Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Waarmee biedt Comphare verschil?

Er zijn veel productvergelijkers. Comphare is echter geen gewone vergelijker. Bij ons betaal je geen commissie of sluit je een contract af waarmee je kunt adverteren op de site. Wij steken tijd in klantinformatie. Het assortiment is breed en onafhankelijk omdat je je als webwinkelier kosteloos kunt aansluiten. Hierdoor biedt Comphare kwaliteit en een écht objectieve vergelijking.

Met Comphare Analyse & Advies leveren we meerwaarde, gericht op goede productinformatie, jouw marktpositie, vindbaarheid en het optimaliseren van datafeeds voor platformen. Je commerciële proces stimuleren? Maak dan gebruik van onze sales-, content- en feedrapportage.

Salesrapportage

Salesrapportage

De keus van je assortiment, prijs en de levertijd is doorslaggevend voor het succes van je webshop. Het volgen van prijzen, voorraad en het maken van prijsstrategieën is erg belangrijk. Het bepaalt immers of de bezoeker bij jou of je concurrent koopt. Wat is je concurrentiepositie, is je prijs te hoog of juist te laag en hoe snel verloopt de levering? Met het salesoverzicht van Comphare krijg je inzicht in je marktpositie en assortiment. We adviseren je over hoe concurrerend het productaanbod is in de markt. En zijn er onjuiste prijzen opgetreden in de webshop? We leveren je direct een actuele rapportage zodat je tijdig kunt aanpassen. Het resultaat? Stijgende conversie en kostenbesparing.

Weloverwogen een beslissing nemen zodat je je omzet kunt verhogen? Kies dan voor de accurate salesrapportage van Comphare Analyse & Advies. Neem contact op voor onze abonnementen.

Contentrapportage

Contentrapportage

Solide productomschrijvingen en kwalitatief goede foto’s dragen bij aan het vertrouwen dat de lezer in jouw webshop heeft. Ze hebben dus impact op de verkoop. Maak het je klanten makkelijk om bij je te bestellen! Met de contentrapportage van Comphare krijg je overzicht en advies over je productinformatie. Van foutieve beschrijving van merknaam, producttitel, artikelnummer tot duidelijke scherpe en correcte afbeeldingen. Aanpassingen zijn supersnel, stabiel en automatisch te verwerken. Interesse in de mogelijkheden? Vraag naar onze abonnementen.

Feedrapportage

Feedrapportage

Een effectieve manier om meer sales te genereren, is het aanbieden van producten op platforms en vergelijkingssites. Wil je gemakkelijk, snel en op de juiste wijze je producten weergeven? Het lijkt zo simpel, een feed opbouwen van jouw actuele productvoorraad met omschrijvingen, prijzen en aantallen. Maar elk kanaal en elke productvergelijker heeft verschillende vereisten en technieken. Hierdoor loop je het risico dat producten niet kunnen worden ingelezen, een titel te lang is, het bestand niet compleet of productinformatie niet volledig is. Enige technische knowhow in huis is handig. Het feedoverzicht van Comphare Analyse & Advies biedt gedetailleerde informatie over de status van jouw assortiment en vergemakkelijkt de integratie van de datafeed. Optimaliseer je mediabudget en kies voor de feedrapportage!

Vragen of meer informatie? Bel of mail ons geheel vrijblijvend!
085 0654 772  info@comphare.nl