeveelheid wasgoed. De snelbevochtigingstechniek is er niet alleen bij AEG voorladers, maar ook bij bovenladers. Met de snelbevochtigingstechniek gebruikt de LAVAMAT water nog efficiënter: via een speciale sproeier wordt het wasgoed snel en grondig bevochtigd. Dat verbetert de waswerking, spaart het wasgoed en reduceert het geluid tijdens het wassen en spoelen. De combinatie van snelbevochtigingstechniek en fuzzy-gestuurde waterdosering verkort de programmatijd en is altijd afgestemd op soort en hoeveelheid wasgoed. De snelbevochtigingstechniek is er niet alleen bij AEG voorladers, maar ook bij bovenladers. DirectSpray voor een snelle, gelijkmatige bevochtiging van de hele lading Stoomprogramma's Optie extra spoelen Een extra spoelgang aan het einde van de wascyclus levert wasgoed op dat van de laatste restjes wasmiddel is ontdaan. Tijdbesparende opties Onbalans-correctiesysteem Sensorgeregelde waterdosering Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading. Anti-schuim spoelsysteem Kinderbeveiliging Stelpoten: 4 verstelbare Aantal compartimenten in wasmiddellade: 4 Wasprogramma's: Katoen-Synthetica-Fijne was-Wol-Stoom opfrissen-OKOPower-Anti-Allergie-20 Min. - 3 kg-Outdoor / Jacket Sport-Machine Clean

vanaf € 839,00 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool combimagnetron MWPN 338 SB

Whirlpool combimagnetron MWPN 338 SB

Crisp
Niet te evenaren knapperigheid. Met de Crispfunctie kunnen hartige taarten, vlees en desserts 3 keer zo snel worden gebakken als in een traditionele oven.
Jet Defrost
Snel ontdooien. Gebruik de unieke Jet Defrost functie om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw microgolfoven.
Turbo hete lucht
Behoud de smaak. De hete lucht wordt gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.
Bread Defrost
Dankzij de Bread Defrost functie kunt u in een handomdraai genieten van ontdooid brood dat zo krokant en heerlijk is alsof het net vers is gebakken, met één druk op de knop.
Moeiteloos grillen.
Met het Jet Grill programma geniet u in een oogwenk van heerlijk gegrilde gerechten.
Sneller opwarmen.
Opgewarmde gerechten in slechts enkele minuten met de functie Opwarmen.xa0
Buitengewoon snel opwarmen.
De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.xa0
Voorgeprogrammeerde instellingen.
Jet Menu biedt programma's, speciaal voor diepvriesgerechten, die de bereidingstijd automatisch berekenen op basis van het opgegeven soort voedsel en gewicht.
Niet te evenaren knapperigheid.
Met de Crispfunctie kunnen hartige taarten, vlees en desserts 3 keer zo snel worden gebakken als in een traditionele oven.
xa0XXL ovenruimte
Alle ruimte die u nodig heeft. Deze Whirlpool microgolfoven beschikt over een XXL ovenruimte, dus alle ruimte voor uw culinaire creativiteiten.
xa0 Extra groot draaiplateau
Deze Whirlpool combimicrogolfoven beschikt over een extra groot draaiplateau, zodat u alle ruimte heeft om uw gerechten te bereiden.

vanaf € 299,00 Meer informatie en aanbieders >
WHIR VOORLADER

WHIR VOORLADER

-

vanaf € 379,00 Meer informatie en aanbieders >
Bosch WTW85495NL Warmtepompdroger

Bosch WTW85495NL Warmtepompdroger

De Bosch WTW85495NL warmtepompdroger heeft 8 kg vulgewicht en energieklasse A++. Hij heeft een speciaal sportprogramma voor het drogen van sportkleding en een SuperKort 40 minuten programma voor als de was snel droog moet zijn. Met behulp van de wolkorf kunnen ook wol en andere delicate stoffen worden gedroogd.
Voordelen van de Bosch WTW85495NL
* AntiVibration Design: extreem stabiel en bijzonder stil
* Groot LED Display: eenvoudige bediening en met extra functies
* Sneldrogend: deze droger droogt het wasgoed beduidend sneller dan een conventionele wasdroger
* Sportswear: ideaal om kledingstoffen zoals microvezel, kunststof of functionele vezels op een zachte manier te drogen
Bosch warmtepompdroger met sneldrogend programma
De Bosch WTW85495NL warmtepompdroger heeft de volgende speciale programma's: Mix, Wol in korf, Handdoeken, Tijdprogramma warm, Sport, Dons, SuperKort 40 min, Overhemden, Fijne was. Na het programma-einde heeft de droger een anti-kreukprogramma dat ervoor zorgt dat wasgoed minder gekreukt uit de trommel komt. Verder is deze wasdroger uitgerust met een speciale wolkorf en trommelverlichting. De zelfreinigende condensor zorgt ervoor dat de wasdroger zijn hele levensduur zo energiezuinig blijft als nieuw.

vanaf € 749,00 Meer informatie en aanbieders >
Zanussi ZEAN11EW0 Koelkast met vriesvak

Zanussi ZEAN11EW0 Koelkast met vriesvak

De Zanussi ZEAN11EW0 is een tafelmodel koelkast met vriesvak en is 85 cm hoog en 55 cm breed en heeft een netto inhoud van 106 liter koelen en 13 liter vriezen. Hij heeft energieklasse A++. Deze royale koelkast is ontworpen voor gezinsgebruik, met veel functionele bewaarmogelijkheden. De verslade, schappen en koelbakken kunnen eenvoudig voor meer ruimte worden losgemaakt en verwijderd om ze aan te passen aan je specifieke behoeften.
Het viersterren-vriesvak is handig als je thuis niet zo veel plaats hebt. De miniatuurvriezer zit in de koelkast en kan temperaturen tot -18ºC bereiken.
Met de elektronische bediening kun je de functies van de koelkast eenvoudig regelen. Het handige LED-display biedt handige toegang tot de temperatuurregeling en andere algemene instellingen.
De robuuste legborden van de koelkast zijn gemaakt van veiligheidsglas, dat minder snel zal breken dan normaal glas. En dankzij het gladde oppervlak kunnen gemorste vloeistoffen gemakkelijk in een handomdraai worden weggeveegd.

vanaf € 349,00 Meer informatie en aanbieders >
Whirlpool TDLR 65242BS BX/N Wasmachine bovenlader

Whirlpool TDLR 65242BS BX/N Wasmachine bovenlader

De Whirlpool TDLR 65242BS BX/N is een bovenlader wasmachine met 6,5 kg vulgewicht, 1200 toeren en energieklasse A+++ -20%.

vanaf € 569,00 Meer informatie en aanbieders >
Hoover HWC 25360 DL

Hoover HWC 25360 DL

None

€ 498,00 Meer informatie en aanbieders >
Severin KV 8023

Severin KV 8023

None

€ 529,00 Meer informatie en aanbieders >
Beko WTV6711BC1

Beko WTV6711BC1

Beko WTV6711BC1 wasmachine - Energieklasse: A+++ - Vulgewicht: 6 kg - Geluidsniveau: 60 dB

€ 399,00 Meer informatie en aanbieders >