Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten:
Wij hebben geen irritante advertenties.
Én bewaren geen persoonlijke gegevens.

Comphare: eerlijke en duidelijke vergelijker

“We maken complexiteit makkelijk”

Wij, de broers Frank en Peter Heinen, draaien al jaren mee in de software development en bedenken en ontwikkelen creatieve en intelligente internetoplossingen. Als geen ander kennen wij de technische mogelijkheden. Die gebruiken we om complexe zaken makkelijk te maken. In onze eigen zoektocht naar het beste online productadvies, misten wij een écht onafhankelijke productvergelijker voor consumenten. Daarom hebben we Comphare opgericht. Daarbij gaan we verder waar anderen ophouden. We helpen webwinkeliers in speelgoed en spellen met groei en de optimalisatie van hun webshop. Door een complete oplossing te leveren voor alle commerciële processen. Met onafhankelijke rapportages waarmee je kosten van het beheren van productinformatie kunt verlagen en kansen kunt pakken. Comphare levert gemak, een onafhankelijk overzicht en eerlijk advies.

Beter verkopen

Met Comphare gaan we verder waar anderen ophouden. We helpen webwinkeliers in speelgoed en spellen met groei en verkoopoptimalisatie. Door een complete oplossing te leveren voor alle commerciële processen. Met onafhankelijke rapportages waarmee je kosten van het beheren van productinformatie kunt verlagen en kansen kunt pakken. Comphare levert gemak, een onafhankelijk overzicht en eerlijk advies.

Frank Heinen

Wie is Frank?

Frank is een internetcreatieveling en -techneut. Hij startte in de begindagen van het internet al fanatiek met het ontwerpen van webwinkeloplossingen. “Ik houd mij binnen Comphare bezig met de bedrijfsvoering, marketing, verkoop en planvorming. Ook zorg ik ervoor dat de website goed werkten altijd online, supersnel en gebruiksvriendelijk is.”

Peter Heinen

Wie is Peter?

Peter is de softwarespecialist, die prachtige dingen met codes voor elkaar kan krijgen. Termen als ‘algoritmes’ en ‘machine learning’ klinken hem als muziek in de oren. “Ik heb er plezier in om met slimme software-oplossingen data te verwerken en te verbeteren.”

“Kennis en informatie delen, voor maximaal resultaat”

Vragen of meer informatie? Bel of mail ons geheel vrijblijvend!
085 0654 772  info@comphare.nl